Lediga jobb Kalmar - Söka jobb i Kalmar

Lediga jobb Kalmar Sök lediga jobb Kalmar


Hittade inga lediga jobb på sökning: Kalmar. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gymnastik / matematik- Kalmar

 2. Assistent/lärarresurs- Kalmar

 3. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kalmar.- Kalmar

 4. Säljande butiksdemonstratör Kalmar- Kalmar

 5. Avdelningschef- Kalmar

 6. Operationssjuksköterskor, Centraloperation- Kalmar

 7. Chef för Ekonomi och Administration- Kalmar

 8. Städare/Lokalvårdare- Kalmar

 9. Medarbetare område Produktionseffektivisering- Kalmar

 10. Ekologisk rådgivare- Kalmar

 11. Samordnare till Vattenmyndighetens kansli- Kalmar

 12. Länsarkitekt- Kalmar

 13. Busschaufför- Mönsterås

 14. 3 söker Butikssäljare till 3Butikerna i Kalmar- Kalmar

 15. Account Manager Kalmar!- Kalmar

 16. Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar- Kalmar

 17. Leg. psykolog, Oskarshamn- Oskarshamn

 18. Kurator- Kalmar

 19. FOTOGRAFER SÖKES I KALMAR- Kalmar

 20. Distriktssköterska/Sjuksköterska- Oskarshamn

 21. Två vårdare- visstidsanställningar- Kalmar

 22. Vårdare i särskola och fritidshem- Kalmar

 23. Sjuksköterska Medicinkliniken- Oskarshamn

 24. Distriktssköterska/Sjuksköterska- Oskarshamn

 25. Assisterande idrottsledare Kalmar HT 13- Kalmar

 26. Sjuksköterska till Dagkirurgen- Västervik

 27. Primärvårdspsykolog Torsås- Torsås

 28. Undersköterska Borgholm/Löttorp hc- Borgholm

 29. Distriktssköterska/Sjuksköterska Borgholm hc- Borgholm

 30. PA-chef- Kalmar

 31. Utredare till förmögenhetsbrott- Kalmar

 32. Sjuksköterska- Västervik

 33. Modersmålslärare Tagalog- Kalmar

 34. Modersmålslärare Tjeckiska- Kalmar

 35. Modersmålslärare Finska- Kalmar

 36. Modersmålslärare Tjetjenska- Kalmar

 37. Ventilationstekniker Styr & Regler Kalmar/Oskarshamn- Kalmar

 38. Servicetekniker Ventilation/Kyla till Kalmar/Oskarshamn- Kalmar

 39. Entreprenadchef Kalmar- Kalmar

 40. Lärare i textilslöjd år 3-9- Kalmar


Mer beskrivning

Gymnastik / matematik
Vi söker en gymnastiklärare för högstadiet och gymnasiet. Tjänsten är till en början på cirka 32% men höjs till 50% under senare delen av höstterminen då vår gymnastiklärare går på mammaledighet. Har du även behörighet i matematik för gymnasiet och högstadiet kan tjänsten utökas till en heltid. Det går bra att söka tjänsterna var för sig, men tjänsten som matematiklärare tillsätts först i slutet av höstterminen.
Företag: KALMAR WALDORFSKOLA
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnastik / matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnastik / matematik

Assistent/lärarresurs
Vi söker en assistent/lärarresurs till klass 9. Vi ser gärna att du har en pedagogisk bakgrund. Tjänsten är på 75%
Företag: KALMAR WALDORFSKOLA
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent/lärarresurs jobb, Assistent/lärarresurs Kalmar, Assistent/lärarresurs KALMAR WALDORFSKOLA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent/lärarresurs

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kalmar.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Kalmars kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kalmar. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kalmar.

Säljande butiksdemonstratör Kalmar
Retail24 - professionella försäljningstjänster, etablerades i Norge 2002 där vi idag är en organisation med ca 500 anställda. Retail24 är verksamma i samtliga nordiska länder och har specialiserat sig på försäljningstjänster mot dagligvaruhandeln, detalj- och fackhandeln. Bland våra kunder finner Ni flera av de största leverantörerna inom dagligvaruhandeln. Vi har försäljningskonsulenter, varuplock, merchandiser, specialister på varuplaceringar och demopersonal i vår stab. Retail24 söker nu efter de rätta personerna till vårt team! Är du den vi söker? Retail24 söker nu efter de rätta personerna till vårt team i Sverige! Är du den vi söker? Arbetsuppgifter Du representerar kundens ansikte utåt i butik och marknadsför produkter på ett professionellt sätt med fokus på försäljning, information och smakprover av produkterna. Retail24 kan erbjuda ett spännande jobb i en utvecklande miljö med många möjligheter. - God lön - Stora utvecklingsmöjligheter - Utbildning - Sociala happenings - Arbeta med stora kända varumärken - Självständigt arbete För att du skall vara den vi söker behöver du vissa egenskaper. - Positiv, Utåtriktad och Social - Lojal och pålitlig - Säljerfarenhet av någon form (Face-Face, Demo, dagligvaruhandeln, telefonförsäljning etc.) - Gillar utmaningar - Hög arbetsmoral - Service minded - Självständig - Representabel Egenskaper som passar gott för det här jobbet är - Intresse för Mat och Dryck. - Tekniskt lagd/intresserad Du bör ha bil och körkort då man har en del materiel med sig. Passar detta in på dig? Tveka inte på att SÖKA!
Företag: Retail24 Sweden AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande butiksdemonstratör Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande butiksdemonstratör Kalmar

Avdelningschef
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen Länssjukhuset i Kalmar Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och är Landstingets största vårdinrättning med 354 vårdplatser och ca 2 000 anställda. Här finns ett 20-tal olika medicinska specialiteter med kompetens och medicinsk utrustning för i princip alla sjukvårdsområden. Inom vissa specialiteter finns även ett länsövergripande ansvar. Visionen för länssjukhuset är: "Mitt LSK - Det ledande länssjukhuset. Lärande - Säkert - Kompetent" Arbetsuppgifter Vi söker en avdelningschef till Barnhabiliteringen samt Tolkcentralen för döva och hörselskadade, Habiliterings- och Rehabiliteringskliniken (HRK), Länssjukhuset i Kalmar. Uppdraget innebär personalansvar för ca 35 medarbetare, budgetansvar och ansvar för verksamhetens mål och utveckling. Du kommer att vara underställd verksamhetschefen och ingå i klinikens ledningsgrupp. Inom basenhetens verksamhet finns förutom habilitering och rehabilitering även dietistverksamhet, Tolkcentral, länssjukhusets kuratorer samt Nyckelns kompetenscenter och gästhem. Vi är sammanlagt ca 200 medarbetare. För uppdraget finns en särskild riktlinje 'att arbeta som chef i Landstinget i Kalmar län'. Kvalifikationer Du har för tjänsten en relevant examen från högskola eller universitet och utbildning/erfarenhet inom ledarskap, organisation och administration. Du har en förmåga att entusiasmera och ta tillvara medarbetarnas kompetens, främja laganda, vara kreativ och stimulera till utvecklingsarbete. Du skall vara tydlig i chefsrollen och ansvara för att verksamhetens mål och kvalitetsvariabler uppnås. Du skall också ha god förmåga att organisera, leda och planera både det dagliga och det långsiktiga arbetet med starkt kundfokus. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang.
Företag: Landstinget i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef jobb, Avdelningschef Kalmar, Avdelningschef Landstinget i Kalmar län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef

Operationssjuksköterskor, Centraloperation
Västerviks kommun ligger i norra Kalmar län, i nordostligaste hörnet av Småland. Kommunen är känd för den gamla hamnstaden Västervik och Tjust skärgård med nästan 5000 öar, ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Landstinget i Kalmar län omfattar tolv kommuner med en befolkning på 230 000 invånare. Specialistsjukvården styrs av en gemensam hälso- och sjukvårdsförvaltning. Västerviks sjukhus med 1 200 anställda, är ett komplett akutsjukhus beläget mitt i centrum. Operationssjuksköterskor, Centraloperation, Västerviks sjukhus Centraloperation för ortopediska, kirurgiska, urologiska ingrepp består av 6 salar. Avdelningen är byggd 1998 och är välutrustad. Sjukhusets samlade operationsplanering sker med hjälp av optimera. Gynekologi - obstretik bemannas från c-op. Öron och ögon arbetar på egna enheter, men allt jourarbete utgår från centraloperation. Vi söker operationssjuksköterskor, jourtjänstgöring kan ingå Kvalifikationer Leg. Sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård.
Företag: Landstinget i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Operationssjuksköterskor, Centraloperation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operationssjuksköterskor, Centraloperation

