Jurek Bemanning Sverige AB jobb - lediga jobb

Jurek Bemanning Sverige AB jobb Jurek Bemanning Sverige AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Jurek Bemanning Sverige AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Jurek Bemanning Sverige AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vi söker en biträdande jurist till affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm- Stockholm

 2. Telefonsäljare till säljbolag i Kista- Stockholm

 3. Drivna administratörer sökes till stort bolag i Solna- Stockholm

 4. Service Desk Agent sökes till stort bolag- Solna

 5. Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö- Stockholm

 6. Vi söker en erfaren redovisningskonsult till vår kund- Stockholm

 7. VD-assistent till mediakoncern- Stockholm

 8. Advokatfirman Nordia söker advokatsekreterare- Stockholm

 9. Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm- Stockholm

 10. Erfaren försäkringsmäklarassistent sökes till Linder & Partners- Stockholm

 11. Redovisningschef till Loomis- Stockholm

 12. HR-assistent sökes till kund i centrala Stockholm- Stockholm

 13. Senior Sales Support Associate to Fidelity- Stockholm

 14. HR-specialist med inriktning arbetsrätt- Stockholm

 15. Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process- Stockholm

 16. Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag- Stockholm

 17. HR-generalist till söderort- Stockholm

 18. Teamledare Reskontra till Brain Accounting- Stockholm

 19. Nordea Group Taxes söker skattejurister med FATCA fokus- Stockholm

 20. Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå- Stockholm

 21. Vi söker en revisorsassistent till vår kund- Stockholm

 22. Erfaren ekonomiassistent- Sundbyberg

 23. Vi söker jurist till interimsuppdrag inom bank och finans, i Stockholm.- Stockholm

 24. Redovisningsekonom till Management Consulting-företag- Stockholm

 25. Law & Solution Sweden AB söker en jurist till Stockholmskontoret.- Stockholm

 26. Vi söker en Bolagsjurist till Monyx Financial Group, Stockholm.- Stockholm

 27. Biträdande jurist till advokatbyrå i Stockholm.- Stockholm

 28. Självgående säljare på cykelsidan sökes till Duells norra distrikt- Gävle

 29. Självgående säljare på cykelsidan sökes till Duells norra distrikt- Östersund

 30. Effektiv och serviceminded mötesbokare och receptionist- Sundsvall

 31. Entreprenöriell delägare och VD- Sundsvall

 32. Återförsäljansvarig rekryteras till JOOL Capital Partner- Göteborg

 33. Finansiell rådgivare rekryteras till JOOL Capital Partner- Göteborg

 34. Försäkringsförmedlare rekryteras till marknadsledande aktör- Göteborg

 35. Ekonomiassistent för spännande uppdrag inom leverantörsreskontra- Göteborg

 36. Affärsjurist rekryteras till Jansson & Norin- Göteborg

 37. Paralegal rekryteras till Nordia- Göteborg

 38. Controller för rekrytering- Stockholm

 39. Student för uppdrag hos vår kund inom IT-management- Stockholm

 40. Biträdande jurist/advokat rekryteras till Wilensky & Partners i Malmö- Malmö


Mer beskrivning

Vi söker en biträdande jurist till affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu en biträdande jurist till advokatbyrå, i Stockholm. Du kommer att arbeta brett inom affärsjuridik och sköter sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer en junior biträdande jurist. Vem är du? • Du är notariemeriterad eller har två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från annan advokatbyrå. • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. • Du har goda betyg och referenser. Du är: • Förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer • Uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett större team. • Positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. • Resultatfokuserad Du erbjuds Du kommer att få arbeta med varierande juridiska ämnesområden med tonvikt på processrätt, vilket du ser som en utmaning. Tjänsten är en tillsvidare tjänst med sex månaders provanställning, som skall tillträdas snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 33 14 40. Skicka din ansökan snarast. Start: Snarast. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en biträdande jurist till affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en biträdande jurist till affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm

Telefonsäljare till säljbolag i Kista
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som telefonförsäljare får du möjligheten att arbeta på uppdrag av Sveriges största och mest välkända företag inom media. Du kommer att ringa privatpersoner, både kalla och varma kunder, i hela Sverige och sälja lättsålda digital-tv lösningar för ett starkt varumärke. All försäljning sker över telefon och du sitter i en entusiasmerande arbetsmiljö med drivna kolleger. Vem är du? För att lyckas i rollen som innesäljare/telefonförsäljare söker vi dig som trivs med att ta kontakt med människor och vill utvecklas inom försäljning i ett framgångsrikt säljbolag. För att Du ska trivas i tjänsten ser vi gärna att du är; • Utåtriktad, positiv och öppen, • En vinnarskalle som stimuleras av att nå höga mål, • En ansvarsfull teamplayer som fokuserar på uppgiften. • Driftig och orädd som trivs i ett högt arbetstempo. Vi ser din attityd som mer intressant än dina tidigare arbetslivserfarenheter, men det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet. Särskilt meriterande är om du har arbetat med försäljning sedan tidigare, exempelvis mötesbokning, canvasförsäljning, eventförsäljning m.m. Du erbjuds • En bra fast grundlön. • Goda möjligheter till hög provision. • Utbildningar och professionell hjälp av duktiga coacher. • Kickoffer, afterworks och en rad andra aktiviteter. • Möjligheten att arbeta i ett roligt och drivet gäng på ett företag i framkant! • Mängder med tävlingar och turneringar med fina priser såsom Ipads, resor, presentkort m.m. Du kommer initialt att anställas som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning under en 6-månaders period. Ambitionen är att sedan anställas direkt hos kunden. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se eller direkt till ansvarig rekryteringskonsult Thomas Eklöf: thomas.eklof@jurekbemanning.se Om företaget Vår kund är ett framgångsrikt säljbolag inom Telesales, Fieldsales och mötesbokning. Företaget är beläget i Kista, endast 15 minuter från Stockholm city. Start: Tjänsten tillsätts löpande så ansök redan idag. Lön: Fast lön + månadsprovision. Sista ansökningsdag Omgående.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonsäljare till säljbolag i Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonsäljare till säljbolag i Kista

Drivna administratörer sökes till stort bolag i Solna
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Två administratörer sökes till stort bolag beläget i Solna. I rollen som administratör kommer du att ansvara för diverse administrering i bolaget. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av administrationsyrket och är van att arbeta självständigt och i grupp. Vidare är du noggrann, strukturerad och driven. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av energibranschen samt är van att arbeta i systemen SAP samt MVS+. Du erbjuds Denna tjänst ingår i Jureks uthyrningsverksamhet och förväntas påbörjas omgående till och med 30/9 med chans till förlängning. Vi intervjuar fortlöpande till denna tjänst varpå du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida jurekbemanning.se. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en administratör till ett bolag i Solna. Start: Omgående! Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Snarast!
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna administratörer sökes till stort bolag i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna administratörer sökes till stort bolag i Solna

Service Desk Agent sökes till stort bolag
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som Service Desk Agent kommer du att hjälpa de anställda inom företaget med diverse IT-relaterade frågor. Du kommer att ta emot IT-avdelningens inkommande ärenden och sedan ansvara för att dem blir lösta på bästa sätt. Vem är du? Vi söker dig som har flera års erfarenhet av IT-support med kunskaper inom systemen Windows XP, Windows 7, Office, Active Directory, SAP och BMC. Då du kommer att vara IT-avdelningens ansikte utåt ser vi också att du är serviceminded och en duktig problemlösare. Du är vidare även ansvarsfull, effektiv samt stresstålig. Du erbjuds Denna tjänst ingår i Jureks uthyrningsverksamhet och förväntas pågå från och med den 2/9 till och med den 31/5 2014. Vi intervjuar fortlöpande till denna tjänst varpå du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.jurekbemanning.se. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en Service Desk Agent. Start: September Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Service Desk Agent sökes till stort bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Desk Agent sökes till stort bolag

Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta med ekonomi från ax till limpa. Det kommer förekomma löpande ekonomiredovisning så som bokföring, kontoavstämningar, avstämning balansräkning, kontering och hantering leverantörsfakturor, kundreskontra, in- och utbetalningar samt löner. Vem är du? Till rollen som redovisningskonsult söker vi dig som är utbildad ekonom med erfarenhet av redovisningsarbete. Det är ett krav att du har arbetat i ekonomisystemet Pyramid tidigare. Erfarenhet av medel eller större redovisningssystem är meriterande. Som person söker vi dig som är noggrann och kan arbeta självständigt. Du har en god social förmåga, är kommunikativ samt har lätt för att samarbeta med andra. Du erbjuds Är du rätt person för oss erbjuds du en spännande och omväxlande tjänst på ett trivsamt och familjärt företag. Vår kund har kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillfällig lösning då vår kunds ordinarie ekonomiansvarig har sagt upp sig. Denna tjänst är därför ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning som beräknas starta i augusti och pågå två månader framöver, med möjlighet till förlängning. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin Alexandersson på telefonnummer 0733-33 00 10 eller på malin.alexandersson@jurekbemanning.se. Varmt välkommen att ansöka tjänsten på www.jurekbemanning.se. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en redovisningskonsult för konsultuppdrag. Start: 5/8 Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö

