Köksmästare_Souschef jobb - lediga jobb

Köksmästare_Souschef jobb Köksmästare_Souschef jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Köksmästare_Souschef. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Köksmästare_Souschef. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Köksmästare/Souschef- Karlshamn

  2. 2 tjänster Köksmästare/Souschef- Umeå

  3. Köksmästare/Souschef- Karlshamn

  4. Köksmästare/Souschef- Stockholm

  5. Köksmästare/Souschef till O´Learys- Borås

  6. Biträdande Köksmästare/Souschef- Lund

  7. Köksmästare/Souschef- Stockholm

  8. Köksmästare/Souschef- Stockholm

  9. Vice Köksmästare/Souschef, Restaurang/Café/Konferens/Catering- Malmö


Mer beskrivning

Köksmästare/Souschef
Nu söker vi en köksmästare med kärlek till mat och naturen. Tjärö är en ö i vacker havsmiljö, ett naturreservat, med betande kor och får. Här finns en restaurang med 80 + 30 platser samt ett "bistrocafé". Med enkel men vällagad mat har vi fått ett fint omnämnande i WhiteGuide. På ön finns 120 bäddar i enklare stil samt en båthamn som tar upp till 70 båtar. På fastlandet (10 min båttur från Tjärö) finns nyrenoverade Guö värdshus med 30 rum och matsal med 75 + 30 platser. Hur ser din arbetsdag ut? Mitt i Blekinges sagolika skärgård, Guövik, planerar och ansvarar du för det dagliga arbetet kring vårt kök, känt för sin vällagade mat. Ett arbete fyllt av mat och natur i en stilfull och sober miljö. Vem trivs här? Du är en "kulinarisk tusenkonstnär" som brinner för att få möjligheten att utveckla ett spännande matkoncept. I vårt kök är du länken mellan kökets ekonomi, en blomstrande örtträdgård och surrande bikupor. Att tillreda delikatesser i vår rök sätter guldkant på dagen. Vi ser att du värnar om vår miljö och att du har minst 3 års erfarenhet som ansvarig/souschef i köket. Du gillar att laga rustik mat på de bästa råvarorna! Vad erbjuder vi? Med nyrenoverade Guö Värdshus som arbetsplats får du som antar utmaningen möjlighet att utvecklas tillsammans med vår driftsansvarige som har 20 års kökserfarenhet. Är du intresserad? Ansök om tjänsten direkt till rekryterande chef Karin Buhler på karin.buhler@esalp.se. Vi kommer att jobba löpande med att intervjua kandidater och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden har löpt ut. Sista dagen för att söka tjänsten är 20130818.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare/Souschef jobb, Köksmästare/Souschef Karlshamn, Köksmästare/Souschef Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare/Souschef

2 tjänster Köksmästare/Souschef
2 tjänster, Köksmästare & Sous sökes till ProfilHotels, Hotel Aveny Umeå ProfilHotels Hotel Aveny Umeå, ett fyrstjärnigt designhotell med 87 rum. Här ingår restaurang Angelini med lobbybar och puben Pipes of Scotland. Angelini levererar frukost, lunch, middag och puben högklassig pubmat. En konferensanläggning för 100 personer är inplanerad att slå upp portarna i november 2013 . Vi har det senaste året haft en framgångsrik tillväxt och blivit en institution inom hotell- och restaurangvärlden i Umeå. Inte minst med vårt nya medlemskap i White Guide med restaurang Angelini. I vårt kulinariska uppdrag fokuserar vi främst på att i Angelini leverera högklassiskt Italiensk och Amerikansk mat och välgjord rustik pubmat i Pipes of Scotland. Vem är du? En person starkt fokuserad på kvalité, mål och resultat, arbetar självständigt och i grupp genom att ta egna initiativ och tillsammans med platschef ansvarar för kökets kvalité och utveckling. Vi vill att vår kökschef är en synlig och aktiv ledare med förmågan att coacha och driva sin avdelning framåt tillsammans med medarbetarna. Du styr, motiverar och engagerar, dessutom är du en god kommunikatör. Som person har du en central ledarroll och förmågan att entusiasmera och bygga ett skapande klimat i köket. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Din bakgrund? Du har en gedigen bakgrund som kock och har erfarenhet av arbete som köksmästare/sous. . Du har erfarenhet från ledande befattningar i branschen. . Du är van att arbeta inom givna ramar och att styra mot ekonomiskt uppsatta mål. . Du är van att leverera hög kvalité i en miljö med ett genuint intresse för service till både små och stora sällskap. Du rapporterar till platschefen och sitter med i ledningsgruppen för enheten. Vårt erbjudande är ett spännande jobb i en utvecklande miljö med högt i tak och utrymme för att vara med och påverka. Till din hjälp i ditt arbete finns gemensamma system och centrala funktioner bl. a inom marknad, sälj, ekonomi, personal. Vi ser en start av tjänsterna 1 september 2013 Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Lindberg på 0733-72 68 58. eller mail mattias.lindberg@profilhotels.se Vi vill ha din ansökan senast den 15 augusti till mattias.lindberg@profilhotels.se märk din ansökan med Hotel Aveny Umeå ProfilHotels Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group som är ett moderbolag för kända aktörer på den skandinaviska hotell- och restaurangmarknaden. Gruppen består av restauranggruppen Profilrestauranger, hotellkedjan ProfilHotels samt Motel L, Apartments by Ligula och Ronnums Herrgård. Gruppen omsätter över 400 Mkr och sysselsätter runt 1000 personer. Koncernens bolag är alla medlemmar i Visita och följer därmed strikt Visitas etiska program www.ligula.se www.profilhotels.se www.angelini.se www.pipesofscotland.se
Företag: Hotel Aveny i Umeå
Ort: Umeå
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga 2 tjänster Köksmästare/Souschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 tjänster Köksmästare/Souschef

