Junior redovisningsekonom jobb - lediga jobb

Junior redovisningsekonom jobb Junior redovisningsekonom jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Junior redovisningsekonom. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Junior redovisningsekonom. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Junior redovisningsekonom 50% till bolag i city- Stockholm

 2. Junior redovisningsekonom- Stockholm

 3. Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag- Stockholm

 4. Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå- Stockholm

 5. Junior redovisningsekonom - deltid 50 %- Stockholm

 6. Junior redovisningsekonom - deltid 50 %- Stockholm

 7. Junior redovisningsekonom till längre uppdrag - konsultuppdrag, Malmö- Malmö

 8. JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM SOM DRIVS AV UTVECKLING- Lund

 9. Junior redovisningsekonom- Stockholm

 10. Junior Redovisningsekonom- Stockholm

 11. Junior Redovisningsekonom- Stockholm

 12. Junior redovisningsekonom till internationellt bolag- Stockholm

 13. Junior redovisningsekonom till stort bolag- Stockholm

 14. Junior redovisningsekonom till Kuehne+Nagel- Stockholm

 15. Junior redovisningsekonom till familjeföretag- Västerås

 16. Junior redovisningsekonom till stort bolag- Stockholm

 17. Junior Redovisningsekonom- Kungsör

 18. Junior redovisningsekonom - intresseanmälan- Stockholm

 19. Junior Redovisningsekonom- Stockholm

 20. Junior Redovisningsekonom till expansivt bolag- Stockholm

 21. Junior redovisningsekonom till stort bolag- Stockholm

 22. Junior Redovisningsekonom- Stockholm

 23. Junior redovisningsekonom till uppdrag på lång sikt i Stockholm!- Stockholm

 24. Junior redovisningsekonom till Umeå- Umeå

 25. Junior redovisningsekonom till Malmö- Malmö

 26. Junior Redovisningsekonom till Stockholm- Stockholm

 27. Junior Redovisningsekonom till Göteborg- Göteborg

 28. Junior redovisningsekonom till Jönköping- Jönköping

 29. Junior redovisningsekonom till Växjö- Växjö

 30. Junior Redovisningsekonom sökes till Uppsala- Uppsala

 31. Junior redovisningsekonom till Kalmar- Kalmar

 32. Junior redovisningsekonom till Karlskrona- Karlskrona

 33. Junior redovisningsekonom till Kristianstad- Kristianstad

 34. Junior redovisningsekonom till Uddevalla- Uddevalla

 35. Junior Redovisningsekonom- Stockholm

 36. Junior redovisningsekonom till Borås- Borås

 37. Junior redovisningsekonom till Halmstad- Halmstad

 38. Junior redovisningsekonom till Eskilstuna- Eskilstuna

 39. Junior redovisningsekonom till Visby- Gotland

 40. Junior redovisningsekonom till Sundsvall- Sundsvall


Mer beskrivning

Junior redovisningsekonom 50% till bolag i city
Arena Personal AB Om företaget För kunds räkning söker vi en junior redovisningsekonom till ett längre uppdrag. Vår kund är verksam inom kommunal verksamhet och har sitt kontor i trevliga lokaler i Stockholm city. Arbetsuppgifter Som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta med ekonomiadministration och registervård. Du kommer vara projektcontrollern behjälplig med administration och sköta t.ex. följande arbetsuppgifter: - Hålla ordning och granska huvudboken - Kontrollera periodiseringar, fakturaförslag och budgetavstämning - Mycket mailkommunikation och uppföljningar internt - Hålla ordning på statusar på olika dokument - Uppdatera manualer - Sköta administration kring investeringsprojekt i Agresso - Jämföra prognosfält och budgetfält Din profil För att vara aktuell för uppdraget, vill vi att du har arbetat några år brett inom ekonomi och behärskar grunderna i redovisning. Vi söker dig som har skaffar dig en hel del erfarenhet och på så sätt har möjlighet att få en överblick och en helhetsbild över en ekonomiavdelning, samtidigt som du tycker om och är van att se och fokusera på detaljer. Vi ser gärna att du har ekonomiutbildning på gymnasie- eller KY-nivå, samtidigt som vi värdesätter att du är en god administratör som har ett öga för siffror och struktur. Som person är du positiv, analytisk, prestigelös och flexibel. Vidare värdesätter vi att du är ansvarsfull, lojal och noggrann. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet och har du arbetat i Agresso är det meriterande. Vi söker sig som kan tillträda en ny tjänst i slutet av augusti. Tjänsten är på halvtid och flextid kan tillämpas. Du kommer arbeta som uthyrd konsult under tre månader med god chans till förlängning för rätt person. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom 50% till bolag i city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom 50% till bolag i city

