Juniora och seniora SharePoint talanger i framkant lediga jobb

Juniora och seniora SharePoint talanger i framkant jobb Juniora och seniora SharePoint talanger i framkant jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Juniora och seniora SharePoint talanger i framkant. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Juniora och seniora SharePoint talanger i framkant. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lönehandläggare- Tyresö

 2. Lärare vård & omsorg till Gustavsbergs gymnasium- Värmdö

 3. Distriktsäljare E-turn- Stockholm

 4. Vikarierande säljchef- Stockholm

 5. Teknikspecialist- Stockholm

 6. Vårdbiträden sökes till Liljeholmen!- Stockholm

 7. Servicetekniker- Huddinge

 8. Systemutvecklare .NET- Stockholm

 9. EPI-Server Utvecklare- Stockholm

 10. Automationsingenjör med intresse för energi- Solna


Mer beskrivning

Lönehandläggare
Konsult- och servicekontoret söker lönehandläggare Om arbetsplatsen Löneenheten består av sex medarbetare som ansvarar för ca 3500 löneutbetalningar varje månad. Vi är också ett stöd till chefer och assistenter/samordnare i lönerelaterade frågor samt ansvarar för systemförvaltning och utbildning i löne- och personalsystemet Heroma. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta löneadministration i hela processen, från att registrera nyanställningar till att avsluta anställningar. Du kommer även att rapportera in underlag av lönerelaterade ersättningar, lägga upp scheman samt utfärda olika sorters intyg. Utöver det kommer du även att arbeta med andra arbetsuppgifter som kan förekomma kring löneadministration. Kvalifikationer Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kännedom om lagstiftning och kollektivavtal inom området. Du har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. Kunskap om lönesystemet Heroma är meriterande. Personliga egenskaper Du är noggrann, lyhörd, har förmåga att prioritera och är stresstålig. Du tar eget ansvar samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. I tjänsten ingår det en hel del telefonkontakt med personal och myndigheter så givetvis är du serviceinriktad. Vi förutsätter att du är medskapande med ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt. Om tjänsterna 1 vikariat på 100% med månadslön tom 2013-12-31. 1 vikariat på 75% med månadslön tom 2013-12-31. Tillträdesdag Enligt överenskommelse med början i augusti. Kontaktpersoner Marie Blomqvist, Lönechef telefon: 08-5782 9231 Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, telefon: 08-5782 9100 Ansökan Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till: Tyresö Kommun, Marie Blomqvist, 135 81 Tyresö Det går också bra att skicka ansökan via e-post till: marie.blomqvist@tyreso.se Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Vi som arbetar i Tyresö kommun arbetar med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare. I dag är vi cirka 3 000 anställda.
Företag: Tyresö kommun, Konsult- och servicekontoret
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lönehandläggare jobb, Lönehandläggare Tyresö, Lönehandläggare Tyresö kommun, Konsult- och servicekontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lönehandläggare

Lärare vård & omsorg till Gustavsbergs gymnasium
Gustavsbergs gymnasium är kommunal gymnasieskola med ca 420 elever som ligger Gustavsbergs hamn. Skolan startade 2003. På skolan finns följande program: Samhällsvetenskapliga programmet, Handelsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning frisör/stylist, Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Introduktionsprogram. Skolan har egna bärbara Mac-datorer till alla elever och alla lärare. Läraren har stor frihet att skapa sin egen digitala lärmiljö. Skolan är ung och kreativ och är öppen för nya tankar och idéer. Lärarrollen hos oss innebär stor frihet. Rollen som lärare i vård och omsorg innebär att du undervisar inom ämnet men också utvecklar undervisningen på skolan tillsammans med övriga lärare. Vi använder digitala lärresurser i undervisningen. Tjänsten innebär även mentorskap för en av skolans klasser. Vi söker dig som är behörig lärare för vård- och omsorgsprogrammet och som har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Vi ser att du har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga. Du är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen samt har förmåga att genom inspirerande undervisning medverka till att eleverna når sina mål. Du använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete. Du vill bidra till hela skolans funktion och utveckling och vill arbeta i team. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga som kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen är en visstidsanställning under läsåret 13/14 och omfattar deltid, 80 %. Tillträde den 12 augusti 2013. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 1 augusti 2013. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Olofsson, rektor, telefon 08-570 485 30. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. ________________________________________________ Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 39 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Företag: Värmdö Kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare vård & omsorg till Gustavsbergs gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare vård & omsorg till Gustavsbergs gymnasium

