KOCK BLUES KÖK & BAR jobb - lediga jobb

KOCK BLUES KÖK & BAR jobb KOCK BLUES KÖK & BAR jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KOCK BLUES KÖK & BAR. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KOCK BLUES KÖK & BAR. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. WeMind söker 2 KBT-psykologer 20-60% anställning- Stockholm

  2. Programmerare- Stockholm

  3. Projektledare storformat/displaysystem- Stockholm

  4. TIMVIKARIE TILL HEMTJÄNST- Stockholm

  5. Biluthyrare till vår station Akalla- Stockholm

  6. Biluthyrare till vår station Arlanda- Sigtuna

  7. Extrajobb som barnvakt i höst, Solna- Solna

  8. Grundskolelärare- Stockholm

  9. Orderplockare med erfarenhet av kötthantering!- Stockholm

  10. jobba deltid som eventsäljare- Stockholm


Mer beskrivning

WeMind söker 2 KBT-psykologer 20-60% anställning
KBT-psykologer sökes (för timanställning dag- och kvällstid) Vill du: - Jobba med 26 KBT-psykologer och 5 psykiatriker i en kunskapsintensiv miljö där personalen bl a läser de senaste forskningsartiklarna? - Ägna dig åt behandling av patienter och socialt umgänge med kollegor, inte åt onödig administration? - Bli riktigt bra på att leverera de mest evidensbaserade behandlingskomponenterna inom KBT? - Ha dagliga stimulerande diskussioner om KBT och beteendeanalys? - Jobba på en klinik som har gåtts igenom på detaljnivå av professor Lars-Göran Öst? - Vara i en klinisk organisation som bl a har professor David Clark, professor Michelle Craske och professor Lars-Göra Öst i sitt vetenskapliga råd? - Ha möjlighet att sitta tillsammans med andra i ett kontorslandskap, eller välja att sitta själv i ett eget rum? Vi söker 2 legitimerade psykologer med KBT-inriktning (lägst motsvarande steg 1-kompetens) för timanställning dag- och kvällstid (vi har öppet kl.08-21). Arbetet innebär KBT-behandling av vuxna med ångestsyndrom, förstämningssyndrom, insomni, bulimi och relationssvårigheter (parbehandling). I mån av inflöde och eget intresse kan även behandling av barn och ungdomar, med samma diagnoser, ingå i arbetet. WeMind är ett företag vars mål, förutom att de anställda ska utvecklas och ha så roligt som möjligt på jobbet, är att nå ut till så många människor som det går med evidensbaserad behandling för frekventa och handikappande psykiatriska diagnosgrupper. Vi har ett vårdutbud bestående av huvudsakligen kognitiv beteendeterapi (KBT) och farmakologisk behandling. Vi finns i nyrenoverade lokaler på Rehnsgatan 20 i Stockholm. I företaget arbetar i dagsläget 34 klinikmedarbetare. Vi söker dig som tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet har ett starkt intresse för- och erfarenhet av KBT-behandling för ovan nämnda diagnoser är intresserad av empiri och evidensbaserad behandling är van att arbeta självständigt Tillträde: fr september och framåt Tjänsten avser Timanställning 20-60% Vi vill ha din ansökan senast 30/9. Vi intervjuar löpande from 15 augusti. Märk din ansökan: KBT-psykolog WeMind Stockholm, timanställning. Maila eller skicka din ansökan till: WeMind AB, Att: Christina Carlsson, Rehnsgatan 20, 113 57 Stockholm, eller christina.carlsson@wemind.se Har du frågor eller funderingar går det bra att maila på ovanstående emailadress eller ringa 073-5104880. Se också www.wemind.se
Företag: WEMIND
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga WeMind söker 2 KBT-psykologer 20-60% anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WeMind söker 2 KBT-psykologer 20-60% anställning

