Karisma Rekrytering AB jobb - lediga jobb

Karisma Rekrytering AB jobb Karisma Rekrytering AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Karisma Rekrytering AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Karisma Rekrytering AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid.- Huddinge

 2. Försäljningsingenjör / Serviceingenjör- Helsingborg

 3. Försäljnings- och marknadsrepresentant- Stockholm

 4. Försäljnings- och marknadsrepresentant- Stockholm

 5. Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid.- Ospecificerad arbetsort

 6. Ekonomiassistent / Redovisningsekonom- Haninge

 7. Säljare av byggprodukter- Sundbyberg

 8. Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid.- Stockholm

 9. Byggnadstekniker/Kalkylator- Sundbyberg

 10. Servicetekniker/Montör/Säljare- Upplands Väsby

 11. Försäljnings- och marknadsrepresentant- Stockholm

 12. Vi söker nu en kalkylerare/offertskrivare- Huddinge

 13. Tekniker Styr & Regler- Helsingborg

 14. Säljare av byggprodukter- Sundbyberg

 15. Ekonomiansvarig på halvtid.- Stockholm

 16. Driven och serviceinriktad administratör med marknadsföringsintresse- Huddinge

 17. Biträdande jurist- Stockholm

 18. Trainee för lager- och verkstadsarbete- Vallentuna

 19. Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri- Stockholm

 20. Trainee- Stockholm

 21. Kundansvarig / Administratör- Haninge

 22. Elektriker med minst 2 års erfarenhet- Huddinge

 23. Trainee- Stockholm

 24. Servicetekniker/Montör/Säljare- Upplands Väsby

 25. Elektriker med minst 2 års erfarenhet- Huddinge

 26. Vibrationstekniker / Byggnadsingenjör- Stockholm

 27. Serviceingenjör / Försäljningsingenjör Styr & Regler- Helsingborg

 28. Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri- Stockholm

 29. TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI- Huddinge

 30. Besiktningsman / Byggnadsingenjör- Stockholm

 31. Junior studievägledare & säljare- Stockholm

 32. ERFAREN CNC-OPERATÖR- Vallentuna

 33. Biträdande jurist- Stockholm

 34. Serviceingenjör / Försäljningsingenjör Styr & Regler- Helsingborg

 35. Junior innesäljare och administratör- Stockholm

 36. TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI- Täby

 37. Elektriker med minst 2 års erfarenhet- Huddinge

 38. Administratör / Koordinator / Backoffice- Huddinge

 39. Trainee som Servicetekniker/Montör/Säljare- Upplands Väsby

 40. Erfaren Ordermotttagare/Administratör- Huddinge


Mer beskrivning

Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid.
Mark & Landskapsteknik AB är ett företag om ca 15 anställda, beläget i Aspudden. Företaget utför ett komplett register av trädgårdstjänster innefattande allt från planering och projektering av trädgårdsanläggningar till trädgårdsskötsel, trädgårdsdesign, trädvård mm. Företaget har sina lokaler i Aspudden. För mer info se www.markochlandskap.se Vi söker nu en:   Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid Du kommer att vara ansvarig för vår ekonomiavdelning. Befattningen innebär allt från löpande bokföring, skatter, löner samt reskontra. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligeter och ju mer du kommer in i arbetet ju mer kommer det även att innefatta redovisning och att ta fram ekonomiska rapporter. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och som har arbetat i en ekonomibefattning med stort eget ansvar. Det är viktigt att du är bra på att ”serva” både internt och externt och kan ta egna initiativ när det gäller att se till företagets bästa.   I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. kontaktperson är agneta Ståhl som du når på 0706-501940. Du ansöker direkt på www.karisma.se senast den 31/7.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid.

Försäljningsingenjör / Serviceingenjör
För kunds räkning söker vi nu en: Försäljningsingenjör / Serviceingenjör Tjänsten är en deltidstjänst på 50 % med placeringsort Helsingborg med arbetsområde inom Skåne län. Vi välkomnar gärna seniora sökande med lång erfarenhet inom branschen. Du har erfarenhet av  produktförsäljning eller är projektledare alternativt jobbat med serviceinstallationer under lång tid inom styr och regler eller jobbar med det nu. Exempel på varumärken som du kommit i kontakt med kan vara: Siemens, Regin, Honeywell, Sauter, Produal, Schneider, Thermocon-Danelko AB eller Power it (Diana). Du är serviceminded och mycket lyhörd för kunders behov och sätter alltid kunden i centrum. Din arbetsuppgift är att utveckla företagets Skåneområde från sin nuvarande position till nya dimensioner. Det krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska samt körkort och tillgång till egen bil. Vi erbjuder en mycket intressant utmaning med goda anställningsvillkor i en intressant marknad med stor utvecklingspotential. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 1 oktober.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningsingenjör / Serviceingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningsingenjör / Serviceingenjör

Försäljnings- och marknadsrepresentant
Bano Sverige AB är ett innovativt företag som levererar special inredning till badrum speciellt anpassade för äldre personer och personer med funktionshinder. Vår vision är ett badrum som reducerar vårdarens belastning och förbättrar den boendes livskvalitet. Bano konceptet är utvecklat i samarbete med hälsovårdspersonal och industridesigner och har vunnit internationellt erkännande. Bano är marknadsledare på den norska marknaden och  är idag etablerat i flera länder med kontor i Bergen, Stockholm, Köpenhamn, Amsterdam, Helsingfors och London. Bano Gruppen omsätter ca 100 miljoner och har en solid ekonomi med kraftig tillväxt. På uppdrag av Bano Sverige söker vi efter en försäljnings- och marknadsrepresentant som skall ha ansvar för kunderna inom vård och omsorgen i Sverige. Du får gärna ha en bakgrund inom vård, rehabilitering eller att du har erfarenhet av projektledning. Personliga egenskaper och förmåga till resultat är viktigast. Arbetsuppgifterna är: Marknadsföring av Bano konceptet Genomföra presentationer och möten Arbeta med både nya och existerande kunder i Sverige Planlägga och marknadsföra försäljnings- och marknadsaktiviteter Delta i skolning av vårdpersonal i verkligt bruk och användande av Bano konceptet Resor förekommer men är oftast dagsresor Önskade kvalifikationer Du är självständig och strukturerad Du bryr dig om och vill hjälpa andra människor Du är motiverad till att uppnå goda resultat Du är en god lyssnare Du ser möjligheter Du är villig att lära Vi kan erbjuda: Fast anställning i ett spännande företag som växer kraftigt. Din insats märks och uppskattas av omgivningen. Nära uppföljning och grundlig skolning i konceptet, om produkterna, försäljningen och marknaden ges. För rätt person med ambition så finns det spännande utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 29/9. Ansökan samt betyg lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljnings- och marknadsrepresentant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljnings- och marknadsrepresentant

Försäljnings- och marknadsrepresentant
Bano Sverige AB är ett innovativt företag som levererar special inredning till badrum speciellt anpassade för äldre personer och personer med funktionshinder. Vår vision är ett badrum som reducerar vårdarens belastning och förbättrar den boendes livskvalitet. Bano konceptet är utvecklat i samarbete med hälsovårdspersonal och industridesigner och har vunnit internationellt erkännande. Bano är marknadsledare på den norska marknaden och  är idag etablerat i flera länder med kontor i Bergen, Stockholm, Köpenhamn, Amsterdam, Helsingfors och London. Bano Gruppen omsätter ca 100 miljoner och har en solid ekonomi med kraftig tillväxt. På uppdrag av Bano Sverige söker vi efter en försäljnings- och marknadsrepresentant som skall ha ansvar för kunderna inom vård och omsorgen i Sverige. Du får gärna ha en bakgrund inom vård, rehabilitering eller att du har erfarenhet av projektledning. Personliga egenskaper och förmåga till resultat är viktigast. Arbetsuppgifterna är: Marknadsföring av Bano konceptet Genomföra presentationer och möten Arbeta med både nya och existerande kunder i Sverige Planlägga och marknadsföra försäljnings- och marknadsaktiviteter Delta i skolning av vårdpersonal i verkligt bruk och användande av Bano konceptet Resor förekommer men är oftast dagsresor Önskade kvalifikationer Du är självständig och strukturerad Du bryr dig om och vill hjälpa andra människor Du är motiverad till att uppnå goda resultat Du är en god lyssnare Du ser möjligheter Du är villig att lära Vi kan erbjuda: Fast anställning i ett spännande företag som växer kraftigt. Din insats märks och uppskattas av omgivningen. Nära uppföljning och grundlig skolning i konceptet, om produkterna, försäljningen och marknaden ges. För rätt person med ambition så finns det spännande utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 11/6. Ansökan samt betyg lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljnings- och marknadsrepresentant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljnings- och marknadsrepresentant

Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid.
Mark & Landskapsteknik AB är ett företag om ca 15 anställda, beläget i Aspudden. Företaget utför ett komplett register av trädgårdstjänster innefattande allt från planering och projektering av trädgårdsanläggningar till trädgårdsskötsel, trädgårdsdesign, trädvård mm. Företaget har sina lokaler i Aspudden. För mer info se www.markochlandskap.se Vi söker nu en:   Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid Du kommer att vara ansvarig för vår ekonomiavdelning. Befattningen innebär allt från löpande bokföring, skatter, löner samt reskontra. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligeter och ju mer du kommer in i arbetet ju mer kommer det även att innefatta redovisning och att ta fram ekonomiska rapporter. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och som har arbetat i en ekonomibefattning med stort eget ansvar. Det är viktigt att du är bra på att ”serva” både internt och externt och kan ta egna initiativ när det gäller att se till företagets bästa. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 20/9. Ansökan lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid.

Ekonomiassistent / Redovisningsekonom
Företagskonsulterna SH AB i Vendelsö är en serviceinriktad mindre redovisningsbyrå som startade 1990 och som jobbar utifrån varje kunds behov. Vi är medlemmar i SRF. Vi söker nu en utvecklingsbar: Ekonomiassistent / Redovisningsekonom Arbetet omfattar: löpande bokföring, avstämningar, skattedeklarationer och lönehantering mm beroende på din kunskapsnivå. Vissa internarbeten kan även ingå. Erfarenhet är viktigare än formell utbildning. Vi utvecklar kontinuerligt vår personal genom både intern och extern fortbildning. Vi söker dig med personlig ambition och viljan att göra det där lilla extra! Du erbjuds ett omväxlande och utvecklande arbete med positiva kollegor. Vår arbetsplats finns i Vendelsö i trevliga lokaler i en stuga. Det finns hundar på jobbet och det fungerar därför inte om du får allergiska besvär av detta. Goda kunskaper i Engelska och körkort är ett plus. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Agneta Ståhl, tel 0706-501940. Intervjuer kommer att göras löpande så sänd in din ansökan så fort som möjligt. Ansök enkelt direkt på www.karisma.se dock senast den 18 oktober.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Haninge
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent / Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent / Redovisningsekonom

Säljare av byggprodukter
Inflexor inriktar sig på försäljning av kvalitetsprodukter till byggsidan. CE-godkända rökluckor, rökluckor enligt EU-standard, CE-godkända brandventilatorer, galler, takljuskupoler, system för glasade entréer och ljusvalv, brunnar och utrustning för takläggare. Se mer på www.inflexor.se Säljare av byggprodukter Är du intresserad av att arbeta inom en framgångsrik byggnadskoncern med placeringsort Sundbyberg? Du kommer att börja som innesäljare med telefonkontakt och steg för steg lära dig de olika produktgrupperna och efterhand göra uppsökande verksamhet och personliga besök. Arbetet innefattar både att ta hand om nuvarande kunder och att bygga upp nya. Dina kontaktpersoner på marknaden kan vara t ex arkitekter eller byggentreprenörer. Du behöver till att börja med främst vara duktig på telefon, ha ett gott affärsinne samt ha god kunskap om Officepaketet. Det är meriterande, men inget krav, om du har byggnadsteknisk utbildning och kontakter i byggbranschen. Det krävs att du har B-körkort, goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift och det är ett extra plus om du även behärskar engelska och finska. Du är bra på att kommunicera och ge service både externt och internt och arbetar hårt för att uppnå både dina och företagets mål. Företaget finns i ljusa nyrenoverade lokaler i Sundbyberg. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök så fort som möjligt. Ansök enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 28 okt.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare av byggprodukter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare av byggprodukter

Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid.
Mark & Landskapsteknik AB är ett företag om ca 15 anställda, beläget i Aspudden. Företaget utför ett komplett register av trädgårdstjänster innefattande allt från planering och projektering av trädgårdsanläggningar till trädgårdsskötsel, trädgårdsdesign, trädvård mm. Företaget har sina lokaler i Aspudden. För mer info se www.markochlandskap.se Vi söker nu en:   Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid Du kommer att vara ansvarig för vår ekonomiavdelning. Befattningen innebär allt från löpande bokföring, skatter, löner samt reskontra. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligeter och ju mer du kommer in i arbetet ju mer kommer det även att innefatta redovisning och att ta fram ekonomiska rapporter. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och som har arbetat i en ekonomibefattning med stort eget ansvar. Det är viktigt att du är bra på att ”serva” både internt och externt och kan ta egna initiativ när det gäller att se till företagets bästa. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 17/10. Ansökan lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent/ekonomiansvarig på halvtid.

Byggnadstekniker/Kalkylator
Lassfolks Plåt & Maskin AB är ett entreprenadföretag inom byggnadsplåtslageri. Företaget utför därtill även omläggning och renovering av tak belagda med takpannor i tegel eller betongpannor eller andra typer av takbeläggningar. Vidare utförs omläggning och renovering av tak med takbeläggningar av bitumenbaserade produkter eller olika plastdukstyper. Vi utför även smidesarbeten och har också en svetsavdelning där svetsarbeten utförs i kvalificerade material såsom aluminium, rostfritt o.dyl. Förutom det ovannämnda utgörs en viktig del i vår verksamhet av uthyrning av Lassfolks välkända och patenterade skyddsräcken för användning som personligt skydd vid tillfälliga takarbeten. Se mer på www.lassfolk.se Företaget expanderar och vi söker därför en: Byggnadstekniker/Kalkylator Vi söker dig med erfarenhet från byggbranschen som kan läsa ritningar och har bra ”räknesinne” och känsla för affärer. Detta är ett utvecklande och intressant jobb för rätt person. Vi lär dig hur man räknar på nya jobb och skriver offerter eller anbud. Vi ser gärna kvinnliga sökande också för att upprätthålla en så god könsfördelning som möjligt på företaget. Det är meriterande, men inget krav, om du har byggnadsteknisk utbildning och kontakter i byggbranschen. Det krävs att du har goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift och har B-körkort. Det är ett extra plus om du även behärskar engelska och finska. Du är bra på att kommunicera och ge service både externt och internt och arbetar hårt för att uppnå både dina och företagets mål. Företaget finns i ljusa nyrenoverade lokaler i Sundbyberg. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök så fort som möjligt. Ansök enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 4 nov.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadstekniker/Kalkylator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadstekniker/Kalkylator

