KILLNOISE AB jobb - lediga jobb

KILLNOISE AB jobb KILLNOISE AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KILLNOISE AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KILLNOISE AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli- Stockholm

 2. Eventsäljare till GYLLENE TIDER, 27 Juli- Stockholm

 3. Eventsäljare till HOJROCK festival, 25-28 juli- Västervik

 4. Eventsäljare till ROBBIE WILLIAMS, 20 juli- Göteborg

 5. Eventsäljare till GETAWAY ROCK, 8-10 aug- Gävle

 6. Eventsäljare till MUSIC & ARTS festival, 2-4 aug- Stockholm

 7. Eventsäljare till WAY OUT WEST, 9-11 aug- Göteborg

 8. Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni- Sölvesborg

 9. Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni- Sölvesborg

 10. Eventsäljare SABATON OPENAIR FESTIVAL, 14-16 aug- Falun

 11. Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni- Sölvesborg

 12. Eventsäljare till HOJROCK festival, 24-27 juli- Västervik

 13. Eventsäljare till METALLSVENSKAN, 23-24 maj- Örebro

 14. Eventsäljare till SKOGSRÖJET, 1-2 aug- Norrköping

 15. Eventsäljare SABATON OPENAIR FESTIVAL, 14-16 aug- Falun

 16. Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni- Sölvesborg

 17. Eventsäljare till EMMABODAFESTIVALEN, 22-26 juli- Emmaboda

 18. Eventsäljare till PUTTE I PARKEN, 3-5 jul- Karlstad

 19. Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni- Sölvesborg

 20. Eventsäljare till FESTIVALSOMMAR- Stockholm

 21. Eventsäljare till SIESTAFESTIVALEN, 11-12 juli- Hässleholm

 22. Eventsäljare till U x U festivalen, 18-19 juli- Umeå

 23. Eventsäljare till Pearl Jam & Rolling Stones- Stockholm

 24. Eventsäljare till MUSIC & ARTS festival, 1-3 aug- Stockholm

 25. Eventsäljare till POPAGANDA festival, 29-30 aug- Stockholm

 26. Eventsäljare till WAY OUT WEST, 7-9 aug- Göteborg

 27. Eventsäljare till EMMABODAFESTIVALEN, 22-26 juli- Emmaboda

 28. Eventsäljare till HOJROCK festival, 24-26 juli- Västervik

 29. Eventsäljare till festival, 7-9 aug- Gävle

 30. Eventsäljare till FESTIVALER Stockholm- Stockholm

 31. Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 3-6 juni- Sölvesborg

 32. Eventsäljare ROCKSTAD FALUN FESTIVAL, 13-15 aug- Falun

 33. Eventsäljare till FESTIVALER Göteborg- Göteborg

 34. Eventsäljare ROCKSTAD FALUN FESTIVAL, 13-15 aug- Falun

 35. Eventsäljare till FESTIVALER, Norrköping- Norrköping

 36. Eventsäljare till FESTIVALER Stockholm- Stockholm

 37. Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 3-6 juni- Sölvesborg

 38. Eventsäljare till FESTIVALER Göteborg- Göteborg

 39. Eventsäljare till HOJROCK festival, 23-26 juli- Västervik

 40. Eventsäljare till GETAWAY ROCK, 8-10 aug- Gävle


Mer beskrivning

Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli
Gillar du musik, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du grymt social och duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer info på www.killnoise.com och www.facebook.com/killnoisePAGE Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning på RIHANNA på Globen, 22 juli. Vi har även fler konserter i Sthlm (Iron Maiden 13 juli, Gyllene Tider 27 juli, Music & Arts 2-4 aug m.m.) Vi söker ENBART dig som är en glad, social (översocial!) och energisk person! Du har en aktiv livsstil och du trivs där det händer. Du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor, och du förstår att det är vad allt handlar om - att träffa människor! Du är självständig och värderar frihet under ansvar, samtidigt som du älskar att jobba i team. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är alltid allra viktigast! Skicka din ansökan med CV + FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR med CV + FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli

Eventsäljare till GYLLENE TIDER, 27 Juli
Gillar du musik, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du grymt social och duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer info på www.killnoise.com och www.facebook.com/killnoisePAGE Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning på GYLLENE TIDER på TELE 2 ARENA, 27 juli. Vi har även fler konserter i Sthlm (Iron Maiden 13 juli, Rihanna 22 juli, Music & Arts 2-4 aug m.m.) Vi söker ENBART dig som är en glad, social (översocial!) och energisk person! Du har en aktiv livsstil och du trivs där det händer. Du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor, och du förstår att det är vad allt handlar om - att träffa människor! Du är självständig och värderar frihet under ansvar, samtidigt som du älskar att jobba i team. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är alltid allra viktigast! Skicka din ansökan med CV + FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR med CV + FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till GYLLENE TIDER, 27 Juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till GYLLENE TIDER, 27 Juli