Programmerare
Fackförbundet ST är en facklig organisation för de anställda inom statliga verksamheter såsom myndigheter, affärsverk och statliga bolag. ST har även medlemmar i privata företag. Läs mer om oss på www.st.org. Programmerare vikariat med placering i Stockholm Som programmerare hos oss kommer du att jobba med nyutveckling och ändring av befintliga koder. Du brinner för programmering och tycker att problemlösning är det roligaste som finns. Innovativa lösningar är ditt varumärke. Utbildad eller självlärd spelar ingen roll - det fundamentala för oss är att du verkligen tycker det är roligt att utmanas och arbeta tillsammans med andra drivna människor i ett team. Vi söker dig som har: - en relevant akademisk examen eller motsvarande kompetens - vana av att jobba i Linux - har utvecklingskunskaper inom PHP 5, OOP , Css, HTML5 och JavaScript - erfarenhet av Open Source miljö - någorlunda koll på sökmotoroptimering För att lyckas i rollen behöver du vara bra på att visualisera idéer till färdiga koncept som funkar på webben. Du behöver vara uppdaterad på trender och tekniska möjligheter samt vara engagerad, initiativtagande och ödmjuk. Vi på ST är genom vårt agerande och arbetssätt, som individ och grupp, internt och externt, kompetenta, utvecklande och öppna. Att du delar de fackliga värderingarna är för oss en självklarhet. Tjänsten är ett vikariat tom mars 2014. Den är placerad på STs IT-enhet med IT-chefen som närmaste chef. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta IT-chef, Reza Mirazimi, 08-790 51 73. Facklig kontaktperson för Unionen klubben är Ulla Österdahl, 08-790 52 56 Välkommen med din ansökan till jobb@st.org, märk ansökan med "Programmerare" Ansökningarna behandlas löpande, sista ansökningsdag är 2013-09-15. Inför rekryteringsarbetet har ST tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen till denna tjänst.
Företag: Fackförbundet ST
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Programmerare jobb, Programmerare Stockholm, Programmerare Fackförbundet ST
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programmerare

Projektledare storformat/displaysystem
Vi är i en bransch med många produkter och material, så vi tror inte att man kan läsa sig till det här, utan det är något man lär sig med tiden. Därför vill vi att du har några års branscherfarenhet från storformat och displaysystem. Du kommer bl.a. att jobba med displaysystem, skyltar, bildekor, trycksaker, vepor och banderoller. Att vara projektledare på Screenbolaget kräver att du är strukturerad, kunnig, serviceminded och stresstålig. Till största delen tar du hand om inkommande förfrågningar från kunder, men om du dessutom har jobbat med uppsökande försäljning och har ett säljtänk i ryggraden ligger du extra bra till. Som projektledare är du ansvarig för hela processen, från offert till leverans. Allt går inte alltid på räls, det vet säkert du som varit med ett tag. Därför måste du vara en självgående problemlösare som har lätt att samarbeta med både kunder och kollegor. Om du känner att du passar in på beskrivningen ovan så kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete på ett av Sveriges ledande profilreklamföretag. Vi satsar på att ligga i framkanten av den tekniska utvecklingen och jobbar alltid med den senaste tekniken. Här är det ett högt tempo i en dynamisk miljö. Screenbolaget är ett etablerat, stabilt och lönsamt företag. Vi erbjuder fräscha arbetslokaler, bra lön och förmåner som friskvårdsbidrag och Rikskuponger. För mer information om bolaget och vår verksamhet, se www.screenbolaget.se För frågor om tjänsten, kontakta Lennart Nermark, VD Screenbolaget. 08-545 27 336, lennart@screenbolaget.se Välkommen med din skriftliga ansökan!
Företag: SCREENBOLAGET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare storformat/displaysystem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare storformat/displaysystem

TIMVIKARIE TILL HEMTJÄNST
Big Care City AB söker timvikarier, arbetet består av sedvanliga uppgifter inom öppen hemtjänst. Helhetssyn, där ansvar, flexibilitet, samarbete och ett empatiskt förhållningssätt gentemot våra kunder och arbetskamrater är egenskaper av särskild betydelse. Vi söker främst personer med utbildning eller med tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du bör vara flexibel och kunna ställa upp med kort varsel och även ha goda kunskaper i det svenska språket för att kunna dokumentera besöken hos våra kunder. Körkort krävs.
Företag: Big Care City AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga TIMVIKARIE TILL HEMTJÄNST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TIMVIKARIE TILL HEMTJÄNST

