Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla

Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla jobb Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla- Järfälla


Mer beskrivning

Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla
Nu söker vi en kvalificerad inköpare. Vi köper huvudsakligen in bilar från företag men även direkt från konsumenter. I arbetsuppgiften ingår även prissättning. Vi förväntar oss att du: har tidigare erfarenhet av bilförsäljning har social kompetens är målinriktad och beslutsam kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt har B-körkort Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett så brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör. Vi är idag en av de största nordiska bilåterförsäljarna med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder i 39 butiker runt om i Finland och 9 i Sverige. År 2016 sålde vi fler än 36 000 bilar och i slutet av 2016 öppnade vi den andra butiken i Tyskland, i Hamburg.
Företag: KAMUX AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla


Sök lediga jobb Kamux söker en kvalificerad inköpare till huvudkontoret i Järfälla

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se