Kalmar kommun, Lindöskolan jobb - lediga jobb

Kalmar kommun, Lindöskolan jobb Kalmar kommun, Lindöskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kalmar kommun, Lindöskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kalmar kommun, Lindöskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fritidspedagog- Kalmar

 2. Förskollärare- Kalmar

 3. Förskollärare- Kalmar

 4. Barnskötare- Kalmar

 5. Lärare i grundskolans tidigare år- Kalmar

 6. Förskollärare- Kalmar

 7. Fritidspedagog- Kalmar

 8. Lärare i grundskolans tidigare år- Kalmar

 9. Förskollärare- Kalmar

 10. Förskollärare- Kalmar

 11. Fritidspedagog- Kalmar

 12. Lärare i grundskolan, tidigare år- Kalmar

 13. Lärare i förskoleklass- Kalmar

 14. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Kalmar

 15. Fritidspedagog- Kalmar

 16. Lärare i grundskolan, mellanstadiet- Kalmar

 17. Biträdande rektor/IT-pedagog- Kalmar

 18. Fritidspedagog/tidigare lärare- Kalmar

 19. Speciallärare- Kalmar

 20. Lärare åk. 4-6- Kalmar

 21. Lärare 4-6- Kalmar

 22. Tidigarelärare- Kalmar

 23. Resursperson till elev- Kalmar

 24. Skolsköterska Lindöskolan-Rocknebyskolan- Kalmar

 25. Speciallärare/pedagog Lindöskolan- Kalmar

 26. Lärare åk 5- Kalmar

 27. Arbete i skola och fritidshem på Lindöskolan- Kalmar

 28. Fritidspedagog till Lindöskolan- Kalmar

 29. Lärare till Lindöskolan- Kalmar

 30. Lärare åk 4-6 Lindöskolan- Kalmar


Mer beskrivning

Fritidspedagog
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig, en pedagog som är van vid att arbeta med elever i ålder 6-9 år. Du bör ha erfarenhet av att arbetat med barn som har Np-problematik och hur dessa barn inkluderas i ordinarie verksamhet. Du bör vara flexibel och ha lätt för att samarbeta med flera människor eftersom uppdraget är kopplat till två fritidshem. Arbetstider: Måndag-fredag 12.15-16.15 KVALIFIKATIONER Pedagogisk utbildning, önskvärt med specialpedagogutbildning.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Kalmar, Fritidspedagog Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Förskollärare
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete i förskoleklass och i åk1, fritidshem. KVALIFIKATIONER Vi söker dig förskollärare som är självständig och har lätt att samarbeta i olika verksamheter. Vi önskar att du har stort musikintresse och kan hantera bruks gitarr/piano och är förtrogen med IT som ett lärande verktyg. Du bör vara flexibel, stresstålig och positiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande verksamheter är meriterande. Vi ser gärna manliga sökanden.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kalmar, Förskollärare Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare kommer du att ta ansvar för att planera, genomföra, följa upp och utvärdera verksamheten, tillsammans med kollegor i förskolan. Tjänsten är ett vikariat på 75% på Förskolan Barnens Gård. På Lindöskolans förskolor arbetar vi utifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare med inriktning på Reggio Emilia.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kalmar, Förskollärare Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Barnskötare
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Lindöskolans nattomsorg ska under våren utöka sin grundbemanning med 1 st. 75% tjänster. Verksamheten är igång alla årets dagar.Två veckors schema varav en långhelg. Omsorg av barn 1-12 år. Praktiska arbetsuppgifter som lättare matlagning,tvätt och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som ingår i kvälls/nattomsorg. Administrativa arbetsuppgifter och ensamarbete ingår. KVALIFIKATIONER Barnskötare Tjänsten innebär ensamarbete och sovande jour. Du måste också vara en flexibel person då arbetstider förskjuts utifrån barnens behov. Erfarenhet är önskvärd.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Kalmar, Barnskötare Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Lärare i grundskolans tidigare år
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig tidigarelärare med engagemang för elever i behov av särskilt stöd. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har behörighet i svenska, matematik och bild. Erfarenhet av att vara resurs i klass där barn behöver extra stöd är meriterande. Specialpedagogisk utbildning är önskvärd.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Förskollärare
