Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå jobb - lediga jobb

Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå jobb Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Utredare- Sollentuna

  2. Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores- Stockholm

  3. Servicetekniker till Point- Stockholm

  4. Art Director till spelföretag- Stockholm

  5. Lärare i förskola/Förskollärare- Stockholm

  6. Systemtestare- Stockholm

  7. Nannynu! Barnvakt Stockholm Tyresö 2 eftermiddagar/vecka- Tyresö

  8. Boendestödjare till Kullstigens boendeenhet- Huddinge

  9. Projektingenjör Radio- Stockholm

  10. Prestandatestare & lasttestare- Stockholm


Mer beskrivning

Utredare
Vid socialkontoret i Sollentuna arbetar ca 180 personer. Verksamheten är uppdelad i tre avdelningar; avdelningen för vuxna, avdelningen för barn och unga samt administrativa avdelningen. Socialkontoret eftersträvar att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då vår utredare nu väljer att gå i pension söker vi nu dennes efterträdare som vill vara med och utveckla verksamheten vidare.   Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som utredare förväntas du driva kvalificerade utredningar inom förvaltningens olika verksamhets-områden. Du handlägger ärenden av skiftande karaktär, och är en resurs för hela förvaltningen. En stor del i uppdraget består av att tillsammans med verksamhetsföreträdare sammanställa beslutsunderlag till socialnämnden.   Din profil Vi söker dig med socionomexamen eller likvärdig samhällsvetenskaplig högskoleutbildning. Ett krav är dokumenterad erfarenhet av utredningsarbete eller annat för tjänsten lämpligt kvalificerat arbete från en politiskt styrd organisation. Erfarenhet från socialtjänstens område är meriterande. Du är väl insatt i gällande lagstiftning och aktuella riktlinjer och är positiv till att delta i arbetet med att ständigt utveckla verksamheten. Vi tror att du har mycket god inläsningsförmåga såväl som analytisk förmåga, vilket bl.a. innebär att du har förmåga att lyssna, ställa frågor och dra slutsatser, för att sedan omvandla det till förslag. Förutom att du är nyfiken och har förmåga att sätta verksamheten i ett strategiskt sammanhang, agerar du också med personlig mognad, uppvisar en god samarbets-förmåga och kan arbeta självständigt med flera ärenden samtidigt. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: Sollentuna Kommun Socialkontoret
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare jobb, Utredare Sollentuna, Utredare Sollentuna Kommun Socialkontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare

Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Skärholmen.  Lön: Grundlön plus provision  Sök:Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-08.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores

Servicetekniker till Point
Point är ett av de ledande företagen inom betallösningar i Europa. Vi har verksamhet i Norden, Baltikum, Storbritannien, Frankrike och Island. Point Sverige har 160 anställda med huvudkontor i Stockholm. Företaget är grundat 1987 och erbjuder betallösningar för små och stora kunder. Sedan 2012 ingår Point i VeriFonekoncernen. Mer information finns på www.point.se.Arbetsuppgifter: Som servicetekniker kommer du att arbeta med reparation av kortterminaler. Detta innebär att du bland annat kommer att arbeta med: • Felsökning av terminaler • Reparationer på komponentnivå • Testning • Registrering i administrativa system • Laddning av programvara • · Reparationsprocesser   Är du den vi söker? • Du ska lägst ha gymnasieutbildning med el-tele eller teknisk inriktning • Goda kunskaper av felsökning och mjuklödning • Grundkunskaper i Office -paketet • Mål och resultatinriktad • Trivs med att arbeta både i grupp och individuellt • Läsa och förstå tekniska specifikationer • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift   För att lyckas i rollen tänker vi att du är driven och engagerad och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och skapar förtroendeingivande relationer med kollegor, leverantörer och ledning samtidigt som du driver igenom resultat. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med reparationer på komponentnivå. Vi ser att du är noggrann, van att arbeta i ett högt tempo, strukturerad i ditt arbete samt har lätt för att snabbt lära dig nya saker och trivs i en kreativ och lärande miljö.   Vi erbjuder: Vi har en enkel idé när det gäller personalfrågor: att ge människor möjligheten att växa, både som individer och professionellt, så att vi med gemensamma ansträngningar kan förbättra vardagen för våra kunder, företaget och för oss själva. Vår anda är i grunden rak kommunikation, korta beslutsvägar och sunt förnuft. Våra värdeord är Passion, Förtroende, Innovation och Integritet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Målet är att varje medarbetare ska vara väl kvalificerad för sina arbetsuppgifter, men också få den kompetensutveckling som är nödvändig för företagets framtida krav i en föränderlig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ansökan: Intervjuer sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan, dock senast 2013-07-21. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lieselotte Hanisch, 08-566 287 19.
Företag: Point Transaction Systems AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker till Point jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker till Point

