KICKS jobb - lediga jobb

KICKS jobb KICKS jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KICKS. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KICKS. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang- Stockholm

 2. KICKS söker extrapersonal- Varberg

 3. KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang- Håbo

 4. KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang- Mjölby

 5. KICKS söker Butikschef- Stockholm

 6. KICKS söker Butikschef- Nacka

 7. KICKS Inköp söker Planner för Private Label- Stockholm

 8. KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang- Östersund

 9. KICKS söker Butikschef- Sigtuna

 10. Få en kickstart på din säljkarriär!- Kristianstad

 11. Få en kickstart på din säljkarriär!- Vänersborg

 12. Financial Controller till KICKS- Stockholm

 13. Få en kickstart på din säljkarriär!- Linköping

 14. Få en kickstart på din säljkarriär!- Kalmar

 15. Få en kickstart på din säljkarriär!- Växjö

 16. KICKS söker säljare med engagemang/15 tim per vecka- Sigtuna

 17. Få en kickstart på din säljkarriär!- Skövde

 18. Få en kickstart på din säljkarriär!- Linköping

 19. Säljare för Elfordon och Kickscooters- Ospecificerad arbetsort

 20. Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent- Stockholm

 21. Få en kickstart på din säljkarriär!- Vänersborg

 22. KICKS söker Butikschef- Norrköping

 23. Få en kickstart på din säljkarriär!- Kristianstad

 24. Få en kickstart på din säljkarriär!- Sollentuna

 25. Utskicksarbete- Stockholm

 26. KICKS söker Butikschef- Åre

 27. KICKS söker Butikschef- Nacka

 28. Få en kickstart på din säljkarriär!- Sollentuna

 29. KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang- Uppsala

 30. Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent- Stockholm

 31. Få en kickstart på din säljkarriär!- Stockholm

 32. Få en kickstart på din säljkarriär!- Kalmar

 33. Få en kickstart på din säljkarriär!- Malmö

 34. Få en kickstart som säljare!- Uppsala

 35. KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang- Luleå

 36. Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent- Stockholm

 37. Få en kickstart som säljare!- Luleå

 38. Få en kickstart som säljare!- Halmstad

 39. Få en kickstart på din säljkarriär!- Västervik

 40. Få en kickstart som säljare!- Västerås


Mer beskrivning

KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Vi söker dig som: • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor • Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service • Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team • Är utbildad hudterapeut eller makeupartist Har du erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd. Tjänsten är på deltid. Välkommen in med din ansökan redan idag! Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang

KICKS söker extrapersonal
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Vi söker dig som: • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor • Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service • Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd. Det är en deltidstjänst på visstid med lågt antal timmar och stor flexibilitet. Vi intervjuar löpande! Välkommen in med din ansökan redan idag! Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Varberg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker extrapersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker extrapersonal

KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Vi söker dig som: • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor • Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service • Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team • Är utbildad makeupartist eller hudterapeut Har du dessutom erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd. Tjänsten är ett vikariat på deltid. Välkommen in med din ansökan redan idag! Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Håbo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang

KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Vi söker dig som: • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor • Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service • Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team • Är utbildad makeupartist eller hudterapeut Har du dessutom erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd. Tjänsten är ett vikariat på deltid. Välkommen in med din ansökan redan idag! Vi intervjuar löpande. Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Mjölby
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang

KICKS söker Butikschef
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefer med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete. Som butikschef är dina två huvuduppgifter att vara en coachande ledare och att driva din butik affärsmannamässigt. Du ansvarar för ett team vars främsta uppgift är att ge KICKS besökare en lustfylld köpupplevelse. Teamet arbetar mot uppsatta mål och butikchefens viktigaste uppgift är att coacha medarbetaren i hans/hennes måluppfyllelse. Som butikschef ansvarar du för löne- och utvecklingssamtal, teammöten, mål- och resultatdiskussioner. Du har fullt ansvar för butiksdriften, att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt att gällande resultatmål, nyckeltal och budget uppnås. Ditt dagliga arbete innebär egen aktiv försäljning samt löpande coaching, med målet att våra kunder alltid skall mötas av välmotiverade och tillgängliga säljare med god produktkunskap. Vi söker dig som: • Är kund- och resultatorienterad • Ser tillgänglighet för medarbetare som en självklarhet i ditt arbete • Är en god relationsbyggare och har en positiv människosyn • Besitter personlig mognad • Har ledarerfarenhet • Ha ett stort intresse för såväl försäljning som våra produkter • Trivs med att arbeta under distansledarskap Vidare är du en engagerad och motiverande person med intresse för affären. Du tycker om tempo och att jobba i ett dynamiskt företag där du kan vara med och påverka utvecklingen. Du har sunda levnadsvanor och du inser vikten av att vara en förebild i alla lägen. Du motiveras och drivs av att se andra lyckas! Vi erbjuder dig möjligheten att: • vara med och leda KICKS utveckling • leda och utveckla medarbetare • utveckla dig själv som ledare Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande. Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker Butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker Butikschef