Köksmästare/Souschef
Nu söker vi en köksmästare med kärlek till mat och naturen. Tjärö är en ö i vacker havsmiljö, ett naturreservat, med betande kor och får. Här finns en restaurang med 80 + 30 platser samt ett "bistrocafé". Med enkel men vällagad mat har vi fått ett fint omnämnande i WhiteGuide. På ön finns 120 bäddar i enklare stil samt en båthamn som tar upp till 70 båtar. På fastlandet (10 min båttur från Tjärö) finns nyrenoverade Guö värdshus med 30 rum och matsal med 75 + 30 platser. Hur ser din arbetsdag ut? Mitt i Blekinges sagolika skärgård, Guövik, planerar och ansvarar du för det dagliga arbetet kring vårt kök. Du blir delaktig i utvecklingen av vårt lunch - och kvällskoncept. Vem trivs här? Du är en "kulinarisk tusenkonstnär" som brinner för att få möjligheten att utveckla ett spännande matkoncept. Vi arbetar tillsammans som ett team med kök, servis och reception. Du är ansvarig för kökets ekonomi, inköp, planering samt matlagning. Det är viktigt att du är självgående och positiv. Vi ser att du värnar om vår miljö och att du har minst 3 års erfarenhet som ansvarig/souschef i köket. Du gillar att laga rustik mat på de bästa råvarorna! Vad erbjuder vi? Med nyrenoverade Guö Värdshus som arbetsplats får du som antar utmaningen möjlighet att utvecklas tillsammans med vårt team. Är du intresserad? Ansök om tjänsten direkt till rekryterande chef Karin Buhler på karin.buhler@esalp.se. Vi kommer att jobba löpande med att intervjua kandidater och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden har löpt ut. Sista dagen för att söka tjänsten är 20130929.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare/Souschef jobb, Köksmästare/Souschef Karlshamn, Köksmästare/Souschef Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare/Souschef

Köksmästare/Souschef
Gängse förekommande arbetsuppgifter. Vi söker två duktiga och ambitiösa medarbetare för att leda köket på vår konferensanläggning. Dokumenterad erfarenhet av liknande befattning krävs.
Företag: Ettutre Restauranger AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare/Souschef jobb, Köksmästare/Souschef Stockholm, Köksmästare/Souschef Ettutre Restauranger AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare/Souschef

Köksmästare/Souschef till O´Learys
O`Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 80 sportbarer över hela världen. Att besöka O´Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. Vi söker dig som har relevant kock- och restaurangutbildning och minst tre års erfarenhet av kockyrket, samt några års ledarerfarenhet, erfarenhet av arbete som Souschef eller liknande tjänst är meriterande. Som person är du ambitiös, drivande och självgående. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat. Har du dessutom jobbat med konceptstyrda enheter är det ett plus. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Tjänsten är på 100 % med tillträde är 1 mars.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Borås
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare/Souschef till O´Learys jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare/Souschef till O´Learys

Biträdande Köksmästare/Souschef
Vi söker en vass Biträdande Köksmästare/Sous-chef till Bryggan Kök & Café i Lund. Omgående... Här råder högt tempo, mycket glädje och världens bästa arbetskamrater!! Kombinerat med mycket bra arbetstider, långa ledigheter över sommar och jul passar det dig som känner att det är fint att ha ett socialt och familjevänligt liv... Du skall ha en gedigen dokumenterad köksbakgrund och arbetat flera år i ledande position i köket.
Företag: MÖTESPLATS CRC RESTAURANG, CAFÉ & CATERING AB
Ort: Lund
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Köksmästare/Souschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Köksmästare/Souschef

