KOCK_KOKERSKA jobb - lediga jobb

KOCK_KOKERSKA jobb KOCK_KOKERSKA jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KOCK_KOKERSKA. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KOCK_KOKERSKA. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock/Kokerska- Botkyrka

 2. Kock/Kokerska sökes- Stockholm

 3. KOCK/KOKERSKA- Sollentuna

 4. Kock/Kokerska- Järfälla

 5. KOCK/KOKERSKA- Stockholm

 6. Kock/Kokerska- Stockholm

 7. Sushi Kock/Kokerska- Stockholm

 8. Kock/Kokerska- Södertälje

 9. Vikarierande kock/kokerska- Haninge

 10. Kock/Kokerska- Stockholm

 11. Kock/kokerska- Stockholm

 12. Kock/kokerska- Stockholm

 13. Kock/Kokerska- Täby

 14. Kock/Kokerska Vikariat- Avesta

 15. Kock/Kokerska- Gävle

 16. Kock/Kokerska- Bollnäs

 17. Kock/Kokerska- Söderhamn

 18. Kock/Kokerska till nybyggt äldreboende i Kungsbacka- Kungsbacka

 19. Kock/Kokerska- Strömsund

 20. Kock/Kokerska- Habo

 21. Kock/Kokerska VO Västervik- Västervik

 22. Kock/Kokerska- Växjö

 23. Kock/kokerska sökes- Ängelholm

 24. Kock/Kokerska- Kävlinge

 25. Kock/Kokerska- Kävlinge

 26. Kock/Kokerska- Eskilstuna

 27. Kock/Kokerska- Eskilstuna

 28. Kock/Kokerska- Oxelösund

 29. Kock/Kokerska- Vingåker

 30. Kock/Kokerska- Sollefteå

 31. KOCK/KOKERSKA- Skövde

 32. Kock/Kokerska- Trollhättan

 33. Söker kock/kokerska/kallskänka- Mark

 34. Kock/Kokerska med erfarenhet- Partille

 35. Kock/Kokerska- Norrköping

 36. Kock/Kokerska till Närtuna skola, 50 %- Norrtälje

 37. Kock/KokerskaAssistent till kock- Ekerö

 38. Kock/kokerska till Örnaskolans restaurangkök- Hylte

 39. Kock/kokerska och matdistributör- Hylte

 40. Kock/Kokerska- Växjö


Mer beskrivning

Kock/Kokerska
Söker en trevlig Thai kock,
Företag: Üclers Pizzeria
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Botkyrka, Kock/Kokerska Üclers Pizzeria
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska sökes
Vi är en nystartad asiatisk restaurang. Arbetsplats: Sjövikskajen Beskrivning av arbetsuppgifter: Både förbereda och tillaga asiatisk mat. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som har minst 2 års erfarenheter inom det kinesiska,koreanska,japanska och thailändska köket. Gärna berättigad till Nystartsjobb
Företag: Mama Ye's Sjövikskajen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska sökes

KOCK/KOKERSKA
KOCK/KOKERSKA sökes till skolluncher dagtid i Häggvik. Du ska ha erfarenhet från skolkök och kunna HACCP samt ha kännedom om specialkost för ungdomar.Viktigt att klara svenska i skrift och tal. Du arbetar självständigt och gör egna menyer.
Företag: Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK/KOKERSKA jobb, KOCK/KOKERSKA Sollentuna, KOCK/KOKERSKA Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK/KOKERSKA

Kock/Kokerska
Kock Pizzeria Meri HB söker en kock som även kan baka pizza . 3 års erfarenhet som kock och pizzabagare.
Företag: Pizzeria Meri HB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Järfälla, Kock/Kokerska Pizzeria Meri HB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

KOCK/KOKERSKA
Vi söker nu till Hässelby: Kock/Kokerska till Dungen, 25 tim/v. Tillträde augusti 2013. Matlagning enligt Livsmedelsverkets riktlinjer för barn i barnomsorgen. Du ska ansvara för planering av matsedel, inköp och matlagning till 3 st avdelningar samt ansvara för hygien och renhållning i köket. Då vi arbetar med naturpedagogisk metodik skall du även planera och förbereda mat vid utedagar. Förskolan skall vara Trygg, Rolig och Lärorik! Hör av dig så berättar vi mer! Marie af Malmborg mobil 070-485 20 04.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK/KOKERSKA jobb, KOCK/KOKERSKA Stockholm, KOCK/KOKERSKA Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK/KOKERSKA