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare kommer du att ta ansvar för att planera, genomföra, följa upp och utvärdera verksamheten tillsammans med kollegor på förskolan. Tjänsten är ett vik. på 100% på vår uteförskola. På Lindöskolans förskolor arbetar vi utifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi. För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare med inriktning Reggio Emilia. Erfarenhet krävs. Kunskap erfarenhet av utepedagogik är en önskan. Kunskap /erfarenhet av utepedagogik är en önskan eftersom tjänsten ligger på en uteförskola.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kalmar, Förskollärare Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Fritidspedagog
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att arbeta som fritidspedagog i åk. 1 i skola och fritidshem. Erfarenhet önskvärt. För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog gärna med kompetens i matematik/naturorientering eller friluftsliv. Erfarenhet av specialpedagogik är önskvärt. Din värdegrund ska stämma överens med vårt visionsdokument 2015 som du kan ta del av på vår hemsida www.kalmar.se/lindoskolan Vi ser gärna manliga sökanden.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Kalmar, Fritidspedagog Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare i grundskolans tidigare år
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Arbete främst i åk. 3 samt musikundervisning i åk. 4 och 5. Teamlärarskap med huvuduppgift Ma/No. KVALIFIKATIONER Behörig lärare i matematik/naturorientering samt musik. Din värdegrund ska stämma överens med vårt visionsdokument 2015 som du kan ta del av på vår hemsida. www.kalmar.se/lindoskolan Vi ser gärna manliga sökanden. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Förskollärare
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare kommer du att ta ansvar för att planera,genomföra, följa upp och utvärdera verksamheten tillsammans med kollegor på förskolan. På Förskolan Lindö arbetar vi utifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Tjänsten är på vår uteförskola. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare med intresse för Reggio Emilia pedagogik. Specialpedagogik, estetisk inriktning med bild, drama och musik som verktyg,och foto, film, video och webb i pedagogisk praktik är ett krav. Erfarenhet krävs. Kunskap/erfarenhet av arbete på en uteförskola. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kalmar, Förskollärare Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare kommer du att ta ansvar för att planera,genomföra,följa upp och utvärdera verksamheten tillsammans med kollegor på förskolan.På förskolan Lindö arbetar vi utifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi.Tjänsten är på en inskolningsavdelning. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare med intresse och erfarenhet av Reggio Emilia och pedagogisk dokumentation. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kalmar, Förskollärare Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Fritidspedagog
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att arbeta som fritidspedagog i skola och fritidshem och viss undervisning i åk. 1. Erfarenhet önskvärt. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog/tidigarelärare gärna med kompetens i musik, ma/sv, bild och grundläggande datakunskap. Din värdegrund ska stämma överens med vårt visionsdokument 2015 som du kan ta del av på vår hemsida www.kalmar.se/lindoskolan. Vi ser gärna manliga sökande. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Kalmar, Fritidspedagog Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare i grundskolan, tidigare år
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Arbete främst i åk. 4. Teamlärarskap med huvuduppgift SV/SO samt klassföreståndare i åk. 4 B. KVALIFIKATIONER Behörig lärare i SV/SO. Din värdegrund ska stämma överens med vårt visionsdokument 2015 som du kan ta del av på vår hemsida. www.kalmar.se/lindoskolan. Du ska även vara VFU-handledare. Vi ser gärna manliga sökande. Erfarenhet krävs. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, tidigare år

