Lediga jobb Karlsborg - Söka jobb i Karlsborg

Lediga jobb Karlsborg Sök lediga jobb Karlsborg


Hittade inga lediga jobb på sökning: Karlsborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Laboratorieingenjör- Kalix

 2. Processingenjör med inriktning miljö- Kalix

 3. Processingenjör med inriktning Energi- Kalix

 4. Processingenjör inriktning Styr och reglerteknik- Kalix

 5. Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet- Karlsborg

 6. Lagerarbetare sökes till Karlsborg- Karlsborg

 7. Rektor till Carl Johanskolan, åk 7-9- Karlsborg

 8. Lärare SFI; Vuxenutbildningen; Karlsborg- Karlsborg

 9. Va-Tekniker/Elektriker- Karlsborg

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.- Karlsborg

 11. Telefonist sökes till Karlsborg- Karlsborg

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.- Karlsborg

 13. Hjulfordonsreparatör vid Markverkstad Skaraborg/Karlsborg- Karlsborg

 14. Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet- Karlsborg

 15. Lärare Svenska - Engelska åk 7-9; Carl Johanskolan; Karlsborg- Karlsborg

 16. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.- Karlsborg

 17. Boendestödjare till boende för ensamkommande flyktingbarn- Karlsborg

 18. Lagerarbetare sökes till Karlsborg- Skövde

 19. Enhetschef till enhet för ensamkommande flyktingbarn- Karlsborg

 20. HR Business Partner- Kalix

 21. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.- Karlsborg

 22. Socialsekreterare till verksamhet för ensamkommande flyktingbarn- Karlsborg

 23. Lärare Sv2; Carl johanskolan; Karlsborg- Karlsborg

 24. Personlig assistent, Carl Johanskolan; Karlsborg- Karlsborg

 25. Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet- Karlsborg

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.- Karlsborg

 27. Homepartysäljare - Karlsborg- Karlsborg

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.- Karlsborg

 29. Svetsare/verkstadsmekaniker vid Markverkstad Skaraborg, Karlsborg- Karlsborg

 30. Tankbilsförare/ Drivmedelsman rekryteras till FMLOG i Karlsborg- Karlsborg

 31. Modersmålslärare Teckenspråk 20%, Förskolan Myran- Karlsborg

 32. Rektor till Carl Johanskolan, åk 7-9- Karlsborg

 33. Sjuksköterska/Företagssköterska Försvarshälsan K3 Karlsborg- Karlsborg

 34. Vikarierande Förrådsman/kvinna till Sec Karlsborg- Karlsborg

 35. Telefonist sökes till Skövde/ Karlsborg- Skövde

 36. Arkivarie- Karlsborg

 37. Lärare Musik; Carl Johanskolan; Karlsborg- Karlsborg

 38. Asylverksamhet Förskola, Två tjänster- Karlsborg

 39. Asylverksamhet tidigare år; Carl Johanskolan; Karlsborg- Karlsborg

 40. Asylverksamhet senare år; Carl Johanskolan; Karlsborg- Karlsborg


Mer beskrivning

Laboratorieingenjör
Ingenjörer till Teknikavdelningen BillerudKorsnäs erbjuder högkvalitativt papper och spetskunskap inom förpackningar. Tillsammans med vårt globala nätverk av konverterare utvecklar vi smartare förpackningslösningar som sparar kostnader, stärker varumärken genom förbättrad design, bidrar till smidigare logistik och en renare miljö. Vi omsätter 20 miljarder SEK och har 4 400 anställda i 13 länder. Vi satsar offensivt för att utveckla verksamheten och därför söker vi till BillerudKorsnäs i Karlsborg Ingenjörer till Teknikavdelningen. Laboratorieingenjör Du ansvarar för kvalitetssäkring och utveckling av laboratoriet. Vi är ackrediterade för miljökontroll. Du kommer även att jobba tillsammans med ansvarig för teknisk kundservice avsalumassa med en hel del kundrelaterade frågeställningar. Kvalifikationer Du som söker har en utbildning motsvarande civilingenjörskompetens med passande inriktning enligt beskrivningen ovan eller annan relevant akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har en längre erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men vi kommer att värdera dina personliga egenskaper högt eftersom vi är en arbetsgivare där du kommer att kunna utvecklas i en stimulerande miljö. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig i både tal och skrift. I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför, vänligt men bestämt, samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.
Företag: BillerudKorsnäs Karlsborg AB
Ort: Kalix
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieingenjör jobb, Laboratorieingenjör Kalix, Laboratorieingenjör BillerudKorsnäs Karlsborg AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieingenjör

Processingenjör med inriktning miljö
Ingenjörer till Teknikavdelningen BillerudKorsnäs erbjuder högkvalitativt papper och spetskunskap inom förpackningar. Tillsammans med vårt globala nätverk av konverterare utvecklar vi smartare förpackningslösningar som sparar kostnader, stärker varumärken genom förbättrad design, bidrar till smidigare logistik och en renare miljö. Vi omsätter 20 miljarder SEK och har 4 400 anställda i 13 länder. Vi satsar offensivt för att utveckla verksamheten och därför söker vi till BillerudKorsnäs i Karlsborg Ingenjörer till Teknikavdelningen. Processingenjör med inriktning Miljö Som miljöinriktad processingenjör kommer du att tillsammans med vår Miljöchef svara för utveckling av vårt miljöarbete. Du arbetar nära vår tillverkningsprocess i projekt, utredningar och utbildning. Du kommer även att ha kontakt med myndigheter och andra enheter inom koncernen. Kvalifikationer Du som söker har en utbildning motsvarande civilingenjörskompetens med passande inriktning enligt beskrivningen ovan eller annan relevant akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har en längre erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men vi kommer att värdera dina personliga egenskaper högt eftersom vi är en arbetsgivare där du kommer att kunna utvecklas i en stimulerande miljö. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig i både tal och skrift. I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför, vänligt men bestämt, samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.
Företag: BillerudKorsnäs Karlsborg AB
Ort: Kalix
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Processingenjör med inriktning miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processingenjör med inriktning miljö