Servicetekniker/Montör/Säljare
Mälardalens Brandservice AB är ett säkerhetsföretag med inriktningen att förebygga brand och personskador. Det gör vi genom att leverera ett komplett sortiment av produkter för brandskydd, utrymning och sårvård. Lika viktigt är löpande kontroll och service utförda av kompetent personal. Vi erbjuder därför översyn och underhåll av marknadens alla brand- och säkerhetsutrustningar. Vi utför även brandskyddsbesiktningar enligt gällande försäkrings- och myndighetskrav. Som ett självklart komplement ingår även rådgivning, projektering och utbildning. Vi vill i samarbete med kunden utveckla brandskyddsarbetet för att trygga verksamheten och rädda liv och egendom när olyckan är framme.  ARBETSUPPGIFTER:  Service, montering och installation av brand och utrymningstekniska produkter såsom brandsläckare, brandposter, rökluckor och nödljus samt brandtätnings-arbeten. Aktivt sälja företagets övriga produkter såsom utbildningar och SBA-dokumentation (systematiskt brandsskyddsarbete), första hjälpenprodukter m.m.  DU SOM SÖKER SKALL:  * Vara tekniskt lagd, kunna utföra hantverksmässiga arbetsuppgifter och vara lättlärd. Du kommer sedan att få internutbildning på företagets produkter och installationer. * Ha i egenskap att vara ordningsam, kunna organisera och koordinera dina arbetsuppgifter på ett disciplinerat och självgående sätt.  * Ha lätt för att skapa nya kundrelationer både via telefon och genom personliga besök.  * Kunna samarbeta och kommunicera med övriga medarbetare eftersom vi arbetar i team.  * Kunna ta eget ansvar, vara lojal och arbetstrogen eftersom många av arbetsuppgifterna sker under eget ansvar.  * Gärna bo i närområdet.  * Ha god lokalkännedom i Storstockholmsområdet eftersom arbetet innebär mycket resande i servicebil.  * Pga den dagliga kontakten med kunder och andra berörda angående viktiga brandskyddsfrågor och noggrann dokumentation kunna hantera svenska språket tydligt i tal och skrift. Vara öppen, trevlig, ha hög social kompetens och vara representativ eftersom du kommer att vara en del av företagets ansikte utåt.  * Ha god datorvana och grundläggande kunskaper i Office paketet. Samtliga servicetekniker tilldelas en servicebil, varför körkort då är ett måste. Företaget finns i fina lokaler med trevliga arbetskamrater i Märsta industriområde.  I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl, tel. 08-570 359 60. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 31 oktober. Enl ök Heltid
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Montör/Säljare jobb, Servicetekniker/Montör/Säljare Upplands Väsby, Servicetekniker/Montör/Säljare Karisma Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Montör/Säljare

Försäljnings- och marknadsrepresentant
Bano Sverige AB är ett innovativt företag som levererar special inredning till badrum speciellt anpassade för äldre personer och personer med funktionshinder. Vår vision är ett badrum som reducerar vårdarens belastning och förbättrar den boendes livskvalitet. Bano konceptet är utvecklat i samarbete med hälsovårdspersonal och industridesigner och har vunnit internationellt erkännande. Bano är marknadsledare på den norska marknaden och  är idag etablerat i flera länder med kontor i Bergen, Stockholm, Köpenhamn, Amsterdam, Helsingfors och London. Bano Gruppen omsätter ca 100 miljoner och har en solid ekonomi med kraftig tillväxt. På uppdrag av Bano Sverige söker vi efter en försäljnings- och marknadsrepresentant som skall ha ansvar för kunderna inom vård och omsorgen i Sverige. Du får gärna ha en bakgrund inom vård, rehabilitering eller att du har erfarenhet av projektledning. Personliga egenskaper och förmåga till resultat är viktigast. Arbetsuppgifterna är: Marknadsföring av Bano konceptet Genomföra presentationer och möten Arbeta med både nya och existerande kunder i Sverige Planlägga och marknadsföra försäljnings- och marknadsaktiviteter Delta i skolning av vårdpersonal i verkligt bruk och användande av Bano konceptet Resor förekommer men är oftast dagsresor Önskade kvalifikationer Du är självständig och strukturerad Du bryr dig om och vill hjälpa andra människor Du är motiverad till att uppnå goda resultat Du är en god lyssnare Du ser möjligheter Du är villig att lära Vi kan erbjuda: Fast anställning i ett spännande företag som växer kraftigt. Din insats märks och uppskattas av omgivningen. Nära uppföljning och grundlig skolning i konceptet, om produkterna, försäljningen och marknaden ges. För rätt person med ambition så finns det spännande utvecklings- och karriärmöjligheter. Ansökan samt betyg lämnar du direkt på www.karisma.se senast den 31/10. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 08-570 359 60.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljnings- och marknadsrepresentant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljnings- och marknadsrepresentant

Vi söker nu en kalkylerare/offertskrivare
DM Tak är ett framgångsrikt företag som arbetar med alla typer av takarbeten i Stor-Stockholm. Oavsett vilken typ av arbete vi utför levererar vi alltid högsta kvalité. Vi är inte nöjda om inte kunden är det. Företaget har nyligen flyttat till stora och ändamålsenliga lokaler i Länna på södra sidan av Stockholm. www.dmtak.com Företaget expanderar: Vi söker nu en kalkylerare/offertskrivare Du kommer att arbeta med att få in offertunderlag, sammanställa bildmaterial, beräkna och skriva offerten. Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av anbudskalkylering inom bygg eller takentreprenader. Du har god datavana och är noggrann och har en känsla för affärer. Om du även har erfarenhet av offentliga upphandlingar så är det ett extra plus. Du skall ha social kompetens och trivas med att jobba i ett högt tempo med många bollar i luften. Du skall inte vara rädd för att ringa kunderna för att vid behov få mer info och därigenom kunna skriva anbudet så exakt och professionellt som möjligt. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt ha körkort för bil. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Agneta Ståhl, tel. 0706-50 19 40. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 7 nov.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en kalkylerare/offertskrivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en kalkylerare/offertskrivare

Tekniker Styr & Regler
För kunds räkning söker vi nu en: Tekniker Styr & Regler / Försäljningsingenjör / Serviceingenjör Tjänsten är en deltidstjänst på 50 % med placeringsort Helsingborg med arbetsområde inom Skåne län. Vi välkomnar gärna seniora sökande med lång erfarenhet inom branschen. Du har erfarenhet av  produktförsäljning eller är projektledare alternativt jobbat med serviceinstallationer under lång tid inom styr och regler eller jobbar med det nu. Exempel på varumärken som du kommit i kontakt med kan vara: Siemens, Regin, Honeywell, Sauter, Produal, Schneider, Thermocon-Danelko AB eller Power it (Diana). Du är serviceminded och mycket lyhörd för kunders behov och sätter alltid kunden i centrum. Din arbetsuppgift är att utveckla företagets Skåneområde från sin nuvarande position till nya dimensioner. Det krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska samt körkort och tillgång till egen bil. Vi erbjuder en mycket intressant utmaning med goda anställningsvillkor i en intressant marknad med stor utvecklingspotential. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 21 november.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker Styr & Regler jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker Styr & Regler

Säljare av byggprodukter
Inflexor inriktar sig på försäljning av kvalitetsprodukter till byggsidan. CE-godkända rökluckor, rökluckor enligt EU-standard, CE-godkända brandventilatorer, galler, takljuskupoler, system för glasade entréer och ljusvalv, brunnar och utrustning för takläggare. Se mer på www.inflexor.se Säljare av byggprodukter Är du intresserad av att arbeta inom en framgångsrik byggnadskoncern med placeringsort Sundbyberg? Du kommer att börja som innesäljare med telefonkontakt och steg för steg lära dig de olika produktgrupperna och efterhand göra uppsökande verksamhet och personliga besök. Arbetet innefattar både att ta hand om nuvarande kunder och att bygga upp nya. Dina kontaktpersoner på marknaden kan vara t ex arkitekter eller byggentreprenörer. Du behöver till att börja med främst vara duktig på telefon, ha ett gott affärsinne samt ha god kunskap om Officepaketet. Det är meriterande, men inget krav, om du har byggnadsteknisk utbildning och kontakter i byggbranschen. Det krävs att du har B-körkort, goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift och det är ett extra plus om du även behärskar engelska och finska. Du är bra på att kommunicera och ge service både externt och internt och arbetar hårt för att uppnå både dina och företagets mål. Företaget finns i ljusa nyrenoverade lokaler i Sundbyberg. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök så fort som möjligt. Ansök enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 22 nov.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare av byggprodukter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare av byggprodukter

Ekonomiansvarig på halvtid.
Mark & Landskapsteknik AB är ett företag om ca 15 anställda, beläget i Aspudden. Företaget utför ett komplett register av trädgårdstjänster innefattande allt från planering och projektering av trädgårdsanläggningar till trädgårdsskötsel, trädgårdsdesign, trädvård mm. Företaget har sina lokaler i Aspudden. För mer info se www.markochlandskap.se Vi söker nu en: Ekonomiansvarig på halvtid Du kommer att vara ansvarig för vår ekonomiavdelning. Befattningen innebär allt från löpande bokföring, skatter, löner samt reskontra. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligeter och ju mer du kommer in i arbetet ju mer kommer det även att innefatta redovisning och att ta fram ekonomiska rapporter. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och som har arbetat i en ekonomibefattning med stort eget ansvar. Det är viktigt att du är bra på att ”serva” både internt och externt och kan ta egna initiativ när det gäller att se till företagets bästa. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 2/12. Ansökan lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiansvarig på halvtid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiansvarig på halvtid.