Lärare i förskoleklass
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker 2 lärare till förskoleklassen som ska ha ett genuint intresse för att utveckla samarbetsformerna mellan förskola/förskoleklass/skola. 1 tjänst med fokus på naturvetenskap och drama samt 1 tjänst med erfarenhet av tidig språk och begreppsutveckling inom både svenska och matematik. KVALIFIKATIONER Behörighet lärare i förskoleklass. Din värdegrund ska stämma överens med vårt visions- dokument 2015 som du kan ta del av på vår hemsida www.kalmar.se/lindoskolan. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en fritidspedagog till Lindöskolan för arbete i skola och fritidshem. Du ska ha stor erfarenhet av och ett genuint intresse för att arbeta med socialisering kring elever med behov av särskilt stöd såsom att stärka gruppkänsla, social träning, bemötande, emotionell stöd samt omsätta skolans kunskapskrav i praktiska färdigheter och handling. KVALIFIKATIONER Vara bekväm med vår Vision 2015 se vår hemsida. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Fritidspedagog
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en fritidspedagog med specialpedagogutbildning för en elev som idag är "hemmasittare". Din uppgift blir att initialt kunna ge hemundervisning ca. 2 h/dag och därefter vara personen som slussar tillbaka eleven till skolan. I skolan ska du sedan vara ett stöd och trygghet till eleven under skoldagen och i fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har god erfarenhet av barn med särskilda behov och att du är engagerad i fritidshemmets utveckling. AVA anställning. Vill arbeta efter och vara en del av får Vision 2015. Se hemsidan. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Kalmar, Fritidspedagog Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare i grundskolan, mellanstadiet
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en erfaren klasslärare till Lindöskolan klass 5 A. Behörighet: Matematik, Svenska och No. KVALIFIKATIONER Vill arbeta efter och vara en del av vår Vision 2015. Se hemsidan. Det ska också vara naturligt för dig att vara VFU-handledare för lärarstudenter eftersom vi är en övningsskola. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, mellanstadiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, mellanstadiet

Biträdande rektor/IT-pedagog
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Biträdade rektor 75% och IT-pedagog 25% Biträder rektor i dennes ledning av enhetens verksamhet med den dagliga pedagogiska ledning och samordning. Biträdande rektor utför och beslutar i de frågor som med stöd av lagen har delegerats till henne/honom och som rektor formulerat i en befattningsbeskrivning. Biträdande rektor är ställföreträdare vid rektors frånvaro. På Lindöskolan innebär det att du är ansvarig för: * Schema- och tjänstefördelning * Det systematiska arbetsmiljöarbetet * Egenkontroll när det gäller miljöfrågor * Brandskydd * Tillsammans med rektor driver utvecklingsarbete * Edwiseansvarig samt arbetet med skriftliga omdömen * Samordnare för VFU med Linnéuniversitetet * Övrigt i samråd med rektor IT-pedagog Det innebär att det är du som företräder Lindöskolan i allt vad som gäller IT-frågor. Utåtriktad verksamhet: * Sköter vår hemsida och SKOLAPP Kalmar * Edwiseansvarig och kontaktperson mot förvaltningen * Edwise - utveckling av ämnesrum så att det blir användarvänligt för kollegiet på skolan * Upphandlingsuppdrag mot förskolan Lindö i samråd med rektor Inre verksamhet: * Viss teknik support mot datorer i förskoleklass och skola * Installation av mjukvara; när kommunens IT-avdelning inte kan göra det * Underhåll av datorer/datorvagnar/Ipads * Pedagogiska tips runt lektioner med hjälp av IT för övriga lärare * Kamera och tillhörande datorprogram * Videokamera och tillhörande datorprogram * Support till Smarboard/Cleverboard/Ipad ' Hjälpa till med att genomföra IT-utbildning i klasserna samt support till lärare. KVALIFIKATIONER Vi söker en ny medarbetare till Lindöskolan i Kalmar. En flexibel "utvecklande ledare" som hängivet vill förädla vår Vision 2015 och Funkabonätets "Meningsfulla år". Både dessa dokument finns att ta del av på vår hemsida www.kalmar.se/lindoskolan . Du ska även tillsammans med rektor implementera Lindöskolans samarbete med Linnéuniversitet där ambitionen är att vi ska bli en förebild som övningsskola för framtidens lärarstudenter i Kalmar kommun. Som biträdande rektor får bara den anställas som genom utbildning och erfarenhet har pedagogisk insikt. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor/IT-pedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor/IT-pedagog

