Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen jobb - lediga jobb

Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen jobb Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Socialsekreterare- Karlskoga

 2. Timanställda vikarier inom handikappomsorgen- Karlskoga

 3. Timanställda vikarier inom vård och omsorg- Karlskoga

 4. Personal till Poetens boende för ensamkommande barn- Karlskoga

 5. Socialsekreterare till biståndsgrupp, barn och unga- Karlskoga

 6. Socialsekreterare till biståndsgrupp enheten barn och unga- Karlskoga

 7. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Karlskoga

 8. Timanställda vikarier inom vård och omsorg- Karlskoga

 9. Timanställda vikarier inom handikappomsorgen- Karlskoga

 10. Enhetschef till handikappomsorgen- Karlskoga

 11. Biståndsbedömare till Biståndsenheten inom vård och omsorg- Karlskoga

 12. Enhetschef till vård och omsorg 1- Karlskoga

 13. Sjuksköterskor, semestervikarier- Karlskoga

 14. Arbetsterapeut- Karlskoga

 15. Arbetshandledare till Fokus- Karlskoga

 16. Socialsekreterare till Individ och familjeomsorgen, biståndsgruppen- Karlskoga

 17. 2 handläggare till Biståndsenheten- Karlskoga

 18. Sommarvikariat inom vård och omsorg samt handikappomsorg- Karlskoga

 19. Feriepraktik till ungdomar i Karlskoga kommun- Karlskoga

 20. Socialsekreterare till vuxenteam- Karlskoga

 21. Socialsekreterare/Barnhandläggare till biståndsgruppen- Karlskoga

 22. Personliga assistenter- Karlskoga

 23. Arbetshandledare till daglig verksamhet- Karlskoga

 24. Sjuksköterska till Lötängen- Karlskoga

 25. Sjuksköterska/distriksköterska- Karlskoga

 26. Sjuksöterskor/distriktssköterskor- Karlskoga

 27. Socionom/projektledare- Karlskoga

 28. Sjuksköterska- Karlskoga

 29. Samordnare till Poetens HVB för ensamkommande barn och ungdomar- Karlskoga

 30. Personliga assistenter- Karlskoga

 31. Handläggare till biståndsenheten- Karlskoga

 32. Enhetschef inom vård och omsorg hemvård- Karlskoga

 33. Omvårdnadspersonal till enskild person- Karlskoga

 34. Socialsekreterare till ekonomiteamet- Karlskoga

 35. Socialsekreterare till utredningsgruppen, Individ och famljeomsorgen- Karlskoga

 36. Enhetschef för sjuksköterskor i vårdboende- Karlskoga

 37. Socialsekreterare/familjebehandlare till Gryningen- Karlskoga

 38. Socialsekreterare till utredningsgrupp, barn och unga- Karlskoga

 39. Arbetshandledare till Ekeby Industri- Karlskoga

 40. Socionom/socialrådgivare inom missbruksvården- Karlskoga


Mer beskrivning

Socialsekreterare
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). Utannonserad tjänst finns organisatoriskt på IFO, Enheten Barn och Unga, Utredningsgruppen. ARBETSUPPGIFTER Socialt utredningsarbete såsom utredningar enligt SoL 11:1, 11:2, LVU ärenden, körkortsutredningar. KVALIFIKATIONER Socionom, stor erfarenhet av utredningar enligt BBIC, gärna utbildning i barnsamtal utifrån BBIC, goda kunskaper om aktuell lagstiftning, god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, erfarenhet av dataprogrammet Pro capita.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Karlskoga, Socialsekreterare Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Timanställda vikarier inom handikappomsorgen
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Vill du vara med och förverkliga vår vision? Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent/ habiliteringspersonal har du ett aktivt ansvar för stöd, vård, omsorg, pedagogik, rehabilitering, habilitering och aktivering av de personer som du i ditt arbete kommer i kontakt med, i syfte att utveckla målgruppens förmågor och färdigheter. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till dig som är 18 år och äldre, som tycker om att arbeta med människor. Du har en grundutbildning på gymnasienivå inom vård och omsorg eller annan utbildning som motsvarar brukarens behov. Det är meriterande om du har grundutbildning i hur olika funktionsnedsättningar påverkar individen, samt kunskap i olika stödjande metoder. I ditt arbete är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och möter andra människor med respekt. Du visar engagemang och intresse i arbetet. Du arbetar självständigt, är flexibel och samarbetsvillig samt har en hög servicekänsla. 300 dagars regeln - Vi strävar efter att varje medarbetare har rätt kompetens. Om du saknar rätt utbildning för rollen kan du som timvikarie ändå ges möjlighet att ”pröva på” arbetet under max 300 dagar. Om du är intresserad av fortsatt arbete behöver du komplettera din utbildning så att den motsvarar kraven för rollen. Välkommen att lämna en ansökan så återkommer vi till dig om behov uppstår.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda vikarier inom handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda vikarier inom handikappomsorgen