Kock/Kokerska
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gubbängsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gubbängsskolan är en F-9-skola i norra delen av Farsta. Vi har en kombination av teoretiska ämnen och praktisk-estetisk verksamhet och vi erbjuder bild&form, drama och fotboll som elevens val från årskurs 4. 1 plats(er). Gubbängsskolan söker kock Till Gubbängsskolans skolrestaurang med tillagningskök söker vi en kock med kockutbildning. Arbetet betsår av tillagning av lunch, specialkost samt mellanmål. Du kommer att arbeta i alla delar av kök, kallskänk, matsal och disk. Totalt tillreder vi ca 1300 portioner/dag. Du ska vara utbildad kock och även ha utbildning i specialkost. Under loven ansvarar du för tillagningen. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetet kräver arbetslivserfarenhet inom yrket, att du är väl förtrogen med gällande hygienregler, egenkontroll och har kunskap i att tillaga mat från grunden ocn intresse för näringsrik kost. Du behöver också ha lätt för att samarbeta med elever och personal. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. 40 timmar/vecka, semestertjänst För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Skolsekreterare Eva Pettersson,0850847356 Inger Stjernholm, Kommunal, 08-508 473 86, inger.stjernholm@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Gubbängsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Stockholm, Kock/Kokerska Stockholms stad; Gubbängsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Sushi Kock/Kokerska
Chu Zheng Yao Restaurant AB/Mandarin City söker en erfaren Sushi kock/kokerskor Arbetsuppgifter: Allt från beredning till tillagning av sushi. Allt förekommande arbetsuppgifter i köket, behjälplig med varubeställning m.m. Utbildning/Erfarenhet: - Ska ha jobbat som kock på restauranger i ett antal år och kan arbeta självständig i köket - Du ska vara snabb, positiv, noggrann, ambitiös och stresstålig - Talar Kinesiska och Engelska.
Företag: Mandarin City
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sushi Kock/Kokerska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sushi Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Södertälje kommun har en uttalad vision att verka för ekologisk odling och en hållbar livsmedelskonsumtion. Vår målsättning är att använda så stor andel ekologiska livsmedel som budgeten tillåter och vi fokuser mycket på vegetarisk matlagning. ARBETSUPPGIFTER Badparkens förskolekök är en liten enhet där du förväntas ta ett stort ansvar att tillsammans med övrig personal planera måltiden och matlagning samt praktiskt utföra uppgifter så som matlagning, diskning, egenkontroll samt övriga förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person, dock krävs att du har gått restaurangprogrammet eller motsvarande på gymnasienivå och/eller har dokumenterade yrkeserfarenheter som motsvarar. Vi söker dig som är engagerad och har en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för våra matgäster. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker men har även öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen till dagens höjdpunkt. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand. Då våra matgäster är barn så krävs att du kan och vill interagera med dem men självklart även kan vara tillmötesgående mot pedagoger och föräldrar. Goda datakunskaper är ett krav då alla beställningar sker via datorn. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Kostenhet - Förskolor
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Södertälje, Kock/Kokerska Södertälje kommun, Kostenhet - Förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Vikarierande kock/kokerska
Vi söker en vikarierande kock/kokerska till förskolan Kastanjen Kajsa är fortfarande föräldraledig. Därför behöver vi dig som kan laga mat till oss 111 barn och 22 medarbetare på Förskolan Kastanjen. Maten lagas från grunden, även specialkost serveras. Matsedeln planerar du själv utifrån kommunens riktlinjer, som kommunens koststrateg tagit fram i samråd med kökspersonal. Du beställer matvarorna och ansvarar för matbudgeten på Kastanjen. Du ansvarar även för egenkontrollen då det gäller livsmedel och matlagning. Du kommer att ingå i enhetens köksgrupp där man utbyter erfarenheter. Din kompetensprofil * Utbildad kock * Dokumenterade kunskaper i näringslära samt specialkost * Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter * En mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt * Glad och positiv * Tycker om barn * Flexibel och stresstålig * Datorvana Välkommen med din ansökan!
Företag: Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande kock/kokerska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande kock/kokerska