Driven och serviceinriktad administratör med marknadsföringsintresse
FEI Företagsekonomiska Institutet AB är ett anrikt utbildningsföretag, som bidragit med kunskap till svenskt näringsliv och offentlig sektor sedan 1888. Idag har FEI ett brett och aktuellt utbildningsutbud, allt från kortare kurser till utbildningar som ger akademiska högskolepoäng. Våra lokaler ligger mycket centralt i Stockholm, strax bredvid Johannes kyrka. Hos oss är stämningen både familjär och professionell. Till vår enhet för företagsutbildning i Stockholm söker vi en: Driven och serviceinriktad administratör med marknadsföringsintresse Arbetsuppgifter Vi söker en duktig kursadministratör, som självständigt ska handlägga löpande utbildningsadministrativa ärenden. I rollen ingår också kundkontakt, studierådgivning och ansvar för utbildningslokalerna. Du kommer att få möta många kursdeltagare och lärare, och hjälpa till när så behövs. Exempel på löpande arbetsuppgifter kan vara att svara i telefon, förbereda kursstarter, registrera och hantera uppgifter i ett omfattande administrativt system, sköta kursutvärderingar, upprätta intyg/certifikat, uppdatera hemsidan och arbeta med digitala utskick. Eftersom företaget ligger i framkant när det gäller livestreamade kurser och marknadsföring kan personen även komma att vara delaktig i sådana projekt, exempelvis som presentatör vid onlinesändningar. Kvalifikationer För att passa i denna roll krävs att du både är administrativt lagd, serviceinriktad och är duktig på att kommunicera i tal och skrift (svenska och engelska). Vidare är goda IT-kunskaper en självklarhet. Högskoleutbildning inom t ex ekonomi och marknadsföring är en fördel. Du är noggrann och ansvarstagande samt har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vi tror även att du har ett högt driv, engagemang och en vilja att påverka och komma med konstruktiva förslag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Agneta Ståhl, tel 0706-50 19 40. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 8 december.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och serviceinriktad administratör med marknadsföringsintresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och serviceinriktad administratör med marknadsföringsintresse

Biträdande jurist
Advokatfirman Pedersen har lång och gedigen erfarenhet av och arbetar uteslutande inom rättsområdena entreprenadrätt, konsulträtt och offentlig upphandling. Läs mer om företaget på www.pedersen.se Vi har nu ett behov av att växa och söker en ny medarbetare. Vill du bli en del av vårt team? Vi söker just nu en: Biträdande jurist. Vi söker en jurist med inriktning mot lagen om offentlig upphandling. Du ska vara notariemeriterad från förvaltningsrätt och ha handlagt mål avseende offentlig upphandling eller ha motsvarande erfarenhet. Det är en fördel om du har erfarenhet av överprövningsprocesser och har förståelse för den verksamhet som bedrivs av offentlig beställare. Intresse för entreprenadrätt är också en fördel. Vi är stolta över den starka  teamkänsla  som vi byggt upp. Hos oss arbetar vi aktivt med att alla medarbetare ska få livspusslet att gå ihop oavsett hur din livssituation ser ut. Detta förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i grupp. Lön enligt överenskommelse. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 15/12. Ansökan samt betyg lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande jurist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande jurist

Trainee för lager- och verkstadsarbete
Nordbergs Tekniska AB är distributörer av tekniska plaster i halvfabrikat till industrin. Produktsortimentet omfattar hela bredden av konstruktionsplaster för industrins behov. Ur lager kan vi snabbt leverera helformat eller kapade ämnen av platta, rundstång, ämnesrör, profiler, slang, folier och tekniska laminat av termoplaster, termoelaster och härdplaster, eller bearbeta till färdig detalj efter önskemål. Vi har viss tonvikt på högpresterande material för speciella tillämpningar där höga krav ställs på specifika egenskaper, t ex temperatur- och kemikaliebeständiga material, smorda material, material med elektrostatiskt dissipativa, elektriskt ledande eller skärmande egenskaper, flamskyddade och brandklassade material, material för användning inom medicinsk teknik eller för livsmedel, samt material som uppfyller kombinationer av specifika krav. Se mer på www.nordbergstekniska.se Trainee för lager- och verkstadsarbete Vi söker en person som vill satsa på ett utvecklande och stimulerande arbete på vårt företag. Rätt person får lära sig arbetet från grunden och utvecklas och steg för steg göra mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Vi söker en ordningssam och ansvarsfull person, som vill lära sig nya saker och utvecklas. Vidare vill vi se glatt humör och en vilja att hugga i. God fysik krävs då det förekommer tunga lyft. Det är ett extra plus om du har tidigare utbildning och erfarenhet inom lager- eller verkstadsarbete men du kan också vara yngre utan alltför omfattande arbetserfarenhet. Rätt person kan växa med företaget i arbetsuppgifter, utbildning och ansvar.   Arbetsuppgifterna består av allt från gräsklippning och städning till diverse lagerarbeten såsom packning av utgående gods, ta emot inkommande gods, hålla ordning på lager samt att göra inventering. När det gäller verkstadsarbete så innebär det bearbetning och produktion av våra produkter såsom kapning i klingsåg och bandsåg, hålborrning, klippning, bockning samt möjligheten att i slutändan lära dig CNC fräsning/svarvning. Du har goda språkkunskaper i både engelska och svenska och måste ha körkort och egen bil då företaget ligger lite avsides. Det är en trevlig och inspirerande arbetsmiljö i ett mindre och personligt företag med stora tillväxtmöjligheter. Arbetsplatsen är rökfri. Företaget finns i Vallentuna i Norra Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 08-570 359 60. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senaste den 18 dec.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Trainee för lager- och verkstadsarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainee för lager- och verkstadsarbete

Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri
AB Jan O Mattsson - JOM - etablerades 1965 för försäljning och distribution av industriella plaster. Huvudkontor och försäljningsavdelning ligger på Stora Essingen, i Stockholm och lager i Länna Industricenter, Skogås. JOM lagerhåller och levererar plasthalvfabrikat och plaströrsystem i olika plastmaterial till industrin. En betydande produktgrupp är också färdigbearbetade plastdetaljer tillverkade genom bl.a. skärande bearbetning. Läs mer om företaget på: www.janomattsson.se Vi söker en: Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri Utbildning / erfarenhet Vi söker dig med någon teknisk grundutbildning med fördel inom konstruktion, material-, kemiteknik eller närliggande ämnen och som kan läsa ritningar. Du bör ha tidigare erfarenhet från industriförsäljning och det är en extra fördel om du också har erfarenhet eller kunskap inom inköp. Personliga egenskaper Du har ett gott affärssinne är lösningsorienterad och brinner för att ge service och lösningar både externt till våra kunder och internt till kollegor. Som person har du ett gott siffersinne, är noggrann och villig att arbeta hårt för att nå dina och företagets målsättningar. Du har goda språkkunskaper i svenska, engelska och gärna tyska. Arbetsplatsen finns centralt belägen i lokaler på Stora Essingen i Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 31 december.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri

Trainee
Advokatfirman MarLaw är en meriterad nischbyrå, specialiserad på svensk och internationell marknads- och immaterialrätt. Byrån som grundades 1969 är främst verksam inom medie- & reklamområdet och våra klienter är företrädesvis marknadsföringsintensiva bolag, reklam- och mediebyråer, tidningar samt rättighetsinnehavare. Läs mer om företaget på www.marlaw.se För deras räkning söker vi nu en: Trainee I arbetsuppgifterna som trainee ingår självständigt juristarbete och att biträda advokaterna på byrån med normalt förekommande biträdande jurist sysslor. I arbetsuppgifterna ingår också att vid behov hjälpa till med administrativa sysslor som telefonkontakt med klienter, akthantering samt att bistå i marknadsföringsprojekt. Som person är du socialt kompetent, positiv, ambitiös och noggrann. Du är van vid att arbeta självständigt och ta eget ansvar. För att söka tjänsten ska du innan tjänsten påbörjas ha avslutat juristprogrammet och behärska engelska väl i tal och skrift. Tjänsten sträcker sig över ett år med möjlighet till förlängning. Vi kommer att hålla intervjuer löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senaste den 22/12. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Trainee jobb, Trainee Stockholm, Trainee Karisma Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainee

Kundansvarig / Administratör
Drinks Logistics Partner AB startades 1995. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med stora och små importörer och producenter av alkoholhaltiga drycker. Distributionen ut över Sverige går till samtliga Systembolag, Restauranggrossister samt till restaurang, hotell och catering verksamheter. Företaget finns i Jordbro i Södra Stockholm. Läs mer på www.dlp.se Kundansvarig / Administratör Vi söker dig med Gymnasieutbildning som behärskar MS Office och har god datorvana. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tidigare. Tjänsten  gäller 1 års projektanställning pga av mammaledighet. Möjlighet till förlängning kan finnas men inga löften ges. Tjänsten innebär: * Daglig kontakt med kunderna. * Utföra administration av kundens alla flöden (order, artikelupplägg, reklamationer, registervård etc). * Planera och genomföra/medverka till kundmöten. * Vara lyhörd för kundens behov och arbeta proaktivt. * Löpande kontakt med berörda inom företaget. * Ansvara för ett antal av företagets kunder. Som person har du en hög social kompetens och kan ha många bollar i luften och trivas med att det ibland kan vara mycket att göra. Du är positiv och har förmågan att strukturera upp dina uppgifter och kan arbeta både självständigt och i team. Du gillar att ge service både internt och externt till kunder och är villig att jobba hårt för att nå dina och företagets mål. Det behövs goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Företaget finns i stora ändamålsenliga lokaler i Jordbro, Södra Stockholm, med ca 20 minuters gångväg till Pendeltåget. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl, tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så sänd in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 27 december.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Haninge
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvarig / Administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvarig / Administratör

Elektriker med minst 2 års erfarenhet
Välkommen till Adelsö El AB Vi arbetar med el, tele och datainstallationer och vår främsta kompetens ligger på kontorsinstallationer och lägenhetsrenoveringar, stambyten samt service. Vid kontorsombyggnader kan vi erbjuda helhetslösningar vad det gäller belysning, kraft, tele och data. Våra lösningar gör det lätt att flytta och ändra arbetsplatser, vilket gör en längre livslängd på anläggningen. Vi har högt ställda krav vad det gäller miljötänkande och energibesparingar. Vi söker nu en 2-3 års montör för arbeten med ROT Objekt i hela Stockholms län. Arbetsuppgifter Elinstallationer i samband med Upprustning "Hyreshus" både i lägenheter och övriga fastigheter. Gärna erfarenhet av rotarbeten.  Välkommen till Adelsö El AB. Körkort ej nödvändigt då du åker direkt ut på Bygget. Utbildning och ECY-Certifikat krävs. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl tel 0739-465 805. Sök enkelt direkt på Karismas hemsida. Skicka in din ansökan snarast då vi kommer att göra intervjuer löpande dock senast den 13 jan.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker med minst 2 års erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker med minst 2 års erfarenhet

Trainee
Advokatfirman MarLaw är en meriterad nischbyrå, specialiserad på svensk och internationell marknads- och immaterialrätt. Byrån som grundades 1969 är främst verksam inom medie- & reklamområdet och våra klienter är företrädesvis marknadsföringsintensiva bolag, reklam- och mediebyråer, tidningar samt rättighetsinnehavare. Läs mer om företaget på www.marlaw.se För deras räkning söker vi nu en: Trainee I arbetsuppgifterna som trainee ingår självständigt juristarbete och att biträda advokaterna på byrån med normalt förekommande biträdande jurist sysslor. I arbetsuppgifterna ingår också att vid behov hjälpa till med administrativa sysslor som telefonkontakt med klienter, akthantering samt att bistå i marknadsföringsprojekt. Som person är du socialt kompetent, positiv, ambitiös och noggrann. Du är van vid att arbeta självständigt och ta eget ansvar. För att söka tjänsten ska du innan tjänsten påbörjas ha avslutat juristprogrammet och behärska engelska väl i tal och skrift. Tjänsten sträcker sig över ett år med möjlighet till förlängning. Vi kommer att hålla intervjuer löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senaste den 12/2. Om du har några frågor får du gärna ringa Kurt Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0739-465 805.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Trainee jobb, Trainee Stockholm, Trainee Karisma Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainee

Servicetekniker/Montör/Säljare
Mälardalens Brandservice AB är ett säkerhetsföretag med inriktningen att förebygga brand och personskador. Det gör vi genom att leverera ett komplett sortiment av produkter för brandskydd, utrymning och sårvård. Lika viktigt är löpande kontroll och service utförda av kompetent personal. Vi erbjuder därför översyn och underhåll av marknadens alla brand- och säkerhetsutrustningar. Vi utför även brandskyddsbesiktningar enligt gällande försäkrings- och myndighetskrav. Som ett självklart komplement ingår även rådgivning, projektering och utbildning. Vi vill i samarbete med kunden utveckla brandskyddsarbetet för att trygga verksamheten och rädda liv och egendom när olyckan är framme.  ARBETSUPPGIFTER:  Service, montering och installation av brand och utrymningstekniska produkter såsom brandsläckare, brandposter, rökluckor och nödljus samt brandtätnings-arbeten. Aktivt sälja företagets övriga produkter såsom utbildningar och SBA-dokumentation (systematiskt brandsskyddsarbete), första hjälpenprodukter m.m.  DU SOM SÖKER SKALL:  * Vara tekniskt lagd, kunna utföra hantverksmässiga arbetsuppgifter och vara lättlärd. Du kommer sedan att få internutbildning på företagets produkter och installationer. * Ha i egenskap att vara ordningsam, kunna organisera och koordinera dina arbetsuppgifter på ett disciplinerat och självgående sätt.  * Ha lätt för att skapa nya kundrelationer både via telefon och genom personliga besök.  * Kunna samarbeta och kommunicera med övriga medarbetare eftersom vi arbetar i team.  * Kunna ta eget ansvar, vara lojal och arbetstrogen eftersom många av arbetsuppgifterna sker under eget ansvar.  * Gärna bo i närområdet.  * Ha god lokalkännedom i Storstockholmsområdet eftersom arbetet innebär mycket resande i servicebil.  * Pga den dagliga kontakten med kunder och andra berörda angående viktiga brandskyddsfrågor och noggrann dokumentation kunna hantera svenska språket tydligt i tal och skrift. Vara öppen, trevlig, ha hög social kompetens och vara representativ eftersom du kommer att vara en del av företagets ansikte utåt.  * Ha god datorvana och grundläggande kunskaper i Office paketet. Samtliga servicetekniker tilldelas en servicebil, varför körkort då är ett måste. Företaget finns i fina lokaler med trevliga arbetskamrater i Märsta industriområde.  I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl, tel. 08-570 359 60. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 13 februari. Enl ök Heltid
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Montör/Säljare jobb, Servicetekniker/Montör/Säljare Upplands Väsby, Servicetekniker/Montör/Säljare Karisma Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Montör/Säljare

Elektriker med minst 2 års erfarenhet
Välkommen till Adelsö El AB Vi arbetar med el, tele och datainstallationer och vår främsta kompetens ligger på kontorsinstallationer och lägenhetsrenoveringar, stambyten samt service. Vid kontorsombyggnader kan vi erbjuda helhetslösningar vad det gäller belysning, kraft, tele och data. Våra lösningar gör det lätt att flytta och ändra arbetsplatser, vilket gör en längre livslängd på anläggningen. Vi har högt ställda krav vad det gäller miljötänkande och energibesparingar. Vi söker nu en 2-3 års montör för arbeten med ROT Objekt i hela Stockholms län. Arbetsuppgifter Elinstallationer i samband med Upprustning "Hyreshus" både i lägenheter och övriga fastigheter. Gärna erfarenhet av rotarbeten.  Välkommen till Adelsö El AB. Körkort ej nödvändigt då du åker direkt ut på Bygget. Utbildning och ECY-Certifikat krävs. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl tel 0739-465 805. Sök enkelt direkt på Karismas hemsida. Skicka in din ansökan snarast då vi kommer att göra intervjuer löpande dock senast den 15 februari.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker med minst 2 års erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker med minst 2 års erfarenhet

