Köksmästare_Souschef Adecco Sweden AB jobb - lediga jobb

Köksmästare_Souschef Adecco Sweden AB jobb Köksmästare_Souschef Adecco Sweden AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Köksmästare_Souschef Adecco Sweden AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Köksmästare_Souschef Adecco Sweden AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Esri Sverige söker Systemutvecklare- Stockholm

  2. Månskenets förskola söker Förskollärare- Norrtälje

  3. Kampanjkoordinator- Stockholm

  4. Dansktalande it-support till Eniro!- Solna

  5. Junior firstline support till spännande IT-företag- Stockholm

  6. Förvaltningsekonom- Stockholm

  7. SFI-lärare- Stockholm

  8. Underrättelseanalytiker- Upplands-Bro

  9. Military Assistant (MA till Dir Ops)- Upplands-Bro

  10. Två stycken Police Advisors- Upplands-Bro


Mer beskrivning

Esri Sverige söker Systemutvecklare
Gillar du kartor, geografi, teknik och människor? Letar du efter en kreativ miljö där det gäller att hänga med i utvecklingen? I så fall kommer du och Esri Sverige att trivas ihop. Vi är ett företag som kombinerar en lång tradition som landets ledande experter på geografiska informationssystem (GIS) med en stark drivkraft att sprida GIS till fler och nya användare. Sällan har intresset för kartor och geografi varit så stort som nu och de flesta använder sig av tekniken till vardags via webb, smartphone och surfplatta. En vana som man gärna tar med sig till jobbet. Så förutsättningarna att växa är goda – både för dig som anställd och för oss som företag. Esri Sverige har 100 anställda på sex kontor runtom i Sverige. Vi skapar lösningar som ger verklig kundnytta genom att tillföra geografi i våra kunders existerande IT-system. Välkommen till esri.se så får du veta mer om oss. Vi söker nu en systemutvecklare till vårt kontor i Kista. Om tjänsten Du kommer att arbeta som systemutvecklare, enskilt eller i agila utvecklingsteam. I rollen som systemutvecklare ingår att utveckla GIS- system/applikationer för webben och mobilen som kan integreras i kundens verksamhetssystem. Vi jobbar gärna enligt SCRUM-modellen.  Vi erbjuder Du blir en del av vår växande verksamhet i Sverige. Vi är ett företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär. Höga krav ställs på dig och dina resultat, men du får också möjlighet att växa och utvecklas inom vårt företag. Vår mission är att föra ut ett budskap om vad den geografiska dimensionen kan tillföra olika organisationers beslutsfattande och verksamhetsprocesser.  Kvalifikationer Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot systemutveckling alternativt annan likvärdig utbildning. Som systemutvecklare har du goda kunskaper inom C#/Silverlight. Du behärskar informationssystem, designprinciper och designmönster. Vår internationella prägel gör att vi har många kontakter med våra leverantörer, kunder och systemutvecklare så det är en fördel att ha goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.  Egenskaper Som person är du analytisk, gillar utmaningar och problemlösning samt att du gärna formulerar förslag till förbättringar inom ditt område. Du är social och tycker om att utveckla goda relationer med våra leverantörer och kunder.  Ansökan Urval till tjänsten sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 augusti 2013.  Kontaktperson är Göran Pettersson, telefon 08-655 32 73.
Företag: Esri Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Esri Sverige söker Systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Esri Sverige söker Systemutvecklare

Månskenets förskola söker Förskollärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se Rimbo västra förskoleenhet har sina förskolor i Rimbo, Rånäs och Närtuna. Månskenets förskola är belägen i Rimbo tätort. Till denna enhet hör Månskenet, Bålbro, Håsta, Maskrosen och Närtuna förskolor. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla Rimbo västra förskoleenhets förskolor. Månskenets förskola söker en förskollärare som kan bidra till barns utveckling och lärande, du ska vara väl förtrogen i läroplanens mål. Det är viktigt att du är en medforskande pedagog och att du är en pedagog som hela tiden strävar efter att veta mer och som ser möjligheterna tillsammans med barnen. Månskenets förskola har tre avdelningar äldrebarn(4-5 år), mellanbarn (2-4 år)och en yngrebarn (1-2 år), tillsammans ca 50 barn. Som pedagog följer du med barnen när de byter avdelning och denna anställning är för de barn som är på äldrebarnsavdelningen. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning. Endast behöriga sökande kommer att beaktas för tillsvidareanställning. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar gällande planering, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten. Detta arbete ska du driva tillsammans med övriga kollegor på förskolan utifrån målen i läroplanen Lpfö98/10, men du ska även ha förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Det är en stor fördel om du har arbetat med pedagogisk dokumentation.
Företag: Norrtälje kommun, Rimbo v:a förskoleenhet, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Månskenets förskola söker Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Månskenets förskola söker Förskollärare