Timanställda vikarier inom vård och omsorg
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Omvårdande arbetsuppgifter i vårdtagarens hem med målet att tillvarata den åldrande människans egna resurser för att möjliggöra ett så självständigt och värdigt liv som möjligt. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till dig som är 18 år eller äldre, som tycker om att arbeta med människor. Vi förväntar oss av dig att du har erfarenhet och/eller intresse av att arbeta inom vård och omsorg. Att du gärna är undersköterska, har gått omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. Du ska kunna jobba självständigt, vara flexibel, samarbetsvillig och ha en hög servicekänsla. 200 dagars regeln - Vi strävar efter att varje medarbetare har rätt kompetens. Om du inte har rätt kompetens enligt ovan men vill "prova på" någon av rollerna, så ges du möjlighet till det under max 200 dagar. Om du är intresserad av fortsatt arbete behöver du en omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, alt en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Välkommen att lämna en ansökan så återkommer vi till dig om behov uppstår.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda vikarier inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda vikarier inom vård och omsorg

Personal till Poetens boende för ensamkommande barn
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Karlskoga kommun har avtal med Migrationsverket om att ta emot ensamkommande barn/ ungdomar i åldern 16-18 år. Som en del i mottagandet har kommunen ett boende med 23 platser. Boendet, som heter Poeten, drivs enligt Socialstyrelsens föreskrifter för hem för vård och boende och är bemannat dygnet runt. Organisatoriskt tillhör Poeten socialförvaltningen. Poetens verksamhet är ett HVB-boende för ensamkommande barn som också består av träningslägenheter och utslusslägenheter. På Poeten kan ungdomarna bo upp till 21 års ålder. Det finns 15 platser i HVB-boendet samt tillgång till platser i träningslägenheter och utslusslägenheter. Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge ungdomarna förutsättningar för att bli självständiga individer och integrerade i det svenska samhället. Poetens arbetsätt utgår ifrån Empowerment metoden, vilket står för självbestämmande, inflytande och delaktighet. Att arbeta för att få ungdomarna att förstå att det är de som har den faktiska makten som kan hjälpa dem att påverka sin egen situation. Varje ungdom ska få möjlighet att förverkliga sina drömmar.I boendet ska ungdomarna få stöd och struktur i sin vardag. Under trygga förhållanden ska de stimuleras och få kunskaper som leder och hjälper dem till ökad självständighet. ARBETSUPPGIFTER Som boendepersonal/handledare ska du - vara ett nära vuxet stöd till ungdomarna - medverka i social planering - vara kontaktperson mot andra verksamheter som exempelvis gode män, skola, socialtjänst, föreningsliv m.fl. - göra fortlöpande dokumentationer - arbeta enligt upprättade mål och planer - vägleda ungdomarna in i det svenska samhället -motivera, planera och möjliggöra så att ungdomarna kommer i arbete/sysselsättning -stödja ungdomarna i deras studier och framtida mål och planering -vara en bra samtalare och god lyssnare -verka för att ungdomarna får en god integrering i det svenska samhället -ha en god samverkan med berörda myndigheter och organisationer - möta ungdomarna med respekt för deras integritet och självbestämande -verka för att ungdomarna ska bli delaktiga i goda sociala nätverk KVALIFIKATIONER -Lämplig akademisk utbildning är ett krav, gärna socialpedagog, socionom eller beteendevetare -God kommunikativ och pedagogisk förmåga -Kunskap om ensamkommande barn och ungdomar och deras behov av särskilt stöd -Utbildning och erfarenhet av motivations- och förändringsarbete är meriterande. -Erfarenhet av arbete med ungdomar och migrationsfrågor är meriterande. - Empatisk förmåga, respekt för alla människors lika värde och humanistisk människosyn är ett krav, likaså att du är strukturerad och noggrann. -Poeten eftersträvar mångfald i personalgruppen beträffande utbildning, erfarenhet, kön, etnicitet och ålder, därför ser vi gärna manliga sökande till de här tjänsterna. -Vi lägger stor vikt vid personligt lämplighet Till boendepersonal söker vi dig som - är beredd att ta ett stort eget ansvar och som tar egna initiativ - har förmåga att skapa förtroendefulla relationer - är nyfiken på olika kulturer - har förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer -är beredd att jobba på schema dagar, kvällar och vissa helger -har förmåga att jobba i team och även självständigt -har ett arbetssätt som präglas av ödmjukhet, öppenhet och respekt -är en positiv person med stort tålamod och som ser möjligheter istället för hinder Körkort B är ett krav. Erfarenhet krävs
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personal till Poetens boende för ensamkommande barn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal till Poetens boende för ensamkommande barn

Socialsekreterare till biståndsgrupp, barn och unga
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Planera för och följa upp barn som är placerade i familjehem. Planera och följa upp öppenvårdsinsatser, planera och följa upp bistånd i form av kontaktperson och kontaktfamilj. Arbetet innebär ett nära samarbete med de som genomför behandlingsarbetet i form av föräldrastöd, familjearbete, samtal med barn och ungdomar. Tjänsten kan också omfatta behandlingsarbete. Arbetet på enheten utförs utifrån BBIC:s grundprinciper och struktur. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. BBIC utbildning är meriterande B körkort erfodras.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till biståndsgrupp, barn och unga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till biståndsgrupp, barn och unga

Socialsekreterare till biståndsgrupp enheten barn och unga
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Planera och följa upp öppenvårdsinsatser, planera och följa upp bistånd i form av kontaktperson och kontaktfamilj. Arbetet innebär ett nära samarbete med de som genomför behandlingsarbetet i form av föräldrastöd, familjearbete, samtal med barn och ungdomar. Tjänsten kan också omfatta behandlingsarbete. Arbetet på enheten utförs utifrån BBIC:s grundprinciper och struktur. KVALIFIKATIONER Socionomexamen, BBIC utbildning är meriterande. B körkort erfodras.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till biståndsgrupp enheten barn och unga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till biståndsgrupp enheten barn och unga