Vibrationstekniker / Byggnadsingenjör
Geo Survey Mätteknik AB anlitas för inmätnings- och utsättningsuppdrag inom bygg-, anläggnings- och projekteringsmätning. Certifierat enligt SS-EN ISO 9001-2008 samt är inte minst känt för den stora variationen på uppdragen. Uppdragsgivarna är statliga, kommunala eller privata. Geo Survey är ett snabbt växande företag och ingår numera i en finansiellt stark finsk företagsgrupp med Rockplan Ltd och Kalliotekniikka Consulting Engineers Oy som funnits sedan 1973.   Du är ingenjör eller tekniker och har kontakter inom bygg- och entreprenadbranschen. Du har minst 5 års erfarenhet inom t ex: mark, anläggning, sprängning eller husbyggnation.  Du är utåtriktad, säljande och positiv och är intresserad av vibrationsmätning i samband med sprängning samt riskanalyser. För rätt person finns goda karriärmöjligheter. Företaget finns i nya trevliga lokaler i Västberga i södra Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Sök enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 20 feb.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vibrationstekniker / Byggnadsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vibrationstekniker / Byggnadsingenjör

Serviceingenjör / Försäljningsingenjör Styr & Regler
För kunds räkning söker vi nu en: Tekniker Styr & Regler / Försäljningsingenjör / Serviceingenjör Tjänsten är en heltidstjänst med placeringsort Helsingborg med arbetsområde inom Skåne län. Vi välkomnar gärna seniora sökande med lång erfarenhet inom branschen. Du har erfarenhet av  produktförsäljning eller är projektledare alternativt jobbat med serviceinstallationer under lång tid inom styr och regler eller jobbar med det nu. Exempel på varumärken som du kommit i kontakt med kan vara: Siemens, Regin, Honeywell, Sauter, Produal, Schneider, Thermocon-Danelko AB eller Power it (Diana). Du är serviceminded och mycket lyhörd för kunders behov och sätter alltid kunden i centrum. Din arbetsuppgift är att utveckla företagets Skåneområde från sin nuvarande position till nya dimensioner. Det krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska samt körkort och tillgång till egen bil. Vi erbjuder en mycket intressant utmaning med goda anställningsvillkor i en intressant marknad med stor utvecklingspotential. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 20 februari.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceingenjör / Försäljningsingenjör Styr & Regler jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceingenjör / Försäljningsingenjör Styr & Regler

Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri
AB Jan O Mattsson - JOM - etablerades 1965 för försäljning och distribution av industriella plaster. Huvudkontor och försäljningsavdelning ligger på Stora Essingen, i Stockholm och lager i Länna Industricenter, Skogås. JOM lagerhåller och levererar plasthalvfabrikat och plaströrsystem i olika plastmaterial till industrin. En betydande produktgrupp är också färdigbearbetade plastdetaljer tillverkade genom bl.a. skärande bearbetning. Läs mer om företaget på: www.janomattsson.se Vi söker en: Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri Utbildning / erfarenhet Vi söker dig med någon teknisk grundutbildning med fördel inom konstruktion, material-, kemiteknik eller närliggande ämnen och som kan läsa ritningar. Du bör ha tidigare erfarenhet från industriförsäljning och det är en extra fördel om du också har erfarenhet eller kunskap inom inköp. Personliga egenskaper Du har ett gott affärssinne är lösningsorienterad och brinner för att ge service och lösningar både externt till våra kunder och internt till kollegor. Som person har du ett gott siffersinne, är noggrann och villig att arbeta hårt för att nå dina och företagets målsättningar. Du har goda språkkunskaper i svenska, engelska och gärna tyska. Arbetsplatsen finns centralt belägen i lokaler på Stora Essingen i Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 20 februari.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk innesäljare / Försäljningsingenjör industri

TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI
Karnag AB har en unik specialkompetens inom tillverkning av högtemperaturisolering för t ex heta motordetaljer och räddningsprodukter inom räddningstjänsten. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av högsta kvalitet för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogningssystem inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad. Se mer på www.karnag.se TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI Vi söker dig med säljerfarenhet samt utbildning och erfarenhet inom teknik/mekanik eller som har uppnått motsvarande kompetens på annat sätt. Exempelvis så kan du vara en självlärd tekniker eller tidigare bilmekaniker. Du kan uppvisa dokumenterade resultat från tidigare aktiviteter. Det är en fördel, men inget krav, om du har kontakter med fordonsimportörer, bilverkstäder, chassipåbyggare eller återförsäljare inom fordonsindustrin eller övrig industri i Sverige. Du kommer att fungera som försäljningsingenjör med visst inköpsansvar. Tidigare erfarenhet med anbudsförfrågningar är meriterande. Du är aktiv och har hög social kompetens och förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du har känsla för affärer och är lösningsorienterad. Vi förutsätter att du har grundläggande datakunskaper och goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt har B körkort. Du får räkna med att resa en del av din tid i Sverige med ca 60 övernattningar per år. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete med frihet under ansvar. Företaget finns i ljusa och fina lokaler i Täby i Norra Stockholm.   I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 20 februari.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI

Besiktningsman / Byggnadsingenjör
Geo Survey Mätteknik AB anlitas för inmätnings- och utsättningsuppdrag inom bygg-, anläggnings- och projekteringsmätning. Certifierat enligt SS-EN ISO 9001-2008 samt är inte minst känt för den stora variationen på uppdragen. Uppdragsgivarna är statliga, kommunala eller privata. Geo Survey är ett snabbt växande företag och ingår numera i en finansiellt stark finsk företagsgrupp med Rockplan Ltd och Kalliotekniikka Consulting Engineers Oy som funnits sedan 1973.   Du har byggnadsteknisk bakgrund och har erfarenhet av husbesiktningar. Du har minst 5 års erfarenhet inom t ex: mark, anläggning, sprängning eller husbyggnation.  Du är utåtriktad, säljande och positiv och är intresserad av vibrationsmätning i samband med sprängning samt riskanalyser. För rätt person finns goda karriärmöjligheter. Företaget finns i nya trevliga lokaler i Västberga i södra Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Sök enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 21 feb.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Besiktningsman / Byggnadsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besiktningsman / Byggnadsingenjör

Junior studievägledare & säljare
FEI Företagsekonomiska Institutet AB är ett anrikt utbildningsföretag, som bidragit med kunskap till svenskt näringsliv och offentlig sektor sedan 1888. Idag har FEI ett brett och aktuellt utbildningsutbud, allt från kortare kurser till utbildningar som ger akademiska högskolepoäng. Våra lokaler ligger mycket centralt i Stockholm, strax bredvid Johannes kyrka. Hos oss är stämningen både familjär och professionell. Till vår enhet för företagsutbildning i Stockholm söker vi en: Junior studievägledare & säljare Arbetsuppgifter Vi har dagligen många förfrågningar angående våra kurser och utbildningar både genom mail och telefon, som vi måste besvara. I dessa fall får vi ofta fungera som studievägledare och informatör för hela vårt utbud. Vi arbetar också med att följa upp tidigare kursdeltagare och bearbeta nya företag. Detta kommer att vara dina huvudsakliga arbetsuppgifter. Arbetet sker främst på telefon men även genom mail och personliga möten. Kvalifikationer För att passa i denna roll krävs det att du är service-inriktad och är duktig på att kommunicera. Det kommer också att vara viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi ser att du har gymnasial utbildning och gärna någon form av Yh-/KY-utbildning inom försäljning eller marknadsföring. Det här är en mycket intressant tjänst för rätt person som är intresserad av utbildning. Det finns stora utvecklingsmöjligheter då vi kan bidra till att du får möjlighet att genomgå en högskoleutbildning i företagsekonomi under arbetstid. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Agneta Ståhl, tel 0706-50 19 40. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 20 mars.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Junior studievägledare & säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior studievägledare & säljare