Eventsäljare till HOJROCK festival, 25-28 juli
Gillar du att gå på festival, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du intresserad av musik och är duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer information på www.killnoise.com Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på HOJROCK, Nordens största MC-musikfestival. Arbetet pågår under samtliga festivaldagar, inne på festivalområdet. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! (Meddela även om du har körkort.) Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV OCH FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Västervik
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till HOJROCK festival, 25-28 juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till HOJROCK festival, 25-28 juli

Eventsäljare till ROBBIE WILLIAMS, 20 juli
Gillar du musik, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du grymt social och duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! !! ROBBIE WILLIAMS - SLUTSÅLT - 65 000 besökare !! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer info på www.killnoise.com och www.facebook.com/killnoisePAGE Som en del av vårt team jobbar du med försäljning med ensamrätt på Ullevi. Vi söker ENBART dig som är en glad, social (översocial!) och energisk person! Du har en aktiv livsstil och du trivs där det händer. Du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor, och du förstår att det är vad allt handlar om - att träffa och ta kontakt med människor! Du är självständig och värderar frihet under ansvar, samtidigt som du älskar att jobba i team. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är alltid allra viktigast! Skicka din ansökan med CV + FOTO idag...! !! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR med CV + FOTO! !!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till ROBBIE WILLIAMS, 20 juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till ROBBIE WILLIAMS, 20 juli

Eventsäljare till GETAWAY ROCK, 8-10 aug
Gillar du att gå på festival, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du intresserad av musik och är duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer information på www.killnoise.com Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på GETAWAY ROCK festival. Arbetet pågår under samtliga festivaldagar, inne på festivalområdet. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! (Meddela även om du har körkort.) Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV OCH FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till GETAWAY ROCK, 8-10 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till GETAWAY ROCK, 8-10 aug

Eventsäljare till MUSIC & ARTS festival, 2-4 aug
Gillar du att gå på festival, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du intresserad av musik och är duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer info på www.killnoise.com Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på MUSIC & ARTS festival. Arbetet sker inne på festivalområdet. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV OCH FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till MUSIC & ARTS festival, 2-4 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till MUSIC & ARTS festival, 2-4 aug

Eventsäljare till WAY OUT WEST, 9-11 aug
Gillar du att gå på festival, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du intresserad av musik och är duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer info på www.killnoise.com Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på WAY OUT WEST festival. Arbetet sker inne på festivalområdet. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV OCH FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till WAY OUT WEST, 9-11 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till WAY OUT WEST, 9-11 aug

Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SWEDEN ROCK FESTIVAL. Arbetet sker inne på festivalområdet. Lunch och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! !!! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni

Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SWEDEN ROCK FESTIVAL. Arbetet sker inne på festivalområdet. Lunch och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! !!! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni

Eventsäljare SABATON OPENAIR FESTIVAL, 14-16 aug
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillhandahåller funktionella och stilrena öronproppar för konsert och musik. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och arenor, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SABATON OPEN AIR FESTIVAL. Arbetet sker inne på festivalområdet. Lunch och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! !!! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Falun
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare SABATON OPENAIR FESTIVAL, 14-16 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare SABATON OPENAIR FESTIVAL, 14-16 aug

Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SWEDEN ROCK FESTIVAL. Arbetet sker inne på festivalområdet. Lunch och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni

Eventsäljare till HOJROCK festival, 24-27 juli
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillhandahåller funktionella och stilrena öronproppar för konsert och musik. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och arenor, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på HOJROCK FESTIVAL. Arbetet sker inne på mäss- och festivalområdet. Middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Västervik
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till HOJROCK festival, 24-27 juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till HOJROCK festival, 24-27 juli

Eventsäljare till METALLSVENSKAN, 23-24 maj
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillhandahåller funktionella och stilrena öronproppar för konsert och musik. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och arenor, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på METALLSVENSKAN FESTIVAL. Arbetet sker inne på festivalområdet. Middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Örebro
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till METALLSVENSKAN, 23-24 maj jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till METALLSVENSKAN, 23-24 maj

Eventsäljare till SKOGSRÖJET, 1-2 aug
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillhandahåller funktionella och stilrena öronproppar för konsert och musik. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och arenor, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SKOGSRÖJET FESTIVAL. Arbetet sker inne på festivalområdet. Middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till SKOGSRÖJET, 1-2 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till SKOGSRÖJET, 1-2 aug

