Lediga jobb Karlshamn - Söka jobb i Karlshamn

Lediga jobb Karlshamn Sök lediga jobb Karlshamn


Hittade inga lediga jobb på sökning: Karlshamn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Köksföreståndare med arbetsledande funktion- Karlshamn

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn.- Karlshamn

 3. Lärare i fr och/eller svenska som andraspråk- Karlshamn

 4. Omvårdnadslärare inrikting vård och omsorg- Karlshamn

 5. Kolonialchef CG Karlshamn- Karlshamn

 6. Lärare i ma/no inriktning grundskolans senare år- Karlshamn

 7. Modersmålslärare- Karlshamn

 8. Enhetschef- Karlshamn

 9. Avdelningschef för Övervakningsavdelningen, ÖVA Thoraxcentrum i Karlshamn- Karlshamn

 10. Arbetsterapeut,vikariat- Karlshamn

 11. Assisterande idrottsledare Karlshamn HT 13- Karlshamn

 12. Sjukgymnast vikariat- Karlshamn

 13. blingo söker fritidssäljare i Karlshamn- Karlshamn

 14. Vik Lärare-inriktning förskola, ref nr 15 B/13- Karlshamn

 15. Avdelningschef för Operationsavdelningen i Karlshamn- Karlshamn

 16. Flyttstädare i Karlshamn- Karlshamn

 17. Sjuksköterska till vårdavdelning på Medicinkliniken i Karlshamn- Karlshamn

 18. Lärare inriktning multimedia och foto- Karlshamn

 19. Röntgensjuksköterska till Röntgen i Karlshamn- Karlshamn

 20. Kock med arbetsledande ansvar Stenbackaskolan- Karlshamn

 21. Personlig assistent till tjej i Karlshamn- Karlshamn

 22. Socialsekreterare- Karlshamn

 23. 2 Socialsekreterare, vikariat heltid- Karlshamn

 24. Lärare till bygg- och anläggningsprogrammet- Karlshamn

 25. Bli en del av Viasats säljteam i Karlshamn- Karlshamn

 26. Hamn- och terminalarbetare Karlshamn- Karlshamn

 27. Casinopersonal Karlshamn- Karlshamn

 28. Medarbetare till överförmyndarverksamheten- Karlshamn

 29. Arkitekt/Planarkitekt- Karlshamn

 30. Parkarbetare- Karlshamn

 31. Badvakt till Väggabadet- Karlshamn

 32. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn.- Karlshamn

 33. Resurspedagog- Karlshamn

 34. Läkarhuset Karlshamn söker läkarsekreterare- Karlshamn

 35. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn.- Karlshamn

 36. Sälj Viasats sportupplevelser i Karlshamn!- Karlshamn

 37. Butiksmedarbetare Karlshamn- Karlshamn

 38. Butiksmedarbetare/vikarie- Karlshamn

 39. Entreprenadingenjör- Karlshamn

 40. Specialpedagog, ref nr 19 G/13- Karlshamn


Mer beskrivning

Köksföreståndare med arbetsledande funktion
Karlshamns kommun söker Köksföreståndare med arbetsledande funktion Tjänsten är för närvarande placerad på Möllegårdens skolkök, Svängsta. Heltid 40 timmar/vecka, tillsvidareanställning, semestertjänst måndag-fredag. Ref nr 2013/869.209 Kostservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos elever och äldre samt att utveckla en flexibel organisation med moderna arbetsmetoder. Vi vill erbjuda en blandad meny av vällagad husmanskost och nya moderna rätter samt ett spännande salladsbord. Arbetsuppgifter: Möllegårdens skola är ett tillagningskök och teamet du kommer att leda ansvarar för tillagning av ca 180 skollunchportioner som serveras i skolrestaurangen samt frukost- och mellanmålsservering. I ditt arbete ingår att ansvara för tillagning av mat, personalplanering, inköp, administrativt arbete samt egenkontrollen. Du ansvarar också för att matråd genomförs. I arbetet ingår alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Du skall inneha adekvat utbildning, till exempel kockutbildning, ha dokumenterad arbetserfarenhet från arbetsledning och en god organisationsförmåga samt kompetens för specialkoster. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha goda kunskaper i ekonomi, en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna arbeta under eget ansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet. Du ska ha en god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt: Tillträde efter överenskommelse. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Upplysningar: Diana Sjöström, Enhetschef, tfn 0454-816 20 Fackliga företrädare: Kommunal 0454-81190 Ansökan: Välkommen med din ansökan, tillsammans med meritförteckning, löneanspråk och kopia på utbildningsbevis, samt angivande av ref nr till Karlshamns kommun, Samhällsbyggnads-förvaltningen, 374 81 Karlshamn eller shbfpersonal@karlshamn.se Sista dag för ansökan är 2013-08-11.
Företag: Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Köksföreståndare med arbetsledande funktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksföreståndare med arbetsledande funktion

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlshamns kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn.

Lärare i fr och/eller svenska som andraspråk
Karlshamns kommun Utbildningsförvaltningen söker Lärare i franska och/eller svenska som andraspråk eller annat ämne - med inriktning mot grundskolans senare år, ref nr 17 G/13. Vi söker lärare i franska, 50 % och svenska som andraspråk, 50 %. Önskvärt är att du som söker har den kombinationen i din utbildning, annat ämne i kombination med franska eller svenska som andraspråk kan också vara av värde. Tjänsten är en visstidsanställning under läsåret 2013/2014 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde 2013-08-13. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet samt konsumentverksamhet. Arbetsuppgifter: Du ingår i ett arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån läroplanen. Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för: - att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar elevernas utveckling, inflytande och lärande - att förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten - att utveckla en god relation till eleverna och deras föräldrar - att stödja och inspirera eleverna till att nå uppsatta mål Kvalifikationer: Vi söker medarbetare som förutom rätt lärarbehörighet också har lätt att samarbeta med andra och kan ta egna initiativ. Som medarbetare är det en förutsättning att du har det goda bemötande och förhållningssätt som ger möjlighet för eleverna att utvecklas på bästa sätt efter sina egna förutsättningar. Vi söker en medarbetare som tillsammans med elever och vuxna har förmåga och vilja att utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Upplysningar: Marit Gustafsson Björverud, rektor, 0454-813 31 Gurli Lindvall, rektor, 0454-813 32 Tjänsteställe: Österslättsskolan Facklig företrädare: Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81. Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, niclas.wahlgren@utb.karlshamn.se Övrigt: Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Om redan anställd sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering. Ansökan: Välkommen med Din ansökan, tillsammans med meritförteckning och angivande av ref nr, till Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller jobb@utb.karlshamn.se. Sista dag för ansökan är 2013-08-05.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fr och/eller svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fr och/eller svenska som andraspråk