KICKS söker Butikschef
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefer med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete. Som butikschef är dina två huvuduppgifter att vara en coachande ledare och att driva din butik affärsmannamässigt. Du ansvarar för ett team vars främsta uppgift är att ge KICKS besökare en lustfylld köpupplevelse. Teamet arbetar mot uppsatta mål och butikchefens viktigaste uppgift är att coacha medarbetaren i hans/hennes måluppfyllelse. Som butikschef ansvarar du för löne- och utvecklingssamtal, teammöten, mål- och resultatdiskussioner. Du har fullt ansvar för butiksdriften, att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt att gällande resultatmål, nyckeltal och budget uppnås. Ditt dagliga arbete innebär egen aktiv försäljning samt löpande coaching, med målet att våra kunder alltid skall mötas av välmotiverade och tillgängliga säljare med god produktkunskap. Vi söker dig som: • Är kund- och resultatorienterad • Ser tillgänglighet för medarbetare som en självklarhet i ditt arbete • Är en god relationsbyggare och har en positiv människosyn • Besitter personlig mognad • Har ledarerfarenhet • Ha ett stort intresse för såväl försäljning som våra produkter • Trivs med att arbeta under distansledarskap Vidare är du en engagerad och motiverande person med intresse för affären. Du tycker om tempo och att jobba i ett dynamiskt företag där du kan vara med och påverka utvecklingen. Du har sunda levnadsvanor och du inser vikten av att vara en förebild i alla lägen. Du motiveras och drivs av att se andra lyckas! Vi erbjuder dig möjligheten att: • vara med och leda KICKS utveckling • leda och utveckla medarbetare • utveckla dig själv som ledare Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande. Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Nacka
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker Butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker Butikschef

KICKS Inköp söker Planner för Private Label
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. KICKS Inköpsorganisation ansvarar för inköp och sortiments­utveckling av skönhetsprodukter. Private Label är ett växande och viktigt affärsområde inom KICKS. Ditt uppdrag är att ansvara för ekonomisk analys och rekommendationer, målsättning och uppföljning inom området Private Label. Du är en viktig länk i optimeringen av kampanjer, sortiment, lanseringar och processer. Vi söker dig * med tidigare erfarenhet av ekonomisk analys gärna från detaljhandeln * med ett brinnande intresse för skönhetsprodukter och med ett kommersiellt driv * som har en akademisk examen med ekonomisk inriktning * med stor IT-kunskap, särskilt av Excel * med en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och som är öppen, engagerad och nyfiken * med ett intresse för administrativ struktur och som gillar att vara ”spindeln i nätet” Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vet att du som söker kännetecknas av engagemang, lösningsfokus och professionalism i allt du tar dig an! Du är själfallet noggrann och har en god analytisk förmåga. Du är en nyfiken, flexibel och prestigelös person som är öppen och gärna kommer med egna förslag till nya lösningar. Du har mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare har du god kommersiell förståelse som du använder till att skapa kreativa analyser och processer. För att trivas på Axstores, KICKS och i teamet bör du vara en riktig ”doer” som trivs i dynamisk och snabbrörlig miljö. Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på vårt huvudkontor. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag – vi intervjuar löpande. Ansök genom att klicka på länken "Skicka ansökan" till höger. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Plannerchef Kicks Skönhet, Anette Vangefors Pantulin på tfn:08-4532815.
Företag: Axstores KICKS Sverige
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS Inköp söker Planner för Private Label jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS Inköp söker Planner för Private Label

KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Vi söker dig som: • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor • Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service • Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team • Är utbildad hudterapeut eller makeupartist Har du erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd. Tjänsten är på deltid. Välkommen in med din ansökan redan idag! Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Östersund
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang

KICKS söker Butikschef
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefer med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete. Som butikschef är dina två huvuduppgifter att vara en coachande ledare och att driva din butik affärsmannamässigt. Du ansvarar för ett team vars främsta uppgift är att ge KICKS besökare en lustfylld köpupplevelse. Teamet arbetar mot uppsatta mål och butikchefens viktigaste uppgift är att coacha medarbetaren i hans/hennes måluppfyllelse. Som butikschef ansvarar du för löne- och utvecklingssamtal, teammöten, mål- och resultatdiskussioner. Du har fullt ansvar för butiksdriften, att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt att gällande resultatmål, nyckeltal och budget uppnås. Ditt dagliga arbete innebär egen aktiv försäljning samt löpande coaching, med målet att våra kunder alltid skall mötas av välmotiverade och tillgängliga säljare med god produktkunskap. Vi söker dig som: • Är kund- och resultatorienterad • Ser tillgänglighet för medarbetare som en självklarhet i ditt arbete • Är en god relationsbyggare och har en positiv människosyn • Besitter personlig mognad • Har ledarerfarenhet • Ha ett stort intresse för såväl försäljning som våra produkter • Trivs med att arbeta under distansledarskap Vidare är du en engagerad och motiverande person med intresse för affären. Du tycker om tempo och att jobba i ett dynamiskt företag där du kan vara med och påverka utvecklingen. Du har sunda levnadsvanor och du inser vikten av att vara en förebild i alla lägen. Du motiveras och drivs av att se andra lyckas! Vi erbjuder dig möjligheten att: • vara med och leda KICKS utveckling • leda och utveckla medarbetare • utveckla dig själv som ledare Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande. Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker Butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker Butikschef

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 300 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Kristianstad och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Kristianstad med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 300 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Vänersborg och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Vänersborg med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Financial Controller till KICKS
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av närmare 250 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan ingår i Axstores. Välkommen att besöka vår hemsida! www.kicks.se Vi söker nu en Financial Controller, med placering på huvudkontoret vid Skanstull.   Arbetsuppgifter Rollen är KICKS primära gränssnitt mot redovisningsfunktionen samt lönehanteringen vilket medför ett huvudansvar för de processer och träffpunkter som verkar för ett effektivt samarbete. Utöver detta innebär den ett övergripande ansvar för analys av bokslut, rapportering, upprättande av budget, prognoser och affärsplan. Vidare tillkommer ansvar för investeringsprocesser, innefattande upprättande av förkalkyler samt uppföljning av genomförda investeringar. Som Financial Controller rapporterar du till CFO.   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: •                           Analys av månads- och kvartalsbokslut •                           Rapportering •                           Ansvar i arbete kring budget, prognos och affärsplan •                           Ansvar för investeringsprocessen •                           Ansvar för uppföljning och för arbetet med att minska svinn •                           Projektledning •                           Framtagande samt presentation av finansiell information    Bakgrund och kvalifikationer Vi söker dig som är civilekonom med flerårig erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. På KICKS arbetar du i en dynamisk och snabbrörlig miljö med många kontaktytor inom såväl KICKS som Axstores. Därför är det viktigt att du är en tydlig kommunikatör, är affärsmässig och har integritet. För att lyckas i rollen har du ett personligt driv, en god analytisk förmåga samt är resultat- och lösningsorienterad. Du är trygg i din yrkesroll och bra på att samarbeta. För att trivas på KICKS är du social, utåtriktad och har förmåga att tänka kreativt och nytt. Ansökan I denna rekrytering samarbetar KICKS med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn 08-407 55 14. Vi ser fram emot din ansökan!   Axstores är en av Nordens ledande detaljhandelskoncerner med varuhus och butiker inom Mode, Skönhet och Hemmet bestående av varuhuskedjan Åhléns, butikskedjorna KICKS, Lagerhaus, Åhléns Norge. I cirka 390 varuhus och butiker i Sverige, Norge och Finland möter Axstores 3 500 anställda över 300 000 kunder varje dag. Axstores ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB tillsammans med Axel Johnson International, Novax, Servera och Svensk Bevakningstjänst samt delägda börsnoterade Axfood och Mekonomen. Gemensam ägare är Antonia Ax:son Johnson med familj.
Företag: KICKS
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Financial Controller till KICKS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Financial Controller till KICKS