Vi söker en erfaren redovisningskonsult till vår kund
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som redovisningskonsult hos vår kund kommer du självständigt att ansvara för ett antal redovisningsuppdrag av varierande storlek. Redovisningsuppdragen omfattar ofta hela kedjan från löpande redovisning, fakturering, betalningar och lönehantering till upprättande av bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Du kommer löpande att ge service och ha kontakt med kunder och revisorer. Vidare förekommer även kontakter med myndigheter. Vem är du? Vi söker dig med en gedigen erfarenhet av arbete med redovisning, bokslut och upprättande av deklarationer i aktiebolag, handelsbolag samt enskild firma. Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare. Vidare för att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos vår kund ska du vara en strukturerad person med högt kvalitetsmedvetande. Som person är du driven, serviceminded med en god samarbets-och kommunikationsförmåga. Du är plikttrogen, noggrann och tycker om att ta ansvar. Att stå inför nya utmaningar och möjligheter ger dig positiv energi. Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper på engelska. Vidare arbetar du obehindrat i Excel. Du erbjuds Vår kunds konsultverksamhet är i huvudsak inriktad på rådgivning inom ekonomi, bolagsjuridik och skatter, främst till redovisningskunder. Härutöver bistår vår kund även advokater i konkursutredningar, likvidationer och företagsrekonstruktioner. Vår kund är en kundorienterad modern byrå med framåtanda. Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö i ett växande företag med verksamhet som spänner över hela ekonomiområdet. Vidare blir du en del av ett glatt team i en öppen och prestigelös arbetsmiljö. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på telefonnummer 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurekbemanning.se. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, IT och marknad/sälj. Start: Enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en erfaren redovisningskonsult till vår kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en erfaren redovisningskonsult till vår kund

VD-assistent till mediakoncern
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som VD-assistent hos vår kund kommer du att arbeta väldigt nära vår kunds VD. Du kommer framförallt att ansvara för VD:s kalender, mail överblick, planering av möten, förbereda presentationer, göra Powerpoints, och ta hand om intern rapportering. Vidare kommer du även att sitta med i ledningsgruppsmöten och där vara ansvarig för att skicka ut kallelsen och skriva protokoll. I rollen som VD-assistent kommer du att vara ett generellt administrativt stöd. Vem är du? Vi söker dig som har en bred erfarenhet av arbetet som VD-assistent. Du är vidare stresstålig och van att arbeta i ett högt tempo mot utsatta deadlines. Du har en förmåga att både se helhetsperspektiv samt detaljer och du kommer gärna med egna initiativ. Vidare ser vi att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt kunskaper av att arbeta i Powerpoints. Som person har du en förmåga att behålla lugnet även i mer pressade situationer och du hetsar inte lätt upp dig. Du trivs att arbeta i en servicefunktion och förstår verkligen vikten av den. Vidare är du en person med mycket skinn på nästan och du är extremt duktig på att arbeta proaktivt och se vad som kommas skall. Du.. • har en god förmåga att lyssna • hetsar inte upp dig • har skinn på näsan • är serviceorienterad • är administrativt duktig Du erbjuds En varierande och rolig roll i en spännande bransch. Tjänsten är ett föräldrarvikariat där du kommer att ingå i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara uthyrd som konsult. Tjänsten förväntas pågå i ca. 10 månader. Ansökan mottages snarast och vi kommer att arbeta löpande med intervjuer. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se. Start: September 2013 Placering: Centrala Stockholm Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en erfaren och serviceinriktad VD-assistent.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga VD-assistent till mediakoncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VD-assistent till mediakoncern

Advokatfirman Nordia söker advokatsekreterare
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi söker Dig med erfarenhet som assistent, sekreterare, advokatsekreterare, konkurshandläggare eller motsvarande. Du har mycket goda datakunskaper, främst i Word och Excel. Tjänsten omfattar sedvanliga sekreteraruppgifter med stort inslag av skrivarbete, kontakter med klienter, domstolar och myndigheter, hantering av konkurser och även administrativa uppgifter såsom fakturering Vem är du? Du tycker om att arbeta i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter. Du är noggrann och vill alltid prestera arbetsresultat av mycket hög kvalitet och Du har hög social kompetens och trivs att arbeta tillsammans med andra. Du kan planera Ditt arbete i ett från tid till annan högt arbetstempo. Du erbjuds Till kontoret i Stockholm söker vi en advokatsekreterare för heltidstjänst. Vi tar emot din ansökan med CV, personligt brev och betyg, via www.jurekbemanning.se, senast den 12 augusti, 2013. För eventuella frågor kontakta Susanna Kolding (susanna.kolding@nordialaw.com) eller Henrik Wetzenstein (henrik.wetzenstein@nordialaw.com). Växel: 08-563 08 100 Välkommen med din ansökan! www.nordialaw.com Om företaget Advokatfirman Nordia är en skandinavisk advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Odense och Oslo. Vi är verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik med inriktning mot bolagsrätt och transaktioner, försäkrings- och skadeståndsrätt, immaterial- och marknadsrätt, fastighetsrätt, tvistelösning, ekonomiska brottmål samt insolvensrätt. På kontoret i Stockholm, som ligger i World Trade Center, Kungsbron 1, är vi ca 45 medarbetare, varav 30 jurister. Start: Efter överenskommelse. Lön: Efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 12 augusti 2013
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Advokatfirman Nordia söker advokatsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Advokatfirman Nordia söker advokatsekreterare

Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att bistå ekonomi- och HR-avdelningen med hjälp. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för avstämningar och rapporter. Det kan även förekomma fakturering. Stor del av rollen som ekonomiassistent kommer även innebära att sköta lönehanteringen inklusive pensioner. Även andra administrativa uppgifter kan förekomma. Vem är du? Till tjänsten som ekonomiassistent söker vi dig som är noggrann och strukturerad. Du trivs och kommer till din rätt med administrativa arbetsuppgifter och du tycker det är roligt med löner. Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då vår kund arbetar i lönesystemet Agda, är det ett krav att du har goda kunskaper i det systemet sedan tidigare. Ekonomisystemet dem arbetar i är VISMA, vilket är till fördel om du har kunskap inom det sedan tidigare men det är inget krav. Som person är du flexibel och vågar bidra med dina faktiska kunskaper och åsikter. Vidare bör du vara en öppen person som är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Goda kunskaper i Excell är ett krav. Personliga egenskaper: • Du är prestiglös och tycker om att hjälpa till där det behövs. • Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. • Du är flexibel och är inte rädd för förändringar. • Du är glad och positiv. • Du är social och duktig på att hantera människor. Du erbjuds Denna tjänst är på 50% med god möjlighet till högre omfattning på sikt. Vilka tider och dagar som du kommer jobba är flexibelt efter dina önskemål. Du erbjuds här en flexibel roll i en växande organisation. Det finns möjligheter att växa med företaget och åta sig mer arbetsuppgifter. Vår kund har kontor i centrala Stockholm. Denna tjänst kommer att gå via Jureks uthyrningsverksamhet och du blir anställd som konsult. Tjänsten förväntas pågå i ca 1 år. Start: slutet på aug 2013 Vill du ha mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Alexandersson på 0733-33 00 10 alternativt malin.alexandersson@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent på 50%.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm

Erfaren försäkringsmäklarassistent sökes till Linder & Partners
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Som mäklarassistent hos Linder och Partners får du främst arbeta med tjänstepensioner och du kommer att få en viktig roll som ansvarig för att sköta flera av deras viktigare kunder. Tjänsten innebär administrativa arbetsuppgifter rörande pensioner och försäkringar, så som att exempelvis inhämta information från kunder och försäkringsbolag, sammanställa informationen, göra utredningar och beräkningar. Du kommer även ansvara för att genomföra åtgärder så som att teckna eller ändra försäkringar samt att se till att rätt personer är anmälda till rätt försäkringar. Du kommer att ha kontakt med kunder, försäkringsbolag samt personalansvariga på olika företag. Vem är du? Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning, men gärna mer, samt erfarenhet från försäkringsmäklarverksamhet. Har du tidigare arbetat som försäkringsmäklar-assistent är det mycket meriterande. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Word och Excel och kundvårdssystem. Som person är du kundorienterad och serviceinriktad samt duktig på att samarbeta. Vidare är du stresstålig och prestigelös samt ser långsiktigt på rollen som mäklarassistent även om det finns möjlighet att på sikt bli rådgivare. Du är noggrann och trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du erbjuds Som mäklarassistent hos Linder och Partners erbjuds du ett omväxlande arbete i en trevlig miljö på central adress. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Alexandersson på malin.alexandersson@jurekbemanning.se alt. 0733-33 00 10. Om företaget Linder och Partners arbetar som rådgivare inom pensioner och försäkringar. Till skillnad från många andra i branschen arbetar de mot arvode, ett arbetssätt de även var först med i Sverige. Kunderna är främst både små och stora företag och dess anställda samt egna företagare och vd:ar samt andra nyckelpersoner på alla typer av företag. Just nu befinner sig Linder & Partners i en expansiv fas och söker därför en ny medarbetare till företaget. Start: Enligt ök. Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren försäkringsmäklarassistent sökes till Linder & Partners jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren försäkringsmäklarassistent sökes till Linder & Partners

Redovisningschef till Loomis
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Tjänsten som Redovisningschef innebär främst att leda det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen samt ansvara för framtagande av månadsbokslut och koncernrapportering. Vidare säkerställa god intern kontroll och vara kontaktperson till våra revisorer samt planera revisionen. Tjänsten omfattar personalansvar. Du drivs av och vill arbeta med kvalificerad redovisning och rapportering. Vi är i dagsläget 4 personer som bl. a. arbetar med framtagandet av månatligt resultat, extern redovisning och koncernrapportering. Det är viktigt att du ser dig som en del i teamet och på ett prestigelöst sätt deltar i avdelningens arbete. Ekonomavdelningen hos oss omfattar förutom den redovisningsansvariga även en ekonomiassistent och två medarbetare för kund- respektive leverantörsreskontran. Du kommer att rapportera till Financial Controller. Vem är du? Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och jobbat som Redovisningsansvarig tidigare. Vi tror att du har relevant eftergymnasial ekonomiutbildning i botten. Du har mycket goda kunskaper i redovisning, löpande bokföring, skatter, moms, bokslut och koncernrapportering. Vidare är du strukturerad, metodiskt och har god erfarenhet i intern kontroll. Erfarenhet av byte av ekonomisystem är meriterande då vi är i process för inköp av nytt affärssystem. Du är van att arbeta under stress, är analytisk, effektiv och noggrann. Du är duktig på att snabbt omsätta teori till praktisk bokföring och få saker gjorda. Du är en positiv person med hög teamkänsla som är bra på att entusiasmera men ställer även tydliga krav och följer upp med feedback. Vidare är du kommunikativ och har hög integritet. Du behärskar Officepaketet och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du erbjuds En spännande tjänst på ett internationellt framgångsrikt företag. Om företaget Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Vi är 1300 medarbetare och finns på 15 orter runt om i landet. Loomis är en arbetsplats som eftersträvar mångfald. Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 440 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på omkring 11 miljarder SEK och drygt 20 000 medarbetare. Start: Enligt ök Lön: Enligt ök Sista ansökningsdag Omgående
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningschef till Loomis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningschef till Loomis