Processingenjör med inriktning Energi
Ingenjörer till Teknikavdelningen BillerudKorsnäs erbjuder högkvalitativt papper och spetskunskap inom förpackningar. Tillsammans med vårt globala nätverk av konverterare utvecklar vi smartare förpackningslösningar som sparar kostnader, stärker varumärken genom förbättrad design, bidrar till smidigare logistik och en renare miljö. Vi omsätter 20 miljarder SEK och har 4 400 anställda i 13 länder. Vi satsar offensivt för att utveckla verksamheten och därför söker vi till BillerudKorsnäs i Karlsborg Ingenjörer till Teknikavdelningen. Processingenjör med inriktning Energi Du blir ansvarig för vårt arbete med energifrågor. Vi är certifierade enligt ett energiledningssystem som kvalitetssäkrar vårt arbete mot energieffektiva processer. Du kommer att arbeta nära vår tillverkningsprocess och söker ständigt förbättringsmöjligheter med ett strukturerat angreppssätt. Kvalifikationer Du som söker har en utbildning motsvarande civilingenjörskompetens med passande inriktning enligt beskrivningen ovan eller annan relevant akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har en längre erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men vi kommer att värdera dina personliga egenskaper högt eftersom vi är en arbetsgivare där du kommer att kunna utvecklas i en stimulerande miljö. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig i både tal och skrift. I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför, vänligt men bestämt, samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.
Företag: BillerudKorsnäs Karlsborg AB
Ort: Kalix
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Processingenjör med inriktning Energi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processingenjör med inriktning Energi

Processingenjör inriktning Styr och reglerteknik
Ingenjörer till Teknikavdelningen BillerudKorsnäs erbjuder högkvalitativt papper och spetskunskap inom förpackningar. Tillsammans med vårt globala nätverk av konverterare utvecklar vi smartare förpackningslösningar som sparar kostnader, stärker varumärken genom förbättrad design, bidrar till smidigare logistik och en renare miljö. Vi omsätter 20 miljarder SEK och har 4 400 anställda i 13 länder. Vi satsar offensivt för att utveckla verksamheten och därför söker vi till BillerudKorsnäs i Karlsborg Ingenjörer till Teknikavdelningen. Processingenjör med inriktning Styr- och reglerteknik Du får en strategiskt viktig roll för att utveckla styrningen av våra processer mot en jämn kvalitet och effektiv produktion med minimal miljöpåverkan. Optimering och trimning sker dels på egen hand men även tillsammans med externa experter där din roll blir att beställa uppdrag och tillämpa resultaten tillsammans med våra operatörer. Kvalifikationer Du som söker har en utbildning motsvarande civilingenjörskompetens med passande inriktning enligt beskrivningen ovan eller annan relevant akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har en längre erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men vi kommer att värdera dina personliga egenskaper högt eftersom vi är en arbetsgivare där du kommer att kunna utvecklas i en stimulerande miljö. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig i både tal och skrift. I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför, vänligt men bestämt, samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.
Företag: BillerudKorsnäs Karlsborg AB
Ort: Kalix
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Processingenjör inriktning Styr och reglerteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processingenjör inriktning Styr och reglerteknik

Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlsborg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platinum systems AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet

Lagerarbetare sökes till Karlsborg
Vi söker två drivna och ambitiösa Lagerarbetare för ett uppdrag i Karlsborg. Uppdraget är på heltid och kommer påbörjas 2013-08-01 och kommer pågå till och med 2014-02-28. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att Du blir anställd av oss och uthyrd till vår kund. Vår kund är en myndiget som arbetar inom den offentliga sektorn och finns placerad på många orter runt om i Sverige som också verkar internationellt. Tjänsten är på heltid med start i november. Dina arbetsuppgifter: Du arbetar med att ta emot och sända iväg varor, genomföra kontroller av mottagna varor så att leveransen är korrekt samt anteckna att de tagits emot. Du kommer ansvara för kontakt med leverantören om fel uppstår och plocka fram varor efter en kundorder vid leverans. Truckkörning ingår i arbetet, därutöver sköter Du alla arbetsuppgifter via datorn på helautomatiserade lager. Arbetat kan ske både inomhus och utomhus. Dina kvalifikationer: Du ska ha erfarenhet/kunskap inom: - Gymnasieutbildning - 5 års arbetslivserfarenhet inom lagerarbete - Goda IT-kunskaper - Truckkort A + B - Körkort B - Kunna uttrycka dig väl, både muntligt och i text, på svenska och engelska. Dina personliga egenskaper: Som person är Du ansvarstagande och driven. Du är också noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har god sammarbetsförmåga. Det är viktigt att du har god fysik då det kan förekomma tunga lyft. Så här söker du: Finner Du tjänsten intressant registrerar du Din ansökan på vår hemsida www.bemannia.se/cvregistrering. Du kan även så skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt till jobb@bemannia.se, märk Din ansökan med referens: "Lagerarbetare, Karlsborg" Välkommen med Din ansökan! Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Karlsborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes till Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes till Karlsborg

Rektor till Carl Johanskolan, åk 7-9
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. Carl Johanskolan ligger i centrala Karlsborg och har cirka 200 elever. På skolan finns cirka 35 anställda. Mer information om kommunen och skolan finner du på www.karlsborg.se. ARBETSUPPGIFTER Som rektor har du ansvaret för skolans elever, personal, arbetsmiljö, ekonomi samt pedagogiska utveckling. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med uppställda mål och gällande styrdokument. I tjänsten ingår även ansvar för SFI och särvux. Du samarbetar med skolans personal så att vars och ens kompetens används på bästa sätt. Tillsammans med övrig ledningspersonal inom barn- och utbildningsförvaltningen tar Du ansvar för helheten i kommunens skolverksamhet. Vi söker dig som är tydlig, lyhörd och har stor förmåga att initiera och driva skolans utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER • Visar tydlighet och mod i ledarskapet. • Är mål- och resultatinriktad. • Är väl förtrogen med grundskolans styrdokument. • Har pedagogisk högskoleutbildning. • Har ledarerfarenhet. • Har stort engagemang med eleverna i fokus. För tjänsten krävs att den statliga rektors utbildning har genomförts eller kommer att påbörjas inom ett år från tillträde på tjänsten. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Carl Johanskolan, åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Carl Johanskolan, åk 7-9

Lärare SFI; Vuxenutbildningen; Karlsborg
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. ARBETSUPPGIFTER Vuxenutbildningen i Karlsborg söker för höstterminen 2013 en lärare på heltid för undervisning i SFI och särvux. Merparten av undervisning (ca 75 %) ligger på SFI. Under terminen kommer vi också att arbeta med ett projekt inom SFI för att utveckla det talade språket. Tjänsten är ett vikariat på 100 % under höstterminen och tjänsten kan eventuellt komma att förlängas ytterligare en termin. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som * har lärarexamen med svenska som andraspråk * är övertygad om att elever vill och kan lära med rätt förutsättningar * är idérik och tycker om utmaningar * har lätt att samarbeta med andra.
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SFI; Vuxenutbildningen; Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SFI; Vuxenutbildningen; Karlsborg

