KALLSKÄNKA_KOCK jobb - lediga jobb

KALLSKÄNKA_KOCK jobb KALLSKÄNKA_KOCK jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KALLSKÄNKA_KOCK. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KALLSKÄNKA_KOCK. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. KALLSKÄNKA/KOCK- Stockholm

 2. arabisk kallskänka/kock- Eskilstuna

 3. kallskänka/kock- Stockholm

 4. Kallskänka/kock till Universitetssjukhuset- Örebro

 5. Kallskänka/Kock till populära CAFE BRASCO- Stockholm

 6. Kallskänka/Kock sökes- Nacka

 7. Kallskänka/kock till Östermalmshallen!- Stockholm

 8. Kallskänka/kock- Stockholm

 9. Kreativ kallskänka/kock till Restaurang NorrTull- Örebro

 10. KALLSKÄNKA/KOCK- Stockholm

 11. Kallskänka/Kock- Borgholm

 12. Kallskänka/Kock- Göteborg

 13. Kallskänka/kock/ konditori- Linköping

 14. Kallskänka/kock säsongsarbete- Stockholm

 15. Kallskänka/Kock- Göteborg

 16. Kallskänka/Kock- Vara

 17. Kallskänka/kock Två In Restaurang & Catering AB- Kungsbacka

 18. Kallskänka/kock till Villa Källhagen- Stockholm

 19. Kallskänka/kock säsongsarbete- Stockholm

 20. kallskänka/kock- Kungsbacka

 21. Kallskänka/kock- Karlskrona

 22. Kallskänka/Kock på Restaurang- Skövde

 23. Kallskänka/Kock- Stockholm

 24. Kallskänka/kock- Sundbyberg

 25. Kallskänka/kock till restaurang i Gimo- Uppsala

 26. Kallskänka/kock- Stockholm

 27. Kallskänka/kock- Stockholm

 28. Kallskänka/Kock - Dagtid- Göteborg

 29. Kallskänka/kock- Malmö

 30. Kallskänka/kock till restaurang i Gimo- Östhammar

 31. Kallskänka/kock- Göteborg

 32. kallskänka/kock- Stockholm

 33. Kallskänka/kockbiträde- Stockholm

 34. Kallskänka/kock- Sundbyberg

 35. Kallskänka/Kock- Stockholm

 36. Kallskänka/Kock dagtid till Kaffetorpet/Solliden- Borgholm

 37. DUKTIG KALLSKÄNKA/KOCK MED CATERINGVANA- Göteborg

 38. Kallskänka/Kock- Stockholm

 39. Kallskänka/kock- Uppsala

 40. Kallskänka/kock säsongsarbete- Stockholm


Mer beskrivning

KALLSKÄNKA/KOCK
Bistro med charm! Vi lagar all mat, smörgåsar, smoothies, bakar osv.Vi månar om att ge ypperlig service! Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en duktig kock som kan vara ansvarig för den dagliga driften! Du brinner för husmanskost med en tvist... Social, självständig, god kökshygien och punktlighet värderas högt! Menyplanering, ekonomitänk och inköp är en del av arbetet. Du ska även kunna hantera kassa och espressomaskin! Beskrivning av kvalifikationer: Kockutbildning med erfarenhet..Se ovan.
Företag: Bistro V
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga KALLSKÄNKA/KOCK jobb, KALLSKÄNKA/KOCK Stockholm, KALLSKÄNKA/KOCK Bistro V
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KALLSKÄNKA/KOCK

arabisk kallskänka/kock
Hej vi är i behov av arabisk kallskänka eller kokerska, då vi kommer att börja tilllaga arabisk mat till vårt cafe/resturang
Företag: KASS HANNA, TONY
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga arabisk kallskänka/kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: arabisk kallskänka/kock

kallskänka/kock
Vi söker en ny medarbetare till vår butik i Gamla Stan. Vi säljer livsmedel samt förbereder smörgåsar, sallader och enkla luncher. Du som söker ska vara utbildad kallskänka eller kock. Du kan utrycka dig väl i svenska och engelska, ryska är ett plus men inget krav.
Företag: GONZALEZ, OLGA
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga kallskänka/kock jobb, kallskänka/kock Stockholm, kallskänka/kock GONZALEZ, OLGA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kallskänka/kock

Kallskänka/kock till Universitetssjukhuset
Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus. Arbetsuppgifter: I arbetet ingår smörgåsberedning, tillverkning av kaffetårtor, smörgåstårtor, sallader, förrätter, desserter mm. Du bör även kunna ta fram attraktiva förslag till kund efter förfrågan samt kunna tillaga allt från en arbetslunch och läckra cocktailtilltugg till spännande buffé och hel meny för temafest, invigning, personalfest, disputation mm Kvalifikationer: Vi söker en entusiastisk, kreativ och serviceinriktad kallskänka/kock. Du som söker har gymansieutbildning inom storhushåll/restaurang eller annan utbildnings om vi bedömer likvärdig. Har du även haft kallkök som inriktning är det meriterande, liksom cateringvana. Du har bred yrkeskunskap inom matlagning, med minst tre års yrkeserfarenhet. Som person är du flexibel, du kan arbeta självständigt och planera dina arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och hög arbetsmoral. Du bör ha goda kunskaper i livsmedelshygien. Givetvis ska du ha ett genuint intresse för mat med ett sinne för köksekonomi. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga och vilja till ständiga förbättringar. Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock till Universitetssjukhuset jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock till Universitetssjukhuset