Omvårdnadslärare inrikting vård och omsorg
Karlshamns kommun Utbildningsförvaltningen söker Omvårdnadslärare med inriktning vård och omsorg/ hälso- och sjukvård till Vägga Vuxenutbildning, 17 V/13 Heltid, visstidsanställning, med tillträde 2013-09-02 till och med 2013-03-31. Semestertjänst. Kvalifikationer Vi söker dig som är lärare i omvårdnadsämnen med inriktning hälso- och sjukvård. Erfarenhet av psykiatri är meriterande. Som medarbetare i vår verksamhet ser vi att du har en hög pedagogisk kompetens och kan möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Det är även av stor vikt att du som person har lätt för att samarbeta och att du har lätt för att ta egna initiativ. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Arbetsuppgifter Undervisningen kommer att ske inom vård- och omsorgs kurser på gymnasial nivå. Upplysningar Maria Olsson Aasen, rektor, tfn 0702-66 62 48 Fackliga företrädare Lärarnas Riksförbund, Anna-Lotta Wolgast 0454-815 15 Lärarförbundet, Lena Sandgren, tfn 0733-30 89 81 Ansökan: Ansökan ska tillsammans med meritförteckning och angivande av ref nr vara Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller jobb@utb.karlshamn.se tillhanda senast 2013-08-18. Ange löneanspråk i ansökan.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadslärare inrikting vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadslärare inrikting vård och omsorg

Kolonialchef CG Karlshamn
. City Gross Karlshamn                                                     söker                                              Kolonialchef Ditt arbete som Kolonialchef I din roll som Kolonialchef har du ansvar för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt område, såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du en grupp duktiga medarbetare, som du också har personalansvar för. En av dina främsta uppgifter blir att samordna resurserna och säkerställa kompetensen, så att de används på ett effektivt sätt, för att nå uppsatta mål. Du deltar själv aktivt i arbetet i butiken. Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Affärschefen. Tjänstens ansvarsområde • Kolonial • Djupfryst • Lager   Dina arbetsuppgifter Du kommer att vara en nyckelperson när det gäller att driva företaget framåt mot nya mål. Du kommer att ansvara för daglig drift, bemanning, optimera sälj- och lönsamhet inom området kolonial, Säljstyrning/Säljplanering, svinn, utveckla medarbetare och avdelningar inom ditt område. Som person är Du Relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice, människor och dagligvaror. Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du följer upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra. Du är strukturerad, noggrann, tydlig och entusiasmerande. Du har förmåga att motivera dina medarbetare och en vilja att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Det är också viktigt att du ser betydelsen av samarbete mellan olika ansvarsområden för att nå butikens övergripande mål. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat. Vi söker dig som har gymnasial utbildning och flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, inom området dagligvaror/kolonial. Goda kunskaper och dokumenterade erfarenheter i ledarskap, butiksekonomi och försäljning. Erfarenhet av personalplanering samt schemaläggning & schemaläggningsprogram. Vi erbjuder Dig Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med starka värderingar. Våra värderingar ”vi är nytänkare som vågar vara annorlunda, vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld, vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet, vi skapar vinst som ger oss resurser”. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och ha dem som utgångspunkt i arbete. I företaget finns det goda chanser till personlig utveckling. Din ansökan Välkommen med din ansök redan idag, löpande urval kommer ske, dock senast 15 augusti 2013. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.citygross.se Om du har frågor vänligen kontakta Butikschef Marcus Peghmo på mail: marcus.peghmo@bergendahls.se
Företag: CityGross
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kolonialchef CG Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kolonialchef CG Karlshamn

Lärare i ma/no inriktning grundskolans senare år
Karlshamns kommun Utbildningsförvaltningen söker Lärare i ma/no - med inriktning mot grundskolans senare år, ref nr 16 G/13. Tjänsten är en visstidsanställning, sysselsättningsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet samt konsumentverksamhet. Arbetsuppgifter: Du ingår i ett arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån läroplanen. Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för: - att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar elevernas utveckling, inflytande och lärande - att förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten - att utveckla en god relation till eleverna och deras föräldrar - att stödja och inspirera eleverna till att nå uppsatta mål Kvalifikationer: Vi söker medarbetare som förutom rätt lärarbehörighet också har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Upplysningar: Ola Hallberg, rektor, 0454-30 74 11 Tjänsteställe: Stenbackaskolan Facklig företrädare: Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81. Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, niclas.wahlgren@utb.karlshamn.se Övrigt: Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Om redan anställld sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande. Ange löneanspråk i ansökan. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering. Ansökan: Välkommen med Din ansökan, tillsammans med meritförteckning och angivande av ref nr, till Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller jobb@utb.karlshamn.se. Sista dag för ansökan är 2013-08-07.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no inriktning grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no inriktning grundskolans senare år

Modersmålslärare
Karlshamns kommun Utbildningsförvaltningen söker Lärare i modersmål, ref nr 15 G/13 Visstidsanställningar under läsåret 2013/2014. Tillträde enligt överenskommelse. Arabiska 2 tjänster omfattande ca 60 % för studiehandledning. Somaliska 1 tjänst omfattande ca 80 % för undervisning och studiehandledning. Dari 1 tjänst omfattande ca 35 % för studiehandledning. Kurdiska 1 tjänst omfattande ca 20 % för undervisning och studiehandledning. Armeniska 1 tjänst omfattande ca 25 % för undervisning och studiehandledning. Finska 1 tjänst omfattande ca 5 % för undervisning. Bosniska/Serbiska 1 tjänst omfattande ca 25 % för undervisning och studiehandledning. Ungerska 1 tjänst omfattande ca 25 % för studiehandledning. Tagalog 1 tjänst omfattande ca 10 % för studiehandledning. Thailändska 1 tjänst omfattande ca 10 % för studiehandledning. Litauiska 1 tjänst omfattande ca 10 % för studiehandledning. Kvalifikationer: Vi söker medarbetare som har lätt för att samarbeta, kan ta egna initiativ och vilja att möta varje elev på sin nivå. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Pedagogisk utbildning och betyg från svenska som andra språk, kurs B, är meriterande. Upplysningar: Marit Gustafsson Björverud, rektor, tel 0454-813 31 Facklig företrädare: Nås via kommunens växel. Övrigt: Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering. Ansökan: Välkommen med ansökan, tillsammans med meritförteckning och angivande av ref nr till Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller jobb@utb.karlshamn.se tillhanda senast 2013-08-01.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare jobb, Modersmålslärare Karlshamn, Modersmålslärare Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare