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som biståndshandläggare är att utreda och bedöma den enskildes behov samt fatta beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen. Du ansvarar även för uppföljning av beviljade insatser samt deltar vid vårdplaneringsmöten. Förutom kontakt med vårdtagare och anhöriga kommer du att ha ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter, sjuksköterskor samt enhetschefer. Dokumentationen görs i verksamhetssystemet Procapita KVALIFIKATIONER Du ska: - ha socionomexamen - ha ett professionellt förhållningssätt gentemot medborgare, brukare och samarbetspartners - vara flexibel och ha god samarbetsförmåga - ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och ha datorvana. Körkort B krävs Vi erbjuder: - ett omväxlande och intressant arbete - erfarna medarbetare - ett arbetsklimat, som utifrån brukarperspektiv, tar tillvara arbetsgruppens samlade kunskaper
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Karlskoga, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Timanställda vikarier inom vård och omsorg
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Omvårdande arbetsuppgifter i vårdtagarens hem med målet att tillvarata den åldrande människans egna resurser för att möjliggöra ett så självständigt och värdigt liv som möjligt. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till dig som är 18 år eller äldre, som tycker om att arbeta med människor. Vi förväntar oss av dig att du har erfarenhet och/eller intresse av att arbeta inom vård och omsorg. Att du gärna är undersköterska, har gått omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. Du ska kunna jobba självständigt, vara flexibel, samarbetsvillig och ha en hög servicekänsla. 200 dagars regeln - Vi strävar efter att varje medarbetare har rätt kompetens. Om du inte har rätt kompetens enligt ovan men vill "prova på" någon av rollerna, så ges du möjlighet till det under max 200 dagar. Om du är intresserad av fortsatt arbete behöver du en omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, alt en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Välkommen att lämna en ansökan så återkommer vi till dig om behov uppstår.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda vikarier inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda vikarier inom vård och omsorg

Timanställda vikarier inom handikappomsorgen
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Vill du vara med och förverkliga vår vision? Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent/ habiliteringspersonal har du ett aktivt ansvar för stöd, vård, omsorg, pedagogik, rehabilitering, habilitering och aktivering av de personer som du i ditt arbete kommer i kontakt med, i syfte att utveckla målgruppens förmågor och färdigheter. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till dig som är 18 år och äldre, som tycker om att arbeta med människor. Du har en grundutbildning på gymnasienivå inom vård och omsorg eller annan utbildning som motsvarar brukarens behov. Det är meriterande om du har grundutbildning i hur olika funktionsnedsättningar påverkar individen, samt kunskap i olika stödjande metoder. I ditt arbete är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och möter andra människor med respekt. Du visar engagemang och intresse i arbetet. Du arbetar självständigt, är flexibel och samarbetsvillig samt har en hög servicekänsla. 300 dagars regeln - Vi strävar efter att varje medarbetare har rätt kompetens. Om du saknar rätt utbildning för rollen kan du som timvikarie ändå ges möjlighet att ”pröva på” arbetet under max 300 dagar. Om du är intresserad av fortsatt arbete behöver du komplettera din utbildning så att den motsvarar kraven för rollen. Välkommen att lämna en ansökan så återkommer vi till dig om behov uppstår.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda vikarier inom handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda vikarier inom handikappomsorgen

Enhetschef till handikappomsorgen
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Du är en av sex enhetschefer inom handikappomsorgen och kommer att ha budget-, verksamhets- och personalansvar för enheten. Som enhetschef är du direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. Du ska vara med och planera, organisera och utforma verksamheten utifrån uppsatta mål inom fastställda ekonomiska ramar. Inom enheten verkställs beslut jämlikt lagen om stöd och service till funktionshindrade (LSS) avseende personlig assistans, korttidsvistelse, gruppboende och kontaktperson. Vi erbjuder: - ett omväxlande och intressant arbete erfarna medarbetare - ett arbetsklimat som, utifrån ett brukarperspektiv, som tar tillvara arbetsgruppens samlade kunskaper och erfarenheter KVALIFIKATIONER Du som söker bör ha högskoleutbildning, socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivare finner likvärdig. Stor vikt lägges vid personligt lämplighet. Du som söker bör - ha förmåga att leda andra - ha god samarbetsförmåga - vara en inspiratör som kan ta tillvara medarbetarnas kompetens och kreativitet - gärna ha erfarenhet av ledarskap inom handikappomsorgen. Körtkort B krävs
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till handikappomsorgen

Biståndsbedömare till Biståndsenheten inom vård och omsorg
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få stöd, omsorg och hjälp. Det kan gälla hemtjänst, stöd för dig som är funktionsnedsatt, försörjningsstöd eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet.Socialförvaltningen är uppdelad i tre verksamhetsområden; vård och omsorg (VO), handikappomsorg (HO) och individ- och familjeomsorg (IFO). ARBETSUPPGIFTER Som handläggare inom biståndsenheten är din uppgift att utreda och bedöma den enskildes behov samt fatta beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen Du ansvarar även för uppföljning av beviljade insatser Vi erbjuder: - ett omväxlande och intressant arbete - erfarna medarbetare - ett arbetsklimat som, utifrån ett brukarperspektiv, som tar tillvara arbetsgruppens samlade kunskaper och erfarenheter KVALIFIKATIONER Du ska - ha socionomexamen - ha ett professionellt förhållningssätt - vara flexibel och ha god samarbetsförmåga - ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift - ha erfarenhet av arbete som biståndsbedömare Körkort B krävs.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare till Biståndsenheten inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare till Biståndsenheten inom vård och omsorg