Kock/Kokerska
Stockholms Stad Socialförvaltningen AVDELNING FÖR DYGNET RUNT VERKSAMHETER Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Bandhagshemmen består av två tidigare fristående institutioner som idag tillsammans utgör en samlad stödboenderesurs. Verksamhetens målgrupp är personer med psykiska funktionshinder- och/eller beroendeproblematik (samsjuklighet). Verksamheten har sammanlagt 91 platser, 65 + 26. Arbetsplatserna är belägna i Bandhagen och i Aspudden. Personalgruppen som är etniskt och åldersmässigt blandad består av socionomer, sjuksköterskor, behandlingsassistenter, kock/kokerskor, ekonomibiträden. Till verksamhetsområdet, med placering i Bandhagen, söker vi nu 1 st kock/kokerska. 1 plats(er).Sökande skall tillsammans med övrig kökspersonal tillaga lunch och middag, planera matsedel samt tillaga specialkoster efter behov. Beställa livsmedel. Följa centrala upphandlingsavtal avseende livsmedel. Hålla kostnader inom given budgetram. Ansvara för egentillsynsprogram av livsmedel. På Bandhagshemmen avd. Skeppstavägen bor ca 65 personer. Kock/ Kokerske- utbildning. Dagtid med schemalagd helgtjänstgöring varannan vecka. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Minst 5 års yrkesvana. Sökande ska ha erfarenhet av arbete i storkök, gärna i kombination av socialt arbete samt god förmåga att arbeta nära människor med psykiatriska problem och med missbruksproblematik. Sökande ska vara tydlig och kommunikativ. Körkort för personbil är meriterande. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Verksamhetsledare Christina Wiklander,08-50849221 Saba Ekubasilassie, Biträdande verksamhetsledare, 08-50849225, saba.ekubasilassie@stockholm.se Jösta Claeson, Huvudskyddsombud Vision, 08-508 25 229, 076-1225229, josta.claeson@stockholm.se (facklig) Inga-lill Björk, Kommunal, 08-50825152 (facklig) Tillträde: Tillträde snarast. Tillträde kan ske innan sista dag för ansökan löpt ut.
Företag: Stockholms stad; AVDELNING FÖR DYGNET RUNT VERKSAMHETER
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Stockholm, Kock/Kokerska Stockholms stad; AVDELNING FÖR DYGNET RUNT VERKSAMHETER
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/kokerska
Restaurangbiträde med vissa kunskaper i matlagning sökes.
Företag: Past o future AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska jobb, Kock/kokerska Stockholm, Kock/kokerska Past o future AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska

Kock/kokerska
Underbarabar söker kock/kokerska med minst 3 års erfarenhet Arbetsuppgifterna är att tillaga ala carte mat på kvällar /helger . Och att sköta köket dvs. egenkontroll program och att arbeta med att utveckla restaurangen tillsammans med restaurang chefen och övrig personal David 073-5323079 Magnus 0733-100528
Företag: Bara Vi
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska jobb, Kock/kokerska Stockholm, Kock/kokerska Bara Vi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska

Kock/Kokerska
Kort beskrivning av företaget: Vi serverar asiatisk mat. Lunchbuffe , la carte samt avhämtning. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Kinesisk kock Beskrivning av arbetsuppgifter: Kan laga riktig kinesisk mat. Förbereda och planering meny. Beskrivning av kvalifikationer: Som kock behöver du minst tre års kök erfarenhet. Tål stress då det vid rusningstid kan bli mycket att göra. Du ska kunna jobba självständig Att kunna kinesiska är ett krav ANSTÄLLNINGSVILLKOR ------------------- Tillträde: 20130801 Typ av anställning: Vanlig anställning Erfarenhet: Erfarenhet krävs Varaktighet: Tillsvidare Arbetstid: Heltid Löneform: Fast lön ANSÖKAN ------- Senast: 2013-06-30 KONTAKTPERSONER --------------- Funktion: Köksmästare Namn: Xia Telefon: 0737292693
Företag: Restaurang New Hongkong
Ort: Täby
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Täby, Kock/Kokerska Restaurang New Hongkong
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska Vikariat
Avesta 2020 – Något fantastiskt kommer att hända. Avesta kommun är mitt inne i ett utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. År 2020 är vi 25 000 invånare, har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd, och vi vet att vi gjorde det tillsammans! ARBETSUPPGIFTER Kostenheten i Avesta kommun söker nu efter 1 kock/kokerska. I kommunen satsar vi mycket på maten och lagar den med råvaror från grunden. Avesta ansvarar för 22 kök som tillagar mat inom förskola, skola och äldreomsorg. Vi söker nu en kock till Lunds skola, där köket tillagar cirka 50 portioner om dagen. Du sköter självständigt alla förekommande arbetsuppgifter i köket då man arbetar ensam. Lunds skola arbetar med utomhuspedagogik vilket gör att även utomhusmatlagning förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker en effektiv, engagerad, ansvarsfull, strukturerad och meriterad och utbildad kock/kokerska med yrkeserfarenhet. Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har även ordningssinne och fokus på kostnadskontroll. I ditt arbete ska du hantera olika allergier, recept och livsmedel med innehållsförteckningar därför krävs goda kunskaper i svenska. Vi vill att du har ett genuint intresse och kunskap om mat och näringslära och älskar att laga mat från grunden. Din kunskap gör skillnad. Erfarenhet från storhushåll, restaurang eller praktisk erfarenhet från likvärdig verksamhet ses som en merit. Även dokumenterad HACCP-utbildning är meriterande.
Företag: Avesta kommun, Skolkontoret
Ort: Avesta
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska Vikariat

