KAMUX AB jobb - lediga jobb

KAMUX AB jobb KAMUX AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KAMUX AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KAMUX AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Nu söker vi en bilsekreterare till Borlänge!- Borlänge

 2. Vi söker Toppbilsäljare till Gävle- Gävle

 3. Driven säljare- Borlänge

 4. Driven säljare- Gävle

 5. Driven säljare- Norrköping

 6. Försäljningschef- Norrköping

 7. Försäljningschef- Norrköping

 8. Driven säljare- Norrköping

 9. Bilintresserad försäljningschef- Borås

 10. Drivna säljare- Borås

 11. Körglad Chaufför sökes!- Norrköping

 12. Körglad Chaufför sökes!- Borås

 13. Hallvärd- Borås

 14. Körglad Chaufför sökes!- Jönköping

 15. Driven Försäljningschef Sökes!- Jönköping

 16. Driven säljare sökes!- Jönköping

 17. Driven säljare sökes till Borås!- Borås

 18. Driven Försäljningschef Sökes!- Gävle

 19. Drivna säljare sökes till Gävle!- Gävle

 20. Ekonomichef till Kamux AB- Danderyd

 21. Kamux söker en ekonomiadministratör till Sthlm- Solna

 22. Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle- Gävle

 23. Kamux söker en grym bilförsäljare till Jönköping- Jönköping

 24. Kamux söker en försäljningschef till Borås- Borås

 25. Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås- Borås

 26. Kamux söker en försäljningschef till Järfälla- Järfälla

 27. Kamux söker drivna bilförsäljare till Järfälla- Järfälla

 28. Kamux söker drivna bilförsäljare till Växjö- Växjö

 29. Kamux söker en driven bilförsäljare till Uppsala- Uppsala

 30. Kamux söker drivna bilförsäljare till Järfälla- Järfälla

 31. Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle- Gävle

 32. Kamux söker en ekonomiadministratör till Sthlm- Solna

 33. Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås- Borås

 34. Kamux söker driven bilförsäljare till Växjö- Växjö

 35. Nu söker Kamux en försäljningschef till Örebro!- Örebro

 36. Country director- Järfälla

 37. Kamux söker driven bilförsäljare till Järfalla- Järfälla

 38. Kamux söker ny kollega till butiken i Borås.- Borås

 39. Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle- Gävle

 40. Kamux söker en bilförsäljare till Jönköping- Jönköping


Mer beskrivning

Nu söker vi en bilsekreterare till Borlänge!
Kamux-koncernen grundades år 2000. Vi sålde år 2012 över 10600bilar och vår omsättning ökade till 111 Milj Euro. Vi expanderade till Sverige 2012 och kommer att starta vår 3 butik inom kort. Vi är specialiserade på att sälja begagnade person- och transportbilar. Vi söker bilsekreterare till Borlänge Vi erbjuder: - Ett mångsidigt och utmanande arbete - Trevlig och motiverande arbetsmiljö - Utvecklingsmöjligheter inom en växande koncern Vi förväntar oss: - Positiv och bra inställning - Anpassningsförmåga för ett högt och växlande arbetstempo - Erfarenheter av ekonomi, bokföring, reskontra. - Tidigare erfarenheter från bilbranschen är meriterade - Datorvana och Microsoft Excel - Tar egna initiativ och klarar av att jobba självständigt - Noggrann
Företag: KAMUX AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi en bilsekreterare till Borlänge! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi en bilsekreterare till Borlänge!

Vi söker Toppbilsäljare till Gävle
Kamux är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar. Vi säljer över 13.000 bilar i Norden i år och vi söker nu toppbilsäljare till Gävle. Vi förväntar oss: Positiv och bra inställning. Anpassningsförmåga för ett högt arbetstempo. Erfarenhet från tidigare bilförsäljning är inget krav Vi erbjuder: Trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. Hög lön för goda insatser. Trevlig och motiverande arbetsmiljö. Goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Bra introduktion.
Företag: KAMUX AB
Ort: Gävle
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Toppbilsäljare till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Toppbilsäljare till Gävle

Driven säljare
Kamux AB Presentation Vi söker nu en driven bilförsäljare till Kamux AB med placering i Borlänge. Trivs du med ett högt arbetstempo? Drivs du av att själv kunna vara med att påverka din lön? Då är detta ett jobb för dig. Ansök redan idag, urval sker löpande. Arbetsuppgifter I rollen som bilförsäljare är det viktigt att kunna skapa kontakt med människor och vinna deras förtroende. Det är dessutom en fördel om man har ett intresse för bilar och förmåga att göra affärer. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder likt många andra säljjobb. Det är vikitgt att ge god service och vara på gott humör även om man är stressad. I och med att en bil är en stor investering och kunden är mån om att göra ett bra köp måste man få kunden att känna förtroende och lita på att man säljer en bra bil. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du som söker är positiv och har en bra inställning. Du bör även ha en god anpassningsförmåga och trivas i ett högt arbetstempo. Erfarenhet från tidigare bilförsäljning är meriterat men inget krav. För att lyckas som bilförsäljare bör du kunna lyssna på och sätta dig in i kundens behov. För att ge kunden bästa service måste bilförsäljarna kunna en hel del om bilarna de säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Förmåner Du får en trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. Kamux erbjuder även en trevlig och motiverande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Företagsbeskrivning Kamux är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar. Bilsortimentet är marknadens mest förmånliga. Deras förmånliga pris grundas på effektiva och smidiga arbetsformer, få lagerdagar samt låga kostnader i företagsverksamheten. De prissätter bilar som är till försäljning så att de alltid hör till de mest förmånliga bland bilar som säljs i butik. De koncentrerar sig enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det de gör. Deras säljare kan snabbt erbjuda lösningar som passar kunden. De koncentrerar sig enbart på det som är väsentligt, de är flexibla och snabba samtidigt som de vill gå i täten vad gäller förnyelse och utveckling av bilaffärer. De berättar också ärligt och tydligt vilka tjänster de erbjuder och inte. De är också Nordens största köpare av begagnade bilar. Med detta koncept har de vunnit kundernas förtroende. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Kamux AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare

