Lediga jobb Kista - Söka jobb i Kista

Lediga jobb Kista Sök lediga jobb Kista


Hittade inga lediga jobb på sökning: Kista. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Telefonsäljare till säljbolag i Kista- Stockholm

 2. Skolkurator- Stockholm

 3. Fast heltidslön + Provision (Kista - Stockholm)- Stockholm

 4. Läkarsekreterare- Stockholm

 5. Optikerassistent/säljare - Kista Galleria- Stockholm

 6. Receptionist med kunskap i mandarin till uppdrag i Kista!- Stockholm

 7. Klasslärare tidigare år 4-5- Stockholm

 8. Klasslärare tidigare år 2-3- Stockholm

 9. Läkarsekreterare- Stockholm

 10. Personal Direkt söker SFI-lärare till kund i Kista- Stockholm

 11. Café Semlan i Kista söker en erfaren kontorist- Stockholm

 12. Kock- Stockholm

 13. Lärare till Kunskapsskolan Kista- Stockholm

 14. Science and Mathematics Teacher / NO Ma Lärare- Stockholm

 15. Biffboss till Jensen’s Bøfhus i Kista Galleria- Stockholm

 16. Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Kista Galleria- Stockholm

 17. Personlig assistent sökes i Kista- Stockholm

 18. Personlig Assistent KISTA- Stockholm

 19. Förskollärare/lärare tidigare år/fritidspedagog- Stockholm

 20. Specialpedagog/Speciallärare- Stockholm

 21. Kaffeälskade säljare sökes till HK i Kista (Sthlm)- Stockholm

 22. Stugvärd- Åre

 23. Receptionist- Åre

 24. Förskollärare, Skattkistans förskola- Borås

 25. Skolsköterska grundskola Kista- Stockholm

 26. Cirkelcoach till Curves Kista!- Stockholm

 27. Butikssäljare på deltid 30% till Kista- Solna

 28. Butikssäljare på deltid 50% till Kista- Solna

 29. Accent i Kista söker en säljare på 3 tim/vecka- Stockholm

 30. Skidlärare- Åre

 31. Snowboardlärare- Åre

 32. Bagare, pakistanska sötsaker- Malmö

 33. Butikssäljare Kista, Telenor Stores- Stockholm

 34. Butikssäljare extra Kista, Telenor Stores- Stockholm

 35. Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Kista- Stockholm

 36. Förskollärare- Stockholm

 37. Arbetsledare receptioner, Sälen, Skistar AB- Malung Sälen

 38. Klasslärare tidigare år F-3- Stockholm

 39. Lärare i textilslöjd- Stockholm

 40. Barnskötare/fritidsassistent- Stockholm


Mer beskrivning

Telefonsäljare till säljbolag i Kista
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som telefonförsäljare får du möjligheten att arbeta på uppdrag av Sveriges största och mest välkända företag inom media. Du kommer att ringa privatpersoner, både kalla och varma kunder, i hela Sverige och sälja lättsålda digital-tv lösningar för ett starkt varumärke. All försäljning sker över telefon och du sitter i en entusiasmerande arbetsmiljö med drivna kolleger. Vem är du? För att lyckas i rollen som innesäljare/telefonförsäljare söker vi dig som trivs med att ta kontakt med människor och vill utvecklas inom försäljning i ett framgångsrikt säljbolag. För att Du ska trivas i tjänsten ser vi gärna att du är; • Utåtriktad, positiv och öppen, • En vinnarskalle som stimuleras av att nå höga mål, • En ansvarsfull teamplayer som fokuserar på uppgiften. • Driftig och orädd som trivs i ett högt arbetstempo. Vi ser din attityd som mer intressant än dina tidigare arbetslivserfarenheter, men det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet. Särskilt meriterande är om du har arbetat med försäljning sedan tidigare, exempelvis mötesbokning, canvasförsäljning, eventförsäljning m.m. Du erbjuds • En bra fast grundlön. • Goda möjligheter till hög provision. • Utbildningar och professionell hjälp av duktiga coacher. • Kickoffer, afterworks och en rad andra aktiviteter. • Möjligheten att arbeta i ett roligt och drivet gäng på ett företag i framkant! • Mängder med tävlingar och turneringar med fina priser såsom Ipads, resor, presentkort m.m. Du kommer initialt att anställas som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning under en 6-månaders period. Ambitionen är att sedan anställas direkt hos kunden. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se eller direkt till ansvarig rekryteringskonsult Thomas Eklöf: thomas.eklof@jurekbemanning.se Om företaget Vår kund är ett framgångsrikt säljbolag inom Telesales, Fieldsales och mötesbokning. Företaget är beläget i Kista, endast 15 minuter från Stockholm city. Start: Tjänsten tillsätts löpande så ansök redan idag. Lön: Fast lön + månadsprovision. Sista ansökningsdag Omgående.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonsäljare till säljbolag i Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonsäljare till säljbolag i Kista