Enhetschef
Karlshamns kommun Omsorgsförvaltningen Söker Enhetschef Särskilt Boende Båtmansgården tillsvidare heltid Ref.nr 35Ä/13 Då vår nuvarande enhetschef ska gå vidare i vår organisation söker vi hennes ersättare. Omsorgsförvaltningen leds politiskt av en omsorgsnämnd med ansvar för äldreomsorg och verksamheten för LSS- stöd och service samt en socialnämnd med ansvar för Individ- och familjeomsorg och sysselsätter ca 1200 personer. Omsorgsförvaltningen är indelad i sju verksamhetsområden hemtjänst, särskilt boende, LSS-stöd och service, individ- och familjeomsorg, hälso- och sjukvård, myndighetsutövning samt förvaltningsadministration. Arbetsuppgifter: Som enhetschef har Du ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö samt ekonomi. Du ska kunna driva verksamheten utifrån politiska mål och de krav som ställs på verksamheten i övrigt. Du blir chef och ledare Särskilt Boende. Du är underställd verksamhetschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. Kvalifikationer: Vi söker Dig som har högskoleexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du ska aktivt styra och leda de pågående utvecklingsprocesserna på ett resultatinriktat och målmedvetet sätt. Du ska ha förmåga att planera, administrera och fatta beslut. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, vara stresstålig och initiativrik. Erfarenhet av chefsuppdrag och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete är meriterande. Datorvana och datakunskap är ett måste. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi tillämpar personlighetstest före anställning och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar: Förfrågningar kring tjänsten görs till verksamhetschef Doris Zetterqvist 0454- 30 75 80 Fackliga företrädare: Vision Agneta Gårdesten tel. 0454- 30 77 09 SACO Margareta Svensson tel. 0454- 819 78 Vårdförbundet Anita Brorsson tel. 0454- 30 78 42 Kommunal tel. 0454- 811 90 Övrigt Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan Tillträde efter överenskommelse Körkort erfordras Skriftlig ansökan ska tillsammans med CV och åberopade handlingar vara Karlshamns kommun, omsorgsförvaltningen, Rådhuset, 374 81 Karlshamn eller via e-post personal.omsorg@karlshamn.se tillhanda senast 2013-07-28. Ange Ref.nr i ansökan.
Företag: Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Karlshamn, Enhetschef Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Avdelningschef för Övervakningsavdelningen, ÖVA Thoraxcentrum i Karlshamn
Thoraxcentrum ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad och högspecialiserad hjärt- och lungsjukvård samt högspecialiserad hjärt- och lungsjukvård enligt avtal till Kronobergs invånare. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Övervakningsavdelningen är en avdelning för invärtesmedicinska och kardiologiska patienter samt elektiva postoperativa kirurgi- och ortopedipatienter med behov av övervakning av vitala funktioner och behandling, när dessa patienter inte kan tas omhand på moderklinikernas vårdavdelningar. Avdelningens arbete bedrivs således multidisciplinärt och med många kontaktytor gentemot sjukhusets övriga avdelningar och servicespecialiteter. ARBETSUPPGIFTER Avdelningschefen har ansvaret för verksamhet, personal och ekonomi på Avdelningschef för Övervakningsavdelningen, ÖVA Thoraxcentrum i Karlshamnavdelningen. Vi söker en avdelningschef som har förmåga att stimulera till utveckling av verksamheten och medarbetarnas kompetens, som verkar för ett öppet klimat och härigenom är synlig i verksamheten. Du verkar för ett gott arbetsklimat inom avdelningen. KVALIFIKATIONER Du bör ha chefserfarenhet, vara lyhörd, rak och tydlig i ditt ledarskap. God social kompetens och samarbetsförmåga är en förutsättning liksom en helhetssyn på klinikens verksamhet. Du är högskoleutbildad med erfarenhet från hälso- och sjukvård. En yrkesbakgrund inom hjärtsjukvård eller intensivvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef för Övervakningsavdelningen, ÖVA Thoraxcentrum i Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef för Övervakningsavdelningen, ÖVA Thoraxcentrum i Karlshamn

Arbetsterapeut,vikariat
Karlshamns kommun Omsorgsförvaltningen söker Arbetsterapeut Heltid vikariat Ref.nr 34Ä/13. Anställning tillträde efter överenskommelse, vikariat t.o.m. 131231 eventuell förlängning med mindre tjänstgöringsgrad. Omsorgsförvaltningen leds politiskt av en omsorgsnämnd med ansvar för äldreomsorg och verksamheten för LSS- stöd och service samt en socialnämnd med ansvar för Individ- och familjeomsorg och sysselsätter ca 1200 personer. Omsorgsförvaltningen är indelad i sju verksamhetsområden hemtjänst, särskilt boende, LSS-stöd och service, individ- och familjeomsorg, hälso- och sjukvård, myndighetsutövning samt förvaltningsadministration. Arbetsuppgifter: Karlshamns kommun har både ansvar för särskilda boende inom äldreomsorg, verksamhet LSS stöd och service och socialpsykiatri samt hemsjukvården. Som Arbetsterapeut ansvarar Du för bedömningar, åtgärder/behandlingar, hjälpmedelsförskrivning och uppföljningar samt delegering och handledning av vårdpersonal. Du arbetar i team tillsammans med vårdpersonal, enhetschef, sjuksköterska och sjukgymnast. Kvalifikationer: Vi söker Dig som är legitimerad Arbetsterapeut. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. Du skall ha kännedom om berörd lagstiftning. Arbetet kräver en förmåga att organisera, strukturera och arbeta lösningsfokuserat. Du ska ha god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Personlighetstest kan bli aktuellt före anställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar: Verksamhetschef Ingbritt Håkansson 0454-810 70 Fackliga företrädare: FSA Margareta Svensson 0454-819 78 Övrigt: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan. B-körkort erfordras. Ansökan: Skriftlig ansökan ska tillsammans med CV och åberopade handlingar vara Karlshamns kommun, omsorgsförvaltningen, Rådhuset, 374 81 Karlshamn eller via e-post personal.omsorg@karlshamn.se tillhanda senast 2013-08-11. Ange Ref.nr i ansökan.
Företag: Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut,vikariat jobb, Arbetsterapeut,vikariat Karlshamn, Arbetsterapeut,vikariat Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut,vikariat

Assisterande idrottsledare Karlshamn HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Karlsamn inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.karlshamn@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Karlshamn HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Karlshamn HT 13