Chef för Ekonomi och Administration
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi drygt 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Många vill bo och jobba i Kalmar och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Vi befinner oss i ett spännande skede av stadsutveckling och vi arbetar intensivt för att utveckla kommunen på bred front. Vi söker därför kreativa och engagerade medarbetare som vill bidra till att Kalmar växer och blir ännu bättre. Samhällsbyggnadskontoret består idag av fyra avdelningar om totalt 95 medarbetare. Vid årsskiftet planerar vi att sammanföra kommunens översiktliga planering med befintlig detaljplaneplanering som redan ingår i Samhällsbyggnadskontorets verksamhet. I detta arbete behöver vi en person som kan lyfta fram de ekonomiska aspekterna, analysera och bevaka vår lönsamhet, ta fram beslutsunderlag och medverka till utveckling av våra tjänster. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som chef för ekonomi och administration hos oss. Som chef kommer du vara direkt underställd förvaltningschefen, ingå i ledningsgruppen på samhällsbyggnadskontoret, vara föredragande i ekonomiska frågor mot den politiska nämnden samt vara ett stöd för förvaltningschefen och förvaltningens avdelningschefer i ekonomiska och administrativa frågor. I dessa uppdrag ingår att analysera och följa upp resultat, bokslut, budgetering, ta fram rapporter, prognoser och beslutsunderlag till våra chefer och politiska beslutsfattare. Som chef för ekonomi och administration ingår även att ha personalansvar för förvaltningens administrativa personal på Kansliavdelningen som består av 10 medarbetare vars roller är att serva och stötta övriga avdelningar på förvaltningen samt handlägga bostadsanpassningsbidrag. I rollen ingår ett övergripande ansvar för förvaltningens upphandlingar, och du ska se till att vi följer de lagar och regler som finns inom dessa områden. Självklart har du mycket goda IT-kunskaper med erfarenhet av arbete i ekonomisystem och Officepaketet. Du är van vid att arbeta med diariesystem och har arbetat med att förbättra och utveckla administrativa system och rutiner. Då all vår dokumentation och kontakt med medborgare sker på svenska är det viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha en ekonomexamen från högskola eller universitet och dokumenterad erfarenhet av arbete med budget och analysarbete, helst i kommunal eller annan offentlig verksamhet. Det är mycket meriterande om du har arbetat i en ledande befattning och är förtrogen med de lagar som berör samhällbyggnadskontorets verksamhet så som t.ex. Förvaltningslagen, Kommunallagen, Plan- och Bygglagen, Miljöbalken och Livsmedelslagen m.fl. Som person har du en ekonomisk helhetssyn, är van vid att stå inför folk, är serviceorienterad och har god ledarskapsförmåga. Du gillar att ha ”ordning och reda” och tänka i nya banor för att lösa problem. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna. Vi kan erbjuda dig ett intressant, ansvarsfullt och varierande arbete i en kommunal förvaltning som befinner sig i framkanten av Kalmars utveckling. Du kommer att ges möjlighet att forma och utveckla tjänsten och avdelningen ytterligare och vi tror att detta skulle passa dig som är engagerad, drivande och har god social förmåga i kombination med stort intresse för ekonomiska och administrativa frågor. Ett steg i introduktionen är att ta Kalmar kommuns chefskörkort, därefter finns ett omfattande utbildningsprogram inom ledarskapsområdet till ditt förfogande. Alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster undanbedes.
Företag: Kalmar kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Chef för Ekonomi och Administration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef för Ekonomi och Administration

Städare/Lokalvårdare
Högalids folkhögskola är belägen i Smedby, utanför Kalmar. Skolans verksamhet består i huvudsak av allmänna kurser med olika inriktningar, särskilda kurser med inriktning mot sång och musik, baskurs för personer med lindrig utvecklingsstörning samt butikssäljarutbildning. Skolan har 160 deltagare och 35 personal. På internatet finns plats för 60 boende. Huvudman för skolan är Landstinget i Kalmar län. Landstingets vision om Hälsolän sätter starkt avtryck på skolans profil. Högalid är en av fyra folkhögskolor som tillhör Landstinget i Kalmar Län och skolorna ingår i Bildningsförvaltningen. Skolorna fungerar som egna enheter där rektor är basenhetschef. Arbetsuppgifter Lokalvård på Högalid Folkhögskolas internatboende, konferenslokaler, skolans alla undervisningslokaler samt övriga lokaler. Detta kan även innebära lokalvård på våra filialer. Arbetsuppgifterna innefattar daglig städning, storstädning, iordningsställande av konferensutrymmen samt även att vara behjälplig i köket. Det ingår också korridorvärdskap, brandsyn, inköp av städmaterial och inventarier till internaten. Kvalifikationer 3-årig gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort Dina arbetsuppgifter ställer krav på stor flexibilitet. Du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten och ha lätt för att samarbeta med såväl arbetskamrater och elever/kursdeltagare. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Företag: Landstinget i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare jobb, Städare/Lokalvårdare Kalmar, Städare/Lokalvårdare Landstinget i Kalmar län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare

Medarbetare område Produktionseffektivisering
Vill du vara med och utveckla Kalmar läns industri! IUC Kalmar län är Kalmar läns utvecklingsbolag med fokus på den tillverkande industrin. Målet är att utveckla en global, lönsam, konkurrenskraftig och växande industri och därmed öka tillväxten i regionens företag. Vi arbetar med Företagsutveckling, Projekt t. ex EU projekt samt Yrkeshögskoleutbildning. Vi söker nu: Medarbetare till området Produktionseffektivisering Utveckling av anpassade metoder, arbetsprocesser och koncept för produktionseffektiviseringar i den tillverkande industrin. Du kommer att arbeta med informationsmöten, utbildningar samt med konsultuppdrag i regionens företag. Önskvärda kvalifikationer: Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning på produktion. Du har minst 5-6 års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga men som också kan fungera självständigt med eget ansvar. Tjänsten ställer krav på god struktur och organisationsförmåga. Anställningsformen är projektanställning. Vi arbetar kontinuerligt med vår egen organisations utveckling där mångfald och jämställdhet har en central plats. Frågor och upplysningar angående tjänsten: Kontakta Lotta Sundström tel 0730-80 89 50, e-post: lotta.sundstrom@iuc-kalmar.se Ansökan skall vara oss tillhanda via e-post senast 2013-08-11 Löneanspråk skall anges
Företag: INDUSTRIELLT UTVECKLINGSCENTRUM I KALMAR AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare område Produktionseffektivisering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare område Produktionseffektivisering

Ekologisk rådgivare
Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge är en fristående medlemsorganisation med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion, fältförsök, utvecklingsarbete samt gymnasieutbildning genom våra naturbruksgymnasier i Ingelstad, Gamleby, Ingelstorp och Helgesbo. Vi har ca 3 500 medlemmar och omsätter totalt omkring 210 miljoner kronor per år och är omkring 300 anställda. I Hushållningssällskapen över hela landet är vi mer än 50 000 medlemmar och ca 700 medarbetare. Vi söker till vårt kontor i Kalmar Ekologisk rådgivare Som ekologisk rådgivare på Hushållningssällskapet har du möjlighet att arbeta inom ett brett spektra av arbetsuppgifter. Det som är gemensamt för samtliga uppdrag vi utför är att vi agerar som oberoende rådgivare. Du kommer att arbeta i en grupp av rådgivare inom växtodling, bygg, ekonomi, fiske, skog och miljö/teknik. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid/deltid. I tjänsten ingår: -Att i första hand arbeta som Ekologisk rådgivare till redan etablerade lantbrukare. -Att även hjälpa lantbrukare på planeringsstadiet från ide till omlagd ekologisk gård. -Att arbeta med miljörådgivning inom Greppa Näringen. -Att genomföra EU-rådgivning. För att passa denna tjänst tror vi att du: -Har lämplig utbildning som agronom eller lantmästare. -Kan arbeta självständigt med eget kund- och resultatansvar. -Är lyhörd för kundens behov. -Har egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarskänsla, affärsmässighet och social kompetens. -Har goda kunskaper inom ekologiskt lantbruk gällande växtodling och husdjur. -Har kännedom om företagsekonomi och maskinteknik. Erfarenhet av praktiskt lantbruk och rådgivning är meriterande. B-körkort och datorvana krävs. Tillträdesdatum 1 november 2013 eller efter överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Hans Romarker telefon 0768-838 726 Vi vill ha din ansökan senast den 30 augusti 2013 till e-postadress hans.romarker@hushallningssallskapet.se Läs gärna mer om vår verksamhet på www.hushallningssallskapet.se/h
Företag: HUSHÅLLNINGSSÄLLSKAPET KALMAR-KRONOBERG-BLEKINGE
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekologisk rådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekologisk rådgivare