Kampanjkoordinator
Vi söker för en kunds räkning en kampanjkoordinator med sinne för ordning och reda. Som person är du en rak och tydlig kommunikatör med vana att fördela och leda en arbetsgrupp. Din placering kommer att vara på ett större företag där du kommer arbeta med att koordinera arbetet och ha ansvar för alla funktioner som berörs i en kampanj. Du kommer fungera som spindeln i nätet och se till att alla delar fungerar. I det senare skedet av kampanjen kommer du även att ha hand om kommunikationsbiten och lägga upp info på eshop. Din roll kommer även bestå av att arbeta i vårt affärssystem Movex samt i PIM med att uppdatera produktdata. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 29/7 För information: Liv Hedström Kvalifikationer: Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, har hög servicegrad och förmågan att se och lösa problem och situationer som kan uppstå. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. God systemvana och meriterande är om du har erfarenhet från att arbeta i Movex eller PIM (Heiler system) Som person är du lojal, noggrann, orädd, och initiativrik. Du trivs med att leda och fördela och har tidigare arbetat med kampanjer. Det är viktigt att du trivs när det är ett högt tempo och att du kan arbeta självständigt. Är du är social och vågar ta för dig är det här rätt jobb för dig! Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator jobb, Kampanjkoordinator Stockholm, Kampanjkoordinator Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator

Dansktalande it-support till Eniro!
Som Dansktalande Service Desk Agent på Eniro kommer du att ta emot inkommande samtal i Eniros Service Desk som idag består av ett serviceinriktat team på 4 personer. Teamet arbetar med internsupport till medarbetarna då det gäller allmänna it-frågor som behörigheter, lösenord och inloggningsproblem m.m. Du ska noggrant logga de ärenden du hanterar och upprätthålla en hög servicenivå vid både låg och hög belastning. Service Desken tjänstgör som Eniros enda kontaktpunkt för interna supportfrågor och du får en viktig roll inom vår organisation. Som person är du ambitiös, analytisk, driven, ödmjuk och lättlärd. Du söker ständigt efter möjligheter att se förbättringsmöjligheter och tar gärna initiativ, en viktig egenskap då vi ständigt analyserar vårt arbete och söker efter förbättringar. Du värdesätter eget ansvar, högt tempo, lagarbete och rak kommunikation. Du har avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet av service och kundbemötande sedan tidigare. Du har även erfarenhet av att arbeta med dator och telefon som främsta verktyg, gärna i en kundtjänst eller supportfunktion. Du har mycket goda kunskaper i danska och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna uttrycka dig obehindrat på engelska och det är önskvärt att du kan föra enklare konversation på svenska. Vi erbjuder dig en roll där du får möjlighet att utvecklas inom it och ytterligare bredda sina kompetenser. Hos oss får du en grundlig introduktion till arbetsrutiner och interna system. Vi ger dig också goda förutsättningar för vidare kompetensutveckling, om du själv har drivet och viljan att gå vidare. För vi vill ju självklart att du stannar och utvecklas hos oss! Du får som anställd hos oss ta del av en rad bra förmåner. Dessutom blir du en del av ett kompetent och drivet team med god sammanhållning, där vi hjälps åt för att nå goda resultat. Arbetstiderna är dagtid ca 8-17 och tjänsten är placerad på det svenska huvudkontoret i Solna. Tycker du det här låter intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen. Urval och intervjuer sker löpande och annonsen kan eventuellt tas bort innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice, ansök via www.proffice.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Fatu Lönnberg 0733- 434 667 eller Maria Callaghan 0733- 434 575. Uppdragsgivare: Eniro Ort:Stockholm Omfattning: Heltid Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Genom att använda Eniros tjänster kan både företag och konsumenter på ett enkelt sätt hitta de försäljningsställen som har de produkter och tjänster man är intresserad av. Oavsett om kanalen är internet, katalog eller mobil. Annonsörer kan aktivt marknadsföra sig till köpbenägna konsumenter och företag och därmed få nya kunder och ökad försäljning.?Eniro är ett av de största lokala sökföretagen i Norden och Polen. Bolaget har cirka 3 200 anställda samt är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan år 2000. Under 2012 uppgick intäkterna till 3 999 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 976 MSEK. Huvudkontoret finns i Stockholm. Mer om Eniro på www.eniro.com Eniro - Upptäck närheten. Sök lokalt.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande it-support till Eniro! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande it-support till Eniro!

