Kampanjkoordinator jobb - lediga jobb

Kampanjkoordinator jobb Kampanjkoordinator jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kampanjkoordinator. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kampanjkoordinator. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kampanjkoordinator- Stockholm

 2. Strukturerad kampanjkoordinator- Stockholm

 3. Kampanjkoordinator sökes till Mediacom- Stockholm

 4. Kampanjkoordinator- Uppsala

 5. Kampanjkoordinator till Expressens digitala annonsavdelning- Stockholm

 6. Kampanjkoordinator till start-up inom content ma- Stockholm

 7. Kampanjkoordinator till Story Media- Stockholm

 8. Kampanjkoordinator- Uppsala

 9. Traffic/Kampanjkoordinator Expressens digital- Stockholm

 10. Kampanjkoordinator för Expressen och DN!- Stockholm

 11. Kampanjkoordinator till ledande Mediebyrå!- Stockholm

 12. Kampanjkoordinator/Digital Traffic rekryteras till Expressen- Stockholm

 13. Traffic/kampanjkoordinator på deltid- Stockholm

 14. Två kampanjkoordinatorer sökes till spännande företag inom film och media- Solna

 15. Kampanjkoordinator- Stockholm

 16. Tycker du om mat och marknadsfrågor? Bli hemköps nya kampanjkoordinator!- Stockholm

 17. Tycker du om mat och kampanjfrågor? Bli hemköps nya kampanjkoordinator!- Stockholm

 18. Kampanjkoordinator- Solna

 19. Kampanjkoordinator Kronans Apotek- Stockholm

 20. Administrativ Kampanjkoordinator till Axfood Närlivs i Örebro- Örebro

 21. Kampanjkoordinator- Solna

 22. Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag- Örebro

 23. Digital kampanjkoordinator / Campaign Manager- Kalmar

 24. Kampanjkoordinator / E-commerceassistent- Stockholm

 25. Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag- Stockholm

 26. Kampanjkoordinator / administratör till Dagab Inköp & Logistik- Stockholm

 27. Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag- Stockholm

 28. Kampanjkoordinator sökes till Hemköp- Stockholm

 29. Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag- Örebro

 30. Kampanjkoordinator till Tidsam- Stockholm

 31. Kampanjkoordinator till Tidsam- Stockholm


Mer beskrivning

Kampanjkoordinator
Vi söker för en kunds räkning en kampanjkoordinator med sinne för ordning och reda. Som person är du en rak och tydlig kommunikatör med vana att fördela och leda en arbetsgrupp. Din placering kommer att vara på ett större företag där du kommer arbeta med att koordinera arbetet och ha ansvar för alla funktioner som berörs i en kampanj. Du kommer fungera som spindeln i nätet och se till att alla delar fungerar. I det senare skedet av kampanjen kommer du även att ha hand om kommunikationsbiten och lägga upp info på eshop. Din roll kommer även bestå av att arbeta i vårt affärssystem Movex samt i PIM med att uppdatera produktdata. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 29/7 För information: Liv Hedström Kvalifikationer: Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, har hög servicegrad och förmågan att se och lösa problem och situationer som kan uppstå. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. God systemvana och meriterande är om du har erfarenhet från att arbeta i Movex eller PIM (Heiler system) Som person är du lojal, noggrann, orädd, och initiativrik. Du trivs med att leda och fördela och har tidigare arbetat med kampanjer. Det är viktigt att du trivs när det är ett högt tempo och att du kan arbeta självständigt. Är du är social och vågar ta för dig är det här rätt jobb för dig! Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator jobb, Kampanjkoordinator Stockholm, Kampanjkoordinator Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator

Strukturerad kampanjkoordinator
Vår kund söker en person som kommer att ansvara för att alla funktioner som berörs av kampanjer gör sin del i rätt tid - från prisförhandlingar till logistik och marknadskommunikation. Som kampanjkoordinator kommer du att arbeta i affärssystem och uppdatera produktinformation i detta. Du kommer att ha en drivande och uppföljande roll hos vår kund, som gärna ser att du startar relativt omgående. Du kommer att arbeta kontorstider, och uppdraget beräknas pågå i sex månader till en början, med goda chanser till förlängning. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: heltid Sista ansökningsdag: 2013-11-30 Kvalifikationer: Vi söker dig med erfarenhet av projektledning inom information och kommunikation. Du har god vana av att arbeta i affärsystem, mycket meriterande är erfarenhet av arbete i Movex. Du har tidigare arbetat med pris eller produktkampanjer. Vidare är det meriterande med erfarenhet av produktdatasystem. Mycket goda kunskaper i Office-paketet är ett krav. Din engelska och svenska är mycket god i tal och i skrift. Som person är du drivande och organiserad med en stor förmåga att skapa struktur. Du är uppföljande och uthållig. Vidare är du socialt kompetent och har lätt för att skapa goda relationer. Du trivs i en rörlig miljö. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet vid tillsättning. Välkommen med din ansökan på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] Organisations-/företagsbeskrivning: Mediakompetens AB är det specialiserade bemannings- och rekryteringsföretaget inom media, information, kommunikation och marknad. Genom våra erbjudanden skapas en länk mellan företagens behov av rätt kompetens och flexibilitet samt medarbetarnas behov av kontinuitet och utveckling. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Strukturerad kampanjkoordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukturerad kampanjkoordinator

Kampanjkoordinator sökes till Mediacom
Inhouse AB Om kunden / About the Client MediaCom är en av världens största mediebyråer. I Sverige är vi ca 60 personer med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi arbetar med ett stort antal spännande varumärken och kunduppdrag. Omsättningsmässigt är vi bland de största mediebyråerna både i Sverige och i Norden. MediaCom startades 1971 då Grey-nätverket beslutade att renodla mediebyråverksamheten från den övriga reklambyrådelen. MediaCom Sverige startades 1989 och bolaget är ett helägt dotterbolag till Grey Global Group. Arbetsbeskrivning / Work Description Som Kampanjkoordinator arbetar du i en atmosfär där det ständigt händer mycket. Du fungerar för kunden som spindel i nätet mellan planerare, kund, sajt och webbyrå. Utifrån brief från planerare/rådgivare ansvarar du för att godkända medieplaner bokas och eventuellt slutförhandlas. Du gör detalj- och materialplaner till kund och byrå samt bevakar att kampanjen genomförs enligt plan. Detta innebär löpande kontakt med medier och reklambyråer samt vid behov deltagande i kundmöten. Som Kampanjkoordinator ansvarar du också för att du är uppdaterad på bokningsrutiner och materialuppgifter för respektive mediekanal som du arbetar med. Din profil / Your profile Vi tror att du är i början av din karriär eller till och med nyutexaminerad med relevant utbildning inom digitala medier och kommunikation. Du är positiv, målmedveten, har en stor drivkraft och en utpräglad servicekänsla. Som person vill du ständigt utvecklas och ger dig inte förrän du uppnått det bästa för kunden. Du är noggrann och stresstålig. Du som söker måste ha ett mycket stort intresse för ekonomi och siffror. Du är kreativ och samtidigt lagd åt det matematiska och problemlösande hållet. Dessutom är du social och gillar att arbeta i team. Självklart har du både kunskap inom och intresse för digital kommunikation och digitala medier. Och du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har kunskaper i verktygen Marathon och Microsoft Officepaket. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din glöd för digital kommunikation. Övrigt / Other Låter ovan som något för dig? Sök då tjänsten via inhouse.se med CV och personligt brev. Har du några frågor, kontakta då ansvarig rekryterare Maria Bergholtz 08-52 22 33 24. Vi intervjuar kandidater löpande men vill ha in din ansökan senast den 10 december 2013. Tekniskt problem med din ansökan? För både Mac och PC användare rekommenderas Google Chrome som webbläsare vid registrering och användning av Inhouse webbtjänster. Vid registrering får inte användarnamnet innehålla blanksteg, @, !, ? eller andra tecken förutom bokstäver och siffror. Vid ett Tekniskt Problem med din ansökan kontaktas Daniel Lazar på 08-52 22 33 25 eller info@inhouse.se För frågor gällande tjänsten/uppdraget kontaktas ansvarig rekryteringskonsult. Välkommen!
Företag: Inhouse AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator sökes till Mediacom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator sökes till Mediacom