Va-Tekniker/Elektriker
Karlsborgs kommun med sina 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter. Karlsborg har ett vackert läge vid norra delen av Vättern med mycket vatten och skogar. Orten är bland annat känd för den fina naturen i Tiveden och byggnadsverken Karlsborgs fästning och Göta kanal. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Vi söker en VA-Tekniker/Elektriker, till vatten- och reningsverken. För drift och underhåll av vattenverk/reningsverk finns en VA-chef som har ansvaret, samt 3 VA-tekniker. En av våra anställda kommer att gå i pension framöver, så vi behöver rekrytera en ny VA -Tekniker/Elektriker. ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av allmän drift och skötsel av vatten- och reningsverken med tillhörande pumpstationer samt visst processtekniskt arbete. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs teknisk utbildning. Erfarenhet från VA-arbeten är meriterande. Vi lägger dessutom stor vikt vid god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt ett kundvänligt sätt då tjänsten tidvis innebär kontakt med våra kunder. Erfarenhet från liknande verksamheter värdesätts. Personliga egenskaper som vi efterfrågar är förmåga att arbeta självständigt, hög servicekänsla, stresstålighet och vilja att ta ansvar. Erfarenhet från styr och reglerarbeten är meriterande. Körkort B är ett krav och beredskapstjänst ingår.
Företag: Karlsborgs kommun, kommunledningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Va-Tekniker/Elektriker jobb, Va-Tekniker/Elektriker Karlsborg, Va-Tekniker/Elektriker Karlsborgs kommun, kommunledningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Va-Tekniker/Elektriker

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlsborgs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.

Telefonist sökes till Karlsborg
Är Du serviceminded och söker efter nya utmaningar? Då har vi ett uppdrag just för Dig hos vår kund i Karlsborg. Som konsult hos Bemannia får Du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden. Här har Du möjlighet att visa dina framfötter och växa i din yrkesroll. En kreativ arbetsplats för Dig med stora möjligheter! Vår kund är en myndiget som arbetar inom den offentliga sektorn och finns placerad på många orter runt om i Sverige som också verkar internationellt. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ge upplysningar och informationsservice både åt de anställda och till de som ringer utifrån. Du kommer svara på inkommande samtal, koppla vidare, boka konferensrum, anordna telefonkonferenser samt lägga in ny information i växelns minnesfunktion. Dina kvalifikationer Du ska ha erfarenhet/kunskap inom: - Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning - Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet - Goda datakunskaper - Erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem - Kunna uttrycka dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Dina personliga egenskaper Som person är Du ansvarstagande och driven. Du är också noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du bör vara initiativrik och engagerad som person som tycker om struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Växeltelefonist sökes till Karlsborg" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Karlsborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonist sökes till Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonist sökes till Karlsborg

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlsborgs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.

Hjulfordonsreparatör vid Markverkstad Skaraborg/Karlsborg
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV (Förråd, service och verkstäder) är en resultatenhet inom FMV. FSV har totalt cirka 1500 medarbetare.  FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.  FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav. Organisationen är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020.  Markverkstad Skaraborg (Mv Skaraborg) är en regional avdelning inom FSV Markverkstad med cirka 90 medarbetare, som bedriver verksamhet i Karlsborg och Såtenäs.  Jobbet: Som hjulfordonsreparatör kommer ditt arbete bestå huvudsakligen av reparation och underhåll på Försvarsmaktens tyngre hjulfordon och speciella utrustningar för flygvapnets fälthållning mm. Andra vanligt förekommande uppgifter är felsökning på elektronik, i första hand på tyngre hjulfordon,  ombyggnad och modifieringsarbeten utifrån fastställda underlag. Arbetet medför även krav på resor och tjänstgöring på annan ort i tjänsten, såväl inrikes som utrikes. Du: Du skall ha genomgått gymnasieskolans program för fordonsreparatörer med inriktning mot tunga fordon eller motsvarande kompetens. Inneha körkort lägst klass BC. Det är meriterande att du har erfarenhet av underhåll på i Försvarsmakten förekommande tyngre hjulfordon. Kunskap och erfarenhet av fordonselektronik samt felsökning på tunga fordons elektriska system. Arbetat med liknande materiel tidigare. Högre körkortsbehörighet.  Som person vill vi att du är serviceinriktad och har lätt att arbeta med andra personer. Vi vill att du är lojal utifrån satta mål och har ett strukturerat sätt att arbeta. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid anställningen.  Övriga krav på tjänsten Detta är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Du ska vara svensk medborgare och ha godkänd registerkontroll. Internationell arbetsskyldighet gäller. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster. För frågor om tjänsten kontakta Joakim Borg, Sektionchef Fordonssektionen Markverkstad Skaraborg/Karlsborg Tel: 0505-451736 Kontakt fackliga organisationer facklig representant SACO  Bengt Blom                                      Tel: 035-2662908 facklig representant OFR/S Håkan Nordström                            Tel: 0505-451757 facklig representant SEKO   Fredrik Kinell                                   Tel: 0505-451741 Välkommen med din ansökan. FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du måste vara svensk medborgare för att jobba på FMV.
Företag: FMV
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Hjulfordonsreparatör vid Markverkstad Skaraborg/Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjulfordonsreparatör vid Markverkstad Skaraborg/Karlsborg

Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlsborg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet

Lärare Svenska - Engelska åk 7-9; Carl Johanskolan; Karlsborg
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. ARBETSUPPGIFTER Carl Johanskolan söker för höstterminen 2013 en lärare på deltid(75 %) för undervisning i Svenska och Engelska i åk 7-9. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen, tjänsten kan eventuellt komma att förlängas ytterligare en termin. Tilsätts om erfoderliga beslut fattas. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som * har lärarexamen med svenska och engelska * är övertygad om att elever vill och kan lära med rätt förutsättningar * är idérik och tycker om utmaningar * har lätt att samarbeta med andra.
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska - Engelska åk 7-9; Carl Johanskolan; Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska - Engelska åk 7-9; Carl Johanskolan; Karlsborg

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlsborgs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.