Junior redovisningsekonom
Junior redovisningsekonom, till stor global koncern! Är du en noggrann och självgående ekonom? Vill du arbeta i en global koncern präglad av internationell anda men med närheten till affären? Då är du välkommen till Marsh! Marsh söker just nu en redovisningsekonom som kan starka upp vår befintliga ekonomiavdelning. För att passa in i teamet och med arbetsuppgifterna krävs det att du är en god och noggrann administratör med sinne för siffror. Samt att du på ett självständigt sätt tar dig an dina arbetsuppgifter. Ditt arbete omfattar: * Bokföring * In & Utbetalningar (även valutor) * Kontoavstämningar * Premie- och provisionshantering * Månadsrapportering och sammanställningar * Månadsbokslut och ekonomirapporter * Systemhantering och underhåll För att du skall kunna platsa för tjänsten krävs det att du är minst gymnasieekonom som tidigare arbetat med ovan uppgifter i minst 2år, samt känner dig bekväm med dem. Eller att du har en färsk utbildning inom Ekonomi/Redovisning från Universitet eller Högskola. Har du även praktisk eller akademisk erfarenhet av intäktsanalyser och budgetuppföljning ser vi det som ett extra plus, vår förhoppning är att du även kommer arbeta med de delarna framöver. Givetvis är du en avancerad Excel användare samt analytisk lagd. Vi är ett globalt företag så god engelska både skriftligen och muntligen är en grundförutsättning, då mycket av vår dagliga kommunikation sker på engelska. I övrigt önskar vi en kollega som är som vi; det vill säga prestigelös, stresstålig, snabbtänkt och klarar av att arbeta parallellt med ett flertal arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du får klart dina arbetsuppgifter i tid samt förstår vikten av att möta en deadline. På Marsh är vi sociala och varma, därför ser vi gärna att du också är det. Vi vill ha kul tillsammans och vi tror att det är viktigt att kunna skratta ihop mellan allt arbete! Denna tjänst är med placering på vårt Svenska huvudkontor, beläget i centrala Stockholm. Skicka in din ansökan med CV och Personligt brev till alona.beliganio@marsh.com, ange "Junior Redovisningsekonom" i ämnesraden. Omfattning: Heltid Placering: Centrala Stockholm Sista ansökningsdag: 2013-08-04 Marsh är världens ledande försäkringsmäklare och riskkonsult. Marsh AB är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies Inc (MMC), som är en börsnoterad amerikansk koncern med över 52 000 anställda i mer än 100 länder.
Företag: Marsh AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom

Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund är ett fastighetsbolag som sitter i centrala Stockholm. Dem söker nu en redovisningsekonom för att utöka sitt team. I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kommer det att ingå att arbeta med redovisning, periodiseringar, moms, hyresavier, avstämningar och bokslut. Det kommer även vara andra administrativa arbetsuppgifter samt ta emot samtal kring avifrågor etc. Utvecklingsmöjligheter Utöver den ekonomiska delen kommer du även på sikt ha möjlighet att få arbeta mer med budgetmöten med förvaltningarna, hålla i årsstämman samt ansvara och hålla i utbildningar. Det finns även på sikt möjligheter att ansvara för större förvaltningar samt årsredovisningar. Vem är du? I rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Vi tror att du har läst en ekonomiskutbildning på universitetet eller motsvarande. Innehar du kunskaper i Nordstedts är det meriterande men inte ett krav. Till rollen som redovisningsekonom tror vi att du tidigare har arbetat 1-3 år och du trivs med att arbeta i ett fartfyllt företag med tufft klimat. Som person har du mycket skinn på näsan och du är snabb och tuff i din personlighet. Du är.. • prestiglös • skärpt • noggrann • flexibel Du erbjuds I rollen som redovisningsekonom kan vår kund erbjuda dig en bred roll med möjlighet till mycket ansvar. På sikt finns det goda möjligheter att utvecklas och åta sig fler och större ansvarsområden. Vår kund ser gärna en långsiktig lösning och vill gärna satsa på rätt person. Du erbjuds även i denna roll som redovisningsekonom att få arbeta med ett tight och roligt team i mycket trevliga lokaler i centrala Stockholm. Denna tjänst är en rekrytering med en anställning direkt hos kund. Du som redovisningsekonom beräknas med förhoppning kunna tillträda denna tjänst i aug-sep 2013. För mer information kring tjänsten eller vår kund är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en hungrig och utåtriktad redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i centrala Stockholm. Start: aug-sep 2013 Lön: Enligt ök.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag

Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund är en mindre redovisningsbyrå som sitter på söder i Stockholm. Dem söker nu en redovisningsekonom för att utöka sitt team. I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kommer det att ingå att arbeta med redovisning, periodiseringar, moms, avstämningar och bokslut. Du kommer att ansvara för dina egna kunder. Arbetsuppgifter i punktform: - Ansvara för bokslutsprocessen - Analysera och dokumentera månatliga resultat- och balansräkningar - Skatte- och momsdeklarationer - Löpande bokföring Vem är du? I rollen som junior redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Vi tror att du har läst en ekonomiskutbildning på universitetet eller motsvarande och du har 1-3 års yrkeserfarenhet inom området. Du är en person som är nyfiken och intresserad av att lära dig mer. Vidare är du serviceminded som person och du trivs med kundkontakt. Egenskaper: • Självgående med väl utvecklade analytiska kunskaper • Ska trivas att arbeta i högt tempo utan att tappa fokus • Har lätt för att organisera och strukturera samt se sammanhang • Stor arbetskapacitet • Positiv, noggrann med god samarbetsförmåga • Målfokuserad och lösningsorienterad • Intresse för att utvecklas och att driva verksamheten framåt Du erbjuds I rollen som junior redovisningsekonom får du här chansen att arbeta i ett nytänkande och entreprenörsfokuserad byrå. Du har med tiden möjlighet att växa med företaget och åta dig fler och större kunder. Denna tjänst är till en början en inhyrning via Jureks uthyrningsverksamhet och förväntas pågå i 6 månader. Därefter finns det goda möjligheter för rätt person att få en direkt anställning hos kund. Du som junior redovisningsekonom beräknas med förhoppning kunna tillträda denna tjänst i sep 2013. För mer information kring tjänsten eller vår kund är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en hungrig och utåtriktad redovisningsekonom till en redovisningsbyrå söder om Stockholm.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå

Junior redovisningsekonom - deltid 50 %
Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med internationell prägel? Har du erfarenhet av redovisning och regler kring extern representation? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en junior redovisningsekonom för kunds räkning. Kunden är en världskänd institution som arbetar med forskning och utbildning och har ca 4000 anställda. Tjänsten är placerad strax norr om centrala Stockholm i vackra miljöer. I rollen som junior redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med att kontrollera och kontera leverantörsfakturor. Du kommer även vid arbetet med leverantörsfakturor stämma av kostnadsställe med personalen. VI ser gärna att du har arbetat med redovisning tidigare och har en god datavana då mycket av arbetet sköts i kundens egen e-faktura portal. I den här tjänsten kommer du arbeta självständigt och vi söker dig som är noggrann, effektiv och vill arbeta 50 %. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Gymnasial utbildning - Arbetslivserfarenhet av redovisning - Kunskaper i regler kring extern representation - Meriterande med arbetslivserfarenhet från universitet - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 9083CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9083CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom - deltid 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom - deltid 50 %

Junior redovisningsekonom - deltid 50 %
Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med internationell prägel? Har du erfarenhet av redovisning och regler kring extern representation? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en junior redovisningsekonom för kunds räkning. Kunden är en världskänd institution som arbetar med forskning och utbildning och har ca 4000 anställda. Tjänsten är placerad strax norr om centrala Stockholm i vackra miljöer. I rollen som junior redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med att kontrollera och kontera leverantörsfakturor. Du kommer även vid arbetet med leverantörsfakturor stämma av kostnadsställe med personalen. VI ser gärna att du har arbetat med redovisning tidigare och har en god datavana då mycket av arbetet sköts i kundens egen e-faktura portal. I den här tjänsten kommer du arbeta självständigt och vi söker dig som är noggrann, effektiv och vill arbeta 50 %. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Gymnasial utbildning - Arbetslivserfarenhet av redovisning - Kunskaper i regler kring extern representation - Meriterande med arbetslivserfarenhet från universitet - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 9083CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9083CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom - deltid 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom - deltid 50 %

Junior redovisningsekonom till längre uppdrag - konsultuppdrag, Malmö
Nu söker Wise Professionals en junior redovisningsekonom för ett längre uppdrag ute hos en av våra kunder i Malmö. Uppdragsstart är under september månad och tillsvidare. Vår kund har ett välkänt varumärke och ligger centralt i Malmö. Ditt ansvarsområde Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kund- och leverantörsreskontra. Det kan också bli aktuellt att hjälpa till med andra uppgifter inom redovisning. Det är meriterande med erfarenhet inom ett större affärssystem, gärna Navision. I rollen som uthyrd konsult ställs det stora krav på hög flexibilitet och initiativförmåga. Du förväntas snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Därtill förväntas att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet. Din bakgrund För rollen som redovisningsekonom söker vi i dig som har en vidareutbildning inom ekonomi och cirka ett till två års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du noggrann, ansvarstagande och självständig. Du erbjuds Wise Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder bra villkor och möjlighet att påverka din egen utveckling hos Wise Professionals kundföretag. Ansökan Har du frågor är du välkommen att ringa konsultchef Sofia Boström 076- 545 40 22.  Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till längre uppdrag - konsultuppdrag, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till längre uppdrag - konsultuppdrag, Malmö

JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM SOM DRIVS AV UTVECKLING
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är verksam inom friskvårdsbranschen och erbjuder träning för alla. De har stora tillväxtmål de närmaste åren, men vill också öka försäljningen på befintliga anläggningar. Samtidigt som tillväxt och expansion sker, ska deras goda kvalité och lönsamhet bestå. Arbetsuppgifter Vår spännande kund som är verksam inom friskvårdsbranschen säker just nu förstärkning i form av en junior redovisningsekonom till ekonomiavdelningen. I rollen som junior redovisningsekonom kommer du främst att arbeta med leverantörsreskontra, löpande bokföring, intäktsredovisning, avstämningar/analys, samt vara delaktig i bokslut och årsredovisning. Tjänsten är belagd i Lund. Det kan till viss del förekomma resor i arbetet då man i denna roll får möjlighet att medverka på konferenser och utbildningar med mera på annan ort. Kvalifikationer - Du har civilingenjörsexamen eller liknande yrkesutbildning. - Du har gärna någon tidigare praktisk erfarenhet av ekonomi. - Du har goda datorkunskaper, samt lätt för att lära dig nya ekonomisystem. - Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Till denna tjänst kommer det att läggas stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du driven, ambitiös och noggrann, samtidigt som du är van att ta egna initiativ och är strukturerad i ditt arbete. Vår kund värdesätter en god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Övrigt Vår kund erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, både i din roll som redovisningsekonom och för din personliga utveckling.Du får ett ansvarsfullt och dynamiskt arbete med mycket variation och frihet. Lön Fast lön. Enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Omgående. Skicka in din ansökan i wordformat och gärna med bild snarast, då intervjuer sker löpande. Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår spännande kund.
Företag: JobBusters AB
Ort: Lund
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM SOM DRIVS AV UTVECKLING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM SOM DRIVS AV UTVECKLING