Kallskänka/Kock till populära CAFE BRASCO
CAFE BRASCO (Folkungagatan 110) - det populära caféet med kombinerad videobutik och ombud för ATG och Svenska Spel söker en positiv medarbetare till vårt unga, härliga team! Vi letar efter dig som brinner för matlagning, är en positiv och ansvarsfull person som gillar att arbeta i ett högt tempo! Arbetet består mestadels av att förbereda våra ciabatta, sallader, pasta och enklare varma rätter, samt bakning av pajer, morotskaka, bullar osv. Även arbete i caféet där du kommer att serva våra gäster ingår. Du har minst 6 månaders erfarenhet av liknande jobb på café/restaurang. Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning - omgående tillträde! Välkommen med din ansökan!
Företag: VIDEOFILM STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock till populära CAFE BRASCO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock till populära CAFE BRASCO

Kallskänka/Kock sökes
Vi söker nu en Kock/Kallskänka till Coffehouse By George. Vi har lättare mat som sallader, smörgåsar m.m. men även en del enkla varmrätter såsom soppor och pastarätter. Tjänsten består av olika uppgifter som kallskänka med en del enkel matlagning. Vi söker dig som har jobbat med liknande och som kan bidra med dina erfarenheter och lite nytt tänk. Kravet är att du har flera års erfarenhet av kallkök eller varmkök och meriterande om du har arbtetat som kock, bagare eller liknande. Du hittar oss även på Facebook.
Företag: Coffeehouse By George
Ort: Nacka
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock sökes

Kallskänka/kock till Östermalmshallen!
Platsbeskrivning: Vi söker en kallskänka/kock till Planet Food i Östermalms Saluhall. Vi söker dig som älskar att laga mat framförallt hälsosam mat. Planet Food är mycket populärt för sina wrap, juicer och hälsosamma sallader, så du behöver trivas att arbetat med ett högt tempo. Det vi erbjuder är ett deltidsarbete from den xxxxx, i en härlig miljö och i ett trevligt team. För att du skall vara aktuell för arbetet bör du ha tagit examen på Restaurang och livsmedelsprogrammet inriktning kock/kallskänka.
Företag: Planet Food
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock till Östermalmshallen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock till Östermalmshallen!

Kallskänka/kock
Vi söker ambitiösa och hungriga kockar till vårat kallkök, du kommer att ha varierande arbetssituationer på kvällstid som utvecklar dig som kock, arbetstiden är varierande både dag , kväll och helg. På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Låter detta intressant så hör av dig till oss på mail andreas@eatrestaurant.se eller per telefon 08-50920301 eller mitch@restaurangbar.se märkt med EAT
Företag: Restaurang European Asian Taste
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock jobb, Kallskänka/kock Stockholm, Kallskänka/kock Restaurang European Asian Taste
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock

Kreativ kallskänka/kock till Restaurang NorrTull
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica. Restaurang NorrTull ligger centralt i Örebro och serverar dagligen cirka 300 lunch. Vi har både konferensgäster, affärsluncher och dagens lunch och jobbar mycket med representation, catering till företag, föreningar och privatpersoner. Restaurangen är KRAV-certifierad och vi jobbar med närproducerade råvaror.  Vi söker nu en driven och resultatinriktad kallskänka/kock med erfarenhet av det kalla köket. Vi vill att du ska fortsätta utvecklingen av vår redan fantastiska salladsbuffé, våra goda tårtor samt vårt cateringutbud. Du tycker om att förnya och att utvecklas, du har ett genuint matintresse. Du trivs med att arbeta i team och är samtidigt självgående. Du är också strukturerad och kan planera dina arbetsuppgifter utifrån beställningar. Vi vill att du ska trivas hos oss och passa in i vårt team, så stor vikt läggs vid din sociala kompetens och servicenivå. I dina arbetsuppgifter ingår: -       Bakning av bröd, kakor och tårtor -       Smörgåsberedning -       Salladsberedning -       Tillaga förrätter, desserter och buffémat -       Menyplanering -       Beställa varor -       HACCP -       Dagliga möten med gäster Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Kvällar och helger förekommer. Provanställning 6 månader.  Kontaktperson: Restaurangchef Camilla Krohn, camilla.krohn@fazer.com Intervjuer sker löpande. Sista dag för ansökan 2014-01-09.
Företag: Fazer Food Services AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ kallskänka/kock till Restaurang NorrTull jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ kallskänka/kock till Restaurang NorrTull

