KappAhl jobb - lediga jobb

KappAhl jobb KappAhl jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: KappAhl. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: KappAhl. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ny butik i Kramfors- Kramfors

 2. Butikschef - Kramfors- Kramfors

 3. Systemutvecklare- Mölndal

 4. Varustyrningscontrollers- Mölndal

 5. Controller - Distributionscentralen- Mölndal

 6. Manager IT Application Management- Mölndal

 7. Passformsmodell Dam stl 38- Mölndal

 8. Systemansvarig- Mölndal

 9. Kollektionscontroller- Mölndal

 10. Butikschef - Gislaved- Gislaved

 11. Butikschef - Olofström- Olofström

 12. Visual Merchandiser - Trelleborg- Trelleborg

 13. Mönsterkonstruktörsassistent- Mölndal

 14. Visual Merchandiser - Kinna- Mark

 15. Hållbarhetsansvarig- Mölndal

 16. E-handelsansvarig- Mölndal

 17. Ekonomiassistent- Mölndal

 18. Ekonom med inriktning finans/redovisning- Mölndal

 19. Säljare - Hässleholm- Hässleholm

 20. Koncerncontroller/IR ansvarig- Mölndal

 21. Area Visual Merchandiser - Malmö- Malmö

 22. Area Visual Merchandiser - Stockholm- Stockholm

 23. Butikssäljare (studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm- Stockholm

 24. Passformsmodell Dam stl 50- Mölndal

 25. Produktionsledare, Utlastning - Distributionscentralen- Mölndal

 26. Underhållsansvarig- Mölndal

 27. Passformsmodell Dam stl 38- Mölndal

 28. Strategic Window Stylist- Mölndal

 29. Visual merchandiser - Gottsunda, Uppsala- Uppsala

 30. Säljare - Ulricehamn- Ulricehamn

 31. Ekonomiassistent- Mölndal

 32. Butikschef - Norrköping- Norrköping

 33. Butikssäljare (Studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm- Stockholm

 34. Passformsmodell Dam stl 50- Mölndal

 35. Area Visual Merchandiser - Syd- Malmö

 36. Area Visual Merchandiser - Väst- Mölndal

 37. Passformsmodell Dam stl 50- Mölndal

 38. Säljare - Töcksfors- Årjäng

 39. Butikschef Mariestad- Mariestad

 40. Butikschef Skövde- Skövde


Mer beskrivning

Ny butik i Kramfors
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 NY KAPPAHLBUTIK I KRAMFORS Till vår nya butik som öppnar i Kramfors i oktober söker vi medarbetare med stort intresse och kunskap om mode och trender och som älskar försäljning och service! Samtliga tjänster är tillsvidareanställningar på deltid med tillträde i oktober. Visual Merchandiser/dekoratör Som visual merchandiser (VM) på KappAhl ansvarar du för att förverkliga KappAhls varuvisningskoncept och för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och som skapar köplust. Du planerar, genomför och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och stöttar dina kollegor i det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation/dekoratörsutbildning/visual merchandising och/eller flera års branschvana inom området. Du brinner för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är kreativ, duktig på att kommunicera och engagera andra, och är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart är du positiv, målinriktad samt flexibel och motiveras av goda försäljningsresultat. Att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt att du behärskar svenska och engelska, är en förutsättning. Säljare (flera tjänster) Din huvuduppgift som säljare är att arbeta serviceinriktat för en trevlig butik med nöjda kunder. Arbetet innebär försäljning och service till kund, samt exponering och hantering av varor i butiken. Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom service/handel. Du måste ha den rätta känslan för service och mode, samt tycka om att arbeta med människor. Initiativrik, flexibel och positiv är egenskaper som förknippas med dig som person. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning. Kontaktuppgifter Vid frågor, vänligen kontakta Monica Lindh, via mobil 070-772 32 61. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast 2013-08-04. Ange i din ansökan vilken av tjänsterna du söker.
Företag: KappAhl
Ort: Kramfors
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ny butik i Kramfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ny butik i Kramfors

Butikschef - Kramfors
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 Till vår nya butik som öppnar i Kramfors i oktober söker vi en butikschef med stort intresse för mode och trender och som älskar försäljning och service! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i början av oktober eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som butikschef är att skapa en säljande butik med engagerade och motiverade medarbetare. Du leder och coachar medarbetarna i butiken och driver arbetet mot uppsatta mål. Tillsammans utgör ni ett vinnande team som arbetar målinriktat för nöjda kunder. Till ditt stöd har du en regionchef och en organisation med butikschefskollegor som träffas regelbundet. Din kompetens och personlighet Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom detaljhandeln, företrädesvis inom mode. Du har en välutvecklad känsla för marknaden, mode och trender samt förstår betydelsen av varuvisning. Självfallet har du ett resultatinriktat arbetssätt och erfarenhet av att driva försäljningsfrågor. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning och/eller vidareutbildning inom detaljhandel eller ekonomi. Att du behärskar svenska och engelska och har goda datakunskaper är en förutsättning. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder dig en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt arbete! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Monica Lindh, via mobil 070-772 32 61. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast 2013-08-04.
Företag: KappAhl
Ort: Kramfors
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef - Kramfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef - Kramfors

Systemutvecklare
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL IT SÖKER SYSTEMUTVECKLARE Till vår IT-avdelning söker vi en positiv, självgående och driven systemutvecklare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse och är placerad i gruppen Application Management på huvudkontoret i Mölndal, där vi har helhetsansvaret för KappAhls globala IT-miljö. Ditt ansvar Tjänsten innebär att ansvara för utveckling och förvaltning av KappAhls applikationer för logistik utefter verksamhetens krav. Du kommer att jobba nära systemägarna i verksamheten. Din kompetens Vi söker dig som har en akademisk examen, flerårig erfarenhet av systemutveckling (PL/SQL, Oracle Forms m fl), bred IT-kunskap och har erfarenhet av krav-, beställning-, test- och leveransprocesser. Erfarenheter inom logistik/speditionsprocesser är meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta i verksamhetskritiska IT-förändringsprojekt och har förmågan att förstå och ytterligare förbättra samspelet mellan verksamhet och IT. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning. Din personlighet Du uppskattar att ha många kontaktytor, har social förmåga och är prestigelös. Du arbetar strukturerat och noggrant och har lätt för att sätta dig in i befintliga systemlösningar. Du vet vikten av att hålla uppsatta mål och tidplaner och ser det som en självklarhet att ett uppdrag inte betraktas som avslutat förrän såväl tester som dokumentation är levererade och kvalitetssäkrade. Stämmer du in på beskrivningen ovan kan vi erbjuda en tjänst präglad av stort eget ansvar och möjligheter att påverka ditt arbete, omväxlande utmaningar och med internationella inslag. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Karin Liberg, Manager IT Application Management, på telefon 0704-71 58 67. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 11 augusti.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare jobb, Systemutvecklare Mölndal, Systemutvecklare KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare

Varustyrningscontrollers
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 VARUSTYRNINGSCONTROLLERS Till vår varustyrningsavdelning söker vi två varustyrningscontrollers. En tjänst är en tillsvidareanställning och en tjänst är ett vikariat med varaktighet till och med 21 januari 2015. Båda tjänsterna är placerade på vårt huvudkontor i Mölndal med tillträde snarast efter överenskommelse.  Ditt ansvar Som varustyrningscontroller ansvar du för att säkerställa en effektiv varustyrning med hög precision för ökad försäljning och lönsamhet. Du kommer att ingå i KappAhls varustyrningsgrupp, med ansvar för varustyrningen till KappAhls samtliga butiker. Arbetet omfattar att: * Optimera varufördelningen och styrning till respektive butik. * Analysera och styra varuflödet utifrån butikernas behov och förutsättningar. * Utbilda, styra och skapa förståelse för KappAhls leveranstekniker och metoder för varustyrning. * Följa upp och analysera nyckeltal och mål inom Varustyrningen. * Vara med och driva utvecklingsarbetet inom avdelningen. * Vara kontaktperson i varustyrningsfrågor för våra landskontor och butiker.   Din kompetens Vi söker dig som förutom ekonomi- och logistikkompetens från högskolan också har några års erfarenhet som controller eller liknande, företrädesvis inom detaljhandeln. Du är affärsmässig och har ett stort intresse för försäljning. Att du är en avancerad användare av Excel och behärskar engelska flytande är en förutsättning. Din personlighet För att trivas i rollen är det viktigt att du är en lagspelare som samtidigt är självgående med hög integritet. Du är lyhörd, analytisk och noggrann med stor drivkraft och initiativförmåga. Självklart uppskattar du att ha många kontaktytor och har genom din kommunikativa förmåga lätt för att samarbeta. Du uppskattar ett högt arbetstempo och kan behålla lugnet och din goda förmåga att planera och organisera även i stressade situationer. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Therese Jagenburg, varustyrningsansvarig, på telefon 0704-71 5585. Din ansökan ser vi fram emot senast den 4 augusti.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Varustyrningscontrollers jobb, Varustyrningscontrollers Mölndal, Varustyrningscontrollers KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varustyrningscontrollers