Junior firstline support till spännande IT-företag
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker för kundsräkning en first line support. Vår kund är en helhetsleverantör inom IT som erbjuder deras kunder alla olika typer av driftlösningar. På kontoret i Stockholm är de totalt ca 60 anställda, i first line sitter 7 stycken. Det är ett företag som växer och de erbjuder stora möjligheter för den som vill vara med och påverka och växa med företaget Arbetsuppgifter: Du kommer att vara en del av first line som tar emot inkommande ärenden och ger service till deras kunder. Ärendena kommer in via mail och telefon och du kommer att ge support och service via telefon och fjärrsyrningsverktyg. Ärendena ska lösas inom 30 min och de ärenden som är av mer teknisk karaktär ska fördelas till second linje supportgrupp. Profil: - Tidigare har jobba i first line/helpdesk/servicedesk - Mycket bra kunskaper i Windows miljö både på klient och serversidan - Microsoft Officepaket - MS Active Directory och Microsoft Exchange 2003/2007/2010 - Enklare felsökning av hårdvara - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Personliga egenskaper Till denna tjänst söker vi dig som är mycket social och kundorienterad. Vi ser att du har en utpräglad känsla för service och trivs i en roll med mycket kundkontakt. För att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt är du även lyhörd och van att bemöta människor. Du är även en person som tar mycket ansvar i ditt arbete och du har ett eget driv. Övrig information: Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: first line, support, heltid, Stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Junior firstline support till spännande IT-företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior firstline support till spännande IT-företag

Förvaltningsekonom
Stockholms Stad Östermalms SDF Östermalms SDF Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Östermalms stadsdelsförvaltning är en av 14 stadsdelsförvaltningar inom Stockholms stad. Förvaltningen har en omslutning på ca 1,3 miljarder och drygt 900 anställda. Vi söker nu en controller till ekonomienheten . Ekonomienheten som består av 7 personer ansvarar för att samordna förvaltningens arbete med budget- och budgetuppföljning, bokslut och redovisning, lokalfrågor och inköp. 1 plats(er).Du kommer att stödja våra avdelningar/enheter och även förvaltningen som helhet i budget- och uppföljningsarbetet. I arbetet ingår även investerings- och driftfrågor. Du ska skapa rapporter, analysunderlag, utföra utredningar av ekonomisk karaktär och även ge allmänt stöd till organisationen. Du ska ha civilekonom eller högskoleutbildning med ekonomisk inriktning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter gärna inom offentlig förvaltning samt goda kunskaper i ekonomistyrning. Arbetet kräver också att du har goda kunskaper i Microsoft Office (främst Excel). Det är meriterande om du även har erfarenhet av affärssystemet Agresso. Personliga egenskaper: Du ska vara strukturerad, analytisk, noggrann, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha en god pedagogisk förmåga. Du ska vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa goda relationer och trivas med att arbeta som internkonsult. Dessutom ska du vara ansvarstagande, målinriktad samt gilla att arbeta självständigt i nära samarbete med berörda. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Det är ett plus om du tidigare har arbetat som ekonom/controller inom kommunal förvaltning. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Staffan Odencrants Personalchef,0761210062 Tillträde: 2013-09-01.
Företag: Stockholms stad; Östermalms SDF
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningsekonom jobb, Förvaltningsekonom Stockholm, Förvaltningsekonom Stockholms stad; Östermalms SDF
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningsekonom

SFI-lärare
Stockholms Stad Arbetsmarknadsförvaltningen Sthlm intensivsvenska för akademiker Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stockholm är landets ledande tillväxtregion. Det kräver en arbetsmarknad där arbetsgivare kan rekrytera den kompetens de behöver och där stockholmarna har möjlighet att byta bransch, komma tillbaka eller studera vidare. Arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för stadens samlade arbetsmarknadsinsatser, vuxenutbildning och utbildning i svenska för invandrare (sfi). Vi följer upp och metodutvecklar löpande för att förbättra våra resultat. Det gemensamma uppdraget är att rusta människor för jobb och vi samverkar mellan våra olika verksamhetsområden för att hitta de bästa lösningarna för stockholmarna. Stockholms intensivsvenska för akademiker (SIFA) är en kommunal sfi-skola, som bedriver tre av länets åtta sfx-utbildningar, för akademiker. Sfx står för svenska för yrkesutbildad. Sfx-kurserna på SIFA ges i tre spår: för ingenjörer, för pedagoger samt för ekonomer, jurister, samhällsvetare, systemvetare m fl. På dessa kurser studerar deltagarna intensivkurser från nybörjarnivå upp till avslutande gymnasiekurs i svenska som andraspråk, kombinerat med yrkesinslag i språkkurserna och separat, t ex orienteringskurser och mentorsprogram Vi har även reguljär sfi kvällstid med distansstöd och reguljär sfi helt på distans. 1 plats(er).Att undervisa i svenska som andraspråk på grundläggande nivå samt på gymnasienivå vilket även inkluderar att arbeta med yrkesrelaterade uppgifter för de studerande Lärarexamen med 60 hp i svenska som andraspråk. Meriterande med 90-120 hp i svenska som andraspråk samt behörighet i/erfarenhet av arbete med ekonomi, juridik eller teknik. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Anders Gabell,08-508 35 785 Eva Welander, Lärarförbundet, 08-508 35 786 (facklig) Barbro Johansson, Lärarnas Riksförbund, 08-508 35 782 (facklig) Tillträde: 2013-08-08. eller enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Sthlm intensivsvenska för akademiker
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Stockholm, SFI-lärare Stockholms stad; Sthlm intensivsvenska för akademiker
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Underrättelseanalytiker
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Sverige leder sedan 2006 en militär styrka i norra Afghanistan med huvudbas i Mazar-e-Sharif. Uppdraget är att stötta Afghanistans regering med att åstadkomma säkerhet för det krigshärjade landets civilbefolkning. Styrkan, som benämns Transition Support Team (TST), arbetar inom ramen för International Security Assistance Force, (Isaf). Under 2012 fick den en civil ledning. Detta skedde som ett led i att öka de civila insatserna i Afghanistan samtidigt som det militära styrkebidraget kommer att minskas avsevärt. Under 2013 sker en ny omvandling när det svenska bidraget går in i ett nordiskt-baltiskt samarbete tillsammans med Norge, Finland och Lettland. Denna nya konstellation beräknas vara operativ den 1 juli 2013.ISAF Afghanistan, FS 27. Befattningsbeskrivning: Tjänsten innebär att genomföra bedömningar och analyser av underrättelser inom olika discipliner såsom politik, Improvised explosive device (IED), human intelligence operations (HUMINT). Stödjer C G2 med slutsatser och bedömanden på kort sikt, samt stödjer G3 med information kring händelser som uppstår inom eget bearbetningsområde. Behörighetskrav: - Genomfört BISC och IOC vid FMUndSäkC. - God datorvana samt god förmåga att uttrycka sig i skrift och tal på engelska. Önskvärda meriter: - Erfarenhet av underrättelsearbete inom Försvarsmakten eller andra offentliga myndigheter tex. Polismyndigheten och Tullverket. - Önskvärd civil utbildning är universitets- eller högskoleutbildning inom områdena statsvetenskap, sociologi eller samhällsvetenskap. - Erfarenhet av utlandstjänst är meriterande. Övriga upplysningar: Arvodet är preliminärt. Fastställt arvode anges i uttagsbesked. Utdrag ur misstanke och belastningsregistret kommer att genomföras före anställning. • Nivå: CF1. • Krav på militär utbildning: Ja. • Lön: Enligt avtal. • Enhet: Bataljonsstab / S2. • Krav på militär bakgrund: Nej. • Utbildningsperiod: Januari 2014 – Maj 2014. • Insatsperiod: Maj 2014 - Dec 2014. • Sista ansökningsdatum: 2013-09-13. Vem svarar på vad? • Frågor om din ansökan av - G1/FS26 via e-post: fs26-lg@mil.se. • Frågor om utbildning besvaras av IntutbE-ISAF-LG via e-post: intutbe-isaf-lg@mil.se. Fackliga representanter: OF Livgardet Kn Johan Hamlin,  SEKO Inga-Lill Berglind,  SACO Anette Arksand; Försvarsförbundet Björn Örtby samtliga nås via växeln:  08-584 540 00.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Underrättelseanalytiker jobb, Underrättelseanalytiker Upplands-Bro, Underrättelseanalytiker Försvarsmakten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underrättelseanalytiker

