Junior marknadsassistent sökes! jobb - lediga jobb

Junior marknadsassistent sökes! jobb Junior marknadsassistent sökes! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Junior marknadsassistent sökes!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Junior marknadsassistent sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Junior marknadsassistent sökes!- Sollentuna

  2. Junior marknadsassistent sökes- Stockholm

  3. Junior marknadsassistent sökes- Jönköping

  4. Junior marknadsassistent sökes- Jönköping

  5. Junior marknadsassistent sökes för heltidsuppdrag!- Sundbyberg

  6. Junior marknadsassistent sökes för heltidsuppdrag!- Stockholm


Mer beskrivning

Junior marknadsassistent sökes!
Professional Consulting Är du kommunikativ och utåtriktad? Har du mycket goda kunskaper i InDesign och Photoshop? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi för kunds räkning en junior marknadsassistent. Som marknadsassistent kommer du arbeta på marknadsavdelningen hos vår kund, som är ett internationellt företag och stora inom sin bransch. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att: - Hjälpa till att lägga upp kampanjer och tävlingar - Vara support till regioncheferna - Ansvara för att beställa marknadsmaterial - Redovisa tävlingarna som du lagt upp - Producera enklare marknadsmaterial som till exempel foldrar - Administration Tjänsten innebär att du är anställd av oss på Professional Consulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Sollentuna. Tjänsten startar v. 35 och beräknas pågå i 6 månader. Uppdraget är på heltid, med flexibla arbetstider. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i InDesign och Photoshop. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom bank och finans. Du är flytande i svenska i både tal och skrift. Som person vågar du ta tag i saker och ser vad som behöver göras. Du arbetar självständigt, är strukturerad, kommunikativ samt utåtriktad. Låter det här som något för dig? Ansök då snarast då urval och intervjuer sker löpande! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior marknadsassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior marknadsassistent sökes!

Junior marknadsassistent sökes
Professional Consulting Är du flexibel och trivs med ett högt arbetstempo? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi för kunds räkning en junior marknadsassistent till ett nordiskt företag med många internationella kunder. Som marknadsassistent kommer du arbeta på marknadsavdelningen hos vår kund, med arbetsuppgifter så som: - Assistera och agera stödfunktion till alla avdelningar med all typ av marknadsföring - Interna och externa webbuppdateringar - Koordinera kring event med ex inbjudningar - Administration Tjänsten innebär att du är anställd av oss på Professional Consulting men arbetar hos vår kund på deras kontor här i Stockholm. Tjänsten startar 1 september och beräknas pågå till den 31 december. Uppdraget är på heltid, med flexibla arbetstider. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. Du känner dig trygg med att tala och skriva i såväl svenska som engelska. Som person är du aktiv och gillar att hålla många bollar i luften och att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du är flexibel och noggrann i ditt arbete och trivs i rollen som assistent. Du är social, strukturerad, kommunikativ samt utåtriktad. Låter det här som något för dig? Ansök då snarast då urval och intervjuer sker löpande! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Junior marknadsassistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior marknadsassistent sökes

Junior marknadsassistent sökes
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Vi söker idag en junior marknadsassistent till Högskoleservice på Högskolan i Jönköping. Arbetsbeskrivning Som Junior marknadsassistent kommer du att arbeta som ett administrativt stöd/extra resurs på marknadsavdelningen. Andra uppgifter som ingår i tjänsten är: - uppdateringar på externa webben och intranätet - ladda upp dokument på intranät/webb - uppdatera webbkalendariet - enklare foto till t.ex. sociala medier - enklare layout - skriva enklare notiser till intranät/webb, på svenska och engelska Uppdraget är på heltid med start omgående och fram till 30 juni. Vem är du? Vi söker dig som har en utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap alternativt har ett par års arbetslivs- erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands. Även meriterande om du har arbetat inom SiteVision och/eller InDesign. Som person är du noggrann, flexibel och nyfiken. Du trivs att arbeta utifrån givna instruktioner.Du har en god förmåga att både tala och skriva såväl svenska som engelska. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Kontaktperson Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du söker tjänsten via ansök länken här bredvid. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Görsberg på caroline.gorsberg@manpower.se
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Junior marknadsassistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior marknadsassistent sökes