Distriktsäljare E-turn
Vi hjälper KGK i deras rekrytering av en Distriktsäljare till Stockholm. Intresset för el-cyklar och andra el-fordon växer. Många vill cykelpendla utan att komma svettiga till jobbet. Som distributör i Sverige för Suzuki motorcyklar och terränghjulingar kommer vi nu att stärka vårt erbjudande med ett nytt koncept inom el-fordon med flertalet produkter inom detta. Vi söker dig som vill vara med på resan att bygga vårt nya koncept E-turn (www.e-turn.com) - Spara Tid, Spara Pengar, Spara Miljön. Dina ansvarsområden: Din roll blir att arbeta med försäljning i bred bemärkelse - Försäljning genom befintliga säljkanaler och återförsäljarnät - Hitta, etablera och utveckla nya kontakter, återförsäljare och kunder utanför den traditionella Mc- och cykelbranschen. - Arbeta aktivt med marknadsföring, att se och synas i rätt sammanhang. - Strategisk planering och ekonomisk uppföljning Rollen innebär stor frihet, självklart med stöd av enhetschef. Du medverkar i utveckling av affärs- och marknadsplaner. Du bokar och genomför kundbesök hos befintliga och nya återförsäljare med inslag av offentliga upphandlingar. Du medverkar vid planering och genomförande sälj- och marknadsföringsaktiviteter såsom kampanjer, säljmöten, konferenser, events, mässor, etc. Vår ledstjärna är att vara en långsiktig samarbetspartner. Vem är du? Vi tror att du i grunden är affärsman/kvinna med minst 4-5 års erfarenhet av försäljning från olika verksamheter, gärna av försäljning via återförsäljare. Du tror på vårt koncept, triggas av de tre E:na; Efficiency, Economy, Environmental och motiveras av möjligheten att vara med från början. En egen drivkraft är självklar men du är samtidigt en god lyssnare och förstår kundens utmaningar. Du gillar att samarbeta, vill träffa många människor och är noga med att upprätthålla goda relationer. Du har också goda kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet och kunskap inom cykel- och 2-hjulingsbranschen är det meriterande. Kan du dessutom något om stadsplanering, infrastruktur- och trafikfrågor, hälsa-miljö och livsstil, ska du absolut söka den här tjänsten! Arbetsdistriktet är inledningsvis hela Sverige med koncentration på större städer vilket innebär 50-75 hotellnätter per år. B-körkort är därför ett krav. KGK Motor AB är distributör i Sverige för Suzuki motorcyklar, terränghjulingar, utombordsmotorer och flera båtfabrikat samt Arctic Cat snöskotrar och terräng-hjulingar. Vi är 27 anställda på KGK Motor AB och omsätter ca 350 miljoner kr. Huvudkontoret ligger i Sollentuna med ett service- och försäljningskontor för Arctic Cat i Östersund. För mer information om företaget, besök www.kgk.se.
Företag: CareerBuilder Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsäljare E-turn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsäljare E-turn

Vikarierande säljchef
Biofood-Biolivs AB är en starkt växande ekologisk återförsäljare av livsmedel. Företaget har funnits i 25 år och specialiserar sig inom hälsa. Vi söker nu en vikarierande säljchef, då den nuvarande säljchefen skall vara tjänsteeldig. Tjänsten tillsätts 1 oktober, 2013 och avslutas 30 juni, 2014. Eventuell förlängning kan tillkomma upp till 4 månader utöver utsatt tid. Vi söker någon med stor erfarenhet inom livsmedelsindustrin. Du skall ha erfarenhet av att sälja centralt till stora kedjor och ha dokumenterade försäljningsresultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekologiska livsmedel och att du har ett intresse för hälsoprodukter. Du kommer framför allt att jobba mot dagligvaruhandeln, gymkedjor, caféer/restauranger och hälsokost. I tjänsten ingår att förhandla och sälja in Biofoods sortiment centralt till de större kedjorna, ansvara för personalen i form av uppbackning och strategi på våra olika säljavdelningar runt om i landet, ha viss kontakt med leverantörer runt om i världen samt att utveckla Biofoods försäljningsavdelning. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift: Svenska och Engelska. Du skall vara bosatt i Stockholm Inget krav på körkort finns.
Företag: Biofood-Biolivs AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande säljchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande säljchef