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 300 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Linköping och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Linköping med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 300 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka till kontoret i Kalmar och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Kalmar. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 300 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka till kontoret i Växjö och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Växjö med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

KICKS söker säljare med engagemang/15 tim per vecka
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Vi söker dig som: • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor • Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service • Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd. Tjänsten är ett vikariat på deltid. Välkommen in med din ansökan redan idag! Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker säljare med engagemang/15 tim per vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker säljare med engagemang/15 tim per vecka

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 300 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka till kontoret i Skövde och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Skövde med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Skövde
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 300 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Linköping och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Linköping med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Säljare för Elfordon och Kickscooters
Roblife Group är ett företag som specialiserat sig på självbalanserade elfordon, elscooter, kickscooter och som alltid erbjuder det bästa för kunderna. Vi samarbetar direkt utan några mellanhänder med starka, kvalitetsmedvetna och innovativa leverantörer och erbjuder modeller för både privatpersoner och företag. Vi på Roblife söker nu några drivna säljare, som har bra koll på trender, innehar ett brett kontaktnät och som känner sig redo för att vara med och utveckla marknaden för våra miljövänliga fordon. Fordon som kan användas (och redan idag används) inom åtskilliga områden såsom: träning, transport, övervakning, sport, lager & logistik etc. Det är bara fantasin som sätter gränser, men Du som nyfiken och driven säljare kommer naturligtvis att hitta många fler områden och segment som bara väntar på att upptäckas. Eftersom jobbet kräver en hel del av dig som person; planering, mötesbokning, målsättning, uppföljning, planrevidering, processtrimning etc. ser vi gärna att du som sökande har idrottslig bakgrund, eller rent av är aktiv idag. Du är målmedveten och självständig och kommer som, i huvudsak, utesäljare att arbeta helt på provision, till att börja med. Allteftersom arbetar du dig fram mot ex. säljledning och/eller regionsansvar där arbetsuppgifterna även utökas till att omfatta bl.a. rekrytering, budget m.m. Härvidlag är också större delen av lönen fast. Arbetet som säljare kan vara utmanande så vi tror att du har erfarenhet av och vet hur säljprocessen går till och vet hur viktigt kontinuitet, nätverkande, mötesbokning och noggrann planering är; för att inte tala om det absolut viktigaste - din egen vinnarinstinkt. Så känner du att du är nyfiken har förmågan, skärpan och viljan att vara med att sätta våra fordon på svenska marknaden samtidigt som du skapar förutsättningar för utveckling och bra lön så ska du absolut söka. Vi tror att det ett både roligt och spännande arbete där du kommer att träffa många nya människor och få massor av värdefulla insikter och erfarenheter. Mer information erhålls vid intervjun/anställningstillfället. Vi tillsätter platserna löpande vilket kan innebära att tjänsterna kan vara förordnade redan innan sista ansökningsdagen. Skicka in din ansökan redan idag på: jobb@roblife.se Tack för visat intresse!
Företag: ROBLIFE GROUP AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare för Elfordon och Kickscooters jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare för Elfordon och Kickscooters

Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu en positiv och engagerad personalassistent som kan jobba extra några dagar i veckan på ett av våra affärsområden inom Uniflex Sverige AB i Stockholm. Arbetsuppgifterna kan exempelvis röra sig om: - Urvalsarbete - Annonsutformning - Referenstagning - Matchning - Bokning/dag-till-dag bemanning - Personaladministrativa ärenden Du bör vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning och ska ha intresse och möjligheta attl jobba 1-3 dagar i veckan under våren och hösten. Det är meriterande om du tex. läser personalvetarprogrammet, beetendevetenskap eller kurser inom ekonomi. Du kommer att arbeta mot tydligt uppsatta mål och bör trivas i ett högt tempo. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje Personliga egenskaper Du är en person som står i startskottet av din karriär. Troligen är du studerande, max 1 år kvar inom Personal- eller Civilekonomprogrammet och vill arbeta vid sidan av dina studier. Arbetstiderna och behovet kan variera vecka för vecka. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av serviceyrken med kunden i fokus. Du tycker det är kul med när det händer mycket och är bra på att hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Genom ditt engagemang, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering. Din personlighet väger tungt då vi är ett litet sammansvetsat team som jobbar tätt tillsammans. Vi servar våra kunder med flexibilitet vad gäller beställningar av personal även på obekväma arbetstider. Detta betyder att du själv måste vara flexibel som person och drivas av att lösa problem. Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan omgående då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 320 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka till kontoret i Vänersborg och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Vänersborg med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