HR-assistent sökes till kund i centrala Stockholm
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Som HR-assistent kommer du att arbeta brett med HR-frågor och ha varierande arbetsuppgifter. Arbetet innebär bland annat att koordinera och administrera introduktionsprogram för nyanställda, upprätta avtal samt uppdatera policys och personallistor. Vidare kommer du koordinera och anordna personalaktiviteter, olika events vid arbetsmarknadsdagar, samt övriga aktiviteter och evenemang. Vem är du? Vi söker dig som är utbildad personalvetare och som har arbetat något år med HR-relaterat arbete. Vi tror att du har en personlig mognad samt är en strukturerad organisatör ut i fingerspetsarna. Med din positiva människosyn har du förmågan att skapa goda relationer och du trivs med att vara behjälplig och ge god service. Vidare är du flexibel, engagerad och handlingskraftig. Du erbjuds Som HR-assistent hos vår kund får du möjlighet att bidra med dina kunskaper och du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få vara delaktig och bidra med idéer och tankar i en akademisk och intellektuell miljö och du har möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Tjänsten är ett vikariat på ett år, med möjlighet till förlängning, och tillträde sker i september/oktober. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Välkommen in med din ansökan idag. Intervjer sker löpande. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, IT och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en HR-assistent till advokatbyrå i centrala Stockholm. Start: September/oktober Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Snarast
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga HR-assistent sökes till kund i centrala Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-assistent sökes till kund i centrala Stockholm

Senior Sales Support Associate to Fidelity
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning As Senior Sales Support Associate you will be responsible for supporting primarily the Nordic business, taking ownership of wholesale/retail client support. The role includes preparing, executing and following up on client queries, sales meetings and client events, project management and database and local CRM system oversight. The Senior Sales Support Associate takes on an integral and operational role in product positioning, market and competitor intelligence, being the local link with centrally based competitor and fund analysis specialists. Your key accountabilities • Wholesale/Distribution client support: Responding to client requests, preparing information and data, preparing meeting material and messaging, including data compliance administration. • Client reporting and data provision: Prepare and distribute regular and one off fund and market reports. Ensure that list of regular client reports is up to date. Influence developments how to improve on line reporting and web as an integrated part of the role. • Client database: Ensure retail and institutional client database is kept up to date, support local team members on using the client systems as well as representing the local business for any initiatives for re or pro actively enhancing the systems. • Project management: Participate and monitor development of internal and external projects assigned by team or business manager. Ensure that all necessary action points for Nordic region are implemented. • Competitor analysis: Function as local link into central representatives, to brief in Nordic competitor or fund analysis initiatives with appropriate central teams, ensuring ongoing information flow from central team to local market in terms of competitor and market intelligence. Through tools locally available (Morningstar Direct), support preparation and positioning of specific product initiatives with Nordic wholesale clients. • Events and administration around activities: Coordinate meeting and speaker requests and send out regular internal activities and opportunities reports, invitations and agendas. Vem är du? For this position we are looking for someone with: • Higher education e.g. in business, economics or science • Approximately 3-5 years of professional experience from the financial industry • Analytical approach, but still out-spoken • Ability to create reports and presentations based on complex financial information, in a manner that supports sales and business targets • Independent with a hands-on approach, not afraid to take own initiatives • Well organized and attentive to details • Excellent command of English and Swedish (spoken and written), a second Nordic language would be a plus (Finnish or Danish) • Ability to perform to deadlines • Results orientation • Good PC knowledge, incl. PowerPoint, Excel and Word • Mature personality with potential to take on expanded/deeper responsibility in the business team • Social competence and team player Du erbjuds If you are the right person for us, we can offer you an exciting position in a world leading investment company where you can make a difference. In this recruitment we are cooperating with Jurek Rekrytering & Bemanning. For further information, don’t hesitate to contact Recruitment Consultant Jens Linde, at 08-52501819 or Caroline Frödén at 0766-331444. Please register your application written in English via our website www.jurekbemanning.se as soon as possible. Om företaget Fidelity Worldwide Investment is an asset manager serving investors in all corners of the world outside North America. It was established in 1969 and manages all significant asset classes for institutional and retail investors in long-term savings products. Fidelity and its subsidiaries employ over 5,400 people in 23 countries managing US$255.9 billion worldwide.Fidelity’s investment style relies on fundamental research of companies and a strict bottom-up portfolio construction discipline. Fidelity distributes the funds of other managers through its FundsNetworkTM platform, administers pension schemes, and has interests in various other enterprises in Europe and Asia. For further information please visit www.fidelityrecruitment.com.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Sales Support Associate to Fidelity jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Sales Support Associate to Fidelity

HR-specialist med inriktning arbetsrätt
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund söker en självgående och mycket erfaren HR-specialist för kommunledningsförvaltningen. Som HR-specialist kommer du att vara specialist på HR-frågor och arbeta nära HR-chef och övriga chefer på förvaltningen. Du kommer att ge kvalificerat stöd i alla tänkbara HR-ärenden som kommer upp. Det kan handla om allt från facklig samverkan och förhandling, individuella rehabiliteringsärenden, rekrytering, arbetsrättsliga frågor till arbetsvärdering och löneöversyner. Du kommer också att ta ett strategiskt grepp om förvaltningens HR-arbete och tillsammans med ledningsgruppen se till att vi är en attraktiv arbetsplats där medarbetarna tillåts vara öppna, orädda och energiska. Du kommer att ingå i ett nätverk av andra HR-specialister inom kommunen som leds av HR-chefen. Vem är du? För att lyckas i rollen som HR-specialist har du mycket god kännedom och förståelse för de olika områdena inom HR där arbetsrättslig kunskap och erfarenhet är nödvändigt. Du har cirka fem års erfarenhet av brett personalarbete. Du har förmåga att skapa goda relationer och besitter erfarenhet av att möta chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer. Genom din positiva människosyn, höga integritet, struktur och kommunikation kan du engagera och motivera andra. Vidare har du förmågan att kritiskt granska och ifrågasätta invanda rutiner och arbetssätt. I de uppdrag du tar dig an är du handlingskraftig, drivande och målinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du erbjuds I rollen som HR-specialist får du möjlighet att bidra med dina kunskaper samtidigt som du får växa i din roll. Det finns goda möjligheter inom kommunal sektor och breda arbetsområden. Du kommer att få vara del av ett större HR-team och där utbyta kunskaper och erfarenheter. Denna tjänst ingår i vår uthyrningsverksamhet och förväntas pågå i ca 6 månader. Efter denna period finns det för rätt person goda möjligheter till en anställning direkt hos kund. Start: 12 augusti 2013 Placering: Söder om Stockholm För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, IT och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en erfaren HR-specialist till kommunal sektor.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialist med inriktning arbetsrätt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialist med inriktning arbetsrätt

Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som jurist kommer du att arbeta i en Due Diligence process. Arbetet innebär att hantera ett omfattande material och du kommer främst genomföra granskning av hyresavtal och serviceavtal etc. Vem är du? Vi söker två personer som är nyexamnierade från juristutbildningen alternativt som ska examamineras inom kort. Vidare tror vi att du har tidigare erfarenhet av Due Diligence samt bra betyg är meriterande. Projektet kommer pågå 1 – 1,5 månader och under den perioden kommer det vara full arbetsbelastning.Vi tror att du är en flexibel person som är prestigelös och väldigt noggrann. Du arbetar gärna steget före och försöker alltid att göra det lilla extra. Krav på goda kunskaper inom officepaketet. Du är: • noggrann • prestiglös • administrativ • ambitiös Du erbjuds Du får här möjligheten att få yrkeserfarenhet och en inblick i hur det är att arbeta på en byrå. Denna tjänst ingår i Jureks uthyrningsverksamhet. Denna tjänst förväntas pågå ca. 1-1,5 månader. Omfattning av tjänsten är heltid. Start: mitten av augusti Placering: Centrala Stockholm För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande!
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process

Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund är ett fastighetsbolag som sitter i centrala Stockholm. Dem söker nu en redovisningsekonom för att utöka sitt team. I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kommer det att ingå att arbeta med redovisning, periodiseringar, moms, hyresavier, avstämningar och bokslut. Det kommer även vara andra administrativa arbetsuppgifter samt ta emot samtal kring avifrågor etc. Utvecklingsmöjligheter Utöver den ekonomiska delen kommer du även på sikt ha möjlighet att få arbeta mer med budgetmöten med förvaltningarna, hålla i årsstämman samt ansvara och hålla i utbildningar. Det finns även på sikt möjligheter att ansvara för större förvaltningar samt årsredovisningar. Vem är du? I rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Vi tror att du har läst en ekonomiskutbildning på universitetet eller motsvarande. Innehar du kunskaper i Nordstedts är det meriterande men inte ett krav. Till rollen som redovisningsekonom tror vi att du tidigare har arbetat 1-3 år och du trivs med att arbeta i ett fartfyllt företag med tufft klimat. Som person har du mycket skinn på näsan och du är snabb och tuff i din personlighet. Du är.. • prestiglös • skärpt • noggrann • flexibel Du erbjuds I rollen som redovisningsekonom kan vår kund erbjuda dig en bred roll med möjlighet till mycket ansvar. På sikt finns det goda möjligheter att utvecklas och åta sig fler och större ansvarsområden. Vår kund ser gärna en långsiktig lösning och vill gärna satsa på rätt person. Du erbjuds även i denna roll som redovisningsekonom att få arbeta med ett tight och roligt team i mycket trevliga lokaler i centrala Stockholm. Denna tjänst är en rekrytering med en anställning direkt hos kund. Du som redovisningsekonom beräknas med förhoppning kunna tillträda denna tjänst i aug-sep 2013. För mer information kring tjänsten eller vår kund är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en hungrig och utåtriktad redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i centrala Stockholm. Start: aug-sep 2013 Lön: Enligt ök.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till fastighetsbolag