Enhetschef till vård och omsorg 1
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Vård och omsorg 1 består 10 enheter inom hemvård i ordinärt boende. Du kommer att ha ansvar för budget, verksamhets- och personalansvar för enheten enligt överenskommen ansvarsfördelning. Som enhetschef är du direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. Som enhetschef ska du leda och planera, organisera samt utforma verksamheten utifrån uppsatta mål inom fastställda ekonomiska ramar. Samverka med interna och externa aktörer Vi erbjuder - ett omväxlande och intressant arbete - erfarna medarbetare - ett arbetsklimat som, utifrån ett brukarperspektiv som tar tillvara arbetsgruppens samlade kunskaper och erfarenheter. KVALIFIKATIONER Du som söker bör ha högskoleutbildning, socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivare finner likvärdig Du som söker bör - ha förmåga att leda andra - ha god samarbetsförmåga - vara en inspiratör som kan ta tillvara medarbetarnas kompetens och kreativitet - gärna erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg. Körkort B krävs.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till vård och omsorg 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till vård och omsorg 1

Sjuksköterskor, semestervikarier
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Alla förekommande sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso och sjukvård både i ordinärt boende och vårdboende. Har du gått 5 terminer på sjuksköterskeprogammet kan du arbeta på sjukhem. Vi erbjuder ett bra introduktionsprogram. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska eller gått ut 5 terminer på sjuksköterskeprogrammet. Körkort för bil är ett krav.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor, semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor, semestervikarier

Arbetsterapeut
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Din arbetsplats är Rehabenheten och du kommer att ansvara för rehabiliteringsåtgärder, hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning. Du kommer även att ansvara för att processerna planeras, genomförs, dokumenteras och utvärderas. Samverka med övriga personalgrupper inom kommunal hälso- och sjukvård och socialtjänst, internt och externt. Ge råd och stöd till personal i arbetsterapeutiska ärenden. Dokumentation sker i verksamhetetssystemet Procapita. Andra system som används är bl a Meddix och WebSesam KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. B-körkort erfodras. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, liksom god social förmåga och förmåga till samverkan med andra yrkeskategorier. Vi ser gärna att du har initiativförmåga och trivs med självständigt arbete. Karlskoga är ett finskt förvaltningsområde och ser det som positivt om du har kunskaper i finska språket
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Karlskoga, Arbetsterapeut Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Arbetshandledare till Fokus
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Du ska ge vuxna personer med utvecklingsstörning och autism ett meningsfullt innehåll i deras dagliga verksamhet som ger den enskilda personlig utveckling och ökad självständighet. Verksamheten finns på två ställen vilket innebär att du arbetar på båda enheterna med ett rullande schema. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en teoretisk utbildning inom funktionshinderområdet, främst inom autismspektrum. Veckokurs i pedagogiskt arbetssätt anpassat till vuxna inom autismspektrum är meriterande. Du ska ha minst ett års erfarenhet av att arbeta med vuxna personer med autism. Arbetet kräver kompetens på tydliggörande pedagogik. Flexibilitet, kreativitet och att vara handlingskraftig är egenskaper som krävs. Att kunna samarbeta och se möjligheter är viktiga egenskaper. Du ska kunna förebygga och hantera hot och våldsituationer då det kan förekomma. Körkort erfordras. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare till Fokus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare till Fokus

Socialsekreterare till Individ och familjeomsorgen, biståndsgruppen
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga ARBETSUPPGIFTER Huvudsakligen att planera för och följa upp barn som är placerade i familjehem, utifrån BBIC:s struktur. Skriva överväganden. Göra utredningar om vårdnadsöverflytt. Bedöma och skriva utredningar om umgängesbegränsing. Tjänsten benämns som Barnhandläggare. Vara medhandläggare till andra barnhandläggare. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Erfarenhet av att utreda barn och ungdomar är meriterande. BBIC utbildning. Körkort erfodras då tjänsten innebär resor.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till Individ och familjeomsorgen, biståndsgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till Individ och familjeomsorgen, biståndsgruppen

2 handläggare till Biståndsenheten
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Handläggare vård och omsorg: Din uppgift är att utreda och bedöma den enskildes behov samt fatta beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen. Du ansvarar även för uppföljning samt deltar vid vårdplaneringsmöten. Förutom kontakt med vårdtagare och anhöriga kommer du att ha ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter, sjuksköterskor samt enhetschefer. Vi arbetar utifrån ÄBIC, äldres behov i centrum. Dokumentationen görs i verksamhetssystemet Procapita Handläggare LSS och SoL: Din uppgift är att utreda och bedöma den enskildes behov samt fatta beslut om insatser enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS samt Socialtjänstlagen, SoL, avseende personer med psykiska eller neuropsykiska funktionshinder. KVALIFIKATIONER Du ska ha: - socionomexamen - erfarenhet av utredningsarbete - kunskaper avseende gällande lagstiftning - ett professionellt förhållningssätt gentemot medborgare, brukare och samarbetspartnsers - god samarbetsförmåga och vara flexibel - god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och ha datorvana. Körkort B krävs Vi erbjuder: - ett omväxlande och intressant arbete erfarna medarbetare - ett arbetsklimat, som utifrån ett brukarperspektiv, tar tillvara arbetsgruppens samlade kunskaper
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga 2 handläggare till Biståndsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 handläggare till Biståndsenheten