Samordnare till Vattenmyndighetens kansli
Länsstyrelsen i Kalmar län är en statlig myndighet med drygt 200 anställda, specialister och generalister som samverkar för länets utveckling. Arbetssättet är utpräglat tvärsektoriellt och bygger på goda kontakter med interna och externa aktörer inom en mängd samhällssektorer i länet. Länsstyrelsen i Kalmar är också Vattenmyndighet för Södra Östersjöns vattendistrikt. Vår uppgift är att samordna vattenförvaltningsarbetet inom distriktet som omfattar sju länsstyrelser och ca 90 kommuner. Det långsiktiga målet för vårt arbete är att uppnå en god vattenstatus på alla inlands-, grund- och kustvatten. Tjänsten är placerad på Vattenmyndighetens kansli inom Förvaltningsavdelningen. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innefattar olika arbetsuppgifter inom vattenförvaltningen som varierar under en 6-års cykel, exempelvis samordning kring kartläggning och analys, miljöövervakning, åtgärdsprogram samt förvaltningsplaner. Tjänsten har särskild tyngd inom frågor som rör Östersjökusten med brett perspektiv på hållbar utveckling av vattenmiljön. I arbetet ingår att upprätthålla kontakter och skapa nätverk på olika plan och med olika perspektiv; allt från lokal, regional, nationell- och EU-nivå. Vattenmyndigheten har ett mycket nära samarbete med de övriga fyra vattenmyndigheterna i landet och med länsstyrelserna inom distriktet för att skapa en effektiv och integrerad vattenförvaltning. Arbetet innehåller många stimulerande uppgifter och goda möjligheter till personlig utveckling. På kansliet strävar vi efter att ha ett öppet arbetsklimat och nära samarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har: • akademisk utbildning, med inriktning statsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig, • lätt för att utrycka dig i tal och i skrift, • god datorvana Det är ytterligare en fördel om du har: • tidigare erfarenhet av arbete med vattenförvaltning eller annat tvärsektoriellt arbete • flerårig arbetslivserfarenhet inom projektledning eller med samordnaruppdrag, gärna från kommunal eller statlig förvaltning eller andra organisationer med bred förankring i samhället. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Särskilt värdefullt är förmåga att skapa och bevara goda relationer samt att vara drivande inom såväl självständigt arbete som arbet
Företag: Länsstyrelsen Kalmar län, Vattenmyndigheten, Länsstyrelsen i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare till Vattenmyndighetens kansli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare till Vattenmyndighetens kansli

Länsarkitekt
ARBETSUPPGIFTER Som länsarkitekt har du en betydande roll i länsstyrelsens mycket centrala uppgift att vägleda, främst länets kommuner, i samhällets planprocesser. Tillväxtaspekter ska förenas med hållbar utveckling och flera, ofta motstridiga intressen ska beaktas i myndighetsutövningen. Länsarkitekten är ett viktigt stöd till länsledningen i detta strategiska och ofta utmanande arbete. Du kommer också att företräda myndigheten i olika externa sammanhang. Till tjänsten hör dessutom att vara enhetschef för vår nybildade Planenhet. Enheten är en del av Förvaltningsavdelningen och består idag av 7 handläggare utöver enhetschefen. I samband med en allmän organisationsöversyn under hösten 2013 får enhetschefen möjlighet att påverka såväl enhetens bemanning som de arbetsuppgifter som man fortsättningsvis ska ansvara för. Enheten hanterar, förutom planärenden, också strandskyddsärenden och ärenden inom området Klimat och Energi, Miljömål och Havsplanering. Enheten samarbetar i mycket hög grad med andra kompetenser på länsstyrelsen inom sakområden som miljö, kulturmiljö och landsbygd med flera. Enheten har även ansvar för att samordna länsstyrelsernas havsplaneringsarbete i Östersjön, ansvaret sträcker sig från Kullaberg i Skåne till och med Stockholm. En av medarbetarnas viktigaste uppgifter är att i sin handläggning samordna och väga samman dessa olika kompetenser. Som enhetens chef är du arbetsgivarens företrädare och har det primära ansvaret för att driva, följa upp och utveckla enhetens dagliga verksamhet. Du har fullt personalansvar vilket bland annat innebär uppgifter som att planera och genomföra insatser för individuell utveckling, kompetensförsörjning och lönesättning. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschefen. Jobbet som enhetschef ställer krav på ett aktivt och professionellt ledarskap. Du är beslutande i en lång rad ärendegrupper främst inom ramen för plan- och bygglagstiftningen. De utvecklingsfrågor som just nu är aktuella inom enheten handlar bland annat om att ytterligare utveckla länsstyrelsens roll som vägledare för i första hand kommunerna i länet. Former för länsstyrelsens medverkan mycket tidigt i planprocessen behöver utvecklas. En annan prioriterad uppgift är att arbeta med intern verksamhetsutveckling i syfte att effektivisera det tvärsektoriella samrådet. Planenhetens roll att knyta ihop olika kompetensers bedömningar i en vägledningssituation eller i ett beslut behöver också utvecklas. KVALIFIKATIONER Du bör ha arkitektexamen med inriktning på plan- och byggfrågor. Annan relevant akademisk utbildning kan i förening med gedigen erfarenhet från arbete inom sakområdet bedömas likvärdigt. Vi fäster stor vikt vid att du har en bred arbetslivserfarenhet, helst från olika samhällsfunktioner, myndigheter och näringsliv. Det ska ha erfarenhet av att tillämpa Miljöbalken och Plan- och bygglag. Likaså värderar vi erfarenhet från chefsposition och arbete i någon form av konsultativ roll. Har du dessutom erfarenhet från att ha jobbat med verksamhets- och processutveckling och med samhällets tillväxtfrågor är du en mycket intressant kandidat till jobbet. Dina personliga egenskaper väger tungt. Du kommer att verka i en miljö full av utmaningar och många gånger motstående intressen. Din personliga framtoning måste därför vara robust och präglas av lyhördhet, en utpräglad samarbetsförmåga, pedagogisk skicklighet och hög integritet. Du ska ha både intresse och förmåga att väga av olika intressen mot en helhetsbild. I detta innefattas att, så långt detta är möjligt, bedöma hur olika intressegrupper påverkas av länsstyrelsens rättstillämpning på lite längre sikt. I botten måste det finnas ett gediget intresse för Länsstyrelsens mångsidiga uppdrag och för samhällets utveckling.
Företag: Länsstyrelsen Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Länsarkitekt jobb, Länsarkitekt Kalmar, Länsarkitekt Länsstyrelsen Kalmar län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Länsarkitekt

Busschaufför
Vi söker en serviceinriktad busschaufför till vår buss placerad i Fliseryd i Mönsterås kommun. Vår buss utför trafik åt Kalmar Läns trafik på kontrakt, körningen består mestadels av skolkörning i Mönsterås kommun och tiden där emellan utförs det färdtjänst och sjukresor. Skolfria dagar kör man färdtjänst och sjukresor. Dagtidskörning, ledig röda dagar förutom julafton. Förekommer tunga lyft då stolar får plockas i och ur.
Företag: TAXI NETTO KALMAR
Ort: Mönsterås
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Busschaufför jobb, Busschaufför Mönsterås, Busschaufför TAXI NETTO KALMAR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Busschaufför

3 söker Butikssäljare till 3Butikerna i Kalmar
3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål. Vi söker Butikssäljare på heltid till våra 3Butiker i Galleriorna Giraffen och Kvasten, Kalmar. Som Butikssäljare kommer du att demonstrera 3s mobila produkter och tjänster och se till att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden. Utöver försäljning till privat- och företagskunder samt kundvård ingår andra butiksuppgifter såsom beställningar, inventering, hantera kassasystemet samt kontakt med säljsupport och kundtjänst. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenheter av någon form av försäljning, gärna butik, med goda resultat i ryggen. Du vill satsa stort på försäljning. Du är en driven person som älskar att sälja och att ge service i världsklass, du vill dessutom ha väldigt roligt på jobbet. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. För att trivas hos oss bör du vara mycket driven samt älska försäljning och kundservice. Vidare trivs du bra med utmaningar, tävlingar och ett högt tempo. Vi söker dig som: • är modig och vågar ta för dig • har mycket energi och som vet att hårt arbete lönar sig  • drivs av att jobba mot högt satta mål • alltid gör det lilla extra för kunden • vill ha roligt på jobbet Vi erbjuder dig ett roligt arbete med möjlighet att tjäna bra pengar i ett spännande tillväxtföretag med sköna kollegor och mycket vilja. Vi bryr oss om våra anställda och anstränger oss för att du ska trivas hos oss.  Ansökan redan idag! Intervjuer kommer ske löpande, heltidstjänsten avser vid tillsätta omgående! Vid frågor? Kontakta Butikschef Jimmy Rothberg, Giraffen på telefonnummer 073-533 72 72 eller Butikschef Jens Plate, Kvasten på telefonnummer 073-543 84 93.
Företag: 3
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga 3 söker Butikssäljare till 3Butikerna i Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 söker Butikssäljare till 3Butikerna i Kalmar