Kampanjkoordinator
MediaView Sverige AB är ett ungt företag i tillväxt (vi blev Gaseller i år) som vill göra skillnad på marknaden. Företaget kännetecknas av att vi bryr oss om våra kunder och att vi bryr oss om varandra. Nu behöver gruppen tillskott av en Kampanjkoordinator, till vår KAM-avdelning, som vill ta ansvar och vara en viktig kugge i det arbete vi gör för våra kunder med deras marknadsföringsstrategier. Dina arbetsuppgifter: Som Kampanjkoordinator ingår du i en organisation där du ansvarar för en administrativ och analytisk bit gentemot företagets Mediakonsulter, Mediekoordinatorer och våra kunder. Dina arbetsuppgifter innebär att ansvara för våra nyckelkunders kampanjer ifrån början till slut vilket bland annat innefattar analyser, dialog omkring mål och syfte, offertförfrågningar, materialspecifikation, beställningar, djuplänkar och taggar, kvalitetssäkringar och korrigeringar, statistikrapporter och målgruppsanalyser. Du kommer även vid behov att täcka upp i Trafficavdelningens övriga uppgifter och du kommer att ha attestansvar på fakturor. Utbildning och Erfarenhet: Du som söker har ett stort tekniskt intresse och en passion för marknadsföring och dess möjligheter. Du har en adekvat utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom webbanalys och bannerannonsering. Dock kan du gärna vara i början av din karriär. Det är meriterande om du har Google Analytics-certifikat. Vidare är du självgående, besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt, är analytisk och intresserad av statistik, därigenom har du en mycket god vana att hantera just statistik via exempelvis Kissmetric, Crazy egg etc. Du har grundläggande kunskaper om Javascript och HTML för implementering av mätscript m.m. Du kan snabbt sätta dig in i nya plattformar du blir satt att arbeta i, t.ex. olika statistikprogram och kunders CMS-verktyg, och du läser själv på om vad du behöver kunna. Du kan även Officepaketet väl, i synnerhet Excel och Powerpoint, samt har mycket goda kunskaper i svenska språket både vad gäller tal och skrift. Du besitter en förmåga att dela med dig utav dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt till kollegor och kunder i utbildningssyfte. Sist men inte minst är du proaktiv, lösningsfokuserad, kan hantera stressiga perioder och präglas av en positiv anda med inställningen att: "Det löser jag!". MediaView Sverige AB är en mediebyrå med en mångårig erfarenhet av digitala medier. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala. Vi arbetar som oberoende konsulter och hjälper företag att effektivisera och optimera sina investeringar inom digitala medier för hundratals kunder över hela Sverige.
Företag: MEDIAVIEW SVERIGE AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator jobb, Kampanjkoordinator Uppsala, Kampanjkoordinator MEDIAVIEW SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator

Kampanjkoordinator till Expressens digitala annonsavdelning
TNG Group AB <b>Expressen</b> har sedan starten 1944 levererat klassisk kvällstidningsjournalistik med bred bevakning av nyheter, nöje och sport. Expressen är idag ett mediehus med verksamheter på alla mediekanaler, som tidning, på nätet och i mobilen. Om uppdragsgivaren Som medarbetare på den digitala annonsavdelningen Traffic är du en del av Expressens annonsavdelning för digitala medier. Arbetet innebär att bistå säljare, säljbolag, affärschefer och samarbetspartners med annonsbokning, hantering av annonsmaterial och uppföljning av Expressens samtliga digitala kanaler. Du kommer även att stödja annonsavdelningen i dess arbetsuppgifter. Det är ett roligt och utvecklande arbete med både toppar och dalar i vilket du kommer behöva hantera stress och kunna prioritera ditt arbete efter arbetstryck. Rollen kräver mycket kundkontakt samt att lösa vissa tekniska problem, vilket ställer krav på din servicegrad och tekniska kunskap. Beskrivning av tjänsten - Du ansvarar för kommunikationen med annonsörer och byråer, säkerställer att annonsmaterial finns på plats i tid samt bekräftar när materialet är klart för leverans. - Testar och kontrollerar annonsmaterialet så att de är tekniskt rätt gjorda för publicering, samt att innehållet är enligt policy, lag och ansvarig utgivares önskemål. - Gör kampanjbokningar i digitala annonsleveranssystem och informerar berörda om när kampanjer startar och på vilka sektioner - Kontrollerar att leveranser startar enligt order. Tar fram statistik, rapporter och underlag för uppföljning samt följer upp och optimerar leveranser när behov finns. - Är behjälplig med att följa upp lager och estimat för att säkerställa att materialspecifikationer och annonszoner är uppdaterade. - Driver eventuella underleveranser mot säljare och redaktion samt administrerar annonsboknings- och annonsleveranssystem. <b>Kompetenser:</b> Vi ser att du har kunskap inom displayannonsering och förståelse för hur varumärken kommunicerar i digitala medier. Utöver grundläggande kunskap i Office-paketet har du goda tekniska kunskaper inom HTML, CSS och JavaScript. Vi ser helst att du har arbetat med något annonssystem tidigare, erfarenhet av Adtoma Fusion är meriterande, men även Backbone, Open adstream, Widespace och/eller Videoplaza. Du har erfarenhet av webbpublicering, kunskaper inom grafisk form och design och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vem är du? Du är en problemlösare som sätter kunden i fokus. Du arbetar välstrukturerat, är bra på att slutföra projekt och ser det som självklart att leverera på utsatt tid och med hög kvalité. Du är effektiv och stresstålig - du gillar att arbeta mot snäva deadlines där förutsättningar kan förändras. Du är snabblärd samt lösnings- och leveransorienterad. Rollen kräver att du är tydlig i din kommunikation och har ett positivt förhållningssätt till dina kunder och medarbetare. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Claudia Ullreich Engmér på telefon 08-410 639 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG TNG - The Next Generation - är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Genom att vi ständigt utmanar och ser bortom fördomar hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster inom tjänstemannaområdet. TNG är Sveriges tredje snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012 och finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator till Expressens digitala annonsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator till Expressens digitala annonsavdelning

Kampanjkoordinator till start-up inom content ma
Story Media är ett nystartat spännande företag i Framtidsmediagruppen, som arbetar med framtidens digitala och innovativa marknadsföringslösningar. Vi har stakat ut en tydlig väg mot att bli det ledande företaget på den skandinaviska marknaden inom digital marknadsföring med fokus på innehållsmarknadsföring. Tack vare våra tidigare befattningar i mediebranschen arbetar vi med de största medierna på den svenska marknaden. Hos oss får du arbeta med några av de mest drivna och välmeriterade talangerna i mediabranschen. Nu söker vi dig med höga ambitioner som vill vara med på vår resa och utvecklas tillsammans med oss. Vi vill att du har kunskaper i Officepaketet, HTML och Indesign eller Photoshot. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Google Analytics och arbete i sociala medier. Av arbetets natur söker vi dig som kan formulera text korrekt på svenska. Utöver detta är du ordningsam, positiv, har ett strukturerat arbetssätt och har förmågan att se saker som behöver göras och tar egna initiativ så att det blir gjort. Du trivs i en ung, växande organisation med höga förväntningar och ambitioner. Ditt primära ansvar blir att publicera innehållet vi skapat för våra kunder på våra temasiter samt att administrera kampanjerna löpande. Du kommer att ansvara för layout och rubriksättning för våra kampanjer, och därför är goda kunskaper i svenska är ett krav. Du kommer även att ansvara för framställning av kampanjrapporter och säljmaterial. Du kommer alltså att vara ansvarig för att sköta annonskampanjer, administrera support och se till att allt material är på plats i god tid inför kampanjstart.
Företag: Framtidsmedia i Skandinavien AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator till start-up inom content ma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator till start-up inom content ma

Kampanjkoordinator till Story Media
Story Media är ett nystartat spännande företag i Framtidsmediagruppen, som arbetar med digitala och innovativa marknadsföringslösningar. Vi har stakat ut en tydlig väg mot att bli det ledande företaget på den skandinaviska marknaden inom digital marknadsföring med fokus på content marketing. Tack vare våra tidigare befattningar i branschen arbetar vi med några av de största medierna på den svenska marknaden. Hos oss får du arbeta med några av de mest drivna och välmeriterade talangerna i mediabranschen. Nu söker vi dig med höga ambitioner som vill vara med på vår resa och utvecklas tillsammans med oss. Vi söker dig med en stark kreativ ådra och vill tillhöra en ung organisation med höga förväntningar och ambitioner! Du är ordningsam, positiv, har ett strukturerat arbetssätt och besitter förmågan att se saker som behöver göras och tar egna initiativ så att det blir gjort. Som kampanjkoordinator blir ditt primära ansvar att publicera innehållet vi skapat för våra kunder på våra temasiter samt att administrera kampanjerna löpande. Du kommer att ansvara för layout och rubriksättning för våra kampanjer, varför goda kunskaper i svenska är ett krav. Du kommer även att ansvara för framställning av kampanjrapporter och säljmaterial. Du kommer alltså att vara ansvarig för att sköta annonskampanjer, administrera support och se till att allt material är på plats inför kampanjstart. Kvalifikationer: - Goda kunskaper i Officepaketet - Goda kunskaper i HTML och CSS - Kunskaper i Adobes programvaror så som Photoshop och InDesign - Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics är meriterande - Utmärkta kunskaper i hur man uttrycker sig kraftfullt i skrift på svenska. Låter detta intressant? Hör av dig till anne-marie@framtidsmedia.se om du vill skicka intresseanmälan eller har några funderingar. Vi vill tillsätta tjänsten snarast och ser fram emot din ansökan!
Företag: Framtidsmedia i Skandinavien AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator till Story Media jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator till Story Media