Sommarvikariat inom vård och omsorg samt handikappomsorg
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Sommarvikariat som vårdbiträde/undersköterska inom vård och omsorg samt habiliteringspersonal och personlig assistent inom handikappomsorgen. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till dig som är 18 år eller äldre och som tycker om att arbeta med människor. Du kan arbeta självständigt, är flexibel och samarbetsvillig samt har en hög servicekänsla. För arbete inom vård och omsorg ska du gärna ha gått omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För arbete inom handikappomsorgen ska du gärna ha gått omvårdnadsprogrammet med inriktning utvecklingsstörning/ funktionshinder eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenheter från liknande arbete är meriterande.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikariat inom vård och omsorg samt handikappomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikariat inom vård och omsorg samt handikappomsorg

Feriepraktik till ungdomar i Karlskoga kommun
Karlskoga kommun har sommaren 2014 över 200 feriepraktik platser till ungdomar som går ur årskurs 9 och de som går ur årskurs 1 på gymnasiet. För mer information eller hjälp med ansökan är du välkommen på Öppet hus till Arbetsförmedlingen onsdag 5 mars eller onsdag 26/3 kl 15-17. ARBETSUPPGIFTER Feriearbetet består av enklare uppgifter bl a inom: - vård och omsorg, servering av kaffe, gå promenader med brukare, hjälpa till med lättare sysslor som exempelvis tidningsläsning, spela musik och sjunga - naturvård, trädgårdsskötsel - städuppgifter - hjälpa föreningar med deras sommarverksamhet - barnomsorg - arbeta med mänskliga rättigheter/barnkonventionen - dans KVALIFIKATIONER Du som går ur årskurs 9 (född 1998)eller 1:a året på gymnasiet och är skriven i Karlskoga är välkommen att söka feriepraktik.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Feriepraktik till ungdomar i Karlskoga kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Feriepraktik till ungdomar i Karlskoga kommun

Socialsekreterare till vuxenteam
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Handlägga socialt utredningsarbete avseende vuxna såsom förhandsbedömningar , utredningar enligt SoL 11:1, LVM-ärenden, yttranden mm enligt gällande lagstiftning, delegationsordning, riktlinjer och rättspraxis. En viktig del i arbetet är att arbeta i första hand med lösningar på hemmaplan , detta sker i ett nära samarbete med öppenvårdsmottagningen Tellus. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Erfarenhet av socialt arbete med missbruk- och beroendefrågor. God förmåga att samarbeta och att uttrycka sig i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet från datasystemet ProCapita. Körkort krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till vuxenteam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till vuxenteam

Socialsekreterare/Barnhandläggare till biståndsgruppen
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Ansvara för planering och uppföljning, utifrån BBIC:s struktur, av vård för barn som är familjehemsplacerade. Skriva överväganden. Göra utredningar om umgängesbegränsningar. Tjänsten benämns som barnhandläggare. Inom biståndsgruppen finns tre barnhandläggare som kan hjälpas åt i varandras ärenden. Karlskoga är en BBIC kommun så BBIC:s struktur tillämpas. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. BBIC utbildning och erfarenhet av barnavård inom socialtjänsten är meriterande. Körkort för bil erfodras då arbetet innebär resor.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare/Barnhandläggare till biståndsgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare/Barnhandläggare till biståndsgruppen

Personliga assistenter
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en pojke i tonåren. Assistansen utförs i huvudsak i familjens hem samt i skolan. Du kommer att assistera honom med de behov han har såsom hjälp med kommunikation, personlig omvårdnad och omsorg samt vara behjälplig i hans olika intressen och aktiviteter. Arbetet är fysiskt krävande. För att arbeta utifrån hans individuella behov är dokumentation en viktig del i arbetet. Att arbeta som personlig assistent innebär ensamarbete. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs personlig assistentutbildning, fritidsledarutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Det är en fördel om du har kunskap om epilepsi. Ett krav är att du kan teckenkommunikation. Du ska kunna förebygga och hantera hot och våldsituationer. Att kunna samarbeta är en självklarhet. Vi värderar trevligt bemötande och ett professionellt förhållningssätt samt lyhördhet med förmåga att sätta sig in i killens livssituation. Som personlig assistent ska du klara av att möta många varierande situationer. För att kunna stötta pojken socialt även i idrottens omklädningsrum söker vi manliga assistenter. Körkort och bil är en fördel då familjen bor på landsbygden. Det är ett plus om du har intresse för motorer, bilar och motorcyklar.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Arbetshandledare till daglig verksamhet
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Du ska ge vuxna personer med utvecklingsstörning och autism ett meningsfullt innehåll i deras dagliga verksamhet som ger den enskilde personlig utveckling och ökad självständighet. Verksamheten finns på två ställen vilket innebär att du arbetar på båda enheterna med ett rullande schema. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en teoretisk utbildning inom funktionshinderområdet, främst autismspectrum. Du ska ha minst ett års erfarenhet av att arbeta med vuxna personer med autism. Flexibilitet, kreativitet och att vara handlingskraftig är egenskaper som krävs. Att kunna samarbeta och se möjligheter är viktiga egenskaper. Du ska kunna förebygga och hantera hot och våldsituationer då det förekommer. Körkort för bil erfordras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kurs/utbildning i pedagogisk arbetsätt anpassat till vuxna inom autismspectrum är meriterande.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare till daglig verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare till daglig verksamhet

