KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR! jobb - lediga jobb

KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR! jobb KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR!- Stockholm

  2. KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR!- Stockholm


Mer beskrivning

KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR!
. Genom Sveriges mest engagerade teknik- och IT-konsulter utvecklar och levererar Xdin kompetens till världsledande företag. På Xdin ger vi dig möjligheten att utvecklas i den riktning du själv vill. Hos oss kan du själv styra över uppdrag, lön, förmåner och karriär. Vår unika idé med individens valfrihet ger dig möjlighet att välja uppdrag och på så sätt även din karriär. Ansökan Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande, dock senast 12 oktober 2012. Kontakt Förnamn Efternamn titel, avdelning Ort +46-31-xxx xx xx ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Text här PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM XDIN Text här
Företag: Xdin
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR!

KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR!
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Alten söker fler engagerade konsulter till vår inhouse-verksamhet inom mekanikkonstruktion med placering på vårt kontor i Kista. Du blir en del av en växande grupp med både mer erfarna såväl som juniora konstruktörer där du har ditt egna ansvarsområde och projekt samtidigt som du är en del av ett prestigelöst och sammansvetsat team som tillsammans löser problem och utbyter kompetens. Alten erbjuder en flexibel arbetsmiljö, där du till stor del kan styra hur din arbetsdag ska se ut. Som konstruktör på Alten kommer du arbeta med produktutveckling av olika slag inom fordonsindustrin, till exempel med plåtkonstruktion och gjutgods. Du trivs att arbeta mot deadlines med omväxlande uppgifter där leverans mot kunden står i fokus. Utöver kundkontakten jobbar du även nära kollegor i andra roller såsom beräkningsingenjörer, vilket möjliggör en tidig kvalitetssäkring på ditt arbete och skapar en dynamisk process för en bättre leverans mot kund. Du är högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller likannde. Vi tror att du antingen har hunnit arbeta några år som konstruktör eller att du nyligen har tagit examen, viktigast för oss är ditt engagemang och vilja att leverera resultat utöver det vanliga. Är du mer junior söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet av konstruktion i CATIA V5, detta kan du ha erhållit genom examenarbete eller extraarbete utöver studierna. Du behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR!


Sök lediga jobb KONSTRUKTÖR SOM VET VAD DEN GÖR!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se