Biluthyrare till vår station Akalla
Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 130 stationer och 5 500 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. Flera år i rad har Europcar mottagit prestigefulla priser såsom Nordic Business Travel Award och Grand Travel Award för bästa hyrbilsföretag. Vi söker en positiv och driftig medarbetare med rätt attityd, driv, öppenhet och en vilja att utvecklas. Biluthyrare till vår station i Akalla Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch. För dig som brinner för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och som trivs att samarbeta med andra människor är detta ett spännande jobb! Arbetets innehåll: Dina huvuduppgifter är att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl a att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk. Utöver detta kommer du även att hämta och leverera bilar, se till att bilarna är tillgängliga för kunden på rätt tid och plats, sköta bilvård, sköta externa kontakter med bl a bilprovningen och verkstäder mm. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid och våra öppettider är mån-fre 07.00-18.00. Vissa avvikelser kan förekomma. Kompetens: För att du ska trivas och vara rätt person för tjänsten är det en förutsättning att du har; * Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt * Avslutat 3-årigt gymnasium * 1-2 års arbetslivserfarenhet från service både över disk och via telefon * Goda kunskaper i MS office-paketet * B-körkort * Bilintresse Personliga Egenskaper: * Serviceinriktad, stresstålig & flexibel * Förmåga att prioritera & fatta beslut * Problemlösare * Administrativ förmåga/noggrannhet * Självständig, positiv, entusiastisk * God samarbetsförmåga * Sälj- och kommunikationsförmåga * Duktig på kundbemötande och service Du är välkommen med din ansökan och meritförteckning via mail snarast dock senast 2013-08-05 till vår stationschef; Sofie Lönnqvist, e-mail: sofie.lonnqvist@europcar.se Vi behandlar alla ansökningar löpande.
Företag: Europeisk Biluthyrning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Biluthyrare till vår station Akalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biluthyrare till vår station Akalla

Biluthyrare till vår station Arlanda
Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 130 stationer och 5 500 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. Flera år i rad har Europcar mottagit prestigefulla priser såsom Nordic Business Travel Award och Grand Travel Award för bästa hyrbilsföretag. Vi söker en positiv och driftig medarbetare med rätt attityd, driv, öppenhet och en vilja att utvecklas. Biluthyrare till vår station Arlanda flygplats Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch. För dig som brinner för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och som trivs att samarbeta med andra människor är detta ett spännande jobb! Arbetets innehåll: Dina huvuduppgifter är att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl a att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, fax, mail och över disk. Utöver detta kommer du även att redovisa hyresavtal, hantera joursamtal, bemanna car return, samt andra vanligt förekommande kontorsuppgifter. Tjänsten är ett vikariat på heltid fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning. Schemalagd under våra öppettider som är må-fr kl 6-24, lö kl 7-22 och sö kl 7-24. Vissa avvikelser kan förekomma. Kompetens: För att du ska trivas och vara rätt person för tjänsten är det en förutsättning att du har; * Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt * Avslutat 3-årigt gymnasium * 1-2 års arbetslivserfarenhet från service både över disk och via telefon * Goda kunskaper i MS office-paketet * B-körkort * Bilintresse Personliga Egenskaper: * Serviceinriktad, stresstålig & flexibel * Förmåga att prioritera & fatta beslut * Lösningsorienterad * Administrativ förmåga & noggrannhet * Självständig, positiv, entusiastisk * God samarbetsförmåga * Sälj- och kommunikationsförmåga * Duktig på kundbemötande och service Du är välkommen med din ansökan och meritförteckning via mail snarast dock senast 2013-08-05 till vår Stationschef Oskar Fridholm, e-mail: oskar.fridholm@europcar.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande.
Företag: Europeisk Biluthyrning AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Biluthyrare till vår station Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biluthyrare till vår station Arlanda

Extrajobb som barnvakt i höst, Solna
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Upgrades söker för närvarande en barnvakt med intresse för pedagogik och barnomsorg. Vår kund är en familj som bor i Bromma och som önskar hjälp 2 dagar i veckan (flexibla dagar). Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta hämtning på förskola och lek och lär i hemmet. Vårt pedagogiska fokus innebär att du med hjälp av inspiration och utbildning från vår sida kan tillämpa det du lärt dig vilket kommer göra din arbetsplats desto roligare och mer lärorik. Start: sista augusti. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som barnvakt i höst, Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som barnvakt i höst, Solna