Controller - Distributionscentralen
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 Till vår Distributionscentral i Mölndal söker vi en logistikintresserad Controller. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast efter överenskommelse. Ditt ansvar Controllerns huvudansvar är att följa upp och göra analyser med syfte att uppnå kostnadseffektivt varuflöde från fabrik till butik. Detta genom implementering, utveckling och förankring av ekonomistyrning i enlighet med KappAhls rutiner och processer. Ditt ansvar blir att utveckla och implementera målstyrning samt att skapa rapporter och analyser för uppföljning av kostnader och nyckeltal. Du ansvarar även för att leda och samordna budgetarbetet och den ekonomiska planeringen på Distributionscentralen samt driver och medverkar i BI-frågor kopplade till ekonomistyrning. Du ingår i ledningsgruppen för Logistik samt är den givna medspelaren i utvecklingsprojekt. Din kompetens Du har, förutom relevant ekonomisk utbildning på högskolenivå, många års tidigare erfarenhet som planner/inköpsekonom/controller, gärna inom detaljhandeln. Du har mycket goda kunskaper i engelska och behärskar Officepaketet väl, i synnerhet Excel. Att du är skicklig på att analysera och se samband på såväl helhets- som detaljnivå är en förutsättning. Din personlighet Rollen är tvärfunktionell och ställer krav på att du är lyhörd, professionell i ditt bemötande och att du bidrar aktivt i teamet. Du agerar enligt kundernas förväntan och håller en jämn och hög servicenivå till butik. Du har ett analytiskt förhållningssätt, och kan ta snabba beslut när så krävs. Du är resultatorienterad, har lätt för att se helheten i större sammanhang och är duktig på att strukturera arbetet utifrån arbetsbelastning, verksamhetsmål och tidplaner. Självklart är du nyfiken på omvärldens förändringar och trender och har kapacitet att kontinuerligt driva utveckling och förbättring. Stämmer beskrivningen ovan överens med dig vill vi gärna att du hör av dig till oss! Vi erbjuder dig en tjänst präglad av stort eget ansvar och ständiga utmaningar. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Engen, Logistikchef, på telefon 031-771 55 00. Din ansökan ser vi fram emot senast den 11 augusti.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Controller - Distributionscentralen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller - Distributionscentralen

Manager IT Application Management
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2011 KAPPAHL SÖKER Manager IT Application Management Till vår IT-avdelning söker vi en strukturerad och serviceinriktad chef till Application Management (applikationsförvaltning och utveckling).  Tjänsten är ett 15 månaders vikariat med tillträde 1 oktober, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar KappAhls IT-avdelning består av fyra team med ansvar för IT inom koncernen. Huvudansvar för Manager IT AM är att säkerställa KappAhl ITs leverans, utveckling, förvaltning och support av applikationer. Du ansvarar för att i samarbete med affärsverksamheten, efter givna strategier och budgetramar, ta fram de effektivaste applikationslösningarna för KappAhl. Du ansvarar även för KappAhl ITs arkitekt funktion (KAF). En viktig uppgift är att leda, inspirera och utveckla medarbetarna, sätta och följa upp mål, utveckla arbetsrutiner och effektivisera AM-gruppen som består av 15 medarbetare. Du rapporterar till CIO och ingår i IT Ledning. Din kompetens Du har en akademisk examen och har många års erfarenhet av ledande befattningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av Retailbranschen. Du har förmågan att tolka affärsverksamhetens behov och översätta dem till lösningar. Du har mycket god förmåga av att kunna se helheten, är analytisk och kan prioritera KappAhls applikationsutveckling. Du har god förståelse och är intresserad av trender i processer, utvecklingsmetodiker och ramverk. Det är meriterande om du har lett IT-förändringsprojekt. Du sätter samarbete högt och är riktigt bra på att skapa effektiva team och att utveckla medarbetare. Självklart behärskar du engelska flytande i tal och skrift. Din personlighet Du har en god ledarförmåga, är lösningsorienterad, strukturerad, serviceinriktad, pedagogisk och uppskattar att stå inför nya utmaningar. Du kommunicerar budskap och information på ett enkelt, tydligt och inspirerande sätt i skrift och tal. Du är duktig på att lyssna in idéer, föra en dialog om olika lösningar i syfte att ta fram den bästa lösningen för KappAhl. Samtidigt är du driven, har lätt för att se och få ihop helhet i större sammanhang, prioriterar och organiserar arbetet utifrån givna ramar. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Johanna Isaksson, CIO, på telefon 031-771 5636. Din ansökan ser vi fram emot senast 16 augusti, vi tillämpar löpande urval.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Manager IT Application Management jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manager IT Application Management

Passformsmodell Dam stl 38
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER PASSFORMSMODELL  I STL 38   Vill du vara med och utveckla vår passform till den allra bästa? Vi söker en kvinnlig passformsmodell i storlek 38 med kup storlek B75 för avprovning av underkläder och nattplagg inför kommande säsonger. Provning sker regelbundet två gånger i veckan på dagtid, och då ca två timmar/gång, på vårt huvudkontor på Idrottsvägen 14 i Mölndal.  Att vara passformsmodell innebär att du fungerar som en ”levande provdocka”. Vi provar av i ett provrum tillsammans med ett team av inköpare, designers och mönsterkonstruktörer för att bedöma passform och utseende på våra nya kollektioner. För att trivas som passformsmodell krävs en del tålamod då teamet lägger en del tid på att diskutera vad som ska göras med plaggen som du provar. Obs! Du förekommer inte på några bilder och deltar inte på någon visning av kläder i något sammanhang, är alltså inte ”fotomodell” eller ”mannekäng”. Du är 25 - 45 år och har följande mått: A.            Längd 168-172 cm B1.          Bystvidd 89-91 cm B2.          Under byst 73-77 cm C.            Midja 73 cm D.            Stuss 96 cm (mäts ca 20 cm nedanför midjan)       Kontaktuppgifter Intresserade ombeds att snarast skicka en kortfattad ansökan med exakta mått samt ålder via e-post till: johanna.eriksson@kappahl.com. Frågor besvaras på 031-771 5667. Välkommen med din ansökan senast 15:e augusti.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Passformsmodell Dam stl 38 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passformsmodell Dam stl 38

Systemansvarig
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL IT SÖKER SYSTEMANSVARIG Till vår IT-avdelning söker vi en positiv, självgående och driven systemansvarig. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med tillträde den 1/10 2013 med placering i gruppen Application Management på huvudkontoret i Mölndal, där vi har helhetsansvaret för KappAhls globala IT-miljö.   Ditt ansvar Tjänsten innebär ansvar för utveckling och förvaltning av KappAhls applikationer för ekonomi utefter verksamhetens krav. Du kommer att jobba nära systemägarna i verksamheten. Din profil Vi söker dig som har en akademisk examen, flerårig erfarenhet av systemutveckling (MS SQL), bred IT-kunskap och har erfarenhet av krav-, beställning-, test- och leveransprocesser. Meriterande är kunskap om inköps- och ekonomiprocesser samt affärssystemet Jeeves. Du har erfarenhet av att medverka i verksamhetskritiska IT-förändringsprojekt och har förmågan att förstå och ytterligare förbättra samspelet mellan verksamhet och IT. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning. Din personlighet Du uppskattar att ha många kontaktytor, har social förmåga och är prestigelös. Du arbetar strukturerat och noggrant och har lätt för att sätta dig in i befintliga systemlösningar. Du vet vikten av att hålla uppsatta mål och tidplaner och ser det som en självklarhet att ett uppdrag inte betraktas som avslutat förrän såväl tester som dokumentation är godkända och kvalitetssäkrade. Stämmer du in på beskrivningen ovan kan vi erbjuda en tjänst präglad av stort eget ansvar och möjligheter att påverka ditt arbete, omväxlande utmaningar och med internationella inslag. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Karin Liberg, Manager IT Application Management, på telefon 0704-71 58 67. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 18 augusti.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Systemansvarig jobb, Systemansvarig Mölndal, Systemansvarig KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemansvarig

Kollektionscontroller
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER KOLLEKTIONSCONTROLLER Till vår barnavdelning söker vi en resultatinriktad och modeintresserad kollektionscontroller. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med tillträde snarast efter överenskommelse, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar Som kollektionscontroller ansvarar du för hela kedjan av ekonomisk- och teknisk sortimentsuppbyggnad, från planering till distribution. Det innebär upprättande av försäljnings- och leveransbudget samt uppföljning och analys av dessa. Du ansvarar även för kvantitets- och prislägesplanering. Din profil Du som söker har förutom ekonomisk utbildning på högskolenivå några års tidigare erfarenhet av liknande arbete, företrädesvis inom detaljhandeln. Du har mycket goda kunskaper i excel och engelska och tycker om att arbeta i team. Din personlighet Du är självgående, har stor drivkraft och initiativförmåga och uppskattar att ha många kontaktytor. Du arbetar strukturerat och noggrant och uppskattar ett högt tempo och en miljö där förändring och utveckling är honnörsord. Stämmer du in på beskrivningen ovan kan vi erbjuda en tjänst präglad av stort eget ansvar och möjligheter att påverka ditt arbete, omväxlande utmaningar och med internationella inslag. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Maria Sihvonen Grahn, kollektionschef, på telefon 0704-71 58 30. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 18 augusti.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kollektionscontroller jobb, Kollektionscontroller Mölndal, Kollektionscontroller KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kollektionscontroller

Butikschef - Gislaved
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 BUTIKSCHEF – GISLAVED Till vår butik i Gislaved söker vi en butikschef med stort intresse för mode och trender och som älskar försäljning och service! Tjänsten är ett vikariat med tillträde snarast och gäller inledningsvis ett år men med stor chans till förlängning. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som butikschef är att skapa en säljande butik med engagerade och motiverade medarbetare. Du leder och coachar medarbetarna i butiken och driver arbetet mot uppsatta mål. Tillsammans utgör ni ett vinnande team som arbetar målinriktat för nöjda kunder. Till ditt stöd har du en regionchef och en organisation med butikschefskollegor som träffas regelbundet. Din kompetens och personlighet Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom detaljhandeln, företrädesvis inom mode. Du har en välutvecklad känsla för marknaden, mode och trender samt förstår betydelsen av varuvisning. Självfallet har du ett resultatinriktat arbetssätt och erfarenhet av att driva försäljningsfrågor. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning och/eller vidareutbildning inom detaljhandel eller ekonomi. Att du behärskar svenska och engelska och har goda datakunskaper är en förutsättning. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder dig en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt arbete! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Patrik Asperot, via mobil 070 773 12 91. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast 2013-08-31.
Företag: KappAhl
Ort: Gislaved
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef - Gislaved jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef - Gislaved

Butikschef - Olofström
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 BUTIKSCHEF – OLOFSTRÖM Till vår butik i Olofström söker vi en butikschef med stort intresse för mode och trender och som älskar försäljning och service! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 oktober. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som butikschef är att skapa en säljande butik med engagerade och motiverade medarbetare. Du leder och coachar medarbetarna i butiken och driver arbetet mot uppsatta mål. Tillsammans utgör ni ett vinnande team som arbetar målinriktat för nöjda kunder. Till ditt stöd har du en regionchef och en organisation med butikschefskollegor som träffas regelbundet. Din kompetens och personlighet Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom detaljhandeln, företrädesvis inom mode. Du har en välutvecklad känsla för marknaden, mode och trender samt förstår betydelsen av varuvisning. Självfallet har du ett resultatinriktat arbetssätt och erfarenhet av att driva försäljningsfrågor. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning och/eller vidareutbildning inom detaljhandel eller ekonomi. Att du behärskar svenska och engelska och har goda datakunskaper är en förutsättning. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder dig en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt arbete! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Kamilla Hägg, via mobil 070-255 13 46. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast 2013-08-30.
Företag: KappAhl
Ort: Olofström
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef - Olofström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef - Olofström

Visual Merchandiser - Trelleborg
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 VISUAL MERCHANDISER – TRELLEBORG Till vår butik i Trelleborg söker vi en visual merchandiser (VM) som brinner för mode och trender! Tjänsten är ett vikariat på 30/vecka med tillträde snarast eller enligt överenskommelse och gäller ett år med chans till förlängning. Ditt ansvar Som visual merchandiser (VM) på KappAhl ansvarar du för att förverkliga KappAhls varuvisningskoncept och för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och som skapar köplust. Du planerar, genomför och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och stöttar dina kollegor i det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Din profil och personlighet Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation/dekoratörsutbildning/visual merchandising och/eller flera års branschvana inom området. Du brinner för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är kreativ, duktig på att kommunicera och engagera andra, och är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart är du positiv, målinriktad samt flexibel och motiveras av goda försäljningsresultat. Att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt att du behärskar svenska och engelska, är en förutsättning. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi att du hör av dig! Vi erbjuder ett mycket spännande, stimulerande och omväxlande arbete i en bransch i ständig utveckling. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Eva-Pia Blom-Mårtensson på telefon 0410-139 46. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 8 september.
Företag: KappAhl
Ort: Trelleborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Visual Merchandiser - Trelleborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visual Merchandiser - Trelleborg

Mönsterkonstruktörsassistent
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER MÖNSTERKONSTRUKTÖRSASSISTENT Till vår damavdelning i söker en modeintresserad mönsterkonstruktörsassistent som brinner för att utveckla och konstruera mönster! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av att assistera mönsterkonstruktörerna i det dagliga arbetet med att säkerställa passform och storlekar på kollektionerna bl.a. genom mönsterkonstruktion, måttlistor och provkommentarer. Din kompetens Vi söker dig med utbildning i mönsterkonstruktion och produktionsteknik. God erfarenhet av datoriserad mönsterkonstruktion och gradering i Lectras program och några års vana av att jobba med produktion. De program som vi använder oss av är Lectra Modaris och Lectra 3D fit, Quest PDM och Canvas. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med damkollektioner är det meriterande. Din personlighet Som person är du positiv, flexibel och noggrann och du trivs med att arbeta i team. Mode är ett intresse du har och du är snabb på att uppfatta nya silhuetter. Du uppskattar ett högt tempo och en miljö där förändring och utveckling är honnörsord. Att du behärskar svenska och engelska och har goda datakunskaper är en förutsättning. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Victoria Dahlinder, kollektionschef, på telefon 031-771 5622 eller 070-471 5622. Din ansökan ser vi fram emot senast 2013-09-11.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mönsterkonstruktörsassistent jobb, Mönsterkonstruktörsassistent Mölndal, Mönsterkonstruktörsassistent KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mönsterkonstruktörsassistent

Visual Merchandiser - Kinna
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 VISUAL MERCHANDISER – KINNA Till vår butik i Kinna söker vi en visual merchandiser (VM) som brinner för mode och trender! Tjänsten är ett vikariat på 30/vecka med tillträde 18 november och gäller ca ett år. Ditt ansvar Som visual merchandiser (VM) på KappAhl ansvarar du för att förverkliga KappAhls varuvisningskoncept och för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och som skapar köplust. Du planerar, genomför och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och stöttar dina kollegor i det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Din profil och personlighet Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation/dekoratörsutbildning/visual merchandising och/eller flera års branschvana inom området. Du brinner för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är kreativ, duktig på att kommunicera och engagera andra, och är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart är du positiv, målinriktad samt flexibel och motiveras av goda försäljningsresultat. Att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt att du behärskar svenska och engelska, är en förutsättning. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi att du hör av dig! Vi erbjuder ett mycket spännande, stimulerande och omväxlande arbete i en bransch i ständig utveckling. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Sara Norberg på telefon 0320-10340. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 24 september.
Företag: KappAhl
Ort: Mark
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Visual Merchandiser - Kinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visual Merchandiser - Kinna

