Junior Säljare för prenumerationsförsäljning jobb - lediga jobb

Junior Säljare för prenumerationsförsäljning jobb Junior Säljare för prenumerationsförsäljning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Junior Säljare för prenumerationsförsäljning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Junior Säljare för prenumerationsförsäljning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. däckmontörer/ extra- Stockholm

  2. C-Chaufför/ extra- Stockholm

  3. Däckmontörer- Stockholm

  4. Föreståndare för öppen social verksamhet- Stockholm

  5. C# .Net Systemarkitekt på Microsoftplattformen- Stockholm

  6. Hantlangare/Extra- Stockholm

  7. Chaufför behörighet B- Stockholm

  8. Läxhjälpare i matematik årskurs 5- Södertälje

  9. Souschef- Stockholm

  10. Byggarbetsledare- Tyresö


Mer beskrivning

däckmontörer/ extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagr i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu för kunds räkning tolv st däckmontörer med dokumenterad erfarenhet från montering/balansering och med vana att kränga däck på och av fälg. Arbetet utförs på en stor distributionsterminal för däck. Uppdraget fungerar som en extrastyrka vid deras högsäsong, vilket för dig innebär att du kastas in i fullt tempo från dag ett. Därför ser vi gärna att du är snabblärd och visar en entusiasm för att lära dig nya rutiner och arbetsuppgifter. Uppdragets arbetsplatser är beläget i norra Stockholm, men vi lägger stor vikt vid att vår personal kan ta sig fram och hitta med hjälp av endast en adress. Uppdraget kan komma att byta geografisk plats under utförandet, varpå din boendeort är oviktig. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Ansökan skickas in skriftlig, helst via mail till rp@aleja.se Fotografi på dig själv är ett enormt plus, men utan ett telefonnummer där vi kan nå dig är det mycket knepigt att på ett effektivt sätt gå vidare med din ansökan.
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga däckmontörer/ extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: däckmontörer/ extra

C-Chaufför/ extra
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi har ett par samarbetspartners som har öppnat lite luckor för oss vilket innebär att vi just nu har möjlighet att ta in dig som precis tagit behörighet för lastbil och kanske inte har en jättestor branschvana för att lära upp dig ute på plats hos kund. Hos oss har du en möjlighet att på kort tid få en stor arbetslivserfarenhet av transportyrket och knyta kontakter inför framtiden. Tjänsterna innefattar främst dagtid, men möjlighet till andra arbetstider finnes. Mestadels förekommer distribution av styckegods till företag och lastkajar. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga C-Chaufför/ extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-Chaufför/ extra

Däckmontörer
aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu för kunds räkning sju(7) st däckmontörer med dokumenterad erfarenhet från montering/balansering och med vana att kränga däck på och av fälg. Arbetet utförs på en stor distributionsterminal för däck. Uppdraget fungerar som en extrastyrka vid deras högsäsong, vilket för dig innebär att du kastas in i fullt tempo från dag ett. Därför ser vi gärna att du är snabblärd och visar en entusiasm för att lära dig nya rutiner och arbetsuppgifter. Uppdragets arbetsplatser är beläget i Vallentuna, men vi lägger stor vikt vid att vår personal kan ta sig fram och hitta med hjälp av endast en adress. Uppdraget kan komma att byta geografisk plats under utförandet, varpå din boendeort är oviktig. Vi emotser din ansökan snarast, ett fotografi på dig är ett plus. Glöm inte att bifoga ett telefonnummer! Du blir visstidsanställd på 6månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning.
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Däckmontörer jobb, Däckmontörer Stockholm, Däckmontörer Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Däckmontörer

Föreståndare för öppen social verksamhet
Frälsningsarmén är en kristen kyrka med omfattande social hjälpverksamhet. Vår tro leder till praktisk handling och vi hjälper dem som har det svårt. Vi har funnits i Sverige sedan 1882 och arbetar brett med verksamheter och insatser för barn och familjer, invandrare, missbrukare, äldre och handikappade på många orter. Vi finns i mer än 120 länder och den sociala omsorgen om människan präglar all vår verksamhet. Templet i Stockholm har ett stort och givande öppet socialt arbete. Vi håller just nu på att utveckla det sociala arbete ytterligare, för att nå längre och hjälpa människor i behov av stöd. Därför söker vi nu en ny föreståndare. Vi söker dig som vill arbeta med människor och knyta kontakter. Arbetsuppgifter/Ansvar - Länk mellan caféverksamheten samt externa och interna verksamheter - Kontakt och samtal med besökare till verksamheten - Praktiska göromål - Arbetsledare för kallskänka/cafébiträde Kvalifikationer/Personlig lämplighet - Erfarenhet av arbete med människor - Erfarenhet av arbetsledning - Gymnasiekompetens - Personligt kristen, gärna medlem i Frälsningsarmén - Trygg och stabil - Social förmåga - Initiativrik - Körkort B Anställningsform Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader Arbetstid 75%, kan eventuellt utökas till 100% senare Ansökan Sista ansökningsdag 31 juli, ansökningarna behandlas löpande. CV och personligt brev skickas till Eva Malmberg
Företag: Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Föreståndare för öppen social verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreståndare för öppen social verksamhet

