Kajkanten jobb - lediga jobb

Kajkanten jobb Kajkanten jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kajkanten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kajkanten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. PIZZABAGARE- Borgholm

 2. SERVITÖR/SERVITRIS- Borgholm

 3. KOCK- Borgholm

 4. Kock- Uddevalla

 5. Erfaren kock - dagtid- Göteborg

 6. Servitris/servitör - dagtid- Göteborg

 7. ERFAREN KOCK - dagtid- Göteborg

 8. KÖKSMÄSTARE- Göteborg

 9. Restaurangbiträde- Vaxholm

 10. Kock, à la carte- Vaxholm

 11. Lunchkock sökes- Vaxholm

 12. Kallskänka till Kajkanten, Uddevalla- Uddevalla

 13. Köksbiträde- Vaxholm

 14. Lunch och á la carte kock till Vaxholm- Vaxholm


Mer beskrivning

PIZZABAGARE
Restaurang Kajkanten i Byxelkrok på Norra Öland söker 1 pizzabagare för heltidsarbete under sommaren. Arbetsgivaren kan eventuellt hjälpa till med boende vid behov.
Företag: Kajkanten
Ort: Borgholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga PIZZABAGARE jobb, PIZZABAGARE Borgholm, PIZZABAGARE Kajkanten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PIZZABAGARE

SERVITÖR/SERVITRIS
Restaurang Kajkanten i Byxelkrok på Norra Öland söker 3-4 servitriser/servitörer för heltidsarbete under sommaren. Arbetsgivaren kan eventuellt hjälpa till med boende vid behov.
Företag: Kajkanten
Ort: Borgholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga SERVITÖR/SERVITRIS jobb, SERVITÖR/SERVITRIS Borgholm, SERVITÖR/SERVITRIS Kajkanten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVITÖR/SERVITRIS

KOCK
Restaurang Kajkanten i Byxelkrok på Norra Öland söker erfaren kock för heltidsarbete under sommaren. Arbetsgivaren kan eventuellt hjälpa till med boende vid behov.
Företag: Kajkanten
Ort: Borgholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK jobb, KOCK Borgholm, KOCK Kajkanten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK

Kock
Kajkanten Restaurang & Café ligger på välbesökta Bohusläns museum i Uddevalla centrum. Vi brinner för god, vällagad mat från grunden med traditionella bohuslänska inslag. Vår lunch består i huvudsak av härlig husmanskost och det finns något för alla smaker då man alltid kan välja mellan kött, fisk eller vegetariskt alternativ. I år fick vi även vår certifiering i Västsvensk mersmak vilket gör att vi alltid måste hålla hög standard. Vi söker dig som är erfaren kock och har goda kunskaper i bakning. Du bör ha stor erfarenhet av att kunna jobba självständigt och vi har stora krav på att vara ordningssam.
Företag: Kajkanten
Ort: Uddevalla
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Uddevalla, Kock Kajkanten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Erfaren kock - dagtid
Bistrot finns i franskinspirerade vackra lokaler alldeles vid kajkanten på Lindholmen, Vårt engagerade kockteam serverar vällagad och god mat med lokal prägel på vår välbesökta lunchrestaurang. Eftersom det går bra för oss behöver vi ytterligare en erfaren kock. Du kommer att arbeta med mat från grunden och komponera en attraktiv och smakrik meny som innehåller båda husmanskost och hälsa. Krav är att du har ett gediget matintresse samt har utbildning och erfarenhet av matlagning, är van att arbeta i team och leverera under tidspress. Har du influenser från andra kök är det ett plus. Din arbetsuppgifter består av matlagning, förberedning, uppläggning av mat och att serva våra gäster. Vi är ett litet team varför det är vikigt att vara flexibel och hjälpa till där det behövs. Allt för att skapa en bra service och en trevlig matupplevelse för våra gäster. Passar detta in på dig? Välkommen med din ansökan.
Företag: Bistro Kajkanten AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren kock - dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren kock - dagtid