Eventsäljare SABATON OPENAIR FESTIVAL, 14-16 aug
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillhandahåller funktionella och stilrena öronproppar för konsert och musik. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och arenor, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SABATON OPEN AIR FESTIVAL. Arbetet sker inne på festivalområdet. Middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! !!! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Falun
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare SABATON OPENAIR FESTIVAL, 14-16 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare SABATON OPENAIR FESTIVAL, 14-16 aug

Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SWEDEN ROCK FESTIVAL. Arbetet sker inne på festivalområdet. Lunch och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni

Eventsäljare till EMMABODAFESTIVALEN, 22-26 juli
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på EMMABODAFESTIVALEN. Arbetet sker inne på festivalområdet och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Emmaboda
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till EMMABODAFESTIVALEN, 22-26 juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till EMMABODAFESTIVALEN, 22-26 juli

Eventsäljare till PUTTE I PARKEN, 3-5 jul
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på PUTTE I PARKEN FESTIVAL. Arbetet sker inne på festivalområdet och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till PUTTE I PARKEN, 3-5 jul jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till PUTTE I PARKEN, 3-5 jul

Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SWEDEN ROCK FESTIVAL Arbetet sker inne på festivalområdet. Lunch och middag ingår varje dag. Festivalen är belägen i Sölvesborg (Blekinge) och du behöver ha tillgång till eget boende i Sölvesborg eller nära festivalen. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 4-7 juni

Eventsäljare till FESTIVALSOMMAR
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på festivaler och konserter i Stockholmsområdet. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till FESTIVALSOMMAR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till FESTIVALSOMMAR

Eventsäljare till SIESTAFESTIVALEN, 11-12 juli
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SIESTAFESTIVALEN. Arbetet sker inne på festivalområdet och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil! Du trivs där det händer, är utåtriktad och har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor! Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till SIESTAFESTIVALEN, 11-12 juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till SIESTAFESTIVALEN, 11-12 juli

Eventsäljare till U x U festivalen, 18-19 juli
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på Umeås nya musikfestival U x U Festival. Arbetet sker inne på festivalområdet och mat ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil! Du trivs där det händer, är utåtriktad och har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor! Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Umeå
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till U x U festivalen, 18-19 juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till U x U festivalen, 18-19 juli

Eventsäljare till Pearl Jam & Rolling Stones
!! PEARL JAM, 28 juni, Friends Arena !! !! ROLLING STONES, 28 juni, Tele2 Arena !! Gillar du musik, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du grymt social och duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med festivaler, konserter och events. Mer info på www.killnoise.com och www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning på PEARL JAM 28 juni och ROLLING STONES 1 juli. Ange om du söker till bägge, eller enbart en av tillfällena. Vi söker ENBART dig som är en glad, social (översocial!) och energisk person! Du tycker att det är superkul med försäljning och och du trivs där det händer. Du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor, och du förstår att allt handlar om just detta - att ta kontakt och tala med kunder! Du är självständig och värderar frihet under ansvar, samtidigt som du tycker om att jobba i team. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är alltid allra viktigast! Skicka din ansökan med CV + FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR med CV + FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till Pearl Jam & Rolling Stones jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till Pearl Jam & Rolling Stones

Eventsäljare till MUSIC & ARTS festival, 1-3 aug
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på MUSIC & ARTS FESTIVAL. Arbetet sker både inne och utanför på festivalområdet, och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil! Du trivs där det händer, är utåtriktad och har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor! Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till MUSIC & ARTS festival, 1-3 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till MUSIC & ARTS festival, 1-3 aug

Eventsäljare till POPAGANDA festival, 29-30 aug
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på POPAGANDA FESTIVAL. Arbetet sker både inne och utanför på festivalområdet, och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil! Du trivs där det händer, är utåtriktad och har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor! Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till POPAGANDA festival, 29-30 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till POPAGANDA festival, 29-30 aug

Eventsäljare till WAY OUT WEST, 7-9 aug
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på WAY OUT WEST FESTIVAL. Arbetet sker både inne och utanför på festivalområdet, och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil! Du trivs där det händer, är utåtriktad och har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor! Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till WAY OUT WEST, 7-9 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till WAY OUT WEST, 7-9 aug

Eventsäljare till EMMABODAFESTIVALEN, 22-26 juli
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på EMMABODAFESTIVALEN. Arbetet sker inne på festivalområdet och middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Emmaboda
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till EMMABODAFESTIVALEN, 22-26 juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till EMMABODAFESTIVALEN, 22-26 juli