Grundskolelärare
Vasa byskola, den lilla skolan med det stora hjärtat, växer och behöver nu en ny medarbetare. Vi söker nu en grundskollärare med behörighet att undervisa mot åk F-6 alternativt F-3. På Vasa byskola känner alla vuxna ett stort ansvar för alla barn. Samarbetsförmåga och ansvarskänsla värderas högt bland vår personal. Vi söker därför en person som är van att ta egna initiativ och fatta beslut tillsammans med övriga i personalgruppen. Vi eftersträvar ett individanpassat arbetssätt. Vi har valt att fokusera på hållbar utveckling och ett naturvetenskapligt arbetssätt. För att få en helhetsyn på våra elevers dag på Vasa byskola arbetar även våra lärare med aktiviteter på vårt fritidshem ca två dagar i veckan. Då skolan är i ett uppbyggnadsskede ser vi gärna att du som söker har ett par års erfarenhet. Vasa byskola startade sin verksamhet ht-11 och har till ht-13 förskoleklass till åk 3. Skolan växer varje år med nya förskoleklasselever och kommer fullt utbyggd vara en F-6 skola. I samma byggnad finns även Vasa förskola som startade sin verksamhet under vt-13. Skolan ligger mitt i stan men med en lummig grönska utanför då Observatorielunden finns utanför knuten och Vasaparken ett par kvarter bort. Låter det som något för dig? Tveka inte utan skicka in din ansökan. Vi kommer att hålla fortlöpande intervjuer.
Företag: VASA BYSKOLA
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare jobb, Grundskolelärare Stockholm, Grundskolelärare VASA BYSKOLA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare

Orderplockare med erfarenhet av kötthantering!
Logent är en snabbväxande logistikkoncern med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva företag. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu en orderplockare som har erfarenhet från kötthantering. Kunden är belägen i Högdalen och du kommer att arbeta heltid. Arbetstiderna är 2 veckor natt, 00.00-08.00 samt 2 veckor dag 06.00-15.00. Arbetsuppgifterna kommer både innehålla orderplock samt jobb på charkavdelningen på lagret, Krav: Erfarenhet från kötthantering och orderplock. Körkort Ett stort plus är om du även har tillgång till egen bil. Intresserad? Skicka din ansökan redan i dag, då rekryteringen kommer att ske löpande.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med erfarenhet av kötthantering! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med erfarenhet av kötthantering!

jobba deltid som eventsäljare
Om företaget Face2face AB är ett av Nordens största företag inom Field Marketing. Ett företag som grundades i Norge 1999. Face2face kom till Sverige 2003 och vi expanderar för varje år. vi har kontor både i Stockholm och i Göteborg. Kontor finns även i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand och i New York. Vi har idag drygt 200 medarbetare och omsätter över 100 miljoner kronor per år. Vi driver många olika projekt och genomför en rad olika typer av kampanjer för olika företag som vi promotar. Vi jobbar med några av världens starkaste varumärken och det är många olika projekt som är rullande samtidigt. Om tjänsten Just nu utökar vi verksamheten och söker därför nya talanger till vårt huvudkontor i Stockholm. Vi söker just nu säljare som vill jobba deltid. Behovet är torsdagar till söndagar och då är det varje vecka. Eventsäljare i Face2face jobbar dagligen med flera av världens starkaste varumärken. Som eventsäljare i Nordens ledande byrå vill du möta kunder, ansikte mot ansikte, på utvalda marknadsplatser som mässor, butiker, köpcenter, flygplatser, events med mera. Ni får en fullständig säljutbildning när ni börjar jobba hos oss och ni får även all individuell uppföljning och coachning ni behöver av våra duktiga ledare och medarbetare. Det finns även mycket goda möjligheter att avancera och växa inom företaget med rätt inställning och med rätt driv. Du blir en del av ett engagerat team där sammanhållning är bland det viktigaste och att ha kul på jobbet. På face2face är det en ung och energisk arbetsmiljö vilket gör att det är alltid full fart på jobbet och där kollegorna alltid har mycket energi och positiv inställning. Med rätt driv och inställning kan man nå hur långt som helst. Det är bara upp till dig hur långt du väljer att gå.
Företag: FACE2FACE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga jobba deltid som eventsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: jobba deltid som eventsäljare


Sök lediga jobb KOCK BLUES KÖK & BAR

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se