Servitris/servitör - dagtid
Bistrot finns i franskinspirerade vackra lokaler alldeles vid kajkanten på Lindholmen, Vårt engagerade kockteam serverar vällagad och god mat med lokal prägel på vår välbesökta lunchrestaurang. Vi serverar ca 320 luncher per dag och erbjuder både lunch och bistro samt catering. Eftersom det går bra för oss behöver vi ytterligare en SERVITRIS/SERVITÖR. Krav är att du har en hög servicekänsla, gediget matintresse och vill jobba i team och leverera under tidspress. Din arbetsuppgifter består av förberedning, uppläggning, samt att serva våra gäster mm. Vi är ett litet team varför det är vikigt att vara flexibel och hjälpa till där det behövs. Allt för att skapa en bra service och en trevlig matupplevelse för våra gäster. Passar detta in på dig? Välkommen med din ansökan snarast!
Företag: Bistro Kajkanten AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris/servitör - dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris/servitör - dagtid

ERFAREN KOCK - dagtid
Bistrot finns i franskinspirerade vackra lokaler alldeles vid kajkanten på Lindholmen, Vårt engagerade kockteam serverar vällagad och god mat med lokal prägel på vår välbesökta lunchrestaurang. Vi serverar ca 320 luncher per dag och erbjuder både lunch och bistro samt catering. Eftersom det går bra för oss behöver vi ytterligare en erfaren KOCK. Du kommer att arbeta med mat från grunden och komponera en attraktiv och smakrik meny som innehåller båda husmanskost och hälsoinriktad mat. Krav är att du har ett gediget matintresse samt har utbildning och flera års erfarenhet av matlagning, är van att arbeta i team och leverera under tidspress. Har du influenser från andra kök är det ett plus. Din arbetsuppgifter består av menyplanering, matlagning, förberedning, uppläggning av mat, catering samt att serva våra gäster mm. Vi är ett litet team varför det är vikigt att vara flexibel och hjälpa till där det behövs. Allt för att skapa en bra service och en trevlig matupplevelse för våra gäster. Passar detta in på dig? Välkommen med din ansökan snarast!
Företag: Bistro Kajkanten AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN KOCK - dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN KOCK - dagtid

KÖKSMÄSTARE
Bistrot finns i franskinspirerade vackra lokaler alldeles vid kajkanten på Lindholmen, Vårt engagerade kockteam serverar vällagad och god mat med lokal prägel på vår välbesökta lunchrestaurang. Vi serverar ca 320 luncher per dag och erbjuder både lunch och bistro samt catering. Eftersom det går bra för oss behöver vi nu en erfaren KÖKSMÄSTARE. Du kommer att arbeta med mat från grunden och komponera en attraktiv och smakrik meny som innehåller båda husmanskost och hälsoinriktad mat. Krav är att du har ett gediget matintresse samt har utbildning och flera års erfarenhet som köksmästare. Din arbetsuppgifter består av menyplanering, daglig drift, beställning av varor mm. Vi är ett litet team med 7 anställda, vilket gör att det är vikigt att vara flexibel och hjälpa till där det behövs. Allt för att skapa en bra service och en trevlig matupplevelse för våra gäster. Passar detta in på dig? Välkommen med din ansökan snarast! Vi tar emot ansökningar löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan SNARAST!
Företag: Bistro Kajkanten AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga KÖKSMÄSTARE jobb, KÖKSMÄSTARE Göteborg, KÖKSMÄSTARE Bistro Kajkanten AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KÖKSMÄSTARE