Military Assistant (MA till Dir Ops)
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Sverige leder sedan 2006 en militär styrka i norra Afghanistan med huvudbas i Mazar-e-Sharif. Uppdraget är att stötta Afghanistans regering med att åstadkomma säkerhet för det krigshärjade landets civilbefolkning. Styrkan, som benämns Transition Support Team (TST), arbetar inom ramen för International Security Assistance Force, (Isaf). Under 2012 fick den en civil ledning. Detta skedde som ett led i att öka de civila insatserna i Afghanistan samtidigt som det militära styrkebidraget kommer att minskas avsevärt. Under 2013 sker en ny omvandling när det svenska bidraget går in i ett nordiskt-baltiskt samarbete tillsammans med Norge, Finland och Lettland. Denna nya konstellation beräknas vara operativ den 1 juli 2013.ISAF, Afghanistan, FS26. Befattningsbeskrivning: Planerar Dir Ops arbete, hanterar korrespondens och följer upp agendan, bokar möten, transporter, resor. Samordnar skydd vid transporter och möten. Arbetsleder tolken. Deltar vid  möten som sekreterare samt skriver rapporter efter möten. Stödjer och assisterar i övrigt enligt Dir Ops. Behörighetskrav: - God förmåga i att läsa och skriva på engelska. - Nato stabsutbildning. Mycket viktigt med hög datamognad. Önskvärda meriter: - Tidigare erfarenhet av tjänstgöring i Afghanistan.  - Tyska alt lokalt språk är meriterande. Övriga upplysningar: Utdrag ur misstanke och belastningsregistret kommer att genomföras före anställning. • Nivå: OF2-3. • Lön: Enligt avtal. • Enhet: ISAF. • Krav på militär bakgrund: YO/RO. • Utbildningsperiod: Januari 2014 – Mars 2014. • Insatsperiod: Mars 2014 - September 2014. • Sista ansökningsdatum: 2013-09-13. Vem svarar på vad? • Frågor om din ansökan av - G1/FS26 via e-post: fs26-lg@mil.se. • Frågor om utbildning besvaras av IntutbE-ISAF-LG via e-post: intutbe-isaf-lg@mil.se. Fackliga representanter: OF Livgardet Kn Johan Hamlin,  SEKO Inga-Lill Berglind,  SACO Anette Arksand; Försvarsförbundet Björn Örtby samtliga nås via växeln:  08-584 540 00.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Military Assistant (MA till Dir Ops) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Military Assistant (MA till Dir Ops)