HR-generalist till söderort
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund söker en HR-generalist för kommunledningsförvaltningen. Som HR-generalist kommer du att verka centralt inom kommunen och stötta chefer i dem olika förvaltningarna. Du kommer att beröra olika frågor som utbildningsfrågor, rekrytering, rehabilitering, utbildning efter behov, kompetensförsörjning samt arbetsrätt. Du kommer att ingå i ett arbetsteam av andra HR-generalister inom kommunen som leds av HR-chefen. Vem är du? Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av brett HR-arbete. Du har en personalvetarexamen eller motsvarande. Vi tror att du kommer från en större verksamhet och har vanan att arbeta med flera frågor i olika frågeställningar. Det är av största vikt att du har en personlig mognad och du verkar förtroendeingivande. Genom din positiva människosyn, höga integritet, struktur och kommunikation kan du engagera och motivera andra. Det finns cirka 280 st chefer inom kommunen som finns att stötta och hjälpa inom HR-området. Du är… • bred i din kunskap inom HR. • förtroendeingivande och kunnig. • en person med god självkänsla. • glad och positiv. Du erbjuds I rollen som HR-generalist kommer du att få vara del av ett större HR-team och där utbyta kunskaper och erfarenheter. Här får du möjlighet att växa i din roll och åta dig arbetsområden som du är intresserad av. Din roll som HR-generalist är central och du kommer att få ett helikopter perspektiv på organisationen. Denna tjänst ingår i vår uthyrningsverksamhet och förväntas pågå i ca 6 månader. Efter denna period finns det för rätt person goda möjligheter till en anställning direkt hos kund. Start: 1 september 2013 Placering: Söder om Stockholm För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, IT och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en erfaren HR-generalist till kommunal sektor.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga HR-generalist till söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-generalist till söderort

Teamledare Reskontra till Brain Accounting
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Genom bättre ekonomisk kontroll, analyser och konsultation hjälper vi våra kunder till ökad lönsamhet. Vi har idag ca 150 kunder, flera av dessa har vi följt från små nystartade företag till etablerade och lönsamma verksamheter. Vår egenutvecklade webbportal som möjliggör för våra kunder att online få tillgång till utvald ekonomisk information och nyckeltal har på kort tid fått väldigt god respons från våra kunder. Vi är ledande inom ekonomikonsulting och vårt mål är att vi ska uppfattas som den bästa byrån att jobba på bland de bästa ekonomikonsulterna. I nuläget har vi drygt 30 kompetenta medarbetare och under de kommande två åren kommer vi uppskattningsvis att växa med ytterligare 10-15%. För att nå våra mål söker vi dig som fortfarande vill arbeta med operativ reskontrahantering men som samtidigt känner dig redo att ta nästa steg och vidareutveckla vår reskontraenhet som idag består av 4 anställda. Du blir teamledare för ett team där man stödjer varandra för att leverera tjänster med stort engagemang och med hög kvalitet till sina kunder. Tjänsten är heltid och placeringen är på vårt kontor i Stockholm City. I rollen kommer du att ha ett helhetsansvar för reskontrahanteringen för dina kunder. Du har en konsultativ roll gentemot dina kunder men också till övriga avdelningar internt vad gäller reskontrafrågor. Du kommer också att arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra reskontrafunktionens rutiner och processer samt med hjälp av dina kollegor effektivisera reskontrafunktionen. Därutöver kommer du att vara systemansvarig för de fakturahanteringssystem som företaget använder. Vem är du? Kraven är: • Minst 3 års bred erfarenhet av reskontraarbete med bevisat goda arbetsresultat • Erfarenhet av att kvalitetssäkra arbetssätt, rutiner och processer • God kommunikations- och samarbetsförmåga • Erfarenhet av något/några av systemen Readsoft/Exflow/Microsoft Dynamics AX • Initiativförmåga och förmåga att slutföra uppgifter • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi Meriterande är: • Erfarenhet av systemansvar för något elektroniskt fakturahanteringssystem • Erfarenhet av personalansvar • Erfarenhet som konsult • Erfarenhet av arbete tillsammans med entreprenörer/ i en entreprenöriell miljö Du erbjuds Vi erbjuder rätt person följande: • Arbete i ett ledande företag i tillväxt • Grundare som är snabba till beslut och gärna låter andra vara med och påverka • Ett ungt företag där du kan gå in i en roll som inte är helt färdigdefinierad – där det återstår saker att skapa inom strukturer, processer och rutiner • Stora möjligheter att bli en nyckelperson i företagets fortsatta utveckling Vi ser fram emot din ansökan snarast. Om företaget Vi på Brain Accounting har i tio år arbetat med att leverera ekonomi- och lönetjänster till ägarledda tjänsteföretag med en omsättning 10-100 miljoner men även mindre noterade bolag, dotterbolag till utländska företag samt stiftelser och föreningar. Förutom ett komplett utbud av löpande ekonomitjänster erbjuder vi spetskompetens inom ekonomisk styrning och kontroll. Vi arbetar nästan dagligen med lönsamhetsbedömningar, koncernredovisningar, IFRS, kassaflödesanalyser, låneansökningar, momsregler och skatteberäkningar. Start: Snarast enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare Reskontra till Brain Accounting jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare Reskontra till Brain Accounting

Nordea Group Taxes söker skattejurister med FATCA fokus
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Som skattejurist med fokus inom FATCA-regelverket (Foreign Account Tax Compliance Act) kommer dina arbetsuppgifter innebära att hantera, samordna och kommunicera skattefrågor relaterade till operationella skatter såsom beskattning av finansiella produkter och tjänster. Du kommer att vara ett stöd vid interna projekt och processer inom Nordea Sverige samt ha ett nära samarbete med Legal- avdelningen. Vidare kommer du ha ett övergripande ansvar för att bevaka och implementera FATCA- regelverket samt upprätta styr-och riktlinjer. Vem är du? Vi söker dels dig med 3-5 års erfarenhet och dels dig med 6-10 års erfarenhet av att arbeta med operationella skatter. Vi tror att du har erfarenhet från t.ex. revisionsbyrå, ett finansiellt företag eller liknande. Vi ser gärna att du även har arbetat med skatterättsliga frågor inom den finansiella sektorn och det är meriterande om du har arbetat med regulatoriska frågor inom finansområdet och då särskilt med regel-efterlevnad inom FATCA. Du har en juristexamen. För att lyckas i rollen som skattejurist med FATCA-fokus är du självgående med ett genuint intresse för skattefrågor. Du är affärsorienterad, driven och orädd. Du kommer att arbeta både på egen hand och tillsammans med kollegor, varför det förutsätts att du har du en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl, både muntligt och skriftligt. Du erbjuds Nordea Group Taxes verkar funktionellt i alla de nordiska länderna och det finns ett omfattande gränsöverskridande samarbete. Du kommer att få vara del av Nordea Group Taxes i Stockholm som kännetecknas av hög kompetens, driv, initiativ och att vara serviceinriktad samt stödjande. Nordea Group Taxes är en dynamisk enhet som kräver och uppmuntrar ett proaktivt förhållningssätt. Du kommer att uppleva en arbetsplats med högt tempo och utmanande arbetsuppgifter. Om företaget Om Nordea Group Taxes Group Taxes ansvarar för Nordeas ramverk för skattehantering vad gäller främst bolagsskatt, moms och operationell skatt (kund- och produktrelaterad) inklusive hantering av skatterisker, upprättande av globala policies, instruktioner och riktlinjer. I de länder där Nordea är närvarande agerar Group Taxes också intern skatterådgivare i nordiska bolags-, moms- och operationella skattefrågor. Group Taxes kommer att i framtiden ha ett kompetens- och koordineringsansvar för FATCA frågor och aktiviteter i koncernen. Besök gärna hemsidan för mer information om Nordea, www.nordea.se. I denna rekryteringsprocess samarbetar Nordea med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på telefonnummer 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurekbemanning.se. För facklig information kontaktar du Lars Oddestad (Finansförbundet) på lars.oddestad@nordea.se alternativt telefonnummer 08- 614 83 18, 070- 235 35 65 eller Björn Colliander (SACO) på bjorn.colliander@nordea.com alternativt telefonnummer 070- 354 70 05. Start: Enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Nordea Group Taxes söker skattejurister med FATCA fokus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordea Group Taxes söker skattejurister med FATCA fokus

Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund är en mindre redovisningsbyrå som sitter på söder i Stockholm. Dem söker nu en redovisningsekonom för att utöka sitt team. I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kommer det att ingå att arbeta med redovisning, periodiseringar, moms, avstämningar och bokslut. Du kommer att ansvara för dina egna kunder. Arbetsuppgifter i punktform: - Ansvara för bokslutsprocessen - Analysera och dokumentera månatliga resultat- och balansräkningar - Skatte- och momsdeklarationer - Löpande bokföring Vem är du? I rollen som junior redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Vi tror att du har läst en ekonomiskutbildning på universitetet eller motsvarande och du har 1-3 års yrkeserfarenhet inom området. Du är en person som är nyfiken och intresserad av att lära dig mer. Vidare är du serviceminded som person och du trivs med kundkontakt. Egenskaper: • Självgående med väl utvecklade analytiska kunskaper • Ska trivas att arbeta i högt tempo utan att tappa fokus • Har lätt för att organisera och strukturera samt se sammanhang • Stor arbetskapacitet • Positiv, noggrann med god samarbetsförmåga • Målfokuserad och lösningsorienterad • Intresse för att utvecklas och att driva verksamheten framåt Du erbjuds I rollen som junior redovisningsekonom får du här chansen att arbeta i ett nytänkande och entreprenörsfokuserad byrå. Du har med tiden möjlighet att växa med företaget och åta dig fler och större kunder. Denna tjänst är till en början en inhyrning via Jureks uthyrningsverksamhet och förväntas pågå i 6 månader. Därefter finns det goda möjligheter för rätt person att få en direkt anställning hos kund. Du som junior redovisningsekonom beräknas med förhoppning kunna tillträda denna tjänst i sep 2013. För mer information kring tjänsten eller vår kund är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en hungrig och utåtriktad redovisningsekonom till en redovisningsbyrå söder om Stockholm.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå

Vi söker en revisorsassistent till vår kund
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund söker en självgående och erfaren revisorsassistent. I rollen som revisorsassistent kommer du i huvudsak att arbeta med revisioner av mindre och medelstora företag. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära sedvanligt revisionsarbete såsom löpande granskning av bokslut och årsredovisningar samt avrapportering till kunder. Som revisorsassistent kommer du att arbeta nära uppdragsgivarna. Vem är du? Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av att arbeta med revision samt har en civilekonomexamen. Vi tror att du har erfarenhet från att ha arbetat på en revisionsbyrå sedan tidigare. Som person är du utåtriktad med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt, är ansvarsfull samt har en egen drivkraft. Vidare är du är en stresstålig, engagerad och flexibel person. Du erbjuds Du erbjuds en spännande roll på ett trevligt företag i nya fräscha och moderna lokaler. Du kommer att arbeta i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med kvalificerade arbetsuppgifter. Du blir en del av ett glatt arbetsgäng och erbjuds ett arbete med stor frihet under eget ansvar. Företaget värdesätter sin personal högt vilket tar sig uttryck i generösa personalförmåner. Vill du ha mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida www.jurekbemanning.se och intervjuer sker löpande. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Start: Enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en revisorsassistent till vår kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en revisorsassistent till vår kund

Erfaren ekonomiassistent
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Rollen som ekonomiassistent innebär att arbeta med den löpande bokföringen, avstämningar, reskontror samt rapporter. Då det är ett mindre företag ingår även andra sysslor som exempelvis inköp av kontorsvaror, hämta posten och koka kaffe. Kunden arbetar med fakturabelåning och fakturaservice och arbete kring belåningsverksamheten kommer också till viss del att ingå i tjänsten. Detta innebär mycket kundkontakt. Rollen som ekonomiassistent hos vår kund är med andra ord en väldigt bred roll. Arbetet sker i Excel. Vem är du? Du har flera års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och gärna med större delen av flödet så att du förstår helheten. Det är ett krav att du är flytande i svenska både i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du arbetat på ett mindre företag eller haft eget företag. Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Du har också ett eget driv och tycker det är kul att arbeta med siffror och ekonomi. Du har en förmåga att se helheten, är snabbtänkt och även intresserad av det företaget arbetar med, det vill säga fakturabelåning. Du erbjuds Denna tjänst ingår i Jureks uthyrningsverksamhet till att börja med. För rätt person finns stora chanser till en anställning hos kund. Kunden sitter i Spånga och är en trivsam och behaglig arbetsplats. Startdatum är omgående. För mer inforrmation kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin Sjöström på 070-972 14 70 alternativt malin.sjostrom@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Start: Omgående Lön: Enligt överrenskommelse Sista ansökningsdag Snarast
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent

Vi söker jurist till interimsuppdrag inom bank och finans, i Stockholm.
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Jurek Rekrytering & Bemanning söker för kunds räkning en jurist inom bank och finans, till deras kontor i Stockholm. Vem är du? Krav på tidigare erfarenhet: • Erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från bank eller finansbranschen. • Goda kunskaper om ISDA och erfarenhet av derivatprodukter. • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du är: • Förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. • Uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett större team. • Positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. • Driven och resultatfokuserad. Du erbjuds Tjänsten är ett bemanningsuppdrag under sex månader med start den 1 juli 2013. Du kan även arbeta som underkonsult om du har en egen firma. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 33 14 40. Skicka din intresseanmälan snarast via e-post till: ulriikka@jurekbemanning.se Start: 1 juli 2013. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker jurist till interimsuppdrag inom bank och finans, i Stockholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker jurist till interimsuppdrag inom bank och finans, i Stockholm.

Redovisningsekonom till Management Consulting-företag
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning En av våra kunder, ett internationellt företag inom Management Consulting, önskar nu förstärka sitt Nordic Finance Team med en redovisningsekonom som kommer att ansvara för den danska verksamheten. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara löpande redovisning så som leverantörsreskontra, månads- kvartals- och årsbokslut, moms- och skattefrågor samt rapportering. Du kommer att rapportera till Nordic Accounting Supervisor och arbeta nära de andra redovisningsekonomerna i teamet samt med lokala kontaktpersoner i Danmark. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: • Huvudansvar för den dagliga redovisningen • Huvudansvar för månads- kvartals- och årsbokslut inkl. avstämningar • Ansvara för riskhantering och internkontroll • Hantera relationer med lokala rådgivare, stora leverantörer, advokater, skattemyndigheter och banker • Hålla dig uppdaterad om dansk lagstiftning och skatteregler och se till att detta efterlevs i verksamheten • Ansvarig för moms-och skattedeklarationer för verksamheten i Danmark • Ansvara för ad hoc projekt vid behov Vem är du? Du har en kandidat- eller magisterexamen inom redovisning samt tidigare erfarenhet från att arbeta i affärssystem så som SAP eller Oracle. Vidare behärskar du engelska flytande, både i tal och skrift, och har du dessutom kunskaper i danska ses det som meriterande. Du bör också ha tidigare erfarenhet från redovisning, gärna från internationella konsultorganisationer, där du har fått kunskaper inom bokföring och framställning av rapporter. Erfarenhet från US GAAP ses som meriterande. Vi värdesätter stark organisations- och kommunikationsförmåga med påvisad framgång i att driva uppgifter till avslut. Vidare behöver du ha en hög initiativs- och motivationsnivå, stort tålamod och flexibilitet samt en förmåga att komma med förslag på nya infallsvinklar och angripssätt. Du är också strukturerad, detaljorienterad och problemlösande i din personlighet samtidigt som du har en förmåga att kombinera ett analytiskt förhållningssätt med ”hands on”-arbete. Slutligen fungerar du bra i samarbete med andra och är bekväm i att hantera relationer med personer på olika nivåer såväl inom som utanför organisationen. Du erbjuds Förutom ett konkurrenskraftigt ersättnings- och förmånspaket, erbjuder vi också en mycket stimulerande roll i en dynamisk miljö med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sara Molin, på telefonnummer: 0766-331445, alternativt via e-post: sara.molin@jurekbemanning.se. Då urvalet sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan via www.jurekbemanning.se redan idag! Om företaget Vår kund är ett internationellt företag inom Management Consulting. Start: Omgående.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till Management Consulting-företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till Management Consulting-företag

Law & Solution Sweden AB söker en jurist till Stockholmskontoret.
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Du kommer att ingå i en juristgrupp bestående av tre jurister vars arbetsuppgifter är att ge kunder kvalificerad juridisk rådgivning och biträda dem i juridiska frågor, främst med anknytning till bostads-och lokalmarknaden och därmed sammanhängande fastighetsjuridik. Arbetet kräver således goda kunskaper inom hyresrätts- och bostadsrättsjuridik vidare är det meriterande med kunskaper inom affärsjuridiska rättsområden som bolagsrätt och obeståndsrätt, då bolaget avser växa inom affärsjuridik. Vi biträder våra kunder hela vägen i allmän domstol och hyresnämnd, varför erfarenhet av processföring är ett krav. Vem är du? Du har en jur kand examen och tre-fem års arbetslivserfarenhet av kvalificerad juridisk rådgivning inom främst fastighetsrätt och har processvana. Som person är du positiv, lyhörd, prestigelös och har förmåga att skapa goda relationer. Du är även noggrann och ansvarstagande. Som jurist är du affärsorienterad och sätter alltid klienten i centrum. Ditt arbete kommer att innebära en hög grad av självständigt arbete vilket innebär att du är initiativrik och handlingskraftig. Du erbjuds Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande roll som jurist på ett mycket trevligt företag, som är i en expansiv fas. Kontoret centralt beläget i Stockholm, i ljusa trevliga lokaler. Tveka inte utan ansök tjänsten redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före tillsättningsdatum. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på telefon 0766331440. Du söker tjänsten via www.jurekbemanning.se Om företaget Law & Solution Sweden AB är en affärsjuridisk byrå med kontor i Göteborg och Stockholm. Företaget arbetar med allmän affärsjuridik, fastighetsrelaterad juridik och ekonomisk familjerätt. Kunderna är främst mindre till medelstora ägarledda företag samt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Kontoret i Stockholm arbetar för närvarande i stort sett uteslutande med fastighetsjuridik. Kontoret delas med systerbolaget Jurist & Inkasso Sweden AB, vilket är ett inkassoföretag inom B2B och fastighetsinkasso. För mer information gå in på vår hemsida, www.lawsolution.se. Start: Enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Law & Solution Sweden AB söker en jurist till Stockholmskontoret. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Law & Solution Sweden AB söker en jurist till Stockholmskontoret.

