Lediga jobb Karlskrona - Söka jobb i Karlskrona

Lediga jobb Karlskrona Sök lediga jobb Karlskrona


Hittade inga lediga jobb på sökning: Karlskrona. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?- Karlskrona

 2. Funkykidz söker danslärare för barn, Karlskrona!- Karlskrona

 3. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona.- Karlskrona

 4. Assisterande dansledare Karlskrona HT 13- Karlskrona

 5. Speciallärare 80-100 % Karlskrona- Karlskrona

 6. Förskollärare 100 %, vikariat, till Ängslyckans förskola Knösö, Lyckeb ...- Karlskrona

 7. Onsite-tekniker till Karlskrona- Karlskrona

 8. Ledande montör och servicemontör till Karlskrona- Karlskrona

 9. Assisterande idrottsledare Karlskrona HT 13- Karlskrona

 10. blingo söker fritidssäljare i Karlskrona- Karlskrona

 11. Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!- Karlskrona

 12. Förskollärare 100 % vikariat till Kättilsmåla förskola i Lyckeby skolområde- Karlskrona

 13. Förskollärare på 100 %, tillsvidare till Rödeby skolområde, Smultronst ...- Karlskrona

 14. Marknadsassistent i Karlskrona- Karlskrona

 15. Avdelningschef för Centraloperation i Karlskrona- Karlskrona

 16. Fritidspedagog/Förskollärare 85% till Kättilsmåla fritidshem och förs ...- Karlskrona

 17. Tolk / tolkar sökes för alla språk i Karlskrona- Karlskrona

 18. Flyttstädning Karlskrona/Ronneby- Karlskrona

 19. Lärare spanska 60 % vikariat till Vedebyskolan, Lyckeby skolområde- Karlskrona

 20. Två Rektorer till Grundskolan, Tillsvidare- Karlskrona

 21. Servicetekniker till Karlskrona- Karlskrona

 22. Teamsekreterare till Habiliteringen i Karlskrona- Karlskrona

 23. Frisör till Dennis Frisörsalong i Karlskrona- Karlskrona

 24. Vi söker en platschef till en kund i Karlskrona- Karlskrona

 25. Vikariat leg arbetsterapeut till Rehabiliteringskliniken Karlskrona- Karlskrona

 26. Specialpedagog gymnasium Karlskrona- Karlskrona

 27. Butikssäljare Karlskrona, Telenor Stores- Karlskrona

 28. Butikssäljare extra Karlskrona, Telenor Stores- Karlskrona

 29. Yrkeslärare/Nagel- Karlskrona

 30. Gymnasielärare Engelska- Karlskrona

 31. IT-support till Försvarsmakten Karlskrona- Karlskrona

 32. Casinopersonal Karlskrona- Karlskrona

 33. Områdeschef 100 %, vikariat- Karlskrona

 34. Kvinnliga personliga assistenter, Karlskrona- Karlskrona

 35. Verksamhetschef för Hälso- och sjukvård Äldreförvaltningen- Karlskrona

 36. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona.- Karlskrona

 37. Butikssäljare Karlskrona- Karlskrona

 38. Biståndshandläggare- Karlskrona

 39. Lärare senare åren MA/NO, heltid tillsvidare till Rödebyskolan, Rödeby ...- Karlskrona

 40. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona.- Karlskrona


Mer beskrivning

Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?
Work Match Nu söker vi dig som vill jobba som etableringslots hos oss! Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid och vi vill att du kan jobba ungefär 1 dag i veckan. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är daritalande och studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots jobbar du med att: -Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprätta individuella handlingsplaner -Gruppseminarier -Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administration -Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: -har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur -har erfarenhet från rekrytering -har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. -har lätt för att kommunicera på så väl svenska som engelska i tal och skrift -talar även dari -har arbetslivserfarenhet. -har erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd -Innehar B-körkort. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?

Funkykidz söker danslärare för barn, Karlskrona!
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Karlskrona! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Du kan ha två olika roller när du arbetar hos oss: *Huvudinstruktör= Du har det huvudsakliga pedagogiska ansvaret och är den som undervisar. Vi ser gärna att du är över 20 år. *Assisterande instruktör= Du är medhjälpare och ett stöd för barnen under lektionen. Du är över 17 år. Vi söker dig som? *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: eveline@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn, Karlskrona! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn, Karlskrona!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlskrona kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona.

Assisterande dansledare Karlskrona HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Karlskrona inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.karlskronadans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Karlskrona HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Karlskrona HT 13

Speciallärare 80-100 % Karlskrona
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. Vi arbetar mycket med pedagogisk personal och nu söker vi för en skolas räkning en speciallärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100 % och du kommer arbeta på en trevlig fristående, gymnasieskola i Karlskrona. Tillträde efter överenskommelse. Vi söker primärt en speciallärare, men är också intresserad av dig som är utbildad specialpedagog. Beskrivning av tjänsten: Som speciallärare kommer du ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, kurator och skolsköterska. Du stöder pedagogerna i upprättandet av pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram, du agerar bollplank åt både pedagoggruppen och skolledningen. Ditt intresse för varje individ gör att du på ett medvetet sätt anpassar innehåll och metoder för varje situation och elev. Du har god vana av olika pedagogiska verktyg och program och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du är strukturerad, Vi ser också att du är flexibel och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med eleverna i deras lärmiljö som med enhetens pedagoger. Kvalifikationer för tjänsten: Du är utbildad speciallärare, gärna med bakgrund som gymnasielärare. Du har erfarenhet från arbete med elever som har t.ex: läs- och skrivsvårigheter, svårigheter med matematik och även neuropsykiatriska funktionshinder. Du är bekant med olika kartläggnings- samt kompensatoriska hjälpmedel, men även andra metoder som stödjer våra elever och leder till bättre måluppfyllelse. Du har en vana att undervisa både enskilt och i grupp och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och därför vill vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på SkolPool Sveriges hemsida. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare 80-100 % Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare 80-100 % Karlskrona