Kampanjkoordinator
MediaView Sverige AB är ett ungt företag i tillväxt (vi blev Gaseller i år) som vill göra skillnad på marknaden. Företaget kännetecknas av att vi bryr oss om våra kunder och att vi bryr oss om varandra. Vi står nu i ett expansivt skede och behöver utöka vår KAM-avdelning med en Kampanjkoordinator. Dina arbetsuppgifter: Som Kampanjkoordinator ingår du i en organisation där du ansvarar för en administrativ och analytisk bit gentemot företagets Mediekonsulter, Mediekoordinatorer och våra kunder. Dina arbetsuppgifter innebär att ansvara för våra nyckelkunders kampanjer ifrån början till slut vilket bland annat innefattar analyser, dialog omkring mål och syfte, offertförfrågningar, materialspecifikation, beställningar, djuplänkar och taggar, kvalitetssäkringar och korrigeringar, statistikrapporter och målgruppsanalyser. Du kommer även vid behov att täcka upp i Trafficavdelningens övriga uppgifter och du kommer att ha attestansvar på fakturor. Utbildning och Erfarenhet Du som söker har ett stort tekniskt intresse och en passion för marknadsföring och dess möjligheter. Du har en adekvat utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom webbanalys och bannerannonsering. Dock kan du gärna vara i början av din karriär. Det är meriterande om du har Google Analytics-certifikat. Vidare är du självgående, besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt, är analytisk och intresserad av statistik, därigenom har du en mycket god vana att hantera just statistik via exempelvis Kissmetric, Crazy egg etc. Du har grundläggande kunskaper om Javascript och HTML för implementering av mätscript m.m. Du kan snabbt sätta dig in i nya plattformar du blir satt att arbeta i, t.ex. olika statistikprogram och kunders CMS-verktyg, och du läser själv på om vad du behöver kunna. Du kan även Officepaketet väl, i synnerhet Excel och Powerpoint, samt har mycket goda kunskaper i svenska språket både vad gäller tal och skrift. Som person: Besitter du en förmåga att dela med dig utav dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt till kollegor och kunder i utbildningssyfte. Du är lyhörd, gillar att arbeta i team och har en utpräglat god samarbetsförmåga. Sist men inte minst är du proaktiv, lösningsfokuserad, kan hantera stressiga perioder och präglas av en positiv anda med inställningen att "Det löser jag!". MediaView Sverige AB är en mediebyrå med en mångårig erfarenhet av digitala medier. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala. Vi arbetar som oberoende konsulter och hjälper företag att effektivisera och optimera sina investeringar inom digitala medier för hundratals kunder över hela Sverige.
Företag: MEDIAVIEW SVERIGE AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator jobb, Kampanjkoordinator Uppsala, Kampanjkoordinator MEDIAVIEW SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator

Traffic/Kampanjkoordinator Expressens digital
Traffic/Kampanjkoordinator till Expressens digitala annonsavdelning Expressen har sedan starten 1944 levererat klassisk kvällstidningsjournalistik med bred bevakning av nyheter, nöje och sport. Expressen är idag ett mediehus med verksamheter på alla mediekanaler, som tidning, på nätet och i mobilen. DIN ROLL Som trafficmedarbetare är du en del av Expressens annonsavdelning för digitala medier. Arbetet innebär att bistå säljare, säljbolag, affärschefer och samarbetspartners med annonsbokning, hantering av annonsmaterial och uppföljning samt optimering av annonser och positioner av Expressens samtliga digitala kanaler. Du kommer även att stödja annonsavdelningen i dess arbetsuppgifter. Det är ett roligt, utmanande och utvecklande arbete i vilket du kommer behöva hantera stress och kunna prioritera ditt arbete efter arbetstryck. Rollen kräver mycket kundkontakt samt att lösa vissa tekniska problem, vilket ställer krav på din servicegrad och tekniska kunskap. ARBETSBESKRIVNING Du ansvarar för kommunikationen med annonsörer och byråer, säkerställer att annonsmaterial finns på plats i tid samt bekräftar när materialet är klart för leverans. Testar och kontrollerar annonsmaterialet så att de är tekniskt rätt gjorda för publicering, samt att innehållet är enligt policy, lag och ansvarig utgivares önskemål. Gör kampanjbokningar i digitala annonsleveranssystem och informerar berörda om när kampanjer startar och på vilka sektioner Kontrollerar att leveranser startar enligt plan. Tar fram statistik, rapporter och underlag för uppföljning samt följer upp och optimerar leveranser när behov finns. Är behjälplig med att följa upp lager och estimat för att säkerställa att materialspecifikationer och annonszoner är uppdaterade. Driver eventuella underleveranser mot säljare och redaktion samt administrerar annonsboknings- och annonsleveranssystem. Är aktiv i planering och uppföljning av kampanjer mot kund och säljare. KOMPETENSER Vi ser att du har kunskap inom digital annonsering och förståelse för hur varumärken kommunicerar i digitala medier. Vi tror att du har 3 års erfarenhet från byrå eller annan mediasajt helst som Campaign manager eller Digital traffic. Utöver grundläggande kunskap i Office-paketet har du goda tekniska kunskaper inom HTML 5, CSS och JavaScript. Vi ser helst att du har arbetat med något annonssystem tidigare, erfarenhet av Adtoma Fusion och/eller Videoplaza är meriterande. Du har erfarenhet av webbpublicering, kunskaper inom grafisk form och design och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. DIN PROFIL Du är en problemlösare som sätter kunden i fokus. Du arbetar välstrukturerat, är bra på att slutföra projekt och ser det som självklart att leverera på utsatt tid och med hög kvalité. Du är effektiv och stresstålig - du gillar att arbeta mot snäva deadlines där förutsättningar kan förändras. Du är snabblärd samt lösnings- och leveransorienterad. Rollen kräver att du är tydlig i din kommunikation och har ett positivt förhållningssätt till dina kunder och medarbetare. ANSÖKAN I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner. Du är därför välkommen med din ansökan till vår rekryteringspartner snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Traffic/Kampanjkoordinator Expressens digital jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Traffic/Kampanjkoordinator Expressens digital

Kampanjkoordinator för Expressen och DN!
Har du någon gång undrat vem som kontrollerar annonser innan de går ut, om de ens är kontrollerade? Det kan bli du! Vi erbjuder ett uppdrag hos Expressen och DN där du ansvarar för kvalitét, funktionalitet och exponering på deras annonstraficavdelning. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Expressens och DNs räkning en kampanjkoordinator till avdelningen för digital annonstraffic., ett uppdrag som till en början kommer pågå till och med årsskiftet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och våra kunders önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Expressen och DN. Som konsult på Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Som kampanjkoordinator kommer du att arbeta med att sköta annonshanteringen för de digitala kanalerna. Detta innebär att kontrollera innehåll i annonser, samt agera om någonting behöver åtgärdas. Du kommer att arbeta i systemet fusion, där säljare lägger in de orders du kontrollerar. Vidare ansvarar du för att se till att annonserna når upp till avtalad exponering, och behöver omprioritera om det visar sig att de behöver ytterligare exponering. Du kommer framförallt att jobba mot Expressen, men att växla mellan Expressen och DN kan bli aktuellt. Du kommer att sitta med dem på deras kontor i DN-skrapan och arbetar heltid under kontorstider. Du kommer till exempel att: * Kontakta leverantörer, exempelvis om annonsmaterialet är fel eller försenat * Kontrollera element och funktionalitet i kodade annonser * Fatta beslut om annonsernas exponering Uppdraget ger dig en god chans att utvecklas med erfarenheten från en annonsavdelning. VI SÖKER DIG SOM Har tillräcklig teknisk kompetent för att kunna förstå hur de digitala annonserna fungerar, och vad som är lämpliga initiativ att ta. För att ha detta tror vi att du antingen har jobbat med liknande uppgifter tidigare, alternativt har en utbildning med inriktning mot området och med tekniskt fokus. Som person är du noggrann då en stor del av arbetet går ut på annons av tekniska detaljer. Vidare är du initiativtagande, och kan göra goda övervägningar där du har ett gott konsekvenstänk. Vi tror att du är van vid att hantera deadlines. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Expressen och Dagens Nyheter är två av Sveriges största kvälls- respektive dagstidningar. De sitter i den ikoniska DN-skrapan på Kungsholmen och ingår båda i Bonnierkoncernen.
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator för Expressen och DN! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator för Expressen och DN!