Boendestödjare till boende för ensamkommande flyktingbarn
Karlsborgs kommun med sina 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter. Karlsborg har ett vackert läge vid norra delen av Vättern med mycket vatten och skogar. Orten är bland annat känd för den fina naturen i Tiveden och byggnadsverken Karlsborgs fästning och Göta kanal. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. ARBETSUPPGIFTER Karlsborgs kommun i samarbete med Hjo kommun driver idag tre boenden för ensamkommande flyktingbarn. Boendena är placerade både i Karlsborg och Hjo och har plats för totalt cirka 22 ungdomar (pojkar mellan 15-18 år) Arbetsgivare är Karlsborgs kommun och anställningen kommer att bli i Karlsborg. Personalen på boendet arbetar för att ge ungdomarna det vuxenstöd de behöver, skapa en välfungerande vardag samt en aktiv och meningsfull fritid. Personalen ska på ett professionellt och respektfullt sätt ge både stöd och omvårdnad. Ungdomarna ska under trygga förhållanden få erfarenhet och kunskaper som hjälper dem till ökad självständighet i Sverige eller i hemlandet. Målet för verksamheten är att stödja ungdomen oavsett utgången av asylprocessen. Arbetet sker i samverkan med respektive socialtjänst, ungdomarnas gode män, hälsovård, föreningsliv och skola. På boendena finns personal dygnet runt, vilket innebär att arbetstiden innefattar kvällar, helger och sovande jour. KVALIFIKATIONER Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du passar in i befintligt team utifrån person, utbildning och kompetenser. Körkort och utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister är ett krav. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ytterligare ett krav. Språkkunskaper i somaliska är meriterande. Vi söker dig som har relevant utbildning såsom omsorgsutbildning, sjuksköterskeutbildning, pedagogutbildning eller beteendevetenskaplig utbildning. Tidigare erfarenheter från arbete med ungdomar är meriterande och personlig mognad är ett krav. Vid urvalet av sökande kommer hänsyn att tas till vilka kompetenser som redan finns representerade i nuvarande team och vilka behov av kompetenser som teamet har. Arbetet kräver att du trivs med att arbeta i grupp, tar ansvar, kan arbeta självständigt när det behövs, är flexibel, kan hantera starka känslor och klarar av att vara gränssättande vid behov. Du behöver även kunna laga mat.
Företag: Karlsborgs kommun, socialförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till boende för ensamkommande flyktingbarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till boende för ensamkommande flyktingbarn

Lagerarbetare sökes till Karlsborg
Vi söker två drivna och ambitiösa Lagerarbetare för ett uppdrag i Karlsborg. Uppdraget är på heltid med start omgående. Uppdraget kommer att pågå till och med 2014-02-28. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att Du blir anställd av oss och uthyrd till vår kund. Vår kund är en myndiget som arbetar inom den offentliga sektorn och finns placerad på många orter runt om i Sverige som också verkar internationellt. Tjänsten är på heltid med start i november. Dina arbetsuppgifter: Du arbetar med att ta emot och sända iväg varor, genomföra kontroller av mottagna varor så att leveransen är korrekt samt anteckna att de tagits emot. Du kommer ansvara för kontakt med leverantören om fel uppstår och plocka fram varor efter en kundorder vid leverans. Truckkörning ingår i arbetet, därutöver sköter Du alla arbetsuppgifter via datorn på helautomatiserade lager. Arbetat kan ske både inomhus och utomhus. Dina kvalifikationer: Du ska ha erfarenhet/kunskap inom: - Gymnasieutbildning - 5 års arbetslivserfarenhet inom lagerarbete - Goda IT-kunskaper - Truckkort A + B - Körkort B - Kunna uttrycka dig väl, både muntligt och i text, på svenska och engelska. Dina personliga egenskaper: Som person är Du ansvarstagande och driven. Du är också noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har god sammarbetsförmåga. Det är viktigt att du har god fysik då det kan förekomma tunga lyft. Så här söker du: Finner Du tjänsten intressant registrerar du Din ansökan på vår hemsida www.bemannia.se/cvregistrering. Du kan även så skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt till jobb@bemannia.se, märk Din ansökan med referens: "Lagerarbetare, Karlsborg" Välkommen med Din ansökan! Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Skövde
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes till Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes till Karlsborg

Enhetschef till enhet för ensamkommande flyktingbarn
Karlsborgs kommun med sina 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter. Karlsborg har ett vackert läge vid norra delen av Vättern med mycket vatten och skogar. Orten är bland annat känd för den fina naturen i Tiveden och byggnadsverken Karlsborgs fästning och Göta kanal. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig som tycker om att engagera, inspirera och utveckla medarbetare för att verksamhetens mål ska uppnås. Karlsborg och Hjo i samverkan ansvarar för tre boenden för ensamkommande ungdomar utan legal vårdnadhavare (ensamkommande flyktingbarn). Boendena är förlagda i Karlsborg och Hjo och är för pojkar i åldrarna 15 – 17 år. Verksamheten för ensamkommande ungdomar utan legal vårdnadshavare finns inom socialtjänsten i respektive kommun. Målsättningen är att ungdomarna ska integreras i samhället, utveckla en hälsosam livsstil samt uppleva trygghet i tillvaron. Till din hjälp kommer du att ha två socialsekreterare för utredning och handläggning samt en samordnare. Karlsborgs kommun kommer, under förutsättning att erforderliga beslut fattas, även teckna avtal om allmänt mottagande av flyktingar som även detta hamnar under enhetschefens ansvarsområde. Arbetsuppgifter: Enheten ska erbjuda boende, omsorg, tillsyn och pedagogiskt stöd i vardagen under tiden den unge väntar på permanent uppehållstillstånd (PUT). För de ungdomar som inte får PUT är uppgiften att ge stöd och medverka i ett bra återvändande och för de som beviljas uppehållstillstånd är uppgiften att skapa kontinuitet och trygghet. Som enhetschef har du verksamhets-, personal- och budgetansvar samt svarar för att enhetens uppdrag följs. Du kommer, självständigt och i samverkan med respektive kommun, att planera och delta i verksamheten, ansvara för den dagliga verksamheten med budget- och driftsansvar, samt vara arbetsledare för personal med arbetsmiljö- och personalansvar. Du kommer även att ingå i förvaltningens ledningsgrupp. Genom ett gott omhändertagande och respektfullt bemötande vägleder och stödjer du ungdomarna/flyktingarna i deras vardag, under och efter asylprocessen. Utgångspunkten är att i alla beslut och beteenden ta vara på den enskildes egna resurser och därigenom stödja dennes utveckling och förberedelse för integration och ett självständigt liv. Du är boendets ansikte utåt och det är därför viktigt att du har förmåga och intresse att samverka och skapa goda relationer inom respektive kommun och samarbetspartners. Du kommer att ha ett nära samarbete med respektive kommuns utredningsresurser och kommer att jobba i nära kontakt med arbetsförmedlingen och bostadsbolagen i kommunen. I arbetsuppgifterna finns även att organisera och strukturera de nyanländas introduktion i kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har socionomutbildning, eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig, och har lång erfarenhet av arbete med barn och ungdom inom socialtjänsten. Du bör ha chefserfarenhet och erfarenhet av myndighetsutövning. Du bör vara stresstålig, gilla att ha många bollar i luften samt tycka om att arbeta operativt samtidigt som du driver utvecklingen framåt och har kontroll på budget. Vi förutsätter att du har ett stort engagemang och intresse för att driva utvecklingsfrågor inom området. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med ungdomar och ha god förmåga att bemöta och skapa goda relationer med de människor du möter i det dagliga livet. Erfarenhet av arbete med flyktingar eller med flyktingfrågor liksom språk- och kulturkompetens är meriterande. Tjänsten ställer stora krav på att kunna agera självständigt och löpande ge respektive kommun rapporter och beslutsunderlag. Du ska också kunna arbetsleda övrig personals vardag utifrån ungdomarnas behov och riktlinjer från respektive kommun.
Företag: Karlsborgs kommun, socialförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till enhet för ensamkommande flyktingbarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till enhet för ensamkommande flyktingbarn