Account Manager Kalmar!
Telavox är en leverantör av telefoni- och växeltjänster till svenska företag. Med vår egenutvecklade virtuella växel, en dynamisk paketering och ett tilltalande gränssnitt kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för kundens hela kommunikationsbehov. Vår starka produkt och våra drivande medarbetare gör att företaget expanderar kraftig. Vi är en Di Gasell 2010, 2011, 2012 och kom förra året på 4:e plats på Veckans Affärers lista över Superföretag. Telavox är inne i en spännande fas och fortsätter att expandera! Vi behöver nu en erfaren Account Manager som vill vara med från starten när vi etablerar oss i Kalmar. Hos oss får du arbeta i en miljö med högt tempo och framåtanda. Du kommer att verka självständigt i Kalmar med omnejd och sälja våra lösningar till små och medelstora företag. Tjänsten på denna ort är en nysatsning vilket gör att det kommer att finnas goda möjligheter till att påverka och utveckla tjänsten under anställningen. Genom telefonsamtal och nätverk tar du kontakt med potentiella kunder och bokar in möten. Vid ert möte, som i regel sker hos kunden, presenterar du Telavox tjänster och utifrån kundens behov skräddarsyr du en offert. Vår flexibla paketering gör att du kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga lösningar, vilket ger dig goda förutsättningar att bli en framgångsrik Account Manager. Du kommer som ovan nämnt att arbeta självständigt på orten och blir en del av vårt Team Syd som regelbundet har avstämningar och träffar. Din profil Vi söker en utåtriktad och mycket driven person som brinner för att göra affärer. Du har ett par års erfarenhet av olika typer av försäljning, gärna B2B. Du har lätt för att formulera dig i tal och skrift och månar om att i alla situationer ge ett professionellt intryck. Eftersom du själv planerar din tid ställs höga krav på ditt driv och din arbetsmoral. För oss är ditt engagemang din viktigaste tillgång och en förutsättning för att tjänsten ska bli din. Vi erbjuder * Vi erbjuder dig en rolig tjänst i ett växande företag * Vår lönemodell består av en fast grundlön samt ett provosionssystem som saknar tak, vilket ger möjlighet till höga löner * Du arbetar med en mycket konkurrenskraftig produkt som ständigt tar nya marknadsandelar * Du arbetar självständigt och har stor flexibilitet i ditt arbete Telavox som arbetsgivare kommer inte att göra dig besviken. Vi satsar mycket tid, pengar och engagemang på de vi väljer att anställa, vilket också gör att vi förväntar oss mycket tillbaka. Vår filosofi är att det ska vara roligt att arbeta hos oss! Därför kommer tävlingar, AW och olika typer av evenemang vara ett återkommande inslag i din anställning. Vidare hoppas vi också kunna ge dig en utveckling både kunskaps- och karriärsmässigt med olika typer av utbildningar och individuell uppföljning. Har du några frågor om tjänsten eller Telavox, hör gärna av dig till HR-ansvarig Mikael Wirén på 040-622 00 10. OBS! Om du representerar ett bemannings- eller annonsföretag önskar vi inte bli uppringda utan hänvisar vänligen men bestämt till jobb@telavox.se. Fakta Anställningsform: Tillsvidare (6 månaders provanställning) Tjänstgöringsgrad: Heltid Lön: Grundlön och provision Tillträde: Enligt överenskommelse                                                Sista ansökningsdatum: 2013-07-11, löpande urval sker så ansök så snart som möjligt. Sök tjänsten genom att fylla i formuläret nedan. För att gå vidare i rekryteringsprocessen måste du bifoga både CV och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen skriv till jobb@telavox.se så kommer vi att svara dig så snart vi kan.
Företag: Telavox AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager Kalmar! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager Kalmar!

Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar
Assistans för Dig söker för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent om ca 75% till en härlig 9-årig pojke boende i Kalmar. Pojken bor tillsammans med sina föräldrar och syskon i Lindsdal, Kalmar. Pojken har en grav utvecklingsstörning och har därmed ett omfattande hjälpbehov vilket innebär kvalificerade hjälpinstaser dygnet runt. Aktiv tillsyn krävs hela dygnet och under vissa aktiviteter/tider krävs även dubbelassistans. Pojken behöver hjälp med alla de grundläggande behoven såsom, förflyttningar, toalettbesök, mat, av- och påklädning, kommunikationsträning med mera. Vidare behöver han hjälp med lek och individanpassad träning. Under vardagarna går pojken i skolan och därigenom söker vi dig som kan arbeta främst eftermiddagar, kvällar och helger. Under sommaren kommer arbetstiderna komma att se annorlunda ut i samband med att pojken har skollov. Pojken tycker mycket om att bada och han går tillsammans med två av sina assistenter på behandlingsbad på sjukhuset en gång i veckan. Familjen ser gärna kvinnliga sökande och som fördel med erfarenhet eller utbildning inom vårdyrket. Arbetet kräver att du som person är en självsäker och mycket trygg person som har god vana med barn. Då många lyft förekommer i pojkens dagliga liv är det viktigt att du inte är rädd för att fysiskt ta i när det behövs. Du bör vara rökfri och gärna djur fri detta då pojken är väldigt infektionskänslig och har allergi. Pojken har även epilepsi vilket innebär att han krampar, ibland flera gånger per dygn, därav är det av vikt att du som sökande har erfarenhet eller kunskap om detta. Personlig lämplighet är dock viktigast. Tjänsten omfattar ca 30 timmar/veckan med chans till fler extrapass utöver detta. Arbetstiderna är främst förlagda till eftermiddagar, kvällar och helger men kan variera beroende på skolperioder och lovveckor. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig (under 18 år). Beställ detta från www.polisen.se direkt i samband med att du skickar din ansökan, eftersom det tar tid att få utdraget. Vi kan erbjuda en arbetsplats i en trevlig familj, samt en god löneutveckling relaterad till din prestation och lämplighet för uppdraget. Skriv i ditt brev varför du söker just denna tjänst! Kandidater som i sin ansökan inte specifikt riktat sig till detta arbete kommer inte att bli aktuella för intervju.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar

Leg. psykolog, Oskarshamn
De psykiatriska verksamheterna i Kalmar län är på frammarsch! Våra öppenvårdsmottagningar finns i hela länet och i Kalmar och Västervik finns heldygnsvård. Ständiga förbättringar är en väl etablerad arbetsmetodik och vi jobbar mycket med utveckling inom verksamhetsuppföljning samt inom kvalitet och patientsäkerhet. Arbetsuppgifter Intresserad av att arbeta inom öppenvårdspsykiatrin? Du som vill vara med och fortsätta utveckla vår mottagning till en modern specialistmottagning i psykiatri. Vi erbjuder en arbetsplats med en sammansättning av olika yrkesgrupper, som med ett professionellt och tryggt bemötande samarbetar kring patienternas vård och behandling. Som psykolog förväntas du göra bedömningar, utredningar, samt ha psykoterapeutiska samtal. Handledning, fortbildning och kurser ser vi som självklarhet för att utveckla kompetensen på mottagning. Vi erbjuder fast tjänst eller ett längre vikariat. Om några år kommer mottagningen flytta in i nybyggda lokaler intill Oskarshamns sjukhus, som utsågs till Sveriges bästa mindre sjukhus av Dagens medicin, 2012. Kvalifikationer Psykologprogrammet
Företag: Landstinget i Kalmar län, Psykiatriförvaltningen
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. psykolog, Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. psykolog, Oskarshamn

Kurator
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen Länssjukhuset i Kalmar Arbetsplats Habiliterings- och rehabiliterings kliniken (HRK), Länssjukhuset i Kalmar. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och är Landstingets största vårdinrättning med 354 vårdplatser och ca 2 000 anställda. Här finns ett 20-tal olika medicinska specialiteter med kompetens och medicinsk utrustning för i princip alla sjukvårdsområden. Inom vissa specialiteter finns även ett länsövergripande ansvar. Visionen för länssjukhuset är: "Mitt LSK - Det ledande länssjukhuset. Lärande - Säkert - Kompetent" Arbetsuppgifter Som kurator inom HRK arbetar du gentemot olika somatiska kliniker på Länssjukhuset. Du har samtalskontakt med enskilda patienter och/eller deras anhöriga, förmedlar information om samhällets sociala lagstiftning och service samt ger rådgivning och vägledning i dessa frågor. Du samverkar även med olika myndigheter kring individärenden. Kvalifikationer Socionomexamen. Det är meriterande med erfarenhet från liknande verksamhet och steg 1-utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Kalmar, Kurator Landstinget i Kalmar län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