Sjukgymnast vikariat
Karlshamns kommun Omsorgsförvaltningen söker Sjukgymnast Heltid vikariat Ref.nr 33Ä/13. Anställning tillträde snarast efter överenskommelse t.o.m. 131231 eventuell förlängning. Omsorgsförvaltningen leds politiskt av en omsorgsnämnd med ansvar för äldreomsorg och verksamheten för LSS- stöd och service samt en socialnämnd med ansvar för Individ- och familjeomsorg och sysselsätter ca 1200 personer. Omsorgsförvaltningen är indelad i sju verksamhetsområden hemtjänst, särskilt boende, LSS-stöd och service, individ- och familjeomsorg, hälso- och sjukvård, myndighetsutövning samt förvaltningsadministration. Arbetsuppgifter: Karlshamns kommun har både ansvar för särskilda boende inom äldreomsorg, verksamhet LSS stöd och service och socialpsykiatri samt hemsjukvården. Som sjukgymnast ansvarar Du för bedömningar, åtgärder/behandlingar, hjälpmedelsförskrivning och uppföljningar samt delegering och handledning av vårdpersonal. Du arbetar i team tillsammans med vårdpersonal, enhetschef, sjuksköterska och arbetsterapeut. Kvalifikationer: Vi söker Dig som är legitimerad sjukgymnast. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. Du skall ha kännedom om berörd lagstiftning. Arbetet kräver en förmåga att organisera, strukturera och arbeta lösningsfokuserat. Du ska ha god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Personlighetstest kan bli aktuellt före anställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar: Verksamhetschef Ingbritt Håkansson 0454-810 70 Fackliga företrädare: LSR Emma Andersson 0454- 30 71 50 Övrigt: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan. B-körkort erfordras.Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Ansökan: Skriftlig ansökan ska tillsammans med CV och åberopade handlingar vara Karlshamns kommun, omsorgsförvaltningen, Rådhuset, 374 81 Karlshamn eller via e-post personal.omsorg@karlshamn.se tillhanda senast 2013-08-11. Ange Ref.nr i ansökan.
Företag: Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast vikariat

blingo söker fritidssäljare i Karlshamn
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Karlshamn

Vik Lärare-inriktning förskola, ref nr 15 B/13
Visstidsanställning, heltid med tillträde 2013-08-05 eller enligt överenskommelse dock längst t o m 2013-12-31. Tjänsten kan komma att förlängas. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet samt konsumentverksamhet. Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i ett arbetslag som planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån läroplanen. Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för: - att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar barns utveckling, inflytande och lärande - att regelbundet föra pedagogiska samtal och förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten - att utveckla en god relation till barnen och deras föräldrar Kvalifikationer: Förskollärarexamen eller likvärdig pedagogisk högskoleutbildning. Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Upplysningar: Gunilla Svanberg, förskolechef, tfn 0454-817 73. Tjänsteställe: Norreports förskola, Karlshamn. Facklig företrädare: Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81. Övrigt: Alternativt anställer vi barnskötare om vi inte får sökanden med förskollärarexamen eller likvärdig pedagogisk utbildning. Ange löneanspråk i ansökan. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering. Ansökan: Välkommen med Din ansökan, tillsammans med meritförteckning och angivande av ref nr, till Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller jobb@utb.karlshamn.se. Sista dag för ansökan är 2013-07-31.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare-inriktning förskola, ref nr 15 B/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare-inriktning förskola, ref nr 15 B/13

Avdelningschef för Operationsavdelningen i Karlshamn
Blekingesjukhusets Anestesiklinik är en gemensam klinik för operations-, intensivvårds- och den steriltekniska verksamheten i Karlskrona och Karlshamn. Kliniken sysselsätter totalt ca 270 medarbetare. Våra avdelningschefer vid Operationsavdelningen i Karlshamn och Centraloperation i Karlskrona går under hösten 2013 över till nya uppdrag inom Blekingesjukhusets Anestesiklinik, och vi söker nu deras efterträdare. (OBS! Separata ansökningar.) Vid Operationsavdelningen i Karlshamn, som har totalt ca 50 medarbetare, bedrivs planerad elektiv kirurgi inom ortopedi, allmän kirurgi, urologi och plastikkirurgi under dagtid måndag–fredag. Avdelningen bedriver prehospital vård dygnet runt och har eget post-op. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill bli våra nya avdelningschef på Operationsavdelningen i Karlshamn. I uppdraget ingår ekonomi-, personal-, utvecklings-, och arbetsmiljöansvar samt att driva ett fortlöpande utvecklings- och förbättringsarbete inom de uppsatta målen för verksamheten. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp och tillsammans med dina chefskollegor ansvara för att verksamheten bedrivs och klinikens resurser samordnas på bästa sätt. KVALIFIKATIONER Vi söker en ledare som har förmågan att stimulera till utveckling av verksamheten och medarbetarnas kompetens och som kan entusiasmera medarbetarna och verka för en bra arbetsmiljö. Vana att bedriva utvecklingsarbete är en merit. Vår nya avdelningschef ska ha för arbetsuppgifterna adekvat utbildning och gärna erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ledaregenskaper.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Karlshamn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef för Operationsavdelningen i Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef för Operationsavdelningen i Karlshamn

Flyttstädare i Karlshamn
Söker flyttstädare i Karlshamn, skicka din ansökan till khamn@live.se
Företag: Flyttstädaren
Ort: Karlshamn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Flyttstädare i Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyttstädare i Karlshamn

Sjuksköterska till vårdavdelning på Medicinkliniken i Karlshamn
Landstinget Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 153 000 invånare. Vår vision är "livskvalitet för dig, vårdkvalitet för oss". För att uppnå det vill vi ständigt förbättra oss. Välkommen till vårt vackra län, med närhet till kust och hav. ARBETSUPPGIFTER Medicinkliniken behöver anställa en sjuksköterska med placering på en av Blekingesjukhusets vårdavdelningar i Karlshamn. Som sjuksköterska på avdelningen arbetar du i nära kontakt med patienten tillsammans med övriga medarbetare. Arbetsuppgifterna innehåller basal och specifik omvårdnad av den medicinske patienten. Handledaruppgifter ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av internmedicin är meriterade. Medicinavdelningen samarbetar med högskolor och är en klinisk utbildningsavdelning varför det är meriterande om du har en handledarutbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som t.ex. samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Karlshamn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till vårdavdelning på Medicinkliniken i Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till vårdavdelning på Medicinkliniken i Karlshamn

Lärare inriktning multimedia och foto
Karlshamns kommun Utbildningsförvaltningen söker Lärare med inriktning multimedia och foto till Vägga gymnasieskola, ref nr 16 V/13 Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i media- och fotokurser på gymnasienivå. Som pedagog ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Du har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Erfarenhet från läraryrket är meriterande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Arbetsuppgifter: Som lärare i multimedia och foto kommer du att undervisa i olika kurser. I nuläget är de aktuella kurserna foto, medieproduktion, digitalt skapande samt estetisk kommunikation. Även kurser i filmproduktion och webbutveckling kan bli aktuellt. Du kommer att ingå i ett programinriktat arbetslag. Upplysningar: Jan Persson, rektor, tfn 0454-815 06 Fackliga företrädare: Maria Borras, Lärarförbundet, tfn 0454-815 67 Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, niclas.wahlgren@utb.karlshamn.se Övrigt: Tillträde enligt överenskommelse. Ange löneanspråk i ansökan. Om redan anställd sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering. Ansökan: Ansökan ska tillsammans med angivande av ref nr och meritförteckning, vara Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller jobb@utb.karlshamn.se tillhanda senast 2013-07-19.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare inriktning multimedia och foto jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare inriktning multimedia och foto