Vi söker en Bolagsjurist till Monyx Financial Group, Stockholm.
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Du ansvarar för den övergripande regelefterlevnaden för bolagets verksamhet samt för juridiskt relaterade verksamhetsfrågor. Vidare ansvarar du för juridisk granskning av väsentliga samarbeten och strategibeslut liksom avtal av större betydelse för verksamheten. Du sitter med i ledningsgruppen och agerar sekreterare i bolagets styrelse samt arbetar nära verksamheten, t.ex. bolagets kapitalförvaltning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att: • Övergripande ansvar för bolagets interna regelverk. • Upprättande av avtal och sedvanlig avtalsgranskning. • Juridisk kontroll av bolagets verksamhetsplan. • Omvärldsbevakning och implementering av nya regelverk. • Agera kravställare och huvudsaklig kontakt, liksom ansvara för uppföljning och utvärdering, gentemot de outsourcade funktionerna oberoende risk och oberoende regelefterlevnad. • Huvudsaklig kontakt gentemot externa samarbetspartners och leverantörer i juridiska frågor. • Vara VD behjälplig i juridiska frågor samt framställning av styrelsematerial etc. • Upprätta och granska kundrelaterade dokument och marknadsföringsmaterial. Du kommer även att delta i branschorganisationers juridik- och compliancegrupper och i affärsutvecklande projekt och produktutveckling. Du tillhandahåller även viss juridiskt Vem är du? Du har en jur kand examen alternativt en affärsjuridisk examen från Högskola. Du har minst fyra års erfarenhet av liknande arbete. Du bör ha arbetat på bolag som står under Finansinspektionens tillsyn eller med reglerad verksamhet ur ett annat perspektiv, t.ex. hos myndighet eller advokatbyrå. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet liksom på en mycket hög integritet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, samt en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är van att arbeta med komplexa frågor och planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är lösningsorienterad. Kontaktytorna för tjänsten är breda och omfattande både inom och utanför koncernen. Du erbjuds Då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt kommer urvalsprocessen att ske fortlöpande. Ansökan emotses därför snarast möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 331440. Skicka din ansökan snarast via vår hemsida: www.jurekbemanning.se Om företaget Förvaltningshuset Monyx Financial Group AB är ett svenskt värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Bolaget har sitt säte i Stockholm och bedriver också verksamhet i Umeå, Sveg och Mora. Monyx Financial Group är ett dotterbolag till det danska bolaget NewCap Holding A/S, som är noterat på Köpenhamns Fondbörs. Vi erbjuder våra kunder förvaltning av fondförsäkringar, pensionskapital och fonder genom Monyx Fondservice, Monetar Pensionsförvaltning och genom fondbolaget Monyx Fund. Gemensamt drivs vi av idén om att nå ut till alla människor och att hjälpa våra kunder med förvaltning av olika former av sparande. Monyx Financial Group AB har ca 100 medarbetare, ca 200 000 kunder och förvaltar ca 24 miljarder kronor. www.monyx.se. Start: Enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Bolagsjurist till Monyx Financial Group, Stockholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Bolagsjurist till Monyx Financial Group, Stockholm.

Biträdande jurist till advokatbyrå i Stockholm.
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en biträdande jurist, med fokus på fastighetsrätt till deras kontor i centrala Stockholm. Vem är du? Krav på tidigare erfarenhet: • Minst ett par års erfarenhet av juridiskt arbete från advokatbyrå • Meriterande om du är tingsmeriterad dock ej ett krav • Erfarenhet av fastighetsrätt gärna med inriktning mot transaktioner och/eller entreprenad • Van att hantera större projekt självständigt • Kunna handleda yngre kollegor självständigt-projektledarerfarenhet • Mycket goda kunskaper i engelska • Mycket goda betyg och referenser Du är: • Förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer • Uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett större team. • Positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder. • Resultatfokuserad Du erbjuds Du erbjuds arbete i en mycket välmeriterad advokatbyrå med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Intervjuer kommer att hållas löpande och ansökan emotses snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 33 14 40. Skicka din ansökan snarast via vår hemsida: www.jurekbemanning.se Start: Enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande jurist till advokatbyrå i Stockholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande jurist till advokatbyrå i Stockholm.

Självgående säljare på cykelsidan sökes till Duells norra distrikt
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning På Duells arbetar du tätt ihop med dina kollegor i teamet för ditt affärsområde, här kommer du att bygga och förädla kundrelationer inom området Cykel. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen från första kundkontakt till avslutad affär. Huvudsakliga ansvarsområden: • Årligen planera försäljningsbudgeten i samråd med din chef • Planera och genomföra kundbesök, samt inneha försäljningsansvar mot din kundstock • Förvalta befintliga kunder och bearbeta potentiella • Orderregistrering och att kundrelaterad data hålls uppdaterad inom ditt område • Rapportering kring ditt ansvarsområdes utveckling samt föreslå åtgärder som påkallas därav Vem är du? Vi söker dig med ett genuint intresse och en branscherfarenhet inom affärsområdet Cykel. Stor vikt kommer att läggas vid om du arbetat med den här typen av produkter sedan tidigare. Säljdistriktet är norra Sverige så du ska trivas med att resa och vara ute på plats hos kund. Det är ett plus om du har genomgått återförsäljar-utbildningar och besitter en trygghet i att genomföra presentationer. Som person är det viktigt att du är engagerad, driven och målinriktad samt att du som säljare inger ett förtroende. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar relationsbyggande och har ambitionen att skapa långsiktiga relationer. Du erbjuds Du erbjuds en utmanande tjänst på ett familjärt företag, där du tillsammans med trivsamma och jordnära kollegor utvecklar och bibehåller goda relationer till Duells kunder. Start är omgående Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanna Filipsson; 0766-33 14 48 eller susanna.filipsson@jurekbemanning.se Om företaget Duells grundades 1932 och är idag Skandinaviens ledande leverantör av tillbehör, personlig utrustning och reservdelar inom sex produktområden; motorcykel, moped, cykel, ATV, snöskoter och marint. Produkterna finns hos mer än 4000 återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Duells har över hundra medarbetare vid huvudkontoret i Göteborg och filialkontoren i Roskilde, Oslo och Östersund.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående säljare på cykelsidan sökes till Duells norra distrikt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående säljare på cykelsidan sökes till Duells norra distrikt

Självgående säljare på cykelsidan sökes till Duells norra distrikt
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning På Duells arbetar du tätt ihop med dina kollegor i teamet för ditt affärsområde, här kommer du att bygga och förädla kundrelationer inom området Cykel. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen från första kundkontakt till avslutad affär. Huvudsakliga ansvarsområden: • Årligen planera försäljningsbudgeten i samråd med din chef • Planera och genomföra kundbesök, samt inneha försäljningsansvar mot din kundstock • Förvalta befintliga kunder och bearbeta potentiella • Orderregistrering och att kundrelaterad data hålls uppdaterad inom ditt område • Rapportering kring ditt ansvarsområdes utveckling samt föreslå åtgärder som påkallas därav Vem är du? Vi söker dig med ett genuint intresse och en branscherfarenhet inom affärsområdet Cykel. Stor vikt kommer att läggas vid om du arbetat med den här typen av produkter sedan tidigare. Säljdistriktet är norra Sverige så du ska trivas med att resa och vara ute på plats hos kund. Det är ett plus om du har genomgått återförsäljar-utbildningar och besitter en trygghet i att genomföra presentationer. Som person är det viktigt att du är engagerad, driven och målinriktad samt att du som säljare inger ett förtroende. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar relationsbyggande och har ambitionen att skapa långsiktiga relationer. Du erbjuds Du erbjuds en utmanande tjänst på ett familjärt företag, där du tillsammans med trivsamma och jordnära kollegor utvecklar och bibehåller goda relationer till Duells kunder. Start är omgående Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanna Filipsson; 0766-33 14 48 eller susanna.filipsson@jurekbemanning.se Om företaget Duells grundades 1932 och är idag Skandinaviens ledande leverantör av tillbehör, personlig utrustning och reservdelar inom sex produktområden; motorcykel, moped, cykel, ATV, snöskoter och marint. Produkterna finns hos mer än 4000 återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Duells har över hundra medarbetare vid huvudkontoret i Göteborg och filialkontoren i Roskilde, Oslo och Östersund.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående säljare på cykelsidan sökes till Duells norra distrikt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående säljare på cykelsidan sökes till Duells norra distrikt

Effektiv och serviceminded mötesbokare och receptionist
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi söker en mötesbokare som också kommer att fungera som receptionist hos vår kund. Du kommer att ha en delad tjänst, dels som receptionist där du tar emot besökare och samtal, dels som mötesbokare. Som mötesbokare kommer du att kontakta potentiella kunder utifrån framtagna kundlistor och i ett första samtal skapa ett intresse och undersöka om kunden kan vara en möjlig samarbetspartner. Därefter bokar du ett möte åt företagets speciallister som träffar kunden personligen. Vem är du? Du har något års arbetslivserfarenhet från service och försäljning och har du erfarenhet av att använda telefonen som arbetsverktyg är detta ett plus. Du har ett IT-intresse och god grundförståelse inom området och är självklart intresserad av att lära dig mer. Som person är du noggrann, strukturerad, prestigelös och engagerad! Du har inga problem att hålla många bollar i luften och är duktig på att ta egna initiativ, är bra på att arbeta självständigt och har en positiv syn på livet. Du erbjuds Det finns goda utvecklingsmöjligheter att ta egna initiativ och vara med och påverka företagets utveckling. Du arbetar nära företagets ägare och du kommer kontinuerligt att få utbildning inom företagets tjänster och produkter och du kommer att arbeta i företagets fina lokaler och med trevliga medarbetare i centrala Sundsvall. Om företaget I den här tjänsten blir du anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och arbetar hos vår kund. Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Start: Augusti/september 2013 Lön: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 18 augusti 2013
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Effektiv och serviceminded mötesbokare och receptionist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Effektiv och serviceminded mötesbokare och receptionist