HR Business Partner
HR Business Partner BillerudKorsnäs erbjuder högkvalitativt papper och spetskunskap inom förpackningar. Tillsammans med vårt globala nätverk av konverterare utvecklar vi smartare förpackningslösningar som sparar kostnader, stärker varumärken genom förbättrad design, bidrar till smidigare logistik och en renare miljö. Vi omsätter 20 miljarder SEK och har 4 400 anställda i 13 länder. Till BillerudKorsnäs Karlsborg söker vi en HR Business Partner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och förlagd till dagtid. Du ingår i vårt HR team, som leds av personalchefen, vars område även omfattar samarbete med HR i Finland. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är omfattande och varierande. Vi jobbar med strategiskt och operativt HR arbete till chefer och medarbetare. Som HR Business Partner är du en rådgivande, stödjande och drivande funktion till våra chefer. Du jobbar aktivt med team- och ledarutveckling. Du hanterar områden såsom rekrytering, rehabilitering, skolkontakter och arbetsrättsliga frågor både operativt och administrativt. Du medverkar även vid förhandlingar och i koncernövergripande gemensamma HR-processer och projekt. Kvalifikationer Du som söker har en utbildning motsvarande högskola /universitet med HR inriktning eller annan likvärdig utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom nämnda områden. Befattningen ställer höga krav på förmåga till kommunikation och samarbete med både chefer och medarbetare. Du hanterar svenska och engelska och kan uttrycka dig i både tal och skrift. Språkkunskaper i Finska är meriterande. Som person är du ansvarsfull med hög integritet, initiativrik och drivande. Du har ett översiktligt tänkande med god planeringsförmåga och är inte rädd för att ibland ta svåra beslut.
Företag: BillerudKorsnäs Karlsborg AB
Ort: Kalix
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga HR Business Partner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR Business Partner

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlsborgs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.

Socialsekreterare till verksamhet för ensamkommande flyktingbarn
Karlsborgs kommun med sina 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter. Karlsborg har ett vackert läge vid norra delen av Vättern med mycket vatten och skogar. Orten är bland annat känd för den fina naturen i Tiveden och byggnadsverken Karlsborgs fästning och Göta kanal. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. ARBETSUPPGIFTER Karlsborgs kommun har en överenskommelse med Migrationsverket om mottagande för ensamkommande flyktingungdomar, 15-18 år, utan legal vårdnadshavare. Karlsborgs kommun har i samarbete med Hjo kommun idag tre boenden för ensamkommande flyktingbarn. Boendena är placerade både i Karlsborg och Hjo och har plats för totalt cirka 22 ungdomar (pojkar mellan 15-18 år). Arbetsgivare är Karlsborgs kommun och anställningen kommer att bli i Karlsborg. Arbetsuppgifter: Vi söker nu en socialsekreterare som ska arbeta med att utreda och kartlägga ungdomarnas behov av insatser. Arbetsuppgifterna innebär myndighetsutövning och sedvanlig handläggning kring ungdomarnas behov enligt gällande lagar samt rekrytering av särskilt förordnade vårdnadshavare, familjehem eller andra placeringsformer. I arbetet ingår också återsökning av medel från Migrationsverket. Din närmsta chef kommer att vara enhetschefen för boendena, men din arbetsplats kommer att vara på individ- och familjeomsorgen i Karlsborg. Du kommer att ha ett nära samarbete med handläggare från Hjo kommun samt samordnare och boendepersonal för kommunens boenden. Du kommer även att ha ett nära samarbete med ungdomarnas gode män. KVALIFIKATIONER Krav för tjänsten är socionomexamen och B-körkort. Du bör ha erfarenhet av myndighetsutövning med barn och ungdomar, ha god kunskap i Socialtjänstlagen och vara förtrogen med BBIC-utredningar. Erfarenhet av arbete med flyktingbarn och familjehemsvård är meriterande. Du behöver vara tydlig i din kommunikation, konfliktorädd, strukturerad, flexibel och ha ett bemötande som präglas av respekt och ödmjukhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Karlsborgs kommun, socialförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till verksamhet för ensamkommande flyktingbarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till verksamhet för ensamkommande flyktingbarn

Lärare Sv2; Carl johanskolan; Karlsborg
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. ARBETSUPPGIFTER Carl Johanskolan i Karlsborg söker för höstterminen 2013 en lärare på deltid (75%) för undervisning i Sv2. Tjänsten innebär arbete med asylsökande elever och eventuellt undervisning i åk 7-9. Tjänsten tillsätts om erfoderliga beslut fattas. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som * har lärarexamen med svenska som andraspråk * gärna med ämneskombination i engelska * är övertygad om att elever vill och kan lära med rätt förutsättningar * är idérik och tycker om utmaningar * har lätt att samarbeta med andra.
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv2; Carl johanskolan; Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv2; Carl johanskolan; Karlsborg

Personlig assistent, Carl Johanskolan; Karlsborg
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. ARBETSUPPGIFTER Carl Johanskolan söker för höstterminen 2013 en personlig assistent på deltid(50 %) för stöttning av elev med särskilda behov. Tilsätts om erfoderliga beslut fattas. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som * är övertygad om att elever vill och kan lära med rätt förutsättningar * är idérik och tycker om utmaningar * har lätt att samarbeta med andra.
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Carl Johanskolan; Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Carl Johanskolan; Karlsborg

Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlsborg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Karlsborg med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlsborgs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 11 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.