ERFAREN CNC-OPERATÖR
Nordbergs Tekniska AB är distributörer av tekniska plaster i halvfabrikat till industrin. Produktsortimentet omfattar hela bredden av konstruktionsplaster för industrins behov. Ur lager kan vi snabbt leverera helformat eller kapade ämnen av platta, rundstång, ämnesrör, profiler, slang, folier och tekniska laminat av termoplaster, termoelaster och härdplaster, eller bearbeta till färdig detalj efter önskemål. Vi har viss tonvikt på högpresterande material för speciella tillämpningar där höga krav ställs på specifika egenskaper, t ex temperatur- och kemikaliebeständiga material, smorda material, material med elektrostatiskt dissipativa, elektriskt ledande eller skärmande egenskaper, flamskyddade och brandklassade material, material för användning inom medicinsk teknik eller för livsmedel, samt material som uppfyller kombinationer av specifika krav. Se mer på www.nordbergstekniska.se ERFAREN CNC-OPERATÖR Arbetsuppgifter Vi söker nu en kompetent och erfaren CNC-operatör till produktionen i vår verkstad i Vallentuna. Arbetsuppgifterna är varierande och består till stor del av detaljtillverkning av plastdetaljer i mindre serier, men även prototyper och enstyckstillverkning förekommer ofta. Operatören är självgående och ansvarar för detaljen från början till slut, vilket innefattar att göra fräsprogram i GibbsCam, planera material och kontroll av detalj. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara bockning, limning av detaljer och CNC-svarvning. Vi arbetar torrt vid vår plastbearbetning varför arbetsplatsen är ren och fri från skärvätskor. Kompetens Du har erfarenhet av verkstadsarbete som maskin/cnc-operatör och har förmodligen en verkstadsutbildning i grunden. Goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Meriterande är om du har kunskaper inom CAM-beredning. Du behöver behärska utmärkt svenska och bra engelska i både tal och skrift. Körkort och tillgång till egen bil behövs. Personliga egenskaper Du är självgående är bra på att lösa problem. Stor vikt läggs vid att du är noggrann, kvalitetsmedveten och mån om att utföra ett bra jobb. Vi ser gärna att du har lätt att ta till dig nya arbetsmetoder och att hantera nya maskiner och datorprogram. Arbetstid Dagtid. För rätt person är detta ett mycket spännande och utvecklande arbete. Det är en trevlig och inspirerande arbetsmiljö i ett mindre och personligt företag med stora tillväxtmöjligheter. Arbetsplatsen är rökfri. Företagets trevliga lokaler finns i Vallentuna i Norra Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på telefon 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senaste den 28 mars.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN CNC-OPERATÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN CNC-OPERATÖR

Biträdande jurist
”Advokatfirman Pedersen AB är genom specialisering på entreprenadrätt med och utformar vårt framtida samhälle.”   Vi har nu ett behov av att växa och söker nya medarbetare. Vill du bli en del av vårt team? Vi söker just nu en biträdande jurist. Advokatfirman Pedersen har lång och gedigen erfarenhet inom rättsområdena entreprenadrätt, konsulträtt, fastighetsrätt och offentlig upphandling. Vårt huvudsakliga rättsområde är entreprenadrätt och vi ser därför gärna att du är speciellt intresserad av att arbete och utvecklas inom detta rättsområde. Naturligtvis är du som söker även intresserad av allmän affärsjuridik. Läs mer om företaget på www.pedersen.se Vi är stolta över den starka  teamkänsla  som vi byggt upp. Hos oss arbetar vi aktivt med att alla medarbetare ska få livspusslet att gå ihop oavsett hur din livssituation ser ut. Detta förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i grupp. Därutöver ser vi gärna att du är tingsmeriterad eller har liknande erfarenheter från advokatbyrå eller motsvarande. Vi avser att tillsätta tjänsten direkt efter sommaren. Lön enligt överenskommelse. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 24/3. Ansökan samt betyg lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940. Heltid
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande jurist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande jurist

Serviceingenjör / Försäljningsingenjör Styr & Regler
För kunds räkning söker vi nu en: Tekniker Styr & Regler / Försäljningsingenjör / Serviceingenjör Tjänsten är en heltidstjänst med placeringsort Helsingborg med arbetsområde inom Skåne län. Vi välkomnar gärna seniora sökande med lång erfarenhet inom branschen. Du har erfarenhet av  produktförsäljning eller är projektledare alternativt jobbat med serviceinstallationer under lång tid inom styr och regler eller jobbar med det nu. Exempel på varumärken som du kommit i kontakt med kan vara: Siemens, Regin, Honeywell, Sauter, Produal, Schneider, Thermocon-Danelko AB eller Power it (Diana). Du är serviceminded och mycket lyhörd för kunders behov och sätter alltid kunden i centrum. Din arbetsuppgift är att utveckla företagets Skåneområde från sin nuvarande position till nya dimensioner. Det krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska samt körkort och tillgång till egen bil. Vi erbjuder en mycket intressant utmaning med goda anställningsvillkor i en intressant marknad med stor utvecklingspotential. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 30 mars.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceingenjör / Försäljningsingenjör Styr & Regler jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceingenjör / Försäljningsingenjör Styr & Regler

Junior innesäljare och administratör
FEI Företagsekonomiska Institutet AB är ett anrikt utbildningsföretag, som bidragit med kunskap till svenskt näringsliv och offentlig sektor sedan 1888. Idag har FEI ett brett och aktuellt utbildningsutbud, allt från kortare kurser till utbildningar som ger akademiska högskolepoäng. Våra lokaler ligger mycket centralt i Stockholm, strax bredvid Johannes kyrka. Hos oss är stämningen både familjär och professionell. Till vår enhet för företagsutbildning i Stockholm söker vi en: Junior innesäljare och administratör. Arbetsuppgifter Vi har dagligen många förfrågningar angående våra kurser och utbildningar både genom mail och telefon, som vi måste besvara. I dessa fall får vi ofta fungera som informatör för hela vårt utbud. Vi arbetar också med att följa upp tidigare kursdeltagare och bearbeta nya företag. Detta kommer att vara dina huvudsakliga arbetsuppgifter. Arbetet sker främst på telefon men även genom mail och personliga möten. Kvalifikationer För att passa i denna roll krävs det att du är service-inriktad och är duktig på att kommunicera. Det kommer också att vara viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi ser att du har gymnasial utbildning. Det här är en mycket intressant tjänst för rätt person som är intresserad av utbildning. Det finns stora utvecklingsmöjligheter då vi kan bidra till att du får möjlighet att genomgå en högskoleutbildning i företagsekonomi under arbetstid. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Agneta Ståhl, tel 0706-50 19 40. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 28 mars.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Junior innesäljare och administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior innesäljare och administratör

TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI
Karnag AB har en unik specialkompetens inom tillverkning av högtemperaturisolering för t ex heta motordetaljer och räddningsprodukter inom räddningstjänsten. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av högsta kvalitet för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogningssystem inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad. Se mer på www.karnag.se TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI Vi söker dig med säljerfarenhet samt utbildning och erfarenhet inom teknik/mekanik eller som har uppnått motsvarande kompetens på annat sätt. Exempelvis så kan du vara en självlärd tekniker eller tidigare bilmekaniker. Du kan uppvisa dokumenterade resultat från tidigare aktiviteter. Det är en fördel, men inget krav, om du har kontakter med fordonsimportörer, bilverkstäder, chassipåbyggare eller återförsäljare inom fordonsindustrin eller övrig industri i Sverige. Du kommer att fungera som försäljningsingenjör med visst inköpsansvar. Tidigare erfarenhet med anbudsförfrågningar är meriterande. Du är aktiv och har hög social kompetens och förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du har känsla för affärer och är lösningsorienterad. Vi förutsätter att du har grundläggande datakunskaper och goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt har B körkort. Du får räkna med att resa en del av din tid i Sverige med ca 60 övernattningar per år. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete med frihet under ansvar. Företaget finns i ljusa och fina lokaler i Täby i Norra Stockholm.   I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 31 mars.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Täby
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK SÄLJARE FORDONSKOMPONENTER OCH INDUSTRI