Entreprenöriell delägare och VD
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi rekryterar nu för Flexytool ABs räkning, en entusiastisk entreprenör som kan axla en VD-roll i ett nytt bolag och ta ett ekonomiskt engagemang. Flexytool är en unik uppsättning verktyg där produktion och lager redan finns och marknaden är delvis bearbetad. Företaget ägs nu av Linkexpo där bland annat administration och ekonomiavdelning finns. I din roll som partner och kompanjon kommer du att driva företaget på ett engagerat och positivt sätt och att sitta med i styrelsen. Som ledare och entreprenör innebär det att du har det övergripande ansvaret för affärsmässigheten och lönsamheten, likväl som att ansvara för den dagliga driften och att komma ut på marknaden i Sverige så väl som i våra grannländer. Vem är du? Du brinner för att göra ”din egen grej” och du är en entusiastisk entreprenör som kan affärsmannaskap och har någon form av egen erfarenhet av eget företagande eller styrelsearbete. Du drivs av möjligheterna att göra långsiktiga affärer. Det är meriterande om du har någon erfarenhet från verkstadsbranschen och något kunnande och framför allt intresse om verktyg i allmänhet. Som person är du social och målinriktad och van att driva egna projekt på ett självständigt sätt. Du har mycket goda kunskaper i svenska Du erbjuds Ett spännande uppdrag som delägare i ett innovativt bolag med stora möjligheter att utvecklas som ledare. Du kommer att behöva sätta upp din egen befattnings beskrivning vilket innebär att du, i stor utsträckning, kan påverka hur din roll ser ut. I huset finns också lång erfarenhet av innovativa lösningar och du har möjligheter att utveckla din egen kunskap och kompetens. I denna rekryteringsprocess samarbetar Flexytool och Linkexpo med Jurek Rekrytering och Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Petéh på 0702 113 119 eller på sara.peteh@jurekbemanning.se. Vi intervjuar löpande för denna tjänst så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Om företaget Flexytool AB ägs nu av Linkexpo AB som hjälper uppfinnare, företag och entreprenörer att utveckla och förverkliga sina idéer genom att skapa lönsamma företag. Flexytool är en ny innovativ uppsättning verktyg. Uppfinnaren bor och verkar i Sundsvall såsom Linkexpo. Verktyget löser problem som finns i de flesta verkstadsmiljöer och har tagits emot väl av mekaniker i skilda branscher. Flexytool AB har exklusiv rätt att tillverka och marknadsföra Flexytool. Start: Omgående Lön: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 31 augusti
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenöriell delägare och VD jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenöriell delägare och VD

Återförsäljansvarig rekryteras till JOOL Capital Partner
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi rekryterar just nu en återförsäljaransvarig för JOOL Capital Partners räkning. I rollen som återförsäljaransvarig kommer tyngdpunkten i din roll att ligga på att bygga upp, utveckla och förvalta ett återförsäljarnätverk (bestående av ex värdepappersbolag och försäkringsförmedlare). Du kommer självständigt att ansvara för bokningar och efterföljande kundbesök. Hos JOOL arbetar man med ett brett spektrum av finansiella produkter. Vem är du? Vi söker dig som sitter på en motsvarande tjänst idag med ett befintligt välutvecklat nätverk. Du är någon som är målmedveten, trivs med att arbeta i ett högt tempo samt som drivs av att göra affärer genom goda och långsiktiga kundrelationer. För denna tjänst kommer du att arbeta ute på fältet ca 3 dagar i veckan. Du erbjuds Du kommer att erbjudas en stimulerande roll på ett stabilt företag. Du kommer att ha mycket goda möjligheter att växa i organisationen och för rätt person finns möjligheter till partnerskap på sikt. Du kommer att få avlastning med vissa administrativa göromål i denna tjänst. I denna rekryteringsprocess samarbetar JOOL Capital Partner med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek, Hanna Jakobsson, telefon: 031-745 01 20 . Ansökan emotses snarast möjligt då vi intervjuar löpande för denna tjänst. Du söker tjänsten via www.jurekbemanning.se Om företaget JOOL Capital Partner är ett innovativt finansbolag med stark tillväxt med kontor i Göteborg, Oslo, Bangkok och Singapore. Bolaget har fyra affärsområden; Family Office, Partner, Försäkring och Corporate Finance. JOOL Capital Partner AB ägs av JOOL Invest AB vilket är ett familjeägt investmentbolag med en omsättning om cirka 125 MSEK och 50 anställda.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Återförsäljansvarig rekryteras till JOOL Capital Partner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Återförsäljansvarig rekryteras till JOOL Capital Partner

Finansiell rådgivare rekryteras till JOOL Capital Partner
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi rekryterar just nu en finansiell rådgivare för JOOL Capital Partners räkning. I rollen som finansiell rådgivare kommer du att arbeta med heltäckande finansiell rådgivning primärt mot företagskunder. Du kommer självständigt att ansvara för att bygga och förvalta din egen kundstock. Hos JOOL arbetar man med ett brett spektrum av produkter. Vem är du? Vi söker dig som idag arbetar som finansiell rådgivare eller motsvarande och som vill ta nästa steg i karriären. Du har också en eftergymnasial utbildning. Som person är du någon som drivs av att göra affärer och som brinner för att etablera goda och långsiktiga kundrelationer. Du är också resultatorienterad, självgående samt har ett stort driv. Du erbjuds Du kommer att erbjudas en utvecklande tjänst på ett framgångsrikt företag med en sund företagsmodell och en god lönsamhet. För rätt person kan möjlighet till partnerskap finnas på sikt. I denna rekryteringsprocess samarbetar JOOL Capital Partner med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek, Hanna Jakobsson, telefon: 031-745 01 20 . Ansökan emotses snarast möjligt då vi intervjuar löpande för denna tjänst. Du söker tjänsten via www.jurekbemanning.se Om företaget JOOL Capital Partner är ett innovativt finansbolag med stark tillväxt med kontor i Göteborg, Oslo, Bangkok och Singapore. Bolaget har fyra affärsområden; Family Office, Partner, Försäkring och Corporate Finance. JOOL Capital Partner AB ägs av JOOL Invest AB vilket är ett familjeägt investmentbolag med en omsättning om cirka 125 MSEK och ett 50-tal anställda.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Finansiell rådgivare rekryteras till JOOL Capital Partner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansiell rådgivare rekryteras till JOOL Capital Partner

Försäkringsförmedlare rekryteras till marknadsledande aktör
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu för kunds räkning försäkringsförmedlare med inriktning mot sakförsäkring. I rollen som försäkringsförmedlare kommer du aktivt att förmedla sakförsäkringar mot företag och organisationer av varierande storlek. Du kommer att arbeta rådgivande och nära dina kunder för att skapa bästa lösningen för dennes behov. I din roll ingår uppbyggnad av din egen kundstock där du dels bokar egna möten men också får hjälp ifrån företagets bokningsavdelning. Kontakten med kund kommer att ske via fysiska möten, evenemang och per mejl. Utöver ovanstående kommer även en del administrativa uppgifter att ingå i rollen. Vem är du? För denna tjänst söker vi dig med en eftergymnasial utbildning med fördel inom juridik eller ekonomi. Har du någon tidigare erfarenhet av arbete med försäkringar ses detta som meriterande men är ej ett krav. Som person är du analytisk, har ett gott affärssinne samt är förtroendeskapande. Vidare är du öppen och någon som har lätt för skapa goda relationer med folk på olika nivåer. Du erbjuds Du kommer att erbjudas en rolig och utvecklande tjänst hos en marknadsledande och väletablerad aktör. Du kommer att få ta del av löpande utbildningar och har goda möjligheter att utvecklas inom organisationen. För denna tjänst kommer vi att intervjua löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Hanna Jakobsson på 0761835524 alt. hanna.jakobsson@jurekbemanning.se Om företaget Vår kund är en av Sverige ledande rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Idag finns man med kontor på ett antal orter i Sverige. Denna tjänst är placerad på det mycket trevliga kontoret i centrala Göteborg. Start: Enligt ö.k
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Försäkringsförmedlare rekryteras till marknadsledande aktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäkringsförmedlare rekryteras till marknadsledande aktör

Ekonomiassistent för spännande uppdrag inom leverantörsreskontra
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som ekonomiassistent kommer du i huvudsak att arbeta med inriktning mot leverantörsreskontra där du självständigt hanterar leverantörsreskontran från ax till limpa. Du kommer också att ansvara för vissa delar av bokslutsarbetet samt själständigt driva förbättringsprojekt. Du kommer också att avlasta andra delar av ekonomiavdelningen vid behov. Vem är du? Vi söker dig som är minst gymnasieekonom samt har några års tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du har en god förståelse för redovisning och har möjligheten att se dina arbetsuppgifter i ett större perspektiv. Vidare är du en god kommunikatör som är duktig på att etablera och upprätthålla goda relationer internt. Är du någon som motiveras av att driva egna projekt som rör utveckling av system och processer ses detta som meriterande för tjänsten. Du erbjuds Du kommer att erbjudas stimulerande uppdrag inom ekonomiområdet på minst 1 år. För detta uppdrag kommer du att anställas i Jureks uthyrningsverksamhet men arbeta ute hos kund. Denna tjänst ska tillsättas snarast varför vi omgående ser framemot din ansökan. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Jakobsson på Jurek; 031-745 01 20 alt hanna.jakobsson@jurekbemanning.se. Om företaget Vår kund återfinns inom tillverkningsindustrin med verksamhet i flera länder. Man sitter i mycket trevliga lokaler i västra Göteborg.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent för spännande uppdrag inom leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent för spännande uppdrag inom leverantörsreskontra