FOTOGRAFER SÖKES I KALMAR
FOTOGRAFER SÖKES I KALMAR Diakrit är ett av norra Europas ledande företag inom visualisering och 3D-modellering. Företaget har drygt 230 anställda med kontor i Stockholm, Halmstad och Göteborg, samt produktion i Bangkok och Peking. Diakrit har en bred kundkrets med drygt 1300 kunder inom fastighetssektorn och retail. Majoriteten av kundbasen finns i de nordiska länderna och vi har även framgångsrikt påbörjat försäljning i Tyskland och USA. Företaget har en professionell och högutbildad kompetensbas i Peking och Bangkok, drivna av svenskar på plats, tillsammans med vår affärsutveckling i Sverige. Vi växer konstant och efterfrågan ökar globalt på våra produkter. Därför söker vi ny personal för att stärka vårt team. Vi söker nu fotografer i Kalmar. Verksamheten består i att åt fastighetsmäklare fotografera bostäder till försäljning. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor. Du bör ha jobbat som fotograf under minst två år, eller ha motsvarande utbildning, och ha ett gott öga för komposition av bilder, ljussättning mm. Önskvärd utrustning: * Systemkamera (helst fullformat) med ca 15 megapixlar. * Vidvinkelzoomobjektiv med effektiv brännvidd på minst 20 mm (helst från 17 mm). * Normalobjektiv. * Stabilt stativ och stativhuvud med vattenpass. * Extern vridbar blixt. * Kalibrerbar skärm. * Bredbandsuppkoppling. * Körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Skicka ett e-mail innehållande ett personligt brev och CV, tillsammans med arbetsprover bestående av 3-5 st. egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg, och ungefär i 1500 pixlar på längden. Skriv i ämnesraden: "Ansökan fotograf - Kalmar". Eventuella frågor mailas till ansokan.fotograf@diakrit.com Sista ansökningsdag 2013-08-02. Diakrit Fastighetsmäklarservice AB www.diakrit.se
Företag: DIAKRIT FASTIGHETSMÄKLARSERVICE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga FOTOGRAFER SÖKES I KALMAR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FOTOGRAFER SÖKES I KALMAR

Distriktssköterska/Sjuksköterska
Primärvårdsförvaltningen i Kalmar län är en kraft för hälsa i länet där vi tillsammans skapar rätta förutsättningar för ett rikare, tryggare och friskare liv. Kompetensbasen är allmänmedicin och omvårdnad med ett helhetsperspektiv. Blå Kustens hälsocentral söker distriktssköterska/sjuksköterska Arbetsuppgifter Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL, blodtryck, inkontinens, demens, vaccinationer, livsstil, hemsjukvård, distriktssköterskemottagning och sjukskrivningskoordinator. Vi har cirka 7 700 listade patienter på hälsocentralen. Arbetet består av mottagningsarbete med sjukvårdsrådgivning i Tele Q, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Någon specialmottagning kan också bli aktuell. Nu söker vi dig som är intresserad av att tillsammans med oss fortsätta att utveckla vår hälsocentral med målet att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård. Vi är en väl fungerande arbetsgrupp som tycker om att jobba tillsammans. Hos oss råder ett öppet klimat vilket innebär att vi delar såväl glädje som sorg med varandra. Är du positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta kommer du att passa bra in hos oss. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning mot distriktssköterska Välkommen med din ansökan!
Företag: Landstinget i Kalmar län, Primärvårdsförvaltningen
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska jobb, Distriktssköterska/Sjuksköterska Oskarshamn, Distriktssköterska/Sjuksköterska Landstinget i Kalmar län, Primärvårdsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska

Två vårdare- visstidsanställningar
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Särskolan i Kalmar är lokalmässigt intregrerad på Oxhagssklolan och Vasaskolan. Särskolan i Kalmar har ca 45 elever och ett 40-tal medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Arbete i särskola och fritidshem med elever med utvecklingsstörning samt medicinska tilläggsdiagnoser. Arbetet innebär dels pedagogiskt stöd i elevens skolsituation dels vård och omsorg utifrån elevens utvecklingsmässiga och medicinska behov. I tjänsten förekommer tunga lyft och arbete med lift. KVALIFIKATIONER Adekvat gymnasieutbildning inom vård, skola och omsorg. Utbildning eller erfarenhet av tecken som stöd och/ eller alternativa kommunikationsformer är önskvärt. För att uppnå en jämn könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna manliga sökande. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med utvecklingsstörning, autism och neuropsykiatriska funktionshinder är meriterande.
Företag: Kalmar kommun, Vasanätet
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Två vårdare- visstidsanställningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två vårdare- visstidsanställningar

Vårdare i särskola och fritidshem
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Särskolan i Kalmar är lokalmässigt intregrerad på Oxhagssklolan och Vasaskolan. Särskolan i Kalmar har ca 45 elever och ett 40-tal medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Arbete i särskola och fritidshem med elever med utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär dels pedagogiskt stöd i elevens skolsituation dels vård och omsorg utifrån elevens utvecklingsmässiga och medicinska behov. KVALIFIKATIONER Du ska ha utbilning inom omsorgsarbete med utvecklingsstörda, särskola och motorisk träning. Du ska också ha erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med utvecklingsstörning, autism och neuropsykiatriska funktionshinder. Flerspråkighet ses som meriterande.
Företag: Kalmar kommun, Vasanätet
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare i särskola och fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare i särskola och fritidshem

Sjuksköterska Medicinkliniken
Oskarshamns kommun ligger i mellersta Kalmar län vid Smålandskusten. Kommunen har 27 000 invånare och erbjuder god service, trevliga boendemiljöer samt ett varierande näringsliv. Här finns bland annat en vacker skärgårdsnatur, fina strövområden och möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus består av tre vårdavdelningar (4,40 och 41) samt en mottagning. Kliniken har totalt 46 vårdplatser för internmedicinska patienter, fem vårdplatser för geriatrik och två vårdplatser för palliativ vård. Avdelning 4 är inriktad mot kardiologi och avdelning 41 är specialiserad mot lungmedicin och hematologi. På medicinkliniken arbetar vi tillsammans mycket aktivt med ständiga förbättringar. Avdelning 40 söker nu en vikarierande sjuksköterska med ett stort engagemang för omvårdnadsarbete! Avdelning 40 är inriktad på stroke, geriatrik och palliativ vård. Vår strokeenhet har fått utmärkelse som en av de bästa i Sverige. Vi arbetar med patientnärmre vård, vilket innebär att sjuksköterska och undersköterska ansvarar för 5-6 patienter. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande. Du ska vara positivt inställd till förbättringsarbete samt arbeta målfokuserat med ett patientsäkerhetsperspektiv.
Företag: Landstinget i Kalmar län, Hälso- och Sjukvårdsförvaltningen
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Medicinkliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Medicinkliniken

Distriktssköterska/Sjuksköterska
Primärvårdsförvaltningen i Kalmar län är en kraft för hälsa i länet där vi tillsammans skapar rätta förutsättningar för ett rikare, tryggare och friskare liv. Kompetensbasen är allmänmedicin och omvårdnad med ett helhetsperspektiv. Kristinebergs hälsocentral söker distriktssköterska/sjuksköterska Arbetsuppgifter Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL, blodtryck, inkontinens, demens, vaccinationer, livsstil, hemsjukvård, distriktssköterskemottagning samt sjukskrivningskoordinator. Vi har cirka 7 600 listade patienter på hälsocentralen. Arbetet består av mottagningsarbete med sjukvårdsrådgivning i Tele Q, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Nu söker vi dig som är intresserad av att tillsammans med oss fortsätta att utveckla vår hälsocentral med målet att ge bästa möjliga sjuk- samt hälsovård. Vi är en väl fungerande arbetsgrupp som tycker om att jobba tillsammans. Hos oss råder ett öppet klimat vilket innebär att vi delar såväl glädje som sorg med varandra. Är du positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta kommer du att passa bra in hos oss. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning mot distriktssköterska. Välkommen med din ansökan!
Företag: Landstinget i Kalmar län, Primärvårdsförvaltningen
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska jobb, Distriktssköterska/Sjuksköterska Oskarshamn, Distriktssköterska/Sjuksköterska Landstinget i Kalmar län, Primärvårdsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska

Assisterande idrottsledare Kalmar HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Kalmar inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.kalmar@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Kalmar HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Kalmar HT 13

Sjuksköterska till Dagkirurgen
Sjuksköterska till Dagkirurgen Västerviks sjukhus Tillsvidareanställd HSF VK:2013:65 Arbetsuppgifter Inom operations och intensivvårdskliniken finns en dagkirurgisk verksamhet. Vi söker nu en allmänsköterska med intresse för operations/anestesi eller iva vård. Du kommer att bli ansvarig för den dagliga driften av dagkirurgen och de sjuksköterskeuppgifter som förekommer där. Utvecklingsarbeta och ledning av verksamheten sker i samråd med avdelningscheferna på operation. Verksamheten är förlagd till dagtid, må-fre. vi söker dig som är positiv, flexibel och har känsla för våra kunder och patienter, och som är mån om att besöket hos oss blir en positiv upplevelse. Du ska trivas med teamarbete och ta ett tydligt ansvar för medarbetare och ledarskap. Kanske ser du en framtid i någon av de specialistfunktioner som finns inom kliniken, då kan det här ge möjlighet till en närmare inblick. Kvalifikationer Legitimerad Sjuksköterska Upplysningar Avd.chef Inger Larsson-Lockner 0490-86242 Bitr. Avd.chef henrik Uveborn 0490-86970 Facklig företrädare VFB Reneé Rydholm 0490-86693 PA-konsult: Christina Andersson ChristAn@LTKALMAR.SE Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.
Företag: Landstinget i Kalmar län
Ort: Västervik
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Dagkirurgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Dagkirurgen

Primärvårdspsykolog Torsås
Primärvårdsförvaltningen i Kalmar län är en kraft för hälsa i länet där vi tillsammans skapar rätta förutsättningar för ett rikare, tryggare och friskare liv. Kompetensbasen är allmänmedicin och omvårdnad med ett helhetsperspektiv. Primärvårdspsykolog Torsås PV:2013:58 Primärvården i Kalmar län är en kraft för hälsa i länet där vi tillsammans skapar rätta förutsättningar för ett rikare, tryggare och friskare liv. Kompetensbasen är allmänmedicin och omvårdnad med ett helhetsperspektiv. Inom Landstinget i Kalmar län har vi de senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Vi ser gärna att du är en av dem som väljer att tillsammans med oss fortsätta att föra fram det psykologiska perspektivet och utveckla den kompetensen. Du kommer att bli en av 24 psykologer i vårt län med stora möjligheter att tillsammans med hälsocentralerna skapa ett givande arbete. Primärvården i Kalmar län skall erbjuda vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Varje hälsocentral har möjlighet att utveckla en modell för samverkan kring psykisk ohälsa där psykologen ingår som en viktig del vad gäller bedömningar och kortare terapeutiska insatser. Centralt för primärvården är ett patientnära arbete samt personlig kännedom om patienterna. Lika viktigt är samverkan med övrig personal i form av handledning, undervisning och konsultation för att främja preventivt arbete. Vi tycker också att det är viktigt med metod och organisationsutveckling för att hitta vägar till att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa. Du kommer att erbjudas möjlighet att delta i nätverksträffarna för primärvårdspsykologerna, handledning samt fortbildning. Kvalifikationer: Leg. psykolog, gärna med KBT inriktning. Erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin är meriterande. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget i Kalmar län
Ort: Torsås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Primärvårdspsykolog Torsås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Primärvårdspsykolog Torsås

Undersköterska Borgholm/Löttorp hc
Primärvårdsförvaltningen i Kalmar län är en kraft för hälsa i länet där vi tillsammans skapar rätta förutsättningar för ett rikare, tryggare och friskare liv. Kompetensbasen är allmänmedicin och omvårdnad med ett helhetsperspektiv. Undersköterska Borgholm/Löttorp hc Tillsvidareanställning 80% med möjlighet till utökad tjänstgöring PV:2013:57 Borgholm/Löttorp hälsocentral är en väl inarbetad hälsocentral med ett gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. Vi arbetar med Primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Vi har ca 9 500 listade patienter på basenheten.From 2014 finns vi i nybyggda lokaler. Som undersköterska kommer du att arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter på mottagningen såsom provtagning och läkarassistans. Visst kassaarbete förekommer. Tjänstgöring på både Borgholms och Löttorps hälsocentraler. Helgtjänstgöring. Kvalifikationer Omvårdnadsprogrammet gymnasiet 3 år med inriktning mot sjukvård eller likvärdig utbildning. Vana från mottagnings- och labarbete är meriterande. Så även kunskaper i Cosmic journaldatasystem. Kassavana. Ansökan ska vara inkommen senast 2013-08-09 Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst
Företag: Primärvårdsförvaltningen, Landstinget Kalmar län
Ort: Borgholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Borgholm/Löttorp hc jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Borgholm/Löttorp hc

Distriktssköterska/Sjuksköterska Borgholm hc
Primärvårdsförvaltningen Primärvårdsförvaltningen i Kalmar län är en kraft för hälsa i länet där vi tillsammans skapar rätta förutsättningar för ett rikare, tryggare och friskare liv. Kompetensbasen är allmänmedicin och omvårdnad med ett helhetsperspektiv. Distriktssköterska/Sjuksköterska Borgholms hc PV:2013:52 Borgholm/Löttorp hälsocentral är en väl inarbetad hälsocentral med ett gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. Vi arbetar med Primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Vi har ca 9 500 listade patienter på basenheten.From 2014 finns vi i nybyggda lokaler. Som distriktssköterska hos oss kommer du att arbeta med sjukvårdsrådgivning i telefon (TeleQ), distriktssköterskemottagning samt arbetsuppgifter inom traditionellt mottagningsarbete där vi arbetar med triagering/egen bedömning. Vi söker Dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta och utveckla verksamheten. Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Passar ovanstående Dig? Tveka inte med att skicka in Din ansökan. Kvalifikationer: Specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning mot distriktssköterska Ansökan ska vara inkommen senast 2013-07-14 Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst
Företag: Primärvårdsförvaltningen, Landstinget Kalmar län
Ort: Borgholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska Borgholm hc jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska Borgholm hc

PA-chef
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på tio förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Omsorgsförvaltningen ansvarar för insatser till äldre. Förvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden: Verksamhetsområde Söder Verksamhetsområde Norr Verksamhetsområde Gemensam Verksamhetsområde Hälso- och sjukvård Södermöre kommundel ansvarar för delar av den kommunala verksamheten i södra delen av Kalmar kommun. Kommundelsnämnden ansvarar för pedagogisk omsorg, förskola, skolbarnsomsorg, grundskola, omsorg om äldre samt bibliotek och fritidsgårdar. Kommundelsnämnden har ett särskilt uppdrag att arbeta med demokrati- och landsbygdsutveckling. Dessutom har nämnden ett utökat samråd med andra nämnder i gatu- och parkfrågor. Södermöre kommundel har en hemtjänstgrupp och tre vård- och omsorgsboenden. ARBETSUPPGIFTER Till omsorgsförvaltningens personalavdelning söker vi en PA-chef. Du har budget-, resultat-, personal-, och- kvalitetsansvar. I tjänsten ingår också löne- och medarbetarsamtal för avdelningens medarbetare. I uppdraget som PA-chef har du ansvar för förvaltningens strategiska personalfrågor inom områden som; introduktion, kompetensutveckling, arbetsmiljö, rekrytering/bemanning, rehabilitering, avtal och arbetsrätt/förhandlingar. Du ansvarar också för lönerevision, personalbokslut, jämställdhet och mångfaldsfrågor. Du samordnar förvaltningsövergripande projekt, arbetar med måluppföljning och är delaktig i förvaltningens budgetarbete. I den strategiska rollen ingår också att omvärldsbevaka personalområdet samt vara drivande i arbetet med att uppfylla Kalmar kommuns mål att vara en attraktiv arbetsgivare. Ett tydligt utvecklingsområde är att utveckla personalredovisning och uppföljning av nyckeltal. Som PA-chef ingår du i förvaltningens ledningsgrupp och fungerar som stöd, tillsammans med dina medarbetare, till förvaltningens ledningsgrupp och övriga chefer. Du ingår också i den centrala samverkansgruppen och medverkar vid omsorgsnämndens möten. Även möten med kommunens personaldelegation kan förekomma. Andra viktiga kontaktytor är: Kommunledningskontorets personalenhet, Kommunhälsan, fackliga organisationer och Försäkringskassan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med examen från programmet för personal och arbetsliv, eller du som har annan högskole-/universitetsutbildning som vi bedömer likvärdig. Du är van vid att ha budget- och personalansvar, har flera års erfarenhet av att arbeta som chef, erfarenhet av personalfrågor samt erfarenhet av att arbeta med avtal och arbetsrätt. Uppdraget kräver också att du och har goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en politiskt styrd organisation och är van vid att arbeta med kommunala avtal. Det är ytterligare en merit om du tidigare har drivit kvalitativa processer inom; chef/ledarskap, medarbetarskap och kompetensförsörjning. Vi ser gärna att du har dokumenterad ledarskapsutbildning. Rollen som PA-chef kräver att du är en behärskad och trygg person. Du sätter upp mål och förklarar/tydliggör dessa. Som person är du också en god kommunikatör, handlingskraftig och vågar ta beslut. Du har ett helhetsperspektiv som gör att du ser och tar hänsyn till hela verksamheten. Du är drivande och nytänkande, vilket innebär att du är van vid att driva processer framåt, påverkar beslut och arbetar med ständiga förbättringar. För oss är det en självklarhet att du är social och utåtriktad, har förmågan att skapa nya nätverk, knyta och bevara kontakter. Vi fäster mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annons.
Företag: Kalmar kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga PA-chef jobb, PA-chef Kalmar, PA-chef Kalmar kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PA-chef