Sjuksköterska till Lötängen
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Lötängen är ett vårdboende för personer med en diagnostiserad demenssjukdom. Lötängen består av 80 stycken lägenheter som är fördelat på åtta avdelningar. Som sjuksköterska på Lötängen är du en av fyra sjuksköterskor med omvårdnadsansvar och ansvar för hälso och sjukvårdsinsatser för de boende. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig egenskaper som god förmåga att samverka med andra, engagemang och lyhördhet. Vi ser även att du har förmågan till att prioritera och organisera ditt arbete. Övrigt meriterander: - erfarenhet av demensvård - erfarenhet av Senior Alert och valdiationsmetoden - eftersom vi är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du även kan finska. Körkort för bil är ett krav.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Lötängen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Lötängen

Sjuksköterska/distriksköterska
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Alla förekommande arbetsuppgifter inom Kommunal Hälso och sjukvård inom både ordianärt och särskilt boende.Du kommer att arbeta inom vår pool. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska/distriktssköterska, gärna med erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Körkort för bil.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/distriksköterska jobb, Sjuksköterska/distriksköterska Karlskoga, Sjuksköterska/distriksköterska Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/distriksköterska

Sjuksöterskor/distriktssköterskor
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga ARBETSUPPGIFTER Alla förekommande arbetsuppgifter inom Kommunal Hälso- och sjukvård inom både ordinärt och särskilt boende. Ni kommer att arbeta inom poolverksamheten. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska/distriktssköterska, gärna med erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Körkortför bil.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksöterskor/distriktssköterskor jobb, Sjuksöterskor/distriktssköterskor Karlskoga, Sjuksöterskor/distriktssköterskor Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksöterskor/distriktssköterskor

Socionom/projektledare
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Vi söker en projektledare till Projekt Fokus. Ett projektet som organiseras inom IFO, enhet vuxna. Projekt Fokus tillskapas för att ingående, kartlägga, stödja och coacha försörjningsstödstagare. Målgruppen är personer som inte omedelbart står till arbetsmarknadens förfogande och som inte är i aktivt missbruk. Ditt uppdrag är att ansvara för kartläggning och coaching till deltagare samt myndighetssamverkan och rapportering. Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetsmarknadshandledaren, handläggarna på försörjningsstöd och personalen på Arbetsmarknadsenheten. Du kommer att samverka i första hand med Arbetsförmedlingen men vid behov även med Försäkringskassan och landstinget. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är socionom. Du är självständig, lösningsinriktad, flexibel och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av liknade arbetsuppgifter är meriterande. Körkort för bil är ett krav. Tjänsten kräver god samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom/projektledare jobb, Socionom/projektledare Karlskoga, Socionom/projektledare Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom/projektledare

Sjuksköterska
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på Treklövern är du en av två sjuksköterskor med omvårdnadsansvar och ansvar för hälso och sjukvårdsinsatser för de boende. Som sjuksköterska hos oss arberar du i team tillsammans med omvårdnadspersonal, enhetschef och arbetsterapeut. Även sammarbete med externa utförare förekommer. I befattningen ingår helgtjänstgöring med koppling till andra vårdboende i kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som gillar att ta snabba beslut och tycker om utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personlig egenskaper som god förmåga att samverka med andra, engagemang och lyhördhet. Vi ser även att du har förmågan till att prioritera och organisera ditt arbete. Körkort för bil är ett krav.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Karlskoga, Sjuksköterska Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Samordnare till Poetens HVB för ensamkommande barn och ungdomar
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Karlskoga kommun har avtal med Migrationsverket om att ta emot ensamkommande barn/ungdomar i åldern 16-18 år. Som en del i mottagandet har kommunen ett boende som heter Poeten. Poeten har 39 ungdomar inskrivna i verksamheten och 20 heltidsanställda medarbetare. Boendet drivs enligt Socialstyrelsens föreskrifter för hem för vård och boende och är bemannat dygnet runt. Organisatoriskt tillhör boendet socialförvaltningen och är en enhet inom individ- och familjeomsorgen. ARBETSUPPGIFTER Som samordnare ansvarar du för samordningen av HVB-hemmets operativa drift, innehåll, planering, utvärdering och utveckling. Dina uppgifter är att ta ansvar för helheten, leda och utveckla boendestrukturen och innehållet i arbetet med ungdomarna, tillsammans med dina medarbetare. Det viktigaste uppdraget är att leda teamet och verksamheten så att varje placerad ungdom tillförsäkras boende, vård och insatser som är av god kvalitet och uppfyller kraven på säkerhet. Du ansvarar för att det skall finnas en tydlig rollfördelning i personalgruppen och att din arbetsplats kännetecknas av god kommunikation och låg personalomsättning. Som samordnare kommer du att tillsammans med enhetschef och utslussamordnaren utgöra enhetens ledningsgrupp. Vid behov kommer du att vara ställföreträdande enhetschef. För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen, eller annan likvärdig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kravet är några års erfarenhet av att arbeta som samordnare, teamledare eller annan likvärdig erfarenhet inom socialt arbete, helst med personalansvar. Erfarenhet av målgruppen är ett krav. Utbildning i MI och ART är meriterande. Vi letar efter dig med goda ledaregenskaper med förmåga att skapa delaktighet och samsyn kring gemensamma mål och regelverk byt ut regelverk mot förhållningssätt. Du stimuleras av nya verksamheter och arbetssätt, tar ett stort eget ansvar och kan tillvarata medarbetarnas kompetens och engagemang. Du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och tycker att samverkan är viktig. Som person är du trygg i dig själv, strukturerad, ansvarstagande och drivande. Du är flexibel och har förmåga att hantera ständiga förändringar och oförutsedda situationer. Du har förmåga att tillföra entusiasm, energi och kan skapa delaktighet. Du vill åstadkomma resultat i verksamheten och att du gör det tillsammans med medarbetare, kollegor och arbetsledning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är engagerad, positiv, initiativrik och självgående. Du ger god vägledning och för en professionell dialog i mötet med människor och tillvaratar kompetensen som finns inom verksamheten. Du kan stå på dig, har lätt för att kommunicera och uttrycka dig klart och tydligt i tal och skrift. Du har god förmåga att lösa problem samt fatta beslut på ett sätt som inkluderar medverkan och delaktighet samt att du har förmåga att se verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. B-körkort är ett krav och utdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare till Poetens HVB för ensamkommande barn och ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare till Poetens HVB för ensamkommande barn och ungdomar