Förskollärare 100 %, vikariat, till Ängslyckans förskola Knösö, Lyckeb ...
Barn- och ungdomsförvaltningen söker Förskollärare 100 %, vikariat, till Ängslyckans förskola Knösö, Lyckeby skolområde Ängslyckans förskola består idag av 2 avdelningar och är miljöcertifierad med Grön Flagg av Stiftelsen Håll Sverige Rent. På Ängslyckans förskola har vi ofta naturen som vår dagliga lärmiljö och arbetar för att barnen utvecklar sin lust att upptäcka, utforska och lära. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och kreativ, arbetar mot uppsatta mål, tar ansvar och har barnet i fokus. Du ska vara väl insatt i läroplanen och van vid pedagogisk dokumentation. Du är positiv samt delaktig i att driva verksamhetens pedagogiska utveckling och förskolans arbetssätt framåt. Tjänsten kommer att tillsättas om erforderliga beslut fattas. Kvalifikationer Förskollärare, lärarutbildning i de tidiga åren eller utbildning som kan bedömas som likvärdig. Du bör ha ett intresse av att arbeta med hållbar utveckling, naturvetenskap och teknik samt ha erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation. Vi ser gärna att du har utbildning inom naturpedagogik. Arbetstid/Varaktighet Vikariat under tiden 130819-131231 med möjlighet till förlängning. Lön Fast månadslön, individuell lönesättning Kontaktpersoner Ulrika Johnson, förskolechef, 0455-30 47 78 Under semestern v. 29-32 når ni mig endast via mail: ulrika.johnson@karlskrona.se Fackliga kontaktpersoner Hans Bengtsson, Lärarförbundet, 0455-30 48 69 Övrigt Vi undanbeder oss all hjälp med annonsering och rekrytering Ansökan Ansökan görs via länken nedan senast 2013-08-01 Mer information finns att hitta på www.karlskrona.se
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100 %, vikariat, till Ängslyckans förskola Knösö, Lyckeb ... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100 %, vikariat, till Ängslyckans förskola Knösö, Lyckeb ...

Onsite-tekniker till Karlskrona
Wise IT AB Wise IT söker för kunds räkning en junior onsite-tekniker till Karlskrona. Tjänsten kommer ingå i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Wise IT och arbetar som konsult ute hos vår kund. Uppdraget startar i augusti och är ett vikariat på 3 månader med chans till förlängning. Arbetsbeskrivning Som onsite-tekniker arbetar du med olika typer av IT-frågor. Du kommer att ge support åt interna användare via telefon, e-mail och onsite. I arbetsuppgifterna ingår även felsökning både på hård- och mjukvara samt installation av programvara. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är i början av karriären och som har ett stort intresse för teknik och IT. Du ska ha en relevant gymnasial IT-utbildning eller yrkesutbildning och ha goda kunskaper i: • Microsoft Windows operativsystem • Microsoft Office • Hårdvara och mjukvara • Active Directory Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar kundkontakt. Du är självgående, driven och gillar kluriga problemlösningar. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö söker vi dig som talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. Vill du bli en av oss? Anmäl ditt intresse genom att bifoga ditt CV och personliga brev! Välkommen med din ansökan! Om oss Wise IT AB (f.d. IT-Resurs) är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Wise IT är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ISO 9001:2008. Läs mer om oss på: www.wiseit.se. Wise IT - Rätt människor inom IT
Företag: Wise IT AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Onsite-tekniker till Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Onsite-tekniker till Karlskrona

Ledande montör och servicemontör till Karlskrona
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjligheter att utvecklas inom företaget. Vi söker såväl ledande montör som servicemontör till Karlskrona. Du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar underordnad projektledaren och ansvarar för: •    Att leda och fördela arbetet på arbetsplatsen. •    Att läsa in och följa kontrollplaner för entreprenaden. •    Att sörja för avdelningens/projektets merförsäljning. Information och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Christer Fröberg på  010 472 44 47. Välkommen med din ansökan senast den 10 augusti! Om oss Imtech Nordic är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 5 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 7 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Imtech VS-teknik, Imtech Elteknik och Imtech Ventilation och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.    Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag.
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör och servicemontör till Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör och servicemontör till Karlskrona

Assisterande idrottsledare Karlskrona HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Karlskrona inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.karlskrona@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Karlskrona HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Karlskrona HT 13

blingo söker fritidssäljare i Karlskrona
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Karlskrona

Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!
Student Consulting Är du bilintresserad person med stor körvana? Letar du efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig! StudentConsulting söker nu för kunds räkning studenter som vill arbeta extra som bilvårdare. Uppdraget går ut på att transportera uthyrningsbilar samt efterföljande bilvård som inre och yttre handtvätt. Uppdraget startar omgående då vi hittar rätt person. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstiderna utgår från kontorstider på vardagar men det kan förekomma justeringar samt körning kvällar och helger och vid toppar. Din profil: * Körkort minst 1 år * God körvana * Bra lokalkännedom runt om Karlskrona, Ronneby och Karlshamn * Du skall vara student eller ha annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% Som person tror vi att du är noggrann men snabb. Det är viktigt att du är stresstålig då det ofta är ett högt tempo och muntliga instruktioner. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!

Förskollärare 100 % vikariat till Kättilsmåla förskola i Lyckeby skolområde
Barn- och ungdomsförvaltningen söker Förskollärare 100 % vikariat till Kättilsmåla förskola i Lyckeby skolområde Vi söker en förskollärare till Kättilsmåla förskola. Vi ser på barnen som kompetenta individer som är nyfikna på sin omvärld och vill växa lära och veta mera. I det pedagogiska arbetet utgå du från barnens egna förutsättningar. Du är van vid att arbeta temainriktat där man utgår från barnens intressen. Du använder dig av pedagogisk dokumentation som ett värdefullt arbetsverktyg . Du är en person som har god kännedom om innehållet i förskolans läroplan. Du är positiv samt delaktig i att driva verksamheternas pedagogiska utveckling och förskolans arbetssätt framåt. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas. Kvalifikationer Förskollärare eller lärarutbildning i de tidiga åren med inriktning mot förskolan. Du bör ha ett intresse av att arbeta med naturvetenskap och teknik samt ha erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation. Arbetstid/Varaktighet 100% vikariat under perioden 20130819-20131231 med möjlighet till förlängning Lön Fast månadslön, individuell lönesättning Kontaktpersoner Förskolechef Eva Axelsson 0455-303827 Fackliga kontaktpersoner Hans Bengtsson, Lärarförbundet, 0455-30 48 69 Övrigt Vi undanbeder oss all hjälp med annonsering och rekrytering Ansökan Ansökan görs via länken nedan senast 2013-08-02 Mer information finns att hitta på www.karlskrona.se
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100 % vikariat till Kättilsmåla förskola i Lyckeby skolområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100 % vikariat till Kättilsmåla förskola i Lyckeby skolområde