Homepartysäljare - Karlsborg
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Karlsborg

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlsborgs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Linköping/Västerås). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlsborg.

Svetsare/verkstadsmekaniker vid Markverkstad Skaraborg, Karlsborg
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV (Förråd, service och verkstäder) är en resultatenhet inom FMV. FSV har totalt cirka 1500 medarbetare. FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav. Organisationen är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020. Markverkstad Skaraborg är en regional avdelning inom FSV Markverkstad med ca 90 medarbetare och bedriver verksamhet i Karlsborg och Såtenäs. Jobbet Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: • Konstruktion och tillverkning • Reparation och underhåll • Ombyggnad och modifieringsarbeten Du Du har lägst avslutad gymnasieutbildning med teknisk inriktining eller motsvarande förvärvade kunskaper som av arbetsgivaren kan bedömas som likvärdig. Du har svetslicens för Mig-, Mag- och Tigsvetsning. Meriterande erfarenheter är: • Mekaniska arbeten • Skärande bearbetning • Försvarsmaktens materielsystemSom person vill vi att du är självgående och tar ansvar. Vi söker dig som är flexibel, har god samarbetsförmåga, är lojal och stabil. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten, har god fackkunskap och lätt för att lära och utveckla din kompetens inom ditt område. Du analyserar och löser ev. problem på ett effektivt sätt med bibehållen kvalitet.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Arbete förekommer med härdplaster. Det är viktigt att du inte har allergier för de ämnen som förekommer i härdplaster. Övriga krav i tjänsten • Svensk medborgare • Godkänd registerkontroll • Svenskt körkort lägst behörighet B • För anställning i FMV föreligger internationell arbetsskyldighet Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Betygskopior eller intyg m.m. uppvisas vid eventuell intervju. Arbetstid/Varaktighet Detta är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om jobbet kan lämnas av: Tommy Forsberg, 0505-45 17 43, Sektionschef smide Fackliga representanter: Gerard Woll, SEKO, 013-28 34 22 Magnus Hemberg, OFR/O,  0589-404 81 Bengt Blom, SACO, 035-266 29 08 Kaj Hansson, OFR/S, 08-584 540 94 Sista datum för ansökan: 2013-09-27 FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du måste vara svensk medborgare för att jobba på FMV.
Företag: FMV
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare/verkstadsmekaniker vid Markverkstad Skaraborg, Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare/verkstadsmekaniker vid Markverkstad Skaraborg, Karlsborg

Tankbilsförare/ Drivmedelsman rekryteras till FMLOG i Karlsborg
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmaktens ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i olika former till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik är det enskilt största förbandet i Försvarsmakten och har ca 2 400 anställda och finns på ett 40-tal platser. Huvudsakliga arbetsuppgifter: I arbetet som tankbilsförare/ drivmedelsman ska man: • Ansvara för drivmedelstransporter samt tanka flygplan och helikopter från direkttankningsbil vid i första hand Karlsborgs flygplats • Ansvara för skötseln av garnisonens drivmedelsanläggning för hjulfordon • Ansvara för utförandet av  dagligt underhåll av drivmedelsanläggning samt hantera drivmedelsmateriel • Avläsa datorstyrda funktioner och åtgärda enligt rutiner • Redovisa drivmedel i Försvarsmaktens redovisningssystem • Ansvara för garnisonens miljöstation, hantera samt avsända farligt avfall • Övriga förekommande arbetsuppgifter vid SeC Karlsborg enligt arbetsledares bestämmande Tjänstgöring på annan ort, jourtjänstgöring samt utlandstjänstgöring under korta perioder kan förekomma. Det kan också krävas att man deltager i militära utbildningar och övningar. Kompetenskrav: För att vara aktuell för befattningen som tankbilsförare/ drivmedelsman ska Du ha gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper. BE CE-körkort och truckförarbevis är ett krav liksom vana att arbeta i PC/nätverk. Meriterande: Det är meriterande om Du dessutom har kunskaper i underhåll av drivmedelsanläggning (ledningar, filter, ventiler och pumpar) samt erfarenhet från drivmedelshantering.  Det är meriterande om Du har ADR Grund och tank och utbildning om brandfarliga varor. Erfarenhet från serviceyrket, engelskakunskaper samt erfarenhet av Försvarsmaktens redovisningssystem är också meriterande. Som person bör Du vara noggrann, serviceinriktad, besitta god stresstålighet och samarbetsförmåga men även ha god förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Genomförd värnplikt eller motsvarande grundläggande militär utbildning med godkänt resultat. Uppfylla FM Baskrav när det gäller fysisk förmåga. Tillträde m.m. Tillträde snarast eller vid överenskommelse, tillsvidareanställning med förbehållen provanställning på 6 mån. Resor i tjänsten kan förekomma, kortare eller längre tid på annan ort nationellt som internationellt. Upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Torbjörn Wallskog 0505-45 14 86 eller Stf C Mats Håkansson 0505-45 14 44. Fackliga representanter: OFR-O, Magnus Pantzar, 0500-46 47 71 OFR-S, Eivor Orlenius, 0500-46 55 25 SACO-F, Anders Johnsson, 0500-46 55 90 SEKO-F, Kurt Ragnarsson, 0510-47 78 78 Välkommen med din ansökan snarast   Samtal från externa rekryterare/rekryteringsföretag/ annonssäljare undanbedes.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tankbilsförare/ Drivmedelsman rekryteras till FMLOG i Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tankbilsförare/ Drivmedelsman rekryteras till FMLOG i Karlsborg

Modersmålslärare Teckenspråk 20%, Förskolan Myran
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, vuxenutbildning, särskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. ARBETSUPPGIFTER Arbete med barn som behöver stöd i att utveckla sitt teckenspråk. Tjänsten är en allmän visstidsanställning KVALIFIKATIONER Teckenkommunikation Pedagogisk utbildning för åldersgruppen eller motsvarande erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Teckenspråk 20%, Förskolan Myran jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Teckenspråk 20%, Förskolan Myran