Röntgensjuksköterska till Röntgen i Karlshamn
ARBETSUPPGIFTER Röntgenkliniken på Blekingesjukhuset har sin verksamhet förlagd till två orter; Karlskrona och Karlshamn. Nu behöver Röntgen i Karlshamn utöka sin personalstyrka. Vi söker dig som är röntgensjuksköterska och som trivs på ett mindre sjukhus där gemenskapen är stor. Avdelningen har 25 anställda och utför årligen ca 33000 undersökningar. Röntgenavdelningen i Karlshamn är nyrenoverad och har modern utrustning. Här får du jobba inom ett brett kunskapsområde. Verksamheten har 7 olika undersökningsrum med bla CT, MR, DXA och konventionell röntgen. Vi arbetar ständigt med kvalitetsutveckling. Vi har Sectras Ris- och Pacs-system. Karlshamns sjukhus är beläget vid kusten och har närhet till hav och fin natur. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Tidigare yrkeserfarenhet av arbete med CT och MR är meriterande. Som person är du flexibel och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid god arbetsförmåga och personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Karlshamn
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Röntgensjuksköterska till Röntgen i Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röntgensjuksköterska till Röntgen i Karlshamn

Kock med arbetsledande ansvar Stenbackaskolan
Karlshamns kommun söker Kock med arbetsledande ansvar till Stenbackaskolan Tjänsten är för närvarande placerad på Stenbackaskolan/Pingstkyrkan, Asarum. Deltid 35 timmar/vecka, tillsvidareanställning, semestertjänst måndag-fredag. Ref nr 2013/760.207 Kostservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos elever och äldre och att utveckla en flexibel organisation med moderna arbetsmetoder. Vi erbjuder en blandad meny av vällagad husmanskost och nya moderna rätter samt ett spännande salladsbord. Arbetsuppgifter: Stenbackaskolan är ett mottagningskök och teamet du kommer att ingå i ansvarar för att dagligen motta huvudkomponenten och tillaga tillbehör och salladsbuffé till ca 275 skolluncher. I arbetet ingår alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Du skall ha en grundutbildning inom storhushåll eller en lång arbetserfarenhet från liknande arbete. Kompetens för specialkoster är en merit. Du ska ha intresse och engagemang för att utveckla den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna arbeta under eget ansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet. Du ska ha en god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt: Tillträde 2013-08-12 eller efter överenskommelse. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Upplysningar: Siri Ekberg, enhetschef, tfn 0454-816 13 Diana Sjöström, enhetschef tfn 0454-816 20 Fackliga företrädare: Kerstin Gustafson, Kommunal 0454-811 95 Ann-Cristine Johansson, Kommunal 0454-81765 Ansökan: Välkommen med din ansökan, tillsammans med meritförteckning, löneanspråk och kopia på utbildningsbevis, samt angivande av ref nr till Karlshamns kommun, Samhällsbyggnads-förvaltningen, 374 81 Karlshamn eller shbfpersonal@karlshamn.se Sista dag för ansökan är 2013-07-21.
Företag: Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med arbetsledande ansvar Stenbackaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med arbetsledande ansvar Stenbackaskolan

Personlig assistent till tjej i Karlshamn
Vi söker nu engagerade, flexibla och initiativrika assistenter till en glad och positiv tjej på 18 år, som är rörelsehindrad. Du bör kunna hjälpa henne med varierande uppgifter i hennes vardag och hjälpa till vid träning och rehabilitering. Du som söker är rökfri och det är en fördel om du tycker om musik. Din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetstiderna varierar, dagtid och helger och anställningen är på 50-75%. Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare.   Lite om företaget Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 100 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till tjej i Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till tjej i Karlshamn

Socialsekreterare
Karlshamns kommun Omsorgsförvaltningen söker Socialsekreterare 1 st tillsvidare på heltid, Ref.nr. 12 s/13. Omsorgsförvaltningen leds politiskt av en omsorgsnämnd med ansvar för äldreomsorg och verksamheten för LSS-stöd och service samt en socialnämnd med ansvar för Individ- och familjeomsorg och sysselsätter ca 1200 personer. Omsorgsförvaltningen är indelad i sju verksamhetsområden; hemtjänst, särskilt boende, LSS-stöd och service, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, myndighetsutövning samt förvaltningsadminstration. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av utredning, uppföljning av insatser enligt BBIC av barn 0-18 år enligt SoL och LVU. Kvalifikationer: Vi söker Dig som har socionomexamen och erfarenhet av att handlägga ärenden jml SoL och LVU. Utbildning i BBiC är meriterande. Auktorisation som socionom och kännedom om övrig berörd lagstiftning är meriterande. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Personlighetstest kan bli aktuellt före anställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar: Lavona Johansson, enhetschef, Barn och familjeenheten tel 0454 817 47 Fackliga företrädare: Claudia Johansson Akademikerförbundet SSR, tel 0454 -817 33 Agneta Gårdesten Vision, tel 0454 -30 77 09 Övrigt: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan. Körkort erfordras. Beredskap ingår. Ansökan: Skriftlig ansökan ska tillsammans med CV och åberopade handlingar vara Karlshamns kommun, omsorgsförvaltningen, Rådhuset, 374 81 Karlshamn eller via e-post personal.omsorg@karlshamn.se tillhanda senast 2013-08-10. Ange Ref.nr i ansökan.
Företag: Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Karlshamn, Socialsekreterare Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

2 Socialsekreterare, vikariat heltid
Karlshamns kommun Omsorgsförvaltningen söker Socialsekreterare 2 st vikariat på heltid vid föräldraledigheter, perioden 131001 - 140930, Ref.nr. 13 S/13. Omsorgsförvaltningen leds politiskt av en omsorgsnämnd med ansvar för äldreomsorg och verksamheten för LSS-stöd och service samt en socialnämnd med ansvar för Individ- och familjeomsorg och sysselsätter ca 1200 personer. Omsorgsförvaltningen är indelad i sju verksamhetsområden; hemtjänst, särskilt boende, LSS-stöd och service, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, myndighetsutövning samt förvaltningsadminstration. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av utredning, uppföljning av insatser enligt BBIC av barn 0-18 år enligt SoL och LVU. Kvalifikationer: Vi söker Dig som har socionomexamen och erfarenhet av att handlägga ärenden jml SoL och LVU. Utbildning i BBiC är meriterande. Auktorisation som socionom och kännedom om övrig berörd lagstiftning är meriterande. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Personlighetstest kan bli aktuellt före anställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar: Lavona Johansson, enhetschef, Barn och familjeenheten tel 0454 817 47 Fackliga företrädare: Claudia Johansson Akademikerförbundet SSR, tel 0454 -817 33 Agneta Gårdesten Vision, tel 0454 -30 77 09 Övrigt: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan. Körkort erfordras. Beredskap ingår. Ansökan: Skriftlig ansökan ska tillsammans med CV och åberopade handlingar vara Karlshamns kommun, omsorgsförvaltningen, Rådhuset, 374 81 Karlshamn eller via e-post personal.omsorg@karlshamn.se tillhanda senast 2013-08-10. Ange Ref.nr i ansökan.
Företag: Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Socialsekreterare, vikariat heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Socialsekreterare, vikariat heltid