Kampanjkoordinator till ledande Mediebyrå!
Om kunden / About the Client MediaCom är en av världens största mediebyråer. I Sverige är vi ca 60 personer med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi arbetar med ett stort antal spännande varumärken och kunduppdrag. Arbetsbeskrivning / Work Description Mediacom växer ytterligare och behöver utöka sin Onlineavdelning. Därför söker vi dig som är i början av din karriär och är en strukturerad, noggrann, analytisk och servicedriven person. Som Kampanjkoordinator arbetar du i en atmosfär där det ständigt händer mycket. Du fungerar för kunden som spindel i nätet mellan planerare, kund, sajt och webbyrå. Utifrån brief från planerare/rådgivare ansvarar du för att godkända medieplaner bokas och eventuellt slutförhandlas. Du gör detalj- och materialplaner till kund och byrå samt bevakar att kampanjen genomförs enligt plan. Detta innebär löpande kontakt med medier och reklambyråer samt vid behov deltagande i kundmöten. Som Kampanjkoordinator ansvarar du också för att du är uppdaterad på bokningsrutiner och materialuppgifter för respektive mediekanal som du arbetar med. Din profil / Your profile Vi tror att du är i början av din karriär eller till och med nyutexaminerad med relevant utbildning inom digitala medier och kommunikation. Du är positiv, noggrann, stresstålig och målmedveten, har en stor drivkraft och en utpräglad servicekänsla. Som person vill du ständigt utvecklas och ger dig inte förrän du uppnått det bästa för kunden. Du som söker bör ha ett intresse för ekonomi, siffror och samtidigt lagd åt det problemlösande hållet. Dessutom är du social och gillar att arbeta i team. Självklart har du både kunskap inom och intresse för digital kommunikation och digitala medier. Du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har kunskaper i verktygen Marathon och Microsoft Officepaket. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din glöd för digitalkommunikation. Övrigt / Other Låter det intressant? Sök då tjänsten via inhouse.se med CV och personligt brev. Har du några frågor, kontakta då ansvarig rekryterare Maria Bergholtz 08-52 22 33 24. Intervjuer sker löpande. Tekniskt problem med din ansökan? För både Mac och PC användare rekommenderas Google Chrome som webbläsare vid registrering och användning av Inhouse webbtjänster. Vid registrering får inte användarnamnet innehålla blanksteg, @, !, ? eller andra tecken förutom bokstäver och siffror. Vid bifogande av dokument får inte dokumentnamnet innehålla snedstreck (slash eller backslash) ”/ ” ” \”. Detta gäller Mac-användare då det inte är möjligt för PC-användare. Vid ett Tekniskt Problem med din ansökan kontaktas Daniel Lazar på 08-52 22 33 25 eller info@inhouse.se För frågor gällande tjänsten/uppdraget kontaktas ansvarig rekryteringskonsult. Välkommen!
Företag: Inhouse AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator till ledande Mediebyrå! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator till ledande Mediebyrå!

Kampanjkoordinator/Digital Traffic rekryteras till Expressen
Expressen har sedan starten 1944 levererat klassisk kvällstidningsjournalistik med bred bevakning av nyheter, nöje och sport. Expressen är idag ett mediehus med verksamheter på alla mediekanaler, som tidning, på nätet och i mobilen. Arbetsbeskrivning Som trafficmedarbetare är du en del av Expressens annons sälj-avdelning för digitala medier. Arbetet på trafficavdelningen innebär framförallt att säkerställa att våra digitala kampanjer levererar, annonsmaterialhantering och uppföljning samt optimering av kampanjer. Dessutom ska du ge support till säljare, säljbolag, affärschefer och samarbetspartners med annonser och positioner för samtliga Expressens digitala kanaler. I dina arbetsuppgifter ingår det att: - Ansvara för kommunikationen med annonsörer och byråer, säkerställa att annonsmaterial finns på plats i tid samt bekräfta när materialet är klart för leverans. - Testa och kontrollera annonsmaterialet så att de är tekniskt rätt gjorda för publicering, samt att innehållet är enligt policy, lag och ansvarig utgivares önskemål. - Göra kampanjbokningar i digitala annonsleveranssystem och informerar berörda om när kampanjer startar och på vilka sektioner - Kontrollera att leveranser startar enligt plan. Ta fram statistik, rapporter och underlag för uppföljning samt följer upp och optimerar leveranser när behov finns. - Vara behjälplig med att följa upp lager och estimat för att säkerställa att materialspecifikationer och annonszoner är uppdaterade. - Driva eventuella underleveranser mot säljare och redaktion samt administrera annonsboknings- och annonsleveranssystem. - Vara aktiv i planering och uppföljning av kampanjer mot kund och säljare. Kompetenser För att lyckas i rollen som trafficmedarbetare ser vi att du har tidigare kunskap inom digital annonsering och förståelse för hur varumärken kommunicerar i digitala medier. Vi tror att du har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet från byrå eller mediehus helst som Campaign manager eller Digital traffic. Goda tekniska kunskaper och grundläggande kunskaper i Office-paketet, HTML, CSS samt Javascript är viktigt för att lyckas i rollen. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Personliga egenskaper Arbetet som traffic är ett roligt jobb med både toppar och dalar vilket gör att du behöver kunna hantera stress och prioritera ditt arbete efter arbetstryck. Du kommer att vara i kontakt med mycket folk via telefon och mail, jobba med annonshantering samt lösa tekniska problem vilket ställer krav på din servicegrad och tekniska kunskap. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Expressen med Manpower. Du söker tjänsten via länken intill. Vi jobbar med löpande urval och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Lisa Sidén på telefonnummer 08-736 19 18. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator/Digital Traffic rekryteras till Expressen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator/Digital Traffic rekryteras till Expressen

Traffic/kampanjkoordinator på deltid
Netdoktor söker traffic/kampanjkoordinator på deltid. Som traffic/kampanjkoordinator är det du som bland annat säkerställer att våra kunders kampanjer visas på bokade placeringar, på utsatt tid och med rätt volym. Det här gör en traffic/kampanjkoordinator på Netdoktor: - Ansvarar för koordinering och kampanjadministration för våra kunders banners och platsannonser. - Mottagning och kontroll av banners/annonsscript. - Bokning och implementering av kampanjer, annonskoder och platsannonser. - Optimering och säkerställande av leverans enligt bokning. - Kontakt med kunder och mediabyråer vad gäller material och leverans av statistik. - Säkerställer att vår leverans till kund alltid är av högsta kvalitet. - Supportar Netdoktors säljteam med rapporter och statistik. - Uppdaterar projekt i vårt statistiksystem Netdoktor Insights samt våra interna bokningsscheman. Vi söker dig som: - är mycket strukturerad, noggrann, ansvarstagande och snabb. kan hantera relevanta verktyg som t ex annonssystemet Cxense, CMS och Google Analytics. - har goda kunskaper i Photoshop, Microsofts Officepaket samt kunskaper i HTML och JavaScript. - förstår sambandet mellan teknik, försäljning och kundnytta och vilja vara med i utvecklingsarbete av dessa.. - behärskar engelska i tal och skrift - har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter Som person behöver du vara driven och engagerad för att nå uppsatta mål. Du har hög servicenivå, är flexibel, tar egna initiativ och ser till att saker blir gjorda. Vi tror att du bor i eller i närheten av Stockholm, och har möjlighet att besöka Netdoktors kontor på Holländargatan vid behov. Tillträde: Omgående Arbetstid: Deltid hemifrån, cirka 20/h i veckan (måndag-fredag, timanställning). Skicka din ansökan med ditt CV samt ett personligt brev till Jessica Gervide på jg@netdoktor.se Sista ansökningsdag: 8 januari 2016. Men vänta inte med din ansökan, då vi intervjuar löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Företag: Netdoktor
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Traffic/kampanjkoordinator på deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Traffic/kampanjkoordinator på deltid

Två kampanjkoordinatorer sökes till spännande företag inom film och media
Är du driven, noggrann och intresserad av film och media? Är du sifferorienterad och vill arbeta på ett spännande företag? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vår kund söker nu dig som vill arbeta som kampanjkoordinator. Vår kund säljer bioreklam och i deras nätverk ingår över 400 biosalonger på 82 orter. Övriga försäljningskanaler är digital annonsering på deras hemsida, tidning, app samt på olika event. Vår kund vill hjälpa sina kunder att använda den unika biografmiljön som en plats för roliga och kreativa reklamkampanjer och de hoppas att du kan vara med i detta arbete och stärka upp teamet med din kunskap! Som kampanjkoordinator kommer du stötta kampanjplaneringsteamet med administrativa arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att: - boka kampanjer - administrera bokningsbekräftelser - bevaka leveranser - kampanjuppföljningar - faktureringsarbete Uppdraget startar omgående och pågår till och med september/oktober, för rätt person finns det möjlighet till förlängning efter det. Uppdraget är på heltid och kontorstider tillämpas. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men arbeta som konsult hos vår kund som sitter i fina lokaler i Solna. Din profil För att vara aktuell för tjänsten har du en eftergymnasialutbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiarbete eller digital erfarenhet sedan tidigare. Du som söker är sifferorienterad och har en god administrativ förmåga. Då du arbetar med mycket administration i tjänsten är det viktigt att du är strukturerad samt tycker om ordning och reda. Som person är du noggrann, stresstålig, flexibel och lyhörd. Vidare är du lösningsorienterad, målmedveten och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar bra både självständigt och i grupp. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. God kunskap i Excel är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i crm- och faktureringssystem. Passar detta in på dig? Sök tjänsten redan idag! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Solna
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Två kampanjkoordinatorer sökes till spännande företag inom film och media jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två kampanjkoordinatorer sökes till spännande företag inom film och media