Driven säljare
Kamux AB Presentation Vi söker nu en driven bilförsäljare till Kamux AB med placering i Gävle. Trivs du med ett högt arbetstempo? Drivs du av att själv kunna vara med att påverka din lön? Då är detta ett jobb för dig. Ansök redan idag, urval sker löpande. Arbetsuppgifter I rollen som bilförsäljare är det viktigt att kunna skapa kontakt med människor och vinna deras förtroende. Det är dessutom en fördel om man har ett intresse för bilar och förmåga att göra affärer. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder likt många andra säljjobb. Det är vikitgt att ge god service och vara på gott humör även om man är stressad. I och med att en bil är en stor investering och kunden är mån om att göra ett bra köp måste man få kunden att känna förtroende och lita på att man säljer en bra bil. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du som söker är positiv och har en bra inställning. Du bör även ha en god anpassningsförmåga och trivas i ett högt arbetstempo. Erfarenhet från tidigare bilförsäljning är meriterat men inget krav. För att lyckas som bilförsäljare bör du kunna lyssna på och sätta dig in i kundens behov. För att ge kunden bästa service måste bilförsäljarna kunna en hel del om bilarna de säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Förmåner Du får en trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. Kamux erbjuder även en trevlig och motiverande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Företagsbeskrivning Kamux är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar. Bilsortimentet är marknadens mest förmånliga. Deras förmånliga pris grundas på effektiva och smidiga arbetsformer, få lagerdagar samt låga kostnader i företagsverksamheten. De prissätter bilar som är till försäljning så att de alltid hör till de mest förmånliga bland bilar som säljs i butik. De koncentrerar sig enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det de gör. Deras säljare kan snabbt erbjuda lösningar som passar kunden. De koncentrerar sig enbart på det som är väsentligt, de är flexibla och snabba samtidigt som de vill gå i täten vad gäller förnyelse och utveckling av bilaffärer. De berättar också ärligt och tydligt vilka tjänster de erbjuder och inte. De är också Nordens största köpare av begagnade bilar. Med detta koncept har de vunnit kundernas förtroende. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Kamux AB
Ort: Gävle
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare

Driven säljare
KAMUX AB Presentation Vi söker nu tre drivna bilförsäljare till KAMUX AB som öppnar nya lokaler i Norrköping. Trivs du med ett högt arbetstempo? Drivs du av att själv kunna vara med att påverka din lön? Då är detta ett jobb för dig. Ansök redan idag, urval sker löpande. Arbetsuppgifter I rollen som bilförsäljare är det viktigt att kunna skapa kontakt med människor och vinna deras förtroende. Det är dessutom en fördel om man har ett intresse för bilar och förmåga att göra affärer. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder likt många andra säljjobb. Det är vikitgt att ge god service och vara på gott humör även om man är stressad. I och med att en bil är en stor investering och kunden är mån om att göra ett bra köp måste man få kunden att känna förtroende och lita på att man säljer en bra bil. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du som söker är positiv och har en bra inställning. Du bör även ha en god anpassningsförmåga och trivas i ett högt arbetstempo. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från tidigare försäljning, gärna direktförsäljning. För att lyckas som bilförsäljare bör du kunna lyssna på och sätta dig in i kundens behov. För att ge kunden bästa service måste bilförsäljarna kunna en hel del om bilarna de säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Förmåner Du får en trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. KAMUX erbjuder även en trevlig och motiverande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Företagsbeskrivning KAMUX är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar. Bilsortimentet är marknadens mest förmånliga. Deras förmånliga pris grundas på effektiva och smidiga arbetsformer, få lagerdagar samt låga kostnader i företagsverksamheten. KAMUX prissätter bilar som är till försäljning så att de alltid hör till de mest förmånliga bland bilar som säljs i butik. De koncentrerar sig enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det de gör. Säljarna på KAMUX kan snabbt erbjuda lösningar som passar kunden. De koncentrerar sig enbart på det som är väsentligt, de är flexibla och snabba samtidigt som de vill gå i täten vad gäller förnyelse och utveckling av bilaffärer. KAMUX berättar också ärligt och tydligt vilka tjänster de erbjuder och inte. De är också Nordens största köpare av begagnade bilar. Med detta koncept har de vunnit kundernas förtroende. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: KAMUX AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare

Försäljningschef
KAMUX AB Presentation Drivs du av att själv kunna vara med att påverka din lön? Har du tidigare erfarenhet inom bilbranschen? Har du känsla för affärer samt förmåga att skapa motivation och driv hos andra? Då är detta ett jobb för dig! Vi söker nu en försäljningschef till KAMUX AB som öppnar nya lokaler i Norrköping. Ansök redan idag, urval sker löpande. Arbetsuppgifter Denna tjänst innebär att du ska vara en god ledare för dina medarbetare samt att du ansvarar för att utveckla KAMUX befintliga affärer samt strategiskt hitta nya. Du är en inspirerande ledare som coachar säljarna till goda resultat. På det nya kontoret i Norrköping kommer du ha personalansvar för tre säljare. Du kommer även arbeta med bilförsäljning och där är det viktigt att kunna skapa kontakt med människor och vinna deras förtroende. Det är dessutom en fördel om man har ett intresse för bilar och förmåga att göra affärer. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder likt många andra säljjobb. Det är vikitgt att ge god service och vara på gott humör även om man är stressad. I och med att en bil är en stor investering och kunden är mån om att göra ett bra köp måste man få kunden att känna förtroende och lita på att man säljer en bra bil. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du som söker är positiv och har en bra inställning. Du bör även ha en god anpassningsförmåga och trivas i ett högt arbetstempo. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från tidigare försäljning, gärna inom bilbranschen samt goda ledaregenskaper. För att lyckas bra i denna roll är det lika viktigt att vara en god ledare och kunna motivera de andra säljarna som att vara en bra bilförsäljare. Därför bör du kunna lyssna på och sätta dig in i kundens behov, men även vara lyhörd gentemot dina medarbetare. Vidare ser vi att du är affärsinriktad och har god känsla för service och försäljning. Förmåner Du får en trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. KAMUX erbjuder även en trevlig och motiverande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Företagsbeskrivning KAMUX är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar. Bilsortimentet är marknadens mest förmånliga. Deras förmånliga pris grundas på effektiva och smidiga arbetsformer, få lagerdagar samt låga kostnader i företagsverksamheten. De har 25 butiker i Finland och än så länge 3st butiker i Sverige. Kamux sålde detta år över 20 000 bilar i koncernen och omsätter närmare 2 miljarder. KAMUX är i en expansiv fas och ambitionen är att öppna 5st nya butiker per år. KAMUX prissätter bilar som är till försäljning så att de alltid hör till de mest förmånliga bland bilar som säljs i butik. De koncentrerar sig enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det de gör. Säljarna på KAMUX kan snabbt erbjuda lösningar som passar kunden. De koncentrerar sig enbart på det som är väsentligt, de är flexibla och snabba samtidigt som de vill gå i täten vad gäller förnyelse och utveckling av bilaffärer. KAMUX berättar också ärligt och tydligt vilka tjänster de erbjuder och inte. De är också Nordens största köpare av begagnade bilar. Med detta koncept har de vunnit kundernas förtroende. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: KAMUX AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningschef jobb, Försäljningschef Norrköping, Försäljningschef KAMUX AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningschef

Försäljningschef
KAMUX AB Presentation Drivs du av att själv kunna vara med att påverka din lön? Har du tidigare erfarenhet inom bilbranschen? Har du känsla för affärer samt förmåga att skapa motivation och driv hos andra? Då är detta ett jobb för dig! Vi söker nu en försäljningschef till KAMUX AB som öppnar ett nytt showroom i Norrköping. Ansök redan idag, urval sker löpande. Arbetsuppgifter Denna tjänst innebär att du ska vara en god ledare för dina medarbetare samt att du ansvarar för att utveckla KAMUX befintliga affärer samt strategiskt hitta nya. Du är en inspirerande ledare som coachar säljarna till goda resultat. I det nya showroomet i Norrköping kommer du ha personalansvar för tre säljare. Du kommer arbeta med bilförsäljning och där är det viktigt att kunna skapa kontakt med människor och vinna deras förtroende. Det är dessutom en fördel om man har ett intresse för bilar och förmåga att göra affärer. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder likt många andra säljjobb. Det är vikitgt att ge god service och vara på gott humör även om man är stressad. I och med att en bil är en stor investering och kunden är mån om att göra ett bra köp måste man få kunden att känna förtroende och lita på att man säljer en bra bil. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du som söker är positiv och har en bra inställning. Du bör även ha en god anpassningsförmåga och trivas i ett högt arbetstempo. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare försäljning, helst inom bilbranschen samt goda ledaregenskaper. För att lyckas bra i denna roll är det lika viktigt att vara en god ledare och kunna motivera de andra säljarna som att vara en bra bilförsäljare. Därför bör du kunna lyssna på och sätta dig in i kundens behov, men även vara lyhörd gentemot dina medarbetare. Vidare ser vi att du är affärsinriktad och har god känsla för service och försäljning. Förmåner Du får en trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. KAMUX erbjuder även en trevlig och motiverande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Lönen för denna tjänst har en fast lön samt en provisionsbaserad del. Provisionen baseras på dina egna prestationer av försäljningen samt efter hur ditt team presterar. Företagsbeskrivning KAMUX är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar. Bilsortimentet är marknadens mest förmånliga. Deras förmånliga pris grundas på effektiva och smidiga arbetsformer, få lagerdagar samt låga kostnader i företagsverksamheten. De har 25 butiker i Finland och än så länge 3st butiker i Sverige. Kamux sålde detta år över 20 000 bilar i koncernen och omsätter närmare 2 miljarder. KAMUX är i en expansiv fas och ambitionen är att öppna 5st nya butiker per år. KAMUX prissätter bilar som är till försäljning så att de alltid hör till de mest förmånliga bland bilar som säljs i butik. De koncentrerar sig enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det de gör. Säljarna på KAMUX kan snabbt erbjuda lösningar som passar kunden. De koncentrerar sig enbart på det som är väsentligt, de är flexibla och snabba samtidigt som de vill gå i täten vad gäller förnyelse och utveckling av bilaffärer. KAMUX berättar också ärligt och tydligt vilka tjänster de erbjuder och inte. De är också Nordens största köpare av begagnade bilar. Med detta koncept har de vunnit kundernas förtroende. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: KAMUX AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningschef jobb, Försäljningschef Norrköping, Försäljningschef KAMUX AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningschef

Driven säljare
KAMUX AB Presentation Vi söker nu tre drivna bilförsäljare till KAMUX AB som öppnar ett nytt showroom i Norrköping. Trivs du med ett högt arbetstempo? Drivs du av att själv kunna vara med att påverka din lön? Då är detta ett jobb för dig. Ansök redan idag, urval sker löpande. Arbetsuppgifter I rollen som bilförsäljare är det viktigt att kunna skapa kontakt med människor och vinna deras förtroende. Det är dessutom en fördel om man har ett intresse för bilar och förmåga att göra affärer. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder likt många andra säljjobb. Det är vikitgt att ge god service och vara på gott humör även om man är stressad. I och med att en bil är en stor investering och kunden är mån om att göra ett bra köp måste man få kunden att känna förtroende och lita på att man säljer en bra bil. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du som söker är positiv och har en bra inställning. Du bör även ha en god anpassningsförmåga och trivas i ett högt arbetstempo. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från tidigare försäljning, gärna direktförsäljning. För att lyckas som bilförsäljare bör du kunna lyssna på och sätta dig in i kundens behov. För att ge kunden bästa service måste bilförsäljarna kunna en hel del om bilarna de säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Förmåner Du får en trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. KAMUX erbjuder även en trevlig och motiverande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Lönen för denna tjänst har en fast lön samt en provisionsbaserad del. Provisionen baseras på dina egna prestationer av försäljningen. Företagsbeskrivning KAMUX är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar. Bilsortimentet är marknadens mest förmånliga. Deras förmånliga pris grundas på effektiva och smidiga arbetsformer, få lagerdagar samt låga kostnader i företagsverksamheten. De har 25 butiker i Finland och än så länge 3st butiker i Sverige. Kamux sålde detta år över 20 000 bilar i koncernen och omsätter närmare 2 miljarder. KAMUX är i en expansiv fas och ambitionen är att öppna 5st nya butiker per år. KAMUX prissätter bilar som är till försäljning så att de alltid hör till de mest förmånliga bland bilar som säljs i butik. De koncentrerar sig enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det de gör. Säljarna på KAMUX kan snabbt erbjuda lösningar som passar kunden. De koncentrerar sig enbart på det som är väsentligt, de är flexibla och snabba samtidigt som de vill gå i täten vad gäller förnyelse och utveckling av bilaffärer. KAMUX berättar också ärligt och tydligt vilka tjänster de erbjuder och inte. De är också Nordens största köpare av begagnade bilar. Med detta koncept har de vunnit kundernas förtroende. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: KAMUX AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare

Bilintresserad försäljningschef
Drivs du av att själv kunna vara med och påverka din lön? Har du tidigare erfarenhet inom bilbranschen? Har du känsla för affärer samt förmåga att skapa motivation och driv hos andra? Då är detta ett jobb för dig! Vi söker nu en försäljningschef till KAMUX AB som öppnar ett nytt showroom i Borås. Ansök redan idag, urval sker löpande! Arbetsuppgifter Denna tjänst innebär att du ska vara en god ledare för dina medarbetare samt att du ansvarar för att utveckla KAMUX befintliga affärer samt strategiskt hitta nya. Du är en inspirerande ledare som coachar säljarna till goda resultat. I det nya showroomet i Borås kommer du att ha personalansvar för tre säljare. Du kommer att arbeta med bilförsäljning och där är det viktigt att kunna skapa kontakt med människor och vinna deras förtroende. Det är dessutom en fördel om man har ett intresse för bilar och förmåga att göra affärer. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder likt många andra säljjobb. Det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även om man är stressad. I och med att en bil är en stor investering och kunden är mån om att göra ett bra köp måste man få kunden att känna förtroende och lita på att man säljer en bra bil. Utbilding/Erfarenhet Vi ser att du som söker är positiv och har en bra inställning. Du bör även ha en god anpassningsförmåga och trivas i ett högt arbetstempo. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare försäljning, helst inom bilbranschen samt att du har goda ledaregenskaper. För att lyckas bra i denna roll är det lika viktigt att vara en god ledare och kunna motivera de andra säljarna som att vara en bra bilförsäljare. Därför bör du kunna lyssna på och sätta dig in i kundens behov, men även vara lyhörd gentemot dina medarbetare. Vidare ser vi att du är affärsinriktad och har god känsla för service och försäljning. Förmåner Du får en trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. KAMUX erbjuder även en trevlig och motiverande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Lönen för denna tjänst har en fast lön samt en provosionsbaserad del. Provisionen baseras på dina egna prestationer av försäljningen samt efter hur ditt team presterar. Ansökan Du skickar din ansökan till jobbahososs@kamux.se KAMUX AB Kamux är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar. Bilsortimentet är marknadens mest förmånliga. Deras förmånliga pris grundas på effektiva och smidiga arbetsformer, få lagerdagar samt låga kostnader i företagsverksamheten. De har 25 butiker i Finland och än så länge 4 st butiker i Sverige. KAMUX sålde detta år över 20 000 bilar i koncernen och omsätter närmare 2 miljarder. KAMUX är i en expansiv fas och ambitionen är att öppna 5 st nya butiker per år. KAMUX prissätter bilar som är till försäljning så att de alltid hör till de mest förmånliga bland bilar som säljs i butik. De koncenterar sig enbart på sin kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det de gör. Säljarna på KAMUX kan snabbt erbjuda lösningar som passar kunden. De koncentrerar sig enbart på det som är väsentligt, de är flexibla och snabba samtidigt som de vill gå i täten vad gäller förnyelse och utveckling av bilaffärer. KAMUX berättar också ärligt och tydligt vilka tjänster de erbjuder och inte. De är också Nordens största köpare av begagnade bilar. Med detta koncept har de vunnit kundernas förtroende. För mer information om företaget besök www.kamux.se
Företag: KAMUX AB
Ort: Borås
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Bilintresserad försäljningschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilintresserad försäljningschef

Drivna säljare
Vi söker nu drivna bilförsäljare till KAMUX AB i Borås. Trivs du med ett högt arbetstempo? Drivs du av att själv kunna vara med och påverka din lön? Då är detta ett jobb för dig. Ansök redan idag, urval sker löpande! Arbetsuppgifter I rollen som bilförsäljare är det viktigt att kunna skapa kontakt med människor och vinna deras förtroende. Det är dessutom en fördel om man har ett intresse för bilar och förmågan att göra affärer. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder likt många andra säljjobb. Det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även om man är stressad. I och med att en bil är en stor investering och kunden är mån om att göra ett bra köp måste man få kunden att känna förtroende och lita på att man säljer en bra bil. Utbildning/Erfarenhet Vi ser att du som söker är positiv och har en bra inställning. Du bör även ha en god anpassningsförmåga och trivas i ett högt arbetstempo. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare försäljning, gärna direktförsäljning. För att lyckas som bilförsäljare bör du kunna lyssna på och sätta dig in i kundens behov. För att ge kunden bästa service måste bilförsäljarna kunna en hel del om bilarna de säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Förmåner Du får en trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. KAMUX erbjuder även en trevlig och motiverande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Lönen för denna tjänst har en fast lön samt en provosionsbaserad del. Provisionen baseras på dina egna prestationer av försäljningen. Ansökan Du skickar din ansökan till jobbahososs@kamux.se KAMUX AB Kamux är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar. Bilsortimentet är marknadens mest förmånliga. Deras förmånliga pris grundas på effektiva och smidiga arbetsformer, få lagerdagar samt låga kostnader i företagsverksamheten. De har 25 butiker i Finland och än så länge 4 st butiker i Sverige. KAMUX sålde detta år över 20 000 bilar i koncernen och omsätter närmare 2 miljarder. KAMUX är i en expansiv fas och ambitionen är att öppna 5 st nya butiker per år. KAMUX prissätter bilar som är till försäljning så att de alltid hör till de mest förmånliga bland bilar som säljs i butik. De koncenterar sig enbart på sin kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det de gör. Säljarna på KAMUX kan snabbt erbjuda lösningar som passar kunden. De koncentrerar sig enbart på det som är väsentligt, de är flexibla och snabba samtidigt som de vill gå i täten vad gäller förnyelse och utveckling av bilaffärer. KAMUX berättar också ärligt och tydligt vilka tjänster de erbjuder och inte. De är också Nordens största köpare av begagnade bilar. Med detta koncept har de vunnit kundernas förtroende. För mer information om företaget besök www.kamux.se
Företag: KAMUX AB
Ort: Borås
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna säljare

Körglad Chaufför sökes!
Kamux söker en chaufförer för transport av våra bilar mellan våra anläggningar i Sverige. Du kommer att köra nyare transport och personbilar och sålda bilar hem till våra kunder. Du bör vara ärlig, ansvarsfull och plikttrogen. Minimum krav för körkort är B. Vi ser gärna att du har körvana. Vi ser gärna pensionärer till denna tjänst. Arbetet är extra vid behov och innebär i dagsläget 20-140h
Företag: Kamux AB Norrköping
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Körglad Chaufför sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Körglad Chaufför sökes!

Körglad Chaufför sökes!
Kamux söker en chaufförer för transport av våra bilar mellan våra anläggningar i Sverige. Du kommer att köra nyare transport och personbilar och sålda bilar hem till våra kunder. Du bör vara ärlig, ansvarsfull och plikttrogen. Minimum krav för körkort är B. Vi ser gärna att du har körvana. Vi ser gärna pensionärer till denna tjänst. Arbetet är extra vid behov och innebär i dagsläget 20-40h
Företag: KAMUX AB, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 10-19
Sök fler jobb liknande: lediga Körglad Chaufför sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Körglad Chaufför sökes!