KALLSKÄNKA/KOCK
Konditori Sturekatten AB söker en utbildad kallskänka/kock med erfarenhet att arbeta i högt tempo. Huvudsakliga arbetsuppgifter: beredning av sallader, smörgåsar, dressingar, baka och alla förekommande arbetsuppgifter som hör arbetet till. Vi ser gärna att du är intresserad av och kan baka. Arbetet är självständigt och vi ser gärna att du är van vid detta. Du bör ha minst 5 års erfarenhet från yrket, samt kunna arbeta i högt tempo. Arbetstider är dagtid start 08:00 Vi söker nu en person som är intresserad av matlagning. Gärna med dokumenterad erfarenhet, glädje och energi. Tjänsten innebär bakning och förberedelser av bakverk till vår café del, smörgåsberedning och desserter. Tjänsten är lagd mellan 8 - 17 måndag till fredag och även helg arbete ingår. Vi erbjuder dig stora möjligheter till utveckling i en inspirerande miljö. Kravprofil: .Vi söker dig som älskar mat och naturligt sätter gästen i centrum. .Då vi anser att det utvecklar och leder Konditori framåt genom deltagande i matinriktade tävlingar ser vi gärna att du har viljan att inspirera och utveckla denna del av konditori. .I arbetsuppgifterna ingår att vara en nyckelperson i det kalla köket och leda och utveckla vår kallskänk .Du är en stor del av kökets kreativa utveckling och arbetar och utvecklar vårt utbud .Vi ser som självklart att du är kreativ och gillar att hitta på nya saker samtidigt som du är noggrann och van att arbeta med kalkylering av dina produkter. .Egenkontroller, kalkyler, löpande inventering samt kontroll av leveranser/leverantörer är en självklar del av ditt arbete
Företag: Konditori StureKatten AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga KALLSKÄNKA/KOCK jobb, KALLSKÄNKA/KOCK Stockholm, KALLSKÄNKA/KOCK Konditori StureKatten AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KALLSKÄNKA/KOCK

Kallskänka/Kock
Halltorps Gästgiveri som har öppet årets alla dagar ligger strategiskt mitt på Öland. 9 km söder om Borgholm, två mil norr om Ölandsbron, på västra landborgen med utsikt över Kalmarsund. Promenadavstånd till vatten och det berömda naturreservatet Halltorps hage. 1 km från gästgiveriet ligger Ekerums golfbana med 36 hål och bara runt knuten hittar man Halltorps golfbana med 9 hål. Från gästgiveriet har du hela Öland inom nära räckhåll. I maj och juni blommar ön och i juli badar man vid milsvida sandstränder. Augusti och september har särskilt fint ljus och en hög klar luft. Till vår verksamhet söker vi en kallskänka/kock för tillsvidareanställning. Jobbet är avancerat varför vi kräver mins 6 års arbete som kallskänka.
Företag: Halltorps Gästgiveri AB
Ort: Borgholm
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock jobb, Kallskänka/Kock Borgholm, Kallskänka/Kock Halltorps Gästgiveri AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock

Kallskänka/Kock
Hej! Nu börjar vi planera inför vår/sommarsäsongen 2014 på Café & Bar Grindstugan! :) Vi söker inför säsongen en driven, väldigt flexibel samt oerhört stresstålig kallskänka/kock. Vi vill att ni har dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet som innefattar både varmkök och kallkök. Den som söker måste kunna arbeta självständigt såväl som i lag. Önskan om flexibilitet baseras på att arbetsplatsen är ett säsongsställe och mycket väderberoende och därmed måste ni kunna vara flexibla med arbetstider samt våga och vilja rycka in om hjälp tillfälligt behövs på annan plats än i köket. Kassavana är önskvärt. Ser framemot att höra ifrån dig!
Företag: CAFÉ GRINDSTUGAN TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock jobb, Kallskänka/Kock Göteborg, Kallskänka/Kock CAFÉ GRINDSTUGAN TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock

Kallskänka/kock/ konditori
Vi söker en matglad person som vill vara med i vårt nya team på Tropikhuset. Här lagar vi mat från grunden med mycket grönt. Köket är stort och stora visioner finns. Arbetsuppgifterna är att laga mat, bereda sallader & smörgåsar, baka. Den vi söker bör vara flexibel och hoppa in där det behövs. Du ska kunna arbeta självständigt , erfarenhet från branschen krävs. Är du den vi söker finns fast anställning på Linköpings nya pärla. Även extra helg personal till köket sökes. Är du intresserad skicka ett cv till cafebelvederen@hotmail.com
Företag: Café Belvederen
Ort: Linköping
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock/ konditori jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock/ konditori

Kallskänka/kock säsongsarbete
Park Café är en stor och mycket välbesökt uterestaurang belägen i Vasaparken. Vi söker kökspersonal som kan jobba hela utesäsongen 2014. Du är minst 21 år och har flerårig erfarenhet som kallskänka eller kock på restaurang eller större café. Du är van att jobba under stor stress och med eget ansvar för det du producerar. Dagtid serverar vi främst moderna och fräscha sallader, mackor, wraps samt ett fåtal enklare varma rätter. Kvällstid har vi en till stor del annan meny med ett antal "klassiska" sommarrätter. OBS. Vi söker personal som kan jobba hela, eller åtminstone större delen av, säsongen april-september, ej endast sommararbete!
Företag: Monterosso AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock säsongsarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock säsongsarbete

Kallskänka/Kock
Hej! Nu börjar vi planera inför vår/sommarsäsongen 2014 på Café & Bar Grindstugan! :) Vi söker inför säsongen en driven, väldigt flexibel samt oerhört stresstålig kallskänka/kock. Vi vill att ni har dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet som innefattar både varmkök och kallkök. Den som söker måste kunna arbeta självständigt såväl som i lag. Önskan om flexibilitet baseras på att arbetsplatsen är ett säsongsställe och mycket väderberoende och därmed måste ni kunna vara flexibla med arbetstider samt våga och vilja rycka in om hjälp tillfälligt behövs på annan plats än i köket. Kassavana är önskvärt. Ser framemot att höra ifrån dig!
Företag: CAFÉ GRINDSTUGAN TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock jobb, Kallskänka/Kock Göteborg, Kallskänka/Kock CAFÉ GRINDSTUGAN TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock

Kallskänka/Kock
Kallskänka/Kock sökes Conditori Nordpolen är ett traditionellt konditori på Varaslätten. Vi har 25 anställda. Vi tillverkar allt från surdegsbröd till den läckraste pralinen. På vårt konditori har vi bordsservering. Vi serverar också frukost och lunch. Vi har ett stort utbud av smörgåsar och smörgåstårtor. Vi söker en glad ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra, tycker att det är roligt när det är som mest att göra och villig att jobba självständigt. Vi söker en utbildad kallskänka/kock med erfarenhet av denna bransch.
Företag: Conditori Nordpolen AB
Ort: Vara
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock jobb, Kallskänka/Kock Vara, Kallskänka/Kock Conditori Nordpolen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock

Kallskänka/kock Två In Restaurang & Catering AB
Vi söker en kallskänka/kock som vill jobba i en fantastisk miljö på en nybyggd golfanläggning i Vallda. Du skall älska ditt yrke och brinna för att prestera ditt bästa. Vi strävar efter att bli en av Sveriges bästa golfkrogar så ditt engagemang är viktigt för oss. I första hand söker vi för säsong från och med nu till och med december.
Företag: Lyxells på Vallda
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock Två In Restaurang & Catering AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock Två In Restaurang & Catering AB

Kallskänka/kock till Villa Källhagen
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Genom oss får du möjlighet att jobba hos ledande aktörer i branschen. Oavsett om du söker ett extra jobb eller vill jobba heltid så kan vi hjälpa dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu rekryterar vi för kunds räkning en rutinerad kallskänka/kock med höga ambitioner och ett brinnande matintresse. Arbetsplatsen är en välrenommerad restaurang där modern mat skapas med rötterna i det svenska köket och blicken mot framtiden. I den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela vinvärlden. Villa Källhagen erbjuder även 36 vackert inredda hotellrum samt 7 konferenslokaler av varierande karaktär för kreativa möten. Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet från välrenommerade restauranger samt relevant utbildning i bagaget. Vi söker dig som brinner för ditt yrke och vill ta nästa steg i karriären. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till ansokan@hrb.nu Om du inte har möjlighet att skicka ditt CV så är du välkommen att ringa oss på 08-41058350. Tjänsten är heltid med ett rullande schema som inkluderar dagar, kvällar och helger. Efter en kort prövotid blir du direkt anställd av vår kund. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock till Villa Källhagen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock till Villa Källhagen

Kallskänka/kock säsongsarbete
Park Café är en stor och mycket välbesökt uterestaurang belägen i Vasaparken. Vi söker kökspersonal som kan jobba hela utesäsongen 2014. Du är minst 21 år och har flerårig erfarenhet som kallskänka eller kock på restaurang eller större café. Du är van att jobba under stor stress och med eget ansvar för det du producerar. Dagtid serverar vi främst moderna och fräscha sallader, mackor, wraps samt ett fåtal enklare varma rätter. Kvällstid har vi en till stor del annan meny med ett antal "klassiska" sommarrätter. OBS. Vi söker personal som kan jobba hela, eller åtminstone större delen av, säsongen april-september, ej endast sommararbete!
Företag: Monterosso AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock säsongsarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock säsongsarbete

kallskänka/kock
vi söker dig som älskar sitt jobb, vilja utveckla sig själv och utveckla företaget. Vi är en åretruntanläggning med högsäsong Maj - september. Vår målsättning är att på sikt bli årets golfkrog i Sverige och vi känner att för att nå dit så behöver vi förstärkning till vårt köksteam. Du måste ha en hög stressfaktor, jobba målmedvetet, vara noggrann, ansvarsfull & en härlig personlighet. Du måste ha en god kunskap om bakning, kallkök & till viss del varmkök. Känner du att du vill vara med på vår resa att bli en riktigt bra golfrestaurang så hör av er snarast via mail.
Företag: Forsgårdens Golfkrog
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga kallskänka/kock jobb, kallskänka/kock Kungsbacka, kallskänka/kock Forsgårdens Golfkrog
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kallskänka/kock

Kallskänka/kock
Söker en person med erfarenhet och som är van vid högt arbetstempo. Sökare måste minst ha 3 års relevant yrkeserfarenhet. Lunch restaurang med inriktning på svensk husmanskost, lagad från grunden av. Utsträckt catering verksamhet i tillägg. Arbetstider mån - fre 07.30 -16.00 Kvälls & helgarbete kan förekomma. Krav. Van vid högt tempo, självgående, kreativ, Körkort är stor fördel, dock ej krav. Ytterligare frågor besvaras efter kl 13. Ansökningar endast via e-post. Lön efter avtal.
Företag: Verkö Lunch & Catering AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock jobb, Kallskänka/kock Karlskrona, Kallskänka/kock Verkö Lunch & Catering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock

Kallskänka/Kock på Restaurang
Arbetsuppgifter: Arbeta som Kallskänka/Kock Utbildning/Erfarenhet: Utbildad kallskänka som kan arbeta som kock
Företag: Gräddhyllan
Ort: Skövde
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock på Restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock på Restaurang