Teknikspecialist
Rikspolisstyrelsen söker Teknikspecialist till Polisens verksamhetsstöd, Polisväsendets IT-service, sektionen för teknisk infrastruktur, PKI-gruppen. Rikspolisstyrelsen har ett nationellt samordningsansvar för landets 21 polismyndigheter. Rikspolisstyrelsen består av ett huvudkontor, Polisens verksamhetsstöd, Polishögskolan, Rikskriminalpolisen och Säkerhetspolisen. Riksdagen har fattat beslut om att Rikspolisstyrelsen och polismyndigheterna ska samlas i en myndighet 2015 vilket innebär att nuvarande organisation kommer att förändras. Polisens verksamhetsstöd genomför och vidareutvecklar tjänster åt Polisen i hela landet på uppdrag av Rikspolisstyrelsens huvudkontor. Vi arbetar enligt beställar-utförarmetoden. Polisväsendets it-service (PVIT) är en av sex enheter på PVS. I huvudsak ansvarar enheten för teknisk förvaltning, drift och support inom områdena data, radio och telefoni. ARBETSUPPGIFTER Polisen genomför en stor satsning för att förbättra och modernisera IT-miljön och du bidrar med viktig kompetens i det arbetet. Den nya certifikatstjänsten eMRTD (electronic Machine Readable Travel Document) kommer att ingå i PKI-gruppen. Som teknikspecialist vid Polisens eMRTD-förvaltning är du tekniskt ansvarig för IT-säkerheten för svenska pass och gränskontrollsystem. Huvudsakliga arbetsuppgifter: -Konfigurering, drift och underhåll av certifikatssystem för de svenska passen. -Drift och underhåll av LDAP-system. -Planering och genomförande av driftsättningar. -Utredning och analys av driftstörningar. -Framtagning av förbättringsförslag -Medverka i projekt som gruppens representant och i egenskap av teknikspecialist. -Utgöra tredjenivåsupport och lösa inkommande felanmälningar. KVALIFIKATIONER -gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper minst ett års erfarenhet inom it-säkerhet och/eller utbildning inom området -erfarenhet och/eller utbildning inom PKI -erfarenhet och/eller utbildning inom livscykelhantering av certifikat -erfarenhet och/eller utbildning i HSM -erfarenhet och/eller utbildning inom smarta kort -erfarenhet och/eller utbildning i att administrera Linux -erfarenhet av avancerad och strukturerad felsökning vana av att dokumentera -mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift MERITERANDE -erfarenhet av och/eller utbildning i EJBCA -erfarenhet av och/eller utbildning i SafeNet HSM -erfarenhet eller kännedom om Lean Production PERSONLIGA EGENSKAPER Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har en positiv inställning och är villig att lära. Du bör också vara socialt kompetent, eftersom tjänsten kräver mycket personlig kontakt gentemot övriga i pågående projekt. MER OM ANSTÄLLNINGEN Anställningen är tillsvidareanställning och flextid tillämpas. Arbetsplatsen ligger på Kungsholmen i Stockholm. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning. Tjänsten kräver svenskt medborgarskap. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Vi tar endast emot bilagor i pdf- och doc-format. VILL DU VETA MER? Besök gärna Polisens webbplats www.polisen.se för att läsa hela annonsen
Företag: Rikspolisstyrelsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikspecialist jobb, Teknikspecialist Stockholm, Teknikspecialist Rikspolisstyrelsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikspecialist

Vårdbiträden sökes till Liljeholmen!
Hemtjänstkompaniet är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation. Vi söker nu kvalificerade medarbetare som är intresserade av att arbeta med vård och omsorg av äldre- och funktionshindrade i enlighet med våra värderingar. Vi vill utlysa fyra olika tjänster till vårt kontor på Liljeholmen: En tjänst som är på heltid där passen arbetas på dagarna. En tjänst på cirka 60% där arbetstiden är förlagd till kvällar. Två tjänster på halvtid där arbetstiden är förlagd till dagtid. Vi söker dig som är glad, positiv och flexibel med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är en stor merit att ha vårdutbildning eller motsvarande, men vi kommer också lägga fokus på dina personliga kvalitéer. Vi ser gärna kvinnliga sökanden, och körkort är ett krav. Så låter detta som något du är intresserad av är du välkommen att sända in ditt CV och ett personligt brev till oss via mail redan nu då urval sker löpande.
Företag: 1:A HEMTJÄNST & VÅRDKOMPANIET AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträden sökes till Liljeholmen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträden sökes till Liljeholmen!