Rektor till Carl Johanskolan, åk 7-9
Karlsborgs kommun, med nästan 7000 invånare, ligger vid Vätterns västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. Carl Johanskolan ligger i centrala Karlsborg och har cirka 200 elever. På skolan finns cirka 35 anställda. Mer information om kommunen och skolan finner du på www.karlsborg.se. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som rektor innebär att du ska leda och organisera det pedagogiska arbetet för att optimera elevernas måluppfyllelse. Därtill ansvarar du för att verksamheten bedrivs och utvärderas efter övriga uppsatta mål. Du har personal- och arbetsmiljöansvar samt det ekonomiska ansvaret för din verksamhet. Viktiga uppgifter är att skapa samsyn och en gemensam värdegrund för skolan. Du deltar aktivt i utvecklingsarbetet för ditt verksamhetsområde och du ansvarar för att kommunicera uppdraget enligt styrdokumenten. KVALIFIKATIONER • Du har ett ledarskap som bygger på närvaro och tillgänglighet • Du har en god kommunikativ förmåga • Du är en god organisatör • Du har en god social kompetens med förmåga att skapa ett gott arbetsklimat • Du entusiasmerar din personal och får personalen att vilja vara delaktig i verksamhetens utveckling • Du har ledarerfarenhet • Du har pedagogisk högskoleutbildning För tjänsten krävs att den statliga rektorsutbildningen har genomförts eller kommer att påbörjas inom ett år från tillträde på tjänsten. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Carl Johanskolan, åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Carl Johanskolan, åk 7-9

Sjuksköterska/Företagssköterska Försvarshälsan K3 Karlsborg
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en luftburen bataljon och en underrättelsebataljon. Den luftburna bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län. K 3 har ansvar för flygningar med UAV, obemannade luftfarkoster och all militär fallskärmstjänst. Tjänsten som sjuksköterska/företagssköterska ingår i K3 insatsorganisation med ca 10%. Övrig tjänstgöring sker på Försvarshälsan i Karlsborg. Försvarshälsan Region Mitt (FHM) är en av fyra regioner i Sverige. FHM ansvarar för hälso- och sjukvård för elever och rekryter, sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser samt företagshälsovård för anställd personal. FHM har 6 lokala mottagningsenheter i Malmen, Kvarn, Karlsborg, Skövde, Såtenäs och Göteborg. Vi är 63 anställda och har ca 7000 kunder. Försvarshälsan Karlsborg behöver nu förstärkas med en tillsvidareanställd sjuksköterska/företagssköterska.    Huvudsakliga arbetsuppgifter:   Företagshälsovård, hälso- och sjukvård för rekryter och elever samt sjukvårdsberedskaper vid övningar/insats. Arbetet innehåller såväl promotiva, preventiva, behandlande och rehabiliterande uppgifter som du självständigt förväntas kunna driva. I tjänsten ingår undervisning och utvecklingsarbete samt mottagningsarbete. Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt ha nära samarbete med övrig personal. Oregelbunden arbetstid i samband med militära övningar/insatser. Vårddokumentationssystem Profdoc används i hela Försvarsmakten.  Kvalifikationer: • Legitimerad sjuksköterska med relevant specialistkompetens  • Cirka 5 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska • B-körkort. Bilkörning ingår i tjänsten. Du har egen drivkraft, är ansvarstagande och kundorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans med övriga yrkeskategorier med syfte att stödja arbetsgivaren i det hälsofrämjande arbetet. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten liksom god fysisk kondition. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   Meriterande: • Företagssköterskeutbildning  • Erfarenhet inom företagshälsovård • Erfarenhet inom akutsjukvård Övrigt: Ansökan görs på www.forsvarsmakten.se. Bifoga CV och personligt brev. Du kommer att få bekräftelse på att din ansökan är mottagen. Efter genomgång av ansökningshandlingarna kan du komma att kallas till Försvarshälsan Karlsborg för intervju. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader. Internationell tjänstgöringsskyldighet gäller alla befattningar inom Försvarsmakten. Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: Marita Hagvall Avdelningschef Försvarshälsan Karlsborg Joakim Svahn Verksamhetschef/Enhetschef Försvarshälsan Region Mitt Patrik Petersson Personalchef K3   Kontaktas via växeln 0505-45 10 00   Fackliga representanter: SACO-F OFR/S OFR/O SEKO-F Kontaktas via växeln 0505-45 10 00 Välkommen med din ansökan senast 2013-10-30. Tillträdesdatum 2014-01-15 eller enligt överenskommelse. Samtal från externa rekryterare/rekryteringsföretag/ annonssäljare undanbedes.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/Företagssköterska Försvarshälsan K3 Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/Företagssköterska Försvarshälsan K3 Karlsborg

Vikarierande Förrådsman/kvinna till Sec Karlsborg
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmaktens ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i olika former till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik är det enskilt största förbandet i Försvarsmakten och har ca 2 400 anställda och finns på ett 40-tal platser.Huvudsakliga arbetsuppgifter Godshantering. Förrådsarbete avseende avsändning, utlämning, mottagning, inventering, vård och kontroll av Försvarsmaktens materiel. Redovisning i Försvarsmaktens redovisningssystem. Övriga arbetsuppgifter med anknytning till förrådstjänst kan förekomma. Jourarbete kan förekomma. Tjänstgöring på annan ort i Sverige eller utomlands kan förekomma. Tunga lyft förekomme. I övrigt deltar du i sektionens arbete gällande utveckling och förbättring av verksamheten. Kvalifikationer Gymnasieutbildning Arbetet kräver att du har god datavana och det är meriterande om du har kunskaper i LIFT och PRIO. Du bör ha erfarenhet av förrådsarbete. Det är nödvändigt att du har bra ordningssinne och god servicekänsla. Du talar och skriver svenska flytande och har goda engelska kunskaper. Erfarenhet av Försvarsmaktens (FM) materiel är meriterande. Du trivs med att jobba självständigt och i grupp. Det är mycket viktigt att du är noggrann, stresstålig och vill arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. Som person är du positiv, utåtriktad och tycker om att ha olika kontakter både inom och utom Försvarsmakten. Utlandstjänstgöring förekommer. Krav C-kort, truckförarbevis och ADR behörighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträde m.m. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Anställningen är vikariat tom 2014-02-28. Upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Torbjörn Wallskog 0505-45 14 86 eller Stf C Mats Håkansson 0505-45 14 44. Fackliga representanter: OFR-O, Magnus Pantzar, 0500-46 47 71 OFR-S, Eivor Orlenius, 0500-46 55 25 SACO-F, Anders Johnsson, 0500-46 55 90 SEKO-F, Kurt Ragnarsson, 0510-47 78 78 Välkommen med din ansökan snarast   Samtal från externa rekryterare/rekryteringsföretag/ annonssäljare undanbedes.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Förrådsman/kvinna till Sec Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Förrådsman/kvinna till Sec Karlsborg