C# .Net Systemarkitekt på Microsoftplattformen
Vår kund är ett konsultbolag med inriktning på systemutveckling och systemarkitektur i Microsofts olika miljöer. Deras kunder är medelstora och stora bolag inom flera olika branscher men med sin spets inom Bank, finans och försäkring där de jobbar med flera av Sveriges största banker och försäkringsbolag. De är idag 25 medarbetare med lång erfarenhet och hög kompetens inom systemutveckling, systemarkitektur och projektledning. Man kan anlita större eller mindre delar av konsultteamet för att på kort tid bygga ett helt system eller för att titta igenom din totala systemarkitektur och föreslå förbättringar. De kan även förstärka befintliga projekt med kompetenta systemutvecklare, arkitekter och projektledare. De hjälper dig med det senaste vad gäller avancerade flerskiktade lösningar med stora krav på prestanda och stabilitet. Du erbjuds Vår kund strävar efter att erbjuda den totalt sett bästa medarbetarupplevelsen för kreativa och duktiga konsulter. Därför kan de lova dig ett inspirerande arbetsklimat med familjär stämning, snabb och strukturerad kompetensutveckling, en konkurrenskraftig fast lön, försäkringspaket, flexibel tjänstepension och sist, men inte minst, roliga företagsaktiviteter. Du kommer att ha mycket stor frihet och stora möjligheter att få igenom dina idéer. Din profil Du är en van konsult med erfarenhet från stora organisationer och komplexa lösningar. Du är inriktad på systemarkitektur, i första hand i Microsofts tekniska miljöer. Du är en lösningsfokuserad person som trivs med mycket eget ansvar och att ta egna initiativ samtidigt som är en god arbetskamrat som gärna delar med dig av dina kunskaper. Du är självgående och har inga svårigheter att prioritera, planera och tidsätta ditt arbete. -Högskole-/Yrkesutbildning inom relevant området eller motsvarande erfarenhet. -Minst 5 års erfarenhet som systemarkitekt i Microsoft-miljö med erfarenhet av t.ex C#, .Net, SQL, MVC, ASP.NET, TFS, WCF, m.m. -Erfarenhet av design och arkitektur kring stora och komplexa affärskritiska IT-lösningar -Mycket goda kunskaper i svenska och engelska Meriterande -Erfarenhet av konsultrollen -Arbetat med Systemarkitektur inom bank, finans och försäkring -Erfarenhet av systemarkitektur kring Azure, molnet och hybridlösningar -Certifieringar på Microsoft-teknologier Vill du jobba i en organisation där du utmanas som systemarkitekt, ges stora möjligheter att utvecklas och där man värnar om ett gott arbetsklimat? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga C# .Net Systemarkitekt på Microsoftplattformen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C# .Net Systemarkitekt på Microsoftplattformen

Hantlangare/Extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Nu behöver vi fem st hantlangare. Att arbeta som hantlangare ute på en byggarbetsplats innebär att du är en snickares högra hand, där du dels hjälper till att hämta och bära verktyg, maskiner och material men även arbetar bredvid kvaliciferad personal på anläggningen där enklare sysslor kan delegeras till dig. Just nu har vi en kund som behöver hjälp med stambyten i Farsta. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Ansökan skickas in skriftlig, helst via mail till rp@aleja.se. Fotografi på dig själv är ett enormt plus, men utan ett telefonnummer där vi kan nå dig är det mycket knepigt att på ett effektivt sätt gå vidare med din ansökan. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hantlangare/Extra jobb, Hantlangare/Extra Stockholm, Hantlangare/Extra Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hantlangare/Extra

Chaufför behörighet B
aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Aleja samarbetar med många olika åkerier och behovet av bra chaufförer med B-körkort har ökat. Dina uppdrag hos oss som chaufför kan vara väldigt varierande. Hos många kunder förekommer det många stopp och väldigt tunga lyft. En del av våra uppdrag kräver även mycket kundkontakt, viss datorhantering samt egen uppläggning av rutter. Vi har nu 5st lediga tjänster som b-chaufför. Du kommer att bli upplärd hos några av våra kunder varpå det är viktigt att du som person är väldigt flexibel och har en förmåga att hantera olika kunders önskemål, och ser det som roligt och inspirerande att infinna dig på olika arbetsplatser ibland flera gånger i veckan. Viktigt är att du hittar i Storstockholm, att du har en bra förmåga att hantera stress och en vilja att jobba under högt tempo. Då det ibland förekommer mycket tunga lyft krävs att du har en bra grundfysik. Du blir visstidsanställd på 6månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning.
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Chaufför behörighet B jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chaufför behörighet B