Affärsjurist rekryteras till Jansson & Norin
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven affärsjurist som vill vara med på Jansson & Norins expansiva resa. Du som söker tjänsten är utöver en mycket duktig jurist någon som trivs i en entreprenöriell miljö där du får vara med och påverka. Du kommer att få arbeta med en bredd inom affärsjuridiken dock med huvudinriktning mot bolagsrätt, immaterialrätt, och kommersiell avtalsrätt Har du goda erfarenheter av annat juridiskt område kan det även finnas möjligheter att utveckla detta som nytt affärsområde. Vem är du? Vi söker dig med en jur.kand. samt med viss arbetslivserfarenhet efter dina studier antingen från arbete på affärsjuridisk byrå alternativt att du fullgjort din notarietjänstgöring. Du är någon som har ett brinnande intresse för juridiken men också med en god portion affärsmässighet. Som person är du driven, ansvarstagande, ambitiös och självgående. Vidare tar du ett stort ansvar för dina klienter och trivs in en miljö som premierar initiativförmåga och framåtanda. Att du är en lagspelare som hjälper dina kollegor ser vi som en självklarhet. Du erbjuds Du kommer att erbjudas en rolig och utvecklande tjänst på en mycket expansiv byrå. Du kommer att få arbeta med mycket intressanta klienter och får snabbt ta ett stort eget ansvar. För rätt person finns goda möjligheter till delägarskap på sikt. I denna rekryteringsprocess samarbetar Jansson & Norin med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek, Hanna Jakobsson, telefon: 031-745 01 20 . Ansökan emotses snarast möjligt då vi intervjuar löpande för denna tjänst. Du söker tjänsten via www.jurekbemanning.se Om företaget Jansson & Norin grundades med en ambition om att genom effektivare processer och högt servicefokus utmana de större affärsjuridiska byråerna inom segmentet små- och medelstora företag. Under åren har man tagit en stark ställning på marknaden med kunder inom en mängd branscher men med tonvikt på tjänste- och IT sektorn. Idag sitter man i mycket trevliga lokaler i Vasastan i Göteborg och på Kammakargatan i Stockholm. Start: Enligt ö.k
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsjurist rekryteras till Jansson & Norin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsjurist rekryteras till Jansson & Norin

Paralegal rekryteras till Nordia
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en paralegal till advokatbyrån Nordia i centrala Göteborg. I rollen som paralegal kommer du främst att i samråd med advokater och biträdande jurister hantera ärenden inom rättsområdet immaterialrätt. I detta arbete ingår bl.a. handläggning och koordinering av varumärkesärenden samt ansvar för byråns portföljhanteringsystem Patrawin. Du kommer i rollen också att sköta upprättande av ansökningshandlingar och förnyelser, hantera registrering av överlåtelser samt ta fram förslag till klassning av varor och tjänster m.fl varumärkesrelaterade arbetsuppgifter. I denna roll kommer du även att ha egen klientkontakt. Utöver uppgifterna inom immaterialrätt kommer du även att assistera inom övriga rättsområden och administrativa uppgifter. I detta arbete ingår fakturering, att göra enklare utredningar samt övriga traditionella sekreterarelaterade uppgifter. Vem är du? Vi söker dig med tidigare erfarenhet som paralegal alternativt advokatsekreterare där du med fördel arbetat med inriktning mot immaterialrätt. Du har en god administrativ förmåga och är van vid att arbeta självständigt. Vidare har du goda kunskaper i MS Office samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska vad gäller tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Patrawin, Patricia eller liknande portföljhanteringssystem är en merit. Som person är du ansvarstagande, serviceminded och flexibel. Du har ett gott tålamod och en förmåga att lyssna in samt ansvarar självständigt för dina arbetsuppgifter. Vidare har du lätt för att samarbeta, är prestigelös och kan avlasta där det behövs. Du erbjuds Du kommer att erbjudas en rolig och stimulerande tjänst på en mycket trevlig byrå. I denna rekryteringsprocess samarbetar Nordia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Hanna Jakobsson 031-745 01 20. Vi ser fram emot din ansökan! Om företaget Nordia är affärsjuridiskbyrå som har som målsättning att arbeta gränsöverskridande i de nordiska länderna med syfte att skapa nytta för klienterna. Man finns idag representerade i Sverige, Norge och Danmark. På Göteborgskontoret arbetar idag 18 personer varav 15 jurister. Start: Enligt ö.k
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Paralegal rekryteras till Nordia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Paralegal rekryteras till Nordia

Controller för rekrytering
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som Controller kommer du att arbeta med följande; - Vara ansvarig för att ta fram resultat- och likviditetsprognoser. För att kunna ta fram dessa prognoser är det viktigt att sätta sig in i och förstå företagets processer och rutiner. - Budgetprocessen som du planerar, driver och samordnar. - Skapa och förvalta system för lönsamhetsberäkningar och kostnadskontroll. - Avvikelseanalyser mot budget. - Kommunicera löpande resultat och nyckeltalsuppföljning med berörda medarbetare. - Leda och utveckla arbetet med finansiella analyser av verksamheten. - Vara en resurs och stöd för vd, ekonomichef och affärsområdescheferna Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten kommer att inledas med att täcka för redovisningsansvarig som kommer att gå på föräldraledighet och kommer tillbaka vid årsskiftet. Det är vid denna tidpunkt du kommer att ta dig an rollen som Controller. Att börja tjänsten i rollen som redovisningsansvarig kommer ge dig en lärorik och givande inblick i företaget för att sedan kunna axla rollen som Controller på bästa sätt. Vem är du? Du har en ekonomisk högskoleutbildning med fördel inriktning redovisning och minst fem års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som Controller, revisor eller motsvarande. Det är starkt meriterande om du har arbeta i Navision och då det sker en uppgradering av systemet är det positivt om du tidigare varit delaktig vid uppgradering av system och har kunskap om processerna. Som person är du analytisk, tänker i förbättringstermer och är prestigelös. Vidare har du pondus, social kompetens och är kommunikativ. Du erbjuds Startdatum är i mitten på augusti och detta är en rekrytering där du blir anställd direkt av vår kund. Kunden sitter i fina lokaler i Stockholm och är ett tillväxtföretag. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Alexandersson på 0733-330010 alternativt malin.alexandersson@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Start: Augusti Lön: Enligt överrenskommelse Sista ansökningsdag Snarast
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Controller för rekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller för rekrytering

Student för uppdrag hos vår kund inom IT-management
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Tjänsten är på 50 % och innebär att arbeta som administrativ assistent för vår kunds ledningsgrupp på fyra personer. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter: - Arbeta med onboarding av nyanställda - Ta fram material, nyhetsbrev, inbjudningar och utskick - Administrerar kundseminarier - Korrekturläsning och hjälpa till med presentationer - Sköta kontakten med leverantörer - Research - Förvaltning av system - Avlasta övriga medarbetare i organisationen - Diverse kontorsgöromål Arbetstiderna är flexibla under kontorstid. Vem är du? Vi söker dig som är student och har minst ett års studier kvar. Vi ser gärna att du har arbetat som assistent, sekreterare eller administratör tidigare. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Office-paketet och framförallt Excel och Powerpoint. Som person är du prestigelös och mycket serviceminded. Du är också analytisk, noggrann och kvalitetsmedveten. Du erbjuds Denna tjänst ingår i Jureks uthyrningsverksamhet. Start är i slutet av augusti/början av september och är löpande. Uppdraget utförs hos vår kund som arbetar inom IT-Management. Du erbjudens en tjänst där du får inblick och möjlighet att arbeta nära en ledningsgrupp i ett dynamiskt bolag. Företaget bjuder på trevliga kollegor, en bra företagskultur och fina lokaler i centrala Stockholm. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin Sjöström på 070-972 14 70 alternativt malin.sjostrom@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Start: Slutet av augusti/början av september. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Urval görs i början av vecka 31.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Student för uppdrag hos vår kund inom IT-management jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student för uppdrag hos vår kund inom IT-management

Biträdande jurist/advokat rekryteras till Wilensky & Partners i Malmö
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu för Wilensky & Partners räkning en biträdande jurist alternativt advokat. I denna roll kommer du att arbeta med egna klienter och uppdrag där du självständigt handlägger såväl affärsjuridiska-, fastighetsrättsliga som skadeståndsrättsliga ärenden samt även en del brottmål om du så vill. Byråns klienter består av såväl företag, kommuner och intresseorganisationer som fysiska personer. Vem är du? Du som söker tjänsten har helst fullgjort din notarietjänstgöring. Därefter har du förvärvat ett par års erfarenhet ifrån advokatbyrå alternativt likvärdig kunskap ifrån annat kvalificerat juridiskt arbete. Du får gärna vara advokat alternativt ha kort tid kvar till sådan ansökan. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som engelska. Byråns nyckelord är service, engagemang och kreativitet varför vi gärna ser att detta är egenskaper du besitter. Vidare är du någon som trivs med att etablera goda och långsiktiga relationer med dina klienter. Du erbjuds Du kommer att erbjudas en utvecklande och stimulerande tjänst på en mycket trevlig byrå som har de senaste IT hjälpmedlen och kommer självständigt att få hantera ärenden inom ramen för advokatfirmans verksamhet. I denna rekryteringsprocess samarbetar Wilensky & Partners med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jurek Rekrytering & Bemanning på nummer 031-7450120. Ansökan emotses snarast möjligt då vi intervjuar löpande för denna tjänst. Du söker tjänsten via www.jurekbemanning.se Om företaget Advokatfirman Wilensky & Partners grundades år 2000 av Michael Wilensky, advokat sedan 1989. Målet var att skapa en IT-baserad modern advokatverksamhet med inriktning på affärsrättsliga frågor.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande jurist/advokat rekryteras till Wilensky & Partners i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande jurist/advokat rekryteras till Wilensky & Partners i Malmö


Sök lediga jobb Jurek Bemanning Sverige AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se