Kock/Kokerska
Shexan restaurang söker en kock som är specialiserad på Irakisk mat. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket.
Företag: Shexan Restaurang i Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Gävle, Kock/Kokerska Shexan Restaurang i Gävle
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Verksamhetsbeskrivning: Restaurang med kinesisk, japansk och thai meny. Dels att äta på plats samt för avhämtning. Arbetsuppgifter: Laga kinesisk, japansk och thai mat Utbildning/Erfarenhet Krävs
Företag: Mix Hot Wok
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Bollnäs, Kock/Kokerska Mix Hot Wok
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter. ARBETSUPPGIFTER Köket på Trönö skola är ett tillagningskök, gemensamt för skolan och förskolan i Trönö, och tillhör kostavdelningens västra område. I arbetet ingår att tillaga frukost, lunch och mellanmål inkl. specialkoster för ca 100 elever och ca 20 barn på förskolan, samt alla i övrigt förekommande köksuppgifter såsom disk, städ m.m Du är direkt underställd områdeschef för västra området. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig med positiv attityd och ett stort engagemang i arbetet med mat för barn och elever. Storköksutbildning på gymnasienivå eller minst ettårig kockutbildning och goda kunskaper i livsmedelshygien krävs. Stor vikt läggs på Din sociala kompetens, flexibilitet och samarbetsvilja, noggrannhet och ordningssinne. Vi ser att du tar egna initiativ, utifrån ditt uppdrag, och arbetar självständigt. Då en del av det dagliga arbetet inom snar framtid kräver användning av ett webbaserat kostdatasystem och ett nytt inköpssystem är det viktigt att Du har vana vid att arbeta med datorstöd.
Företag: Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Söderhamn, Kock/Kokerska Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska till nybyggt äldreboende i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått uppdraget att driva det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg på uppdrag av Kungsbacka kommun. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vallda Hebergs tillagningskök är, som resten av boendet, helt nybyggda. Tillagningsköket kommer att laga ca 100 portioner per måltid. Det kommer att arbeta 2 kockar (varav en kökschef - egen platsannons) och 2 köksbiträden/ekonomibiträden. Ni kommer att planera och tillaga näringsriktiga menyer, samt säkerställa fin servering. Du kommer att ingår i ett lokalt kostråd med möten 4ggr/år. Rådet leds av köksmästaren/kökschefen. Där ingår samtlig kökspersonal och kostombud från de olika avdelningarna på boendet (6st). I kostrådet arbetar ni gemensamt för att måltider och måltidsmiljö ständigt ska förbättras. Vi arbetar enligt FAMM Fem Aspekter på Måltider Modell. Det är meriterande om du tidigare arbetat med modellen. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med mat för äldre, som har engagemang och intresse för näringsriktighet, och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad kock. Du ska ha erfarenhet från både mindre restaurang och storkök. Det är meriterande om du har erfarenhet från specialkoster inom vård och omsorg. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och goda referenser. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. Anställningens omfattning 100 % Ansök senast: 2013-08-01. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska till nybyggt äldreboende i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska till nybyggt äldreboende i Kungsbacka

Kock/Kokerska
Kock och pizzabagare.
Företag: Annexet Grill och Restaurang
Ort: Strömsund
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Strömsund, Kock/Kokerska Annexet Grill och Restaurang
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Habo Kost är kommunens egna kostverksamhet. Vi lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg. Vi driver även Restaurang Kärrsliljan som är en lunchrestaurang. ARBETSUPPGIFTER Tillagning av mat till förskolor, skolor och äldreomsorg. Tillagning av specialkoster. KVALIFIKATIONER Kockutbildning. Erfarenhet av arbete i offentligt storkök och tillagning av specialkoster.
Företag: Habo kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Habo, Kock/Kokerska Habo kommun, Tekniska förvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska VO Västervik
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Kriminalvården, Region Öst består av sju verksamhetsområden i Östergötland och Småland. Vi söker nu en kock till vår anstalt i Västervik. Verksamhetsområde Västervik består av anstalt och frivård. Västerviksanstalten är en sluten anstalt med 255 platser. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som kock kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i ett storkök, i huvudsak matlagning, inköp och egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Köket arbetar enligt cook- and chillmetoden som bygger på att maten efter tillagning omedelbart kyls ned. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. KVALIFIKATIONER Grundläggande krav är restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå, eller kunskaper som kan bedömas likvärdiga. Erfarenhet från arbete i storkök är meriterande, gärna enligt cook- and chillmetoden. Som person har du god samarbetsförmåga, är flexibel och har hög social kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga mognad och lämplighet. Bred arbetslivserfarenhet och utbildning i livsmedelshygien är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Körkort är ett krav.
Företag: Kriminalvården, VO Västervik
Ort: Västervik
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska VO Västervik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska VO Västervik

