Köksmästare och kock sökes jobb - lediga jobb

Köksmästare och kock sökes jobb Köksmästare och kock sökes jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Köksmästare och kock sökes. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Köksmästare och kock sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Köksmästare och kock sökes- Halmstad

  2. Köksmästare och kock sökes- Gävle

  3. KÖKSMÄSTARE och KOCK sökes till Lou Lou.- Göteborg


Mer beskrivning

Köksmästare och kock sökes
Vi på restaurang Verona söker nya medarbetare, en köksmästare och en kock, till vår väletablerade och familjära restaurang med trogen kundkrets i Halmstad. Restaurangen har drivits i 25 år av samma person och med ett team där många varit med redan från början. Därför vill vi nu att du som har erfarenhet från restaurangbranschen, gärna med relevant utbildning eller flera års erfarenhet av à là carte och är plikttrogen lagspelare söker till oss. Du ska kunna jobba under hård press och hålla högt tempo samtidigt som du presterat på hösta nivå. Du ska kunna jobba självständigt och hålla igång köket, kunna hålla god köksekonomi och beställa råvaror. Välkommen och söka till oss för att ta del av vårt nöje, som är att arbeta med god mat i trevlig miljö!
Företag: RESTAURANG VERONA
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare och kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare och kock sökes

Köksmästare och kock sökes
Köksmästare och kock; Berggrenska Bistro & Bar 2 platser. Nysatsande Berggrenska Bistro & Bar utökar sitt kökscrew Vi söker nu en köksmästare och kock till vårt kockteam. Köksmästartjänsten har tillträde snarast och kocktjänsten from 1/5. Hos dig som söker köksmästartjänsten ser vi erfarenhet av liknande tjänster som meriterande, dock inget krav. Andra delar där erfarenhet är av vikt är inköp, inventering, HACCP/egenkontroll och köksekonomi. Du som söker kocktjänsten bör ha minst 2 års erfarenhet av yrket och a´la cartematlagning. Din ansökan får gärna bestå av några korta rader om dig själv samt ett enklare CV. Märk din ansökan med vilken tjänst du söker. Vi ser fram mot din ansökan! Kontaktpersoner Jerker Blomqvist, 026-18 08 08, info@restaurangberggrenska.se Mer information på www.berggrenskabistroochbar.se
Företag: Restaurang Berggrenska
Ort: Gävle
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare och kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare och kock sökes

KÖKSMÄSTARE och KOCK sökes till Lou Lou.
Lou Lou är en nordisk-/amerikansk restaurang och dinnerclub belägen längs den växande restauranggatan Magasinsgatan. Med fokus på råvaror, service och kreativitet är vi ute efter någon som tillsammans med oss vill jobba framåt och ge våra gäster en unik restaurangupplevelse i en härlig miljö. Vi tror att du som Kock: • Har minst 1-2 års erfarenhet som kock. • Har en passion för att arbeta med bra råvaror och god mat. • Är social och gillar att jobba i ett nära team. Lou Lou är en nordisk-/amerikansk restaurang och dinnerclub med fokus på de tre ledorden: dinner, drinks & dance. Med ett kreativt och kvalitativt tänk satsar vi på att erbjuda gästen en helhetsupplevelse med god mat, fantastiska cocktails och pulserande nattklubb.
Företag: Lou Lou
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga KÖKSMÄSTARE och KOCK sökes till Lou Lou. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KÖKSMÄSTARE och KOCK sökes till Lou Lou.


Sök lediga jobb Köksmästare och kock sökes

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se