Förskollärare på 100 %, tillsvidare till Rödeby skolområde, Smultronst ...
Barn- och ungdomsförvaltningen söker Förskollärare på 100 %, tillsvidare till Rödeby skolområde, Smultronställlet Holmsjö förskola. Vi söker dig som har en drivkraft att utvecklas inom yrket. Vi förväntar oss att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och kreativ, arbetar mot uppsatta mål, tar ansvar och har barnen i fokus. Det vi värdesätter högt är ett professionellt bemötande och att du låter glädje genomsyra ditt arbete. Erfarenhet av pedagogisk dokumentation och Reggio Emilia kunskaper är önskvärt. Du kommer här att arbeta med barn mellan 1 och 3 år och avdelningen arbetar mycket utomhus, barnen sover i sovkoja ute. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas. Tjänsten kommer i första hand att tillsättas med tillsvidareanställd personal. Kvalifikationer: Förskollärarutbildning eller lärarutbildning emot de tidigare åren med inriktning emot förskolan. Lön: Fast månadslön, individuell lönesättning Tillträde: 2013-09-01 Kontaktperson:   Förskolechef Elisabeth Nilsson tel. 0455-30 38 86 Facklig kontaktperson: Hans Bengtsson, Lärarförbundet tel. 0455-30 48 69 Övrigt: Vi undanber oss all hjälp med rekrytering och annonsering Ansökan: Görs vi länken extern webbplats nedan senast 2013-07-26 Mer information finns att hitta på www.karlskrona.se
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare på 100 %, tillsvidare till Rödeby skolområde, Smultronst ... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare på 100 %, tillsvidare till Rödeby skolområde, Smultronst ...

Marknadsassistent i Karlskrona
Comstream är ett privatägt IT-konsultbolag med ca 30 anställda och verksamhet i Sverige, Finland och Bulgarien. Vi har upplevt en stark tillväxt under de senaste åren och expanderar nu vidare. Hos oss jobbar du i ett ungt, dynamiskt och internationellt team där vi värdesätter egen drivkraft och en öppen och positiv inställning. Vi letar nu efter en marknadsassistent på halvtid till vårt kontor i Karlskrona. I denna roll kommer du inledningsvis att jobba i huvudsak med lead-generering via email-baserad marknadsföring. Det är därför viktigt att du är drivande, noggrann och strukturerad och kan jobba självständigt. Du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenhet från liknande arbete, men god datorvana är ett krav och ett intresse för teknik och programutveckling är ett plus. Vi tror också att du är utåtriktad och gillar att kommunicera. Förutom flytande svenska i tal och skrift kommunicerar du också obehindrat på engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Tjänsten är möjlig att kombinera med studier. För rätt person finns goda karriärmöjligheter inom företaget. Besök gärna vår hemsida http://www.comstream.se för ytterligare information om oss. Vi undanber oss all extern hjälp med denna rekrytering.
Företag: Comstream AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsassistent i Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsassistent i Karlskrona

Avdelningschef för Centraloperation i Karlskrona
Blekingesjukhusets Anestesiklinik är en gemensam klinik för operations-, intensivvårds- och den steriltekniska verksamheten i Karlskrona och Karlshamn. Kliniken sysselsätter totalt ca 270 medarbetare. Våra avdelningschefer vid Centraloperation i Karlskrona och Operationsavdelningen i Karlshamn går under hösten 2013 över till nya uppdrag inom Blekingesjukhusets Anestesiklinik, och vi söker nu deras efterträdare. (OBS! Separata ansökningar) Centraloperation i Karlskrona ansvarar för all resurskrävande kirurgi och akutkirurgi inom ortopedi, kirurgi och gynekologi. Avdelningen har ca 90 medarbetare och verksamheten bedrivs dygnet runt med prehospital vård, helikopter och HBO. Post-op finns på den intilliggande Intensivvårdsavdelningen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill bli vår nya avdelningschef på Centraloperation i Karlskrona. I uppdraget ingår ekonomi-, personal-, utvecklings-, och arbetsmiljöansvar samt att driva ett fortlöpande utvecklings- och förbättringsarbete inom de uppsatta målen för verksamheten. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp och tillsammans med dina chefskollegor ansvara för att verksamheten bedrivs och klinikens resurser samordnas på bästa sätt. KVALIFIKATIONER Vi söker en ledare som har förmågan att stimulera till utveckling av verksamheten och medarbetarnas kompetens och som kan entusiasmera medarbetarna och verka för en bra arbetsmiljö. Vana att bedriva utvecklingsarbete är en merit. Vår nya avdelningschef ska ha för arbetsuppgifterna adekvat utbildning och gärna erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ledaregenskaper.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef för Centraloperation i Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef för Centraloperation i Karlskrona

Fritidspedagog/Förskollärare 85% till Kättilsmåla fritidshem och förs ...
Barn- och ungdomsförvaltningen Söker Fritidspedagog/Förskollärare 85% till Kättilsmåla fritidshem och förskola, Lyckeby skolområde Brinner du för att jobba med barn i förskola och skola? Vill du vara med och driva de nya kommunala verksamheterna i Kättilsmåla under hösten? Då kan detta vara något för dig. Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller förskollärare. Kättilsmåla ligger strax norr om Lyckeby och vi ingår i Lyckeby skolområde. Kättilsmåla förskola och fritidshem ligger precis bredvid varandra och enheterna samarbetar för att skapa en god miljö för de barn och elever som vistas hos oss. Vi söker dig som är nyfiken och ser möjligheterna i att arbeta både i fritidshem och på förskola. Vi lägger stor vikt vid bemötande och flexibilitet i arbetet. I samarbete med övrig personal är du positivt inställd till att fortsätta utveckla verksamheterna. Välkommen med din ansökan! Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas. Kvalifikationer: Fritidspedagog/Förskollärare eller annan lärarutbildning med inriktning mot fritidshem/förskola. Arbetstid/Varaktighet: Vikariat till dec-2013 med möjlighet till förlängning. Lön: Fast månadslön. Ange löneanspråk i din ansökan. Kontaktpersoner: Förskolechef Eva Axelsson, tel. 0455-30 38 27 Rektor Martin Andersson tel.: 0455-30 51 77 Fackliga kontaktperson: Lärarförbundet, Hans Bengtsson, 0455-30 48 69 Ansökan: ansök via länken nedan Sista ansökningsdag 2013.07.26 Arbetsgivare: Karlskrona kommun, Barn och Ungdomsförvaltningen Mer information på http://www.karlskrona.se
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Förskollärare 85% till Kättilsmåla fritidshem och förs ... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Förskollärare 85% till Kättilsmåla fritidshem och förs ...