Utredare till förmögenhetsbrott
Verksamhetsbeskrivning Polismyndigheten i Kalmar län söker utredare (civil/polis) till förmögenhetsbrott med placering i Kalmar. Polismyndigheten i Kalmar län har omkring 540 medarbetare, varav cirka 380 poliser och knappt 160 civilanställda. Myndigheten bedriver ett samarbete med Polismyndigheten i Kronobergs län med bland annat gemensam länspolismästare, strategisk ledning och ledningscentral. Utredningsverksamheten i Kalmar län kommer fr.o.m. den 1 september 2013 att utgöras av en ny kriminalenhet bestående av enhetsledning med chef, biträdande chef och administrativt stöd samt tretton utredningsgrupper under ledning av gruppchefer/FU-ledare. En av utredningsgrupperna, bedrägeri- och miljöbrottsgruppen, kommer bland annat att arbeta med inriktning mot förmögenhetsbrott (9 och 10 kap. BrB). Arbetsuppgifter Som utredare av förmögenhetsbrott vid bedrägeri- och miljöbrottsgruppen kommer du att arbeta med olika typer av brottsutredningar med fokus på grova bedrägerier, grova bidragsbrott, förskingringar, trolöshet mot huvudman, m.m. Det innebär att under ledning av polisiär förundersökningsledare eller åklagare självständigt handlägga brottsutredningar med uppgifter som att hålla förhör med målsägande, vittnen, sakkunniga och misstänkta samt andra förekommande utredningsåtgärder. Kvalifikationer Vi söker dig som har ekonomiutbildning på högskole-/universitetsnivå med inriktning mot redovisning och revision och/eller svensk polisutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms vara likvärdig. Du bör ha god erfarenhet av kvalificerat utrednings- och analysarbete inom ekonomiområdet. Erfarenhet från arbete inom offentlig förvaltning är meriterande. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper inom kontorsadministrativa program såsom Word, Excel, m.fl. Som person ser vi att du: . har personlig integritet, är noggrann och har god förmåga att arbeta självständigt . har god samarbets- och kontaktförmåga samt flexibilitet . har god analytisk förmåga . vill utveckla verksamheten och dig själv tillsammans med din chef och dina kollegor Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Övrigt Du kommer att få genomgå intern utbildning. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Myndigheten eftersträvar en jämn fördelning av ålder och kön och arbetar för att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas tillvara. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen genomförs före anställning. Svenskt medborgarskap är ett krav eftersom funktionen är säkerhetsklassad. Vid upprättande av sökandeförteckning kommer dina personuppgifter att registreras. Genom din ansökan godkänner du denna registrering. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt offentlighetsprincipen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Ytterligare upplysningar För ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta enhetschef Anders Pleijel, tel. 070-544 72 18. Fackliga företrädare är för OFR/S Mathias Nilsson, tel. 072-740 31 10, SACO-S Lars Nordvall, tel. 010-562 21 60, SEKO Ehrenfried Jäschke, tel. 010-562 21 10 och för OFR/P Gunnar Norgren, tel. 070-218 29 18. Ansökan Välkommen med din ansökan, bestående av personligt brev och CV/meritförteckning samt referensuppgifter (inga betyg eller intyg), till Polismyndigheten i Kalmar län, Box 923, 391 29 Kalmar eller via vår e-post: polismyndigheten.kalmar@polisen.se. Vi tar endast emot bilagor i PDF-format. Ansökan återsänds efter två år om du särskilt begär det.
Företag: Polismyndigheten i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare till förmögenhetsbrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare till förmögenhetsbrott

Sjuksköterska
De psykiatriska verksamheterna i Kalmar län är på frammarsch! Våra öppenvårdsmottagningar finns i hela länet och i Kalmar och Västervik finns heldygnsvård. Ständiga förbättringar är en väl etablerad arbetsmetodik och vi jobbar mycket med utveckling inom verksamhetsuppföljning samt inom kvalitet och patientsäkerhet. Sjuksköterska Tillsvidareanställd PF:2013:33 BUP Norr Ätträningsverksamheten, Västervik Arbetsuppgifter Ätträningsverksamheten är en ung verksamhet som håller på att formas och är under uppbyggnad med en mottagning i Västervik. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att tillsammans med andra medarbetare arbeta psykoedukativt med att få patienter med ätstörningsproblem av typ Anorexia Nervosa samt BulimiaNervosa att förändra sitt ätbeteende. Patientgruppen innefattas av barn, ungdomar och vuxna med denna problematik. Kvalifikationer Legitimerad Sjuksköterska. Det är meriterande är om Du har vidareutbildning i psykiatri samt tidigare erfarenheter av att ha arbetat med ätstörningar. Du bör ha en god initiativförmåga, lätt att samarbeta med samt förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Upplysningar Margaretha Olsson enhetschef AnorexiBulimiCenter 070-306 85 98 Socialpedagog Linda Davidsson 072-203 76 57 Vårdförbundet Mattias Fahgerberg 0480-812 94 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst
Företag: Psykiatriförvaltningen, BUP Kalmar län
Ort: Västervik
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Västervik, Sjuksköterska Psykiatriförvaltningen, BUP Kalmar län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Modersmålslärare Tagalog
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på tio förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Kalmarsundsskolan består av förberedelseklass, förskoleklasser, åren 1-9 samt fritidshemsverksamhet. Skolan är belägen i den norra delen av Kalmar centralort. Våra elever är främst bosatta i Bergavik, Norrliden, Vimpeltorpet, Björkenäs och Rockneby. Skolan har detta läsår ca 600 elever och 130 personal. Kalmarsundsskolan har ett nyrenoverat och välutrustat stadsdels- och skolbibliotek, sporthall och en omtyckt fritidsgård. Det finns även en utomhusanläggning för idrott med allvädersbanor, fotbolls- och basketplaner. I samma byggnad som skolan finns öppen förskola och familjecentralen vilket ger positiva och spontana möten mellan olika åldrar. ARBETSUPPGIFTER Som modersmålslärare i Kalmar kommun undervisar du elever på flera skolor. Du undervisar elever från förskoleklass till och med gymnasiet. Modersmålsundervisning är ett eget ämne i grundskola och gymnasium. Målet är att barnen på ett bra sätt ska tillgodogöra sig arbetet i skolan och samtidigt utveckla sin tvåspråkiga identitet och kompetens. Arbetet ska ske i sådana former att elevernas personliga utveckling främjas och deras självkänsla stärks. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i sökta modersmålet och pedagogisk examen är krav för denna tjänst. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och om det svenska samhället. Det är en merit om du kommer från samma kulturområde som barnen.
Företag: Kalmar kommun, Kalmarsundsskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Tagalog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Tagalog

Modersmålslärare Tjeckiska
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på tio förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Kalmarsundsskolan består av förberedelseklass, förskoleklasser, åren 1-9 samt fritidshemsverksamhet. Skolan är belägen i den norra delen av Kalmar centralort. Våra elever är främst bosatta i Bergavik, Norrliden, Vimpeltorpet, Björkenäs och Rockneby. Skolan har detta läsår ca 600 elever och 130 personal. Kalmarsundsskolan har ett nyrenoverat och välutrustat stadsdels- och skolbibliotek, sporthall och en omtyckt fritidsgård. Det finns även en utomhusanläggning för idrott med allvädersbanor, fotbolls- och basketplaner. I samma byggnad som skolan finns öppen förskola och familjecentralen vilket ger positiva och spontana möten mellan olika åldrar. ARBETSUPPGIFTER Som modersmålslärare i Kalmar kommun undervisar du elever på flera skolor. Du undervisar elever från förskoleklass till och med gymnasiet. Modersmålsundervisning är ett eget ämne i grundskola och gymnasium. Målet är att barnen på ett bra sätt ska tillgodogöra sig arbetet i skolan och samtidigt utveckla sin tvåspråkiga identitet och kompetens. Arbetet ska ske i sådana former att elevernas personliga utveckling främjas och deras självkänsla stärks. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i sökta modersmålet och pedagogisk examen är krav för denna tjänst. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och om det svenska samhället. Det är en merit om du kommer från samma kulturområde som barnen.
Företag: Kalmar kommun, Kalmarsundsskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Tjeckiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Tjeckiska