Kallskänka/Kock
Cykelcafé Le Mond söker kallskänka/lunchkock. Vi är ett cykelcafé mitt i hjärtat av Söder. Det finns 4 saker vi gillar extra mycket, vällagad mat, gott kaffe, bra service och så klart att cykla. Vårt fokus ligger på hälsosam mat gjord med kärlek och bra råvaror. Nu söker vi en kallskänka/kock med passion för mat och service. Du ska vara en teamplayer men även klara ett självständigt arbete då du kommer ha ansvar för beställningar, rutiner och flödet i köket. Vår meny är under utveckling och vi ser gärna att du är med och utvecklar den, att du har en vilja att testa nya saker, gillar utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där du är med och utvecklar vårt koncept och får chansen att växa i din yrkesroll. Är du intresserad så skicka in en ansökan.
Företag: Verksamhet Organisation Support i
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock jobb, Kallskänka/Kock Stockholm, Kallskänka/Kock Verksamhet Organisation Support i
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock

Kallskänka/kock
Hej Nu behöver vi en ny medarbetare. Du ska kunna göra snygga sallader och även vara duktig på varma pastarätter. Vi gör även lite husmanskost. Du skall ha gått Restaurangskola och ha minst 2 års yrkeserfarenhet av restaurang/köksarbete.
Företag: Il Piatto Sundbyberg
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock jobb, Kallskänka/kock Sundbyberg, Kallskänka/kock Il Piatto Sundbyberg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock

Kallskänka/kock till restaurang i Gimo
Heltidsanställd Eurest förser företag, högskolor, universitet, caféer och konferensservice med kostnadseffektiva måltidslösningar för hela arbetsdagen. Med ett brett utbud av produkter och tjänster inom lunch, catering och representation, konferens, evenemang, kiosk, café och varmdrycksautomater skapas mervärde åt våra kunder. Läs mer om oss på www.eurest.se  Hälsa, Miljö och Säkerhet är prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet och nödvändigt för våra fortsatta framgångar. Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där alla har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. Om verksamheten: Vi har två restauranger på Sandviks fabriker som är belägen i Gimo. Här serverar vi lunch och catering vardagar och kvällar. Helgarbete kan förekomma Arbetsbeskrivning: Som kallskänka/kock hos oss kommer du att jobba i restaurangmiljö där fokus på serviceanda och lagarbete är viktiga delar. Ditt ansvar är att förbereda och tillaga salladsbuffeer, smörgåsar, cateringar mm. Du kommer i samarbete med köket att ta fram och utveckla vår kaféverksamhet. I tjänsten ingår även att beställa produkter/ varor samt att vara delaktig i inventeringar. I tjänsten som kallskänka ingår också att arbeta utifrån vårt menyplaneringssystem. Din profil: Vi söker dig som älskar att laga mat och har en passion för kvalitet, samt sätter ekonomi i fokus. Du skall helst ha haft tidigare erfarenhet av att leda och planera. Som person ska du vara noggrann, drivande, positiv och tycka om utmaningar. Du har en gymnasial utbildning med inriktning Hotell och restaurang med kockinriktning/kallskänka. Du har jobbat några år inom branchen. Du skall kunna planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service – och kvalitetsnivå på det du levererar. Eftersom Compass-Group levererar måltidstjänster i världsklass är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i service och tycker att det är roligt att möta människor och ser fördelar med att jobba som ett team med dina kollegor. Vi söker dig älskar ditt jobb och lagar mat med passion. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta. Du kan ta egna initiativ, lyssna till kundens behov, se och känna ansvar för helheten, samt att du har ett bra sinne för ekonomi. Du talar och skriver svenska obehindrat. Vidare ser vi gärna att du har datavana. Du som känner igen dig i ovanstående och vill arbeta i ett framgångsrikt serviceföretag med goda möjligheter att utvecklas och avancera är välkommen att söka. Varmt välkommen in med din ansökan!        Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest och Chartwells. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer om oss på www.compass-group.se  Våra värderingar bygger på öppenhet, tillit och integritet, passion för kvalitet, framgång genom lagarbete, ansvar och en 'vi kan'- attityd. Vi hoppas och vill att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Compass group AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock till restaurang i Gimo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock till restaurang i Gimo

Kallskänka/kock
Heltidsanställd Levy Restaurants levererar mat, dryck och service på nöjesetablissemang och mässor, bland annat på Tele2 Arena i Stockholm, och kongresser runt om i världen. Vi erbjuder restauranger, kiosker, VIP-service, konferenslokaler, barer och allt annat som förgyller våra gästers upplevelser bland annat inom musik, sport och kultur. Läs mer om oss på: www.compass-group.se/Varumarken/Levy/ Hälsa, Miljö och Säkerhet är prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet och nödvändigt för våra fortsatta framgångar. Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där alla har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. Om verksamheten: Hälsa, Miljö och Säkerhet är prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet och nödvändigt för våra fortsatta framgångar. Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där alla har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. Arbetsbeskrivning: Till vår verksamhet på Tele2 arena i Stockholm söker vi nu en kallskänka eller kock som vill jobba under och innan arenans evenemang med tillberedning av sallader , wraps och annan färdigmat som vi serverar i våra försäljningsenheter. Du kommer även jobba i köket under service där vi serverar ala carte samt bufféer. Din profil: Vi söker dig som är en god lagarbetare och som har en mycket hög servicekänsla. Vidare bör du vara glad, utåtriktad, stresstålig och noggrann. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Vidare bör du noggrann och värdesätta hygien och kvalite högt Eftersom Levy Restaurants levererar måltidstjänster i världsklass är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i service och tycker att det är roligt att möta människor och ser fördelar med att jobba som ett team med dina kollegor. Ett krav är att du fyllt 18 år. Tjänsten innebär oregelbundna arbetstider, då de flesta av årets ca 60 evenemang äger rum under kvällar och helger. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast.   Varmt välkommen in med din ansökan!     Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest och Chartwells. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer om oss på www.compass-group.se  Våra värderingar bygger på öppenhet, tillit och integritet, passion för kvalitet, framgång genom lagarbete, ansvar och en 'vi kan'- attityd. Vi hoppas och vill att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Compass group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock jobb, Kallskänka/kock Stockholm, Kallskänka/kock Compass group AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock

Kallskänka/kock
Deltidsanställd Till vår verksamhet på Tele2 arena i Stockholm söker vi nu en kallskänka eller kock som vill jobba under och innan arenans evenemang med tillberedning av sallader , wraps och annan färdigmat som vi serverar i våra försäljningsenheter.Du kommer även jobba i köket under service där vi serverar ala carte samt bufféer. Vi söker dig som är en god lagarbetare och som har en mycket hög servicekänsla. Vidare bör du vara glad, utåtriktad, stresstålig och noggrann. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Vidare bör du noggrann och värdesätta hygien och kvalite högt Eftersom Levy Restaurants levererar måltidstjänster i världsklass är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i service och tycker att det är roligt att möta människor och ser fördelar med att jobba som ett team med dina kollegor. Ett krav är att du fyllt 18 år.Tjänsten innebär oregelbundna arbetstider, då de flesta av årets ca 60 evenemang äger rum under kvällar och helger. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast.Hälsa, Miljö och Säkerhet är prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet och nödvändigt för våra fortsatta framgångar. Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där alla har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Compass group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock jobb, Kallskänka/kock Stockholm, Kallskänka/kock Compass group AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock

Kallskänka/Kock - Dagtid
Gourmet Sofie på Nordenskiöldsgatan 16 i Linnéstaden, Göteborg, är ett familjeägt företag med fem anställda som till 100 % sysslar med förstklassig catering. Vi lagar vällagad, läcker och fräsch "catering för alla tillfällen" på marknadens bästa råvaror till privatpersoner och företag i skräddarsydda lösningar utifrån önskemål och budget. Gourmet Sofie erbjuder allt från en arbetslunch och läckra cocktailtilltugg till en spännande buffé och hel meny för bröllop, temafest, invigning och födelsedagsfest. Utöver mat hjälper vi gärna till med personal, porslin, leveranser, dukar, möbler etc. Vi söker nu en kock/kallskänka för arbete heltid november-december med erfarenhet av julmat. Viktigt för oss är att Du är kompetent, positiv, lösningsfokuserad och gillar när det är mycket att göra samt har god kommunikationsförmåga. Vi ser helst att Du arbetat minst 10 år och har gått restaurangskola. Meriterande är om Du har erfarenhet av catering. Mer information om oss som arbetsgivare och vår verksamhet finner du på vår på vår hemsida www.gourmetsofie.se
Företag: Gourmet Sofie
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock - Dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock - Dagtid

Kallskänka/kock
Konditori Hollandia söker kallskänka/kock på heltid. Du kommer att jobba i en trevlig arbetsmiljö. Hos oss är lön/arbetsuppgifter/arbetstider mycket bra för den som är intresserad av branschen. Erfarenhet erfordras.
Företag: Konditori Hollandia
Ort: Malmö
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock jobb, Kallskänka/kock Malmö, Kallskänka/kock Konditori Hollandia
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock

Kallskänka/kock till restaurang i Gimo
Heltidsanställd Eurest förser företag, högskolor, universitet, caféer och konferensservice med kostnadseffektiva måltidslösningar för hela arbetsdagen. Med ett brett utbud av produkter och tjänster inom lunch, catering och representation, konferens, evenemang, kiosk, café och varmdrycksautomater skapas mervärde åt våra kunder. Läs mer om oss på www.eurest.se  Hälsa, Miljö och Säkerhet är prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet och nödvändigt för våra fortsatta framgångar. Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där alla har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. Om verksamheten: Vi har två restauranger på Sandviks fabriker som är belägen i Gimo. Här serverar vi lunch och catering vardagar och kvällar. Helgarbete kan förekomma Arbetsbeskrivning: Som kallskänka/kock hos oss kommer du att jobba i restaurangmiljö där fokus på serviceanda och lagarbete är viktiga delar. Ditt ansvar är att förbereda och tillaga salladsbuffeer, smörgåsar, cateringar mm. Du kommer i samarbete med köket att ta fram och utveckla vår kaféverksamhet. I tjänsten ingår även att beställa produkter/ varor samt att vara delaktig i inventeringar. I tjänsten som kallskänka ingår också att arbeta utifrån vårt menyplaneringssystem. Din profil: Vi söker dig som älskar att laga mat och har en passion för kvalitet, samt sätter ekonomi i fokus. Du skall helst ha haft tidigare erfarenhet av att leda och planera. Som person ska du vara noggrann, drivande, positiv och tycka om utmaningar. Du har en gymnasial utbildning med inriktning Hotell och restaurang med kockinriktning/kallskänka. Du har jobbat några år inom branchen. Du skall kunna planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service – och kvalitetsnivå på det du levererar. Eftersom Compass-Group levererar måltidstjänster i världsklass är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i service och tycker att det är roligt att möta människor och ser fördelar med att jobba som ett team med dina kollegor. Vi söker dig älskar ditt jobb och lagar mat med passion. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta. Du kan ta egna initiativ, lyssna till kundens behov, se och känna ansvar för helheten, samt att du har ett bra sinne för ekonomi. Du talar och skriver svenska obehindrat. Vidare ser vi gärna att du har datavana. Du som känner igen dig i ovanstående och vill arbeta i ett framgångsrikt serviceföretag med goda möjligheter att utvecklas och avancera är välkommen att söka. Varmt välkommen in med din ansökan!        Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest och Chartwells. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer om oss på www.compass-group.se  Våra värderingar bygger på öppenhet, tillit och integritet, passion för kvalitet, framgång genom lagarbete, ansvar och en 'vi kan'- attityd. Vi hoppas och vill att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Compass group AB
Ort: Östhammar
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock till restaurang i Gimo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock till restaurang i Gimo

