Kalkylator Sollentuna jobb - lediga jobb

Kalkylator Sollentuna jobb Kalkylator Sollentuna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kalkylator Sollentuna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kalkylator Sollentuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Försäkrings förmedlare/rådgivare sökes till expansivt finansbolag!- Stockholm

  2. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Sigtuna

  3. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

  4. Avdelningen för verksamhetsstöd söker en utredare- Stockholm

  5. Avdelningen för verksamhetsstöd söker en kvalitetssamordnare- Stockholm

  6. Stockholms bästa lärare i Svenska- Stockholm

  7. Fritidspedagog/förskollärare med vidgade vyer!- Österåker

  8. Specialpedagog- Järfälla

  9. Nannynu! Barnvakt Stockholm Kungsholmen Heltid- Stockholm

  10. Redaktionsledare till Information Rosenbad- Stockholm


Mer beskrivning

Försäkrings förmedlare/rådgivare sökes till expansivt finansbolag!
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! Vår kund är en Expansiv aktör i finansbranschen med säte i centrala Stockholm. Som oberoende aktör erbjuder man produkter ifrån olika leverantörer vilket borgar för att du som rådgivare skall kunna skräddarsy lösningar efter kundens behov. Då man befinner sig i en expansiv fas söker man nu 2 st rådgivare som vill växa med bolaget. Vi tror att rätt sökanden stämmer in på nedanstående.. * Någon typ av försäkrings utbildning, godkänd av FI * Har minimum 2 års erfarenhet från branschen. * Drivs av att kunna påverka sin egen lön och brinner för att göra affärer * Är självgående och strukturerad * Är representativ och verbal Meriterande (dock inget krav) om du har.. * Swedsec licens * IFU/LIV diplom  * En egen kundstock Rätt kandidat erbjuds.. * Anställning hos en oberoende aktör med gott rykte på marknaden * Konkurrenskraftiga villkor i form utav hög provision + garanti lön under 3 månader * En bred produktportfölj  från produkter ifrån ledande aktörer * Förbokade kund möten på kontoret. Stämmer DU in på ovanstående? Skicka oss då din ansökan innehållandes CV, foto samt en presentation där du beskriver varför DU är rätt person!
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Försäkrings förmedlare/rådgivare sökes till expansivt finansbolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäkrings förmedlare/rådgivare sökes till expansivt finansbolag!