Lärare till bygg- och anläggningsprogrammet
Lärare till bygg- och anläggningsprogrammet till Vägga gymnasieskola, ref nr 18 V/13 Heltid, tillsvidareanställning med tillträde 13 augusti eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer: Vi söker dig som i första hand har en yrkeslärarexamen inom bygg- och anläggning men även sökande med gedigen yrkeskunskap kan komma i fråga om sökande med lärarbehörighet saknas. Du har praktisk erfarenhet från husbyggnad, mark och anläggning och helst även inom måleri. Som pedagog ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Du har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Erfarenhet från läraryrket är meriterande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa våra elever på Bygg- och anläggningsprogrammet. Du kommer att ingå i ett programinriktat arbetslag. Övrigt: Ange löneanspråk i ansökan. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till bygg- och anläggningsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till bygg- och anläggningsprogrammet

Bli en del av Viasats säljteam i Karlshamn
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Bli en del av Viasats säljteam i Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bli en del av Viasats säljteam i Karlshamn

Hamn- och terminalarbetare Karlshamn
Häfener / Job4Sweden.se Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker nu för kunds räkning hamn- och terminalarbetare för arbete i Karlshamn Arbetsuppgifter Kommer till största del att bestå av lastning och lossning av olika föremål/enheter. Vi söker dig som är glad, självgående och som har en positiv inställning samt god arbetsmoral. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Karlshamn Omfattning: Heltid/Deltid Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hamn- och terminalarbetare Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hamn- och terminalarbetare Karlshamn

Casinopersonal Karlshamn
Cherry söker blivande Black Jack-dealers i Karlshamn. - Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö. - Arbetet är också socialt utvecklande då du som dealer sitter i centrum för alla gäster när du leder och ansvarar över spelet. - Cherry Casino bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige. Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad vilket gör att du kan ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort för att t ex studera. När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på. Vi söker därför dig som är: - Serviceinriktad - Ansvarsfull - Tävlingsinriktad - Stresstålig Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid egenskaperna ovan och utbildar alla medarbetare själva. Körkort och tillgång till bil på helger är ett stort plus men inget krav. Det krävs däremot goda kunskaper i huvudräkning för att klara utbildningen vilket också kommer att säkerställas med ett räknetest under anställningsintervjun. Har du möjlighet, är det bra om du tränar räkning med en kortlek innan intervjun. Efter din kostnadsfria utbildning på ca 30 timmar väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och sammanhållning. Detta är ett extrajobb eller bisyssla och för närvarande erbjuder vi minst fyra och max sju helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20-30 timmar i månaden. Tror du att du kommer motsvara de egenskaper vi söker och är intresserad är du välkommen att gå in på www.cherry.se och klicka på "Jobba hos oss". Har du några frågor kan du ringa till Jenny Kedjevåg på 0709-279658. Men observera att ansökan inte kan lämnas via telefon. Koncernen Cherry är ett börsnoterat svenskt spelföretag som grundades redan 1963. Cherrys B-aktie är noterad på Aktietorget och det finns ca 4 000 aktieägare. Verksamheten är inriktad på casinospel och internetspel. Den huvudsakliga spelverksamheten bedrivs på restauranger i Sverige samt på internet där CherryCasino.com och EuroSlots är mest välkända. Totalt sysselsätter Cherry cirka 650 personer.
Företag: Cherry Casino AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Casinopersonal Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Casinopersonal Karlshamn

Medarbetare till överförmyndarverksamheten
Karlshamns kommun, Kommunledningsförvaltningens kanslienhet söker Medarbetare till överförmyndarverksamheten, tidsbegränsad anställning Kommunkansliet innefattar verksamheterna kansli, arkiv, alkoholhandläggning och tillsynsutövning samt överförmyndarhandläggning. Arbetsuppgifter: Som medarbetare vid överförmyndarverksamheten, servar du överförmyndarnämnden med granskning av förmyndares, gode mäns och förvaltares ekonomiska redovisningar. Du deltar även vid handläggningen om boutredningar, arvskiften, gåvor med mera. En stor del av arbetsuppgifterna består av rådgivning och information till gode män, förvaltare mfl. Kvalifikationer: Vi söker en person med adekvat högskoleutbildning och med god kunskap om hur en kommun fungerar. Erfarenhet av handläggning och kunskaper i lagstiftning inom området är meriterande. Tjänsten ställer stora krav på noggrannhet, systematisk förmåga och kreativitet. Vi söker en mogen och stabil person med stor servicekänsla och gott omdöme. Du ska ha god förmåga att samarbeta och samspela med människor i utsatta situationer samt vara utvecklings- och förändringsinriktad. Övrigt: Heltid och tidsbegränsad anställning under perioden 2013-09-01 tom 2014-09-30 (ev förlängning under förutsättning av erforderliga politiska beslut) Kontakt: Administrativ chef Jens Odevall, telefon 0454-811 36 Facklig kontakt: Christina Gustafsson, VISION, telefon 0454 - 811 89 Så ansöker du: Välkommen med din ansökan och meritförteckning till Karlshamns kommun, kommunled-ningsförvaltningen, kansli, 374 81 Karlshamn eller kommunkansli@karlshamn.se senast 2013-07-30. Märk ansökan med "Medarbetare till överförmyndarverksamheten".
Företag: Karlshamns kommun, Kommunledningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till överförmyndarverksamheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till överförmyndarverksamheten

