Junior Javautvecklare Digital River World Payments lediga jobb

Junior Javautvecklare  Digital River World Payments jobb Junior Javautvecklare Digital River World Payments jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Junior Javautvecklare Digital River World Payments. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Junior Javautvecklare Digital River World Payments. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Teknisk Chef- Stockholm

 2. Lärare i svenska och svenska som andra språk sökes- Upplands Väsby

 3. Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 %- Järfälla

 4. Lärare yngre åldrarna 100 %- Järfälla

 5. FÖRSÄLJNINGSCHEF- Stockholm

 6. INNE ELLER UTESÄLJARE- Stockholm

 7. Extrapersonal Butterick's- Stockholm

 8. servispersonal- Stockholm

 9. Pressare, kläder- Stockholm

 10. key account manager- Stockholm


Mer beskrivning

Teknisk Chef
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är det ledande rekryterings- och bemanningsföretaget inom Motorbranschen i Sverige. Nu rekryterar vi en Teknisk Chef till Affärsområde Dekra Consulting. Om företaget Affärsområde DEKRA Consulting Teknisk chef – Eskilstuna/Stockholm DEKRA Automotive AB erbjuder en rad opartiska produkter inom kvalitetsutveckling för aktörer inom fordonsmarknaden. För mer information, se under "Våra tjänster" på vår hemsida. Sedan 1 juni 2013 ingår även verksamheten Indeco Kalibrering inom DEKRA Consulting. Se www.indecokalibrering.se. Nu söker vi en Teknisk chef som tillsammans med oss för våra framgångar vidare. Dina arbetsuppgifter Dina uppgifter: Innebär övergripande ansvarsområde inom bolagets tekniska verksamhet med bl.a. Teknisk utbildning och uppdatering av våra regiontekniker inom fordonsområdet Normering av fältpersonal för att upprätthålla kvalitet av utfört arbete Implementering av IT-stöd i den löpande operativa verksamheten Övriga stödsystem/rutiner för det tekniska området Löpande driftsfrågor inom området teknik och produktion Tekniska manualer samt interna kvalitetssystem Teknisk och övrig utrustning för vår operativa verksamhet Kontakter med moderbolaget i Tyskland samt övriga internationella kontakter Assistera vid framtagning av produktkoncept mot våra kunder. En stimulerande och utmanande uppgift i en spännande tid av förändring och utveckling inom området kvalitetsutveckling för fordonsbranschen. Arbetsplats blir vår adress i Eskilstuna/Stockholm och uppdraget är förenat med resor. Din profil Din bakgrund: Du har dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gedigen erfarenhet från servicemarknaden, gärna från olika fordonsmärken. Goda kunskaper inom området skadereparationer är ett krav. Din allroundkunskap och erfarenhet från personbilssidan är en viktig tillgång. Kund- och IT-vana är en förutsättning. Engelska i tal och skrift ett krav, tyska en merit. Ett etablerat kontaktnät inom branschen och erfarenhet av liknande uppdrag är en merit. Din personlighet: Arbetsuppgifterna ställer krav på ett affärsmässigt och positivt sätt samt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Som person är du självgående med god ordning och ett öppet sinne med integritet. Du uppskattar ansvar och ett målinriktat arbete samt utmaningen av att etablera en världsledande aktör på marknaden. Våra kunder förväntar sig högsta kvalitet av DEKRA, vilket ställer krav på oss alla. Trevliga arbetskamrater och en spännande framtid väntar. För mer information är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Consulting Frank Schubert på tel.010-455 18 01 alt. frank.schubert@dekra.com, eller Stefan Weman på Autorekrytering som hanterar vår rekrytering på 08-555 362 85. Registrera din ansökan på www.autorekrytering.se Välkommen till DEKRA!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Chef