Hallvärd
Kamux söker nu en hallvärd till sin anläggning i Borås. Tjänsten innebär en alltiallo roll. I arbetsuppgifter kan det kan det förekomma städ i hallen och allmänna utrymmen, hämta och lämna bilar samt bistå våra säljare i hallen. Vi ser framför oss en ung och glad person, åldern har ingen betydelse ung i sinnet är det viktigaste för oss! På Kamux har vi ett stort hjärta och passion för allt vad bilar och bilförsäljning innebär. Det är viktigt att du delar denna passion! För rätt person kan tjänsten utvecklas till en säljartjänst inom en snar framtid. Välkommen med din ansökan på mail.
Företag: KAMUX AB
Ort: Borås
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Hallvärd jobb, Hallvärd Borås, Hallvärd KAMUX AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hallvärd

Körglad Chaufför sökes!
Kamux söker en chaufförer för transport av våra bilar mellan våra anläggningar i Sverige. Du kommer att köra nyare transport och personbilar och sålda bilar hem till våra kunder. Du bör vara ärlig, ansvarsfull och plikttrogen. Minimum krav för körkort är B. Vi ser gärna att du har körvana. Vi ser gärna att även pensionärer söka denna tjänst. Arbetet är extra vid behov och innebär i dagsläget 20-40h Eftersom det är många som ringer så vill vi gärna att ni mailar istället för att kunna ha ordning på er som är intresserade.
Företag: Kamux AB, Örebro
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Körglad Chaufför sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Körglad Chaufför sökes!

Driven Försäljningschef Sökes!
Nu söker vi en driven försäljningschef till vår anläggning i Jönköping! Söker du nya utmaningar, självständig och vill växa inom en stor koncern? Då har vi en tjänst som passar dig! Vi förväntar oss: Positiv och bra inställning. Anpassningsförmåga för ett högt arbetstempo. Erfarenhet från tidigare bilförsäljning är inget krav men meriterande. Erfarenhet från tidigare ledande befattningar, gärna med sälj. Vi erbjuder: Trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. Hög lön för goda insatser. Trevlig och motiverande arbetsmiljö. Goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Bra introduktion. Kamux är nordens största återförsäljare begagnade person- och transportbilar. Vi har som mål att sälja över 26.000 bilar i Norden i år. vi har 36 butiker varav 7st i Sverige och fler blir det i år.
Företag: KAMUX AB, Jönköping
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Försäljningschef Sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Försäljningschef Sökes!

Driven säljare sökes!
Nu söker vi en driven säljare till vår anläggning i Jönköping! Söker du nya utmaningar, självständig och vill växa inom en stor koncern? Då har vi en tjänst som passar dig! Vi förväntar oss: Positiv och bra inställning. Anpassningsförmåga för ett högt arbetstempo. Driven då man själv påverkar sin lön. Erfarenhet från tidigare bilförsäljning är inget krav men meriterande. Vi erbjuder: Trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. Hög lön för goda insatser. Trevlig och motiverande arbetsmiljö. Goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Bra introduktion. Kamux är nordens största återförsäljare begagnade person- och transportbilar. Vi har som mål att sälja över 26.000 bilar i Norden i år. vi har 36 butiker varav 7st i Sverige och fler blir det i år.
Företag: KAMUX AB, Jönköping
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes!

Driven säljare sökes till Borås!
Nu söker vi en driven säljare till vår anläggning i Borås! Söker du nya utmaningar, självständig och vill växa inom en stor koncern? Då har vi en tjänst som passar dig! Vi förväntar oss: Positiv och bra inställning. Anpassningsförmåga för ett högt arbetstempo. Driven då man själv påverkar sin lön. Erfarenhet från tidigare bilförsäljning är inget krav men meriterande. Vi erbjuder: Trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. Hög lön för goda insatser. Trevlig och motiverande arbetsmiljö. Goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Bra introduktion. Kamux är nordens största återförsäljare begagnade person- och transportbilar. Vi har som mål att sälja över 26.000 bilar i Norden i år. vi har 36 butiker varav 7st i Sverige och fler blir det i år.
Företag: KAMUX AB, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes till Borås! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes till Borås!

Driven Försäljningschef Sökes!
Nu söker vi en driven försäljningschef till vår anläggning i Gävle! Söker du nya utmaningar, självständig och vill växa inom en stor koncern? Då har vi en tjänst som passar dig! Vi förväntar oss: Positiv och bra inställning. Anpassningsförmåga för ett högt arbetstempo. Erfarenhet från tidigare bilförsäljning är inget krav men meriterande. Erfarenhet från tidigare ledande befattningar, gärna med sälj. Vi erbjuder: Trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. Hög lön för goda insatser. Trevlig och motiverande arbetsmiljö. Goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Bra introduktion. Kamux är nordens största återförsäljare begagnade person- och transportbilar. Vi har som mål att sälja över 26.000 bilar i Norden i år. vi har 36 butiker varav 7st i Sverige och fler blir det i år.
Företag: KAMUX AB
Ort: Gävle
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Försäljningschef Sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Försäljningschef Sökes!

Drivna säljare sökes till Gävle!
Nu söker vi två drivna säljare till vår anläggning i Gävle! Söker du nya utmaningar, självständig och vill växa inom en stor koncern? Då har vi en tjänst som passar dig! Vi förväntar oss: Positiv och bra inställning. Anpassningsförmåga för ett högt arbetstempo. Driven då man själv påverkar sin lön. Erfarenhet från tidigare bilförsäljning är inget krav men meriterande. Vi erbjuder: Trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. Hög lön för goda insatser. Trevlig och motiverande arbetsmiljö. Goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Bra introduktion. Kamux är nordens största återförsäljare begagnade person- och transportbilar. Vi har som mål att sälja över 26.000 bilar i Norden i år. vi har 36 butiker varav 7st i Sverige och fler blir det i år.
Företag: KAMUX AB
Ort: Gävle
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna säljare sökes till Gävle! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna säljare sökes till Gävle!