Tolk / tolkar sökes för alla språk i Karlskrona
Workcare.se söker nu omgående tolk / tolkar och översättare av alla språk för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående samt löpande. Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Arbetspassen kommer att ske på uppdrag och du kommer att vara timanställd efter överenskommelse. Heltidstjänst finns för rätt person. Du skall vara lojal och ärlig och komma ihåg att det är sekretess i alla uppdrag och under inga omständigheter sprida kundens personuppgifter eller information vidare till annan part. Du kan komma att tolka och översätta i olika sammanhang. Det kan exempelvis ske under möten, telefon eller i text. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Karlskrona. Arbetsgivaren kommer att göra en bedömning av dina språkkunskaper och därefter finns möjlighet till anställning. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0046 samt vilka språk du talar. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk / tolkar sökes för alla språk i Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk / tolkar sökes för alla språk i Karlskrona

Flyttstädning Karlskrona/Ronneby
Söker en person till mitt företag. Arbetsuppgifterna är flyttstädning i Karlskrona & Ronneby. Svara via mail till flkaro@live.se.
Företag: Flyttstädaren
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Flyttstädning Karlskrona/Ronneby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyttstädning Karlskrona/Ronneby

Lärare spanska 60 % vikariat till Vedebyskolan, Lyckeby skolområde
Barn och ungdomsförvaltningen söker Lärare spanska 60 % vikariat till Vedebyskolan, Lyckeby skolområde Till vår högstadieskola (årskurs 6-9) söker vi dig som kan vikariera hos oss i spanska under höstterminen, mellan 14 augusti och 20 december med eventuell förlängning. Vi tänker oss att du har lärarutbildning och att du är insatt i Lgr 11, pedagogiska planeringar och bedömningsarbete. Vi ser gärna att du är flexibel och bra på att samarbeta. Karlskrona kommun strävar efter en jämn könsfördelning inom alla yrkesområden. Eftersom flertalet lärare är kvinnor ser vi gärna att män söker tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarutbildning mot de senare åren/4-9 lärare med inriktning spanska. ARBETSTID/VARAKTIGHET Deltid, vikariat, med tillträde 130814 till och med 131231 LÖN Fast lön, individuell lönesättning KONTAKTPERSONER Judit Beres Lagerquist, rektor 0455 303825 FACKLIG FÖRETRÄDARE Hans Bengtsson, 0455-30 48 69, Lärarförbundet Gunilla Norman, 0734-11 80 02 Lärarnas Riksförbund ANSÖKAN Ansökan görs via länken nedan senast 2013-07-31.
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare spanska 60 % vikariat till Vedebyskolan, Lyckeby skolområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare spanska 60 % vikariat till Vedebyskolan, Lyckeby skolområde

Två Rektorer till Grundskolan, Tillsvidare
Karlskrona kommun är Blekinges största arbetsgivare med drygt 5 000 medarbetare. Vi har trettiotalet grundskolor lokaliserade över hela kommunen, från större kunskapscentrum till mindre landsbygdsskolor. Hos oss får varje elev utvecklas efter sina förutsättningar – och lusten till lärandet ska genomsyra hela skoltiden. Till Fridlevstad och Tvings skolor (F-6) och Jändelskolan (7-9) söker vi nu varsin rektor som vill vara med och leda verksamheten i ett skede av utveckling och förändring. -         Fridlevstad och Tvings skolor är två F-6 enheter med drygt 170 elever där vi har inlett ett arbete med att utveckla det pedagogiska arbetet med stöd av digitala hjälpmedel. Tillsammans med övriga skolor inom Rödebyområdet arbetar vi utifrån ett inkluderande synsätt och med ett utvecklingsarbete med inspiration från Essunga. -         Jändelskolan är en 7-9 skola med drygt 300 elever med tydligt fokus på kunskap, men också att tillsammans med eleverna utveckla social kompetens och empati. Som rektor på Jändelskolan har man ett nära samarbete med övriga chefer i skolområdet.   Som rektor ligger den pedagogiska utmaningen i ökad måluppfyllelse för våra elever – det betyder att du som rektor arbetar med ett instruktivt och nära ledarskap i den verksamhet du ansvarar för. Rektor ansvarar för sin skola utifrån de nationella styrdokumenten. Som chef och ledare för verksamhet i Karlskrona kommun ser vi det viktigt att du utför det statliga rektorsuppdraget med känsla och ansvar för den lokala politiska styrningen och med en helhetssyn på uppdraget inom barn- och ungdomsförvaltningen.   Rektor är en viktig symbol för sin skola och har därför en roll som kommunikatör – vi ställer kravet på våra ledare att de ska vara goda språkrör för verksamheten i medborgardialogen, liksom att rektor ska vara tydlig och tillgänglig i den interna kommunikationen. Som arbetsgivare ger vi utrymme för och premierar kreativitet och initiativ i utveckling och kvalitetsarbete inom rektors ansvarsområde. Förvaltningens inre arbete präglas av dialog och delaktighet. Vi förutsätter lojalitet från våra ledare i enlighet med fattade beslut.   I vår organisation med skolområden arbetar rektor i team med andra rektorer och förskolechefer med ett gemensamt ansvar för helhetssyn, utveckling och måluppfyllelse inom sitt område.   Kvalifikationer Pedagogisk högskoleutbildning och kompetens samt erfarenhet av ledarskap med personal- och budgetansvar. Dina personliga egenskaper är viktiga.   Om anställningen Tillsvidare, ev provanställning. Sysselsättningsgrad 100 % eller lägre om så önskas. Semesteranställning. Tillträde enligt överenskommelse.   Lön Fast lön, individuell lönesättning. Kontaktpersoner Mats Dahl, Verksamhetschef, 0455-30 36 23   Fackliga kontaktpersoner Hans Bengtsson, 0455-30 48 69, Lärarförbundet Gunilla Olsson Norman, 0734-11 80 02, Lärarnas riksförbund Berndt Dabergott, 0455-30 38 90, Skolledarna Ann Arvidsson, 0455-30 48 73, Kommunal   Ansökan Ansökan görs via länken nedan senast 18 juli 2013. Övrigt Intervjuer planeras att genomföras under vecka 31. Vi undanbeder oss hjälp med annonsering och rekrytering till dessa tjänster.
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Två Rektorer till Grundskolan, Tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två Rektorer till Grundskolan, Tillsvidare