Junior redovisningsekonom
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena logistik, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. MultiMind Bemanning AB söker för kunds räkning en redovisningsekonom. Tjänsten startar 16 september och förväntas pågå ett halvår men med goda chanser till förlängning.  I denna roll kommer du arbeta självständigt med blandade ekonomiska uppgifter vilket innebär både interna och externa kontakter. Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. fakturering, avstämning av huvudbok, momsredovisning, ansvar för rapporteringar, avstämningar och påminnelser. Du kommer dessutom att fungera som ett stöd till leverantörsreskontran. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är framförallt viktigt att du har arbetat med avstämningar och påminnelser tidigare. Du talar svenska och engelska flytande. Vi vill dessutom att du har erfarenhet av olika redovisningssystem samt goda kunskaper i Excel. Som person tycker du om att ge god service, du är bra på att kommunicera och är van att arbeta mot deadlines. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi intervjuar kandidater löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom

Junior Redovisningsekonom
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFFEN PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY Tisdagen den 17 september 2013 Kl.10.30-11.30 Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. Nedan finns beskrivning på ett av jobben som du kan söka på rekryteringsträffen. Det finns flera arbetsgivare på plats och de söker kandidater till liknande tjänster. Alla deltagande företag och beskrivning på de lediga tjänsterna finns på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se/stockholm-city Ta med dig flera exemplar av dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivarna. Beroende på hur många som kommer får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Junior redovisningsekonom Är du den vi söker? För ett längre konsultuppdrag söker vi en Junior redovisningsekonom. För rätt person kan uppdraget leda till fast anställning. Arbetsuppgifter: Du kommer bland annat att arbeta med: . Kund- och leverantörsreskontra . Löpande redovisning . Interna mellanhavanden . Valutahantering . Avstämningar . Delaktighet i månadsbokslut Kvalifikationer: Vi söker dig som har: . Civilekonomexamen eller motsvarande . Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet . Meriterade är erfarenhet från internationella koncerner Som person är du: . Teamorienterad . Helhetstänkande . Noggrann . Ansvarsfull . Prestigelös Ansökan: Har du frågor är du välkommen att kontakta Kristin Annerstedt, tel 0707-99 58 84. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Som konsult hos Fabi ser vi att man gärna är driven, ansvarsfull och utåtriktad. Fabi Kompetanse AB är ett systerbolag till norska Fabi AS, som etablerades i Norge 1994. Fabi Kompetanse etablerades i Stockholm 1999. Fabi erbjuder rekrytering och uthyrning av chefer, specialister och kvalificerade konsulter inom ekonomi, bank och finans. Fabis främsta kännetecken är närhet och personliga relationer med såväl konsulter som kunder, kombinerat med hög kompetens och gedigen erfarenhet har detta gjort att vi, under de år som vi har varit verksamma i Sverige vuxit med god lönsamhet.
Företag: FABI Kompetanse AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom

Junior Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Vi söker en redovisningsekonom till Netsize IPX AB. Du erbjuds en spännande och utvecklande roll med karriärmöjligheter inom vår internationella koncern. Frihet under eget ansvar i en inspirerande, trygg och stimulerande miljö med ett härligt team. Du kommer att uppleva en arbetsplats med högt tempo och utmanande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter: - Delaktig i arbetet med att upprätta månadsbokslut - Delaktighet i arbetet med årsbokslut - Periodisering av intäkter och kostnader - Bokföring av löpande transaktioner - Reskontror och fakturering - Bank och valutahantering - Kontakter med kunder, myndgheter etc Kvalifikationer och egenskaper Du är en redovisningsekonom som är van att arbeta med reskontror, avstämning och löpande bokföring. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, noggrann och strukturerad. Det är ett krav att tala och skriva på en mycket god nivå på svenska och engelska. Du är rutinerad användare av Excel och det är meriterande med erfarenhet av ekonomiprogrammen Visma och SAP.
Företag: Netsize IPX
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom

Junior redovisningsekonom till internationellt bolag
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig löner viktigt, och värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en junior redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 7 månader med start omgående. Ditt uppdrag Vår kund har sitt kontor söder om Stockholm. Som redovisningsassistent kommer du att arbeta med och ansvara för den löpande bokföringen, ansvara för kontakten med banken samt arbeta med avstämningar, manuell fakturering samt andra förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen. Din bakgrund Vi söker dig som är gymnasieekonom med minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom momsregler samt har tidigare varit delaktig i bokslutsarbetet. Som person är du positiv, noggrann, strukturerad och har en mycket god organisationsförmåga. Du vill gärna utvecklas samt trivs med att arbeta självständigt och i högt tempo. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Anna Colton på 0739-61 30 02 eller konsultchef Stephanie Grammenidis på 073-521 65 23. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till internationellt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till internationellt bolag