Kock/Kokerska
Kock till Näckrosen i Ingelstad Vi söker en erfaren kock med inriktning mot asiatisk mat. Du ska kunna arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Välkommen med din ansökan!
Företag: Näckrosen
Ort: Växjö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Växjö, Kock/Kokerska Näckrosen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/kokerska sökes
Nyöppnad restaurang i Ängelholm söker kock/kokerska. Vi erbjuder både lunchservering och a la carte. Maten tillagas i vedugn och vi har nya fräscha lokaler och maskiner. Du som söker ska ha några års erfarenhet som kock/kokerska. Som person är du positiv och vill vara med och bidra till att utveckla verksamheten.
Företag: Mirando - Vedugn och Kök
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska sökes

Kock/Kokerska
Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad och erfaren kock för pooltjänst i Kävlinge Kommuns Kostenhet. Tjänsten omfattar arbete i centralkök, tillagningskök och mottagningskök. Du har ett kök där du har din bastillhörighet. Tjänsten innebär att man från dag till dag ersätter områdets ordinarie personal vid tillfällig frånvaro. Du ska ha ett brinnande intresse att skapa måltider med hög kvalité inom offentlig sektor. I arbetsuppgifterna ingår tillagning av frukost, lunch, mellanmål och specialkost, servering, disk, egenkontroll samt en del administrativa uppgifter som t ex beställningar. KVALIFIKATIONER Restaurang- storhushållsutbildning eller liknande. Erfarenhet från liknande arbete krävs Datorvana och körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Kävlinge kommun, Kostenhet Dösjebro - Kävlinge
Ort: Kävlinge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Kävlinge, Kock/Kokerska Kävlinge kommun, Kostenhet Dösjebro - Kävlinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad och erfaren kock för pooltjänst i Kävlinge Kommuns Kostenhet. Tjänsten omfattar arbete i centralkök, tillagningskök och mottagningskök. Du har ett kök där du har din bastillhörighet. Tjänsten innebär att man från dag till dag ersätter områdets ordinarie personal vid tillfällig frånvaro. Du ska ha ett brinnande intresse att skapa måltider med hög kvalité inom offentlig sektor. I arbetsuppgifterna ingår tillagning av frukost, lunch, mellanmål och specialkost, servering, disk, egenkontroll samt en del administrativa uppgifter som t ex beställningar. KVALIFIKATIONER Restaurang- storhushållsutbildning eller liknande. Erfarenhet från liknande arbete krävs Datorvana och körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Kävlinge kommun, Kostenhet Dösjebro - Kävlinge
Ort: Kävlinge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Kävlinge, Kock/Kokerska Kävlinge kommun, Kostenhet Dösjebro - Kävlinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Torshälla Stads nämnd har inom sitt geografiska område ansvar för förskola, grundskola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, kostverksamhet, kultur-, fritid- och ungdomsverksamhet samt gatu-, park- och trafikverksamhet. Torshälla har ca 9000 invånare och ca 500 anställda. Hela Eskilstuna kommun och Torshälla stads förvaltning har påbörjat en förflyttning till en modern kunskapsorganisation med fokus på att skapa goda relationer i mötet. Kostenheten leds av kost- och enhetschefen som har personal- och produktionsansvar. Kostenheten ansvarar för kosten i, hemvård, grundskola och förskola. Vi har 7 produktionskök och 1 mottagningskök. Inom äldreomsorgen producerar vi 96000 måltider och omsätter ca 7 miljoner kronor per år. Måltiderna lagas från grunden med stora krav på råvarukvalitet och miljöfokus. Närmare hälften av alla livsmedelsprodukter som används i matlagningen är ekologiska. Inom äldreomsorgen finns två tillagningskök med en arbetsledare och vi söker nu en kock/kokerska till vår verksamhet på Snäckberget! ARBETSUPPGIFTER Som kock/kokerska kommer du tillsammans med dina kollegor att tillaga ca 350 portioner dagligen med målsättningen att maten ska vara inspirerande, hälsosam och ekologisk. Du kommer också att tillaga specialkost, baka, bereda grönsaker, diska och städa. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en kockutbildning eller storköksutbildning på minst 1,5 år samt tidigare erfarenhet av att arbeta i storkök eller på restaurang om minst sex månader. Vi vill också att du har erfarenhet av att tillaga specialkost. Det är starkt meriterande om du har kunskaper i HACCP, egenkontroller samt utbildning i specialkost och livsmedelshygien. Vi kräver att du har grundläggande datakunskaper, goda svenskkunskaper samt en god förståelse för äldres nutrition och matvanor. Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs att du har goda kommunikativa förmågor och tycker om att arbeta i grupp likväl som ensam. Vi vill också att du tar egna initiativ och att du är trygg i din roll. Givetvis har du också ett brinnande intresse för målgruppen.
Företag: Eskilstuna kommun
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Eskilstuna, Kock/Kokerska Eskilstuna kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att nu vara Sveriges Miljöbästa kommun och Årets studentstad. Torshälla Stads nämnd har inom sitt geografiska område ansvar för förskola, grundskola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, kostverksamhet, kultur-, fritid- och ungdomsverksamhet samt gatu-, park- och trafikverksamhet. Torshälla har ca 9000 invånare och ca 500 anställda. Hela Eskilstuna kommun och Torshälla stads förvaltning har påbörjat en förflyttning till en modern kunskapsorganisation med fokus på att skapa goda relationer i mötet. Kommunikation och samarbete är i fokus. I Torshälla har vi påbörjat ett omfattande orts utvecklingsarbete. Med fokus på entreprenörskap, innovation, kreativitet och nytänkande tar vi oss in i framtiden och ser fram emot Torshällas 700 års jubileum. Kostenheten leds av kost- och enhetschefen som har personal- och produktionsansvar. Kostenheten ansvarar för kosten i, hemvård, grundskola och förskola. Vi har 7 produktionskök och 1 mottagningskök. Inom förskolans 4 produktionskök producerar vi 80 000 måltider och omsätter ca 4 miljoner kronor per år. Måltiderna lagas från grunden med stora krav på råvarukvalitet och miljöfokus. Närmare hälften av alla livsmedelsprodukter som används i matlagningen är ekologiska. I vårt kök på Gökstenskolan tillagas dagligen ca 1200 portioner. Hit söker vi nu en kock/kokerska! ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med dina kollegor kommer du att tillaga mat med målsättningen att den ska vara inspirerande, hälsosam och ekologisk. Utöver själva matlagningen kommer du att tillaga specialkost, baka, bereda grönsaker, servera, diska och städa. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en kockutbildning eller storköksutbildning på minst 1,5 år samt tidigare erfarenhet av att arbeta i storkök eller på restaurang om minst sex månader. Vi vill också att du har erfarenhet av att tillaga specialkost. Det är starkt meriterande om du har kunskaper i HACCP, egenkontroller samt utbildning i specialkost och livsmedelshygien. Vi kräver att du har grundläggande datakunskaper och goda svenskkunskaper. Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs att du har goda kommunikativa förmågor och tycker om att arbeta i grupp likväl som ensam. Vi vill också att du tar egna initiativ och att du är trygg i din roll. Givetvis har du också ett brinnande intresse för målgruppen.
Företag: Eskilstuna kommun
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Eskilstuna, Kock/Kokerska Eskilstuna kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen har cirka 11 000 innevånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuter och till Stockholm cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker kokerska/kock till Frösängs förskola. Frösängs förskola har 36-38 barn i åldern 1-6 år och 7 vuxna. Maten på förskolan tillagas från grunden, råvarorna är till viss del ekologiska och socker förekommer sällan. KVALIFIKATIONER Du är utbildad kokerska/kock, tycker om att laga god, näringsriktig mat till förskolebarn och håller dig ajour med forskning inom yrket. Du har goda kunskaper om matallergier och kan tillaga även vegetariska rätter.
Företag: Oxelösunds Kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Oxelösund
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Oxelösund, Kock/Kokerska Oxelösunds Kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är kock och vill jobba i Kostorganisationen i Vingåker, med placering i huvudsak på centralköket Humlegården. Köket tillagar och distribuerar ca 1800 portioner dagligen. Här tillagas mat till äldreomsorg, skolungdomar och barn i barnomsorg. I huset finns också en restaurang/matsal för externa och interna gäster. Köket har många utskick och mycket specialkoster. Vår ambition är att laga så mycket mat som möjligt från grunden och strävar hela tiden efter att utvecklas. Centralköket ansvarar också för produktion av kylda matlådor till hemmaboende i Vingåker och Katrineholm och ansvarar för distribution av varor till kommunens övriga enheter. Du kommer att ingå i en grupp av kökschef, samordnare, kockar och ekonomibiträden, men ska även kunna arbeta som ensam kock på helger. Arbetstiderna är normalt 7.00-16.00. I tjänsten ingår, utöver matlagning, egenkontroll, att registrera antal ätande, delta i arbetsmiljöarbete och övriga möten, svara i telefon, ta emot och packa upp varor, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du ansvarar för god ordning av förråd, maskiner och utensilier. KVALIFIKATIONER 3-årig gymnasial utbildning till kock/kokerska eller utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Gärna arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Goda teoretiska och praktiska kunskaper om specialkoster. Datavana. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper som krävs utöver kockkompetens i storkök; är servicekänsla, samarbetsförmåga, flexibilitet, ansvarstagande. Du ska kunna egna initiativ och gilla att hugga i där det behövs.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Vingåker, Kock/Kokerska Vingåkers kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Nya Hotell Hallstaberget är ett nyrenoverat designhotell beläget mitt i Hallstabacken. Här har du milsvida utsikter över Ångermanälven och Sollefteå samt ski-in/ski-out till Hallstabergets preparerade spår för alpin åkning samt längdskidspår av internationell standard. Hotellet är en året runt fullserviceanläggning med 140 hotellrum och sviter, konferensmöjligheter för 650 personer, ett spa, lounger, restauranger och barer, nattklubb samt 24h shop. Hotellet har en arkitektur av modernt snitt med utsikten som utgångspunkt från samtliga utrymmen. Hotellet har totalrenoverats och nya lokaler byggts under hösten 2012. Hotell Hallstaberget ligger mitt i Sverige, Sollefteå 1h bilresa från bla Sundsvall, Örnsköldsvik, Östersund. Är du redo för ett karriärsdrag? Vi satsar och jobbar för att bli regionens exklusivaste och mest prisvärda hotellanläggning inom samtliga områden, därför söker vi nu eliten av medarbetare! Kock 100% I vårt kök förbereder vi och levererar allt från 50 till 1 500 lunch eller middagar på en och samma dag, så din förmåga till flexibilitet och kreativitet kommer att prövas. Gillar du högt tempo är det här arbetsplatsen för dig, du kommer att arbeta självgående inom driften, Som kock kommer du ha ansvaret för all varm och kall matproduktion på hotellet. Vi vill att du .Hålla högsta service- och kompetensnivå i alla situationer .Vara en duktig matlagare med passion för kockyrket .Har erfarenhet av stordrift och kan logistik .Har erfarenhet av personalledning .Har god kunskap i svenska och engelska, god förmåga att formulera dig i tal och skrift .Du är en duktig organisatör som gillar ordning och reda och inspirerar dina arbetskolegor till detsamma. .Du är en positiv och inspirerande lagspelare med stark profil, självinsikt och stort hjärta .Du är självgående och van att arbeta med frihet under ansvar .Du är kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla .Du kan hantera stress och stundtals hög arbetsbelastning väl .Du är en motiverande och entusiasmerande ledare, som trivs med att vara "hands on" i verksamheten Du bör ha minst 2 års yrkesvana utöver kockutbildning.
Företag: Hotell Hallstaberget AB
Ort: Sollefteå
Publicerad : 05-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Sollefteå, Kock/Kokerska Hotell Hallstaberget AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

