Köksmästare NOSTALGI INVEST AB jobb - lediga jobb

Köksmästare NOSTALGI INVEST AB jobb Köksmästare NOSTALGI INVEST AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Köksmästare NOSTALGI INVEST AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Köksmästare NOSTALGI INVEST AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Brightby söker ekonomiassistent/kontorsassistent- Stockholm

  2. löneadministratör deltid- Täby

  3. En av Stockholms saluhall söker frukt/grönt chef- Stockholm

  4. Gymnasielärare svenska/engelska- Norrtälje

  5. Säljare/Butikspersonal- Stockholm

  6. Ellärare- Haninge

  7. Maskinförmedlare- Järfälla

  8. Möbelmontör/Kontorsflytt- Solna

  9. Rivare- Solna

  10. Redovisningsansvarig till Cellip AB- Stockholm


Mer beskrivning

Brightby söker ekonomiassistent/kontorsassistent
Brightby söker nu en ekonomiassistent/kontorsassistent till vår kund med placering i Kista. I din roll som ekonomiassistent/kontorsassistent kommer du dels ansvara för leverantörsreskontran samt ha det övergripande ansvaret över kontoret. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader övergå i en fast anställning hos vår kund. Tjänsten ska tillsättas i början av september. Kandidater presenteras löpande. Som ekonomiassistent/kontorsassistent kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Bokföra leverantörsfakturor - Ta fram betalningsunderlag - Registrera och godkänna manuella utbetalningar - Bokföra utbetalningar och inbetalningar - Fakturering - Svara i företagets växel och ta emot besökare - Ansvara för kontorsmaterial och posthantering - Administrera listor, låsbrickor, parkeringskort etc. - Vara delaktig i konsultaktiviteter och sköta olika event - Vara kontaktperson för diverse leverantörer - Ansvara för att allmänna ytor är representabla Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi. Som person ser vi gärna att du har en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Att vara glad och positiv faller naturligt för dig och du har inga problem att samarbeta med olika typer av människor. Du arbetar noggrant och strukturerat och är inte rädd för att ta egna initiativ. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-ekonomiassistentkontorsassistent/ Klicka på ansök nu, Ange referenskod BBSYL. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073 - 917 79 88. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker ekonomiassistent/kontorsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker ekonomiassistent/kontorsassistent

löneadministratör deltid
Vi söker en erfaren löneadministratör med potential att utvecklas i vårt team. Kansliet AB är ett ungt företag som arbetar både med företag och ett antal av Sveriges större idrottsföreningar enligt mottot -Mer tid till det roliga! Vi arbetar för att hela tiden ligga i framkant och ge våra kunder en total ekonomiservice utöver det vanliga. Vårt unika koncept har medfört att vi snabbt vunnit mark mot de traditionella redovisningsbyråerna. Vårt koncept är helt enkelt unikt. Arbetsuppgifter: Du ansvarar självständigt för att ta hand om och sköta alla löne/personalrelaterade uppgifter för våra kunder som en del av vårt redovisningsteam. Tjänsten är inledningsvis ett vikariat om ca ett år på deltid 50%. -tiden fördelas över månaden i takt med löneprocessen och med viss möjlighet att förlägga arbetstiden. Vi behöver dig som -Har minst 2 års kvalificerad erfarenhet av och kunskap inom löneadministration, gärna från olika arbetsgivare och branscher. -Är van att självständigt driva hela löneprocessen från nyuppläggning till sedvanlig ekonomirapportering, snabbt, rätt och i tid. -Kan ta en viktig roll i kundrelationen vilket kräver mycket goda egenskaper inom kommunikation och svenskakunskaper. Stort extra plus om du dessutom -Har erfarenhet av att arbetat på löne- och/eller redovisningsbyrå. -Har erfarenhet från flera löne- och ekonomisystem -kunskaper inom redovisning. Välkommen med din ansökan snarast i form av personligt brev inklusive löneanspråk samt CV till info@kansliet.net. Intervjuer kommer ske under augusti och tjänsten kommer tillsättas omgående.
Företag: KANSLIET I SVERIGE AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga löneadministratör deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: löneadministratör deltid

En av Stockholms saluhall söker frukt/grönt chef
Vi söker ett proffs på frukt och grönt med FLERA års erfarenhet och dokumenterat bra referenser. Du kommer att få jobba i en av Stockholms bästa Ica butik med stor fokusering på färskvaror.Vi tror att du jobbar idag inom dagligvaruhandeln och är just en klippa på frukt/grönt med kunskap av exponering ekonomi svinn personal och att avdelningen alltid är välfylld och rätt sortiment på rätt plats och tid. Arbetsplatsen ligger i norra Stockholm Vi erbjuder en butik med hög omsättning som har det där lilla extra. Vi erbjuder trevliga glada arbetskamrater som väntar på dig. Vi erbjuder bra lön till rätt medarbetare. Vi erbjuder framtidens kurser inom frukt och grönt. Du som har dessa kunskaper är välkommen med din ansökan till oss.
Företag: Personalkompetens AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga En av Stockholms saluhall söker frukt/grönt chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En av Stockholms saluhall söker frukt/grönt chef