Köksmästare/Souschef
Leda och fördela arbetsuppgifter Ansvar för beställningar Ansvar för schemaläggning Budgetansvar Kontakt med leverantörer Behjälplig vid utformande av menyer Service Kvalitet och egenkontrollsansvar Utveckla rutiner samt logistik Inventeringar Du skall brinna för smaker, kvalitet och nyskapande. Du skall brinna för att stå i köket och köra service. Vara en teamleader och få dina medarbetare att trivas samt ha någon att se upp till. Fortfarande ha passionen kvar för att laga god mat. Fandado är en ny och trendigt designad mötesplats mitt i det expanderande, heta och vibrerande Hammarby sjöstad. Fandado som betyder fusion på Esperanto, har vi valt för att vi inte vill vara bundna till någon speciell etnicitet eller matkultur och då Esperanto ansågs skulle bli ett världsspråk som alla kunde relatera till och förstå så tyckte vi att det passade bra in på oss och vad restaurangen kommer spegla. Fokuset ligger på ”Social Dining” med mindre rätter serverad i family Style. Konceptet bygger på själva upplevelsen att umgås, dela och äta maten tillsammans i en modern och avslappnad miljö. Maten kommer vara inspirerad av olika kulturer och influenser kommer tas från jordens alla hörn. Med smaker från nord till syd, från väst till öst. Vi kommer att servera frukost, lunch samt middag 7 dagar i veckan. Vi värdesätter ledord som Service, kvalitet och smak. Vi har fått lysande recensioner hittills och siktar högt.
Företag: Fandado AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare/Souschef jobb, Köksmästare/Souschef Stockholm, Köksmästare/Souschef Fandado AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare/Souschef

Köksmästare/Souschef
Leda och fördela arbetsuppgifter Ansvar för beställningar Ansvar för schemaläggning Budgetansvar Kontakt med leverantörer Behjälplig vid utformande av menyer Service Kvalitet och egenkontrollsansvar Utveckla rutiner samt logistik Inventeringar Du skall brinna för smaker, kvalitet och nyskapande. Du skall brinna för att stå i köket och köra service. Vara en teamleader och få dina medarbetare att trivas samt ha någon att se upp till. Fortfarande ha passionen kvar för att laga god mat. Fandado är en ny och trendigt designad mötesplats mitt i det expanderande, heta och vibrerande Hammarby sjöstad. Fandado som betyder fusion på Esperanto, har vi valt för att vi inte vill vara bundna till någon speciell etnicitet eller matkultur och då Esperanto ansågs skulle bli ett världsspråk som alla kunde relatera till och förstå så tyckte vi att det passade bra in på oss och vad restaurangen kommer spegla. Fokuset ligger på ”Social Dining” med mindre rätter serverad i family Style. Konceptet bygger på själva upplevelsen att umgås, dela och äta maten tillsammans i en modern och avslappnad miljö. Maten kommer vara inspirerad av olika kulturer och influenser kommer tas från jordens alla hörn. Med smaker från nord till syd, från väst till öst. Vi kommer att servera frukost, lunch samt middag 7 dagar i veckan. Vi värdesätter ledord som Service, kvalitet och smak. Vi har fått lysande recensioner hittills och siktar högt.
Företag: Fandado AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare/Souschef jobb, Köksmästare/Souschef Stockholm, Köksmästare/Souschef Fandado AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare/Souschef

Vice Köksmästare/Souschef, Restaurang/Café/Konferens/Catering
Som Souschef på Mersmak Kök & Catering i Malmö/Lund har du ansvaret för varmköket på Mötesplats CRC i Malmö samt delar det övergripande ansvaret för hela köksarbetet och företagets Cateringar. Du har bra ledaregenskaper och tycker om att prestera genom andra såväl som att ha en aktiv roll i den operativa driften. Du har en hög organisatorisk förmåga och utnyttjar dina resurser optimalt både i planeringsstadiet samt under operativ drift. Du har stor erfarenhet av råvarukalkyler och menyskrivande och vet hur man håller en god "köksprocent". Du älskar att laga mat, utveckla koncept samt personal i köksarbetet och best practice. Vår högsäsong är framförallt vår, höst och vinter. Det är viktigt att vara flexibel och lösningsorienterad då ingen dag här är den andra lik. Du tänker hållbart i alla delar, personal, mat, inköp, material, återanvändning, miljö m.m. Om ni har frågor angående tjänsten så maila jp@motesplatscrc.se Vi intervjuar löpande så vänta inte utan skicka din ansökan idag. Du har bra ledaregenskaper och tycker om att prestera genom andra såväl som att ha en aktiv roll i den operativa driften. Du har en hög organisatorisk förmåga och utnyttjar dina resurser optimalt både i planeringsstadiet samt under operativ drift. Du har stor erfarenhet av råvarukalkyler och menyskrivande och vet hur man håller en god "köksprocent". Du älskar att laga mat, utveckla koncept samt personal i köksarbetet och best practice. Vår högsäsong är framförallt vår, höst och vinter. Det är viktigt att vara flexibel och lösningsorienterad då ingen dag här är den andra lik. Du tänker hållbart i alla delar, personal, mat, inköp, material, återanvändning, miljö m.m. I Mersmak Kök & Catering finns Mötesplats CRC, en restaurang och café med festvåning och gästmatsalar med runt 500 gäster per dag och har dessutom hand om förtäringen till gästerna på Malmö Konferens Center. Våra ställen i Lund, Bryggan Kök & Café samt Ester Mat & Café serverar dagligen luncher och fikor till ytterligare 500 personer och alla våra ställen har en omfattande festlokal och cateringverksamhet.
Företag: MÖTESPLATS CRC RESTAURANG, CAFÉ & CATERING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vice Köksmästare/Souschef, Restaurang/Café/Konferens/Catering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vice Köksmästare/Souschef, Restaurang/Café/Konferens/Catering


Sök lediga jobb Köksmästare_Souschef

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se