Servicetekniker
Jobbladet är en del av European Internet Recruitment AB som är ett snabbväxande och dynamiskt rekryteringsföretag. Sedan starten 2010 har vi hjälpt många företag med rekrytering och annonseringslösningar i sin jakt på kompetent personal. European Internet Recruitment söker för kunds räkning en servicetekniker. Om jobbet Att arbeta som servicetekniker är ett mycket omväxlande arbete. Du träffar hela tiden nya människor i nya miljöer. Du får löpande utbildning hos våra leverantörer i Danmark, Frankrike m.m. Arbetet är mycket rörligt med resor inom hela Sverige. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, service, kalibrering och teknisk support. Arbetet sker i nära samarbete med våra säljare och kunder, varför vi sätter stort värde på att du är lyhörd, flexibel och har god social kompetens. Elektronik och mekanik är viktiga ingredienser och vi tror att du har en god analytisk förmåga med sinne att lyssna och få grepp om olika problemställningar. Du kommer att arbeta med ledande teknik då vi har vissa produkter som står för mer än 80 % av marknaden. Vi tror också att du har ett stort intresse att använda datorer och mjukvara i ditt arbete. Din profil Du kan komma från en kortare eller längre tids arbetslivserfarenhet med passande utbildningsbakgrund. Du kan idag redan vara verksam inom branschen eller inom något liknande område. Du bör vara väl förtrogen med teknik och datorer och tycka om att resa och köra bil. Du blir företagets ansikte utåt och innehar social kompetens samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Det viktigaste av allt är din attityd och din inställning till ditt arbete! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med Huddinge som placeringsort. Skicka ansökan till: rekrytering@jobbladet.se Ange referens: INJ7 Intresserad av fler tjänster? www.jobbladet.se www.twitter.com/eirjob
Företag: EUROPEAN INTERNET RECRUITMENT AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker jobb, Servicetekniker Huddinge, Servicetekniker EUROPEAN INTERNET RECRUITMENT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker

Systemutvecklare .NET
Easypeak är ledande specialister på search och headhunting. Vi förändrar människors vardag. Vi hjälper dagligen arbetsgivare och arbetssökare att finna varandra. Vår drivkraft är att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tidspunkt. Under 2012 hjälpte vi våra kunder att genomföra ungefär 200 rekryteringar utav såväl youngprofessionals, erfarna specialister till chefer. EasyPeak söker nu, för XLENTs räkning, en .NET-Utvecklare/Konsult till Stockholm. XLENT Consulting Group är ett nordiskt strategi- och IT-konsultbolag som grundades i Stockholm 2005 genom en sammanslagning av fyra konsultbolag. XLENTs erbjudande spänner över affärsrådgivning, systemutveckling och förvaltningsåtaganden och säkerställer att kunders affärskritiska strategier blir realiserade. Dina arbetsuppgifter Som .NET-Utvecklare kommer du att arbeta ute hos kunder med den senaste tekniken för att ta fram molnbaserade lösningar, mobila lösningar, CMS- och CRM- lösningar samt komplexa integrationslösningar. Vem är du Vi ser att du har ca 3 års erfarenhet inom .NET och ett brinnande intresse för att både dela med dig av din kunskap och att ständigt själv utvecklas. Övrigt ser vi gärna att du har erfarenhet av EPiServer, C#, CRM Dynamics, och backend kunskaper. XLENT är nyfikna, flexibla och engagerade och vill gärna att du som medarbetare också är en sådan person. XLENT erbjuder En arbetsmiljö som speglas av professionella medarbetare och som uppmuntrar till stor kompetensutveckling inom de områden du älskar att jobba i. XLENT har regelbundna föreläsningar för kompetenshöjning och åker ofta iväg på konferensresor för att nätverka tillsammans. XLENT uppmuntrar alltid till frihet under ansvar och ger sina medarbetare stora möjligheter att själv utforma sin konsultroll. Frågor? Rekryterare: Veronica Anderson Telefonnummer: 08-412 00346 E-postadress: veronica.andersson@easypeak.se
Företag: Easypeak AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare .NET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare .NET