Telefonist sökes till Skövde/ Karlsborg
Är Du serviceminded och söker efter nya utmaningar? Då har vi ett uppdrag just för Dig hos vår kund i Sköve/Karlsborg. Som konsult hos Bemannia får Du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden. Här har Du möjlighet att visa dina framfötter och växa i din yrkesroll. En kreativ arbetsplats för Dig med stora möjligheter! Vår kund är en myndiget som arbetar inom den offentliga sektorn och finns placerad på många orter runt om i Sverige som också verkar internationellt. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ge upplysningar och informationsservice både åt de anställda och till de som ringer utifrån. Du kommer svara på inkommande samtal, koppla vidare, boka konferensrum, anordna telefonkonferenser samt lägga in ny information i växelns minnesfunktion. Dina kvalifikationer Du ska ha erfarenhet/kunskap inom: - Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning - Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet - Goda datakunskaper - Erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem - Kunna uttrycka dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Dina personliga egenskaper Som person är Du ansvarstagande och driven. Du är också noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du bör vara initiativrik och engagerad som person som tycker om struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Växeltelefonist sökes till Karlsborg" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Skövde
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonist sökes till Skövde/ Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonist sökes till Skövde/ Karlsborg

Arkivarie
Karlsborgs kommun med sina 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter. Karlsborg har ett vackert läge vid norra delen av Vättern med mycket vatten och skogar. Orten är bland annat känd för den fina naturen i Tiveden och byggnadsverken Karlsborgs fästning och Göta kanal. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. ARBETSUPPGIFTER Hjo, Tibro och Karlsborgs kommuner söker en gemensam arkivarie som vill vara med i arbetet att utveckla och driva arkivfrågor inom dessa kommuner. Du kommer att vara placerad på kommunstyrelsens kommunledningskontor i Karlsborg. I uppdraget ingår att leda arbetet mot en gemensam e-arkivlösning och övergång till en processorienterad arkivbeskrivning. Arkivarien ska också utveckla rutiner för elektronisk ärendehantering samt hålla i internutbildningar inom arkiv- och dokumenthantering. Du kommer att delta i arbetet med att utarbeta och uppdatera styrdokument, riktlinjer och vägledningar inom området. I din roll som sakkunnig ingår också att samverka med och bistå förvaltningar och bolag med stöd och rådgivning. Du ska också bevaka att handlingar hanteras på ett fullgott sätt, utföra gallringsutredningar samt ansvara för de samverkande kommunernas centralarkiv. Du ska kunna ge service och stöd till både allmänheten och den egna verksamheten inom ditt expertområde. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleexamen där arkivvetenskap ingår, alternativt har motsvarande kunskaper från arbete med att ordna och förteckna arkiv från kommunal verksamhet Du ska ha mycket god datorvana och erfarenhet av moderna ärende- och dokumenthanteringssystem samt ha erfarenhet av att ordna och förteckna arkiv. Du är väl förtrogen med lagar och föreskrifter på området. Erfarenhet och intresse av att självständigt driva utvecklingsfrågor inom arkiv- och ärendehantering är meriterande. Kunskaper om processorienterad arkivbeskrivning och e-arkiv är meriterande. Även erfarenhet som nämndsekreterare inom offentlig verksamhet är meriterande. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är van att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ men har även lätt för att samarbeta. Du har hög servicekänsla då du kommer att arbeta mycket med att ge råd och service. Du är systematisk, strukturerad, noggrann och flexibel. Du är intresserad av att effektivisera processer.
Företag: Karlsborgs kommun, kommunledningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Arkivarie jobb, Arkivarie Karlsborg, Arkivarie Karlsborgs kommun, kommunledningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arkivarie

Lärare Musik; Carl Johanskolan; Karlsborg
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. ARBETSUPPGIFTER Carl Johanskolan i Karlsborg är en åk 7-9 skola med ca 200 elever. Vi söker nu en lärare i musik för undervisning i åk 7-9. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, deltid 50 %. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som * har lärarexamen * är övertygad om att elever vill och kan lära med rätt förutsättningar * är idérik och tycker om utmaningar * har lätt att samarbeta med andra.
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Musik; Carl Johanskolan; Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Musik; Carl Johanskolan; Karlsborg

Asylverksamhet Förskola, Två tjänster
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. ARBETSUPPGIFTER Arbete med asylsökandebarn i förskoleåldern. Tjänsten är en allmän visstidsanställning Detta gäller under förutsättning att erfoderliga beslut fattas. KVALIFIKATIONER Pedagogisk utbildning för åldersgruppen eller motsvarande erfarenhet. Erfarenhet av arbete i motsvarande verksamhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Asylverksamhet Förskola, Två tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asylverksamhet Förskola, Två tjänster

Asylverksamhet tidigare år; Carl Johanskolan; Karlsborg
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. Inom förvaltningen finns två F-6 enheter med fritidshem, en 7-9 enhet, 3 förskolor samt dagbarnvårdarverksamhet. ARBETSUPPGIFTER För vårterminen 2014 och med eventuell förlängning läsåret höstterminen 2014 söker vi nu en lärare för arbete i Asylverksamhet. Under förutsättning att erfoderliga beslut fattas. Tjänsten är visstidsanställning på 100%. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som * har lärarexamen åk 1-7, eller motsvarande * gärna utbildning i svenska/SV-2 * är övertygad om att elever vill och kan lära med rätt förutsättningar * är idérik och tycker om utmaningar * har lätt att samarbeta med andra * specialpedagogiska kunskaper är en fördel
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Asylverksamhet tidigare år; Carl Johanskolan; Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asylverksamhet tidigare år; Carl Johanskolan; Karlsborg

Asylverksamhet senare år; Carl Johanskolan; Karlsborg
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. Inom förvaltningen finns två F-6 enheter med fritidshem, en 7-9 enhet, 3 förskolor samt dagbarnvårdarverksamhet. ARBETSUPPGIFTER För vårterminen 2014 och med eventuell förlängning läsåret höstterminen 2014 söker vi nu en lärare för arbete i Asylverksamhet. Under förutsättning att erfoderliga beslut fattas. Tjänsten är visstidsanställning på 100%. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som * har lärarexamen åk 4-9, eller motsvarande * gärna utbildning i svenska/SV-2 * är övertygad om att elever vill och kan lära med rätt förutsättningar * är idérik och tycker om utmaningar * har lätt att samarbeta med andra * specialpedagogiska kunskaper är en fördel
Företag: Karlsborgs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Asylverksamhet senare år; Carl Johanskolan; Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asylverksamhet senare år; Carl Johanskolan; Karlsborg


Sök lediga jobb Karlsborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se