Gymnasielärare svenska/engelska
Norrtelje teknikgymnasium är en fristående gymnasieskola som bedrivit utbildning i Norrtälje kommun sedan 13 år tillbaka. Skolan erbjuder fem program: VVS- och fastighet, el- och energi, naturbruk, teknik samt bygg- och anläggning med inriktning maskinförare. Vi är i dag ett arbetslag om 18 personer som arbetar tillsammans med våra drygt 90 elever. Vår lärartäthet är som jämförelsetal ca 11 lärare / 100 elever. Skolhuvudmannen har kollektivavtal med lärarfacken LR, LF och med Kommunal. Vi söker nu en lärare i engelska och svenska för ett vikariat under läsåret 2013/2014.
Företag: NORRTELJE TEKNIKGYMNASIUM AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare svenska/engelska

Säljare/Butikspersonal
En erfaren säljare till möbel butik i Bromma sökes. Arbetsuppgifter: försäljning i butik, beställning, varumottagning. Arbetet kan innebära tynga lyft. Tjänsten är på heltid/deltid. Erfarenhet av försäljning, kundbemötande är ett krav. Språkkunskap: Svenska och Engelska är ett krav både på tal och skrift. Omgående start eller enligt överenskommelse. Skicka gärna CV och personligt per mail.
Företag: ERDAL OF SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Butikspersonal jobb, Säljare/Butikspersonal Stockholm, Säljare/Butikspersonal ERDAL OF SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Butikspersonal

Ellärare
Arbetsgivare: Haninge kommun, Fredrika Bremergymnasierna, Fredrik Dalarövägen 33 136 81 HANINGE tel 08-606 76 20, fax 08-606 76 21 Arbetsplatsbeskrivning: Välkommen till Haninge, kommunen med skog och hav, söder om Stockholm. Fredrika Bremergymnasierna, Fredrik, har flera av de yrkesförberedande programmen. Bygg- och anläggning, El- och energi, Fordons- och transport, Industritekniska, och Introduktionsprogrammen. Till El- och energiprogrammet söker vi en elinstallatör med allmän behörighet. I huvudsak kommer dina ämnen att vara ellära, elinstallation, 3-fas och elmotorer. Du kommer även att ha täta kontakter med branschen. Du kommer att ingå i arbetslaget och jobbar i nära samarbete med andra lärare där eleverna alltid är i fokus. Lärarbehörighet är meriterande. Vi strävar efter att uppnå en jämn könsfördelning så vi ser gärna en kvinnlig sökande. Arbetstid: Heltid Lön: Månadslön Tillträde 2013-08-12 eller enl överenskommelse. Kontaktperson: Arbetslagschef på elprogrammet, Christine Arvidsson 070-417 39 21, eller rektor Robert Aspfors 08-606 76 23. Vi tar gärna emot din ansökan via mail: robert.aspfors@haninge.se Fackliga Företrädare: Nås via kommunens växel 08-606 70 00 Senaste Ansökningsdag: 2013-08-01 Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig personal. VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.
Företag: Haninge kommun, Fredrika Bremergymn, Fredrik
Ort: Haninge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Haninge, Ellärare Haninge kommun, Fredrika Bremergymn, Fredrik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare

Maskinförmedlare
Maskinförmedlare för ett entreprenadmaskinsföretag Vi är ett företag i maskinentreprenadbranschen. VSM Entreprenad AB är ett stabilt bolag med rötter i Värmdö Schaktmaskiner AB. Kort och gott har vi valt att kalla oss för VSM. Vår bas finns i en modern ändamålsenlig fastighet i Kallhäll. Här driver vi också en verkstad och fältserviceverksamhet. Tack vare mobila krossanläggningar och vissa typer av entreprenader så har vi hela norden som verksamhetsområde. Totalt är vi ca 150 medarbetare som tillsammans omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Nu skulle vi vilja utöka vår administration med en maskinförmedlare. Din bakgrund och personlighet Du bör vara en flexibel och mycket serviceinriktad person som gärna ställer upp och hugger i där det för tillfället bäst behövs. Körkort för personbil är ett krav, har du en maskinförarutbildning är det förstås en merit men är absolut inte något krav. Däremot bör du vara intresserad av maskiner och maskinkännedom är en fördel. Arbetsuppgifter Du kommer att vara länken mellan oss och våra kundföretag, du bibehåller våra redan goda kundrelationer och bygger nya. Du ser till att våra ramavtalskunder får all den service de förväntar sig. Du ser till att rätt maskiner/förare befinner sig på rätt ställe. Den administrativa delen av ditt arbete handlar om registrering av underlag vid anbud, avtal och fakturering, kreditbevakningar och allmänna kontorsgöromål. Samt skall du kunna vara behjälplig administrativt till vår annars väl fungerande verkstad. Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete där du med stor självständighet får utveckla, planera och genomföra dina ansvarsområden. Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Järfälla. Med tanke på semestertider önskar vi endast ansökningar via mailen; angelica.lagerberg@vsmgruppen.se Ser fram emot er ansökan!
Företag: VSM ENTREPRENAD AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinförmedlare jobb, Maskinförmedlare Järfälla, Maskinförmedlare VSM ENTREPRENAD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinförmedlare

Möbelmontör/Kontorsflytt
Vi behöver nu dig som har arbetat med möbelmontering och flyttarbeten. Sthlm Support & Allservice ett serviceföretag med inriktning på möbelmontering/kontorsflyttar samt en övrig verksamhet inom bemanning på olika områden som rivning, markservice, m.m. Andra arbetsuppgifter kan förekomma inom dessa områden som beskrivits. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är krav. Du måste ha erfarenhet inom möbelmontering av kontorsmöbler eller liknande samt vara stresstålig, punktlig och serviceinriktad. B* Körkort är plus. Märk ansökan Möbelmontör Ansökan tas endast emot via mail.
Företag: STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Möbelmontör/Kontorsflytt jobb, Möbelmontör/Kontorsflytt Solna, Möbelmontör/Kontorsflytt STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Möbelmontör/Kontorsflytt

Rivare
Vi söker erfarna rivare som är punktliga och vana att arbeta under högt tempo. Du skall ha erfarenhet av att använda maskiner och verktyg som används inom rivning. B-körkort är ej krav men + Andra arbetsuppgifter kan förkomma. Ansökan tas endast emot via mail.
Företag: STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare jobb, Rivare Solna, Rivare STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare

Redovisningsansvarig till Cellip AB
Företaget. Cellip utvecklar, marknadsför, säljer och levererar i första hand IP-telefoni med tillhörande tjänster till företagskunder. Vi är den nya tidens teleoperatör som ökar lönsamheten hos våra kunder med framtidssäkra, flexibla och priseffektiva kommunikationslösningar och: -Växer snabbt under lönsamhet och rankades i Deloitte Fast 50 2011 som den snabbast växande teleoperatören i Sverige. -Har ett brett tjänsteutbud inom IP-telefoni med främst små och medelstora företag som kärnverksamhet. -Ökar mest inom segmentet större företagkunder genom tekniska speciallösningar och Microsoft Lync. -Har även mobiltelefoni i vår tjänsteportfölj. Våra telefoni- och växellösningar ligger i marknadens tekniska framkant - läs mer på http://www.cellip.com. Vi är 27 anställda och sitter i riktigt bra lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Bolaget omsätter innevarande år ca 30 MSEK med en förväntad fortsatt årlig tillväxt på 20-30% med lönsamhet. Detta ger oavsett position ett mycket omväxlande och utvecklande arbete med ett stort spann mellan högt och lågt. För att trivas och vara framgångsrik som anställd på Cellip behöver man trivas i förändring samt vara prestigelös och engagerad med ett helhetsperspektiv på såväl sitt eget arbete som företagets verksamhet. Arbetsbeskrivning för redovisningsansvarig på Cellip AB. Ansvar för redovisningsprocessen från ax till limpa. Bokslutssjälvständig avseende redovisning med minst 3 års relevant erfarenhet med intresse av och kapacitet att växa med bolaget. -Årsbokslut - per halvårsskifte -Månadsbokslut - klart dag 13 -Moms- och skatteredovisning -Process- och stödsystemutveckling -Leverantörsreskontra -Kundreskontra -Löneadministration för 27 anställda, med månadslön Kundserviceavdelningen assisterar Redovisningsansvarig med löpande uppgifter som ex. registrering av kundinbetalningar och justering av kundlimiter. Redovisningsansvarige samarbetar nära med och rapporterar till CFO. Rätt profil för jobbet. -3-5 års erfarenhet som bokslutssjälvständig Redovisningsansvarig. -Prestigelös och handlingsinriktad. -Trivs i en snabbt föränderlig och dynamisk miljö. -Passionerad förbättrare som brinner för helheten i företagets verksamhet. -Ansvarstagande och självgående. -Utåtriktat arbetssätt och bekväm kommunikatör. Om du känner igen dig i ovan och är intresserad så maila ansökan till stefan.kolmodin@cellip.com. Ansökan skall innehålla kortfattat CV och personligt brev där du berättar om dig själv - vem du är, vad du kan/vill och varför du är intresserad av/rätt person för uppdraget.
Företag: CELLIP AB - HK
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig till Cellip AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig till Cellip AB


Sök lediga jobb Köksmästare NOSTALGI INVEST AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se