Kategorichef Förskrivet receptbelagt jobb - lediga jobb

Kategorichef Förskrivet  receptbelagt jobb Kategorichef Förskrivet receptbelagt jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kategorichef Förskrivet receptbelagt. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kategorichef Förskrivet receptbelagt. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gymnasieekonomer sökes till tjänster som ekonomiassistent- Stockholm

 2. Fältsäljare till Kvasir (Eniro)!- Stockholm

 3. Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck)- Stockholm

 4. Erfaren skjutstativförare i norra Stockholm?- Stockholm

 5. Vi söker dig som vill arbeta med informatik inom vård och omsorg- Stockholm

 6. Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Vasastan, 2 ggr/månad- Stockholm

 7. Rådgivare sökes till etablerat finansbolag i centrala Stockholm- Stockholm

 8. Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg- Stockholm

 9. Redovisningsekonom deltid- Sollentuna

 10. Jobba extra som truckförare i Stockholmsområdet?- Stockholm


Mer beskrivning

Gymnasieekonomer sökes till tjänster som ekonomiassistent
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker ekonomiassistenter för framtida uppdrag. Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har yrkesutbildning inom ekonomi/redovisning. Du har ett intresse att bidra och utvecklas i rollen som ekonomiassistent. Som konsult är du anställd hos SW men arbetar ute hos våra kunder. Uppdragstiden kan variera i längd samt arbetar vi med rekrytering till våra kunder där du alltså blir anställd hos kund. Tjänstebeskrivning Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du beroende av tjänst komma att sitta på såväl större som mindre bolag i ekonomiassistentroller av varierande karaktär. Du kommer exempelvis att: -       Arbeta med löpande bokföring -       Leverantör- och kundreskontra -       Medverka vid bokslutsarbete I rollen som ekonomiassistent hos SW bereds möjlighet att bidra med dina ekonomiska kunskaper samtidigt som du får växa i rollen som ekonomiassistent Lämplig bakgrund Vi söker dig som har ekonomisk gymnasieutbildning, KY-utbildning inom bokföring/redovisning eller liknande. Som person är du driven och motiverad för att verka inom ekonomi och redovisning. Du är en prestigelös lagspelare som har lätt för att smälta in en arbetsgrupp. Du är även noggrann och ansvarstagande. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt rekrytering där du blir anställd hos kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasieekonomer sökes till tjänster som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasieekonomer sökes till tjänster som ekonomiassistent

Fältsäljare till Kvasir (Eniro)!
Brinner du för försäljning och är en tävlingsmänniska som gillar att arbeta mot tydliga mål? Vi söker nu fältsäljare till vårt framgångsrika team i Stockholm. Som fältsäljare arbetar du med försäljning av Sponsrade länkar, Google AdWords, SEO och mobilt inom varumärket Kvasir Media (www.kvasirmedia.se) . Som säljare är du ansvarig för att du levererar enligt budget och uppsatta mål. Du har själv ett ansvar att söka och ta till sig den kompetensutveckling som bolaget erbjuder. Du är ansvarig för att bidra till att ditt team fungerar framgångsrikt och att ni tillsammans når era teammål och teamkontrakt. Detta är en chans för dig som vill prova på säljyrket i Sveriges största säljkår. Eniro är välkända för sin säljutbildning, Eniro Business School. Alla nyanställda får en 6 månader lång säljutbildning som du går parallellt med ditt arbete. Eniro erbjuder också bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Arbetsplatsen präglas av drivna, hungriga och positiva medarbetare med bra arbetsförhållanden, goda möjligheter till att tjäna pengar och högt i tak. Vi erbjuder ett mycket stimulerande och utmanande arbete. Vem söker vi? Du är strukturerad och duktig på att planera. Ingen speciell utbildning behövs, Eniro tillhandahåller utbildning för de som blir rekryterade för tjänsten. Dock är det mycket meriterande om man har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning, gärna med telefonen som arbetsredskap och gärna i en roll med högt tempo och budgetkrav. Korrekt språkbruk och god svenska är en förutsättning. Datorvana krävs. Vad erbjuder vi dig? Du erbjuds en god fast lön och provision baserad på ditt individuella och teamets resultat. Tycker du det här låter intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen. Urval och intervjuer sker löpande och annonsen kan eventuellt tas bort innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice, ansök via www.proffice.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Fatu Lönnberg 0733 43 46 67 (ej under juli). Uppdragsgivare: Eniro Ort: Stockholm Omfattning: Heltid Eniro är din lokala sökmotor. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Genom att använda Eniros tjänster kan både företag och konsumenter på ett enkelt sätt hitta de försäljningsställen som har de produkter och tjänster man är intresserad av. Oavsett om kanalen är internet, katalog eller mobil. Annonsörer kan aktivt marknadsföra sig till köpbenägna konsumenter och företag och därmed få nya kunder och ökad försäljning. Eniro är ett av de största lokala sökföretagen i Norden och Polen. Bolaget har cirka 3 200 anställda samt är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan år 2000. Under 2012 uppgick intäkterna till 3 999 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 976 MSEK. Huvudkontoret finns i Stockholm. Mer om Eniro på www.eniro.com Eniro - Upptäck närheten. Sök lokalt.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Kvasir (Eniro)! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Kvasir (Eniro)!

Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck)
Procon work solutions AB Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. ProCon Work Solutions levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på proconworksolutions.se Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos ProCon är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi truckförare till våra kunder i Stockholmsområdet. Du ska ha lagervana, truckkort och truckvana av att köra höglyftande plocktruck. Din profil För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt så är du driven, har stor ansvarskänsla och en stor vilja att alltid prestera maximalt. Vidare så är du initiativrik och bidrar med idéer och förslag på hur vi kan hjälpa våra kunder ytterligare i sin strävan att optimera sin verksamhet. Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör urval löpande!
Företag: ProCon Work Solutions
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck)

Erfaren skjutstativförare i norra Stockholm?
Procon work solutions AB Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. ProCon Work Solutions levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på proconworksolutions.se Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos ProCon är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi erfarna skjutstativförare till uppdrag hos våra kunder norra Stockholm. Du ska ha lagervana, kunna tänka dig jobba hela sommaren och ha stor erfarenhet av att köra skjutstativtruck (B3). Din profil För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt så är du driven, har stor ansvarskänsla och en stor vilja att alltid prestera maximalt. Vidare så är du initiativrik och bidrar med idéer och förslag på hur vi kan hjälpa våra kunder ytterligare i sin strävan att optimera sin verksamhet. Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör urval löpande!
Företag: ProCon Work Solutions
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren skjutstativförare i norra Stockholm? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren skjutstativförare i norra Stockholm?

Vi söker dig som vill arbeta med informatik inom vård och omsorg
Socialstyrelsen har det nationella samordningsansvaret för att leda den fortsatta utvecklingen av den gemensamma informationsstrukturen tillsammans med berörda intressenter. På myndigheten finns enheten Fackspråk och informatik, på avdelningen för regler och tillstånd, som verkar för att införa en ändamålsenlig och strukturerad vård- och omsorgsdokumentation med hjälp av en nationell informationsstruktur, begreppssystemet Snomed CT, de nationella klassifikationerna och Socialstyrelsens termbank. Arbetet bidrar till att den information som skapas i vård och omsorg är enhetlig, entydig och jämförbar.   Vi söker dig som vill • ansvara för att planera och leda projekt för vidareutveckling och användning av den nationella informationsstrukturen (NI) • vara med och driva den strategiska utvecklingen av vårddokumentationen genom att bidra med praktisk metodkunskap i verksamhetsnära projekt • arbeta utåtriktat med regelbundna kontakter och möten med nationella aktörer inom hälso- och sjukvård • samordna och leda möten • leda utveckling, test och användning i vård- och omsorgsdokumentation • förankra och kommunicera projektresultat • göra konsekvens-, nytto- och riskanalyser.   Kvalifikationskrav • längre akademisk utbildning inom hälsoinformatik, medicinsk informatik eller motsvarande • erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård, gärna med inriktning på vårddokumentation • praktisk erfarenhet av projektledning • erfarenhet inom informatikområdet • god IT-kompetens • goda språkkunskaper i svenska och engelska • god förmåga att leda samt medverka i team.   Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är målorienterad, strukturerad samt har en god kommunikationsförmåga. Du ska också vara analytisk och problemlösande. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.   Det är dessutom meriterande om du har  • kunskap eller erfarenhet av socialtjänstens verksamhet • erfarenhet av arbete inom offentlig IT-förvaltning • erfarenhet av arbete med uppbyggnad eller innehåll i kvalitetsregister eller andra register • erfarenhet av att utveckla och implementera processorienterade arbetssätt, processtöd och processtyrning i form av riktlinjer eller motsvarande    Anställningsinformation Anställningen är en allmän visstidsanställning med start omgående och längst till och med 2015-05-31, heltid och placering i Stockholm. Din tjänstetitel blir utredare. Socialstyrelsen strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och många kunniga kollegor som vill bidra till ett viktigt samhällsuppdrag – att värna hälsa, välfärd och allas lika tillgång till god vård och omsorg. Mer information om vår verksamhet och värdegrund hittar du på www.socialstyrelsen.se. Sista ansökningsdag är2013-08-04. Ansök genom att trycka på knappen nedan. Ange diarienummer 261-26360/2013. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Fackliga företrädare för Saco, ST och Vårdförbundet når du via vår växel på 075-247 30 00.
Företag: Socialstyrelsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som vill arbeta med informatik inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som vill arbeta med informatik inom vård och omsorg