Arkitekt/Planarkitekt
Karlshamns kommun söker Arkitekt/Planarkitekt till Samhällsbyggnadsförvaltningen, stadsmiljöavdelningen Heltid, vikariat från september 2013 tom augusti 2014, ref nr 2013/844.207 Arbetsuppgifter: Som planarkitekt på stadsmiljöavdelningen kommer du att arbeta med såväl detaljplaner som bygglov och rådgivning. Avdelningen består av femton medarbetare under stadsarkitekten och vi arbetar med planering, bygglov och GIS/kartering. Du kommer att arbeta självständigt, vilket innebär ett stort eget ansvar och tillsammans med kollegor även i andra förvaltningar. Du har kontakter med myndigheter, politiker och allmänhet. Kvalifikationer: Du har en examen som arkitekt eller eventuellt fysisk planerare och gärna med erfarenhet av bygglovshandläggning och planarbete. Kunskaper och vana vid CAD och GIS är, liksom god allmän datorvana, en förutsättning. Tjänstens breda arbetsfält gör det fördelaktigt med kunskap och erfarenhet både från övergripande planfrågor och från mer detaljerade gestaltningsfrågor. Du bör ha en god inblick i Plan- och bygglagstiftningen och gärna erfarenhet från offentlig verksamhet. Du skall behärska det svenska språket flytande i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar: Emina Kovacic, stadsarkitekt, tfn 0454-816 81 eller 070-266 62 07, emina.kovacic@karlshamn.se Facklig företrädare: Adam Laurin, Sveriges Arkitekter, tfn 0454-814 02 eller 070-265 00 90 adam.laurin@karlshamn.se Övrigt: Individuell lönesättning tillämpas. Körkort för personbil krävs. Tillträde sker efter överenskommelse. Ansökan: Välkommen med din ansökan, tillsammans med meritförteckning, löneanspråk, kopia på utbildningsbevis samt angivande av ref nr, till Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen, 374 81 Karlshamn, eller till shbfpersonal@karlshamn.se Sista dag för ansökan är 2013-08-18.
Företag: Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arkitekt/Planarkitekt jobb, Arkitekt/Planarkitekt Karlshamn, Arkitekt/Planarkitekt Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arkitekt/Planarkitekt

Parkarbetare
Karlshamns kommun Samhällsbyggnadsförvaltningen söker Parkarbetare Heltid, tillsvidareanställning, ref nr 2013/845.207 Karlshamns kommun i Blekinge, Sveriges trädgård, med gynnsamt läge i zon l, söker parkarbetare. Vi har hand om allt från finparker till produktionsskog. Goda miljöer för alla medborgare är ett mål. Vi är för närvarande ca 30 medarbetare inom parkenheten. Arbetsuppgifter: Arbetet innebär parkskötsel bl a grönyteskötsel, nyanläggningsarbete och att köra maskiner såsom lantbrukstraktor och gräsklippare. Skogsarbete ingår också i tjänsten. Arbetet innebär ibland också arbete från hög höjd. Helgtjänstgöring och vinterberedskap kan bli aktuell. Kvalifikationer: Du bör ha en grön utbildning på gymnasienivå eller högre, t ex naturbruksgymnasium, KY- eller YH utbildning med inriktning trädgård och/eller park, eller annan utbildning/erfarenhet som kan anses likvärdig. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, ha en god kommunikativ förmåga, behärska det svenska språket i tal och skrift, klara arbete under eget ansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt: Körkort B är ett krav gärna BE och C. Tillträde sker efter överenskommelse. Upplysningar: Marie Louise Svensson Wickström gatu- och parkchef, tel 0454-814 21, 070-265 00 65 Fackliga företrädare: Torgny Lindqvist, Kommunal, tel 070-265 00 47 Ansökan: Välkommen med din ansökan, tillsammans med meritförteckning, löneanspråk och kopia på utbildningsbevis, samt angivande av ref nr till Karlshamns kommun, Samhällsbyggnads-förvaltningen, 374 81 Karlshamn eller shbfpersonal@karlshamn.se. Sista dag för ansökan är 2013-08-18.
Företag: Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Parkarbetare jobb, Parkarbetare Karlshamn, Parkarbetare Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Parkarbetare

Badvakt till Väggabadet
Karlshamns kommun söker Badvakt till Väggabadet Heltid, vikariat t o m 2013-12-31. Ref nr 2013/846.207 Se verksamhetsidé för fritidsenheten på www.karlshamn.se Arbetsuppgifter Att tillsammans med övrig personal ansvara för badgästernas säkerhet och trivsel. Arbetsuppgifterna innefattar alla de olika verksamhetsdelar som förekommer vid badanläggningen som exempelvis friskvård, simundervisning, tillsyn och kassa/receptionsarbete. Kvalifikationer Poolbevakarutbildning. Övrigt: Tillträde den 1/9 eller efter överenskommelse. Schemalagd arbetstid med kvälls- och helgtjänstgöring. Individuell lönesättning tillämpas. Upplysningar: Camilla Andersson, Simhallsföreståndare, tfn 070-265 00 01 Fackliga företrädare: Torgny Lindqvist, Kommunal, tfn 070-265 00 47 Ansökan: Välkommen med din ansökan, tillsammans med meritförteckning, löneanspråk och kopia på utbildningsbevis, samt angivande av ref nr till Karlshamns kommun, Samhällsbyggnads-förvaltningen, 374 81 Karlshamn eller shbfpersonal@karlshamn.se Sista dag för ansökan är 2013-08-18.
Företag: Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Badvakt till Väggabadet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Badvakt till Väggabadet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlshamns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn.

Resurspedagog
Resurspedagog till Österslättskolan, ref nr 18 G/13 Visstidsanställning under höstterminen 2013 alternativt under läsåret 2013/204 Tjänstgöringsgrad 80-90%. Startdatum 15 augusti eller enligt överenskommelse. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, arbetsmarknad, kultur- och biblioteksverksamhet samt konsumentverksamhet. Arbetsuppgifter: Österslättsskolan är en 7-9-skola som är belägen i Karlshamns centrala delar. Du kommer att fungera som resurspedagog vilket innebär ett flexibelt arbetssätt med ett riktat ansvar för enskild elev. Detta kan innebära vägledning i skolarbetet och i dagliga rutiner, allt utifrån elevens egna förutsättningar. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning med inriktning mot grundskolans senare år alter-nativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av och intresse för idrott kan vara merite-rande. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha ett strukturerat arbetssätt, vara lugn, tydlig och konsekvent. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt: Ange löneanspråk i ansökan. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Ansökan Välkommen med Din ansökan, tillsammans med meritförteckning, angivande av ref nr och ut-bildningsbevis till Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen, 374 81. Karlshamn eller jobb@utb.karlshamn.se. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog jobb, Resurspedagog Karlshamn, Resurspedagog Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog

Läkarhuset Karlshamn söker läkarsekreterare
Vårdcentralen Läkarhuset Karlshamn söker läkarsekreterare Läkarhuset Karlshamn ingår i Lideta Hälsovård som är ett expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar i Blekinge, Jönköping och Skåne. Totalt arbetar cirka 60 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Ljungby, Kronoberg. Du finner mer information på www.lideta.se Läkarhuset i Karlshamn Läkarhuset i Karlshamn har bedrivit verksamhet i Karlshamn sedan -90 talet. Idag består personalgruppen av nio personer och verksamheten har ca 4500 listade patienter. På mottagningen arbetar idag allmänläkare, distriktssköterska, sjuksköterskor och sekreterare. Du finner mer information på www.lakarhusetkarlshamn.se Om tjänsten Vi söker en läkarsekreterare till vår trevliga mottagning i Karlshamn. Tjänsten är ett vikariat på cirka 2 månader från i slutet av augusti. Erfarenhet är meriterande. Arbetsuppgifterna består i dokumentering i SysteamCross och receptionsarbete. Vi är ett trevlig och glatt arbetslag som trivs ihop och det kommer du också göra! Ansökan: Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Arbetstid: Tjänstgöringsgrad 100% Anställningsform: Visstidsanställning Anställningsvillkor: Fast lön Kontaktperson: Liz Swärd. E-post: Liz@lakarhusetkarlshamn.se I samband med publiceringen vill vi ej ha erbjudanden från olika telefonförsäljare.
Företag: LÄKARHUSET I KARLSHAMN AKTIEBOLAG
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarhuset Karlshamn söker läkarsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarhuset Karlshamn söker läkarsekreterare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlshamns kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlshamn.