Fritidspedagog/tidigare lärare
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att arbeta som fritidspedagog i skola, fritidshem och arbete mot enskild elev. Erfarenhet önskvärt. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog/tidigarelärare. Din värdegrund ska stämma överens med vårt visionsdokument 2015 som du kan ta del av på vår hemsida www.kalmar.se/lindoskolan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att ordinarie anställd blir antagen till utbildning. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/tidigare lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/tidigare lärare

Speciallärare
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i ett team. Du kommer att arbeta med mindre grupper av elever i behov av specialpedagogiskt stöd. Du kommer även att arbeta enskilt med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att hjälpa till med extra anpassningar i klassrummen, göra kartläggningar och screening. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är speciallärare, gärna med matematikinriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med kompensatoriska hjälpmedel. Du har viljan och förmågan att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Din värdegrund ska stämma överens med vårt visionsdokument 2015 som du kan ta del av på vår hemsida www.kalmar.se/lindoskolan. Gärna erfarenhet av speciallärararbete på låg- och mellanstadieskola. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Kalmar, Speciallärare Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Lärare åk. 4-6
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. Förskolan består av 11 förskoleavdelningar fördelade i fyra hus; Barnens gård, Paviljongen, Rödingen och uteförskolan Getingen. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i åk. 5, undervisning i svenska, matematik, SO. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot svenska, matematik och SO. Du har viljan och förmågan att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Som person är du säker i din yrkesroll och har god samarbetsförmåga. Du är väl förtrogen med IT som pedagogiskt verktyg. Erfarenhet av att handleda studenter är meriterande. Lärarlegitimation i engelska är önskvärt. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk. 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk. 4-6

Lärare 4-6
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5 och fritidshem. Till hösten 2016 finns även årskurs 6 på Lindöskolan. Alla klasser på mellanstadiet arbetar med interaktiva skrivtavlor som pedagogiskt verktyg. Lindöskolans vision är: De stora möjligheternas skola, där vi lär och kan tillsammans! ARBETSUPPGIFTER Undervisning i årskurs 4-6. Ingår även att vara klasslärare/mentor. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare för årskurs 4-6. Behörighet i matematik, bild och engelska är meriterande. Erfarenhet av betygssättning är önskvärt. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-6

Tidigarelärare
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 5, fritidshem och förskola. From ht 2016 tillhör även årskurs 6 Lindöskolan. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i åk 2 och i förskoleklass. Även tjänstgöring på fritidshem. KVALIFIKATIONER Tidigarelärare. Gärna med behörighet i So och bild. Att behärska ett instrument är meriterande. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Tidigarelärare jobb, Tidigarelärare Kalmar, Tidigarelärare Kalmar kommun, Lindöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidigarelärare

Resursperson till elev
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 6 och fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta som stöd åt enskild elev på lågstadiet. Du ska stödja genom att förtydliga dagen med hjälp av bilder och schema. Du ska finnas med som ett stöd under lektioner och utevistelse. KVALIFIKATIONER Vi värdesätter personliga egenskaper högt då man ska jobba mycket mot enskild elev. Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande. Även meriterande att ha erfarenhet av att arbeta genom lågaffektivt bemötande och att ha kommit i kontakt med Communicate in Print. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Resursperson till elev jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resursperson till elev

Skolsköterska Lindöskolan-Rocknebyskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska är du Elevhälsans medicinska insats och arbetar enligt Socialstyrelsens riktlinjer för skolsköterskor. Du kommer att ingå i två elevhälsateam (EHT) där din kompetens kompletterar övriga elevvårdande funktioner på skolorna. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård för barn- och ungdom dvs distriktssköterska alternativt barnsjuksköterska. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, samarbetsförmåga och helhetsperspektiv på barns hälsa. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska Lindöskolan-Rocknebyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska Lindöskolan-Rocknebyskolan

