Köksmästare sökes. jobb - lediga jobb

Köksmästare sökes. jobb Köksmästare sökes. jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Köksmästare sökes.. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Köksmästare sökes.. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Köksmästare sökes.- Stockholm

  2. Köksmästare sökes.- Stockholm

  3. Köksmästare sökes.- Stockholm

  4. Kökschef/Köksmästare sökes.- Örebro

  5. Köksmästare sökes...- Tyresö


Mer beskrivning

Köksmästare sökes.
Vi söker dig som kan leda vårat kök till våra nya framgångar, Du ska vara kreativ, ambitiös och nytänkande, bra villkor för rätt person Vi behöver nu utöka vår personal med en erfaren Köksmästare. Erfarenhet är ett krav. Tjänster är på heltid enligt schema Intresserad? Skicka då in din skriftliga ansökan omgående.
Företag: Nära Vänner AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare sökes.

Köksmästare sökes.
Hej! Vår organisation expanderar och vi på Gnarly Burger söker nu en Köksmästare och kockar. Vi ser gärna att du är en ambitiös, engagerad, fantasirik, passionerad, kunnig, intelligent men framförallt en ödmjuk person som vet hur en hel restaurangorganisation fungerar. I slutet av mars öppnar vi vår krog, "Gnarly Burger - The Restaurant", som vi själva kommer att klassificera som en gastro diner. Vår inspiration kommer främst i från Kalifornien, både mat- och dryckesmässigt, men även vår inredning, som kommer blir riktigt häftig! Vill du vara med i ett otroligt passionerat gäng som brinner för sina yrken och vill ta del utav vår lilla dröm, sök då genast till oss för en längre genomgång på vad vi vill åstadkomma i det lilla restaurang-Stockholm. OBS! Märk ansökan med titeln på arbetet du söker.
Företag: STOCKHOLM SUPER DOME AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare sökes.

Köksmästare sökes.
Vår restaurang är belägen centralt på Östermalm och har idag öppet för frukost, lunch och middag. Under sommaren 2015 undergick vi en totalrenovering och från att vara en restaurang som endast hade öppet dagtid har vi nu tagit steget mot en fullfjädrad restaurang. Med det vill vi även hitta vårt koncept. Vår kundkrets förväntar sig hög standard och personligt bemötande, vilket vi stolt har kunnat leverera under 15 års tid. Vi söker dig som har erfarenhet av yrket och är intresserad av en utmaning i köket. Vi önskar att har minst 7 års arbetserfarenhet, har ett högt servicetänk, är stresstålig och har erfarenhet av att tänka kreativt och vara ledande i ett köksteam. Vi förväntar oss att vår souschef är villig att jobba hårt, bidrar med idéer och inspiration samt besitter egenskaper som flexibilitet och lyhördhet men samtidigt har egen filosofi som matchar våran och du tror på. Vi bygger ett nytt kvällskoncept med nuvarande personal och kökschef som du kommer att sättas ihop med för att nå den ambition och inriktning som vi söker. Vår ambition är ingen mindre än ett bli en bra à la carte krog att räkna med i centrala Stockholm, dit våra gäster går för god och inspirerande mat, högklassiga cocktails, intressanta möten och många skratt.
Företag: Café Crème
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare sökes.

Kökschef/Köksmästare sökes.
Karlslunds Herrgård i Örebro är en klassisk festvåning med konferensverksamhet. Många av de rätter som finns på vår meny är franska- och svenska klassiker som vi gör på vårt eget vis på närproducerade råvaror av högsta kvalité. Vi söker nu en duktig och engagerad kock/kökschef/köksmästare med ett genuint intresse för matlagning och vilja att vara med och påverka verksamheten. Din profil: - Du har flera års erfarenhet av branschen och är bred i ditt kunnande då vår verksamhet består av både lunchservering, festvåning & konferensverksamhet samt ett stort och mycket välbesökt julbord i December varje år. -Du bör som person vara stresstålig, ha ett gott ordningssinne och viljan till att utveckla dig själv och det du gör. -Du bör vara en god organisatör och ha förmågan att se framåt i produktionen. -Du är positiv och kvalitetsmedveten med hög simultankapacitet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Karlslunds Herrgård AB
Ort: Örebro
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef/Köksmästare sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef/Köksmästare sökes.

Köksmästare sökes...
Vi söker en köksmästare till Bergfotens skola i Tyresö som har kunskap och vilja av att utveckla skolans alla måltider till en gastronomisk, näringsrik och lustfylld upplevelse för våra elever och personal. Köket kommer tillsammans med alla kommunalkök att från och med den 1 januari 2017 att tillhöra en ny enhet, måltidsservice. Bergfoten är en F-6 skola med drygt 290 elever och som dessutom förser den intilliggande Bergfotens förskola med drygt 50 barn. Arbetsbeskrivning: Du ska planera, leda, utveckla och fördela det praktiska arbetet i köket och matsalen. Du är ansvarig för att följa livsmedels- och driftsbudget samt arbeta med måluppfyllelse. I det administrativa arbetet ingår även matsedelsplanering, egenkontroll och inköp. Som köksmästare har du daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. I köket arbetar idag ett härligt gäng med totalt 4 personer som tillsammans utvecklar, tillagar och serverar skolmåltider. Köksmästaren kommer att rapportera till områdeschefen. Kvalifikationer: Vi vill att du har kockutbildning i kombination med erfarenhet av arbete i storkök eller restaurangkök. Du ska ha erfarenhet av att driva ett kök samt erfarenhet av ekonomiskt ansvar. Du ska ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt vara van att använda IT som stöd i ditt arbete. Nödvändiga egenskaper för att klara detta uppdrag är förmåga att delegera, planera och prioritera. Samarbetsförmåga, tålamod och servicekänsla är också viktigt. Vidare är det viktigt att du är tydlig, lyhörd, och har ett stort mått personlig mognad. Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidareanställning 100 % Tillträde 1 januari 2017 Lön: Månadslön Kontaktpersoner: Elin Waltersson (gastronomisk chef), tel. 08-5782 9562 Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-5782 9100 Sök! Välkommen med din ansökan! Dock senast 9 oktober 2016.     När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 15 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här. Konsult- och servicekontoret erbjuder stöd- och servicetjänster till medarbetare i kommunen. Ledorden för verksamheten är ansvar, respekt och delaktighet. På konsult- och servicekontoret kan du arbeta inom följande områdena ekonomi, IT, upphandling, fastighet och facility samt lön.
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare sökes... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare sökes...


Sök lediga jobb Köksmästare sökes.

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se