Servicetekniker till Karlskrona
Serviceavdelningen är ansvarig för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige. Vi har en öppen kultur, där samarbete och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att göra ett bra arbete. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en spännande och utvecklande bransch tillsammans med andra motiverade och engagerade servicetekniker. Arbetsuppgifter Just nu söker vi en servicetekniker till Karlskrona, som kommer att ingå i ett serviceteam med ansvar för Service, underhåll och felsökning på Mw turbiner. Arbetet innefattar underhåll, felsökning och uppdateringar av turbinerna. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgiften tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och mekanik, är serviceminded och affärsmässig. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: - Felsökning och reparation på vindkraftverk, såväl mekanisk som elteknisk - Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal - Kundkontakt med ägare kring kommandeservice/reparationer och rapportering av utförda åtgärder - Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager - Ansvar för reservdelshållning och inventering av lokallager samt beställningar av material/reservdelar, returgods mm - Daglig rapportering och registrering på engelska i vårt affärssystem, SAP För mer information om tjänsten och för att söka, besök vår hemsida: www.vestas.com/jobs
Företag: VESTAS NORTHERN EUROPE AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker till Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker till Karlskrona

Teamsekreterare till Habiliteringen i Karlskrona
Teamsekreterarna är Habiliteringens ansikte utåt, i såväl i receptionsarbetet så som i vår telefonservice. Det är därför viktigt för oss att du är en positiv, självständig, flexibel och en serviceinriktad person. Har du lätt för att samarbeta och är bra på att prioritera, är du förmodligen den vi söker! Vi har två barnteam, ett vuxenteam och ett utredningsteam. I dessa team ingår teamsekreteraren som samordnare av remisser, läkartider etc. Habiliteringen är en verksamhet som erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning och rörelsehinder samt till personer med diagnos inom autismspektrat. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete, detta tillsammans med övrigt engagerade medarbetare i olika professioner. Vi erbjuder dessutom kontinuerlig handledning och specifika yrkesträffar. ARBETSUPPGIFTER Utöver medicinsk dokumentation ingår bokningar och kallelser samt övrigt receptionsarbete. KVALIFIKATIONER Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen
Företag: Landstinget Blekinge, Psykiatri och habilitering
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Teamsekreterare till Habiliteringen i Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamsekreterare till Habiliteringen i Karlskrona

Frisör till Dennis Frisörsalong i Karlskrona
Dennis Frisörsalong i Karlskrona söker frisör med erfarenhet av både dam- och herrfrisering. Inför eventuell anställning kommer sökande få göra provklippningar med egna saxar. Tjänsten är en visstidsanställning enligt överenskommelse. Ansökan sker per telefon.
Företag: Dennis Frisörsalong
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör till Dennis Frisörsalong i Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör till Dennis Frisörsalong i Karlskrona

Vi söker en platschef till en kund i Karlskrona
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter Som platschef arbetar du nära kunden och medarbetarna. Du är kundens första kontakt och Du ansvarar för att ISS levererar tjänster enligt avtal med hög kvalitet. Du arbetar aktivt med merförsäljning, utveckling och kvalitetsuppföljning samt hanterar kundens synpunkter och önskemål. Du har daglig kontakt med medarbetare och du har en viktig roll när det gäller att introducera nya medarbetare i yrket samt att löpande säkerställa att rätt arbetsmetoder används, samt andra uppgifter som ingår i en operativ chefs roll. Tjänsten innebär resor inom Sverige, och en kontraktsansvarig roll mot kund på andra orter än Karlskrona. Tjänsten kan också innebära operativa arbetsuppgifter enligt avtal mellan kund och ISS. Tjänsten innebär också rapportering enl. fastställd governancestruktur där systematiskt sinnelag, struktur samt tydlighet är viktiga egenskaper. Kvalifikationer Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och känsla för merförsäljning. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, där erfarenhet från fastighetsteknik är önskvart. Du är beredd att ta ett stort eget ansvar och är van vid kundkontakter. Som person är du nyfiken, social, noggrann och självgående. Du är beredd att rycka in där det behövs och ser vad som behöver göras. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, stresstålighet, tydlighet, struktur, initiativrikedom, lyhördhet, prestigelöshet och flexibilitet. Vidare är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att ge service. Du har mycket goda IT-kunskaper (Officepaketet och internet), mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Övrigt Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad av den här tjänsten? För att få mer information om tjänsten kan du kontakta: Namn/Befattning: Jan Setréus, regionchef Telefonnummer kontor: 0734-36 51 88 Observera! Vi tar endast emot ansökningar via det här systemet. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en platschef till en kund i Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en platschef till en kund i Karlskrona

Vikariat leg arbetsterapeut till Rehabiliteringskliniken Karlskrona
Vill du arbeta i en kuststad som leder Sveriges sol-liga? Arbetsterapin på Blekingesjukhuset i Karlskrona är en avdelning inom Rehabiliteringskliniken med uppdrag att även ge arbetsterapi till övriga kliniker på Blekingesjukhuset samt viss öppenvård. Inom Arbetsterapin arbetar arbetsterapeuter, arbetsterapibiträden, teknisk instruktör och sekreterare. Vi finns i stora ljusa lokaler. På fritiden finns möjlighet att träna kostnadsfritt i Landstingshälsans personalgym. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en legitimerad arbetsterapeut för arbete mot ortoped- och kirurgavdelningar. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter samt utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Det är positivt om du har erfarenhet och kunskap inom området. Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Då vi räknar med en snabb reryteringsprocess är det viktigt att du uppger referenser i din ansökan.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat leg arbetsterapeut till Rehabiliteringskliniken Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat leg arbetsterapeut till Rehabiliteringskliniken Karlskrona