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har ca 42 000 invånare. Brage, Saga och Ymer förskolor ligger i kommundelen Valsta. Upptagningsområdet består till största delen av hyreshus. Vi har många invånare med rötter från andra delar av världen. En av våra viktigaste arbetsuppgifter är att utveckla ett interkulturellt förhållningssätt,vilket innebär att du, barn eller vuxen möts med intresse och nyfikenhet som de unika personer ni är. Förskolorna är rika på mångfald. Här arbetar pedagoger som har många års erfarenhet, är flerspråkiga och arbetar språkstimulerande. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en bildpedagog till Brage, Saga och Ymer förskolor Du kommer att arbeta i förskolan med barn 1-5 år. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Sigtuna kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Arbetslagen är fyra till antalet och utgör förskolans pedagogiska grund. Arbetslagen har stor frihet att utforma det pedagogiska arbetet och tar stort ansvar för helhetssynen på barnens dag i förskolan och kunskapsutveckling. Du ingår i olika projektarbeten. Du ska arbeta utifrån förskolanskolans styrdokument med mål att alla barn ska utvecklas positivt. Stimulera och motivera barnens framgång Du har ett arbetssätt där inflytande och flexibilitet är en naturlig del i ditt arbete. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet i bild. Vara väl insatt i förskolans styrdokument. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga, initiativrikedom, ett flexibelt förhållningssätt och en positiv barnsyn. Du ska arbeta med övrig förskolepersonal för en god lärandemiljö för barnen.
Företag: Sigtuna kommun, Brage, Saga, Ymer förskolor
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Katarina Södra skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Katarina Södra skola är belägen på Södermalm alldeles vid Nytorget. Skolans verksamhet utgår från barnets behov under hela dagen - Hela barnet hela dagen. Skolan har ca 560 elever från förskoleklass t.o.m. åk 6. 1 plats(er).Vi söker dig som är behörig lärare i svenska, matematik, naturorienterade ämnen och gärna teknik, (huvudinriktning MA/NO) för årskurs 4-6. Undervisning i årskurs 5 i ämnena SV/MA/NO och teknik. Du ska även delta i utvecklingen av matematikämnet. Du kommer att ha ett tätt samarbete i arbetslaget. Du har ett stort engageman i dina elever och är väl medveten om skolans uppdrag. I tjänsten ingår klassföreståndarskap i en av femmorna. Du arbetar på en skola som har som mål att ge elever trygghet och goda kunskaper. För oss är det viktigt med eleven i centrum. Du har lätt för att samarbeta, är positiv och öppen för nya idèer. Det är viktigt att du har goda IT-kunskaper. Klassrummen är försedda med Smartboards. Du är en tydlig och demokratisk ledare i klassrummet och din undervisning håller hög kvalité. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Hossein Tajik,0850842431 Margareta Scherman, Rektor, 08-508 42 400, 076-12 42 402, margareta.scherman@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Katarina Södra skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Avdelningen för verksamhetsstöd söker en utredare
Vi söker en utredare som kan vara ett kvalificerat stöd till verksamheten. Du kommer att arbeta på enheten för planering- och uppföljning på den administrativa avdelningen som kommer att byta namn till verksamhetsstöd den 1 september. Enheten ansvarar för operativ verksamhetsstyrning, löpande uppföljning, årsredovisning samt har ansvar för att driva införandet av ett integrerat ledningssystem. Du kommer att ingå i ett team med ett tiotal medarbetare, där dina idéer och din erfarenhet blir viktiga pusselbitar för det fortsatta utvecklingsarbetet. Vi söker dig som vill • delta i myndighetens arbete med verksamhetsplanering och uppföljning. • samordna och driva myndighetens arbete med årsredovisning. • arbeta med kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten. Kvalifikationskrav • Akademisk examen med samhällsvetenskaplig- eller ekonomisk inriktning. • Erfarenhet av verksamhetsstyrning, ekonomisk styrning, intern styrning och kontroll samt riskhantering. • God kännedom om statlig förvaltning. Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och drivande. Det är viktigt att du kan arbeta målinriktat, är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga för att kunna åstadkomma samverkan, engagemang samt resultat. Vidare är det viktigt att du är lösningsorienterad och har en kvalitetsmedvetenhet i ditt arbete. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Anställningsinformation Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, heltid med placering i Stockholm. Socialstyrelsen strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.socialstyrelsen.se. Sista ansökningsdag är 2013-07-28. Ansök genom att trycka på knappen nedan. Ange diarienummer 261-29987/2013. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Fackliga företrädare för SACO, ST och Vårdförbundet når du via vår växel 075-247 30 00. Kontaktpersoner Annika Öquist enhetschef 075- 247 35 95 Sandra Murholt Muhonen personalspecialist 075-247 36 84
Företag: Socialstyrelsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningen för verksamhetsstöd söker en utredare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningen för verksamhetsstöd söker en utredare

Avdelningen för verksamhetsstöd söker en kvalitetssamordnare
Vi söker en kvalitetssamordnare som vill arbeta med att kartlägga, utveckla och följa upp processer. Du kommer att arbeta på enheten för planering- och uppföljning på den administrativa avdelningen som kommer att byta namn till verksamhetsstöd den 1 september. Enheten ansvarar för operativ verksamhetsstyrning, löpande uppföljning, årsredovisning samt har ansvar för att driva införandet av ett integrerat ledningssystem. Du kommer att ingå i ett team med ett tiotal medarbetare, där dina idéer och din erfarenhet blir viktiga pusselbitar för det fortsatta utvecklingsarbetet. Vi söker dig som vill • vara stöd i framtagande av process- och rutinbeskrivningar samt samordna enheternas arbete så att dessa håller samma nivå. • arbeta praktiskt med kvalitetsarbetet inom avdelningen. • fungera som ett stöd vid vissa typer av utredningsarbete inom avdelningen. • delta i enhetsöverskridande projekt. Kvalifikationskrav • Akademisk examen med samhällsvetenskaplig- eller ekonomi inriktning. • Erfarenhet av kvalitetsarbete. Det är dessutom meriterande om du har • erfarenhet av att kartlägga, utveckla och följa upp processer. • erfarenhet av att arbeta med ledningssystem för områdena kvalitet, arbetsmiljö, miljö och informationssäkerhet. t ex enligt gällande ISO-standarder. • kunskap om statlig verksamhet/statlig styrning. Vi söker dig som är noggrann, driven och kan se helheten. Det är viktigt att du kan arbeta målinriktat, är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Andra viktiga egenskaper är god förståelse för kvalitetsarbete och en förmåga att skapa engagemang. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Anställningsinformation Anställningen är en visstid tom 2013-12-31, heltid med placering i Stockholm på enheten för planering och uppföljning. Socialstyrelsen strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.socialstyrelsen.se. Sista ansökningsdag är 2013-07-28. Ansök genom att trycka på knappen nedan. Ange diarienummer 261-29991/2013. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Fackliga företrädare för SACO, ST och Vårdförbundet når du via vår växel 075-247 30 00. Kontaktpersoner Annika Öquist enhetschef 075- 247 35 95 Sandra Murholt Muhonen personalspecialist 075-247 36 84
Företag: Socialstyrelsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningen för verksamhetsstöd söker en kvalitetssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningen för verksamhetsstöd söker en kvalitetssamordnare