KICKS söker Butikschef
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefer med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete. Som butikschef är dina två huvuduppgifter att vara en coachande ledare och att driva din butik affärsmannamässigt. Du ansvarar för ett team vars främsta uppgift är att ge KICKS besökare en lustfylld köpupplevelse. Teamet arbetar mot uppsatta mål och butikchefens viktigaste uppgift är att coacha medarbetaren i hans/hennes måluppfyllelse. Som butikschef ansvarar du för löne- och utvecklingssamtal, teammöten, mål- och resultatdiskussioner. Du har fullt ansvar för butiksdriften, att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt att gällande resultatmål, nyckeltal och budget uppnås. Ditt dagliga arbete innebär egen aktiv försäljning samt löpande coaching, med målet att våra kunder alltid skall mötas av välmotiverade och tillgängliga säljare med god produktkunskap. Vi söker dig som: • Är kund- och resultatorienterad • Ser tillgänglighet för medarbetare som en självklarhet i ditt arbete • Är en god relationsbyggare och har en positiv människosyn • Besitter personlig mognad • Har ledarerfarenhet • Ha ett stort intresse för såväl försäljning som våra produkter • Trivs med att arbeta under distansledarskap Vidare är du en engagerad och motiverande person med intresse för affären. Du tycker om tempo och att jobba i ett dynamiskt företag där du kan vara med och påverka utvecklingen. Du har sunda levnadsvanor och du inser vikten av att vara en förebild i alla lägen. Du motiveras och drivs av att se andra lyckas! Vi erbjuder dig möjligheten att: • vara med och leda KICKS utveckling • leda och utveckla medarbetare • utveckla dig själv som ledare Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande. Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker Butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker Butikschef

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 320 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Kristianstad och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Kristianstad med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 320 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka till kontoret i Sollentuna och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Stockholmsområdet. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan i dag.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-26
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Utskicksarbete
Blueberry world wide kommer att göra ett större postutskick den 7-9 januari. Vi behöver då ett antal personer som hjälper oss med kuvertering, ibladning, etikettering och ev bärande.Vi söker dig som arbetar snabbt och effektivt men ändå är noggrann.
Företag: Blueberry Språkresebyrå
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Utskicksarbete jobb, Utskicksarbete Stockholm, Utskicksarbete Blueberry Språkresebyrå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utskicksarbete

KICKS söker Butikschef
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefer med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete. Som butikschef är dina två huvuduppgifter att vara en coachande ledare och att driva din butik affärsmannamässigt. Du ansvarar för ett team vars främsta uppgift är att ge KICKS besökare en lustfylld köpupplevelse. Teamet arbetar mot uppsatta mål och butikchefens viktigaste uppgift är att coacha medarbetaren i hans/hennes måluppfyllelse. Som butikschef ansvarar du för löne- och utvecklingssamtal, teammöten, mål- och resultatdiskussioner. Du har fullt ansvar för butiksdriften, att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt att gällande resultatmål, nyckeltal och budget uppnås. Ditt dagliga arbete innebär egen aktiv försäljning samt löpande coaching, med målet att våra kunder alltid skall mötas av välmotiverade och tillgängliga säljare med god produktkunskap. Vi söker dig som: • Är kund- och resultatorienterad • Ser tillgänglighet för medarbetare som en självklarhet i ditt arbete • Är en god relationsbyggare och har en positiv människosyn • Besitter personlig mognad • Har ledarerfarenhet • Ha ett stort intresse för såväl försäljning som våra produkter • Trivs med att arbeta under distansledarskap Vidare är du en engagerad och motiverande person med intresse för affären. Du tycker om tempo och att jobba i ett dynamiskt företag där du kan vara med och påverka utvecklingen. Du har sunda levnadsvanor och du inser vikten av att vara en förebild i alla lägen. Du motiveras och drivs av att se andra lyckas! Vi erbjuder dig möjligheten att: • vara med och leda KICKS utveckling • leda och utveckla medarbetare • utveckla dig själv som ledare Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande. Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Åre
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker Butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker Butikschef