EPI-Server Utvecklare
Det är på Södermalm i Stockholm som det händer. Närmare bestämt på Dalslandsgatan 3, på EasyPeaks nyrenoverade kontor. Vi på EasyPeak är ledande specialister inom search och headhunting. Vi hjälper företag att hitta nyckelpersoner, oavsett om det är young professionals, erfarna specialister eller chefer. Under 2012 hjälpte vi knappt 1000 företag och organisationer i deras rekrytering. Vi jobbar alltid stenhårt för att hitta rätt person för rätt plats! För Ottobonis räkning, söker vi nu en engagerad EPiserverutvecklare med intresse för form och design. Ottoboni, är en digital kommunikationsbyrå med kompetens inom strategi, design och teknik och arbetar med kunder som Skanska, Åhléns, Hjärt- & Lungfonden och Svensk Fastighetsförmedling.Du hittar dem i fräscha, moderna lokaler vid Skanstull.Ottoboni består av framgångsrika och kreativa strateger, formgivare, utvecklare och projektledare med specialistkompetens inom digitala kanaler. Ottoboni är Premium Solution Partner till EPiServer och har många certifierade utvecklare och har bland annat vunnit Best Innovation inom EpiServer awards. Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta inhouse och vara med i hela projektfasen, från försäljning till leverans och jobba i tät dialog med övriga projektmedlemmar. Det finns även möjlighet att utveckla egna EPiServer-moduler. Vi söker dig: Som har minst tre års erfarenhet inom EPiServer och gärna EPiServer certifikat. Vi ser även att du har kunskap inom webbutveckling i ASP.NET (C#). Erfarenhet av HTML, Javascript, WCF och XML är meriterande.Som person har du god problemlösningsförmåga kombinerat med hög leveranskapacitet, noggrannhet och engagemang. Du är en lagspelare med en vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Vidare är du kreativ med ett stort intresse för nya lösningar och teknik. Vi erbjuder: Möjligheten att jobba på att utvecklande och utmanande företag med kreativ miljö och kollegor som brinner för innovation, kvalitet och det digitala. Ottoboni satasar stort på sin personal och vill att just du ska trivas och utvecklas med dom. Frågor? Rekryterare: Veronica Andersson Direkt: 08-41200346 E-postadress: Veronica.andersson@easypeak.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Easypeak AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga EPI-Server Utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPI-Server Utvecklare

Automationsingenjör med intresse för energi
Om jobbet ÅF är ett starkt företag som fortsätter att växa. Vår verksamhet inom Automation i Stockholm expanderar och vi behöver därför fler duktiga kollegor för att möta efterfrågan från våra kunder och hoppas att just du är en av de personer vi söker! Som automationskonsult kommer du bl.a. att arbeta med lösningar för styrning och övervakning inom tillverkningsindustri och energiproduktion. Du arbetar främst med industriella styrsystem (PLC/SCADA, DCS) men om du är intresserad av systemering, projektering och projektledning inom automation finns även denna möjlighet. Gruppen arbetar t.ex. med PLC/DCS-system men också el- och instrumentkonstruktion, fältbussteknik, samt elbesiktningar. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag i ett trevligt gäng och du kommer att arbeta med både lokala kunder och delta i internationella projekt. Vem är du? - Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå, högskolenivå eller motsvarande med automations- eller teknikinriktning. - Du har tidigare erfarenhet av arbete inom industriella styrsystem (PLC/SCADA, DCS). Särskilt meriterande är det om du även har erfarenhet av systemering, projektering och projektledning inom automation. - Då resor ingår i tjänsten är körkort ett krav. - Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Vi värdesätter att du som person är självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Vi är intresserade av främst erfarna konsulter med flera års erfarenhet av projekt i industriell miljö men även nyexaminerade ingenjörer är välkomna att söka. Vi erbjuder Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt. Om företaget ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen.
Företag: ÅF-Industry AB, Solna
Ort: Solna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Automationsingenjör med intresse för energi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Automationsingenjör med intresse för energi


Sök lediga jobb Juniora och seniora SharePoint talanger i framkant

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se