Personliga assistenter
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som personlig assistent till en kille i tonåren. Assistansen utförs i huvudsak i familjens hem samt i skolan. Du kommer att assistera honom med de behov han har såsom hjälp med kommunikation, personlig omvårdnad och omsorg samt vara behjälplig i hans olika intressen och aktiviteter. Arbetet är fysiskt krävande. För att arbeta utifrån hans individuella behov är dokumentation en viktig del i arbetet. Att arbeta som personlig assistent innebär ensamarbete. För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs personlig assistentutbildning, fritidsledarutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Körkort för bil är ett krav. Det är en fördel om du har kunskap om epilepsi samt kan teckenkommunikation. Att kunna samarbeta är en förutsättning för arbetet. Vi värderar trevligt bemötande och ett professionellt förhållningssätt samt lyhördhet med förmåga att sätta sig in i killens livssituation. Som personlig assistent ska du klara av att möta många varierande situationer. För att kunna stötta killen socialt även i idrottens omklädningsrum söker vi främst manliga assistenter. Det är ett plus om du har intresse för motorer, bilar och motorcyklar.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Handläggare till biståndsenheten
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga ARBETSUPPGIFTER Din uppgift är att utreda och bedöma den enskildes behov samt fatta beslut om insatser enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS samt Socialtjänstlagen, SoL, avseende personer med psykiska eller neuropsykiska funktionshinder. För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. KVALIFIKATIONER Du ska ha: - socionomexamen - erfarenhet av utredningsarbete - kunskaper avseende gällande lagstiftning - ett professionellt förhållningssätt gentemot medborgare, brukare och samarbetspartnsers vara flexibel och ha god samarbetsförmåga - god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och ha datorvana Körkort B krävs Vi erbjuder: - ett omväxlande och intressant arbete - erfarna medarbetare - ett arbetsklimat, som utifrån ett brukarperspektiv, tar tillvara arbetsgruppens samlade kunskaper. Inom programområdet pågår ett spännande utvecklingsarbete i syfte att handläggningsprocessen ses över och ett nationellt gemensamt fackspråk införs. Syftet är också att handikappomsorgen ska utveckla fler boendealternativ samt att boendestöd ska kunna erbjudas.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare till biståndsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare till biståndsenheten

Enhetschef inom vård och omsorg hemvård
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef ska du leda och planera, organisera samt utforma verksamheten utifrån uppsatta mål inom fastställda ekonomiska ramar. Samverka med interna och externa aktörer. Vård och omsorg 1 består 10 enheter inom hemvård i ordinärt boende. Du kommer att ha ansvar för budget, verksamhet och personal för enheten enligt överenskommen ansvarsfördelning. Som enhetschef är du direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. Du kommer som enhetschef delta i pågående utvecklingsarbeten inom hemvården. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha: - högskoleutbildning, socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivare finner likvärdig - förmåga att leda andra - god samarbetsförmåga - vara en inspiratör som kan ta tillvara medarbetarnas kompetens och kreativitet - gärna erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god organisationsförmåga. ÖVRIGT För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg hemvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg hemvård

Omvårdnadspersonal till enskild person
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Arbeta under sommaren med omvårdnad och tillsyn av en enskild person. Arbetet sker mestadels ensamt med brukaren och kan vara psykiskt påfrestande stundtals. Arbetstiden förläggs till dag-, kväll- och helgtjänstgöring alternativt endast nattjänstgöring. KVALIFIKATIONER Gärna utbildning inom omvårdnad, psykiatri eller beteendevetenskap. Du har livserfarenhet och är lugn och trygg i dig själv samt tycker om att arbeta med människor. Du ska kunna hantera hot och våldssituationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadspersonal till enskild person jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadspersonal till enskild person