Junior redovisningsekonom till stort bolag
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med vår kunds anläggningsprocess till att börja med och det vill säga upplägg, försäljning och nedskrivning av inventarier, avskrivningar, finansiell leasing och fördelning av kostnader inom koncernen. I rollen som redovisningsekonom kommer det även att ingå fakturering inom koncernen samt hantering av leverantörsfakturor. Bokslut genomförs varje månad med kontoavstämningar och sammanställning av rapporter. Finns även möjligheter att man får arbeta med lageravstämning, momsavstämning och skattedeklarationer samt diverse löpande redovisning. Vem är du? I rollen som redovisningsekonom tror vi att du har ett par års erfarenhet inom redovisning, gärna inom anläggningsredovisning i någon form. Som person är du driven, målinriktad och lösningsorienterad. Du drivs av att arbeta med att utveckla processer och rutiner. Du har en bakgrund som civilekonom med redovisningsinriktning och du har kanske börjat karriären på en revisionsbyrå alternativt som ekonomiansvarig för ett mindre eller medelstort företag. Excel behärskar man på hög nivå. Egenskaper: • Självgående med väl utvecklade analytiska kunskaper • Ska trivas att arbeta i högt tempo utan att tappa fokus • Har lätt för att organisera och strukturera samt se sammanhang • Stor arbetskapacitet • Positiv, noggrann med god samarbetsförmåga • Målfokuserad och lösningsorienterad • Intresse för att utvecklas och att driva verksamheten framåt Du erbjuds I tjänsten som redovisningsekonom hos vår kund erbjuds du en bred och varierad roll. Du kommer att få arbeta inom en stor koncern med möjligheter att växa med organisationen. Du kommer att ingå i ett team med en operativt närvarande chef. Denna tjänst ingår i Jureks uthyrningsverksamhet och förväntas pågå i ca 6 månader. Därefter finns det mycket goda möjligheter till en överrekrytering direkt hos kund. Start: Snarast möjligt. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en driven civilekonom i början på sin karriär.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till stort bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till stort bolag

Junior redovisningsekonom till Kuehne+Nagel
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Kuehne+Nagel grundades 1890 i Tyskland och är idag ett av världens ledande logistikföretag. Företaget har mer än 1000 kontor i över 100 länder och sammanlagt omkring 63000 anställda världen över. Kuehne+Nagels Sverigekontor letar nu efter en junior redovisningsekonom med 1-2 års arbetslivserfarenhet som är redo för nästa steg i karriären. Rollen erbjuder stora möjligheter till att utvecklas som ekonom och företaget letar efter dig med ambitioner och drivkraft. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter: Som junior redovisningsekonom arbetar du i en bred roll med fokus på främst leverantörsreskontran. Du tar fram underlag för månad- och årsbokslut till redovisningsansvarig. Du arbetar lösningsorienterat och rollen innebär även att du är beredd att ta dig an arbetsuppgifter av tillfällig karaktär. Profil: -Ekonomisk eftergymnasial utbildning med inriktning redovisning -1-2 års arbetslivserfarenhet i rollen som redovisningsekonom -Du utrycker dig väl i tal och skrift på engelska Personliga egenskaper Vi söker dig som har framtidsambitioner, drivkraft och är i början av en lysande karriär. Vi letar efter dig som är hungrig på att lära dig mer och har lätt för siffror. För att trivas i rollen söker vi dig som är social och arbetsvillig. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Sollentuna Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura 08-400 240 50 Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Sökord:junior ekonom, junior redovisningsekonom
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Kuehne+Nagel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Kuehne+Nagel

Junior redovisningsekonom till familjeföretag
Academic Work söker för kunds räkning en junior redovisningsekonom. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Vår kund är en mindre revisions- och redovisningsbyrå som etablerades år 2008. De arbetar med kunder i olika storlekar och med olika branschinriktningar och ställer höga krav på de själva när det kommer till förstklassig service och kvalité. Företaget är beläget i centrala Västerås. Arbetsuppgifter: Som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i nära samarbete med dina tre ytterligare kollegor. Du kommer i första hand arbeta med löner men såklart även med den löpande bokföringen. Vidare kommer du, beroende på din tidigare kunskap, få vara behjälplig vid bokslut. Till en början kommer du inte att ha några egna kunder utan istället stötta dina kollegor i deras arbete. Efter en tid kommer du dock få möjligheten att ha hand om egna kunder. Utvecklingsmöjligheter: För dig med något års erfarenhet av redovisning erbjuds du här en stor möjlighet att utveckla din kunskap på ett gemytligt företag som ser långsiktigt på ert samarbete. Kundens intention är dessutom att du efter en tid kommer att kunna bli anställd direkt hos dem förutsatt att samarbetet er emellan fungerar bra. På sikt kommer du även att få ta över egna kunder. Vi söker dig som: Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och 1-2 års erfarenhet av redovisning från ett mindre företag. Har du tidigare upprättat bokslut på någon av dina tidigare arbetsplatser ses detta som mycket meriterande ,men är inget krav. I denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då företagets enbart består utav fyra personer krävs det att du är en mycket god teamspelare och förstår innebörden av ett gott samarbete er emellan. Som person är du positiv, utåtriktad och ser det som en utmaning att slutligen få arbeta med dina egna kunder. För att lyckas i rollen krävs det även att du är noggrann, strukturerad och analytiskt lagd. Du har ett sinne för detaljer och ser alltid möjligheter framför problem. Har du vad som krävs? Sök tjänsten genom vår hemsida: http://www.academicwork.se/jobad/junior-redovisningsekonom-till-gemytligt-familjeforetag-i-vasteras/14927153 Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. START: I början av november UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid 12 månader med chans till överrekrytering UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Västerås URVAL: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work
Ort: Västerås
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till familjeföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till familjeföretag