Kampanjkoordinator
LloydsApotek har idag ett 80-tal apotek i Sverige och räknar med att växa de närmsta åren. LloydsApotek är en del av Celesio Group, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsovårdsområdet. Koncernen är verksam i 14 länder runt om i världen och sysselsätter cirka 39 000 människor LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk Vill du arbeta med marknadsföring i ett team med högt tempo och snabba beslutsvägar? Är du positiv, målmedveten och med en stark drivkraft? Då är detta ett jobb för dig! Nu söker vi en kampanjkoordinator till vårt servicekontor på Rosenlundsgatan mitt på Södermalm i Stockholm. Arbetsuppgifter: Som kampanjkoordinator kommer du att ansvara för koordinering och projektledning av våra månadskampanjer, marknadsmaterial som ska produceras under respektive kampanjperiod samt vara kvalitetsansvarig för innehållet. Förutom våra månadskampanjer kommer du att ansvara för koordingering av externa kampanjer. Du ansvarar för medieplanen, gör detalj- och materialplaner samt bevakar att kampanjerna genomförs enligt plan. Tjänsten innebär också löpande kontakt med tryckeri, mediebyrå och reklambyrå. Du har en viktig roll på vår marknadsavdelning där du är spindeln i nätet mellan våra interna och externa resurser. Tjänsten är ett föräldravikariat på drygt ett år med start enligt överenskommelse Kvalifikationer: Du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller motsvarande och 3-5 års erfarenhet i likande roll. Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av konsumentprodukter samt att du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska Egenskaper: Som person är du positiv, målmedveten och strukturerad med sinne för detaljer. Din ambitionsnivå är hög och du trivs i en ansvarsfull roll. Du tar gärna eget ansvar och egna initiativ samt deltar aktivt i förändringsarbete med att effektivisera processer och rutiner. Du har en väl utvecklad social förmåga och är bra på att bygga relationer. Vår marknadsavdelning präglas av snabba processer och ett högt tempo varför det är viktigt att du trivs i den miljön Vi erbjuder: Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Din utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige. Vi tar gärna emot din ansökan snarast, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Företag: LloydsApotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator jobb, Kampanjkoordinator Stockholm, Kampanjkoordinator LloydsApotek
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator

Tycker du om mat och marknadsfrågor? Bli hemköps nya kampanjkoordinator!
Hemköp söker nu efter en ny kampanjkoordinator som har en stor vilja av att skapa positiva resultat! Du gillar högt tempo och tycker om att hugga tag spännande utmaningar. Är du dessutom nyexaminerad och vill rivstarta din karriär och få värdefull erfarenhet inom marknad? Då kan vi ha tjänsten för dig! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Hemköps räkning en kampanjkoordinator till den centrala försäljningsavdelningen och dess kampanjteam. Teamet består av ca 9 personer och du kommer att rapportera direkt till försäljningsavdelningens kampanjchef. Tjänsten kommer att vara en visstidsanställning t.o.m december 2017 då du kommer behövas till ett av deras projekt som beräknas pågå tills december. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete på en försäljningsavdelning med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Din personliga drivkraft i kombination med din förmåga att leverera starka resultat är viktiga egenskaper. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hemköps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hemköp. ARBETSUPPGIFTER Som kampanjkoordinator kommer du arbeta med att administrera kampanjer mot butik, detta görs bland annat med SAP. Du kommer även fungera som en support mot butikerna och agera kampanjplanerare. Vidare kommer du även skriva manus till kampanjerbjudanden. Du kommer till exempel att: * Administrera kampanjer mot butik (SAP) * Skriva manus till kampanjerbjudande * Support mot butik samt kampanjplanerare * Korrekturläsning av flygblad, tv skyltar mm. * Information av olika slag mot butik VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som nyligen avslutat sin kandidatexamen inom marknadsföring, kommunikation eller liknande. För att lyckas i rollen som kampanjkoordinator är det meriterande om du tidigare har arbetat inom dagligvaruhandel, möjligtvis i en liknande roll. Vidare har du systemvana, förslagsvis att du arbetat med SAP eller likvärdigt system. * Kandidatexamen inom marknadsföring, kommunikation eller liknande * Erfarenhet från olika typer av administration * Systemvana, exempelvis att du arbetat med SAP Som person är du driven, analytisk, bra på att bygga relationer och ett genuint intresse för affärer och för konsumenter. Du är kreativ, initiativrik samt en god administratör. Vi söker dig som vågar tänka nytt och utmana. ÖVRIG INFORMATION * Start: Februari/mars * Omfattning: T.om december 2017, ca 30-40h per vecka * Placering: Torsplan * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och ge en hög servicenivå för att möta och infria kundernas förväntningar.
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Tycker du om mat och marknadsfrågor? Bli hemköps nya kampanjkoordinator! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tycker du om mat och marknadsfrågor? Bli hemköps nya kampanjkoordinator!

Tycker du om mat och kampanjfrågor? Bli hemköps nya kampanjkoordinator!
Hemköp söker nu efter en ny kampanjkoordinator som har en stor vilja av att skapa positiva resultat! Du gillar högt tempo och tycker om att hugga tag spännande utmaningar. Är du dessutom nyexaminerad och vill rivstarta din karriär och få värdefull erfarenhet inom försäljning? Då kan vi ha tjänsten för dig! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Hemköps räkning en kampanjkoordinator till den centrala försäljningsavdelningen och dess kampanjteam. Teamet består av ca 9 personer och du kommer att rapportera direkt till försäljningsavdelningens kampanjchef. Tjänsten kommer att vara en visstidsanställning t.o.m september 2017, med eventuella chans till förlängning. Behovet har uppsått genom att en i det befintliga teamet kommer att få en ny roll internt, därför behöver vi dig med möjlighet till start omgående. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete på en försäljningsavdelning med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Din personliga drivkraft i kombination med din förmåga att leverera starka resultat är viktiga egenskaper. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hemköps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hemköp. ARBETSUPPGIFTER Som kampanjkoordinator kommer du arbeta med att administrera kampanjer mot butik, detta görs bland annat med SAP. Du kommer även fungera som en support mot butikerna och agera kampanjplanerare. Vidare kommer du även skriva manus till kampanjerbjudanden. Du kommer till exempel att: * Administrera kampanjer mot butik (SAP) * Skriva manus till kampanjerbjudande * Support mot butik samt kampanjplanerare * Korrekturläsning av flygblad, tv skyltar mm. * Information av olika slag mot butik VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som nyligen avslutat sin kandidatexamen inom marknadsföring, kommunikation eller liknande. För att lyckas i rollen som kampanjkoordinator är det meriterande om du tidigare har arbetat inom dagligvaruhandel, möjligtvis i en liknande roll. Vidare har du systemvana, förslagsvis att du arbetat med SAP eller likvärdigt system. * Kandidatexamen inom marknadsföring, kommunikation eller liknande * Erfarenhet från olika typer av administration * Systemvana, exempelvis att du arbetat med SAP Som person är du driven, analytisk, bra på att bygga relationer och ett genuint intresse för affärer och för konsumenter. Du är kreativ, initiativrik samt en god administratör. Vi söker dig som vågar tänka nytt och utmana. ÖVRIG INFORMATION * Start: Omgående * Omfattning: T.om sista september, med eventuell chans till förlängning * Placering: Torsplan * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och ge en hög servicenivå för att möta och infria kundernas förväntningar.
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tycker du om mat och kampanjfrågor? Bli hemköps nya kampanjkoordinator! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tycker du om mat och kampanjfrågor? Bli hemköps nya kampanjkoordinator!

Kampanjkoordinator
Som kampanjkoordinator på Lidl är du spindeln i nätet som koordinerar arbetet inom kampanjavdelningen, och mellan avdelningen och våra leverantörer. I din roll har du många interna och externa kontaktytor som du vårdar väl. Du stöttar avdelningen genom att ta fram analyser och kalkyler för beslutsunderlag samt följer upp och koordinerar kampanjer. Som van administratör ser du helheten och förbereder underlag inför inköpsresor, som grundas på dina tidigare analyser. Du korrekturläser reklammaterial, ser till att prissättning blivit korrekt, går igenom planeringslistor för våra kampanjartiklar, sammanställer listor, rapporter och diverse underlag. Du har en akademisk examen gärna som civilingenjör eller civilekonom. För att trivas i rollen bör du också ha ett väl utvecklat siffersinne och tycka om att arbeta med siffror. När det dyker upp frågeställningar som du inte mött tidigare arbetar du lösningsorienterat och söker själv aktivt efter information. Du har lätt för att samarbeta med andra, men tycker även om att lösa problem självständigt. Du arbetar självständigt och är initiativrik och tycker om att ligga steget före. Ditt arbete utför du noggrant, och du har en förmåga att även i stressade situationer kunna bevara lugnet och leverera korrekta resultat. Dina kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel, är goda. Du är en skicklig kommunikatör som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då vårt koncernspråk är tyska är det mycket meriterande med kunskaper i språket. Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Genom marknadsanalyser och analyser av kunders inköpsvanor och trender utarbetar inköpsavdelningen ett önskvärt produkt- och sortimentsutbud, främst under våra egna varumärken. Här skapas förutsättningar för att vi ska kunna erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet till bästa pris. På kampanjavdelningen är vi 9 personer som består av inköpare och kampanjplanerare. Idag söker vi dig som vill stötta oss i en koordinerande och administrativ roll.
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Solna
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator jobb, Kampanjkoordinator Solna, Kampanjkoordinator Lidl Sverige KB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator

Kampanjkoordinator Kronans Apotek
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige, Finland och Baltikum. Koncernen hade en netto vinst på ca 1,64 miljoner EUR 2016.Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan. Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag? Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje! Vi söker nu en noggrann och affärsorienterad Kampanjkoordinator för att förstärka vårt Egenvårdsteam på Kronans Apotek. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och innebär ett operativt ansvar för bl.a. administration kopplat till kampanj, inköpsarbete/ kampanjarbete i stort tvärs över alla kategorier i alla led. Placeringen är på vårt huvudkontor, beläget på Kungsholmen i centrala Stockholm. Du kommer att ingå i vårt Egenvårdsteam och rapporterar direkt till Egenvårdschefen. Egenvårdsteamet är en del av Sortiment & Marknadsavdelningen som består av totalt ca 30 personer. Dina arbetsuppgifter Rollen som Kampanjkoordinator innebär bl.a. Ett nära samarbete tillsammans med framförallt kategoricheferna, marknadsavdelningen, varuförsörjning samt driften för att tillsammans säkerställa en optimal kampanjplan. Du är delaktig tillsammans med kategoricheferna samt marknadsavdelningen i årsplanering samt kampanjförhandling. Ansvarar för analys och underlag inför leverantörsförhandlingar samt insamling och analys av marknadsdata/konkurrentinformation för att stötta kategoricheferna. Administration runt kampanjer som t.ex. säkerställa korrekt information i vårt kampanjplaneringsverktyg; artikelinformation, kampanjplats/-yta, erbjudanden, volymer, m.m. Ansvarar för korr, dialogen med marknad och säkerställer rätt information i kampanjmaterialet. Brygga gentemot vår e-handel när det gäller aktivering på webben. Kampanjutvärdering, analys samt uppföljning och löpande avstämning med respektive kategorichef samt varuförsörjning. Konkurrensbevakning. Löpande kampanjfakturering. Ansvarar för externa samt interna frågeställningar, undersöker och besvarar apotekssupportärenden som rör kampanj samt underhåller informationen på intranätet som är kopplat till kampanj. Processägare som proaktivt ser över att effektivisera och utveckla arbetssätt framåt. Personliga egenskaper Som person söker vi dig som är strukturerad, noggrann, analytisk och engagerad. Du är proaktiv, självgående med drivkraft och genomförandeförmåga. Stresstålig med förmåga att hålla många bollar i luften. Du är bra på att samarbeta och att kommunicera. Vi ser också att du har ett intresse för detaljhandel och egenvårdsprodukter Kompetenskrav Du har högskoleutbildning och/eller relevant bakgrund. Önskvärd utbildning inom ekonomi och/eller inköp/logistik. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i en sortiments- och inköpsorganisation med liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper inom MS Office, framförallt Excell, Word samt Powerpoint. Du besitter erfarenhet av arbete med affärssystem. Du behärskar engelska i tal och skrift. Sista ansökningsdag: 2017-08-15 Anställningsform: Tillsvidaretjänst, heltid 40 h/v Tillträde: Enligt överenskommelse Har dur frågor om tjänsten är du välkommen att att höra av dig till Chef Egenvård Charlotta Nilsson, charlotta.nilsson@kronansapotek.se  Välkommen med din ansökan! Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig.
Företag: Kronans Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator Kronans Apotek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator Kronans Apotek

Administrativ Kampanjkoordinator till Axfood Närlivs i Örebro
Presentation Har du öga för detaljer, trivs med administration och vill arbeta med utformning av kampanjer? För ett konsultuppdrag hos Axfood Närlivs söker vi nu en noggrann och driven Kampanjkoordinator. Uppdraget som är på heltid förväntas starta den 8 augusti 2017 och pågå till 28 februari 2018. Urval och intervjuer sker löpande, du är därför välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Som administrativ kampanjkoordinator är du en del av ett team på 7 personer och din uppgift blir att säkerställa att artikelval, erbjudande och kampanjpris möter kundernas behov och förväntningar. Du administrerar kampanjerna i Axfoods affärssystem samt Excel och du säkerställer att korrekt information finns tillgänglig för butik, leverantör, tryckeri och flödesplanering. Arbetet innebär täta kontakter med bland annat tryckeri, byrå och med övriga avdelningar inom Axfood Närlivs. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som är noggrann, van att hantera flera uppgifter samtidigt och förstår vikten vid att hålla deadlines. Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet, har du erfarenhet av SAP är det meriterande. För att trivas i den här rollen och lyckas på uppdraget tror vi att du behöver vara en lösningsorienterad person som har lätt för att skapa goda kontakter och relationer. Vidare tror vi att du är resultatorienterad med ett effektivt men noggrant arbetssätt. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vår kunds hemsida www.narlivs.se Sluttext För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som lämnar in en ansökan ber vi dig söka via poolia.se. Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar inskickade via e-post eller pappersformat.
Företag: Poolia Örebro AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ Kampanjkoordinator till Axfood Närlivs i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ Kampanjkoordinator till Axfood Närlivs i Örebro

Kampanjkoordinator
Som kampanjkoordinator på Lidl är du spindeln i nätet som koordinerar arbete mellan kampanjavdelningen, andra avdelningar och våra leverantörer. I din roll har du många interna och externa kontaktytor som du vårdar väl. En större del av arbetet är att avisera mängder till leverantörer och att lösa problem och frågeställningar som dyker upp i samband med beställning och leverans. Du är ansvarig för korrekturläsning av reklammaterial och är delaktig i prissättningsprocessen. I rollen ingår att du säkerställer att det finns korrekt artikelinformation i våra system, går igenom planeringslistor för kampanjartiklarna samt sammanställer rapporter och diverse underlag. Du hanterar varuprover och i är delaktig i omvärldsbevakning av kampanjartiklar. Vi ser gärna att du kontinuerligt kommer med förbättringsförslag på hur processer kan förbättras och effektiviseras. Du har en högskoleutbildning i ekonomi eller liknande alternativt flera års erfarenhet av administrativt arbete. För att trivas i rollen behöver du ha ett väl utvecklat siffersinne och tycka om att arbeta med siffror. Du är en duktig kommunikatör som har lätt för att samarbeta med andra men tycker även om att lösa problem självständigt. När det dyker upp frågeställningar som du inte mött tidigare arbetar du lösningsorienterat och söker själv proaktivt efter information. Rollen kräver ett öga för detaljer och noggrannhet. Du har en förmåga att även i stressade situationer kunna bevara lugnet och leverera korrekta resultat. Du är van vid att arbeta mot deadlines och trivs med ett delvis högt tempo. Dina kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel, är goda. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då vårt koncernspråk är tyska behöver du även ha kunskaper i tyska. Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Genom marknadsanalyser och analyser av kunders inköpsvanor och trender utarbetar inköpsavdelningen ett önskvärt produkt- och sortimentsutbud, främst under våra egna varumärken. Här skapas förutsättningar för att vi ska kunna erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet till bästa pris. På kampanjavdelningen är vi 9 personer som består av inköpare och kampanjplanerare. Idag söker vi dig som vill stötta oss i en koordinerande och administrativ roll.
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Solna
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator jobb, Kampanjkoordinator Solna, Kampanjkoordinator Lidl Sverige KB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator

Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag
Nu söker vi en engagerad, ambitiös och serviceinriktad person med brinnande intresse för logistik till ett spännande företag i Örebro. Vi söker en kampanjkoordinator/administratör för ett uppdrag med start omgående för att pågå under sex månader, med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av uppdateringar i företagets inköpssystem med korrekt kampanj-information, så att respektive flödesplanerare har så bra överblick över aktuella kampanjer som möjligt. Det är oerhört viktigt att denna information uppdateras i god tid, så att flödesplanering görs i rätt tid och i rätt kvantitet med hänsyn till optimal logistik samt att servicegraden till företagets kunder hålls på en hög och varaktig nivå. Detta innebär att du kommer att bevaka aktuella butikskampanjer. I denna roll kommer du att fungera som spindeln i nätet och ha många interna kontaktytor. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra Kampanjkoordinatorer och flödesplanerare. Vem är du? Du som söker har tidigare logistikerfarenhet eller arbetat med andra liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från parti- & detaljhandel är detta meriterande. Dina kunskaper är mycket goda i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du hanterar Officepaketet obehindrat, främst Excel. Har du kunskaper i SAP och E3 är detta mycket meriterande. Personliga egenskaper kommer värderas högt och vi söker dig med stort engagemang och med mycket energi. Du som söker är en ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad person med mycket goda administrativa egenskaper och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du är självgående och är inte rädd för att ta egna initiativ och komma med förslag på nya lösningar och idéer. Vi ser framför oss en person som tänker långsiktigt och bidrar till teamet genom god samarbetsförmåga. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Företag: Poolia Örebro AB
Ort: Örebro
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag

Digital kampanjkoordinator / Campaign Manager
Lindmark&Partner söker en digital kampanjkoordinator. Du är ansvarig för leveransen av samtliga kampanjer och kommersiella satsningar till Lindmark&Partner och deras kunder. Du tar ansvar för hela kampanjen från order till leverans och därefter rapportering- och uppföljningsmaterial till säljare. I rollen ska du också analysera och strategiskt förändra så att kampanjerna alltid levererar som de ska. Om ord som DSP, SSP, CTR, in-screen är bekanta så är detta en tjänst för dig. Vi söker dig som rör dig naturligt i den digitala världen och ser dess möjligheter för företag att synas och marknadsföra sig i. Du är analytisk och strategisk och gillar att ha kundkontakt. Arbetsuppgifter * Publicering, optimering och uppföljning av digitala kampanjer såsom displayannonsering, SEM(Adwords), Sociala Medier samt nyhetsbrev. * Ha löpande kontakt med leverantörer och samarbetspartners. * Ha löpande kontakt med kunder. * Ta fram statistik och rapporter. Vi söker dig som * Har erfarenhet från liknande uppgifter och har jobbat med digital marknadsföring. * Uttrycker dig väl i skrift. * Är en problemlösare, med god känsla för struktur och hantering av siffror. Meriterande * Har arbetat med programmatic advertising. * Arbetat med Facebook/Instagram annonsering. * Kan arbeta i Adobe Photoshop utan hinder. Vi söker dig som rör dig naturligt i den digitala världen och dess möjligheter för företag att synas och marknadsföra sig. Du är analytiskt och strategisk och gillar ha kundkontakt. Lindmark&Partner är en digital byrå ifrån Kalmar Småland som producerar resultatdrivande kommunikation. Vi är idag 9 st digitalt drivna utvecklare och kundansvariga som engagerar sig i våra kunders verksamhet och behov. Vi lyfter våra kunders digitala synlighet och resultat.
Företag: Lindmark & Partner AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Digital kampanjkoordinator / Campaign Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Digital kampanjkoordinator / Campaign Manager

Kampanjkoordinator / E-commerceassistent
www.mathem.se - din matbutik på nätet. Kampanjkoordinator / E-commerceassistent Om MatHem.se MatHem.se grundades 2006 och är idag Sveriges ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln. Vi erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar, 7 dagar i veckan. MatHem.se kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Vi finns i dag i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Idag arbetar ca 1200 glada och engagerade kollegor fördelat på de olika anläggningarna och kontoren i Sverige. Mathem.se befinner sig nu i en expansiv fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och möjligheten att påverka och bidra till vår fortsatta utveckling. Om tjänsten Som kampanjkoodinator blir din huvudsakliga arbetsuppgift att sköta administrationen kring MatHems kampanjer. I arbetet belyser du och lägger du upp kampanjer, erbjudanden och rabatter på hemsidan. Vidare ansvarar du för att hemsidan är korrekt uppdaterad och att aktuella banners ligger ute på rätt ställe. I ett samarbete med sälj och leverantörer sammanställer du kampanjer och bokningar och kommunicerar vidare till inköpsavdelningen. I rollen ansvarar du även för att sammanställa relevant data så att inköp kan lägga in ordrar i rätt tid. I rollen ansvarar du även för analys av marknads- och användardata och granskar kundens feedback för att förstå dennes behov. Vi ser även att du löpande utvärderar kampanjerbjudanden för att snabbt kunna anpassa utifrån kundens köpmönster. I rollen ingår även att på månadsbasis sammanställa kampanjpriser och genomföra analyser av prisbild gentemot våra konkurrenter. Tjänsten är belägen vid MatHems huvudkontor på Östermalm i Stockholm. Du kommer ingå i ett team om fyra glada och engagerade kollegor och du rapporterar till E-commerce Director.  Kvalifikationer • Eftergymnasial utbildning inom relevant område/E-commerce ses som meriterande • 1–3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Erfarenhet från livsmedelsbranschen • God datorvana • Goda kunskaper i Office-paketet framförallt Excel • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Personliga egenskaper För att lyckas i din roll ser vi att du är självständig och van att driva ditt eget arbete framåt. Som person är du duktig på att identifiera, sätta igång och avsluta aktiviteter med gott resultat. Du är en person som gillar struktur och kvalitet i ditt dagliga arbete. Du planerar dina uppgifter i förväg och har en förmåga att prioritera på ett effektivt sätt. Vidare är du flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Då du kommer ha mycket kontakt med andra inom organisationen tror vi även att du är en god kommunikatör. Att du värdesätter ett gott samarbete för att uppnå bästa resultat ser vi som en självklarhet. Övrig information Plats: Karlaplan, Stockholm Lön: Fast lön enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Tillträde: 1/6 OBS! Ansökan endast via vårt jobbsökverktyg: www.mathem.se/om-mathem/jobba-pa-mathem Endast elektroniska ansökningar via vårt ansökningsverktyg på: http://www.mathem.se/ledigajobb/
Företag: MatHem i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator / E-commerceassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator / E-commerceassistent

Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag
Nu söker vi en engagerad, ambitiös och serviceinriktad person med brinnande intresse för logistik till ett spännande företag i Vasastan. Vi söker en kampanjkoordinator/administratör för ett uppdrag på heltid, med omgående start och som förväntas pågå till och med april 2019 – med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan i dag! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av uppdateringar i företagets inköpssystem med korrekt kampanjinformation, så att respektive flödesplanerare har så bra överblick över aktuella kampanjer som möjligt. Det är oerhört viktigt att denna information uppdateras i god tid så att flödesplaneringen görs i rätt tid och i rätt kvantitet med hänsyn till optimal logistik samt att servicegraden till företagets kunder hålls på en hög och varaktig nivå. Detta innebär att du kommer att bevaka aktuella butikskampanjer. I denna roll kommer du att fungera som spindeln i nätet och ha många interna kontaktytor. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra kampanjkoordinatorer och flödesplanerare. Vem är du? För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare logistikerfarenhet eller har arbetat med andra liknande uppgifter samt att du har erfarenhet av dagligvaruhandeln. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda – i såväl tal som skrift. Du hanterar Officepaketet obehindrat, främst Excel. Om du har kunskaper i SAP och E3 är detta mycket meriterande. Personliga egenskaper kommer att värderas högt och vi söker dig med stort engagemang och mycket energi. Du sätter dig snabbt in i system och har ett utpräglat siffersinne. Vi tror att du är en ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad person med mycket goda administrativa egenskaper och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du är självgående, inte rädd för att ta egna initiativ och komma med idéer och förslag på nya lösningar. Vi ser framför oss en person som tänker långsiktigt och bidrar till teamet genom god samarbetsförmåga. Förmåner konsult Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Om Poolia Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
Företag: Poolia Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag

Kampanjkoordinator / administratör till Dagab Inköp & Logistik
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat. Om kunden: Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Här ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas alla tillsammans. Externa affärer är ett nytt affärsområde inom Dagab där du kommer tillhöra försäljningsavdelningen. Du kommer vara anställd av Bravura och uppdraget sträcker sig inlednings under ett halvår. Arbetsuppgifter: I rollen som kampanjkoordinator är ditt huvudsakliga ansvar att ta fram direktbladet som distribueras till samtliga Handlar’n – butikerna runtom i landet och som utges varannan vecka. Syftet med rollen är att säkerställa att erbjudanden och kampanjpriser möter kundernas behov och förväntningar. Dem dagliga arbetsuppgifterna är att hantera kampanjmaterial som säljledarna har förhandlat fram och administrera kampanjerna i affärssystemen. Detta för att säkerhetsställa att all information finns tillgänglig för butik, leverantör, tryckeri och flödesplanering. Du har i din roll nära samarbete med såväl säljledarna som tryckeriet. Profil: • Minst ett års arbetslivserfarenhet inom administration eller service • God system – och datavana, speciellt inom Officepaketet • Meriterande med erfarenhet från butik inom dagligvaruhandeln • Meriterande med kunskaper i SAP och Excel • Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift Vi söker dig som är lugn och trygg i ditt sätt att arbeta. Som person har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där det är naturligt för dig att arbeta efter deadlines. Då rollen innebär många kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga och drivs av att leverera goda resultat. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Torsplan, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Omfattning: Uppdraget sträcker sig inledningsvis under ett halvår med möjlighet till förlängning Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: SAP, dagligvaruhandeln, Axfood, dagab, systemadministratör, service, support, administration, administratör, koordinator, kapanj
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator / administratör till Dagab Inköp & Logistik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator / administratör till Dagab Inköp & Logistik

Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag
Nu söker vi en engagerad, ambitiös och serviceinriktad person med brinnande intresse för logistik till ett spännande företag i Vasastan. Vi söker en kampanjkoordinator/administratör för ett uppdrag på heltid, med omgående start och som förväntas pågå till och med april 2019 – med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan i dag! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av uppdateringar i företagets inköpssystem med korrekt kampanjinformation, så att respektive flödesplanerare har så bra överblick över aktuella kampanjer som möjligt. Det är oerhört viktigt att denna information uppdateras i god tid så att flödesplaneringen görs i rätt tid och i rätt kvantitet med hänsyn till optimal logistik samt att servicegraden till företagets kunder hålls på en hög och varaktig nivå. Detta innebär att du kommer att bevaka aktuella butikskampanjer. I denna roll kommer du att fungera som spindeln i nätet och ha många interna kontaktytor. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra kampanjkoordinatorer och flödesplanerare. Vem är du? För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare logistikerfarenhet eller har arbetat med andra liknande uppgifter samt att du har erfarenhet av dagligvaruhandeln. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda – i såväl tal som skrift. Du hanterar Officepaketet obehindrat, främst Excel. Om du har kunskaper i SAP och E3 är detta mycket meriterande. Personliga egenskaper kommer att värderas högt och vi söker dig med stort engagemang och mycket energi. Du sätter dig snabbt in i system och har ett utpräglat siffersinne. Vi tror att du är en ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad person med mycket goda administrativa egenskaper och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du är självgående, inte rädd för att ta egna initiativ och komma med idéer och förslag på nya lösningar. Vi ser framför oss en person som tänker långsiktigt och bidrar till teamet genom god samarbetsförmåga. Förmåner konsult Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Om Poolia Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
Företag: Poolia Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag

Kampanjkoordinator sökes till Hemköp
Här erbjuds du ett långsiktigt, omväxlande och stimulerande arbete på en försäljningsavdelning med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Vi söker dig, administrativa stjärna, som är duktigt på att uttrycka dig i text. Har du vad som krävs? Välkommen in med din ansökan. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en kampanjkoordinator till Hemköp. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hemköp. Uppdraget är på heltid och du erbjuds en tillsvidareanställning. Ambitionen är att du på sikt ska bli överrekryterad direkt till Hemköp, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som kampanjkoordinator tillhör du Hemköps försäljningsavdelning och dess kampanjteam. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete på en försäljningsavdelning med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Din personliga drivkraft i kombination med din förmåga att leverera starka resultat är viktiga egenskaper. Du kommer till exempel att: * Administrera kampanjer mot butik i SAP * Skriva manus till kampanjerbjudande * Agera support mot butik samt kampanjplanerare * Korrekturläsa flygblad, TV-skyltar mm. * Ge information av olika slag mot butik VI SÖKER DIG SOM * Har en akademisk examen inom relevant område * Har möjlighet att påbörja ett uppdrag omgående * Har 1-3 års erfarenhet från en liknande tjänst sedan tidigare * Har erfarenhet av att arbeta i butik Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att arbeta i SAP * Verkat både inom detaljistledet eller inom leverantörsledet Som person är du driven, analytisk, bra på att bygga relationer och har ett genuint intresse för affärer och för konsumenter. Du är kreativ, initiativrik samt en god administratör. Vi söker dig som vågar tänka nytt och utmana. ÖVRIG INFORMATION * Start: Omgående * Omfattning: Heltid, tillsvidare med ambition att bli överrekryterad * Placering: Stockholm * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hemköps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se. * Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här INFORMATION OM FÖRETAGET För mer information besök: Hemköp
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator sökes till Hemköp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator sökes till Hemköp

Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag
Nu söker vi en engagerad, ambitiös och serviceinriktad person med brinnande intresse för logistik till ett spännande företag i Örebro. Vi söker en kampanjkoordinator/administratör för ett uppdrag med start omgående för att pågå fram till årsskiftet, med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av uppdateringar i företagets inköpssystem med korrekt kampanj-information, så att respektive flödesplanerare har så bra överblick över aktuella kampanjer som möjligt. Det är oerhört viktigt att denna information uppdateras i god tid, så att flödesplanering görs i rätt tid och i rätt kvantitet med hänsyn till optimal logistik samt att servicegraden till företagets kunder hålls på en hög och varaktig nivå. Detta innebär att du kommer att bevaka aktuella butikskampanjer. I denna roll kommer du att fungera som spindeln i nätet och ha många interna kontaktytor. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra Kampanjkoordinatorer och flödesplanerare. Vem är du? Du som söker har tidigare logistikerfarenhet eller arbetat med andra liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från parti- & detaljhandel är detta meriterande. Dina kunskaper är mycket goda i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du hanterar Officepaketet obehindrat, främst Excel. Har du kunskaper i SAP är detta mycket meriterande. Personliga egenskaper kommer värderas högt och vi söker dig med stort engagemang och med mycket energi. Du som söker är en ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad person med mycket goda administrativa egenskaper och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du är självgående och är inte rädd för att ta egna initiativ och komma med förslag på nya lösningar och idéer. Vi ser framför oss en person som tänker långsiktigt och bidrar till teamet genom god samarbetsförmåga. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Företag: Poolia Örebro AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag

Kampanjkoordinator till Tidsam
Tjänstebeskrivning Är du en noggrann, kommunikativ och strukturerad person? Har du tidigare erfarenhet av koordinerande roller? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som kampanjkoordinator på Tidsam. BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER På Tidsam kommer du att arbeta med kampanjer för förlag och butiker. Det är en bred och administrativ roll där du kommer att vara en viktig del i teamet som tillsammans arbetar för att producera kampanjer mot företagets kunder. Rollen ställer stora krav på god organisationsförmåga då du kommer att hantera flertalet arbetsuppgifter parallellt. Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis: - produktion av kampanjkoncept - löpande extern kontakt med förlag - införsäljning av kampanjplatser till förlag - produktion av kampanjbrev mot butik - daglig dialog med kollegor både på kontoret i Stockholm och produktionen i Värnamo - registrering av kampanjer i affärssystemet Svea - allehanda administration som exempelvis framtagande av fakturaunderlag Krav på person Vi söker dig som är driven, kreativ, lösningsorienterad och ordningsam. För att passa som kampanjkoordinator på Tidsam är det meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll med fokus på att koordinera marknadsflödet. Du får gärna ha en bakgrund inom administration och försäljning. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, energirik och prestigelös. Till rollen som kampanjkoordinator söker vi dig som: - behärskar svenska obehindrat i tal och skrift - har goda kunskaper i Office-paketet Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som marknadskoordinator. Övrigt Start: Omgående Omfattning: 100%, 6 månader med chans till förlängning Arbetstid: Kontorstider Plats: Telefonplan, Stockholm Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos Tidsam. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på telefonnummer 073 353 75 09. Sökord: marknad, koordinator, marknadskoordinator, marknadsassistent, kampanjassistent, campain coordinator, campain assistent Företagspresentation Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt. Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 6 000 återförsäljare runt om i landet. Ägare är Egmont Publishing, Aller media, Förlags AB Albinsson & Sjöberg och Bonnier Magazine & Brands. Det arbetar ca 180 personer på Tidsam, varav ca 115 på distribunalen i Värnamo där all packning och distribution av tidningar sker. Huvudkontor i Telefonplan, Stockholm. Läs mer om Tidsams produkter på www.tidsam.se. Om PerformIQ PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Företag: PerformIQ Work AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator till Tidsam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator till Tidsam

Kampanjkoordinator till Tidsam
Tjänstebeskrivning Är du en noggrann, kommunikativ och strukturerad person? Har du tidigare erfarenhet av koordinerande roller? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som kampanjkoordinator på Tidsam. BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER På Tidsam kommer du att arbeta med kampanjer för förlag och butiker. Det är en bred och administrativ roll där du kommer att vara en viktig del i teamet som tillsammans arbetar för att producera kampanjer mot företagets kunder. Rollen ställer stora krav på god organisationsförmåga då du kommer att hantera flertalet arbetsuppgifter parallellt. Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis: - produktion av kampanjkoncept - löpande extern kontakt med förlag - införsäljning av kampanjplatser till förlag - produktion av kampanjbrev mot butik - daglig dialog med kollegor både på kontoret i Stockholm och produktionen i Värnamo - registrering av kampanjer i affärssystemet Svea - allehanda administration som exempelvis framtagande av fakturaunderlag Krav på person Vi söker dig som är driven, kreativ, lösningsorienterad och ordningsam. För att passa som kampanjkoordinator på Tidsam är det meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll med fokus på att koordinera marknadsflödet. Du får gärna ha en bakgrund inom administration och försäljning. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, energirik och prestigelös. Till rollen som kampanjkoordinator söker vi dig som: - behärskar svenska obehindrat i tal och skrift - har goda kunskaper i Office-paketet Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som marknadskoordinator. Övrigt Start: Omgående Omfattning: 100%, 6 månader med chans till förlängning Arbetstid: Kontorstider Plats: Telefonplan, Stockholm Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos Tidsam. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på telefonnummer 073 353 75 09. Sökord: marknad, koordinator, marknadskoordinator, marknadsassistent, kampanjassistent, campain coordinator, campain assistent Företagspresentation Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt. Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 6 000 återförsäljare runt om i landet. Ägare är Egmont Publishing, Aller media, Förlags AB Albinsson & Sjöberg och Bonnier Magazine & Brands. Det arbetar ca 180 personer på Tidsam, varav ca 115 på distribunalen i Värnamo där all packning och distribution av tidningar sker. Huvudkontor i Telefonplan, Stockholm. Läs mer om Tidsams produkter på www.tidsam.se. Om PerformIQ PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Företag: PerformIQ Work AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjkoordinator till Tidsam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjkoordinator till Tidsam


Sök lediga jobb Kampanjkoordinator

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se