Junior marknadsassistent sökes
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Vi söker idag en junior marknadsassistent till Högskoleservice på Högskolan i Jönköping. Arbetsbeskrivning Som Junior marknadsassistent kommer du att arbeta som ett administrativt stöd/extra resurs på marknadsavdelningen. Andra uppgifter som ingår i tjänsten är: - uppdateringar på externa webben och intranätet - ladda upp dokument på intranät/webb - uppdatera webbkalendariet - enklare foto till t.ex. sociala medier - enklare layout - skriva enklare notiser till intranät/webb, på svenska och engelska Uppdraget är på heltid med start i börjann av augusti och fram till november. Vem är du? Vi söker dig som har en utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap alternativt har ett par års arbetslivs- erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands. Även meriterande om du har arbetat inom SiteVision och/eller InDesign. Som person är du noggrann, flexibel och nyfiken. Du trivs att arbeta utifrån givna instruktioner.Du har en god förmåga att både tala och skriva såväl svenska som engelska. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Kontaktperson Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du söker tjänsten via ansök länken här bredvid. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Helena Pettersson på hepett@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Junior marknadsassistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior marknadsassistent sökes

Junior marknadsassistent sökes för heltidsuppdrag!
Bemannia söker nu dig som vill arbeta heltid som Marknadsassistent på ett spännande företag i Sundbyberg. Tjänsten beräknas starta i mitten av augusti och pågå i åtminstone fyra månader framöver. Chans till förlängning finns! Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter: Du kommer att stödja cheferna på de två (2) avdelningarna Marknad- och Kundkommunikation och Produkt genom att tillhandahålla en högkvalitativ servicenivå. I rollen ingår att: - Ständigt övervaka och uppdatera hela organisationens samlade produktion av marknadskommunikation. - Vidare behov av att stödja Marknadsstrateg med implementation av nya marknadsföringsinstruktioner. - Vara kontaktperson och koordinator för att stödja Marknadsstrateg i arbetet. - Uppdatera kontinuerligt planen för extern kommunikation samt kommunikation i ägda kanaler för att underlätta synkning mellan olika delar av företaget. - Agera stöd i agenda, planering av stora möten/konferenser/fakturahantering/presentationer. Dina kvalifikationer: - Ca 1-2 års arbetslivserfarenhet av assistentrollen/administration. - Gymnasieutbildning eller motsvarande. - God datorvana inklusive goda kunskaper i Officepaketet. - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Dina personliga egenskaper: Mycket god förmåga att möta och kommunicera med andra människor via telefon, i möten eller skriftligen. God servicekänsla. Noggrannhet samt god förmåga att planera och strukturera olika arbetsuppgifter. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Marknadsassistent Sundbyberg". Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Junior marknadsassistent sökes för heltidsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior marknadsassistent sökes för heltidsuppdrag!

Junior marknadsassistent sökes för heltidsuppdrag!
Bemannia söker nu dig som vill arbeta heltid som Marknadsassistent på ett spännande företag i Sundbyberg. Tjänsten beräknas starta i mitten av augusti och pågå i åtminstone fyra månader framöver. Chans till förlängning finns! Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter: Du kommer att stödja cheferna på de två (2) avdelningarna Marknad- och Kundkommunikation och Produkt genom att tillhandahålla en högkvalitativ servicenivå. I rollen ingår att: - Ständigt övervaka och uppdatera hela organisationens samlade produktion av marknadskommunikation. - Vidare behov av att stödja Marknadsstrateg med implementation av nya marknadsföringsinstruktioner. - Vara kontaktperson och koordinator för att stödja Marknadsstrateg i arbetet. - Uppdatera kontinuerligt planen för extern kommunikation samt kommunikation i ägda kanaler för att underlätta synkning mellan olika delar av företaget. - Agera stöd i agenda, planering av stora möten/konferenser/fakturahantering/presentationer. Dina kvalifikationer: - Ca 1-2 års arbetslivserfarenhet av assistentrollen/administration. - Gymnasieutbildning eller motsvarande. - God datorvana inklusive goda kunskaper i Officepaketet. - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Dina personliga egenskaper: Mycket god förmåga att möta och kommunicera med andra människor via telefon, i möten eller skriftligen. God servicekänsla. Noggrannhet samt god förmåga att planera och strukturera olika arbetsuppgifter. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Marknadsassistent Sundbyberg". Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Junior marknadsassistent sökes för heltidsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior marknadsassistent sökes för heltidsuppdrag!


Sök lediga jobb Junior marknadsassistent sökes!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se