Restaurangbiträde
Verksamhetsbeskrivning Restaurangverksamhet med servering av lunch och pizza. Restaurangen är belägen i vacker skärgårdsmiljö. Arbetsuppgifter Till dina uppgifter kommer diskning, städning, servering räknas. Det kan bli så att kassaarbete kan ingå. Utbildning/Erfarenhet På grund av mycket kundkontakt behärskar du svenska språket. Utöver det har vi inga specifika krav men ser det som positivt om du har erfarenhet, utbildning kopplad till restaurangbranschen eller /och bor i närheten av Vaxholm, där restaurangen är belägen.
Företag: RESTAURNG KAJKANTEN, Café-Restaurang Bubbel AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde jobb, Restaurangbiträde Vaxholm, Restaurangbiträde RESTAURNG KAJKANTEN, Café-Restaurang Bubbel AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde

Kock, à la carte
Vi söker en kock till Restaurang Kajkanten Restaurangen som ligger med sjöutsikt ut mot Vaxholms Kastell erbjuder svenska fiskrätter, kötträtter, bar med öl, vin och drinkar, samt cafe med hembakat bröd. Bilfärjan från Vaxholm tar fem minuter och är gratis Nu behöver vi utöka med en kock på 50% .Vi vill att du ska vara kunnig med att laga både Husmanskost och A lá carte. Stämmer det här in på dig ? Då ska du naturligtvis höra av dig till oss med dina ansökningshandlingar där du berättar vem du är och på varför just du är den medarbetare vi söker
Företag: RESTAURNG KAJKANTEN, Café-Restaurang Bubbel AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, à la carte jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, à la carte

Lunchkock sökes
Vi är en restaurang belägen på Rindö i Vaxholm där vi serverar luncher och traditionell italiensk vedugnsbakad pizza. Vi behöver nu anställa en lunchkock som har erfarenhet av att tillaga svensk husmanskost.
Företag: RESTAURNG KAJKANTEN, Café-Restaurang Bubbel AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lunchkock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lunchkock sökes

Kallskänka till Kajkanten, Uddevalla
Vi söker en vikarie , då en anställd går på mammaledighet. Arbetsuppgifterna består utav beredning utav smörgåsar och bakverk till vår cafe & restaurangverksamhet. I tjänsten ingår även kassatjänst, så du som söker skall vara van vid kassahantering och ha servicevana. Bageri och konditor erfarenhet är meriterande. Tjänsten är 80% och månadslön. Endast ansökan via mail.
Företag: Restaurang & Cafe Kajkanten
Ort: Uddevalla
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka till Kajkanten, Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka till Kajkanten, Uddevalla

Köksbiträde
Restaurang Kajkanten söker dig som vill arbeta som köksbiträde. Sedvanliga arbetsuppgifter som plocka disk , städa och lite allt i allo. Du behöver inte ha någon vana vi lär upp dig.Du kommer att vara schemalagd mellan 11-17. varje dag inklusive helger. Vi ser helst att du är berättigad till något stöd fårn Arbetsförmedlingen ex nyanländ alt nystartsjobb. Då vi finns på Rindö så ser vi gärna att du är boende i närområdet.
Företag: RESTAURANG KAJKANTEN, Café-Restaurang Bubbel AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde jobb, Köksbiträde Vaxholm, Köksbiträde RESTAURANG KAJKANTEN, Café-Restaurang Bubbel AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde

Lunch och á la carte kock till Vaxholm
Vi på restaurang Kajkanten behöver nu förstärka vårt arbetslag med en lunch och Á la carte kock. Vår skärgårdsrestaurang ligger naturnära med utsikt över havet och Vaxholm slott. Vi söker nu dig som som har några års erfarenhet av yrket och som vill vara med och bidra till att vi får nöjda och återkommande kunder. Har du utbildning är det meriterande. Du kommer att arbeta enligt schema måndag till fredag. Och hos oss får du jobba i en avkopplande miljö där vi arbetar lugnt och metodiskt. Låter det intressant skicka din ansökan till oss per e-post.
Företag: RESTAURANG KAJKANTEN, Café-Restaurang Bubbel AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lunch och á la carte kock till Vaxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lunch och á la carte kock till Vaxholm


Sök lediga jobb Kajkanten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se