Junior redovisningsekonom till stort bolag
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med vår kunds anläggningsprocess till att börja med och det vill säga upplägg, försäljning och nedskrivning av inventarier, avskrivningar, finansiell leasing och fördelning av kostnader inom koncernen. I rollen som redovisningsekonom kommer det även att ingå fakturering inom koncernen samt hantering av leverantörsfakturor. Bokslut genomförs varje månad med kontoavstämningar och sammanställning av rapporter. Finns även möjligheter att man får arbeta med lageravstämning, momsavstämning och skattedeklarationer samt diverse löpande redovisning. Vem är du? I rollen som redovisningsekonom tror vi att du har ett par års erfarenhet inom redovisning, gärna inom anläggningsredovisning i någon form. Som person är du driven, målinriktad och lösningsorienterad. Du drivs av att arbeta med att utveckla processer och rutiner. Du har en bakgrund som civilekonom med redovisningsinriktning och du har kanske börjat karriären på en revisionsbyrå alternativt som ekonomiansvarig för ett mindre eller medelstort företag. Excel behärskar man på hög nivå. Egenskaper: • Självgående med väl utvecklade analytiska kunskaper • Ska trivas att arbeta i högt tempo utan att tappa fokus • Har lätt för att organisera och strukturera samt se sammanhang • Stor arbetskapacitet • Positiv, noggrann med god samarbetsförmåga • Målfokuserad och lösningsorienterad • Intresse för att utvecklas och att driva verksamheten framåt Du erbjuds I tjänsten som redovisningsekonom hos vår kund erbjuds du en bred och varierad roll. Du kommer att få arbeta inom en stor koncern med möjligheter att växa med organisationen. Du kommer att ingå i ett team med en operativt närvarande chef. Denna tjänst ingår i Jureks uthyrningsverksamhet och förväntas pågå i ca 6 månader. Därefter finns det mycket goda möjligheter till en överrekrytering direkt hos kund. Start: Snarast möjligt. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en driven civilekonom i början på sin karriär.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till stort bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till stort bolag

Junior Redovisningsekonom
Vi söker Junior Redovisningsekonom som har bra färdigheter i löpande bokföring. Arbetet bygger på att redovisning utförs löpande varje månad med analys och skriftliga rapporter till alla kunder. Arbetet utförs till största delen till fasta priser vilket gör att vi inte har traditionell tidsredovisning som är vanligt i branschen. Vi arbetar i Briljant samt Kapell och Visma. Vi söker Dig som utmärks av ett stort redovisningsintresse, utmärkt känsla för kundservice och ett positivt sinne. Vår lönesättning är individuell men följer redovisningsbranschens normer. Vi arbetar med kvalitetssäkring och REKO. Rätt person kan räkna med omedelbar anställning.
Företag: PREVENTUM PARTNER AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom

Junior redovisningsekonom - intresseanmälan
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Som konsult hos Manpower arbetar du hos våra kunder på uppdrag av varierande karaktär, - alla med målsättningen att bidra till kundens verksamhet och din karriärutveckling. Just nu behöver vi dig som har några års erfarenhet som ekonomiassistent eller som junior redovisningsekonom. Detta är en annons där du generellt kan visa ditt intresse till vår konsultverksamhet. Vem är du? Vi ser att du har en akademisk examen inom redovisning och att du behärskar den löpande redovisningen självständigt och behjälplig i bokslutsarbetet. Ditt nästa steg i din utveckling är tex.att arbeta självständigt med månadsbokslut, årsbokslut eller koncernredovisning. Du har arbetat i medelstora eller internationella bolag och du behärskar engelska mycket väl i tal och skrift, såsom också svenska språket. Du har en hög datamognad och god vana av arbete i ekonomisystem, rapportsystem och Excel. Som person är du Nyfiken och framåt Engagerad och självständig Strukturerad och lösningsorienterad Lättlärd och trivs i ett högt tempo Du har en stor social kompetens, ett vinnande sätt och ser fram emot konsultrollen där du har unika möjligheter att bredda, fördjupa och specialisera din kompetens och dina arbetslivserfarenheter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Åkerlind Nisser på telefon 08- 4523362. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom - intresseanmälan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom - intresseanmälan

Junior Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Vi söker en redovisningsekonom till Netsize IPX AB. Du erbjuds en spännande och utvecklande roll med karriärmöjligheter inom vår internationella koncern. Frihet under eget ansvar i en inspirerande, trygg och stimulerande miljö med ett härligt team. Du kommer att uppleva en arbetsplats med högt tempo och utmanande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter: - Delaktig i arbetet med att upprätta månadsbokslut - Delaktighet i arbetet med årsbokslut - Periodisering av intäkter och kostnader - Bokföring av löpande transaktioner - Reskontror och fakturering - Bank och valutahantering - Kontakter med kunder, myndgheter etc Kvalifikationer och egenskaper Du är en redovisningsekonom som är van att arbeta med reskontror, avstämning och löpande bokföring. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, noggrann och strukturerad. Det är ett krav att tala och skriva på en mycket god nivå på svenska och engelska. Du är rutinerad användare av Excel och det är meriterande med erfarenhet av ekonomiprogrammen Visma och SAP.
Företag: Netsize IPX
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom

Junior Redovisningsekonom till expansivt bolag
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Som Junior Redovisningsekonom ute hos vår kund kommer du att arbeta med hela flödet inom ekonomi och vara den enda resursen på ekonomiavdelningen. Företaget består av ett 70-tal anställda utspridda på ett flertal kontor i Sverige där du kommer vara stationerad på kontoret i Solna. Du kommer att ansvara för följande arbetsuppgifter: - Leverantörsreskontrans hela flöde - Avstämningar och kontroller mot kundreskontran (administrationen är outsourcad) - Periodiseringar och avskrivningar - Hantering av momsredovisning inkluderat avstämningar och momsrapporter - Månadsbokslut (avstämd balans- & resultatrapport, rapportering av nyckeltal) - Avstämningar och underlag för årsredovisning Du kommer även att arbeta med kassaflödesanalyser och nyckeltalsuppföljningar. Löneutbetalningar samt den större delen av kundreskontran är outsourcad till en extern partner och kommer därmed inte ligga på ditt ansvar. Utvecklingsmöjligheter: Detta är den perfekta möjligheten för dig som har arbetat några år inom ekonomi som vill ta nästa steg och ansvara för att bygga upp ekonomifunktionen på ett företag i tillväxtfas. Du erbjuds en företagskultur bestående av prestigelöshet, ansvarsfullhet, öppenhet och ärlighet där du får arbeta med engagerade kollegor som vill ha roligt på sitt arbete. På sikt kommer du att få du ta dig an nya utmaningar och kan komma att få arbeta med ekonomistyrning och controlling. Din profil För att lyckas i denna tjänst har du 3-5 års erfarenhet från ekonomiarbete på ett litet eller medelstort företag där du har arbetat med hela flödet från ax till limpa samt varit delaktig i årsbokslut. I bagaget har du en utbildning inom ekonomi, ett genuint intresse för siffror och en mycket god förståelse för ekonomiska samband. Du har mest troligt arbetat ett flertal år som ekonomiassistent eller redovisningsekonom och vill nu utvecklas och få ett större ansvar. Personliga egenskaper: För att bli framgångsrik i denna tjänst är du en ambitiös person som motiveras av att driva ditt arbete självständigt och du trivs med frihet under ansvar. Du är strukturerad och noggrann och du lägger stor vikt vid hög kvalité i ditt arbete samtidigt som du har en förmåga att arbeta tidseffektivt. Du har en förmåga att prioritera och du trivs med att arbeta utefter uppsatta mål. Vidare är du prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. Arbetets omfattning: Heltid, kontorstider. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund med 6 månaders provanställning. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Jessica Bauer som nås på 070-741 18 29. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom till expansivt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom till expansivt bolag

Junior redovisningsekonom till stort bolag
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi söker dig som har cirka 2-3 års erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom, gärna från ett nordiskt bolag. Du kommer i rollen som redovisningsekonom hantera hela redovisningsflödet. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå momsavstämningar, lagerredovisning, löpande bokföring, bokföring löner, årsredovisningar och bokslut. Vem är du? I rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Vi tror att du har läst en civilekonomutbildning på universitetet eller motsvarande. Innehar du kunskaper i Oracle är det meriterande men inte ett krav. Som person är du engagerad och du tycker det är roligt med siffror. Du trivs att arbeta i en organisation där det händer mycket och du är engagerad och sprider engagemang. Du erbjuds I rollen som redovisningsekonom kan vår kund erbjuda dig en bred roll och intressant roll med goda möjligheter att utvecklas och åta sig fler och större ansvarsområden på sikt. Vår kund ser gärna en långsiktig lösning och vill gärna satsa på rätt person. Du erbjuds även i denna roll som redovisningsekonom att få arbeta med ett tight och roligt team i helt nya fräscha lokaler centralt i Stockholm. Denna tjänst kommer att börja med ett konsultuppdrag på cirka sex månader, därefter finns det mycket goda möjligheter till en direkt anställning hos kund. Placering: Stockholm Start: Snarast möjligt! För mer information kring tjänsten eller vår kund är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en redovisningsekonom med potential att växa i sin roll. Start: Omgående!
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till stort bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till stort bolag

Junior Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Vi söker en redovisningsekonom till Netsize IPX AB. Du erbjuds en spännande och utvecklande roll med karriärmöjligheter inom vår internationella koncern. Frihet under eget ansvar i en inspirerande, trygg och stimulerande miljö med ett härligt team. Du kommer att uppleva en arbetsplats med högt tempo och utmanande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter: - Delaktig i arbetet med att upprätta månadsbokslut - Delaktighet i arbetet med årsbokslut - Periodisering av intäkter och kostnader - Bokföring av löpande transaktioner - Reskontror och fakturering - Bank och valutahantering - Kontakter med kunder, myndgheter etc Kvalifikationer och egenskaper Du är en redovisningsekonom som är van att arbeta med reskontror, avstämning och löpande bokföring. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, noggrann och strukturerad. Det är ett krav att tala och skriva på en mycket god nivå på svenska och engelska. Du är rutinerad användare av Excel och det är meriterande med erfarenhet av ekonomiprogrammen Visma och SAP.
Företag: Netsize IPX
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom

Junior redovisningsekonom till uppdrag på lång sikt i Stockholm!
Är du redovisningsekonom och vill få chansen att jobba och utvecklas på ett stort internationellt företag? Har du drivet och viljan att ta dig fram? Då har vi på Finance & Legal uppdraget för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i ett team med dina kollegor, med högt driv och engagemang. Här kommer du att arbeta med bland annat fakturering/kreditering, leverantörsreskontra, kundreskontra, kassaflöde, bankkontakter samt aktivt delta i bokslut. Vem trivs här? Du som har universitetsexamen med finans- eller affärsspecialisering och vet att det är just redovisning du vill jobba med, passar för detta uppdrag. Det viktiga för vår kund är att du är rätt person, kanske har du arbetat som ekonomiassistent eller junior controller under studierna. Den rätta personen är den som trivs med att arbeta i en målinriktad organisation där utveckling och förändring ses som något positivt. Du har ett driv och problemlösningsfokus som tar dig framåt. Det viktigaste för dig är att utvecklas från din relativt nyutexaminerade roll! Din skicklighet i Excel kommer att göra att du kommer in i din nya roll, samtidigt som du tar nya kliv. Ditt siffersinne och intresse för matematik kommer att vara en hjälp i arbetet. Vidare kommer din utmärkta engelska väl till pass eftersom det är en internationell koncern. Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående (Det finns möjlighet att uppdraget övergår i anställning direkt hos kunden). Som konsult är du anställd i Adecco Sweden   Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl. Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Lovisa Kvam på tel: 08- 598 980 02 eller lovisa.kvam@adecco.se. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till uppdrag på lång sikt i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till uppdrag på lång sikt i Stockholm!

Junior redovisningsekonom till Umeå
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Umeå. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Umeå" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Umeå
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Umeå

Junior redovisningsekonom till Malmö
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Malmö. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Malmö" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Malmö
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Malmö

Junior Redovisningsekonom till Stockholm
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Stockholm. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Stockholm" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom till Stockholm

Junior Redovisningsekonom till Göteborg
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Göteborg. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Göteborg" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom till Göteborg

Junior redovisningsekonom till Jönköping
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Jönköping. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Jönköping" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Jönköping

Junior redovisningsekonom till Växjö
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Växjö. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Växjö" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Växjö
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Växjö

Junior Redovisningsekonom sökes till Uppsala
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu en Junior Redovisningsekonom för konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrket är ett krav. Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom sökes till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom sökes till Uppsala

Junior redovisningsekonom till Kalmar
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Kalmar. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Kalmar" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Kalmar
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Kalmar

Junior redovisningsekonom till Karlskrona
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Karlskrona. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Karlskrona" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Karlskrona
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Karlskrona

Junior redovisningsekonom till Kristianstad
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Kristianstad. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Kristianstad" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Kristianstad
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Kristianstad

Junior redovisningsekonom till Uddevalla
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Uddevalla. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Uddevalla" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Uddevalla
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Uddevalla

Junior Redovisningsekonom
Är du en junior ekonom som söker en ny utmaning? Vi söker nu en lag medlem till vår kunds Shared Service Center i Kista. En internationell telekomföretag, där stolthet tas i att leverera högkvalitativa tjänster i en föränderlig och utmanande miljö. Hur ser din arbetsdag ut?  Du kommer du att arbeta i en serviceinriktad, rörlig och flexiblel team som arbetar aktivt och alltid tar ansvar. Du kommer att driva aktiviteter enligt standard service beskrivningen och godkända avvikelser i fråga om omfattning, tid och kvalitet. Detta kan inkludera att: • Hantera och följa upp GL redovisning, anläggningstillgångar bokföring, lagerredovisning och lön redovisning • Bära slut ansvarar för General Accounting & Closing • Förbereda materiel för externa revisorer • Kör SOX grundläggande kontroller enligt arbetsinstruktioner Vem trivs här? Du som är i början av din karriär och vill ha ett utmanande och utvecklande arbete kommer att trivas här. Är du en serviceinriktad, själv driven och strukturerad lagspelare som arbetar aktivt och är ansvarsfullt kommer du att känna dig hemma i gruppen. Du sätter fokus på att uppnå resultat i tid och med kvalitet. Då du kommer att ha internationella kontakter är mycket viktigt att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du har också, högskolexamen i ekonomi, insikter i redovisning och rapportering samt goda kunskaper i Excel. Vad erbjuder vi? Du blir anställd som konsult inom Adecco Telecom Professionals och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Telecom Professionals är ett affärsområde specialiserat på tjänster inom telekom branschen. Vi arbetar med såväl experter inom olika fackområden som nyutexaminerade specialister som snabbt sätter sig in i nya miljöer, förutsättningar och problemformuleringar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Redovisningsekonom

Junior redovisningsekonom till Borås
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Borås. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Borås" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Borås
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Borås

Junior redovisningsekonom till Halmstad
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Halmstad. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Halmstad" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Halmstad

Junior redovisningsekonom till Eskilstuna
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Eskilstuna. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Eskilstuna" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Eskilstuna

Junior redovisningsekonom till Visby
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för kommande konsultuppdrag hos vår kund i Visby. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Visby" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Gotland
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Visby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Visby

Junior redovisningsekonom till Sundsvall
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för kommande konsultuppdrag hos vår kund i Sundsvall. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Sundsvall" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Sundsvall
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Sundsvall


Sök lediga jobb Junior redovisningsekonom

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se