Art Director till spelföretag
Vår kund: Vår kund är ett av de mest framgångsrika spelutvecklingsföretagen för iOS och Android! Vill du jobba i ett team av kreativa personer med erfarenhet av att ta fram välpolerade spel för en miljonpublik? Vår kund söker nu en duktig Art Director. Kunden sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm. Om tjänsten: Du kommer att ingå i ett team med riktigt drivna och skickliga utvecklare och arbeta med några av de mest populära spelen på mobiler och surfplattor. Du kommer tillsammans med en kollega att vara ansvarig den grafiska designen avseende spelen. I rollen ingår det många olika kontaktytor, så det är viktigt att du trivs i sociala sammanhang. Din profil: Du har minst två års erfarenhet av grafisk design på heltid. Mycket god kunskap och erfarenhet av Photoshop och Illustrator. Kunskap och intresse för användargränssnitt och en bra känsla för detaljer. Du har förmågan att tänka utifrån koncept och därifrån leverera lösningar. Som person är du trevlig och prestigelös, tycker om att jobba i team samtidigt som du är självgående. Du har en relevant högskoleexamen eller har motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från spelutvecklingsföretag. Du ska kunna visa upp tidigare genomförda arbeten, så lägg gärna med länkar till detta i ansökan. Självklart gillar du spel! ANSÖKAN – Då urval och intervjuer sker löpande är det av stor fördel om du skickar oss din ansökan så snart som möjligt. Help at Work genomför rekryteringsprocessen, men du blir anställd av vår kund. Om oss: Help at Work är bemannings och rekryteringsföretaget som skall få flest företag och människor att växa. Vi lägger stor vikt vid att sammanföra människors inneboende kraft och kompetens med företag och företagare som behöver – ja just det – hjälp på jobbet. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker nytt jobb och därmed kan vi erbjuda marknadens bästa kandidater till våra kunder. Help at Work bemannar och rekryterar idag inom IT, sälj & marknad, ekonomi, administration och kundtjänst. Vi ses!
Företag: Help at Work Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Art Director till spelföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Art Director till spelföretag