Stockholms bästa lärare i Svenska
Mikael Elias Gymnasium är en ny skola med gamla anor. Vi finns idag på 9 orter med ambition att fortlöpande utöka med flera skolor över hela landet. Våra skolor är små och vi lägger stor vikt vid att det finns en nära kontakt mellan lärare och elev. Eleverna är mycket studiemotiverade och vår ambition är att erbjuda dem ”det lilla extra”. Läs mer om oss på www.mikaelelias.se.   Mikael Elias Gymnasium i Stadshagen på Kungsholmen söker nu en engagerad lärare i svenska. Vi söker dig som: • Är behörig gymnasielärare i svenska, gärna med ett särskilt intresse för retorik. • Ser möjligheter i att arbeta ämnesintegrerat och verklighetsanpassat och som på andra sätt vill samarbeta med dina kollegor för att utveckla den bästa skolan. • Har ett engagemang i din yrkesroll som möjliggör att varje enskild elev kan utvecklas på bästa sätt. • Har förmågan att se vad som behöver göras och kan agera självständigt utan detaljstyrning. • Gärna har erfarenhet av mentorskap. Som lärare på Mikael Elias har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Vi arbetar i arbetslag vilket innebär en delaktighet och närhet till såväl kollegor som elever. Vi kan ge dig utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Tjänsten är ett föräldravikariat på 80-100% och sträcker sig från den 13 augusti till den 16 juni, med möjlighet till förlängning. För mer information kan du kontakta bitr. rektor Marie Mether (marie.mether@mikaelelias.se, 0709-44 98 43) eller rektor Helén Forsberg (helen.forsberg@mikaelelias.se, 08-610 32 12). Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Senast den 31 juli vill vi ha din ansökan, men intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan dess.   Välkommen med din ansökan!   Mikael Elias Gymnasium är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: Teoretiska
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Stockholms bästa lärare i Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stockholms bästa lärare i Svenska

Fritidspedagog/förskollärare med vidgade vyer!
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Vidgade vyer! Vi söker dig som vill vidga dina vyer tillsammans med elever och kollegor. Att arbeta på Skärgårdsstadsskolan är varierande, roligt och utvecklande. På Skärgårdsstadsskolan arbetar vi för att alla elever ska lyckas utifrån sina egna förutsättningar. Vi tar gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vår inriktning utgår från Kunskap (matematik och språk), Innovationer (kreativitet och teknik) och Medmänsklighet.  Nästa läsår fortsätter vi att utveckla vårt arbetssätt. På fritids kommer ett språkutvecklande och kreativt arbetssätt att stå i fokus och vi söker dig som har ett stort intresse för och en vilja att utveckla verksamheten på fritids och i skolan (F-5) Behörighet Behörig fritidspedagog eller förskollärare Du måste vara kreativ, kompetent, strukturerad och ha förmåga att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Du har en pedagogisk grundsyn som stämmer överens med goda värderingar. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar Erfarenhet från arbete med barn med behov av särskilt stöd är nödvändig. Meriterande:  Erfarenhet från arbete på fritids och förskoleklass. Utbildning i drama, dans, musik.   Löneform: Månadslön.  Anställningsform: Tillsvidare from 130812 Tjänstens omfattning: 80-100%  Mer om vår skola: • Förskoleklass- årskurs 9 • Engelska från årskurs 1 • Franska, spanska och engelska som språkval i årskurserna 6-9 • Elevhälsoteam där skolsköterska, skolpsykolog, talpedagog, kurator, speciallärare, studie och yrkesvägledare och rektor ingår • Hög kvalitet på vår verksamhet • Mycket goda studieresultat • Vi arbetar med likabehandling enligt Olweusprogrammet • För elever som är mellan 6-12 erbjuder vi en spännande och lärorik fritidstid • KRAM- en värdegrund som genomsyrar vårt förhållningssätt • www.osteraker.se/skargardsstadsskolan
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/förskollärare med vidgade vyer! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/förskollärare med vidgade vyer!