Läxhjälpare i matematik årskurs 5
Min Läxhjälp är ett ungt växande företag som erbjuder läxhjälp till barnfamiljer & ungdomar som behöver stöd och hjälp i vardagen. Vi erbjuder våra tjänster för alla grundskole- och gymnasieelever. Just nu söker Min Läxhjälp: En engagerad student alternativt en utbildade lärare för läxläsning till en elev för matematik i årskurs 5. Läxläsningen kan starta omgående. Du erbjuds ett meriterande extrajobb som är kopplat till dina egna studier. Som läxhjälpare får du: Om du känner dig trygg med att vägleda och motivera elever i samband med läxläsning så är det här ett trevligt extrajobb för dig. Genom att du bidrar med dina teoretiska kunskaper och ditt engagemang för att lära ut så ger du eleverna nya möjligheter att uppnå sina mål i studierna. Du och eleven träffas hemma hos eleven och tiderna är omväxlande då det är du som student som väljer när du kan jobba i förhållande till ditt schema på universitetet. Vi erbjuder dig: En konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling. Våra anställda får möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll genom våra pedagogiska seminarier som leds av gymnasielärare med innehåll som exempelvis kan beröra den nya skollagen eller formativt lärande. Innan du börjar arbeta hos oss så får du genomgå en kortare introduktionskurs där vi bland annat går igenom hur elevens handlingsplan bör skrivas. Erfarenhet och kvalifikationer: Vi ser gärna att du är högskolestuderande, pedagogisk och har ett brinnande engagemang och förmåga att lära ut. Vi ser gärna också att du redan arbetar som inom läraryrket. Det är meriterande med erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare samt att ha arbetat med barn och ungdomar. Att bifoga: Vi ser gärna att du bifogar dina egna gymnasiebetyg samt intyg på universitetsstudier alt. lärarlegitimation.
Företag: Min Läxhjälp
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare i matematik årskurs 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare i matematik årskurs 5

Souschef
Vi söker dig som tycker det är viktigt och roligt att sätta våra gäster i fokus. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd. Du ska ha minst 2-3 årig restaurangutbildning och yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du är flexibel och tycker om att ha många bollar i luften. Tjänsten gäller båda våra restauranger Duvel Café och Pressklubben då köket är gemensamt. Duvel Café har en hög ambitionsnivå där man arbetar mycket med fisk, skaldjur och avsmakningsmeny. Pressklubben som är bakfickan är mer rustik där man arbetar med större och enklare rätter med bra råvoror. Köket drivs av köksmästaren Fredrik Thörner.
Företag: Pressklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef jobb, Souschef Stockholm, Souschef Pressklubben
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef

Byggarbetsledare
Hjalper SWE AB söker en Byggarbetsledare. Vi utför de flesta arbeten inomhus och utomhus. Allt ifrån små reparationer till stora renoveringar. Vi levererar fullständiga och långsiktiga lösningar och tar ansvar för det vi gör. Vi är måna om att hålla en hög service- och kvalitets nivå. På Hjalper SWE AB anser vi att nyckeln till framgång är att ha en öppen dialog med våra kunder. Som projektledare hos Hjälper SWE AB arbetar du med att driva byggrelaterade projekt. Du är länken mellan de olika mellanhänderna och ser till att de olika delarna följs upp och utvärderas. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnaden samt infrastrukturprojekt. ARBETSUPPGIFTER Som Byggarbetsledare kommer du vara ansvarig för att projekten blir korrekt utförda utifrån givna tidsramar. Du kommer vara kontakten mellan samtliga inblandade och följa upp deadlines. Du kommer att föra byggmöten, vara beställarens representant på plats, driva processer, skriva offerter för byggprojekt. DIN BAKGRUND OCH PROFIL Vi ser att Du idag har minst fem års erfarenhet från byggbranschen antingen som entreprenör eller konsult. Vi sätter mycket stor vikt på Din sociala kompetens. För att kunna lyckas med denna tjänst måste man ha en förmåga att utveckla och vidmakthålla långsiktiga relationer med kunderna. Du behöver tala svenska flyttande. Ryska och engelska är mycket meriterande. B körkort är ett krav. OBS! Vi tar emot endast ansökan per e-post. Vänligen, mejla CV samt personligt brev till hjalpersweab@gmail.com
Företag: HJÄLPER SWE AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Byggarbetsledare jobb, Byggarbetsledare Tyresö, Byggarbetsledare HJÄLPER SWE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggarbetsledare


Sök lediga jobb Junior Säljare för prenumerationsförsäljning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se