Specialpedagog gymnasium Karlskrona
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. Vi arbetar mycket med pedagogisk personal och nu söker vi för en skolas räkning en specialpedagog. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100 % och du kommer arbeta på en trevlig fristående, gymnasieskola i Karlskrona. Tillträde efter överenskommelse. Vi söker primärt en specialpedagog, men är också intresserad av dig som är utbildad speciallärare. Beskrivning av tjänsten: Som specialpedagog kommer du ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, kurator och skolsköterska. Du stöder pedagogerna i upprättandet av pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram, du agerar bollplank åt både pedagoggruppen och skolledningen. Ditt intresse för varje individ gör att du på ett medvetet sätt anpassar innehåll och metoder för varje situation och elev. Du har god vana av olika pedagogiska verktyg och program och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du är strukturerad, Vi ser också att du är flexibel och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med eleverna i deras lärmiljö som med enhetens pedagoger. Kvalifikationer för tjänsten: Du är utbildad specialpedagog, gärna med bakgrund som gymnasielärare. Du har erfarenhet från arbete med elever som har t.ex: läs- och skrivsvårigheter, svårigheter med matematik och även neuropsykiatriska funktionshinder. Du är bekant med olika kartläggnings- samt kompensatoriska hjälpmedel, men även andra metoder som stödjer våra elever och leder till bättre måluppfyllelse. Du har en vana att undervisa både enskilt och i grupp och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och därför vill vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på SkolPool Sveriges hemsida. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog gymnasium Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog gymnasium Karlskrona

Butikssäljare Karlskrona, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare Karlskrona Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Karlskrona.  Lön: Grundlön plus provision  Sök: Sök tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-05.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Karlskrona, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Karlskrona, Telenor Stores

Butikssäljare extra Karlskrona, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 11,7 Mdr SEK (2011) och cirka 2150 anställda. Butikssäljare extra Karlskrona, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Karlskrona Lön: Timlön plus provision  Sök: Sök tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-05.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare extra Karlskrona, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare extra Karlskrona, Telenor Stores

Yrkeslärare/Nagel
Praktiska i Karlskrona är ett yrkesgymnasium med ca 120 elever. Vi har hantverksprogrammet inriktning Hår-och makeup stylist. Våra elever skall nu lära sig mer om nagel/manikyr och vi söker dig som har en utbildning och erfarenhet inom detta område. Arbetstid är fredageftermiddag höstterminen. Är du intresserad så maila din ansökan med löneanspråk samt utbildningsbevis och arbetsgivarintyg. Ange referens. Eventuella frågor samt ansökan till nedanstående mailadress. Vill du veta mer om oss titta gärna in på vår hemsida www.praktiska/karlskrona.se Tjänsten kommer att tillsättas snarast och kan således vara tillsatt före ansökningstiden gått ut.
Företag: Praktiska (Karlskrona)
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare/Nagel jobb, Yrkeslärare/Nagel Karlskrona, Yrkeslärare/Nagel Praktiska (Karlskrona)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare/Nagel

Gymnasielärare Engelska
Praktiska i Karlskrona är ett yrkesgymnasium med ca 120 elever. Gå gärna ut på vår hemsida www.praktiska/karlskrona.se så kan du läsa mer om oss. Vi söker en behörig lärare i engelska till ett vikariat över läsåret. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden gått ut. Maila ansökan och eventuella frågor till nedanstående mailadress. I ansökan skall bifogas examenbevis, arbetsgivarintyg, referens samt löneanspråk. Tjänsten är på ca 50%. Välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska (Karlskrona)
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Engelska

IT-support till Försvarsmakten Karlskrona
Försvarsmakten Presentation För konsultuppdrag söker vi dig som vill arbeta med IT-support inom Försvarsmakten Arbetsuppgifter Lokalt finns ett LAN med internetaccess och ca 100 användare. Arbetsuppgifterna består i att bistå användare med hjälp, främst på klientsidan. Du kommer att arbeta med felsökning och problemlösning kring hårdvara, programvara, installationer, uppgraderingar, utrullningar och andra förekommande arbetsuppgifter hos kunden. Den centrala miljön är ett Cisconät med ca 500 användare. Kunden är en enhet inom Försvarsmakten vilket kommer att innebära att man genomgår en säkerhetsklassning nivå 2. Förutsättningar för detta är Svenskt medborgarskap och ett fläckfritt förflutet. Utbildning/erfarenhet Du har någon form av dokumenterad utbildning inom IT eller data med ett, eller ett par års arbetslivserfarenhet. Som person är du prestigelös, brinner för service och tycker det är viktigt att vara noggrann och metodisk. Du har ett väldigt stort teknikintresse och är självgående samt allmänt händig. Du rycker gärna in där det behövs! Tillträde omgående med placeringsort Karlskrona. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Historiska felrekryteringar”. Besök poolia.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga IT-support till Försvarsmakten Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-support till Försvarsmakten Karlskrona

Casinopersonal Karlskrona
Cherry söker blivande Black Jack-dealers i Karlskrona. - Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö. - Arbetet är också socialt utvecklande då du som dealer sitter i centrum för alla gäster när du leder och ansvarar över spelet. - Cherry Casino bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige. Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad vilket gör att du kan ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort för att t ex studera. När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på. Vi söker därför dig som är: - Serviceinriktad - Ansvarsfull - Tävlingsinriktad - Stresstålig Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid egenskaperna ovan och utbildar alla medarbetare själva. Körkort och tillgång till bil på helger är ett stort plus men inget krav. Det krävs däremot goda kunskaper i huvudräkning för att klara utbildningen vilket också kommer att säkerställas med ett räknetest under anställningsintervjun. Har du möjlighet, är det bra om du tränar räkning med en kortlek innan intervjun. Efter din kostnadsfria utbildning på ca 30 timmar väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och sammanhållning. Detta är ett extrajobb eller bisyssla och för närvarande erbjuder vi minst fyra och max sju helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20-30 timmar i månaden. Tror du att du kommer motsvara de egenskaper vi söker och är intresserad är du välkommen att gå in på www.cherry.se och klicka på "Jobba hos oss". Har du några frågor kan du ringa till Jenny Kedjevåg på 0709-279658. Men observera att ansökan inte kan lämnas via telefon. Koncernen Cherry är ett börsnoterat svenskt spelföretag som grundades redan 1963. Cherrys B-aktie är noterad på Aktietorget och det finns ca 4 000 aktieägare. Verksamheten är inriktad på casinospel och internetspel. Den huvudsakliga spelverksamheten bedrivs på restauranger i Sverige samt på internet där CherryCasino.com och EuroSlots är mest välkända. Totalt sysselsätter Cherry cirka 650 personer.
Företag: Cherry Casino AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Casinopersonal Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Casinopersonal Karlskrona

