Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb - lediga jobb

Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag- Stockholm

  2. Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag- Stockholm

  3. Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag- Stockholm

  4. Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag- Stockholm

  5. Junior Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Åkersberga- Österåker

  6. Junior Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Åkersberga- Österåker


Mer beskrivning

Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund är ett fastighetsbolag som sitter i centrala Stockholm. Dem söker nu en redovisningsekonom för att utöka sitt team. I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kommer det att ingå att arbeta med redovisning, periodiseringar, moms, hyresavier, avstämningar och bokslut. Det kommer även vara andra administrativa arbetsuppgifter samt ta emot samtal kring avifrågor etc. Utvecklingsmöjligheter Utöver den ekonomiska delen kommer du även på sikt ha möjlighet att få arbeta mer med budgetmöten med förvaltningarna, hålla i årsstämman samt ansvara och hålla i utbildningar. Det finns även på sikt möjligheter att ansvara för större förvaltningar samt årsredovisningar. Vem är du? I rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Vi tror att du har läst en ekonomiskutbildning på universitetet eller motsvarande. Innehar du kunskaper i Nordstedts är det meriterande men inte ett krav. Till rollen som redovisningsekonom tror vi att du tidigare har arbetat 1-3 år och du trivs med att arbeta i ett fartfyllt företag med tufft klimat. Som person har du mycket skinn på näsan och du är snabb och tuff i din personlighet. Du är.. • prestiglös • skärpt • noggrann • flexibel Du erbjuds I rollen som redovisningsekonom kan vår kund erbjuda dig en bred roll med möjlighet till mycket ansvar. På sikt finns det goda möjligheter att utvecklas och åta sig fler och större ansvarsområden. Vår kund ser gärna en långsiktig lösning och vill gärna satsa på rätt person. Du erbjuds även i denna roll som redovisningsekonom att få arbeta med ett tight och roligt team i mycket trevliga lokaler i centrala Stockholm. Denna tjänst är en rekrytering med en anställning direkt hos kund. Du som redovisningsekonom beräknas med förhoppning kunna tillträda denna tjänst i aug-sep 2013. För mer information kring tjänsten eller vår kund är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en hungrig och utåtriktad redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i centrala Stockholm. Start: aug-sep 2013 Lön: Enligt ök.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag

Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker för kunds räkning en redovisningsekonom. Kunden är en välkänd aktör inom fastighetsbranschen och de sitter i centrala Stockholm i ljusa lokaler och ekonomigruppen består av 3 pigga och engagerade medarbetare. Tjänstebeskrivning I rollen som redovisningsekonom kommer du att i huvudsak att sköta redovisning för tre av kundens största bolag och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är bl.a; -          Löpande redovisning -          Balansavstämningar (lönerelaterade balanskonton stäms huvudsakligen av utav lön) -          Resultatanalyser -          Bistå ekonomichefen med månadsrapportering -          Skatte- och momsdeklarationer -          In- och utbetalningar I tjänsten ingår även att stötta upp i leverantörsreskontran och andra vanligt existerande arbetsuppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning. Lämplig bakgrund Vi söker dig som minst är gymnasieekonom och gärna med någon påbyggnadsutbildning inom redovisning och du ska ha jobbat med liknande arbetsuppgifter som ovan i minst 1 år. Om du har jobbat i Visma Controll och Baltazar är det en merit men inget krav och du har goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel. Då jobbet innebär mycket självständigt arbete söker vi dig som är driven och strukturerad men samtidigt har lätt för att samarbeta. Du sprider positiv stämning omkring dig och är ödmjuk med lite skinn på näsan. Du har ett prestigelöst och flexibelt arbetsätt. Du har en helhetssyn utan att tappa bort detaljer. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och 1 ½ år framåt med anställning hos SW . Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66 Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag

Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag
Arbetsbeskrivning Vår kund är ett fastighetsbolag som sitter i centrala Stockholm. Dem söker nu en redovisningsekonom för att utöka sitt team. I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kommer det att ingå att arbeta med redovisning, periodiseringar, moms, hyresavier, avstämningar och bokslut. Det kommer även vara andra administrativa arbetsuppgifter samt ta emot samtal kring avifrågor etc. Utvecklingsmöjligheter Utöver den ekonomiska delen kommer du även på sikt ha möjlighet att få arbeta mer med budgetmöten med förvaltningarna, hålla i årsstämman samt ansvara och hålla i utbildningar. Det finns även på sikt möjligheter att ansvara för större förvaltningar samt årsredovisningar. Vem är du? I rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Vi tror att du har läst en ekonomiskutbildning på universitetet eller motsvarande. Innehar du kunskaper i Nordstedts är det meriterande men inte ett krav. Till rollen som redovisningsekonom tror vi att du tidigare har arbetat 1-3 år och du trivs med att arbeta i ett fartfyllt företag med tufft klimat. Som person har du mycket skinn på näsan och du är snabb och tuff i din personlighet. Du är.. • prestiglös • skärpt • noggrann • flexibel Du erbjuds I rollen som redovisningsekonom kan vår kund erbjuda dig en bred roll med möjlighet till mycket ansvar. På sikt finns det goda möjligheter att utvecklas och åta sig fler och större ansvarsområden. Vår kund ser gärna en långsiktig lösning och vill gärna satsa på rätt person. Du erbjuds även i denna roll som redovisningsekonom att få arbeta med ett tight och roligt team i mycket trevliga lokaler i centrala Stockholm. Denna tjänst är en 6 månaders inhyrning med en anställning hos Jurek. Efter denna period finns det mycket goda möjligheter till att du får en anställning direkt hos kund. Du som redovisningsekonom beräknas med förhoppning kunna tillträda denna tjänst snarast möjligt. För mer information kring tjänsten eller vår kund är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en hungrig och utåtriktad redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i centrala Stockholm. Start: Vi kommer att intervjua löpande för denna tjänst då kunden vill försöka tillsätta tjänsten snarast möjligt. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Jurek Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag

Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag
Arbetsbeskrivning Är du utbildad civilekonom med inriktning redovisning finns nu chansen att jobba i ett team med inspirerade kollegor i en attraktiv miljö. Vår kund söker en konsult för att förstärka sin ekonomifunktion. Gruppen består av åtta personer som jobbar delat med redovisning och controlling och du kommer att ha arbetsuppgifter inom båda dessa områden samt agera stöd till hela teamet. Rollen är bred och du kommer att få vara delaktig i många spännande delar där vår kund känner att de har behov av ditt stöd. Arbetet kommer i stor del handla om avstämningar inför månads-, halvårs- och årsbokslut. Du kommer att få vara delaktig i värderingsarbete och vara med vid budgetuppföljning. Bolaget är en koncern med tre holdingbolag vilket innebär att du kommer tillämpa de specifika regelverk som finns kring koncernredovisning. Uppdraget kommer starta omgående och pågå fram till slutet av augusti. Kvalifikationer och egenskaper Du som söker denna tjänst är utbildad ekonom, gärna civilekonom med inriktning redovisning/revision. Vi ser att du som söker är relativt junior men att du har tidigare erfarenhet från en bred roll på en ekonomiavdelning. Antingen har du jobbat vid sidan av dina studier eller något år efter examen och känner dig redo för att anta ett spännande konsultuppdrag. Som person har du ett stort intresse för redovisning med en stor vilja att lära dig mer. Då rollen innebär varierade uppgifter av olika karaktär krävs att du som person ska vara prestigelös och ha en öppen inställning. Du har en analytisk ådra och ett vaket sinne där du upptäcker felaktigheter och avvikelser. Du ska vara en problemlösare och kunna komma med förslag till förbättringar. Om företaget Vår kund är ett fastighetsbolag med kontor i centrala Stockholm. Om Amendo Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra. Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank & finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall, och kommer på sikt att finnas på fler orter i landet och i de nordiska huvudstäderna. Varför arbeta som konsult på Amendo Talents? Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Vi är framgångsrika och med en vilja att bli ännu bättre och vi går till jobbet varje dag med passion. Som konsult hos oss blir du anställd av Amendo Talents och får en engagerad konsultchef som kan branschen och vill coacha dig vidare i karriären. Vi är tillräckligt små för att du ska bli sedd, men stora nog att kunna erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult. Frågor och kontakt Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Företag: Amendo Talents Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag

Junior Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Åkersberga
Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Arbetsbeskrivning För vår kunds räkning söker vi nu en Junior Redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i Åkersberga. Rollen kommer att vara bred och du kommer att arbeta med allt från ax till limpa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra och vara med i vissa delar av bokslut. Du kommer att arbeta nära ekonomer men ha självständigt ansvar. Rapportering sker till ekonomichefen. Vem är du? Till denna tjänst söker vi dig som har cirka 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som är tillgänglig omgående. Du tycker om att arbeta brett och självständigt och trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Vidare tror vi att du är driven, nyfiken och har en stor vilja att lära dig allt i rollen. Viktigt är att du är en social person som tycker om att ha direktkontakt med kunder. Du kommer att fungera som en stödfunktion för kunderna och ibland åka ut på möten med dem. Du har erfarenhet av flera ekonomisystem, bland annat Visma och du är en van användare av Excel. Du erbjuds En utmanande och spännande roll i en organisation med driv och engagemang. Kontoret ligger placerat strax norr om Stockholm. Du kommer initialt att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och detta är ett uppdrag till en början på 6 månader med stor chans till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Start: Omgående Lön: Enl.ök Sista ansökningsdag Intervjuer sker löpande
Företag: Jurek Rekrytering & Bemanning
Ort: Österåker
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Åkersberga

Junior Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Åkersberga
Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Arbetsbeskrivning För vår kunds räkning söker vi nu en Junior Redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i Åkersberga. Rollen kommer att vara bred och du kommer att arbeta med allt från ax till limpa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra och vara med i vissa delar av bokslut. Du kommer att arbeta nära ekonomer men ha självständigt ansvar. Rapportering sker till ekonomichefen. Vem är du? Till denna tjänst söker vi dig som har cirka 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som är tillgänglig omgående. Du tycker om att arbeta brett och självständigt och trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Vidare tror vi att du är driven, nyfiken och har en stor vilja att lära dig allt i rollen. Viktigt är att du är en social person som tycker om att ha direktkontakt med kunder. Du kommer att fungera som en stödfunktion för kunderna och ibland åka ut på möten med dem. Du har erfarenhet av flera ekonomisystem, bland annat Visma och du är en van användare av Excel. Du erbjuds En utmanande och spännande roll i en organisation med driv och engagemang. Kontoret ligger placerat strax norr om Stockholm. Du kommer initialt att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och detta är ett uppdrag till en början på 6 månader med stor chans till senare anställning hos kund. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Start: Omgående Lön: Enl.ök Sista ansökningsdag Intervjuer sker löpande
Företag: Jurek Rekrytering & Bemanning
Ort: Österåker
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Åkersberga


Sök lediga jobb Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se