Kallskänka/kock
Vi söker en allsidig person som har några års yrkeserfarenhet till vårt team.Arbetet innefattar till beredning av kalla buffer, smörgåsar och sallader men även varmkökets förkommande arbetsuppgifter. Enklare servering kan också förekomma.
Företag: B&J Restaurang i delsjön ab/ Delsjögolfkrog
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock jobb, Kallskänka/kock Göteborg, Kallskänka/kock B&J Restaurang i delsjön ab/ Delsjögolfkrog
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock

kallskänka/kock
Vi söker en matlagningspassionerad person som vill arbeta i vårt team. Du kommer att arbeta dagtid i vårt kök och kallskänk. Vi ser gärna att du är intresserad av att våga prova nya saker och är du dessutom intresserad av den nyttiga och hälsosamma aspekten av mat är det ett plus. Tidigare erfarenhet av antingen cafe eller restaurang är ett måste. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: DREGS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga kallskänka/kock jobb, kallskänka/kock Stockholm, kallskänka/kock DREGS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kallskänka/kock

Kallskänka/kockbiträde
Vi är ett cateringföretag som gör meze i alla dess former. Inspirationen kommer bl.a från Grekland, Turkiet, Iran och Libanon. Vi säljer mat till dagligvaruhandeln, företag och privatpersoner, samt i vår egna deli på Östermalm Vi söker: Kallskänka / Kockbiträde Beredning av kall mat och varm mat Paketering av färdig mat Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med catering och färdigmat. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap av tillagning av mat från medelhavet och mellanöstern. Du ska vara stresstålig, noggrann och kunna arbeta i lag.
Företag: Mezefabriken Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kockbiträde jobb, Kallskänka/kockbiträde Stockholm, Kallskänka/kockbiträde Mezefabriken Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kockbiträde

Kallskänka/kock
Hej Nu söker vi en ny kallskänka till vår restaurang i Sundbyberg. Vi har haft restaurangen där i 16 år. Och vi har endast öppet för lunch, måndag-fredag. Sen har vi festvåning, vilket är frivilligt att arbeta med när tillfälle ges. Du ska ha gått restaurangskola och gärna ha ett par års vana från restaurangkök.
Företag: Il Piatto Sundbyberg
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock jobb, Kallskänka/kock Sundbyberg, Kallskänka/kock Il Piatto Sundbyberg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock

Kallskänka/Kock
Anrika Restaurang KB (Konstnärsbaren) mitt i city på Smålandsgatan är en av Stockholms mest klassiska krogar. vi har varit ett vattenhål för såväl kulturpersonligheter, affärsfolk som gemene man genom åren. Nu söker vi en Kallskänka¨. Fast heltid och extra vid behov. vi vill att du har minst 3 års vana av köksarbete, med likvärdiga arbetsuppgifter. Vi tror att du är serviceinriktade, har goda grunder och brinner för klassisk svensk matlagning. Då är du den som passar i gänget! Känner du att du är rätt person för tjänsten så maila oss på: koket@konstnarsbaren.se
Företag: KONSTNÄRSBAREN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock jobb, Kallskänka/Kock Stockholm, Kallskänka/Kock KONSTNÄRSBAREN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock

Kallskänka/Kock dagtid till Kaffetorpet/Solliden
Sollidens slott är Kungafamiljens sommarparadis på Öland. Slottsparken som är unik i sitt slag besöks av ca 60 000 personer årligen. I Solliden slott ABs verksamhet ingår bla slottsbod med unika presentartiklar, utställningslokal med årligt skiftande utställningar, crêperie, guideverksamhet och evenemang. Kaffetorpet med tillhörande eget bageri erbjuder klassiskt cafésortiment och lunchrätter, sallader och matiga smörgåsar. På området har vi även hyresgäster med bla delikatessbutik och handelsbod. Inför sommaren 2015 söker vi ytterligare en glad och kreativ Kallskänka/ kock till vårt team i Kaffetorpet. Arbetstiden är till största delen dagtid då våra normala öppettider är 11-18. Arbetsuppgifterna består i att förbereda råvaror, göra smörgåsar, lägga upp mat, bereda sallader samt sedvanliga arbetsuppgifter i ett varm- och kallkök. Du kommer att arbeta i ett trevligt köksteam där alla hjälps åt! Vi serverar god och vällagad lunch som följer årstiderna till grupper och besökare. Vi tar tillvara så mycket som möjligt av skörden från Sollidens trädgård och arbetar ständigt med att utveckla vårt utbud. Vi arbetar med stor andel lokala råvaror av hög kvalité. Vi söker dig som är samarbetsorienterad, glad, har hög personlig integritet och är kreativ. Du behöver vara stresstålig, snabb och självgående. Vi ser även att du är punktlig och flexibel då vi har hög tillströmning av gäster. Yrkeserfarenhet och/eller utbildning är ett krav. Vi erbjuder ett spännande arbete på arbetsplats som ständigt utvecklas. Kollektivavtal med Visita. All personal genomgår säkerhetsgranskning innan anställning. Arbetsperioden är maj-sep, alt juni-aug, och kan anpassas individuellt. 50-100 % tjänst över perioden. Rekrytering kommer ske löpande, välkommen med din ansökan! Ansökan med CV och personligt brev till anna.schibli@sollidensslott.se.
Företag: Sollidens slott AB
Ort: Borgholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock dagtid till Kaffetorpet/Solliden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock dagtid till Kaffetorpet/Solliden