Speciallärare/pedagog Lindöskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 6 och fritidshem. På Lindöskolan går ca 300 elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i Lindöskolans elevhälsateam. Ditt huvudfokus är att gemensamt med övriga på skolan utveckla verksamheten för att få alla elever att nå kunskapskraven. Du stöttar arbetslagen i att se vilka metoder, material och anpassningar som tillgodoser elevernas behov av rätt stöd och stimulans. I arbetsuppgifterna ingår det att stötta pedagoger i arbetet med pedagogiska kartläggningar på individ- och gruppnivå. Du utformar åtgärdsprogram för särskilt stöd. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare med speciallärare/pedagogexamen. Du är trygg i din roll som speciallärare/pedagog och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är kommunikativ och har förmåga att bygga relationer med elever, föräldrar och kollegor. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/pedagog Lindöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/pedagog Lindöskolan

Lärare åk 5
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 6 och fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara klasslärare för en åk 5. I tjänsten ingår mentorskap och undervisning. Du samarbetar med två andra lärare och en speciallärare runt åk 5. KVALIFIKATIONER Du är utbildad och legitimerad lärare med behörighet åk 4-6. Du är öppen för samarbete med kollegor och för att ta ett eget ansvar för klasslärarskap och undervisning. Behörighet i musik är meriterande. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 5

Arbete i skola och fritidshem på Lindöskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 6 och fritidshem. Lindöskolan är en skola med VI-profil vilket innebär att vi har lärarstudenter i verksamheten varannan vecka. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta både i skola och på fritidshem. Du planerar, genomför och utvärderar både lektioner i skolan och aktiviteter på fritidshemmet utifrån din examen och/eller legitimation. KVALIFIKATIONER Du är t ex tidigarelärare, lärare i fritidshem, fritidspedagog eller motsvarande. Idrottsbehörighet och erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-25
Sök fler jobb liknande: lediga Arbete i skola och fritidshem på Lindöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbete i skola och fritidshem på Lindöskolan

Fritidspedagog till Lindöskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 6 och fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i Lindöskolans fritidshemsorganisation som innefattar pedagogiskt arbete i fritidshemmen. Du arbetar tillsammans med arbetslaget för att alla barn ska trivas, må bra och utvecklas i vår verksamhet. Som fritidspedagog hos oss kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att skapa goda relationer med elevernas vårdnadshavare och elever. Hos oss har du goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Dina arbetstider kommer att vara under fritidshemstiden på em. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog och har kunskaper om barns utveckling, lärande och omsorgsbehov. Du har kännedom om fritidshemmets styrdokument och förståelse för hur teori kan omsättas i praktik. Du är initiativtagande, strukturerad och har förmåga till helhetssyn. Du har god samarbetsförmåga och är lugn, även i stressituationer. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Lindöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Lindöskolan

Lärare till Lindöskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 6 och fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta i en mindre grupp för elever i behov av särskilt stöd under skoldagen. På eftermiddagen arbetar du på en av skolans fritidshemsavdelningar. KVALIFIKATIONER Du är lärare för åk 4-6. Behörighet i många ämnen är meriterande. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta på fritidshem. Du har lätt för att samarbeta och du har intresse och kunskap av att skapa en fungerande struktur för enskilda elever. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Lindöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Lindöskolan

Lärare åk 4-6 Lindöskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 6 och fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Du är klasslärare i en åk 5 tillsammans med en annan lärare. Du ingår i mellanstadiets arbetslag. Under läsåret 18/19 går du Specialpedagogiska lyftet tillsammans med mellanstadiets arbetslag. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad lärare. Du har behörighet i ämnena svenska, so och engelska för åk 4-6. Du har ett driv att utveckla verksamheten och tillsammans med arbetslaget arbetar du aktivt för att alla elever ska utvecklas så långt som möjligt. Du har lätt för att samarbeta och du är flexibel. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Lindöskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 4-6 Lindöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 4-6 Lindöskolan


Sök lediga jobb Kalmar kommun, Lindöskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se