Eventsäljare till HOJROCK festival, 24-26 juli
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillhandahåller funktionella och stilrena öronproppar för konsert och musik. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och arenor, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på HOJROCK FESTIVAL. Arbetet sker inne på mäss- och festivalområdet. Middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Västervik
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till HOJROCK festival, 24-26 juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till HOJROCK festival, 24-26 juli

Eventsäljare till festival, 7-9 aug
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! Killnoise tillverkar funktionella öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med stora festivaler och konserter. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil! Du trivs där det händer, är utåtriktad och har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor! Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till festival, 7-9 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till festival, 7-9 aug

Eventsäljare till FESTIVALER Stockholm
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på sommarens festivaler och konserter i Stockholmsområdet. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till FESTIVALER Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till FESTIVALER Stockholm

Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 3-6 juni
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SWEDEN ROCK FESTIVAL Arbetet sker inne på festivalområdet. Lunch och middag ingår varje dag. Festivalen är belägen i Norje och du behöver ha tillgång till eget boende nära festivalen, t ex Sölvesborg. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 3-6 juni jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 3-6 juni

Eventsäljare ROCKSTAD FALUN FESTIVAL, 13-15 aug
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillhandahåller funktionella och stilrena öronproppar för konsert och musik. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och arenor, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på ROCKSTAD FALUN. Arbetet sker inne på festivalområdet. Middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! !!! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Falun
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare ROCKSTAD FALUN FESTIVAL, 13-15 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare ROCKSTAD FALUN FESTIVAL, 13-15 aug

Eventsäljare till FESTIVALER Göteborg
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på sommarens festivaler och konserter i Göteborgsområdet. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till FESTIVALER Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till FESTIVALER Göteborg

Eventsäljare ROCKSTAD FALUN FESTIVAL, 13-15 aug
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillhandahåller funktionella och stilrena öronproppar för konsert och musik. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och arenor, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på ROCKSTAD FALUN. Arbetet sker inne på festivalområdet. Middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! !!! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Falun
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare ROCKSTAD FALUN FESTIVAL, 13-15 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare ROCKSTAD FALUN FESTIVAL, 13-15 aug

Eventsäljare till FESTIVALER, Norrköping
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi samarbetar med festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på sommarens festivaler Bråvalla 25-27 jun (Norrköping) och Skogsröjet 31 jul-1 aug (Rejmyre, ca 30 min från Norrköping). Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till FESTIVALER, Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till FESTIVALER, Norrköping

Eventsäljare till FESTIVALER Stockholm
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på sommarens festivaler och konserter i Stockholmsområdet. Vi arbetar följande datum: 12-13 juni, 9 juli, 19 juli, 25 juli, 31 jul-2 aug, 21-22 aug, 29-30 aug. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till FESTIVALER Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till FESTIVALER Stockholm

Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 3-6 juni
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events, samt med musiker, artister och varumärken. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på SWEDEN ROCK FESTIVAL Arbetet sker inne på festivalområdet. Lunch och middag ingår varje dag. Festivalen är belägen i Norje och du behöver ha tillgång till eget boende nära festivalen, t ex Sölvesborg. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 3-6 juni jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till SWEDEN ROCK FESTIVAL, 3-6 juni

Eventsäljare till FESTIVALER Göteborg
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på sommarens festivaler och konserter i Göteborgsområdet. Vi jobbar följande datum: 12 jun, 23 jun, 22 jul, 24 jul, 13-15 aug, 22 aug. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! OBS: Vi läser endast ansökningar med CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till FESTIVALER Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till FESTIVALER Göteborg

Eventsäljare till HOJROCK festival, 23-26 juli
Gillar du festivaler, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du riktigt duktig på försäljning och marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE tillhandahåller funktionella och stilrena öronproppar för konsert och musik. Vi samarbetar med stora festivaler, konserter och arenor. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på HOJROCK FESTIVAL. Arbetet sker inne på mäss- och festivalområdet. Middag ingår varje dag. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! !!! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV + FOTO !!!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Västervik
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till HOJROCK festival, 23-26 juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till HOJROCK festival, 23-26 juli

Eventsäljare till GETAWAY ROCK, 8-10 aug
Gillar du att gå på festival, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du intresserad av musik och är duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer information på www.killnoise.com Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring på GETAWAY ROCK festival. Arbetet pågår under samtliga festivaldagar, inne på festivalområdet. Vi söker dig som är en glad och energisk person, med en aktiv livsstil. Du trivs där det händer och du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är dessutom representativ och förtroendeingivande. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast! (Meddela även om du har körkort.) Skicka din ansökan med CV och FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR MED CV OCH FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Gävle
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till GETAWAY ROCK, 8-10 aug jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till GETAWAY ROCK, 8-10 aug


Sök lediga jobb KILLNOISE AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se