Ekonomichef till Kamux AB
Presentation Kamux är en växande och innovativ återförsäljare av begagnade bilar. År 2012 slog Kamux upp portarna i Sverige och är idag etablerat i Gävle, Borlänge, Uppsala, Norrköping, Borås, Jönköping och Örebro. I början av 2016 öppnas även en bilhall i norra Stockholm. I rollen som Ekonomichef erbjuds du en kvalificerad och utvecklande tjänst i en framgångsrik och lönsam internationell koncern. Arbetsuppgifter Du kommer att leda ett litet team och rapporterar till koncernens CFO i Finland. Bolaget sitter i trevliga lokaler i Stockholm. Ditt huvudsakliga arbete är: - Att ha ett övergripande ansvar för kund- och leverantörsreskontra. - Att delta i arbetet med löneberäkningar. - Löpande bokföring. - Skatt- och momsarbete. - Månads- och årsbokslut. - Årsredovisningsarbete. Du förbereder även månadsrapporter och årliga budgetar för verksamheten samt månadsprognoser för året. Du ser till att erforderliga registreringsansökningar och betalningar görs. Du stöder organisationen och har kontinuerlig kontakt med Kamux AB finanspartners (revisorer, banker, auto finansbolag etc.). För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom controllingarbete längre fram i anställningen. Du är en viktig del av ledningsgruppen för Kamux AB. Du rapporterar även till chefen för Kamux AB i Sverige. Utbildning/erfarenhet Du är troligen civilekonom eller motsvarande med minst 5 års relevant yrkeserfarenhet alternativt att du har motsvarande kunskap inom redovisningsområdet genom tidigare befattningar. Du är en effektiv kommunikatör på alla nivåer och behöver inte tidigare ha arbetat inom bilbranschen. Egenskaper som vi värderar högt är: Ett självgående förhållningssätt till arbetet, positivitet, analytisk förmåga inom ekonomi och en handlingskraftighet. Det är ett krav att du talar flytande svenska och bra engelska, meriterande om du talar finska. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av MSFT Dynamics AX. Företagsbeskrivning Bolaget grundades i Finland i början av 2000-talet. Idag betjänas kunder på 28 orter runt om i Finland och 8 orter i Sverige, och sålde fler än 20000 bilar tillsammans 2014. Under 2015 har Kamux startat etableringen på den tyska marknaden. Bolaget har haft en kraftig tillväxt de senaste tio åren och har i genomsnitt vuxit med 40 % per år Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Gävle AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till Kamux AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till Kamux AB

Kamux söker en ekonomiadministratör till Sthlm
Nu söker vi på Kamux en ekonomiadministratör till huvudkontoret i Stockholm! Är DU vår nästa ekonomiadministratör? Då tycker jag att du ska söka denna tjänst redan idag och bli en i Kamux teamet. Arbetsuppgifter: Leverantörreskontra (kontering, attesthantering, utbetalning) Betalning av bilar och övriga utbetalningar Kundreskontra (bokföring av in- och utbetalningar, bevakning av obetalda kundfordringar) Behjälplig med löpande bokföring Posthantering Stöd till säljarna i frågor gällande administration Övriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma, tex hantering av ägarbyten Vi söker dig som: Har relevant utbildning samt minst 1-års arbetserfarenhet inom liknande arbete. Är noggrann och har ambitionen att utföra sitt arbete med god kvalitet. Trivs med ett administrativt arbete och har ett strukturerade arbetssätt. Är initiativtagande och energisk samt har förmåga att slutföra dina arbetsuppgifter. Avslutningsvis söker vi dig som är en jordnära och trevlig person som trivs med att arbeta i team och i nära samarbete med övriga kollegor. Det är meriterande om du: Har erfarenhet av ekonomisystemet Microsoft Dynamics AX Har arbetat som ekonomiskadministratör inom bilhandel tidigare Vi erbjuder dig: Ett dynamiskt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya ekonomiadministratör? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Stockholm/Ekonomiadmin. Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: Kamux AB, Uppsala
Ort: Solna
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en ekonomiadministratör till Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en ekonomiadministratör till Sthlm

Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Kamux söker 2 positiva och drivna bilförsäljare till vår butik i Gävle. Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du: Har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya toppsäljare? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Gävle/Bilförsäljare Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: KAMUX AB
Ort: Gävle
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle

Kamux söker en grym bilförsäljare till Jönköping
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Kamux söker en positiv och driven bilförsäljare till vår butik i Jönköping. Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du: Har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya toppsäljare? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Jönköping/Bilförsäljare Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: KAMUX AB, Jönköping
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en grym bilförsäljare till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en grym bilförsäljare till Jönköping

Kamux söker en försäljningschef till Borås
Nu söker vi på Kamux en försäljningschef till vår butik i Borås! Är du den vi söker? Vill du vara försäljningschef hos oss på Kamux? Då tycker jag att du ska söka denna tjänst redan idag och bli en i Kamux teamet. Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet som försäljningschef Kan bygga stora som små team Är entreprenör Är driven av att jobba efter uppsatta mål Är positiv och har en bra inställning Är social och omtänksam Har arbetsmoral Har en god anpassningsförmåga Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har B-körkort Du ska tycka om att ha: Budgetansvar Personalansvar Lagerstruktur Meriterande (men inget krav) om du: Har tidigare erfarenhet från bilbranschen Arbetsuppgifter: Dina Arbetsuppgifter är detsamma som för en bilförsäljare med uppsatta mål för försäljning och inköp. Det är viktigt att du som försäljningschef arbetar med engagemang och som en bra förebild för dina säljare. Du har även fullt ansvar över dina säljares prestationer och att de uppnår sina uppsatta mål. Viktigt att du är en entreprenör så att du kan driva din butik framåt och vilja utvecklas samt kunna utmana dig själv. Bygga teamkänsla, uppnå butikens, säljarnas och dina egna personliga mål med en glad och positiv attityd och en känsla för bra affärer. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Kamux står för löpande utbildningar vid behov. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Skulle du vara en bra försäljningschef hos oss? Tveka inte att söka redan idag! Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Borås/Försäljningschef Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande!
Företag: KAMUX AB, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en försäljningschef till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en försäljningschef till Borås

Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Kamux söker en positiv och driven bilförsäljare till vår butik i Borås. Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du: Har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya toppsäljare? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Borås/Bilförsäljare Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: KAMUX AB, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås

Kamux söker en försäljningschef till Järfälla
Vill du vara försäljningschef hos oss på Kamux? Då tycker jag att du ska söka denna tjänst redan idag och bli en i Kamux teamet. Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet som försäljningschef Kan bygga stora som små team Är entreprenör Är driven av att jobba efter uppsatta mål Är positiv och har en bra inställning Är social och omtänksam Har arbetsmoral Har en god anpassningsförmåga Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har B-körkort Du ska tycka om att ha: Budgetansvar Personalansvar Lagerstruktur Meriterande (men inget krav) om du: Har tidigare erfarenhet från bilbranschen Arbetsuppgifter: Dina Arbetsuppgifter är detsamma som för en bilförsäljare med uppsatta mål för försäljning och inköp. Det är viktigt att du som försäljningschef arbetar med engagemang och som en bra förebild för dina säljare. Du har även fullt ansvar över dina säljares prestationer och att de uppnår sina uppsatta mål. Viktigt att du är en entreprenör så att du kan driva din butik framåt och vilja utvecklas samt kunna utmana dig själv. Bygga teamkänsla, uppnå butikens, säljarnas och dina egna personliga mål med en glad och positiv attityd och en känsla för bra affärer. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Kamux står för löpande utbildningar vid behov. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Skulle du vara en bra försäljningschef hos oss? Tveka inte att söka redan idag! Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Järfälla/Försäljningschef Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande!
Företag: KAMUX AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en försäljningschef till Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en försäljningschef till Järfälla