Specialpedagog
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Ulvsättraskolan är en F-5 skola med c:a 350 elever belägen i kommundelen Kallhäll. Verksamheten omfattas även av en FBK-klass för elever år F-4. Skolan har drygt 50 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Skolan växer och vi kommer att ha fortsatt rekryteringsbehov de närmaste åren. Enheten omfattas dessutom av tre förskolor och en öppen förskola. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Skolans vision är: "Med glädje och engagemang lägger vi grunden till det livslånga och lustfyllda lärandet". I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att samarverka med lärare i arbetet att möta elever i behov av särskilt stöd. Du ingår i skolans elevhälsogrupp som träffas varje vecka. I arbetet ingår dessutom kartläggning av elevers kunskaper, testning samt relevanta föräldrakontakter. Du stöttar lärare i utformandet av åtgärdsprogram samt deltar vid aktuella elevvårdskonferenser. KVALIFIKATIONER Du är utbildad specialpedagog med dokumenterad erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Företag: Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Järfälla, Specialpedagog Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Nannynu! Barnvakt Stockholm Kungsholmen Heltid
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen på Kungsholmen vill ha barnvakt på heltid från september och långsiktigt. Barnvakten ska hjälpa till att ta hand om en bebis och ibland även en 1,5-åring. Familjen söker en erfaren och utbildad barnskötare. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Kungsholmen Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Kungsholmen Heltid

Redaktionsledare till Information Rosenbad
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Förvaltningsavdelningen är Regeringskansliets gemensamma resurs och ansvarar för departementsövergripande förvaltningsfrågor. Vi är ca 600 anställda med en bred och skiftande kompetens som hanterar bland annat förändrings- och förnyelsearbete, ekonomi, arbetsgivarfrågor, kompetensförsörjning, IT-stöd, arkiv och diarier, bibliotek samt kommunikation. Förvaltningsavdelningen ansvarar även för den gemensamma servicen i Regeringskansliet. Information Rosenbad ansvarar för att utveckla, förvalta och redaktionellt samordna Regeringskansliets gemensamma kommunikationskanaler och Regeringskansliets varumärke. På Information Rosenbad finns Regeringskansliets centrala presstjänst. Till enheten hör även myndighetens bibliotek som arbetar med kvalificerade bibliotekstjänster och nyhetsbevakning till tjänstemän och politiker. Totalt arbetar cirka 50 personer på Information Rosenbad. Ett arbete pågår för att utveckla Regeringskansliets kommunikationsverksamhet i syfte att göra den mer effektiv, tydlig och ändamålsenlig. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att arbetsleda Information Rosenbads redaktion. Redaktionen arbetar integrerat med olika kommunikationsinsatser internt och externt. Redaktionen nyhetsvärderar, prioriterar, genomför och utvärderar löpande olika kommunikationsinsatser. I redaktionen ingår webbredaktörer, webb-tv-redaktör, intranätredaktörer, fotograf samt personal för produktioner av webb-tv och presskonferenser. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att: • Leda de dagliga och veckovisa redaktionsmötena och fatta löpande beslut. • Vara tillgänglig för redaktionens medarbetare för avstämningar. • Se till att upprätta publiceringsplaner och att de sprids till departementen. • Följa upp det redaktionella arbetet löpande och avrapportera till sektionschefen. • Kunna tjänstgöra som informatör i beredskap vid enheten. • Driva egna kommunikationsprojekt. • Driva utveckling av redaktionens arbetsmetoder. Som redaktionsledare rapporterar du till sektionschefen och har en personalledande funktion men inte budget- eller personalansvar. Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning vid en större redaktion eller kommunikationsavdelning, alternativt har längre erfarenhet av arbete som reporter/informatör i kombination med en ambition att gå in i en första arbetsledande roll. Du har en strategisk blick och kan sätta in det redaktionella arbetet i ett större sammanhang. Oftast är tempot högt vilket ställer krav på stresstålighet och att ändå kunna leverera hög kvalitet i rätt tid. Du är målmedveten, uthållig och har mycket god social förmåga såväl i det interna arbetet som gentemot uppdragsgivare i organisationen. Du har intresse och förmåga att leda andra genom att skapa engagemang och delaktighet. Du har mycket god stilistisk förmåga och uttrycker dig väl på svenska och på engelska. Du har också förmåga att etablera och behålla relationer i olika sammanhang. Du bör ha gedigen kunskap av att arbeta användarcentrerat med webb och intranät och en djup förståelse för webben som kanal. Har du erfarenhet från en politiskt styrd organisation och erfarenhet av kriskommunikationsarbete är det meriterande. Befattningen, som omfattar heltid, är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och registerkontroll kommer att genomföras. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse. Fackliga företrädare är Jens Skoglund och Ewa Garcia för ST, Johan Strokirk för Saco och Erik Wilhelmsson för SEKO. Samtliga nås via växeln på tel. 08-405 10 00. Du ansöker genom att klicka på "Ansök" nedan alternativt "Ansök via extern webplats" om du läser annonsen på Platsbanken. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via direktadresserad e-post. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är den 5 augusti 2013. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redaktionsledare till Information Rosenbad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redaktionsledare till Information Rosenbad


Sök lediga jobb Kalkylator Sollentuna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se