Lärare i förskola/Förskollärare
Stockholms Stad Hägersten-Liljeholmens SDF Östra förskoleområdet (Telefonplan/Årstaberg/Årstadal) Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Förskolan Paletten och förskolan Silvergranen är två förskolor som ingår i enhet om fem förskolor i Telefonplan. Förskolan Paletten öppnade våren 2010 och är en nybyggd förskola med en speciell design. Förskolan Silvergranen är en mindre förskola som ligger i bottenplan på ett bostadshus med tillhörande stor och inspirerande förskole gård. 1 plats(er). Förskolan Paletten och Förskolan Silvergranen Våra förskolor erbjuder barnen god pedagogisk verksamhet där vi hämtar inspiration från Reggio Emilias filosofi. Det innebär att vi är medforskande pedagoger och har ett utforskande arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid barnens lek och all kommunikativ och skapande verksamhet, för att ta tillvara och utveckla barnens språk, fantasi och skaparkraft. Barnens identitet, självkänsla och empatiska förmåga stärks genom att vi ser och bekräftar var och en som de är. Barnen uppmuntras att framföra sin tankar och synpunkter och vi förmedlar ett demokratiskt förhållningssätt där barnen lär sig att lyssna, respektera andra och ta ansvar. Likabehandling har hos oss en hög prioritet, likaså ett gott samarbete med våra föräldrar. Det är en viktig förutsättning för att vi ska nå goda resultat i vårt arbete. Gemensamt skapar vi en kultur där barn, föräldrar och pedagoger har förtroende för varandra, känner stolthet och gläds år goda resultat. Vår vision bygger på delaktighet och inflytande, både vad gäller barn, föräldrar och pedagoger. Vi söker en utbildad förskollärare eller lärare för de yngre åldrarna till förskolan Paletten och Silvergranen som vill arbeta med de yngre barnen på Silvergranen och mellanstora barnen på Paletten. På Paletten är barnen är indelade i mindre grupper där man ingår i ett större arbetslag. Storarbetslag innebär att barn, föräldrar och kollegor är trygga och samarbetar med varandra. Silvergranen söker en förskollärare till en småbarnsavdelning med barn mellan 1-3 år. Barnens eget inflytande över sin vardag ser vi som ett viktigt arbetssätt för att nå våra strävans mål. Fyra veckors rullande schema. Pedagogisk utvecklingstid avdraget från schemat. Lärarforum. Tillgång till handledning av pedagogisk utvecklingsledare och ateljérista. Friskvårdspeng. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ser helst att man har erfarenhet att arbeta med barn i alla åldrar inom förskolan. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare Arbetstid: Dagtid. Schemalagd arbetstid rullande schema mellan 6:30-18:00 ca. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bo Ståhl Tillträde: 2012-08-12
Företag: Stockholms stad; Östra förskoleområdet (Telefonplan/Årstaberg/Årstadal)
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Systemtestare
DigitalRoute är ett av Sveriges snabbast växande företag inom telekom. Vi är teknikledande inom främst billing mediationoch dataintegrering med vår mjukvara, MediationZone. Cirka 260 ledande företag runt världen använder vår produkt. Vår företagskultur karakteriseras av entreprenörskap i en internationell miljö. Vi har hög teknisk expertis och är mycket resultatorienterade. Förtroende, teamarbete och ömsesidig respekt är också viktigt för oss. Att arbeta på DigitalRoute kan vara krävande, men är också väldigt utvecklande och belönande. Vi är ca 150 kollegor med bas på vårt huvudkontor i Stockholm, regionskontoren i Atlanta och Kuala Lumpur eller något av lokalkontoren i Helsingfors, Singapore, Paris, Dubai eller Seoul. Vi är ett privatägt bolag som är uppbackade av ett riskkapitalbolag. Vill du vara med och bygga vidare på framgångssagan DigitalRoute? Vi behöver komplettera vårt testteam med en systemtestare som gillar tekniska utmaningar och vill delta och utveckla vår produkt, MediationZone®, till nästa nivå. I rollen som systemtestare kommer du fokusera på systemnära testning och automation tillsammans med dom andra systemtestarna. Inom produktutvecklingen arbetar vi enligt Scrum.  Vi söker dig som har några års erfarenhet av testning i en tekniskt komplex miljö och en högskoleutbildning på området eller motsvarande kunskaper. Du har kunskap om scripting (t ex Python), databaser (t ex Oracle) och nätverk/protokoll samt erfarenhet av Linux/Unix, agila arbetsmetoder och systemnära testning, så som prestanda och last. Vi tror det viktigaste är personligheten och vi vill hitta dig som har din passion i test och produktutveckling. Du är van att ta ansvar och ägarskap för att säkerställa leveranser av hög kvalitet. Du har lätt att bygga relationer och är en duktig kommunikatör samt bekväm med att tala och skriva på engelska. Har du funderingar är du välkommen att kontakta Petra Wernkvist, gruppchef Test på telefon 0733-358489, eller Mikael Bäckström, HR, på telefon 0704-268340. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Företag: Digital Route AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Systemtestare jobb, Systemtestare Stockholm, Systemtestare Digital Route AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemtestare

Nannynu! Barnvakt Stockholm Tyresö 2 eftermiddagar/vecka
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Tyresö söker en barnvakt 2 eftermiddagar/vecka. Barnvakten hämtar en 6-åring på förskola kl 16 och är med honom till ca 18.30/19. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Tyresö 2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Tyresö 2 eftermiddagar/vecka

Boendestödjare till Kullstigens boendeenhet
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Tillsvidare anställning deltid 80%. Tillträde enligt överenskommelse. Enhetsbeskrivning Boendeenheten är en gruppbostad för personer inom LSS personkrets. Vi arbetar med att ge brukaren stöd i vardagen, ofta med hjälp av olika kognitiva stöd. Enheten är centralt belägen nära Skogås centrum. Om arbetet Du som söker skall vara strukturerad och ansvarsfull samt ha erfarenhet av arbete med tydliggörande och kompletterande pedagogik. Du bör vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta med personer som är i stort behov av kontinuitet och struktur. Du kommer att ingå i ett sammanhang där det ställs höga krav på samarbetsförmåga och ansvarstagande . Du ska kunna skapa och upprätthålla goda relationer med anhöriga, gode män, dagliga verksamheter och övriga nätverk. Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande ser vi som en självklarhet. Din profil Vi söker dig som är en positiv medarbetare, helst med dubbelkompetens. Du ska vara utbildad mentalskötare eller boendestödjare med erfarenhet av arbete med personer med utvecklingsstörning och gärna autismspektrumstörning. Du ska ha förståelse för och erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik. Då arbetet ställer krav på dokumentation och goda kontakter med externa samarbetspartners behövs goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt. Stor vikt läggs även på personlig lämplighet. Schemalagd arbetstid; dagar, kvällar, varannan helg och jourtjänstgöring.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Kullstigens boendeenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Kullstigens boendeenhet

Projektingenjör Radio
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se Brinner du för att arbeta i team, är utåtriktad, drivande samt har lätt för att samarbeta och organisera? Vill du medverka vid anskaffning av materiel som används av Försvarsmakten såväl nationellt som i internationella insatser? Anskaffningskontor Ledningssystem (AK Led) har som uppgift att anskaffa materiel och system för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem. Vår huvudsakliga uppgift omfattar teknisk design, upphandling och Life Cycle Management av ledningssystem. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med andra enheter inom FMV, Försvarsmakten samt svensk och utländsk industri. Enheten Radio ansvarar att för Försvarsmaktens räkning definiera, anskaffa, vidmakthålla, vidareutveckla och avveckla radiosystem för Mark, Sjö och Flygförband. Aktuella system vi arbetar med är SDR (Software Defined Radio), RAKEL, Kort- och långvågssystem, handburna soldatradiosystem, NATO L16 (TDL Office) resp IFF MK XII. Vi söker nu ytterligare medarbetare som ska förstärka enheten. Jobbet Du kommer att leda och arbeta i ett eller flera projekt inom enheten Radio med anskaffning av radiosystem, taktiska datalänkar och/eller identifierings- och positioneringssystem som skall integreras i system som används av Arme, Flyg, Sjö. • Planering och strukturerande av projektet avseende mål, delmål, milstolpar mot FM, aktiviteter och tidsplan. • Framtagning av upphandlingsunderlag innebärande designdokument, kravspecifikationer, verksamhetsåtagande och kommersiella underlag inför upphandlingar • Medverka i anbudsutvärdering och kontraktsförhandling • Delta i uppföljningen av leverantörsbeställningar genom projektmöten och konstruktionsgranskningar • Planera och leda tekniska utredningar • Planera och leda prov och försöksverksamhet • Produktledning med ansvar för utveckling under livscykeln av produkten eller systemet   Arbetet innebär många kontaktytor inom FMV och Försvarsmakten, men även internationella organisationer, civila myndigheter samt ett flertal leverantörer nationellt och internationellt. Resor såväl inom Sverige som utomlands kan förekomma i arbetet. Provtjänstgöring kommer eventuellt att tillämpas. Du Du är civil-, högskoleingenjör, systemvetare eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har mycket god förmåga att självständig leda och driva projekt samt erfarenhet av att införa systemlösningar. Det krävs att du är resultatinriktad, uthållig och har helhetssyn och kan tänka utanför projektets gränser samt sätter affärsmässigheten i fokus. Du skall också ha god samarbetsförmåga och vara handlingsorienterad. Du är en person som ser möjligheter samt kan strukturera och prioritera ditt eget arbete. Kännedom om Försvarsmakten och dess miljö är meriterande. Vi ser gärna att du har kompetens inom radiosystem, taktiska datalänkar och/eller identifierings- och positioneringssystem. Kunskap och erfarenhet av systemarbete (System Engineering) är meriterande. Rollen ställer höga krav på ledarförmåga och personlig integritet, varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kompletterar de andra personerna inom gruppen och på enheten. Arbetet kräver att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Sista ansökningsdag 2013-08-19  FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du jobbar vid Gärdet i Stockholm och måste vara svensk medborgare.
Företag: FMV
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Projektingenjör Radio jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektingenjör Radio