Sälj Viasats sportupplevelser i Karlshamn!
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till slutspelsmatcher i Champions League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Viasats sportupplevelser i Karlshamn! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Viasats sportupplevelser i Karlshamn!

Butiksmedarbetare Karlshamn
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 150 butiker runt om i Sverige. Våra kunder ska bara betala för det som de får med sig hem. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare på deltid till vår butik i Karlshamn. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är ett vikariat på 20 timmar per vecka, med tillträde omgående till och med 31 augusti 2014. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dag, kväll- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller lönenivåer, övertidsersättning och andra förmåner, såsom bonusprogram. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida www.lidl.se. Gå in på vår hemsida och klicka på "Jobb". Klicka på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen på vår hemsida. Där fyller du i formuläret och kan bifoga ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller word-format. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 23 augusti 2013. Rekryteringen sker med löpande urval. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Karlshamn

Butiksmedarbetare/vikarie
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 63 butiker i Sverige. 22 i Norge och 8 i Finland. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Ännu en karriärmöjlighet inom ett kraftigt expanderande BYGGmax. Till vår butik i Karlshamn söker vi nu 2st butiksmedarbetare. Tjänsterna är på 15-20h och är vikariat på 3,5år som kan förlängas. Arbetsuppgifter: Sälja högkvalitativa byggvaror till ett av marknadens bästa pris. Våra byggmaterialsäljare håller ordning och reda i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Alla medarbetare sköter alla uppgifter i butiken. Detta innebär att prismärkning, uppackning och kassatjänst hör till de dagliga rutinerna. Utöver det hjälper vi våra kunder att mäta, räkna och skriva underlag samt ge en bra serviceupplevelse. Din profil Vi tror att du är en person med god kommunikativ förmåga som känner sig säker i sin sociala roll. Du har en naturlig förmåga att entusiasmera och övertyga andra. Charm, personlig utstrålning och ett förhållningssätt som får andra att känna sig tillfreds är kvaliteter du har. Förmåga att agera självständigt är en viktig egenskap för att lyckas på Byggmax. Butiker med hög omsättning kräver delaktig personal med god samarbetsförmåga. Du behöver vara snabb, effektiv och lyhörd på samma gång. Dina kunskaper Sannolikt har du erfarenhet från byggmaterials- och/eller detaljhandelsförsäljning. Truckkort eller truckvana är meriterande. Du kan räkna och mäta obehindrat. Sista ansökningsdag är 26/8. Intervjuer sker fortlöpande! www.byggmax.se
Företag: BYGGmax Karlshamn
Ort: Karlshamn
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare/vikarie jobb, Butiksmedarbetare/vikarie Karlshamn, Butiksmedarbetare/vikarie BYGGmax Karlshamn
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare/vikarie

Entreprenadingenjör
Karlshamns kommun söker Entreprenadingenjör med placering i resursteamet på VA-enheten i Tubbaryd. Teamet ansvarar i huvudsak för utrednings- och entreprenadarbeten. Heltid, tillsvidareanställning. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå. Arbetsuppgifter: - Du ansvarar för att inkommande projekt bereds ur produktionsteknisk, ekonomisk, arbetsmiljö-, kvalitet-, miljö- och säkerhetssynpunkt. - Du upprättar tidplaner, kalkyler och kontrollplaner - Du håller i inledande externa kontakter och tillstånd i projekten Kvalifikationer: Vi söker dig som - har en teknisk högskoleingenjörsutbildning alt flerårig erfarenhet av entreprenadverksamhet inom VA-branschen. - har goda kunskaper i entreprenadjuridik, kalkylering och projektprocesser. - klarar att hantera flera saker samtidigt, ser problem såväl som lösningar, allt med en känsla för ekonomi och kvalitet. - har en god förmåga att kommunicera och som behärskar det svenska språket i tal och skrift. - har en känsla för service gentemot kunder och entreprenörer. - har datavana och behärskar Office-paketet, hanterar du Tekis så är det meriterande. - är noggrann och strukturerad i arbetssätt Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Upplysningar: Patrik Hellsberg, VA-chef, tfn 0454-814 04 Facklig företrädare: Företrädare för SACO via kommunens växel, tfn 0454-810 00 Vision, Christina Gustafsson, tfn 0454 811 89. Övrigt: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan. Tillträde sker efter överenskommelse. Körkort B är ett krav, gärna BE. Ansökan: Välkommen med din ansökan tillsammans med meritförteckning, löneanspråk samt angivande av ref nr till Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller via e-post shbfpersonal@karlshamn.se Sista dag för ansökan är 2013-09-08.
Företag: Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenadingenjör jobb, Entreprenadingenjör Karlshamn, Entreprenadingenjör Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenadingenjör

Specialpedagog, ref nr 19 G/13
Specialpedagog - med inriktning mot grundskolans tidigare år, ref nr 19 G/13. Vi söker en specialpedagog till Stenbackaskolan i Asarum. Tjänsten är en tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet samt konsumentverksamhet. Arbetsuppgifter: Du ska bistå i arbetet med att utforma och genomföra pedagogiska utredningar samt utforma och utföra åtgärdsprogram/individuella studieplaner, i samverkan mellan skola och hem, för att stödja elever och utveckla verksamheten. I tjänsten ingår också att genomföra egen specialundervisning. Du kommer att ingå i ett team bestående av speciallärare, specialpedagog, elevvårdspersonal och resurspersoner. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot grundskolans tidigare år samt specialpedagogisk utbildning. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha ett strukturerat arbetssätt, vara lugn, tydlig och konsekvent. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Upplysningar: Ola Hallberg, rektor, 0454-30 74 11 Tjänsteställe: Stenbackaskolan Facklig företrädare: Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81. Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, niclas.wahlgren@utb.karlshamn.se Övrigt: Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Om redan anställld sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande. Ange löneanspråk i ansökan. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering. Ansökan: Välkommen med Din ansökan, tillsammans med meritförteckning,examensbevis och angivande av ref nr, till Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller jobb@utb.karlshamn.se. Sista dag för ansökan är 2013-08-29.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog, ref nr 19 G/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog, ref nr 19 G/13


Sök lediga jobb Karlshamn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se