KOCK_KOKERSKA Hänvisning till Arbetsförmedlingen jobb - lediga jobb

KOCK_KOKERSKA Hänvisning till Arbetsförmedlingen jobb KOCK_KOKERSKA Hänvisning till Arbetsförmedlingen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KOCK_KOKERSKA Hänvisning till Arbetsförmedlingen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KOCK_KOKERSKA Hänvisning till Arbetsförmedlingen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kiropraktor sökes- Stockholm

  2. Testare på jakt efter nya utmaningar- Stockholm

  3. SW-utvecklare C#- Stockholm

  4. BizTalk-utvecklare- Stockholm

  5. Servicesäljare Östergötland/Dalarna- Järfälla

  6. Frukt och grönt ansvarig- Stockholm

  7. Personlig assistent/Vikariat- Stockholm

  8. Flemish speaking customer service represantative- Stockholm

  9. Säljande lånehandläggare - Deltid/Sommarjobb- Stockholm

  10. Är du en norsktalande collectionsmedarbetare?- Stockholm


Mer beskrivning

Kiropraktor sökes
På Sabbatsbergs ryggcentrum arbetar leg. sjukgymnaster med examen inom Ortopedisk Manuell Terapi steg 3 och specialister i smärta- och smärtbehandling anslutna till Stockholms läns landsting. Här arbetar även certifierad medicinsk massageterapeut, fotvårdsspecialist. Vi vänder oss till Dig med akuta eller långvariga rygg- och nackbesvär och övriga leder för en helhetsbedömning, diagnos och behandling. Vi söker nu en kiropraktor med helhetsintresse för patientens rehabilitering. Vi behöver dig för att komplettera våra behandlingsinsatser vid privata behandlingar. Vi har tidigare haft leg. kiropraktor och har därför ett stort patientunderlag och en efterfrågan hos patienterna. Krav: - Leg. kiropraktor - Egen ansvar- och patientskadeförsäkring OBS! Märk ansökan med "Ansökan Kiropraktor"
Företag: Sabbatsbergs ryggcentrum
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kiropraktor sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kiropraktor sökes

Testare på jakt efter nya utmaningar
Har du ett brinnande intresse för speltestning och är nu intresserad av att utvecklas i din roll? Vill du bli en del av ett litet team fullt av spetskompetens? Excellerar du i en självständig roll som stället krav på din känsla för kvalitet? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker en testare till vår kund, ett litet och spännande spelföretag med en stark grund för att utveckla högkvalitativa sociala spel. Till rätt person erbjuds här en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter och generösa villkor. Tjänsten är placerade på företagets kontor centralt i Stockholm. Här blir du en del av ett litet och tight team av spelutvecklare, och ditt fokus är att testa vår kunds egenutvecklade och avancerade sociala spel. Spelet är utvecklat i Flash, C# och .NET, och du som testare blir högst delaktig i dess Quality Assurance-process. Du är självgående och självklart mycket kvalitetsmedveten, och för dig med viljan och kunskapen finns även möjlighet att i framtiden leda testprocesser och kvalitetsarbete. Vidare är vi säkra på att du har en god förmåga att kommunicera kring problem och lösningar, samt att du har en stor nyfikenhet och ett vaket öga för detaljer. Är det här utmaningen och möjligheten du har väntat på? Varmt välkommen med din ansökan. Kravprofil Krav: -Kunskap om Agil systemutveckling (ex Scrum, Kanban) -Kunskap om explorativ/utforskande testing -Kunskap om test case writing enligt Scrum -Kunskap om testprocesser -Erfarenhet av att testa spelklienter eller liknande -Erfarenhet av Flashklienter -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Meriterande med: -Kunskap om grundläggande konfigurationshantering, release & installationshantering för test- och produktionssystem -Erfarenhet av testning för mobila applikationer -Kunskap om Microsoft Team Foundation Server (TFS) -Kunskap om JQuery och klientkommunikation -Kunskap om databas queries och installation -Erfarenhet av att arbeta med sociala spel Omfattning och tillträde Heltid, tillsvidare. Tillträde så snart som möjligt. Månadslön. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9014DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Testare på jakt efter nya utmaningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testare på jakt efter nya utmaningar

SW-utvecklare C#
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig utvecklare med lång erfarenhet av utveckling i C#: - Du har minst 4 års erfarenhet av C# - Van vid att arbeta i Visual Studio och TFS - ClearQuest Vi ser även gärna att du har erfarenhet från: - Automatiserad test av användargränssnitt. (tex QTP) - Erfarenhet av NUnit eller motsvarande - Erfarenhet av SCRUM Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga SW-utvecklare C# jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW-utvecklare C#

BizTalk-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig utvecklare med lång erfarenhet av utveckling av: - BizTalk, .NET, Visual Studio och SQL-Server. - Van vid att arbeta med Webservices och Javautveckling - Erfarenhet av SCRUM Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga BizTalk-utvecklare jobb, BizTalk-utvecklare Stockholm, BizTalk-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BizTalk-utvecklare