Prestandatestare & lasttestare
Ajilon Consultants bygger Sveriges smidigaste konsultbolag från grunden. Fokus ligger på enkelhet, snabbhet och kvalitet i allt vi gör samt att behålla en platt organisation med tyndpunkt på expertkompetens. Vi söker dig som är specialist inom prestandtestning och har en stark vilja att fortsätta utvecklas inom området. Just nu söker vi drivna testentusiaster som vill vara med och forma vår satsning inom testområdet. Vi erbjuder en arbetsmiljö där egna initiativ uppmuntras och ligger som grund för vår utveckling. Din profil Våra kunder har behov av kompetenta testspecialister som är drivna och har förståelse för kundens situation. Som konsult har du möjlighet att jobba med olika typer av uppdrag och vi söker dig som är en nyfiken person som snabbt kan sätta sig in i nya utmaningar. Vi söker dig som... - Har mycket goda kunskaper inom prestanda/lasttester - Har jobbat med prestandatester i några år - Har goda kunskaper inom testning - Har erfarenhet av olika verktyg inom området - Har erfarenhet av komplex systemutveckling - Har akademisk bakgrund - Har goda kunskaper i både engelska och svenska - Är social och sätter kunden i fokus Certifieringar kan vara meriterande Du är... Som person är du kommunikativ och har en stark vilja att utvecklas. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt samt god förmåga att hantera nya situationer. Vi vill ha din hjälp att fortsätta stärka bilden av oss som kundfokuserade och professionella i våra arbetsmetoder. Därför lägger vi stor vikt vid konsultmässighet och uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Känner du att detta passar in på dig så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Ajilon Consultants. Du får... • Utvecklas genom kurser, certifieringar, internutbildningar mm, vilket är ett givet inslag i vår företagskultur. Vi deltar aktivt i forum som SAST, OWASP, DataFöreningen, Javaforum samt olika meetup-grupper. • Tillgång till uppdrag som inte annonseras offentligt på attraktiva bolag. • En social och drivande arbetsmiljö där egna initiativ uppmuntras och ofta ligger som grund för vår utveckling. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas efter semestern och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida via länken/formuläret nedan. På grund av semestertider kommer eventuella frågor i första hand att besvaras via e-mail till rekryteringsansvarig Anna Barkin (se kontaktuppgifter nedan). Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Prestandatestare & lasttestare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prestandatestare & lasttestare


Sök lediga jobb Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se