KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING jobb - lediga jobb

KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING jobb KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare- Sigtuna

  2. Förskollärare- Sigtuna

  3. kokerska/kock- Sigtuna

  4. Förskolelärare sökes.- Sigtuna

  5. Förskollärare- Sigtuna

  6. Kock/Kokerska till Kanonkullens förskola i Märsta- Sigtuna


Mer beskrivning

Förskollärare
Vi söker förskollärare till Kanonkullens förskola. Kanonkullen är ett föräldrakooperativ beläget centralt i Märsta med goda kommunikationsmöjligheter. Förskolan har c:a 40 barn uppdelade i tre grupper under dagarna. Personalen arbetar i ett arbetslag där alla känner ansvar för hela förskolans utveckling men med särskilt ansvar över en av förskolans grupper. Förskolan har utevistelse som profil. Vår verksamhet bedrivs till stor del utomhus på vår fantastiska gård med stora möjligheter. Vi söker nu förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98/10 och våra egna styrdokument. Vi söker endast förskollärare med giltig förskollärarexamen.
Företag: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sigtuna, Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Kanonkullens förskola söker förskollärare. Kanonkullen är ett föräldrakooperativ beläget centralt i Märsta med goda kommunikationsmöjligheter. Förskolan har c:a 40 barn uppdelade i tre grupper under dagarna. Personalen arbetar i ett arbetslag där alla känner ansvar för hela förskolans utveckling men med särskilt ansvar för en av förskolans grupper. Förskolan har utevistelse som profil. Vår verksamhet bedrivs till stor del utomhus på vår fantastiska gård med stora möjligheter. Vi söker nu förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98/10.
Företag: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sigtuna, Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

kokerska/kock
Kanonkullens förskola söker kock/kokerska 25 tim/v till vårt föräldrakooperativ. Förskolan har c:a 40 barn och 9 personal. Du ska ansvara för planering av matsedlar, inköp och matlagning samt ansvara för hygien och renhållning av köket. Du bör därför vara väl insatt i regler för livsmedelshantering och de kontroller som krävs för detta.
Företag: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga kokerska/kock jobb, kokerska/kock Sigtuna, kokerska/kock KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kokerska/kock

Förskolelärare sökes.
Kort beskrivning av företaget: Kanonkullens ekonomiska förening driver sedan 1991 föräldrakooperativet Kanonkullens förskola. Förskolan är belägen med 10 minuters promenadavstånd från Märstas pendel, mellan Norrbacka och Sigtuna området. På förskolan är c:a 38 barn placerade och här arbetar sex pedagoger, Vi lyfter fram barnens lärande under hela dagen och vi prioriterar en avstressande miljö med lugnt tempo. Förskolan har utevistelse som profil. Utelek, naturupplevelser och rörelse är en viktig del av vår verksamhet. Vi arbetar med ett projektinriktat och utforskande arbetssätt och vi har barnens lärmiljö i fokus som vi utformar utifrån barnens frågor och uppdraget i läroplanen. Vi strävar alltid efter att barnen på förskolan skall få möjlighet att "vara sitt bästa jag". Vår verksamhet bygger på tät samverkan mellan barn och föräldrar och som huvudman för verksamheten är föreningens styrelse. Vi söker nu till vårt arbetslag dig som är utbildad förskollärare och som genom ett medforskande arbetssätt tillsammans med övriga i arbetslaget, med den reviderade läroplanen som grund vill vara med och utmana Kanonkullens barn via lek och lärande i vardagen. Utbildning/Erfarenhet Förskollärarexamen. Du ska vara legitimerad eller invänta legitimation. Du ska kunna leda en barngrupp och samarbeta med kollegor och föräldrar. På Kanonkullen erbjuds du friskvårdsbidrag, arbetskläder och möjlighet till fortbildning.
Företag: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolelärare sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolelärare sökes.

Förskollärare
Till föräldrakooperativet Kanonkullen söker vi förskollärare. Nu söker vi dig som vill arbeta på en förskola med utevistelse som profil och som arbetar med barnen i små grupper under dagarna. Vi är ett stabilt arbetslag som arbetar nära varandra. Vi har barnens intressen som utgångspunkt då vi lägger upp arbetet enligt förskolans läroplan och vi arbetar medforskande som närvarande och utmanade pedagoger. Vårt ledord är att våra barn ska ges möjlighet vara sitt bästa jag i en verksamhet där de utmanas till eftertanke och lärande. Din uppgift blir att leda och utveckla verksamheten på förskolan tillsammans med övriga pedagoger enligt förskolans styrdokument. Vi söker dig som har förskollärar legitimation och som tillsammans med övriga pedagoger vill vara med och utveckla verksamheten. Kanonkullens förskola är ett föräldrakooperativ, en ekonomisk förening utan vinstintresse där föräldrarna bildar en styrelse som huvudman för förskolan. På så sätt arbetar pedagoger och föräldrar tillsammans för barnens bästa. Förskolans profil är utevistelse. Vi tillbringar stor del av dagen ute på vår fantastiska gård och vi besöker regelbundet skogen och andra platser i närområdet. Vi prioriterar små barngrupper: Förskolans c:a 40 barn är uppdelade i tre avdelningar. Barnens intressen är vår utgångspunkt då vi lägger upp arbetet enligt förskolans läroplan. Vi arbetar som medforskande, utmanande och närvarande pedagoger. Vårt ledord är att barnen ska ges möjlighet att vara sitt bästa jag i en verksamhet där de utmanas till eftertanke och lärande.
Företag: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sigtuna, Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Kock/Kokerska till Kanonkullens förskola i Märsta
Till föräldrakooperativet Kanonkullens förskola söker vi nu en kock/kokerska som bidrar till våra barns matglädje. Du kommer att ansvara för matlagning, inköp av råvaror, planering av menyer, servering och efterarbete utav förskolans luncher. Du skall även förbereda för vårt mellanmål. Vi önskar att du tillagar näringsriktig mat från grunden för att servera till våra c:a 40 barn och åtta pedagoger. Vi söker dig som: - har utbildning och gärna erfarenhet från förskolekök eller liknande verksamhet samt grundläggande kunskaper i livsmedelshygien och näringslära. - har matpassion, och stor social kompetens - är positiv, ansvarsfull och flexibel och brinner för att servera barnen god, näringsriktig mat lagad från grunden gärna med ekologiska råvaror. Kanonkullens förskola drivs som ett föräldrakooperativ och ligger belägen mellan Sätuna och Norrbackaområdet i Märsta med c:a tio minuters promenad från Märsta station. Förskolan har c:a 40 barn placerade och här arbetar åtta pedagoger. Vi söker nu till vårt arbetslag en kock/ kokerska till vårt kök.
Företag: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska till Kanonkullens förskola i Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska till Kanonkullens förskola i Märsta


Sök lediga jobb KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se