Köksmästare_skolmåltidsföreståndare jobb - lediga jobb

Köksmästare_skolmåltidsföreståndare jobb Köksmästare_skolmåltidsföreståndare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Köksmästare_skolmåltidsföreståndare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Köksmästare_skolmåltidsföreståndare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Köksmästare/skolmåltidsföreståndare- Stockholm


Mer beskrivning

Köksmästare/skolmåltidsföreståndare
Stjärnpoolen AB är ett bemannings-och rekryteringsföretag inom förskola och skola. Vi är ett av de äldsta företagen i vår bransch. Nu söker vi för kunds räkning en köksmästare/skolmåltidsföreståndare för arbete på en gymnasieskola i Stockholmsområdet under höstterminen 2013. Arbetet består i att leda och administrera samt delta i produktionen av ca 1700 portioner varav ca 40% levereras till andra enheter. Du ansvarar för planeringen av matsedeln, produktionen, beställning av råvaror, arbetsfördelning och egenkontrollen samt har ansvar för att följa de ekonomiska ramarna. Du kommer att ingå i ett väl etablerat arbetslag. Vi önskar att du förutom adekvat utbildning har dokumenterad erfarenhet från motsvarande arbete i ett skolkök med liknande antal portioner. Ansökan skickas till ansokan@stjarnpoolen.com. Om du vill ställa frågor nås vi på 08-54 54 98 44 vardagar mellan klockan 7 och 17 (lunchstängt klockan 12-13). Du kan även maila på info@stjarnpoolen.com Välkommen med din ansökan!
Företag: Stjärnpoolen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare/skolmåltidsföreståndare jobb, Köksmästare/skolmåltidsföreståndare Stockholm, Köksmästare/skolmåltidsföreståndare Stjärnpoolen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare/skolmåltidsföreståndare


Sök lediga jobb Köksmästare_skolmåltidsföreståndare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se