Socialsekreterare till ekonomiteamet
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Utreda och fatta beslut enligt delegation i ärenden rörande ekonomiskt bistånd och aktivt arbeta för att finna andra vägar till försörjning i samarbete med klient och övriga samarbetspartners. I arbetsuppgifterna ingår även handläggning av boendefrågor. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. God förmåga att samarbeta. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom socialtjänstens försörjningsstöd och datasystemet Procapita är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort för bil krävs. ÖVRIGT För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till ekonomiteamet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till ekonomiteamet

Socialsekreterare till utredningsgruppen, Individ och famljeomsorgen
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Göra utredningar jml SoL 11:1 avseende barn 0 - 20 år. Göra omprövingar gällande barn som är omhändertagna jml 3§ LVU. Skriva yttranden. Arbetet bedrivs utifrån BBIC:s struktur. KVALIFIKATIONER Socionomexamen, BBIC utbildning är meriterande. B-körkort erfodras. ÖVRIGT För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till utredningsgruppen, Individ och famljeomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till utredningsgruppen, Individ och famljeomsorgen

Enhetschef för sjuksköterskor i vårdboende
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Du har personalansvar för sjuksköterskor i vårdboende samt ekonomiskt ansvar för din enhet. Du arbetar tillsammans med enhetschefen för sjuksköterskor i hemvården för verksamheten och dess utveckling. Arbetet innebär samverkan med såväl interna och externa aktörer. Som enhetschef kommer du att arbeta i en organisation som präglas av förändring och utveckling och du ingår i områdets ledningsgrupp. Tjänsten är direkt underställd områdeschef inom vård och omsorg KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har relevant utbildning på högskole/universitetsnivå. Du har goda ledaregenskaper och gärna ledarerfarenhet samt planerings- och organisationsförmåga. Du förväntas arbeta självständigt mot uppsatta mål och inom givna ekonomiska ramar. Du har intresse av att utveckla medarbetare och verksamheten samt ser vikten av att samverka och samarbeta över gränser. Körkort för bil är ett krav. ÖVRIGT För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för sjuksköterskor i vårdboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för sjuksköterskor i vårdboende

Socialsekreterare/familjebehandlare till Gryningen
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Gryningen är en behandlingsenhet för späd- och småbarnsfamiljer. Verksamheten drivs i samverkan mellan Karlskoga kommun och Örebro läns landsting. Syftet är att främja barns utveckling och vi arbetar utifrån föräldrarnas uppdrag med samspelet mellan barn och föräldrar. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs högskoleutbildning, i första hand socionom/pedagog eller likvärdig utbildning. Utbildning i familjeterapi, miljöterapi, Marte Meo, närverksterapi eller grundläggande psykoterapeutisk utbildning (steg 1) är särskilt meriterande. Vi förväntar oss att Du utför självständigt behandlingsarbete, samarbetar med vårdgrannar, svarar för journalföring och deltar i den utåtriktade verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi har löpande intervjuer så välkommen snarast med din ansökan! För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare/familjebehandlare till Gryningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare/familjebehandlare till Gryningen

Socialsekreterare till utredningsgrupp, barn och unga
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Göra utredningar jml SoL 11:1 avseende barn 0 - 20 år. Göra omprövingar gällande barn som är omhändertagna jml 3§ LVU. Skriva yttranden. Arbetet bedrivs utifrån BBIC:s struktur. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. BBIC utbildning är meriterande. B-körkort erfodras. ÖVRIGT Vi har löpande intervjuer så välkommen snarast med din ansökan. För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till utredningsgrupp, barn och unga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till utredningsgrupp, barn och unga

Arbetshandledare till Ekeby Industri
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Som arbetshandledare ska du ge vuxna personer med utvecklingsstörning/autism ett innehåll i deras dagliga verksamhet som är utvecklande, ger ökad självständighet samt utgår ifrån deras individuella behov. I arbetsuppgifterna ingår att köra minibuss. KVALIFIKATIONER Du ska ha en teoretisk utbildning inom funtionshinderområdet, främst kunskaer om utvecklingsstörning och autism. Du ska ha minst ett års erfarenhet av att arbeta med vuxna personer med utvecklingsstörning/autism. Att arbeta självständigt och se möjligheter till förbättringar krävs. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort är ett krav. ÖVRIGT För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare till Ekeby Industri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare till Ekeby Industri

Socionom/socialrådgivare inom missbruksvården
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialrådgivare till Karlskoga kommuns öppenvårdsmottagning för missbruk/beroende, Tellus, Vi söker dig som är socionom och har ett intresse för att arbeta med missbrukare i öppenvård. Du kommer att arbeta i ett team bestående av tre socialrådgivare, en sjuksköterska, en behandlingsassistent och en bosamordnare. Tellus bedriver även en 12-stegsbehandling tillsammans med Behandlingshemmet Rockesholm. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Erfarenhet av arbete med missbrukare och vidareutbildning inom området är meriterande. Körkort för bil erfordras. ÖVRIGT För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom/socialrådgivare inom missbruksvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom/socialrådgivare inom missbruksvården


Sök lediga jobb Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se