Modersmålslärare Finska
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på tio förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Kalmarsundsskolan består av förberedelseklass, förskoleklasser, åren 1-9 samt fritidshemsverksamhet. Skolan är belägen i den norra delen av Kalmar centralort. Våra elever är främst bosatta i Bergavik, Norrliden, Vimpeltorpet, Björkenäs och Rockneby. Skolan har detta läsår ca 600 elever och 130 personal. Kalmarsundsskolan har ett nyrenoverat och välutrustat stadsdels- och skolbibliotek, sporthall och en omtyckt fritidsgård. Det finns även en utomhusanläggning för idrott med allvädersbanor, fotbolls- och basketplaner. I samma byggnad som skolan finns öppen förskola och familjecentralen vilket ger positiva och spontana möten mellan olika åldrar ARBETSUPPGIFTER Som modersmålslärare i Kalmar kommun undervisar du elever på flera skolor. Du undervisar elever från förskoleklass till och med gymnasiet. Modersmålsundervisning är ett eget ämne i grundskola och gymnasium. Målet är att barnen på ett bra sätt ska tillgodogöra sig arbetet i skolan och samtidigt utveckla sin tvåspråkiga identitet och kompetens. Arbetet ska ske i sådana former att elevernas personliga utveckling främjas och deras självkänsla stärks. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i sökta modersmålet och pedagogisk examen är krav för denna tjänst. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och om det svenska samhället. Det är en merit om du kommer från samma kulturområde som barnen.
Företag: Kalmar kommun, Kalmarsundsskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Finska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Finska

Modersmålslärare Tjetjenska
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på tio förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Kalmarsundsskolan består av förberedelseklass, förskoleklasser, åren 1-9 samt fritidshemsverksamhet. Skolan är belägen i den norra delen av Kalmar centralort. Våra elever är främst bosatta i Bergavik, Norrliden, Vimpeltorpet, Björkenäs och Rockneby. Skolan har detta läsår ca 600 elever och 130 personal. Kalmarsundsskolan har ett nyrenoverat och välutrustat stadsdels- och skolbibliotek, sporthall och en omtyckt fritidsgård. Det finns även en utomhusanläggning för idrott med allvädersbanor, fotbolls- och basketplaner. I samma byggnad som skolan finns öppen förskola och familjecentralen vilket ger positiva och spontana möten mellan olika åldrar. ARBETSUPPGIFTER Som modersmålslärare i Kalmar kommun undervisar du elever på flera skolor. Du undervisar elever från förskoleklass till och med gymnasiet. Modersmålsundervisning är ett eget ämne i grundskola och gymnasium. Målet är att barnen på ett bra sätt ska tillgodogöra sig arbetet i skolan och samtidigt utveckla sin tvåspråkiga identitet och kompetens. Arbetet ska ske i sådana former att elevernas personliga utveckling främjas och deras självkänsla stärks. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i sökta modersmålet och pedagogisk examen är krav för denna tjänst. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och om det svenska samhället. Det är en merit om du kommer från samma kulturområde som barnen.
Företag: Kalmar kommun, Kalmarsundsskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Tjetjenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Tjetjenska

Ventilationstekniker Styr & Regler Kalmar/Oskarshamn
YIT är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. Vi erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper våra kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Våra över 4000 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Vi söker nu en ansvarsfull och driven Ventilationstekniker med dokumenterad erfarenhet inom styr & regler till vår enhet i Kalmar/Oskarshamn. Enheten består idag av 35 personer och arbetar främst med ventilation, kyla och VS-installationer samt fastighetsdrift. Som servicetekniker på Caverion arbetar du med installation, programering, drifttagning av styrsystem för fastighet och process. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Vissa  övriga serviceteknikeruppgifter kan förekomma såsom ventilationsservice. För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Som servicetekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter • Uppföljning och återrapportering • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag Kompetens • Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning • Flerårig erfarenhet från arbetsuppgifter inom styr och regler. • Kunskaper inom styr & regler, ventilation, el och kyla • Meriterande med kunskaper inom OVK och El-behörighet • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad • B-körkort Varför Caverion? Caverion (f.d. YIT) är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Joakim Blomqvist, tel. 0480-471636. Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet? Din ansökan vill vi ha senast den 4 augusti 2013
Företag: YIT Sverige AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ventilationstekniker Styr & Regler Kalmar/Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ventilationstekniker Styr & Regler Kalmar/Oskarshamn

Servicetekniker Ventilation/Kyla till Kalmar/Oskarshamn
YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Arbetsuppgifter Vi söker nu en ansvarsfull och driven servicetekniker inom ventilation & kyla till vår enhet i Kalmar/Oskarshamn. Enheten består idag av 35 personer och arbetar främst med ventilation, kyla och VS-installationer samt fastighetsdrift. Som servicetekniker på Caverio arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom fastighets och processtekniskutrustning. Du kommer även arbeta hos våra kunder med service, reparation och installation av kyl- och värmepumpsanläggningar. Viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad samt kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Som servicetekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter • Uppföljning och återrapportering • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag Kompetens • Driftteknikerutbildning/kyltekniskutbildning eller likvärdig teknisk utbildning • Kylcertifikat är ett krav • Meriterande med kunskaper inom OVK, styr & regler och El-behörighet • Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad • B-körkort Varför Caverion? YIT blev Caverion den 1 juli 2013. Caverion Sverige AB har cirka 4000 medarbetare på drygt 100 orter. Detta gör att som anställd har du stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Joakim Blomqvist, tel. 0480-471636. Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet? Din ansökan vill vi ha senast den 4 augusti 2013
Företag: Caverion Sverige AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker Ventilation/Kyla till Kalmar/Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker Ventilation/Kyla till Kalmar/Oskarshamn

Entreprenadchef Kalmar
NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Rollen hos oss Som Entreprenadchef du är delaktig redan i anbudsskeden i kommande projekt, för att sedan ansvara för hela produktionsprocessen för projekten - uppstart, planering, produktion och avslut.  Rollen innebär att du får helhetsansvar för flera projekt och du rapporterar direkt till Affärschefen. Dina erfarenheter Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av anläggningsprojekt. För att lyckas i rollen som Entreprenadchef förutsätter vi att du har flerårig erfarenhet av produktion på anläggningssidan, gärna i rollen som Platschef och/eller Entreprenadingenjör sedan tidigare och känner att det är dags att kliva in i rollen som entreprenadchef. Dina egenskaper Du har såväl ett tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Andra framgångsfaktorer för rollen är att du: • Är van att hantera många kontaktytor och har erfarenhet av personalansvar. • Kan driva ett antal byggprojekt samtidigt, har goda ledaregenskaper och en positiv läggning med intresse av att utveckla medarbetare. • Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt och du har ett bra affärssinne och ett högt tekniskt kunnande. Ytterligare information Tjänstens placeringsort är Kalmar, den innebär en tillsvidareanställning och resor förekommer inom verksamhetsområdet. Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att arbeta tillsammans med många kompetenta medarbetare och olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Affärschef Per Karlsson, 0480-47 60 16. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2013-08-18. Välkommen med din ansökan!
Företag: NCC
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenadchef Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenadchef Kalmar

Lärare i textilslöjd år 3-9
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Vasaskolans upptagningsområde är Kalmarsundsparken, Gamla stan, Sandås, Malmen samt 7 - 9-elever från Oxhagsskolan. Vasaskolan är en skola med förskoleklasser, fritidshem och år 1-9. Cirka 600 barn och 90 personal. Personalen arbetar i arbetslag med ansvar för cirka 50 elever. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i textilslöjd år 3-9 tillsammans med kollega. Handledare i år 8 tillsammans med kollega. Deltagare i arbetslagsarbete kring de klasser som går i år 6-9. KVALIFIKATIONER Behörig textilslöjdslärare år 3-9. Behörighet i ytterligare ämne är meriterande. Gärna matematik Erfarenhet av handledarskap och undervisning i åldrarna år 3-9 är meriterande
Företag: Kalmar kommun, Vasaskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd år 3-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd år 3-9


Sök lediga jobb Kalmar

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se