Kamux söker drivna bilförsäljare till Järfälla
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Kamux söker positiva och drivna bilförsäljare till vår nya butik i Järfälla. Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du: Har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya toppsäljare? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Järfälla/Bilförsäljare Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: KAMUX AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker drivna bilförsäljare till Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker drivna bilförsäljare till Järfälla

Kamux söker drivna bilförsäljare till Växjö
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Kamux söker en positiv och driven bilförsäljare till vår butik i Växjö. Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du: Har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya toppsäljare? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Växjö/Bilförsäljare Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: KAMUX AB
Ort: Växjö
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker drivna bilförsäljare till Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker drivna bilförsäljare till Växjö

Kamux söker en driven bilförsäljare till Uppsala
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Kamux söker en positiv och driven bilförsäljare till vår butik i Uppsala. Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du: Har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya toppsäljare? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Borås/Bilförsäljare Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: Kamux AB, Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en driven bilförsäljare till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en driven bilförsäljare till Uppsala

Kamux söker drivna bilförsäljare till Järfälla
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Kamux söker positiva och drivna bilförsäljare till vår nya butik i Järfälla. Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du: Har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya toppsäljare? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Järfälla/Bilförsäljare Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: KAMUX AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker drivna bilförsäljare till Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker drivna bilförsäljare till Järfälla

Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Kamux söker 2 positiva och drivna bilförsäljare till vår butik i Gävle. Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du: Har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya toppsäljare? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Gävle/Bilförsäljare Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: KAMUX AB
Ort: Gävle
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle

Kamux söker en ekonomiadministratör till Sthlm
Nu söker vi på Kamux en ekonomiadministratör till huvudkontoret i Stockholm! Är du den vi söker? Är DU vår nästa ekonomiadministratör? Då tycker jag att du ska söka denna tjänst redan idag och bli en i Kamux teamet. Arbetsuppgifter: Leverantörsreskontra (kontering, attesthantering, utbetalning) Betalning av bilar och övriga utbetalningar Kundreskontra (bokföring av in- och utbetalningar, bevakning av obetalda kundfordringar) Behjälplig med löpande bokföring Posthantering Stöd till säljarna i frågor gällande administration Övriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma, tex hantering av ägarbyten Vi söker dig som, Är noggrann och har ambitionen att utföra sitt arbete med god kvalitet. Trivs med ett administrativt arbete och har ett strukturerade arbetssätt. Är initiativtagande och energisk samt har förmåga att slutföra dina arbetsuppgifter. Avslutningsvis söker vi dig som är en jordnära och trevlig person som trivs med att arbeta i team och i nära samarbete med övriga kollegor. Det är meriterande om du, Har erfarenhet av ekonomisystemet Microsoft Dynamics AX Har arbetat som ekonomiskadministratör inom bilhandel tidigare Vi erbjuder dig: Ett dynamiskt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 32 butiker runt om i Finland och 8 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya ekonomiadministratör? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Stockholm/Ekonomiadmin. Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: Kamux AB, Uppsala
Ort: Solna
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en ekonomiadministratör till Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en ekonomiadministratör till Sthlm

Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås
Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Kamux söker en positiv och driven bilförsäljare till vår butik i Borås. Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du: Har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 33 butiker runt om i Finland och 9 i Sverige. År 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Har du det som krävs för att bli vår nya toppsäljare? Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobbahososs@kamux.se och skriv i ämnesfältet: Borås/Bilförsäljare Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: KAMUX AB, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås

Kamux söker driven bilförsäljare till Växjö
Kamux söker en driven bilförsäljare till Växjö - Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? - Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? - Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? - Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: - Är positiv och har en bra inställning. - Är social och omtänksam. - Har arbetsmoral och är driven. - Har en god anpassningsförmåga. - Trivs att arbeta i ett högt tempo. - Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. - Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 34 butiker runt om i Finland och 9 i Sverige. År 2015 sålde vi fler än 28 500 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Skulle du vara en bra säljare hos oss? Tveka inte att söka redan idag! Skicka in ditt CV och personliga brev från link nedan / från www.kamux.se/jobba-hos- oss Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande!
Företag: KAMUX AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker driven bilförsäljare till Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker driven bilförsäljare till Växjö

Nu söker Kamux en försäljningschef till Örebro!
Nu söker vi på Kamux en försäljningschef till vår butik i Örebro! Är du den vi söker? Vill du vara försäljningschef hos oss på Kamux? Då tycker jag att du ska söka denna tjänst redan idag och bli en i Kamux teamet. Vi söker dig som: - Har tidigare erfarenhet som försäljningschef - Kan bygga stora som små team - Är entreprenör - Är driven av att jobba efter uppsatta mål - Är positiv och har en bra inställning - Är social och omtänksam - Har bra arbetsmoral - Har en god anpassningsförmåga - Trivs att arbeta i ett högt tempo. - Har B-körkort Du ska tycka om att ha: - Budgetansvar - Personalansvar - Lagerstruktur Meriterande (men inget krav) om du har tidigare erfarenhet från bilbranschen. Arbetsuppgifter: Dina Arbetsuppgifter är detsamma som för en bilförsäljare med uppsatta mål för försäljning och inköp. Det är viktigt att du som försäljningschef arbetar med engagemang och som en bra förebild för dina säljare. Du har även fullt ansvar över dina säljares prestationer och att de uppnår sina uppsatt mål. Viktigt att du är en entreprenör så att du kan driva din butik framåt och vilja utvecklas samt kunna utmana dig själv. Bygga teamkänsla, uppnå butikens, säljarnas och dina egna personliga mål med en glad och positiv attityd och en känsla för bra affärer. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Kamux står för löpande utbildningar vid behov. Goda insatser kommeratt generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 34 butiker runt om i Finland och 9 i Sverige. År 2015 sålde vi fler än 28 500 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Skulle du vara en bra försäljningschef hos oss? Tveka inte att söka redan idag! Skicka in ditt CV och personliga brev senast 31 Juli från länken nedan. www.kamux.se/jobba-hos- oss Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande!
Företag: Kamux AB, Örebro
Ort: Örebro
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker Kamux en försäljningschef till Örebro! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker Kamux en försäljningschef till Örebro!