Två stycken Police Advisors
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Sverige leder sedan 2006 en militär styrka i norra Afghanistan med huvudbas i Mazar-e-Sharif. Uppdraget är att stötta Afghanistans regering med att åstadkomma säkerhet för det krigshärjade landets civilbefolkning. Styrkan, som benämns Transition Support Team (TST), arbetar inom ramen för International Security Assistance Force, (Isaf). Under 2012 fick den en civil ledning. Detta skedde som ett led i att öka de civila insatserna i Afghanistan samtidigt som det militära styrkebidraget kommer att minskas avsevärt. Under 2013 sker en ny omvandling när det svenska bidraget går in i ett nordiskt-baltiskt samarbete tillsammans med Norge, Finland och Lettland. Denna nya konstellation beräknas vara operativ den 1 juli 2013.Afghanistan, FS 27. Befattningsbeskrivning: Befattningen innebär i huvudsak att agera rådgivare till afghanska poliser i deras dagliga arbete som stabsofficerare vid den afghanska säkerhetstjänstens samordningskontor, vilket benämns OCC-R North (*1). Nämnd stab består av officerare från såväl den afghanska armén som polisen, vilken i sin tur har representanter från samtliga genre av ANP (*2) (afghanska nationella polisen) nämligen AUP (uniformerade polisen = i dagligt tal ”normala polisen”, ANCOP (”civilian order” – karaktär av gendarmeriet) samt ABP (gränspolisen). Uppgiften som rådgivare löses främst vid OCC-R North ordinarie fasta stabsplats i utkanten av Mazar-E Sharif, vilken är belägen ca 5 minuters bilväg från den nuvarande svenska campen CNL (Camp Northen Light) och ca 25 minuter från den kommande grupperingen vid den tyska huvudcampen MARMAL. I syfte att nå effekt i sin roll som rådgivare innebär befattningen även att en relativt stor del av arbetet går ut på att genomföra samverkan. Samverkan dels med andra enheter ingående i ISAF och dels med tidigare nämnda polisenheter, främst deras högkvarter, i anslutning till Mazar-E Sharif. Då OCC-R North är länken mellan de afghanska säkerhetsstyrkorna och ISAF avdelar rådgivarteamet (OCCAT-R) även en vakthavande officer med placering vid OCC-R North stabsplats. Detta sker då dygnet runt i syfte att såväl sprida information som att samordna eventuella insatser mellan de afghanska säkerhetsstyrkorna och ISAF. Huvuddelen av personal ingående i OCCAT-R disponeras för att agera vakthavande officer som tilldelas egen skyddsstyrka ur OCCAT-R, dvs. svenska soldater även om uppgiften löses inne på en afghansk stabsplats.   Behörighetskrav: - Godkänd militärpolisutbildning eller högre motsvarande utbildning. - God datorvana samt god förmåga att uttrycka sig i skrift och tal på engelska. Önskvärda meriter: - Erfarenhet av underrättelsearbete inom Försvarsmakten eller andra offentliga myndigheter tex. Polismyndigheten och Tullverket. - Önskvärd civil utbildning är universitets- eller högskoleutbildning inom områdena statsvetenskap, sociologi eller samhällsvetenskap. - Erfarenhet av utlandstjänst är meriterande. Övriga upplysningar: Arvodet är preliminärt. Utdrag ur misstanke och belastningsregistret kommer att genomföras före anställning. • Nivå: CF/OF 2. • Lön: Enligt avtal. • Enhet: OCCAT-R (*3). • Krav på militär bakgrund: Nej. • Utbildningsperiod: Januari 2014 – Maj 2014. • Insatsperiod: Maj 2014 - Dec 2014. • Sista ansökningsdatum: 2013-09-13. Vem svarar på vad? • Frågor om din ansökan av - G1/FS26 via e-post: fs26-lg@mil.se. • Frågor om utbildning besvaras av IntutbE-ISAF-LG via e-post: intutbe-isaf-lg@mil.se. Fackliga representanter: OF Livgardet Kn Johan Hamlin,  SEKO Inga-Lill Berglind,  SACO Anette Arksand; Försvarsförbundet Björn Örtby samtliga nås via växeln:  08-584 540 00. (*1): Operational Coordination Center – Regional, NORTH (*2): ANP (afghan national police) är ett samlingsnamn för AUP, ANCOP och ABP (*3): ”OCCAT-R” står för “Operational Coordination Center Advisor Team – Regional”, dvs. rådgivning sker vid ett rådgivarteam (advisor team) med uppgift att stödja i detta fall “OCC-R” (Operational Coordination Center – Regional) och då i norra Afghanistan och därav tillägget “North”.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Två stycken Police Advisors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två stycken Police Advisors


Sök lediga jobb Köksmästare_Souschef Adecco Sweden AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se