Servicesäljare Östergötland/Dalarna
ASSA ABLOY Entrance Systems (AAES) Sweden AB söker Servicesäljare till Östergötland Dalarna i Industrial Doors and Docking Solutions business area Rollen Som Servicesäljare ska du bidra till vår fortsatta tillväxt på eftermarknaden i nämnda områden. Du bearbetar nya kunder och föreslår förbättringar för befintliga kunder. Via genomtänkta serviceavtal skräddarsyr vi upplägg som säkerställer problemfri drift. Du erbjuder kunderna allt ifrån förebyggande underhållsavtal till förslag på modernisering och uppgradering av kundens anläggning. Förbättringarna spänner över områden som t ex effektiviseringar, energibesparingar och ökad säkerhet. AAES med bl a Crawford som starkt varumärke står för kvalitet och hög servicegrad vilket också skall prägla ditt arbetssätt. Du kommer att bli en del av ett framgångsrikt företag med stor kunskap om såväl kunder som produkter. I ditt område har du också ett stort nätverk med duktiga serviceteknikeroch kundsupportmedarbetare som tillsammans med dig skapar ett starkt team. Din Profil Du är en affärsmässig, ihärdig, målmedveten och relationsskapande person som trivs med att skapa nöjda kunder. Du har eftergymansial utbildning gärna inom teknik/bygg samt dokumenterad framgångsrik erfarenhet från försäljning. Kontakt och hur du söker tjänsten: Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vår Servicechef Thomas Lewing på telefon 010-47 47 808 eller HR chef Ralph Petersson på 010-47 47 458. Vi vill ha din ansökan senast 15 augusti 2013 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Assa Abloy Entrance Systems Region Öst
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Servicesäljare Östergötland/Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicesäljare Östergötland/Dalarna

Frukt och grönt ansvarig
Vi söker för kunds räkning en driven frukt och grönt ansvarig med ett par års erfarenhet av frukt och grönt till en icabutik. Du är glad trevlig har butiksekonomisk kunskap och har ordning och reda och alltid snygga intressanta säljande och lönsamma exponeringar. Vi erbjuder en butik med ett glatt gäng och bra lönsamhet och fria händer att bygga och leverera resultat till det bättre.Butiken ligger i Stockholms innerstad Du som har dessa egenskaper är välkommen med din ansökan till oss
Företag: PERSONALKOMPETENS I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Frukt och grönt ansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukt och grönt ansvarig

Personlig assistent/Vikariat
Cura Assistans AB är ett litet familjeföretag som erbjuder personlig assistans till funktionshindrade. Vi är måna om att hålla en hög kvalité på verksamheten och erbjuder som ett led i detta löpande utbildningar för våra anställda. Då en av våra anställda väntar barn behöver vi en vikarie som kan arbeta under hennes ledighet. Som personlig assistent till en funktionshindrad är du dennes armar och ben. Du hjälper till där det behövs och efterfrågas. Du följer med den funktionshindrade på aktiviteter och sköter dennes hushåll. Arbetet inkluderar både sjukgymnastik och hygien. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom vården, men lägger störst vikt vid personlig lämplighet och personkemi med den funktionshindrade. Då kommunikationen pga. funktionsnedsättning endast kan ske via tal är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket väl. Ange i din ansökan om du har någon allergi, t ex pälsdjur då vi har kunder som har husdjur. Pga. det intima momentet med personlig hygien ser vi gärna kvinnliga sökanden med respekt för den funktionshindrades önskemål. Vi tar ENDAST emot ansökningar via epost: samordnare@cura-care.se
Företag: CURA ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent/Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent/Vikariat

Flemish speaking customer service represantative
Academic Work is looking for two customer service representatives for one of our clients. Our client has a leading position in Travel Retail and operates in the Nordic and Baltic countries, where they offer a business concept to airlines, airports and ferries. The company has 300 employees in six countries. Due to an expansion into Belgium we now seek for two co-workers to the customer service who speaks Flemish, to support the Belgian costumers. You will be working at the company?s office at Stockholm Arlanda Airport, or at the office in Tibro if it suits you better, and will be part of the company?s inside sales department. This assignment is a part of our personnel placement, which means that you will be employed by Academic Work but will work as a consultant at our costumer. For the right person it might be an opportunity to be recruited by the costumer further on. TASKS As customer service representative you will be handling incoming phone calls and e-mails from the Belgian customers. In the conversations you will help the costumers with orders, give information about the products and other questions. Later on, you might also working with additional sales. You will be working closely with the other colleague, who has the same duties, and have contact with the inside sales department which is located in Tibro. The job will start with two weeks introduction training. There are good opportunities to be responsible for more tasks and to develop in the role as customer services representative when you have worked for a while. WE ARE LOOKING FOR SOMEONE WHO - Speak and write Flemish and English fluently - Are service minded and always aim to have satisfied customers - Enjoy to work with computer and phone as working tools We appreciate if you have working experience from a service or sales job, but the most important is that you are a positive, forward-thinking person and have a willingness to learn new things. It is also an advantage and merit if you speak Swedish and/or French. Do you have what it takes? Submit your application as soon as possible as we move through the current selection. START: 1 October SCOPE: Full time, 6 month with a possible extension or over-recruitment WORKING HOURS: 9-18, Monday to Friday LOCATION: Arlanda Airport or Tibro CONTACT: Lena Norberg ADVERT ID: 14925337 To apply for the job send in your application with CV and cover letter to the e-mail address below. Do you have any question regarding the position they will be answered by email at lena.norberg@academicwork.se during office hours. Please write the advert ID number in the subject title. Academic Work is Home of the Young Professionals. We offer jobs for students or those who have completed their studies and have up to five years of work experience. With us, you can work as a consultant on specific client assignments or you can become employed directly by one of our customer companies through our recruitment service. Find out more on our web site www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Flemish speaking customer service represantative jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flemish speaking customer service represantative