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Vasastan, 2 ggr/månad
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj i Vasastan med två barn (15 månader & 5 år) önskar hjälp med barnpassning två kvällar i månaden mellan ca 17.30-21/22.30, det kan vara såväl vardag som helg. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Vasastan, 2 ggr/månad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Vasastan, 2 ggr/månad

Rådgivare sökes till etablerat finansbolag i centrala Stockholm
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! Vår uppdragsgivare är en oberoende aktör med säte i centrala Stockholm. Bolaget erbjuder kapitalförvaltning och rådgivning till förmögna privat personer. Under de senaste 2 åren har bolaget haft en god tillväxt och är nu 5-6 rådgivare. Tack vare fortsatt expansion söker man nu 1st rådgivare som skall ansluta sig och arbeta mot befintliga samt potentiella kunder med placering i bolagets kontor i centrala Stockholm.  Vi söker dig som.. * Har minimum 2 års erfarenhet av liknande arbete, gärna från bank eller fondkommissionär * Är Swedsec licensierad * Har förmåga att etablera relationer och inge förtroende * Kan förklara komplexa lösningar på ett enkelt och pedagogiskt sätt * Är representativ och social Är du rätt person erbjuds du.. * Ett fritt och stimulerande arbete med likasinnade kollegor * En bred produktportfölj från ledande leverantörer och produktbolag * Förbokade kundmöten såsom direkt möten och seminarie möten * A-conto lön under uppstarts period samt marknadsledande provisions system * Goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Stämmer du in på ovansteånde? Skicka oss då din ansökan innehållandes CV, personligt brev samt foto. Då intervjuer kommer att ske löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare sökes till etablerat finansbolag i centrala Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare sökes till etablerat finansbolag i centrala Stockholm

Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Sundbyberg två försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Erfarenheter från optikbranschen är meriterande men inget krav Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning Arbetstid: Deltid, 80% Tillträde: Augusti 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg

Redovisningsekonom deltid
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Nu söker vi en erfaren redovisningsekonom som är intresserad av att arbeta 10 timmar varje månad. Vår kund är ett mindre mjukvaruföretag som sitter i Sollentuna. Uppdraget startar i september. Tjänsten Du kommer att självständigt ansvara för företagets redovisning, högt som lågt. Företaget behöver hjälp ca 10 timmar varje månad, vid årsbokslut och budgetarbete kan de behöva ytterligare lite hjälp. Du kommer antingen var anställd som konsult via Placera Personal, eller gå som underkonsult. Företaget är ett aktiebolag med sex personer på kontoret i Sollentuna. Arbetsuppgifter I rollen som redovisningsekonom ingår det bland annat följande arbetsuppgifter: • Kund- och leverantörsreskontra • Fakturering • Löpande bokföring • Avstämningar • Moms/ deklarationer • Månadsbokslut • Löneadministration • Ta fram årsredovisning Kvalifikationer För att passa för tjänsten som redovisningsekonom ser vi att du har: • Utbildning som civilekonom allternativt gymnasieekonom • Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter • Goda kunskaper i Excel • Erfarenhet av SPCS är meriterande Är du självgående, prestigelös och trivs med att ta eget ansvar då kan det här vara uppdraget för dig. Om du är intresserad av tjänsten som redovisningsekonom tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vi tar inte emot ansökan via post.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom deltid

Jobba extra som truckförare i Stockholmsområdet?
Procon work solutions AB Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. ProCon Work Solutions levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på proconworksolutions.se Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos ProCon är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi personer som vill och kan jobba extra på spännande uppdrag hos våra kunder i Stockholmsområdet. Du ska ha lagervana och truckvana. Det är extra meriterande om du har vana av och även stor erfarenhet av att köra skjutstativtruck och höglyftande plocktruck. Vänligen observera följande: Det krävs att du har en annan sysselsättning på 50% vid sidan av i form av annat arbete eller studier för att du ska kunna arbeta extra hos oss. Din profil För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt så är du driven, har stor ansvarskänsla och en stor vilja att alltid prestera maximalt. Vidare så är du initiativrik och bidrar med idéer och förslag på hur vi kan hjälpa våra kunder ytterligare i sin strävan att optimera sin verksamhet. Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör urval löpande!
Företag: ProCon Work Solutions
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba extra som truckförare i Stockholmsområdet? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba extra som truckförare i Stockholmsområdet?


Sök lediga jobb Kategorichef Förskrivet receptbelagt

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se