Elektriker med minst 2 års erfarenhet
Välkommen till Adelsö El AB Vi arbetar med el, tele och datainstallationer och vår främsta kompetens ligger på kontorsinstallationer och lägenhetsrenoveringar, stambyten samt service. Vid kontorsombyggnader kan vi erbjuda helhetslösningar vad det gäller belysning, kraft, tele och data. Våra lösningar gör det lätt att flytta och ändra arbetsplatser, vilket gör en längre livslängd på anläggningen. Vi har högt ställda krav vad det gäller miljötänkande och energibesparingar. Vi söker nu en 2-3 års montör för arbeten med ROT Objekt i hela Stockholms län. Arbetsuppgifter Elinstallationer i samband med Upprustning "Hyreshus" både i lägenheter och övriga fastigheter. Gärna erfarenhet av rotarbeten.  Välkommen till Adelsö El AB. Körkort ej nödvändigt då du åker direkt ut på Bygget. Utbildning och ECY-Certifikat krävs. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl tel 0739-465 805. Sök enkelt direkt på Karismas hemsida. Skicka in din ansökan snarast då vi kommer att göra intervjuer löpande dock senast den 4 april.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker med minst 2 års erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker med minst 2 års erfarenhet

Administratör / Koordinator / Backoffice
Compentia AB är en fullservicebyrå inom redovisning och ekonomisk rådgivning. Vi hjälper våra kunder med det mesta som rör deras vardag som egna företagare. Vi vill att våra kunder ska ges möjlighet att lägga sin tid på sitt företags kärnverksamhet och att använda Compentia´s kompetens och arbete till att fatta bra beslut i sin vardag som företagare. Vi söker en person som vill arbeta tillsammans med oss och fortsätta vår påbörjade resa mot höga mål. Se mer på www.compentia.se Till vårt kontor i Tullinge söker vi en: Administratör / Koordinator / Backoffice Arbetsuppgifter Vi söker en aktiv och noggrann administratör, som självständigt skall ge uppbackande service främst inom kontoret och ibland även till våra kunder. Du kommer att leda ditt eget arbete men stämma av dina uppgifter enligt behov inom gruppen. Tjänsten innebär att vara spindeln i nätet och du kommer ha en viktig roll i att kontoret fungerar övergripande i att skapa ordning och struktur, organisera och beställa det som behövs för att göra det möjligt. Exempel på löpande arbetsuppgifter är att: Svara i telefon, ta emot kunder, skriva dokument, begära in uppgifter och material, skriva protokoll samt att administrera olika uppgifter i våra interna affärssystem. Kvalifikationer För att passa i denna roll krävs att du är administrativt lagd, serviceinriktad och gillar att ta tag i saker på eget initiativ och ha många bollar i luften. Det är viktigt att du har bra datorvana när det gäller Word och Excel och har goda språkkunskaper i svenska. Tjänsten är 75 % av en heltidstjänst. Arbetsplatsen är rökfri. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb i trevliga kontorslokaler i Tullinge i södra Stockholm med nära anslutning till allmänna kommunikationer. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Agneta Ståhl, tel 0706-50 19 40. Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 5 mars.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör / Koordinator / Backoffice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör / Koordinator / Backoffice

Trainee som Servicetekniker/Montör/Säljare
Mälardalens Brandservice AB är ett säkerhetsföretag med inriktningen att förebygga brand och personskador. Det gör vi genom att leverera ett komplett sortiment av produkter för brandskydd, utrymning och sårvård. Lika viktigt är löpande kontroll och service utförda av kompetent personal. Vi erbjuder därför översyn och underhåll av marknadens alla brand- och säkerhetsutrustningar. Vi utför även brandskyddsbesiktningar enligt gällande försäkrings- och myndighetskrav. Som ett självklart komplement ingår även rådgivning, projektering och utbildning. Vi vill i samarbete med kunden utveckla brandskyddsarbetet för att trygga verksamheten och rädda liv och egendom när olyckan är framme.  ARBETSUPPGIFTER:  Trainee som Servicetekniker/Montör/Säljare ARBETSUPPGIFTER: Vi söker nu en person som kan lära upp sig inom service, montering och installation av brand och utrymningstekniska produkter såsom brandsläckare, brandposter, rökluckor och nödljus samt brandtätnings-arbeten. Aktivt sälja företagets övriga produkter såsom utbildningar och SBA-dokumentation (systematiskt brandsskyddsarbete), första hjälpenprodukter m.m. DU SOM SÖKER SKALL:  * Vara tekniskt lagd, kunna utföra hantverksmässiga arbetsuppgifter och vara lättlärd. Du kommer sedan att få internutbildning på företagets produkter och installationer. * Ha i egenskap att vara ordningsam, kunna organisera och koordinera dina arbetsuppgifter på ett disciplinerat och självgående sätt.  * Ha lätt för att skapa nya kundrelationer både via telefon och genom personliga besök.  * Kunna samarbeta och kommunicera med övriga medarbetare eftersom vi arbetar i team.  * Kunna ta eget ansvar, vara lojal och arbetstrogen eftersom många av arbetsuppgifterna sker under eget ansvar.  * Gärna bo i närområdet.  * Ha god lokalkännedom i Storstockholmsområdet eftersom arbetet innebär mycket resande i servicebil.  * Pga den dagliga kontakten med kunder och andra berörda angående viktiga brandskyddsfrågor och noggrann dokumentation kunna hantera svenska språket tydligt i tal och skrift. Vara öppen, trevlig, ha hög social kompetens och vara representativ eftersom du kommer att vara en del av företagets ansikte utåt.  * Ha god datorvana och grundläggande kunskaper i Office paketet. Samtliga servicetekniker tilldelas en servicebil, varför körkort då är ett måste. Företaget finns i fina lokaler med trevliga arbetskamrater i Märsta industriområde.  I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl, tel. 08-570 359 60. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 11 april. Enl ök Heltid
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Trainee som Servicetekniker/Montör/Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainee som Servicetekniker/Montör/Säljare

Erfaren Ordermotttagare/Administratör
ERFAREN ORDERMOTTAGARE/ ADMINISTRATÖR Nordbergs Tekniska AB är distributörer av tekniska plaster i halvfabrikat till industrin. Produktsortimentet omfattar hela bredden av konstruktionsplaster för industrins behov. Se mer på www.nordbergstekniska.se Arbetsuppgifter Vi söker nu en kompetent och erfaren ordermottagare/ orderregistrerare till vårt expanderande försäljningskontor i Vallentuna. Arbetsuppgifterna är varierande med stort fokus på orderregistrering, utleveranser och fraktbokningar, vi arbetar i affärssystemet Pyramid. Kompetens Du har erfarenhet av affärssystem, databaser och MS Office, hårdvara eller systemadministration. Har du erfarenhet av affärssystemet Pyramid eller liknande inom industrin så är det ett extra plus. Du behöver behärska utmärkt svenska och bra engelska i både tal och skrift. Kunskaper i tyska är ett extra plus. Personliga egenskaper Du är noggrann, strukturerad och självgående, är bra på att räkna och lösa problem, gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Stor vikt läggs vid att du är noggrann, kvalitetsmedveten och mån om att utföra ett bra jobb. Du har en positiv och energisk inställning för att ge bästa möjliga service både internt och externt mot företagets kunder. Vi ser gärna att du har lätt att ta till dig nya arbetsmetoder och dataprogram. Du har hög social kompetens med god förmåga att lyssna och är inte rädd för att jobba hårt för att uppnå dina och företagets mål. För rätt person är detta ett mycket spännande och utvecklande arbete. Det är en trevlig och inspirerande arbetsmiljö i ett personligt företag med stora tillväxtmöjligheter. Arbetsplatsen är rökfri. Företagets trevliga lokaler finns i Vallentuna i Norra Stockholm. Arbetstid??Dagtid. ??I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 08-570 359 60. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 22 april.
Företag: Karisma Rekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Ordermotttagare/Administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Ordermotttagare/Administratör


Sök lediga jobb Karisma Rekrytering AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se