Områdeschef 100 %, vikariat
till Äldreförvaltningens verksamhetsområde hemtjänst Arbetsuppgifter Du ansvarar för ekonomi, personal, verksamhet och arbetsmiljö inom ett geografiskt avgränsat område. Du ska leda, planera, genomföra, följa upp och utveckla arbetsgruppen/arbetsgrupperna i enlighet med politiska beslut och övriga styrdokument. Kvalifikationer Lämplig högskoleutbildning, företrädesvis sociala omsorgsprogrammet 120-140 p eller annan utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av arbete som ledare eller chef med målgruppen är meriterande. Du har goda kunskaper kring gällande lagstiftningar för området. Du står för ett tydligt uttalat ledarskap, är lyhörd för såväl vårdtagare som personals olikheter och behov. Har förmåga att leda, organisera, stödja, motivera och utveckla dina medarbetare till engagemang och delaktighet i verksamheten där målinriktning och struktur i vardagen präglar visioner och vardagsarbete och du grundar utveckling på medarbetarskap och samarbete. Du är beredd att fatta snabba beslut vilket innebär att du är lösningsorienterad och strukturerad samt har ett professionellt bemötande gentemot brukare och anhöriga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Arbetstid/varaktighet Heltid 100 %, vikariat tom 2014-04-30 Tillträde 2013-09-01 eller enligt överenskommelse Lön Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk i din ansökan! Övrigt Körkort B fodras God datakunskap Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Kontaktpersoner Bitr. verksamhetschef Maria Appelskog tfn. 0455-305189 Fackliga företrädare Siv Adolfsson, Vision tfn. 0455-304659 Yvonne Eriksson, Ledarna tfn. 0455-304578 Ansökan Du är välkommen med din ansökan och merithandlingar senast den 25 augusti 2013. Ansökan ska ske via länken nedan!
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef 100 %, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef 100 %, vikariat

Kvinnliga personliga assistenter, Karlskrona
Jag är en medelålders kvinna med en lättare fysisk funktionsnedsättning och en nedsättning av den intellektuella förmågan. Jag behöver hjälp med personlig omvårdnad, vardagliga sysslor samt vid fritidsaktiviteter. Du finns även med under arbetet på daglig verksamhet. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Jag söker nu den bästa personliga assistenten som finns! Du har körkort och är rökfri. Utöver detta så ser jag framemot att du beskriver dig själv som person i din ansökan. Omfattning: En heltidstjänst med egen schemarad och en timanställning. Tillträde omgående. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/24352690
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga personliga assistenter, Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga personliga assistenter, Karlskrona

Verksamhetschef för Hälso- och sjukvård Äldreförvaltningen
Januari 2013 tog Karlskrona kommunen över ansvaret för hemsjukvården från Landstinget Blekinge. Hemsjukvården kommer efter att erforderliga beslut tagits organiseraras tillsammans med förvaltningens nuvarande hälso-sjukvårdsorganisation i ett eget verksamhetsområde. Tillsammans står de olika arbetsområdena inför nya utmaningar i form av verksamhetsutveckling för att möta nya och förändrade behov, utveckling av arbetssätt, teknikutveckling och vårdutveckling. Fokusområden är hälsobefrämjande- och förebyggandeinsatser.   Vi söker därför en verksamhetschef som får i uppdrag att samla de olika områdena inom ett verksamhetsområde och därifrån utveckla den nya organisationen inom hälso-sjukvård i Äldreförvaltningen.   Arbetsuppgifter Som verksamhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal gällande hälso- och sjukvårdsverksamheten i Äldreförvaltningen. Verksamheten utgörs av ca 120 medarbetare som leds genom områdeschefer. Du ska skapa förutsättningar för att verksamheten fullföljer de uppdrag som framgår av Karlskrona kommuns äldrenämnd. Du ansvarar för områdescheferna och du ingår i förvaltningens ledningsgrupp som leds av din chef. Du arbetar med utveckling, kvalitetsuppföljning och stödjer första linjens chefer i deras arbete där du är en strategisk ledare.  Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning för uppdraget, gärna inom Folkhälsovetenskap och vårdvetenskapligt området. Du är väl förtrogen med och har dokumenterad erfarenhet av rådande lagstiftning inom arbetsområdet. Ledarskapsutbildning är meriterande. Vi söker en tydlig, drivande och uthållig verksamhetschef som har förmågan att kunna motivera och inspirera medarbetare i förbättringsprocesser. I ditt uppdrag blir du kulturskapare för det nya verksamhetsområdet och vi vill att du har ett salutogent förhållningsätt. Du är van att leda verksamhet i förändring och har erfarenhet av tidigare utvecklings- och kvalitetsarbete. Du har vana av ekonomi- och personalarbete och förstår vikten av resultatstyrning. Som person är du målinriktad, driver processer framåt och du har ett prestigelöst förhållningssätt.     För att lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du har en helhetssyn, är tydlig som ledare och har en förmåga att kunna skapa teamkänsla och visa stort förtroende för dina medarbetare. Du söker dialog och ser samverkan som en naturlig del i arbetet. Du ska ha mod att sätta gränser, fatta beslut och vara trygg i dessa.  Det är viktigt att du är en relationsbyggare då mycket samverkan sker internt och externt. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av kommunal organisation och att du har en längre chefs- och ledarerfarenhet.   Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet Arbetstid/varaktighet    Heltid 100 %, Tillsvidare. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i Din ansökan   Tjänsten tillträds efter erforderliga beslut och enligt överenskommelse.   Övrigt Körkort erfordras.                                    För arbetet krävs goda datorkunskaper i Word och Exel. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.   Kontaktpersoner           Förvaltningschef Martin Olsson tfn. 0455-30 44 01, från den 22 juli Biträdande Förvaltningschef Eva Herbertson tfn. 0455-30 44 12,  till och med den 22 juli   Fackliga företrädare Saco Helene Bengtsson tfn . 0455-30 52 81, från den 21 juli             Vision Marie Pettersson tfn. 0455-30 48 65 Ledarna Yvonne Eriksson tfn. 0455-30 46 85, från den 15 juli Vårdförbundet Gunilla Månsson tfn. 0455-302981 Karlskronasektionen Kommunal Maria Wanner tfn.0455-30 48 8   Ansökan     Du är välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2013 Ansökan ska ske via länken nedan.
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef för Hälso- och sjukvård Äldreförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef för Hälso- och sjukvård Äldreförvaltningen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlskrona kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona.