Hållbarhetsansvarig
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER HÅLLBARHETSANSVARIG MED FOKUS PÅ MILJÖ Vi söker en engagerad hållbarhetsansvarigmed intresse för miljöfrågor i kommersiell verksamhet.Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast, placerad på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar Som hållbarhetsansvarig har du en övergripande och samordnande roll för KappAhls miljöarbete. Du har ett starkt intresse för att arbeta med utveckling och implementering av företagets profilering inom området hållbar utveckling. Du ansvarar för miljöarbetet i enlighet med ISO 14001, bevakar miljölagstiftningen samt säkerställer relevant rapportering inom miljöområdet, internt och externt. Du förväntas driva ett aktivt förbättringsarbete och utarbeta strategier inom ansvarsområdet. Du ingår i ledningsgruppen för KappAhls hållbarhetsarbete och du rapporterar till HR- och informationsdirektören.  Din profil Vi söker dig med bred kunskap om miljö- och hållbarhetsfrågor med inriktning på kommersiell verksamhet. Du har relevant högskoleutbildning, t ex miljövetarprogrammet, och yrkeserfarenhet som ansvarig för miljöfrågor. Du arbetar självständigt, är drivande och affärsmässig. För att uppnå goda resultat ser du betydelsen av att samverka, såväl med interna funktioner som med externa aktörer inom området. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, eget ansvarstagande och ett proaktivt förhållningssätt. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av projektledning och upphandling är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mode/textilbranschen. Att du har mycket goda kunskaper i engelska är en förutsättning.  Din personlighet För att trivas i rollen är det viktigt att du är engagerad med stor drivkraft och initiativförmåga. Självklart är du utåtriktad, uppskattar att ha många kontaktytor och har genom din kommunikativa förmåga lätt för att samarbeta. Du uppskattar ett högt arbetstempo och du drivs av att skapa synliga resultat.  Kontaktuppgifter  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa Räftegård, HR- och Informationsdirektör, på telefon 031-771 5649. Din ansökan ser vi fram emot senast 16 september.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Hållbarhetsansvarig jobb, Hållbarhetsansvarig Mölndal, Hållbarhetsansvarig KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hållbarhetsansvarig

E-handelsansvarig
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER E-HANDELSANSVARIG Vi söker vi en erfaren E-Handelsansvarig med ansvar för att utveckla och driva KappAhls e-handel. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år (med möjlighet till förlängning) och är placerad på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar Ditt ansvar blir att driva och utveckla KappAhls e-handel. Du arbetar tillsammans med våra centrala funktioner inom marknad, inköp med flera och deltar aktivt i att skapa försäljning. Planera och administrera innehåll, kvalitetssäkra, upphandla tjänster, analysera statistik, arbeta med kampanjer och sökmotoroptimering samt betalningslösningar ingår i dina arbetsuppgifter. Din profil Vi söker dig med gedigen detaljhandelskunskap som brinner för e-handel, försäljning och mode. Förutom adekvat högskoleutbildning har du flera års erfarenhet av att driva och utveckla e-handel mot konsument och därmed en god förståelse för de affärsmässiga möjligheterna. Du är analytisk och självgående i ditt arbete, gillar att planera och organisera, och drivs av att finna effektiva och innovativa lösningar. Erfarenhet av projektledning är meriterande. Att du behärskar engelska är en förutsättning. Din personlighet Som person är du intresserad av omvärldens förändringar och har kapacitet att kontinuerligt utveckla och förbättra. Du är uthållig, har stor initiativförmåga och uppskattar att driva arbete i mål. En god pedagogisk och kommunikativ förmåga är en förutsättning för gott samarbete med andra funktioner och avdelningar. Självklart är du utåtriktad, smidig och har god samarbetsförmåga. Eftersom vår bransch är snabbrörlig är det viktigt att uppskatta ett högt tempo och kunna behålla lugnet i stressade situationer. Kontaktuppgifter  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Axelsson, CRM/Online Manager, på telefon 031-771 5579. Din ansökan ser vi fram emot senast 22 september.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga E-handelsansvarig jobb, E-handelsansvarig Mölndal, E-handelsansvarig KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: E-handelsansvarig

Ekonomiassistent
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER EKONOMIASSISTENT KappAhls ekonomiavdelning är ett s.k. Shared Service Center, där vi förutom den svenska verksamheten och koncernen totalt även hanterar våra utländska dotterbolags redovisning och bokslut. Avdelningen består av 16 medarbetare. Vi söker nu en erfaren och serviceinriktad ekonomiassistent för ett vikariat på ca 1 år med tillträde i januari 2014, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar I dina arbetsuppgifter ingår granskning och kontering av fakturor, leverantörsbetalningar, bokning av betalningar, avstämningar, diverse support, uppföljningar och sammanställningar till organisationen, m m. Dessutom ingår huvudansvaret för anläggningsregistret i merparten av dotterbolagen med avskrivningar, aktiveringar, utrangeringar och avstämningar. Din kompetens Du har, förutom ekonomisk utbildning på högskolenivå, erfarenhet av att arbeta med elektronisk hantering av leverantörsfakturor, kontoavstämningar samt anläggningsregister. Du har en god förståelse för gällande redovisningsprinciper, är van vid att arbeta med moderna ekonomisystem och är kunnig i Windows Office, primärt Excel. Erfarenhet från affärssystemet Jeeves är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska.  Din personlighet Att du är en lagspelare som tycker om att arbeta med människor och har en känsla för service är viktigt för oss. Som person är det avgörande att du är noggrann, självständig och drivande och att du har ett strukturerat och pedagogiskt arbetssätt. Stämmer beskrivningen ovan överens med dig vill vi gärna att du hör av dig till oss! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Carina Tjäder, redovisningschef Sverige & koncern, på telefon 031-771 57 48. Din ansökan ser vi fram emot senast den 20 oktober.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Mölndal, Ekonomiassistent KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Ekonom med inriktning finans/redovisning
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER EKONOM MED INRIKTNING FINANS/REDOVISNING KappAhls ekonomiavdelning är ett s.k. Shared Service Center, där vi förutom den svenska verksamheten och koncernen totalt även hanterar våra utländska dotterbolags redovisning och bokslut. Avdelningen består av 16 medarbetare. Vi söker nu en erfaren ekonom med inriktning ”finans” för ett vikariat på ca 1 år med tillträde i december 2013, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar Tjänsten innebär att du ansvarar för likviditets- och valutahanteringen inom koncernen samt den löpande redovisningen av denna. I dina arbetsuppgifter ingår bevakning av saldon, valutakonton, kontakter med banker, köp och försäljning av valutor, likviditetsprognoser, koncernöverföringar, valutaomräkningar samt redovisning av räntor. Dessutom ingår huvudansvaret för att driva den årsvisa budgetprocessen och sammanställningen av koncernbudgeten. Du kvalitetssäkrar siffrorna kopplat till dessa områden och bidrar till utveckling av nya rutiner. Analyser, avstämningar samt utredningar är andra arbetsuppgifter som åligger dig. Din kompetens Förutom civilekonomexamen, med inriktning finans, har du många års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvar. Du har en god förståelse för gällande redovisningsprinciper, är van vid att arbeta med moderna ekonomisystem och är kunnig i Windows Office, primärt Excel. Erfarenhet från affärssystemet Jeeves är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska. Din personlighet För att trivas i rollen är det viktigt att du är en lagspelare som samtidigt är självgående med hög integritet. Du är analytisk och noggrann med stor drivkraft och initiativförmåga. Självklart är du utåtriktad, uppskattar att ha många kontaktytor och har genom din kommunikativa förmåga lätt för att samarbeta. Du måste uppskatta ett högt arbetstempo och kunna behålla lugnet och din goda förmåga att planera och organisera även i stressade situationer. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Charlotte Warén, ekonomichef, på telefon 031-771 55 13. Din ansökan ser vi fram emot senast den 20 oktober.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom med inriktning finans/redovisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom med inriktning finans/redovisning