KOCK/KOKERSKA
Två utbildade och erfarna kockar/kokerskor med inriktning Kina -och Thaimat
Företag: ChinaTown
Ort: Skövde
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK/KOKERSKA jobb, KOCK/KOKERSKA Skövde, KOCK/KOKERSKA ChinaTown
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK/KOKERSKA

Kock/Kokerska
Arbetsgivaren som driver restaurangverksamhet i både Trollhättan och Vänersborg, inriktning indisk matlagning önskar kock-personal. Erfarenhet av indiskt kök är ett krav, körkort ett plus men inget krav.
Företag: India Palace
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Trollhättan, Kock/Kokerska India Palace
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Söker kock/kokerska/kallskänka
Nu finns det tillfälle att arbeta hos oss på Två Skyttlar, under hösten förstärker vi vår personalstyrka i köket. Vi är ett hårt arbetande och lojalt team med fokus på kvalité och kreativitet. Vi arbetar i en öppen organisation där bra ideér är välkomna och där eget intiativ uppskattas. Vi lagar all mat från grunden på lokala och ekologiska råvaror. Vi söker dig som har 3 årig restaurangskola eller lärlingsutbildning samt några års arbetslivserfarenhet. Som är målmedveten och kreativ, och som har en utpräglad känsla för kvalité och service. Du gillar att göra det lilla extra, har lätt för att samarbeta. Bakkunskaper är meriterande Deltid 40 % Tidbegränsad anställning med tillträde 2013-08-05
Företag: TVÅ SKYTTLAR
Ort: Mark
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Söker kock/kokerska/kallskänka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker kock/kokerska/kallskänka

Kock/Kokerska med erfarenhet
En fin kvarterskrog i Partille söker en Kock/Kokerska som har erfarenhet inom restaurang yrket. Söker både en Kock/Kokerska som kan hantera husmanskost för lunchbuffé och även en Kock/Kokerska som är inriktad för den asiatiska köket.
Företag: RESTAURANG TU AKTIEBOLAG
Ort: Partille
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska med erfarenhet