Butikssäljare Karlskrona
Vi söker en nya toppsäljare till vår butik i Karlskrona! Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till bredden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. För att lyckas som säljare på Teknikmagasinet bör du ha tidigare erfarenhet av försäljning och ha bra förmåga att kommunicera muntligt. Vi förväntar oss att du är målinriktad, tydlig, initiativrik samt att du kan prioritera rätt när arbetstempot ibland är högt. Du ska vara en bra lagspelare och bidra till att nå gemensamma mål men också kunna driva ärenden självständigt mot uppsatta deadlines. Grundläggande tekniska kunskaper men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik är viktiga förutsättningar för att nå framgång som säljare i våra butiker. Du måste vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det. Tjänsten avser deltidsarbete 4 tim/vecka. Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Vi vill ha din ansökan senast 2013-08-11. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så dröj inte med din ansökan! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer info om företaget se www.teknikmagasinet.se Ansök endast via vår hemsida www.teknikmagasinet.se Vi handlägger ej ansökningar via brev- eller e-post
Företag: TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB,
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Karlskrona

Biståndshandläggare
Handikappförvaltningens huvudsakliga uppgift är att ge stöd och service till kommunmedborgare som har fysisk eller psykisk funktionsnedsättning och/eller ett begåvningshandikapp. Verksamheten lyder under en stark lagstiftning och har höga krav på kvalitetssäkring. Politiska direktiv och samverkan med andra huvudmän styr i hög utsträckning vårt arbete. Till förvaltningen söker vi just nu en biståndshandläggare. Handläggarnas ansvarsområden är uppdelade utifrån lagstiftning/ålder och delvis olika målgrupper för att säkerhetsställa hög kompetens inom respektive område. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna innebär företrädesvis myndighetsutövning inom Handikappförvaltningens ansvarsområde. Handläggarnas uppdrag inom avdelningen är att ansvara för att utreda behov av bistånd/insatser, bedömning och beslut enligt gällande lagstiftning LSS och SoL. Som handläggare medverkar man i planering/samordning av insatser samt vid samverkan både internt och externt med utförare samt andra myndigheter. Ansvarsområdet för denna tjänst kommer företrädesvis att vara handläggning av SoL insatser för vuxna med fysiska, psykisk funktionsnedsättningar och/eller ett begåvningshandikapp, andra områden kan förekomma. Som handläggare är du inriktad mot kvalitet och rättssäkerhet med brukaren i fokus. KVALIFIKATIONER Utbildning till Socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Körkort för bil krävs. Vi söker dig som: - har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning. - har goda kunskaper gällande lagstiftning och tillämpning inom socialtjänstens område (SoL). - har gärna erfarenhet av myndighetsutövning inom båda lagområdena SoL och LSS. - har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. - har goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Höga krav ställs på kommunikation och dokumentation. - har god samarbetsförmåga då arbetet kräver ett väl fungerande samarbete mellan olika   myndigheter, utförare och brukare/familjer. - har förmåga att arbeta självständigt men också lätt för att fungera i ett team. - är bra på att planera och organisera ditt arbete. - är kreativ, flexibel och positivt inställd till att bidra till utveckling av nya arbetsformer utifrån nya krav och aktuell forskning. Ditt arbetssätt präglas av engagemang, drivkraft och förmåga att ta eget ansvar. Vid tillsättning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. OM ANSTÄLLNINGEN Vikariat under perioden 2013-10-01—2014-05-08. Schemalagd arbetstid måndag till fredag, dagtid. Sysselsättningsgrad 100 % KONTAKTPERSONER Annette Thiman Verksamhetschef myndighetskontoret, tfn 0455-30 44 46 FACKLIG FÖRETRÄDARE Lise-Lott Mellqvist, Vision, Tfn 0455-30 48 66 Kajsa Samuelsson, SACO, Tfn 0455-30 47 47 ANSÖKAN Sista ansökningsdag 2013-08-18. Ansökan kan enbart göras via länk. ÖVRIGT Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering.
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare jobb, Biståndshandläggare Karlskrona, Biståndshandläggare Karlskrona kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare

Lärare senare åren MA/NO, heltid tillsvidare till Rödebyskolan, Rödeby ...
Barn och ungdomsförvaltningen söker Lärare senare åren MA/NO, heltid tillsvidare till, Rödebyskolan, Rödeby skolområde Vi söker nu en lärare till Rödebyskolan, årskurs 6-9. Arbetet innebär undervisning i matematik, NO. Kvalifikationer Du har utbildning till lärare i senare åren/4-9 lärare med lämplig inriktning. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga, är ansvarsfull, och engagerad i ditt arbete. ARBETSTID/VARAKTIGHET Heltid, tillsvidare  LÖN Fast lön, individuell lönesättning. KONTAKTPERSONER Rektor Berndt Dabergott tfn: 0455-30 38 90 FACKLIGA FÖRETRÄDARE Hans Bengtsson, 0455-30 48 69, Lärarförbundet Gunilla Norman, 0734-11 80 02 Lärarnas Riksförbund ANSÖKAN Ansökan görs via länken nedan senast 2013-08-14 Mer information på www.karlskrona.se
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare åren MA/NO, heltid tillsvidare till Rödebyskolan, Rödeby ... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare åren MA/NO, heltid tillsvidare till Rödebyskolan, Rödeby ...

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Karlskrona kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Karlskrona.


Sök lediga jobb Karlskrona

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se