Säljare - Hässleholm
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 SÄLJARE – HÄSSLEHOLM Till vår butik i Hässleholm söker vi en säljare med stort intresse och kunskap om mode och trender och som älskar försäljning och service! Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 timmar/vecka med tillträde den 1 december Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som säljare är att arbeta säljande och serviceinriktat för en trevlig butik med nöjda kunder. Arbetet innebär försäljning och service till kund, samt exponering och hantering av varor i butiken. Din profil och personlighet Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom service/handel. Du har den rätta känslan för kundservice och mode och tycker verkligen om att arbeta med människor. Initiativrik, flexibel och positiv är egenskaper som förknippas med dig som person. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta butikschef Thord Ohlander på telefon 070-441 37 31. Din ansökan ser vi fram emot senast 18 oktober.
Företag: KappAhl
Ort: Hässleholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare - Hässleholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare - Hässleholm

Koncerncontroller/IR ansvarig
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER KONCERNCONTROLLER/IR ANSVARIG   KappAhl söker nu en erfaren och affärsinriktad koncerncontroller som också blir ansvarig för IR. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar Som koncerncontroller ansvarar du för att övergripande och strategiskt bygga upp, driva och utveckla ansvarsområdet. Du arbetar fram beslutsunderlag, sammanställer och analyserar ekonomiskt material och bearbetar ekonomisk information inom försäljning och marknad. Du arbetar fram finansiella rapporter och presentationer i samband med månads- och kvartalsrapporter. Du identifierar och leder koncerngemensamma projekt. Du arbetar nära VD och ledning och rapporterar direkt till CFO. Din kompetens Du är civilekonom, alternativt civilingenjör, med utpräglat finansiellt intresse. Du är en internationellt erfaren business controller, gärna med erfarenhet från börsnoterat bolag. Du är kommunikativ och kan framgångsrikt presentera ekonomisk information i tal och skrift. Att du behärskar svenska och engelska obehindrat är en förutsättning. Du har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint samt vana av att bearbeta information ur olika affärssystem. Din personlighet Du är en affärsorienterad och utåtriktad person med kapacitet att driva utveckling och förbättringar. Du är analytisk och strukturerad samtidigt som du har ett strategiskt förhållningssätt. Du har en prestigelös inställning, är en god kommunikatör och har en god samarbetsförmåga. Du prioriterar och organiserar arbetet utifrån arbetsbelastning, verksamhetsmål och tidplaner. Du uppskattar ett högt arbetstempo och behåller lugnet och din goda förmåga att planera och organisera även i stressade situationer. Stämmer beskrivningen ovan överens med dig vill vi gärna att du hör av dig till oss! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anders Düring, CFO, på telefon 031-771 55 00. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 30 oktober.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Koncerncontroller/IR ansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Koncerncontroller/IR ansvarig

Area Visual Merchandiser - Malmö
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 AREA VISUAL MERCHANDISER – MALMÖ Vi söker en Area Visual Merchandiser med placering i Malmö som brinner för mode och försäljning! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i januari eller enligt överenskommelse. Ditt ansvar Som Area Visual Merchandiser på KappAhl är ditt övergripande mål att genom visual merchandising stödja försäljning i KappAhls butiker. Din huvuduppgift är att genom utbildning och träning av butikspersonal samt uppföljning skapa attraktiva och säljande butiksmiljöer i enlighet med KappAhls butikskoncept. Tillsammans med Country Visual Merchandiser och Area Manager analyserar, planerar och implementerar du förbättringsåtgärder inom visual merchandising i ditt geografiska ansvarsområde. Arbetet innebär resor, främst i södra Sverige. Din profil och personlighet Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation/visual merchandising och eller flera års branschvana inom området. Förutom stor erfarenhet av detaljhandeln besitter du expertkunskaper inom visual merchandising och har tidigare erfarenhet av ledande roller. Du gillar att utbilda, är duktig på att kommunicera och engagera andra och van vid att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart brinner du för mode, är organiserad samt målinriktad och motiveras av goda försäljningsresultat. Vidare uppskattar du att arbeta i ett högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Att du behärskar svenska och engelska samt har grundläggande IT kunskaper ser vi som en självklarhet. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi att du hör av dig! Vi erbjuder ett mycket spännande, stimulerande och omväxlande arbete i en bransch i ständig utveckling. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Country Visual Merchandiser Cecilia Lundkvist på 073-071 21 25. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 11 november.
Företag: KappAhl
Ort: Malmö
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Area Visual Merchandiser - Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Area Visual Merchandiser - Malmö

Area Visual Merchandiser - Stockholm
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 AREA VISUAL MERCHANDISER (Vik) – STOCKHOLM Vi söker en Area Visual Merchandiser med placering i Stockholm som brinner för mode och försäljning! Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde snarast och gäller fram till den 31 augusti. Ditt ansvar Som Area Visual Merchandiser på KappAhl är ditt övergripande mål att genom visual merchandising stödja försäljning i KappAhls butiker. Din huvuduppgift är att genom utbildning och träning av butikspersonal samt uppföljning skapa attraktiva och säljande butiksmiljöer i enlighet med KappAhls butikskoncept. Tillsammans med Country Visual Merchandiser och Area Manager analyserar, planerar och implementerar du förbättringsåtgärder inom visual merchandising i ditt geografiska ansvarsområde. I arbetet ingår resor. Din profil och personlighet Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation/visual merchandising och eller flera års branschvana inom området. Förutom stor erfarenhet av detaljhandeln besitter du expertkunskaper inom visual merchandising och har tidigare erfarenhet av ledande roller. Du gillar att utbilda, är duktig på att kommunicera och engagera andra och van vid att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart brinner du för mode, är organiserad samt målinriktad och motiveras av goda försäljningsresultat. Vidare uppskattar du att arbeta i ett högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Att du behärskar svenska och engelska samt har grundläggande IT kunskaper ser vi som en självklarhet. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi att du hör av dig! Vi erbjuder ett mycket spännande, stimulerande och omväxlande arbete i en bransch i ständig utveckling. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Country Visual Merchandiser Cecilia Lundkvist på 073-071 21 25. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 11 november.
Företag: KappAhl
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Area Visual Merchandiser - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Area Visual Merchandiser - Stockholm

Butikssäljare (studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm
KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 RetailPoolen söker: Butikssäljare (Studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm Din huvuduppgift som säljare är att arbeta säljande och serviceinriktat för en trevlig butik med nöjda kunder. Arbetet innebär försäljning och service till kund, samt exponering och hantering av varor i butiken. Du har den rätta känslan för kundservice och mode och tycker verkligen om att arbeta med människor. Initiativrik, flexibel och positiv är egenskaper som förknippas med dig som person. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning. Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare både i kassan och på golvet. Då tjänsten är en behovsanställning så bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel. Vi söker dig som - Är student och har minst 1 år kvar på dina studier - Har gått ut gymnasiet - Är stresstålig - Kan arbeta oregelbundna tider - Är flexibel och kan hoppa in även på andra uppdrag - Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt helg Det är ett krav att du är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier. Skriv tydligt i din ansökan vad du studerar och hur lång tid du har kvar på dina studier. Start: Löpande efter uppdrag Omfattning: Extra vid behov Plats: Stockholms län Lön: Timlön enligt kollektivavtal Vid anställning hos RetailPoolen begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail.
Företag: Retail Knowledge
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare (studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare (studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm

Passformsmodell Dam stl 50
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER PASSFORMSMODELL DAM STL 50   Vill du vara med och utveckla vår passform till den allra bästa? Till vår XLNT kollektion söker vi en kvinnlig passformsmodell i storlek 50 för avprovning av plagg inför kommande säsonger. Provning sker regelbundet 3 - 4 gånger i månaden på dagtid, och då ca två timmar/gång, på vårt huvudkontor på Idrottsvägen 14 i Mölndal.  Att vara passformsmodell innebär att du fungerar som en ”levande provdocka”. Vi provar av i ett provrum tillsammans med ett team av inköpare, designers och mönsterkonstruktörer för att bedöma passform och utseende på våra nya kollektioner. Det krävs en del tålamod då vi ska diskutera och bestämma vad som ska göras med plaggen som du provar. Du förekommer inte på några bilder och deltar inte heller på någon visning av kläder i något sammanhang, är alltså ej ”fotomodell” eller ”mannekäng”. Du är 25 - 45 år och har följande mått: *          Längd 168-172 cm *          Bystvidd 116 cm *          Midja 101 cm *          Stuss 122 cm (mäts ca 20 cm nedanför midjan) Kontaktuppgifter Intresserade ombeds att snarast skicka en kortfattad ansökan med exakta mått samt ålder via e-post till: Lotta.Matkaselka@kappahl.com. Frågor besvaras av Lotta Matkaselkä, mönsterkonstruktör, på 031-771 5759. Välkommen med din ansökan!
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Passformsmodell Dam stl 50 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passformsmodell Dam stl 50

Produktionsledare, Utlastning - Distributionscentralen
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 Till vårt team för Utlastning på DC, en av Europas effektivaste distributions centraler, söker vi nu en erfaren produktionsledare som brinner för att driva produktion med hög kvalitet och produktivitet! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt ök. I tjänsten ingår arbete på kvällstid/söndag var 3-4:e vecka, i övrigt är tjänsten på dagtid. Ditt ansvar Som Produktionsledare ansvarar du för att leda och driva den dagliga verksamheten på avdelningen. Befattningen omfattar personalansvar. Att coacha våra duktiga medarbetare är en av dina viktigaste uppgifter. Som chef har du ansvar för att planera bemanning och dagligt arbete samtidigt som du skall ta en aktiv del i det operativa arbetet. I arbetet ingår att driva förändringar och utveckling samt delta i utvecklingsprojekt. Du rapporterar till vår Produktionschef på DC.  Din profil Du har tidigare erfarenhet av personalansvar inom lager. Du har förmåga att förmedla budskap och information på ett enkelt och tydligt sätt och har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Att du behärskar Microsoft Office samt är flytande i svenska är en förutsättning. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Din personlighet Du är en affärsmässig och utåtriktad person med ett strategiskt förhållningssätt, stor drivkraft och initiativförmåga. Du har tydliga ledaregenskaper, bygger förtroendefulla relationer, har en modern syn på ledarskap och är duktig på att skapa engagemang och motivation. Att du trivs med att arbeta i team och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt ser vi som självklart.  Kontaktuppgifter  Är du intresserad av tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Lars-Anders Johansson, på tel. 031-771 5639.  Din skriftliga intresseanmälan ser vi fram emot senast den 24/11-2013
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare, Utlastning - Distributionscentralen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare, Utlastning - Distributionscentralen

Underhållsansvarig
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 KAPPAHL SÖKER UNDERHÅLLSANSVARIG Vi söker nu en driven underhållsansvarig med ansvar för KappAhls lokaler och fastigheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Mölndal med tillträde snarast efter överenskommelse. Ditt ansvar Som underhållsansvarig är du övergripande ansvarig för att KappAhls underhållsarbete ska leda till säkra arbetsplatser och effektivt nyttjande av resurser. Du fastställer riktlinjer för löpande drift och underhåll av både KappAhls huvudkontor och butiksnät i Sverige och ansvarar också för upphandling av externa tjänster. För våra svenska butiker ansvarar du för skötselföreskrifter, upphandlar entreprenader, material samt serviceavtal. För huvudkontoret är du rådgivande i frågor om den fysiska arbetsmiljön samt ergonomiska hjälpmedel, upphandlar kontorsmöbler och inredning. Du ansvarar också för att upphandla och hantera det löpande underhållet av fastighet, maskinpark och teknisk utrustning. Befattningen har budgetansvar och innebär en del resor inom Sverige. Din kompetens Förutom ingenjörsutbildning, företrädesvis inom el eller VVS, har du några års tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du är processorienterad, kostnadsmedveten, har god vana av upphandling av avtal och har erfarenhet kring projektledning. Att du har mycket goda kunskaper i excel, svenska och engelska är en förutsättning. Din personlighet Du är en affärsmässig person med kapacitet att driva utveckling och förbättringar. Du är analytisk och strukturerad samtidigt som du har ett strategiskt förhållningssätt och står för professionalism och hög service. Du har en prestigelös inställning, god samarbetsförmåga och uppskattar många kontaktytor. Du prioriterar och organiserar arbetet utifrån arbetsbelastning, verksamhetsmål och tidplaner. Du uppskattar ett högt arbetstempo och behåller lugnet och din goda förmåga att planera och organisera även i stressade situationer. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi gärna att du hör av dig! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Hans Jepson, expansionschef, på telefon 070-5587078. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 14 december.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållsansvarig jobb, Underhållsansvarig Mölndal, Underhållsansvarig KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållsansvarig

Passformsmodell Dam stl 38
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. KAPPAHL SÖKER PASSFORMSMODELL  I STL 38   Vill du vara med och utveckla vår passform till den allra bästa? Vi söker en kvinnlig passformsmodell i storlek 38 för avprovning av plagg inför kommande säsonger. Provning sker regelbundet två gånger i veckan på dagtid, ca två timmar/gång, på vårt huvudkontor på Idrottsvägen 14 i Mölndal.   Att vara passformsmodell innebär att du fungerar som en ”levande provdocka”. Vi provar av i ett provrum tillsammans med ett team av inköpare, designers och mönsterkonstruktörer för att bedöma passform och utseende på våra nya kollektioner. För att trivas som passformsmodell krävs en del tålamod då teamet lägger mycket tid på att diskutera vad som ska göras med plaggen som du provar. Obs! Du förekommer inte på några bilder och deltar inte på någon visning av kläder i något sammanhang, är alltså inte ”fotomodell” eller ”mannekäng”.   Du är 25 - 45 år och har följande mått: * Längd 168-172 cm * Bystvidd 89-91 cm * Midja 73 cm * Stuss 96 cm (mäts ca 20 cm nedanför midjan) Kontaktuppgifter Intresserade ombeds att snarast skicka en kortfattad ansökan med exakta mått samt ålder via e-post till: \xC2_milena.dolenac@kappahl.com. Frågor besvaras på 031-771 5706. Välkommen med din ansökan senast 19/12.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Passformsmodell Dam stl 38 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passformsmodell Dam stl 38

Strategic Window Stylist
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. KAPPAHL SÖKER STRATEGIC WINDOW STYLIST Till vår marknadsavdelning söker vi en Strategic Window Stylist som brinner för kommersiellt mode och styling! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i januari 2014, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar Du ingår i vårt Visual merchandising team på koncernnivå som ansvarar för KappAhls VM-strategier och taktiska planer. Ditt ansvar är att skapa kommersiella kampanjgenomförande med högsta kreativa och kommersiella nivå i skyltfönster och butik. Du ansvarar också för företagets styling i skyltfönster och butik. Tillsammans med övriga i VM-teamet, och genom starkt samarbete med marknadsateljé och inköpsavdelningarna ansvarar du för att planera, driva, säkerställa och följa upp att skyltfönster- samt kampanjgenomförande i butik är de mest säljande, inspirerande och trafikskapande i branschen. Utbildning samt all löpande information ingår som en naturlig del av ditt uppdrag. Din kompetens/profil Du är en av de bästa i branschen när det gäller att skapa kommersiell och inspirerande styling, varuvisning och kampanjgenomförande. Förutom en dekoratörs-/VM/stylistutbildning på hög nivå har du dokumenterad erfarenhet av att driva utveckling och förbättringsarbete inom styling/VM. Du har lång erfarenhet på ledande befattning inom styling/VM i ett kedjekoncept på regions- eller landsnivå. Du är strategisk och har helhetsperspektiv och är van att leda ditt eget arbete mot övergripande mål. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är skicklig på att förmedla budskap både muntligt och skriftligt för att skapa engagemang och motivation. Du behärskar engelska och har mycket goda kunskaper i Indesign, Illustrator, PhotoShop samt Sketch up. Din personlighet Du är en drivande person som stimuleras av goda försäljningsresultat och ett högt tempo. Du är en kommersiell, kreativ, målinriktad person med flexibel och prestigelös inställning. Du vågar ta okonventionella grepp för att driva arbetet framåt och lösa utmaningar på ett effektivt sätt. Via aktiv omvärldsbevakning är du uppdaterad vad gäller mode, trender och vad som händer i branschen. Att du trivs med att arbeta i team för att nå effektivitet och helhetslösningar ser vi som självklart.  Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Camilla Wernlund, konceptchef, på telefon 031-771 55  00. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 22/12.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Strategic Window Stylist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategic Window Stylist