Country director
Kamux is a Nordic car retail chain specializing in the sale of used cars that is growing rapidly. The first Kamux car showroom was opened in Finland in 2003 and today Kamux has 34 car showrooms in Finland, nine car showrooms in Sweden and it opened its first car showroom in Germany in December 2015. Since its incorporation, Kamux has sold more than 110,000 used cars. But the story has only just begun! Low market shares both in Finland and Sweden, not to mention Germany, provide significant growth opportunities in current markets and future markets. Kamux?s strategic goal is to become the #1 used car retailer in Europe. In 2015, Kamux Group's turnover was approximately 310MEUR with about 28 500 cars sold. For 2016 Kamux is targeting sales of over 400MEUR. The company employs approximately 270 professionals. The company?s founder Juha Kalliokoski is Kamux Group CEO. In Sweden Kamux is growing fast, from 7MEUR in 2013 to 50MEUR in 2015. During past three years there has been continued top line growth and target is to reach profitability during 2016. Would you like to join our team? Now we are looking for business oriented and hands-on minded Country director The County Director of Sweden is responsible for running and growing the business. Around 80% of the personnel are sales people: Area manager(s), sales managers and sales personnel. Area managers, operative marketing and financial manager report directly to the Country Director. Total number of personnel is in Sweden is around 40 and growing. Most important external stakeholders are auto finance companies, insurance companies and companies Kamux buys cars from. Country Director reports to Kamux Group CEO and is a member of Kamux Group management team The primary responsibilities of the Country Director are: - Responsible for the business results of Sweden and operational management of the company - Responsible for the fulfilment of the legal responsibilities and obligations of Kamux Sweden - Deliver the growth and profitability plan determined by the Kamux Group Board in Sweden - Understand the local market and adapt Kamux ways of working to local market - Builds Kamux brand and awareness in Sweden Key performance indicators are: - Sales growth - Operating profit - Inventory turnover - Customer satisfaction and employee satisfaction The needed professional skills and experience can be summarized as follows: - Experience in leading a chain store business - Managing sales and sales personnel - Communication- and negotiation skills - Big picture thinking and seizing opportunities. Quick business mind to see relations and cause & effect of matters. Ability to take immediate actions be it praise or corrective measures. - Understanding of the local market and culture - Strong quantitative skills - Swedish and English language skills Are you interested? Please send your cover letter and CV with salary request in English no later than 21st of August 2016. More information from 8th of August on weekdays Kamux Group HR director Tommi Iiskonmäki P: +358 40 580 1498 or E: tommi.iiskonmaki@kamux.fi.
Företag: Kamux AB Järfalla
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Country director jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Country director

Kamux söker driven bilförsäljare till Järfalla
Kamux söker en driven bilförsäljare till Järfalla, Stockholm - Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? - Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? - Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? - Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: - Är positiv och har en bra inställning. - Är social och omtänksam. - Har arbetsmoral och är driven. - Har en god anpassningsförmåga. - Trivs att arbeta i ett högt tempo. - Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. - Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 34 butiker runt om i Finland och 9 i Sverige. År 2015 sålde vi fler än 28 500 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Skulle du vara en bra säljare hos oss? Tveka inte att söka redan idag! Skicka in ditt CV och personliga brev senast 7 Augusti från länken nedan. www.kamux.se/jobba-hos-oss För mer information kontakta Försälningchef Gustav Österbeg, gustav.osterberg@kamux.se alternativt 070 915 46 16. Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande!
Företag: Kamux AB Järfalla
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker driven bilförsäljare till Järfalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker driven bilförsäljare till Järfalla

Kamux söker ny kollega till butiken i Borås.
Kamux söker en driven bilförsäljare till Borås! Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 34 butiker runt om i Finland och 9 i Sverige. År 2015 sålde vi fler än 28 500 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Skulle du vara en bra bilförsäljare hos oss? Tveka inte att söka redan idag! Skicka in ditt CV och personliga brev senast 25 September från länken nedan. www.kamux.se/jobba-hos-oss För mer information kontakta Försäljningschef Imer Hrustic, imer.hrustic@kamux.se alternativt 070 915 18 42. Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande!
Företag: KAMUX AB, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker ny kollega till butiken i Borås. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker ny kollega till butiken i Borås.

Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 34 butiker runt om i Finland och 9 i Sverige. År 2015 sålde vi fler än 28 500 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Skulle du vara en bra bilförsäljare hos oss? Tveka inte att söka redan idag! Skicka in ditt CV och personliga brev senast 2 Oktober via länken nedan. https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21023&lang=se&job_id=4660&jc=102 För mer information kontakta Regionschef Petri Heikkinen, mail: petri.heikkinen@kamux.se alternativt mobil: 070 325 18 13. Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande!
Företag: KAMUX AB
Ort: Gävle
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker 2 drivna bilförsäljare till Gävle

Kamux söker en bilförsäljare till Jönköping
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du lika lätt för skratt som att skapa nya kontakter? Vill du själv kunna vara med och påverka din lön? Har du ett genuint intresse för bilar? Då har VI jobbet för DIG! Arbetsuppgifter: Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Det är viktigt att skapa kontakt med kunden och få deras förtroende. Du ska hjälpa kunden med att hitta det han/hon söker. Då köp av bil är en stor investering är det viktig att du som säljare är ärligt och tydligt om vilka tjänster Kamux erbjuder och inte erbjuder. För att kunna ge våra kunder den bästa service, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Vi söker dig som: Är positiv och har en bra inställning. Är social och omtänksam. Har arbetsmoral och är driven. Har en god anpassningsförmåga. Trivs att arbeta i ett högt tempo. Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov. Har B-körkort. Meriterande (men inget krav) om du har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning. Vi erbjuder dig: Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en hög lön. Om Kamux: Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag den en av de största nordiska bilåterförsäljaren med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder på 34 butiker runt om i Finland och 9 i Sverige. År 2015 sålde vi fler än 28 500 bilar och i slutet av 2015 tog vi det första steget i den tyska marknaden och öppnade den första butiken i Elmshorn, vid Hamburg. Skulle du vara en bra bilförsäljare hos oss? Tveka inte att söka redan idag! Skicka in ditt CV och personliga brev senast 2 Oktober från länken nedan. https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21023&lang=se&job_id=4662&jc=102 För mer information kontakta Försäljningschef Mattias Johannesson, mail: mattias.johannesson@kamux.se alternativt mobil: 070 325 04 82. Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande!
Företag: KAMUX AB, Jönköping
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en bilförsäljare till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en bilförsäljare till Jönköping


Sök lediga jobb KAMUX AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se