Säljande lånehandläggare - Deltid/Sommarjobb
Privata Lån söker nu nya medarbetare till sitt kontor på Drottninggatan i Stockholm. Privata Lån arbetar med att hjälpa konsumenter att sänka kostnaderna för dyra lån och krediter. Många personer har idag sina lån spridda hos olika långivare. Privata Lån samlar lånen under ett och samma tak och hjälper på så sätt kunden att spara pengar. Vi erbjuder en kostnadsfri tjänst och målet är att vara kundens självklara val på den skandinaviska lånemarknaden. Lånerådgivare på Privata Lån Gillar du att bli belönad för hårt arbete? Vill du få in en fot i finansbranschen? Vill du vara med och bygga framtidens finansiella institut? Då är det här tjänsten för dig! Som låneförmedlare på Privata Lån kommer du att jobba med att sammanställa privatpersoners lånesituation och erbjuda en kostnadsfri tjänst som syftar till att sänka kundernas lånekostnader. I det dagliga arbetet arbetar du med att kontakta kunder som uppgivit att de vill se över sin lånesituation och sänka sina lånekostnader. Din uppgift blir att vägleda kunden till den bästa lösningen och långivaren. Privata Lån är ett ungt företag och därför finns det möjligheter till att avancera. Visar man goda resultat och är rätt person kan man göra snabb karriär inom företaget. Vem är du? Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och gillar att anta nya utmaningar. Vidare är du orädd, utåtriktad, tävlingsinriktad och är duktig på att uttrycka dig såväl verbalt som i text. Tidigare erfarenheter utav prestationsbaserade tjänster, försäkringsmäkleri och bankverksamhet är mycket meriterande men absolut inget krav. För dig som saknar ovanstående erfarenhet erbjuds en gedigen utbildning och de verktyg som behövs för att lyckas hos oss. Vi tror att du: - Har tidigare erfarenhet utav försäljning eller kundservice. Kanske har du jobbat som säljare inom bank eller försäkring. - Har stor social kompetens. - Är tävlingsinriktad. Du älskar att vinna! - Sporras av att arbeta i ett högt tempo med tydliga mål. - Är ansvarsfull och pålitlig. Arbetstider, Löner mm - Måndag - Fredag 10:00 - 18:00 - Lokaler på Drottninggatan 92 i Stockholm City - Ersättning består av en mycket generös rörlig del där du själv bestämmer målet för hur mycket du vill tjäna. Väljer du Privata Lån så kommer vi satsa på dig! Här skaffar du erfarenhet inom rådgivning, försäljning, marknadsföring och kreditmarknaden. Känner du att detta verkar vara en tjänst för dig? Ansök redan idag! Skicka ditt CV och ett personligt brev till: ansokan@privatalan.se
Företag: VIQ SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande lånehandläggare - Deltid/Sommarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande lånehandläggare - Deltid/Sommarjobb

Är du en norsktalande collectionsmedarbetare?
Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en norsktalande och serviceinriktad collectionsmedarbetare med hög stresstålighet. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter -Bevaka norska kundfordringar och koordinera påminnelser och Inkasso. -Bevaka kreditspärrade order och släppa dem efter avstämning med kundansvariga och i enlighet med bolagets kreditpolicy. -I samråd med kundansvariga följa upp kunder som har betalningsproblem eller dylikt. -Rapportering och uppföljning av bolagets nyckeltal inom Collections. Arbetstid Heltid, mån- fredag Önskade kvalifikationer Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska, engelska och norska är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi samt i affärsystemet SAP är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med Collections, kundfordringar och inkassohantering samt har god vana att arbeta i flera olika datasystem. Som person är du mycket social samt stresstålig och serviceinriktad. Vidare är du självständig, driftig och har en god prioriteringsförmåga och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Du är nyfiken, lyhörd och har en stor vilja att lära nytt och trivs med att arbeta i team. Vi erbjuder För rätt person finns en möjlighet till en tillsvidareanställning hos kunden.
Företag: ISS FACILITY SERVICES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en norsktalande collectionsmedarbetare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en norsktalande collectionsmedarbetare?


Sök lediga jobb KOCK_KOKERSKA Hänvisning till Arbetsförmedlingen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se