Visual merchandiser - Gottsunda, Uppsala
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. VISUAL MERCHANDISER – UPPSALA, GOTTSUNDA   Till vår butik i Gottsunda, Uppsala, söker vi en visual merchandiser (VM) som brinner för mode och trender! Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30/vecka med tillträde snarast efter överenskommelse. Ditt ansvar Som visual merchandiser (VM) på KappAhl ansvarar du för att förverkliga KappAhls varuvisningskoncept och för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och som skapar köplust. Du planerar, genomför och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och stöttar dina kollegor i det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Din profil och personlighet Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation/dekoratörsutbildning/visual merchandising och/eller flera års branschvana inom området. Du brinner för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är kreativ, duktig på att kommunicera och engagera andra, och är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart är du positiv, målinriktad samt flexibel och motiveras av goda försäljningsresultat. Att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt att du behärskar svenska och engelska, är en förutsättning. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi att du hör av dig! Vi erbjuder ett mycket spännande, stimulerande och omväxlande arbete i en bransch i ständig utveckling. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Helena Blixt på telefon 018-401580. Din ansökan ser vi fram emot senast den 26 januari.
Företag: KappAhl
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Visual merchandiser - Gottsunda, Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visual merchandiser - Gottsunda, Uppsala

Säljare - Ulricehamn
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. SÄLJARE – ULRICEHAMN Till vår butik i Ulricehamn söker vi en säljare med stort intresse och kunskap om mode och trender och som älskar försäljning och service! Tjänsten är ett vikariat på 20 timmar/vecka med tillträde den 31 mars, varaktighet ca ett år. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som säljare är att arbeta säljande och serviceinriktat för en trevlig butik med nöjda kunder. Arbetet innebär försäljning och service till kund, samt exponering och hantering av varor i butiken. Din profil och personlighet Vi söker dig med några års tidigare erfarenhet av arbete inom service/handel, företrädesvis inom modebranschen. Du har den rätta känslan för kundservice och mode och tycker verkligen om att arbeta med människor. Initiativrik, flexibel och positiv är egenskaper som förknippas med dig som person. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta butikschef Ulrica Jacobsson, på telefon 0321-128 80. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 4 februari.
Företag: KappAhl
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare - Ulricehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare - Ulricehamn

Ekonomiassistent
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. KAPPAHL SÖKER EKONOMIASSISTENT/ BUTIKSREDOVISNING Vi söker nu en erfaren och serviceinriktad ekonomiassistent för en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar KappAhls ekonomiavdelning är ett s.k. Shared Service Center, där vi förutom den svenska verksamheten och koncernen totalt även hanterar våra utländska dotterbolags redovisning och bokslut. Avdelningen består av 16 medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår butiks-/ kassaredovisning för de svenska butikerna, granskning och kontering av bank-/ kortfiler, kontoavstämningar, samt bokslutsarbete. Dessutom ingår ansvar för granskning och uppföljning av reseräkningar. Utöver detta innebär rollen också delaktighet i vissa projekt, bidra med diverse support, uppföljningar, analyser och sammanställningar till organisationen, m m.  Din kompetens Du har, förutom ekonomisk utbildning på högskolenivå, några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt vana vid större transaktionsflöden. Du har en god förståelse för gällande redovisningsprinciper, är van vid att arbeta med moderna ekonomisystem och är kunnig i Windows Office, primärt Excel. Erfarenhet från affärssystemet Jeeves är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska.  Din personlighet Att du är en lagspelare som tycker om att arbeta med människor och har en känsla för service är viktigt för oss. Som person är det avgörande att du är noggrann, självständig och drivande och att du har ett strukturerat och pedagogiskt arbetssätt. Stämmer beskrivningen ovan överens med dig vill vi gärna att du hör av dig till oss! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Carina Tjäder, redovisningschef Sverige & koncern, på telefon 031-771 57 48. Din ansökan ser vi fram emot senast den 2 februari.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Mölndal, Ekonomiassistent KappAhl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Butikschef - Norrköping
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. BUTIKSCHEF – NORRKÖPING, Mirum Galleria   Till vår butik i Mirum Galleria, Norrköping, söker vi en butikschef med stort intresse för mode och trender och som älskar försäljning och service! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 april eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som butikschef är att skapa en säljande butik med engagerade och motiverade medarbetare. Du leder och coachar medarbetarna i butiken och driver arbetet mot uppsatta mål. Tillsammans utgör ni ett vinnande team som arbetar målinriktat för nöjda kunder. Till ditt stöd har du en regionchef och en organisation med butikschefskollegor som träffas regelbundet. Din kompetens och personlighet Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom detaljhandeln, företrädesvis inom mode. Du har en välutvecklad känsla för marknaden, mode och trender samt förstår betydelsen av varuvisning. Självfallet har du ett resultatinriktat arbetssätt och erfarenhet av att driva försäljningsfrågor. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning och/eller vidareutbildning inom detaljhandel eller ekonomi. Att du behärskar svenska och engelska och har goda datakunskaper är en förutsättning.  Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder dig en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt arbete! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Patrik Asperot, via mobil 070-773 12 91. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 2 februari.
Företag: KappAhl
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef - Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef - Norrköping

Butikssäljare (Studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm
KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 RetailPoolen söker: Butikssäljare (Studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm Din huvuduppgift som säljare är att arbeta säljande och serviceinriktat för en trevlig butik med nöjda kunder. Arbetet innebär försäljning och service till kund, samt exponering och hantering av varor i butiken. Du har den rätta känslan för kundservice och mode och tycker verkligen om att arbeta med människor. Initiativrik, flexibel och positiv är egenskaper som förknippas med dig som person. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning. Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare både i kassan och på golvet. Då tjänsten är en behovsanställning så bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel. Vi söker dig som - Är student och har minst 1 år kvar på dina studier - Har gått ut gymnasiet - Är stresstålig - Kan arbeta oregelbundna tider - Är flexibel och kan hoppa in även på andra uppdrag - Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt helg Det är ett krav att du är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier. Skriv tydligt i din ansökan vad du studerar och hur lång tid du har kvar på dina studier. Start: Löpande efter uppdrag Omfattning: Extra vid behov Plats: Stockholms län Lön: Timlön enligt kollektivavtal Vid anställning hos RetailPoolen begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail.
Företag: Retail Knowledge
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare (Studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare (Studenter) - KappAhls bemanningspool, Stockholm

Passformsmodell Dam stl 50
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. KAPPAHL SÖKER PASSFORMSMODELL DAM STL 50 Vill du vara med och utveckla vår passform till den allra bästa? Till vår XLNT kollektion söker vi en kvinnlig passformsmodell i storlek 50 för avprovning av plagg inför kommande säsonger. Provning sker regelbundet 2 gånger i veckan på dagtid, ca två timmar/gång, på vårt huvudkontor på Idrottsvägen 14 i Mölndal. Att vara passformsmodell innebär att du fungerar som en ”levande provdocka”. Vi provar av i ett provrum tillsammans med ett team av inköpare, designers och mönsterkonstruktörer för att bedöma passform och utseende på våra nya kollektioner. Det krävs en del tålamod då vi ska diskutera och bestämma vad som ska göras med plaggen som du provar. Du förekommer inte på några bilder och deltar inte heller på någon visning av kläder i något sammanhang, är alltså ej ”fotomodell” eller ”mannekäng”. Du är 25 - 45 år och har följande mått: *          Längd 168-172 cm *          Bystvidd 116 cm *          Midja 101 cm *          Stuss 122 cm (mäts ca 20 cm nedanför midjan)   Kontaktuppgifter Intresserade ombeds att snarast skicka en kortfattad ansökan med exakta mått samt ålder via e-post till: Lotta.Matkaselka@kappahl.com. Frågor besvaras på 031-771 5759. Välkommen med din ansökan!
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Passformsmodell Dam stl 50 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passformsmodell Dam stl 50