Kock/Kokerska
Verksamhetsbeskrivning Lunchrestaurang. Arbetsuppgifter Matlagning, husmanskost. Utbildning/Erfarenhet Utbildning och erfarenhet krävs.
Företag: Le Croissant
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Norrköping, Kock/Kokerska Le Croissant
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska till Närtuna skola, 50 %
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. ARBETSUPPGIFTER Hos oss är köket en viktig plats, skolans hjärta. Vi söker en kock som verkligen tycker om att laga en god mat och hälsosam mat från grunden. Du kommer att ansvara för köket i Närtuna skola samt laga mat till skolans elever, förskolan samt personalen. KVALIFIKATIONER Du har en adekvat utbildning som Kock eller kokerska. Erfarenhet från skola/förskola och van vid att laga bra mat till barn! Du har även utbildning och kunskap om den egenkontroll som måste genomföras i vårt kök, och dessutom god kännedom om olika födoämnesallergier. Du är serviceinriktad, driftig och fantasifull, har lätt för att samarbeta samt en vilja till utveckling. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Företag: Norrtälje kommun, Närtuna skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska till Närtuna skola, 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska till Närtuna skola, 50 %

Kock/KokerskaAssistent till kock
Kort beskrivning av företaget: Boende + dagcenter för vuxna människor med funktionsnedsättning INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Assistent till kock Beskrivning av arbetsuppgifter: Att assistera kocken i "storköket"som också är dagcenter för 2 arbetstagare. 25- 30 gäster. Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet med matlagning. Ambitiös, noggrann, tycker det är roligt att laga mat. Kan arbeta under viss tidspress. Har kommit i kontakt med/ arbetat med människor som är i behov av mycket stöd.
Företag: Föreningen Lugnet
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/KokerskaAssistent till kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/KokerskaAssistent till kock

Kock/kokerska till Örnaskolans restaurangkök
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Är du intresserad av ett varierande arbete i köket på Örnaskolan, att arbeta med inriktning att bemöta kundernas behov både för barn och skolpersonal? I så fall kan det vara dig vi söker! I arbetet ingår bl. a. att - delta aktivt i köksarbete - beredning och tillagning av måltider - beredning och tillagning av dietkost I arbetet ingår bland annat att utveckla tillagningsmetoder, maträtter och medverka i den gemensamma matsedelsplaneringen. Det ingår också arbete med egenkontrollsprogrammet, personalhantering och arbetsmiljöfrågor samt ett visst budgetarbete. Kvalifikationer: Som kock/kokerska ser vi att du - har utbildning som kock/kokerska eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. - är engagerad och serviceinriktad gentemot gästerna - aktivt efterföljer hygienkrav och regler kring livsmedelshantering - är flexibel och klarar av att ha "många bollar i luften" - har god samarbetsförmåga och kommunikation - kan arbeta självständigt samt både instruera andra och ta till dig instruktioner, regler och dylikt såväl muntligen som skriftligen. Övrigt: Tillsvidareanställning, deltid 73%. Individuell lönesättning Tillträde 2013-08-19. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska till Örnaskolans restaurangkök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska till Örnaskolans restaurangkök

Kock/kokerska och matdistributör
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Är du intresserad av ett varierande arbete i kostverksamheten kombinerat med leverans ut till våra kunder? Att kombinera dessa två viktiga delar ger ett varierat och stimulerande arbete. I arbetet ingår bland annat att: - delta aktivt i köksarbetet i Örnaskolans kök och Malmagårdens kök - distribuera kyld varmmat samt torrvaror till våra kunder. Kvalifikationer: Som kock/kokerska ser vi att du - har utbildning som kock/kokerska eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. - är engagerad och serviceinriktad gentemot gästerna - aktivt efterföljer hygienkrav och regler kring livsmedelshantering - är flexibel och klarar av att ha "många bollar i luften" - har god samarbetsförmåga och kommunikation - kan arbeta självständigt samt både instruera andra och ta till dig instruktioner, regler och dylikt såväl muntligen som skriftligen. Som chaufför är det viktigt att du - har körkort - är serviceinriktat och har god samarbetsförmåga - är noga med att hålla tider Övrigt: Tillsvidareanställning, deltid 71 %. Individuell lönesättning. Tillträde 2013-08-19. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska och matdistributör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska och matdistributör

Kock/Kokerska
Arbetsuppgifter: Kock/kockerska Utbildning/Erfarenhet: Krävs
Företag: RESTAURANG BÅTMANSTORGET I VÄXJÖ AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Växjö, Kock/Kokerska RESTAURANG BÅTMANSTORGET I VÄXJÖ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska


Sök lediga jobb KOCK_KOKERSKA

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se