DUKTIG KALLSKÄNKA/KOCK MED CATERINGVANA
DUKTIG KALLSKÄNKA/KOCK MED CATERINGVANA Arbetsplatsen belägen i kommun Göteborg Platsbeskrivning Gourmet Sofie, på Nordenskiöldsgatan 16 i Linnéstaden, Göteborg, är ett familjeägt företag med fem anställda. Vi lagar förstklassig catering för alla tillfällen till både företag och privatpersoner. Traditionell catering med modern twist tillagad på de bästa råvarorna - allt från en varm/ kall arbetslunch och läckra cocktailtilltugg till en spännande buffé och hel meny för bröllop, temafest, invigning och födelsedagsfest. Utöver mat hjälper vi gärna till med personal, porslin, leveranser, dukar, möbler etc. Nu söker vi ytterligare en duktig och erfaren medarbetare, gärna med cateringvana, till vårt härliga team. Viktigt för oss är att Du har bred yrkeskunskap inom matlagning (främst i det kalla köket). är lösningsfokuserad, positiv och gillar när det är mycket att göra samt har god kommunikationsförmåga. Vi ser helst att Du arbetat minst 6 år samt har gått restaurangskola. Meriterande är om Du har erfarenhet av catering och varit anställd i ett mindre företag eller haft eget. Du skall gilla att laga svensk/klassisk mat likväl som modernare/nyttigare och festmat. Att du är engagerad, kreativ och bidrar med idéer och produktutveckling inom ramen för vårt koncept ser vi som en självklarhet. Mer information om oss som arbetsgivare och vår verksamhet finner du på vår hemsida www.gourmetsofie.se Kontaktpersoner Jessica Petersen, tel 0708 - 140 162, jessica@gourmetsofie.se Ansökan Sista ansökningsdag 2015-03-06 via mail jessica@gourmetsofie.se Övrigt om ansökan Vi kommer att behandla ansökningar löpande så vänta inte!
Företag: Gourmet Sofie
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga DUKTIG KALLSKÄNKA/KOCK MED CATERINGVANA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DUKTIG KALLSKÄNKA/KOCK MED CATERINGVANA

Kallskänka/Kock
Godthem är medlem i PDF Brasserie Group. En sammanslutning av Stockholms mest profilstarka och välrenommerade restauranger. Godthem är en patriciervilla i absoluta toppskick belägen på Djurgården - ett stenkast från Stockholm city. Med fantastiskt kök i trevliga ljusa lokaler, som är helt topputrustat. Vi söker både en kock och en kallskänka. Vi har byggt ett sammansvetsat team. Vi arbetar med precision, tempo, ordning i högt tempo. Vi har humor, glädje och skaparlust - allt med allvar och glimt. Du som söker måste ha minimum 3 års dokumenterad erfarenhet. Du skall ha lätt för samarbete, vara noga och verkligen känna för matlagning. Om detta stämmer in är Godthem något för dig. Välkommen.
Företag: RESTAURANG GODT PÅ DJURGÅRDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/Kock jobb, Kallskänka/Kock Stockholm, Kallskänka/Kock RESTAURANG GODT PÅ DJURGÅRDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/Kock

Kallskänka/kock
Vi söker en Kallskänka/Kock till vår lunchrestaurang och kallskänksavdelning. Tjänsten börjar som provanställning men kan förlängas under hösten. Tjänsten är på 65%. Du ska klara av ett högt tempo under hela passet. Branschvana eller utbildning är krav. Tjänsten gäller i Uppsala, men kan bli aktuellt tillfälliga aktiviteter på andra orter när vi har event.
Företag: Kockkompaniet Bromma AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock jobb, Kallskänka/kock Uppsala, Kallskänka/kock Kockkompaniet Bromma AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock

Kallskänka/kock säsongsarbete
Park Café är en stor och mycket välbesökt uterestaurang belägen i Vasaparken. Vi söker kökspersonal som kan jobba hela utesäsongen 2015. Du är minst 20 år och har flerårig erfarenhet som kallskänka eller kock på restaurang eller större café. Du är van att jobba under stor stress och med eget ansvar för det du producerar. Dagtid serverar vi främst moderna och fräscha sallader, mackor, wraps samt ett fåtal enklare varma rätter. Kvällstid har vi en till stor del annan meny med ett antal "klassiska" sommarrätter. OBS. Vi söker personal som kan jobba hela, eller åtminstone större delen av, säsongen april-september, ej endast sommararbete!
Företag: Monterosso AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/kock säsongsarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/kock säsongsarbete


Sök lediga jobb KALLSKÄNKA_KOCK

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se