Area Visual Merchandiser - Syd
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. AREA VISUAL MERCHANDISER – MALMÖ Till vår region Syd söker vi en Area Visual Merchandiser som brinner för försäljning och mode! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö, med tillträde snarast enligt överenskommelse. Ditt ansvar Ditt övergripande mål som Area Visual Merchandiser är att genom visual merchandising stödja försäljning i KappAhls butiker. Din huvuduppgift är att genom utbildning och träning av butikspersonal samt uppföljning skapa attraktiva och säljande butiksmiljöer i enlighet med KappAhls butikskoncept. Tillsammans med Country Visual Merchandiser och Area Manager analyserar, planerar och implementerar du förbättringsåtgärder inom visual merchandising i ditt geografiska ansvarsområde. Arbetet innebär resor, främst i södra Sverige. Din profil och personlighet Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation/visual merchandising och som har flera års branschvana inom området. Förutom stor erfarenhet av detaljhandeln besitter du expertkunskaper inom visual merchandising och har tidigare erfarenhet av ledande roller. Du gillar att utbilda, är duktig på att kommunicera och engagera andra, och är van vid att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart brinner du för mode, är organiserad, målinriktad och motiveras av goda försäljningsresultat. Vidare uppskattar du att arbeta i ett högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Att du behärskar svenska och engelska samt har grundläggande IT kunskaper ser vi som en självklarhet. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Country Visual Merchandiser Cecilia Lundkvist på 073-071 21 25. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 16 februari.
Företag: KappAhl
Ort: Malmö
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Area Visual Merchandiser - Syd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Area Visual Merchandiser - Syd

Area Visual Merchandiser - Väst
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. AREA VISUAL MERCHANDISER – GÖTEBORG Till vår region Väst söker vi en Area Visual Merchandiser som brinner för försäljning och mode! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Mölndal, med tillträde snarast enligt överenskommelse. Ditt ansvar Ditt övergripande mål som Area Visual Merchandiser är att genom visual merchandising stödja försäljning i KappAhls butiker. Din huvuduppgift är att genom utbildning och träning av butikspersonal samt uppföljning skapa attraktiva och säljande butiksmiljöer i enlighet med KappAhls butikskoncept. Tillsammans med Country Visual Merchandiser och Area Manager analyserar, planerar och implementerar du förbättringsåtgärder inom visual merchandising i ditt geografiska ansvarsområde. Arbetet innebär resor, främst i västra Sverige. Din profil och personlighet Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation/visual merchandising och som har flera års branschvana inom området. Förutom stor erfarenhet av detaljhandeln besitter du expertkunskaper inom visual merchandising och har tidigare erfarenhet av ledande roller. Du gillar att utbilda, är duktig på att kommunicera och engagera andra, och är van vid att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart brinner du för mode, är organiserad, målinriktad och motiveras av goda försäljningsresultat. Vidare uppskattar du att arbeta i ett högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Att du behärskar svenska och engelska samt har grundläggande IT kunskaper ser vi som en självklarhet. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Country Visual Merchandiser Cecilia Lundkvist på 073-071 21 25. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 16 februari.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Area Visual Merchandiser - Väst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Area Visual Merchandiser - Väst

Passformsmodell Dam stl 50
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. KAPPAHL SÖKER PASSFORMSMODELL DAM STL 50 Vill du vara med och utveckla vår passform till den allra bästa? Till vår XLNT kollektion söker vi en kvinnlig passformsmodell i storlek 50 för avprovning av plagg inför kommande säsonger. Provning sker regelbundet 2 gånger i veckan på dagtid, ca två timmar/gång, på vårt huvudkontor på Idrottsvägen 14 i Mölndal. Att vara passformsmodell innebär att du fungerar som en ”levande provdocka”. Vi provar av i ett provrum tillsammans med ett team av inköpare, designers och mönsterkonstruktörer för att bedöma passform och utseende på våra nya kollektioner. Det krävs en del tålamod då vi ska diskutera och bestämma vad som ska göras med plaggen som du provar. Du förekommer inte på några bilder och deltar inte heller på någon visning av kläder i något sammanhang, är alltså ej ”fotomodell” eller ”mannekäng”. Du är 25 - 45 år och har följande mått: *          Längd 168-172 cm *          Bystvidd 116 cm *          Midja 101 cm *          Stuss 122 cm (mäts ca 20 cm nedanför midjan) Kontaktuppgifter Intresserade ombeds att snarast skicka en kortfattad ansökan med exakta mått samt ålder via e-post till: Lotta.Matkaselka@kappahl.com. Frågor besvaras på 031-771 5759. Välkommen med din ansökan!
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Passformsmodell Dam stl 50 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passformsmodell Dam stl 50

Säljare - Töcksfors
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. SÄLJARE - TÖCKSFORS Till vår butik i Töcksfors söker vi två säljare med stort intresse och kunskap inom försäljning och service och som älskar mode och trender. Tjänsterna är sommarvikariat på 20 tim/vecka med tillträde i mitten på juni och slutdatum i mitten på augusti med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som säljare är att arbeta service- och försäljningsinriktat för en inbjudande butik med nöjda kunder. Arbetet innebär försäljning och service till kund, samt exponering och hantering av varor i butiken. Din profil och personlighet Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom service/handel. Det är viktigt att du som person är intresserad av service, försäljning, teamarbete och är bra på att hantera stressfyllda situationer i en fartfylld, rolig och social miljö. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta butikschef Carolin Olsson på telefon 0573-219 90. Din ansökan ser vi fram emot senast den 23 mars.
Företag: KappAhl
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare - Töcksfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare - Töcksfors

Butikschef Mariestad
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. BUTIKSCHEF – MARIESTAD Till vår butik i Mariestad söker vi en butikschef med stort intresse för mode och trender och som älskar försäljning och service! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i juni eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som butikschef är att skapa en säljande butik med engagerade och motiverade medarbetare. Du leder och coachar medarbetarna i butiken och driver arbetet mot uppsatta mål. Tillsammans utgör ni ett vinnande team som arbetar målinriktat för nöjda kunder. Till ditt stöd har du en regionchef och en organisation med butikschefskollegor som träffas regelbundet. Din kompetens och personlighet Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom detaljhandeln, företrädesvis inom mode. Du har en välutvecklad känsla för marknaden, mode och trender samt förstår betydelsen av varuvisning. Självfallet har du ett resultatinriktat arbetssätt och erfarenhet av att driva försäljningsfrågor. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning och/eller vidareutbildning inom detaljhandel eller ekonomi. Att du behärskar svenska och engelska och har goda datakunskaper är en förutsättning. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder dig en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt arbete! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Damir Prispilovic, via mobil 070-471 55 62. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast 2014-04-06. KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com.
Företag: KappAhl
Ort: Mariestad
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef Mariestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef Mariestad

Butikschef Skövde
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. BUTIKSCHEF – SKÖVDE, Elins Esplanad Till vår butik i Skövde, Elins Esplanad söker vi en butikschef med stort intresse för mode och trender och som älskar försäljning och service! Tjänsten är ett vikariat med tillträde i september eller enligt överenskommelse och gäller ett år. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som butikschef är att skapa en säljande butik med engagerade och motiverade medarbetare. Du leder och coachar medarbetarna i butiken och driver arbetet mot uppsatta mål. Tillsammans utgör ni ett vinnande team som arbetar målinriktat för nöjda kunder. Till ditt stöd har du en regionchef och en organisation med butikschefskollegor som träffas regelbundet. Din kompetens och personlighet Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom detaljhandeln, företrädesvis inom mode. Du har en välutvecklad känsla för marknaden, mode och trender samt förstår betydelsen av varuvisning. Självfallet har du ett resultatinriktat arbetssätt och erfarenhet av att driva försäljningsfrågor. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning och/eller vidareutbildning inom detaljhandel eller ekonomi. Att du behärskar svenska och engelska och har goda datakunskaper är en förutsättning. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder dig en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt arbete! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Damir Prispilovic, via mobil 070-471 55 62. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast 2014-04-06
Företag: KappAhl
Ort: Skövde
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef Skövde


Sök lediga jobb KappAhl

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se