KICKS söker Butikschef
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefer med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete. Som butikschef är dina två huvuduppgifter att vara en coachande ledare och att driva din butik affärsmannamässigt. Du ansvarar för ett team vars främsta uppgift är att ge KICKS besökare en lustfylld köpupplevelse. Teamet arbetar mot uppsatta mål och butikchefens viktigaste uppgift är att coacha medarbetaren i hans/hennes måluppfyllelse. Som butikschef ansvarar du för löne- och utvecklingssamtal, teammöten, mål- och resultatdiskussioner. Du har fullt ansvar för butiksdriften, att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt att gällande resultatmål, nyckeltal och budget uppnås. Ditt dagliga arbete innebär egen aktiv försäljning samt löpande coaching, med målet att våra kunder alltid skall mötas av välmotiverade och tillgängliga säljare med god produktkunskap. Vi söker dig som: • Är kund- och resultatorienterad • Ser tillgänglighet för medarbetare som en självklarhet i ditt arbete • Är en god relationsbyggare och har en positiv människosyn • Besitter personlig mognad • Har ledarerfarenhet • Ha ett stort intresse för såväl försäljning som våra produkter • Trivs med att arbeta under distansledarskap Vidare är du en engagerad och motiverande person med intresse för affären. Du tycker om tempo och att jobba i ett dynamiskt företag där du kan vara med och påverka utvecklingen. Du har sunda levnadsvanor och du inser vikten av att vara en förebild i alla lägen. Du motiveras och drivs av att se andra lyckas! Vi erbjuder dig möjligheten att: • vara med och leda KICKS utveckling • leda och utveckla medarbetare • utveckla dig själv som ledare Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande. Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Nacka
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker Butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker Butikschef

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 320 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Stockholmsområdet. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll och varje dag börjar med att hela teamet samlas på kontoret. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan i dag. Jag ser fram emot att läsa din ansökan! Kajsa Ryberg Rekryterare 0733-757 166 Kajsa.ryberg@sectoralarm.se
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Vi söker dig som: • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor • Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service • Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team • Är utbildad makeupartist eller hudterapeut Har du dessutom erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd. Tjänsten är ett vikariat på deltid. Välkommen in med din ansökan redan idag! Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker säljande Makeupartist/Hudterapeut med engagemang

Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu en positiv och engagerad personalassistent som kan jobba extra några dagar i veckan på ett av våra affärsområden inom Uniflex Sverige AB i Stockholm. Arbetsuppgifterna kan exempelvis röra sig om: - Urvalsarbete - Annonsutformning - Referenstagning - Matchning - Bokning/dag-till-dag bemanning - Personaladministrativa ärenden Du bör vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning och ska ha intresse och möjligheta attl jobba 1-3 dagar i veckan under våren och hösten. Det är meriterande om du tex. läser personalvetarprogrammet, beetendevetenskap eller kurser inom ekonomi. Du kommer att arbeta mot tydligt uppsatta mål och bör trivas i ett högt tempo. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje Personliga egenskaper Du är en person som står i startskottet av din karriär. Troligen är du studerande, max 1 år kvar inom Personal- eller Civilekonomprogrammet och vill arbeta vid sidan av dina studier. Arbetstiderna och behovet kan variera vecka för vecka. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av serviceyrken med kunden i fokus. Du tycker det är kul med när det händer mycket och är bra på att hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Genom ditt engagemang, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering. Din personlighet väger tungt då vi är ett litet sammansvetsat team som jobbar tätt tillsammans. Vi servar våra kunder med flexibilitet vad gäller beställningar av personal även på obekväma arbetstider. Detta betyder att du själv måste vara flexibel som person och drivas av att lösa problem. Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan omgående då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 320 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Stockholm och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Stockholm med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 320 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Kalmar och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Kalmar med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 320 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka till kontoret i Malmö och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Malmö med omnejd Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan i dag.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Få en kickstart som säljare!
Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Uppsala och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt säljteam jobba aktivt med att boka och genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster. Arbetspasset påbörjas alltid på vårt kontor i Uppsala. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande. Jag ser fram emot att läsa din ansökan! Sabina Hanzén Rekryterare sabina.hanzen@sectoralarm.se Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem. Vi har idag 320.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland. Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart som säljare!

KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Vi söker dig som: • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor • Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service • Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team • Är utbildad hudterapeut eller makeupartist Har du erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd. Tjänsten är på deltid. Välkommen in med din ansökan redan idag! Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till denna tjänst. KICKS tillämpar positiv särbehandling.
Företag: KICKS
Ort: Luleå
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker säljande makeupartist/hudterapeut med engagemang

Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu en positiv och engagerad personalassistent som kan jobba extra några dagar i veckan på ett av våra affärsområden inom Uniflex Sverige AB i Stockholm. Arbetsuppgifterna kan exempelvis röra sig om: - Urvalsarbete - Annonsutformning - Referenstagning - Matchning - Bokning/dag-till-dag bemanning - Personaladministrativa ärenden Du bör vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning och ska ha intresse och möjligheta attl jobba 1-3 dagar i veckan under våren och hösten. Det är meriterande om du tex. läser personalvetarprogrammet, beetendevetenskap eller kurser inom ekonomi. Du kommer att arbeta mot tydligt uppsatta mål och bör trivas i ett högt tempo. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje Personliga egenskaper Du är en person som står i startskottet av din karriär. Troligen är du studerande, max 1 år kvar inom Personal- eller Civilekonomprogrammet och vill arbeta vid sidan av dina studier. Arbetstiderna och behovet kan variera vecka för vecka. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av serviceyrken med kunden i fokus. Du tycker det är kul med när det händer mycket och är bra på att hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Genom ditt engagemang, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering. Din personlighet väger tungt då vi är ett litet sammansvetsat team som jobbar tätt tillsammans. Vi servar våra kunder med flexibilitet vad gäller beställningar av personal även på obekväma arbetstider. Detta betyder att du själv måste vara flexibel som person och drivas av att lösa problem. Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan omgående då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kickstarta din karriär redan under studietiden som personalassistent

Få en kickstart som säljare!
Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Luleå och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt säljteam jobba aktivt med att boka och genomföra kundbesök, via face-to-face försäljning, och förmedla våra produkter och tjänster. Arbetspasset påbörjas alltid på vårt kontor i Luleå. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande. Jag ser fram emot att läsa din ansökan! Sabina Hanzén Rekryterare sabina.hanzen@sectoralarm.se Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem. Vi har idag 320.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland. Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Luleå
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart som säljare!

Få en kickstart som säljare!
Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Halmstad och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt säljteam jobba aktivt med att boka och genomföra kundbesök, via face-to-face försäljning, och förmedla våra produkter och tjänster. Arbetspasset påbörjas alltid på vårt kontor i Halmstad. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande. Jag ser fram emot att läsa din ansökan! Sabina Hanzén Rekryterare sabina.hanzen@sectoralarm.se Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem. Vi har idag 320.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland. Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart som säljare!

Få en kickstart på din säljkarriär!
Sector Alarm är ett företag som erbjuder trygghet till privata villor och hem. Företaget har idag 320 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden. Sector Alarm finns i Norge, Sverige och Irland, vi är dessutom ett expansivt företag med en vision om att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Vi har nyligen etablerat oss i Västervik och söker därför nya medarbetare. Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att boka och genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Västervik med omnejd. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Västervik
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart på din säljkarriär! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart på din säljkarriär!

Få en kickstart som säljare!
Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, hos oss gör du skillnad! Företagets utveckling kräver större personalstyrka i Västerås och vi söker nu en ny medarbetare på heltid. Som säljare kommer du tillsammans med ditt säljteam jobba aktivt med att boka och genomföra kundbesök, via face-to-face försäljning, och förmedla våra produkter och tjänster. Arbetspasset påbörjas alltid på vårt kontor i Västerås. Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Du kommer att bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas! Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Du kommer att få kontinuerlig coachning, försäljningsutbildning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Driven, det krävs att du är 100% engagerad 100% av tiden. - Lyhörd - Pålitlig Urval och intervjuer sker löpande. Jag ser fram emot att läsa din ansökan! Sabina Hanzén Rekryterare sabina.hanzen@sectoralarm.se Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem. Vi har idag 320.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland. Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Västerås
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Få en kickstart som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Få en kickstart som säljare!


Sök lediga jobb KICKS

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se