Lärare i svenska och svenska som andra språk sökes
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Väsby Introduktionsgymnasium är en relativt liten skola som ligger i det nybyggda huset Messingen i Upplands Väsby. Huset delar vi med bl.a. Väsby Nya Gymnasium, kommunens bibliotek, musikskolan m.fl. Arbetsuppgifter Består av att ha svenska som andra språk med elever som går på språkintroduktion och svenska med elever på introduktionsprogrammet.   Kvalifikationer Förutom behörighet och goda ämneskompetenser söker vi dig som: • Vill arbeta i team och leda elevernas lärande i nära samarbete med övriga kollegor. • Tror på elevinflytande och elevers delaktighet. • Vill utveckla nya pedagogiska metoder. • Är engagerad och har förmågan att få andra att känna sig engagerade. • Är tydlig och ställer höga krav samtidigt som du visar ödmjukhet och lyhördhet för elevers enskilda behov. • Kan axla mentorskapet för en elevgrupp.   Arbetstid/varaktighet Tillsvidare Heltid Tillträdesdatum 12 augusti eller enligt överenskommelse. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Maria Ågren, tf rektor, 073-910 48 47 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se. Sista ansökningsdag: 14 augusti. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och svenska som andra språk sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och svenska som andra språk sökes

Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 %
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 66 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER - Undervisning i matematik, idrott och hälsa år 4-6 - Mentorskap i klass På Söderhöjdens för- och grundskolor skriver vi pedagogiska planeringar som visar hur vi i varje arbetsområde arbetar efter kursplanernas syften, centrala innehåll samt vilka förmågor och kunskapskrav som ligger till grund för bedömning. Inför utvecklingssamtal ger vi summativa och formativa skriftliga omdömen, där vi konkretiserar hur eleven kan gå vidare för att nå högre kunskapskrav. En stor andel av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Ett viktigt uppdrag för alla lärare på skolan är att hjälpa eleverna utveckla sitt skolspråk, bl.a. genom att konsekvent använda och förklara ämnesbegrepp i undervisningen. Som lärare på Söderhöjdens för- och grundskolor kommer du att få utbildning i språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare med mycket goda ledaregenskaper i klassrummet och med förmåga att skapa en utmanande lärandemiljö för eleverna. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga av att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är insatt i gällande styrdokument. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbete i dina ämnen.
Företag: Järfälla kommun, Tallbohovskolan inkl fritidshem, fritidsklubb
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 %

Lärare yngre åldrarna 100 %
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER - Undervisning år 1 - Mentorskap i klass På Söderhöjdens för- och grundskolor skriver vi pedagogiska planeringar som visar hur vi i varje arbetsområde arbetar efter kursplanernas syften, centrala innehåll samt vilka förmågor och kunskapskrav som ligger till grund för bedömning. Inför utvecklingssamtal ger vi summativa och formativa skriftliga omdömen, där vi konkretiserar hur eleven kan gå vidare för att nå högre kunskapskrav. En stor andel av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Ett viktigt uppdrag för alla lärare på skolan är att hjälpa eleverna utveckla sitt skolspråk, bl.a. genom att konsekvent använda och förklara ämnesbegrepp i undervisningen. Som lärare på Söderhöjdens för- och grundskolor kommer du att få utbildning i språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare med mycket goda ledaregenskaper i klassrummet och med förmåga att skapa en utmanande lärandemiljö för eleverna. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga av att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är insatt i gällande styrdokument. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbete i dina ämnen.
Företag: Järfälla kommun, Nybergskolans förskola och skola inkl fritidshem
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare yngre åldrarna 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare yngre åldrarna 100 %

FÖRSÄLJNINGSCHEF
Kort beskrivning av företaget: CADE bedriver försäljning av plastkort till företag, myndigheter, idrottsföreningar och andra som har nytta av dessa. Parallelt med att vi säljer dessa kort med en mängd tilläggstjänster, skräddarsyr vi även lösningar till kunden. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Arbetsplats: Hemifrån eller fält Beskrivning av arbetsuppgifter: Vara med och bygga upp en säljorganisation från grunden, efter av bolagets struktur, rekrytering, personalansvar, budgetering samt uppföljning samt annat förekommande arbete som ingår i rollen som försäljningschef, egen försäljning efter budget, Beskrivning av kvalifikationer: Tidigare säljväna inte krav men önskvärt, förstå vad det innebär att arbeta för nystartat företag, verbal, kommunikativ, viljestark och utåtriktad samt representativ. Om du har F-Skatt i egen verksamhet eller är Konsult går det givetvis mycket bra att höra av dig Övriga villkor: Rörlig lön som övergår till fast lön och rörlig efter 6 månader om bolagets mål uppnås, kickback på säljarnas försäljning per kvartal och år.
Företag: Cade Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSÄLJNINGSCHEF jobb, FÖRSÄLJNINGSCHEF Stockholm, FÖRSÄLJNINGSCHEF Cade Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSÄLJNINGSCHEF

INNE ELLER UTESÄLJARE
Kort beskrivning av företaget: CADE bedriver försäljning av plastkort till företag, myndigheter, idrottsföreningar och andra som har nytta av dessa. Parallelt med att vi säljer dessa kort med en mängd tilläggstjänster, skräddarsyr vi även lösningar till kunden. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Arbetsplats: Hemifrån eller fält Beskrivning av arbetsuppgifter: Sälja bolagets produkter via telefon (hemifrån) eller besök (du bokar dina egna besök) Varje månad mäts du mot individuella mål som gör att din ersättning påverkas i högsta grad. Du kommer också att få aktivitetsmål för att säkerställa att du följer bolagets mål. Beskrivning av kvalifikationer: Tidigare säljväna inte krav men önskvärt, förstå vad det innebär att arbeta för nystartat företag, verbal, kommunikativ, viljestark och utåtriktad samt representativ. Om du har F-Skatt i egen verksamhet eller är Konsult går det givetvis mycket bra att höra av dig
Företag: Cade Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga INNE ELLER UTESÄLJARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INNE ELLER UTESÄLJARE

Extrapersonal Butterick's
I det vackra jugendhuset på Drottninggatan i Stockholm slog Buttericks upp sina dörrar för över 100 år sedan. Idag är företaget specialiserat på "allt som gör festen roligare". Beskrivning av arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår kassatjänst, kundrådgivning, varuupplockning och att hålla butiken fin och fräsch. Beskrivning av kvalifikationer: Vill du också jobba i Sveriges roligaste butik? Vi är ett härligt gäng som nu behöver förstärkning. Du är positiv, engagerad, effektiv och brinner för att ge god service. Vi ser att du har minst två års dokumenterad kassavana och behärskar svenska i tal och skrift. Du kan även utrycka dig på engelska och har vana av merförsäljning. Kollektivavtalet gäller. Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Företagets absoluta högsäsong är under Halloween i oktober/november. Även en del studentskivor april - maj, och kring nyår. Julrush i butikerna.
Företag: Festspecialisten Buttericks Leco AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal Butterick's jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal Butterick's

servispersonal
Restauramg bistro och grill ruby. Två restauranger i samma fasertighet. Bistro ruby 40 platser. Grill ruby 60 platser+ uteservering.Öppet 17-01 + brunch lördag söndag Restuarang bistro och grill ruby. två restauranger i samma fasertighet. Bistro ruby 40 platser. Grill ruby 60 platser+ uteservering.Öppet 17-01 + brunch lördag söndag Beskrivning av arbetsuppgifter: servering kvällstid. Heltid och extra. Beskrivning av kvalifikationer: dokumenterad erfarenhet.
Företag: Restaurang Bistro och Grill Ruby
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga servispersonal jobb, servispersonal Stockholm, servispersonal Restaurang Bistro och Grill Ruby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: servispersonal

Pressare, kläder
Nya Ringens Kemiska Tvätt AB har varit verksam sedan 1965, Vi har lång tids erfarenhet med kemtvätt och tvätta kläder, också lagning av kläder på ett professionellt sätt! men tvättar även åt andra butiker runt om i Sthlm. Nya Ringens Kemiska Tvätt AB har egen butik i midsommarkransen. Du kommer främst arbeta med press maskinen och tvätt behandling. Som person är du en glad, positiv och flexibel. Du är ansvarstagande är van att ta egna initiativ. Välkommen med din ansökan!
Företag: Nya Ringens Kemiska Tvätt AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Pressare, kläder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pressare, kläder

key account manager
Farmen Köttservice är ett företag som levererar kött, fisk och fågel till restauranger. Vi har idag ungefär 150 restauranger som regelbundet handlar från oss Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en key account manager till vår verksamhet i Globen. Beskrivning av kvalifikationer: Personen som vi söker ska ha erfarenhet av försäljning samt kunna flyttande turkiska, kurdiska och engelska. Anställningen är på heltid. Lön utgår enligt överenskommelse. Önskat tillträde 1 augisti2013. Frågor samt ansökningar tas endast emot genom e-post.
Företag: Farmen Köttservice AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga key account manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: key account manager


Sök lediga jobb Junior Javautvecklare Digital River World Payments

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se