Skolkurator
Kista International School är en icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Hösten 2013 etablerar vi oss i stadsdelen Kista där vi tar över en tidigare kommunal skolbyggnad på ca 10000 kvm Vi är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med cirka 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School har en policy som innebär ca 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska. ARBETSUPPGIFTER Som skolkurator kommer du att arbeta aktivt förebyggande och hälsofrämjande med elever och lärare för att stödja elevernas utveckling. Arbetet inrymmer bl a: Enskilda elevsamtal och föräldrakontakter Handleda/konsultera/ge samtalsstöd för enskilda lärare och arbetslag Samarbeta med socialtjänst Delta i krisgruppsarbete Driva skolans likabehandlingsarbete Samarbeta med skolans personal för att underlätta för eleverna att nå målen Bidra med din kompetens i elevhälsoteamet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom eller likvärdig utbildning, gärna med vidareutbildning inom samtalsmetodik. Du har några års arbetslivserfarenhet efter din examen, gärna som kurator. Har du erfarenhet av arbete med ungdomar ser vi det som meriterande. Då skolan är en tvåspråkig internationell skola är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har lätt att samarbeta med olika yrkeskategorier och är samtidigt självständig och kunnig i ditt eget yrkesområde.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Stockholm, Skolkurator Kista International School
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Fast heltidslön + Provision (Kista - Stockholm)
Verksamhetsbeskrivning Svea telecom har ett tjänsteutbud och är en marknadsorienterad organisation som utgår från kundernas behov. Företaget erbjuder snabb tillgänglighet, personligt engagemang och den bästa kunskapen om den lokala marknaden. Vi säljer telefonitjänster till privatpersoner. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär att via telefon sälja tjänster, bygga relationer med nya kunder, ge professionell rådgivning samt sälja våra produkter. Som säljare hos oss är du vårt ansikte utåt och detta ställer stora krav på din förmåga att kommunicera på ett vägvinnande sätt! Om du känner att det här kan vara något för dig erbjuder vi dig de bästa förutsättningarna för att lyckas! Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är tävlingsinriktad, vill utveckla din säljteknik och gärna har erfarenhet av försäljning. Du är social, verbal och har en förmåga att skapa goda relationer. Har du drivkraften och viljan så har vi verktygen för att utveckla dig till en fantastisk säljare. Vi erbjuder: - Meriterande säljutbildningar - Bra ledarskap - Ett stimulerande jobb med härlig teamkänsla - Bonus vid uppnåt mål utöver timlönen (betalas ut varje fredag) - 101 kr i Timlön och 20 kr i provision Intresserad? Ansök i första hand genom nedanstående länk: http://www.staffrec.se/viewad.php?id=35118&source=ams Alternativt skicka in din ansökan till ansokan@sveatelecom.se   Med vänliga hälsningar Svea telecom
Företag: Svea Telecom AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fast heltidslön + Provision (Kista - Stockholm) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fast heltidslön + Provision (Kista - Stockholm)

Läkarsekreterare
Om Praktikertjänst Psykiatri AB Om PTJ Psykiatri AB Kistamottagningen Järvapsykiatrin består av tre öppenvårdsmottagningar, var och en med sin speciella profil. Du är anställd inom Järvapsykiatrin och denna tjänst har sin placering på Kista. Vi behov kan du få rycka in på någon av de två andra mottagningarna, då oftast för en kortare tid. Alla tre mottagningar har en stabil och kompetent personal På mottagningen i Kista finns två multidisciplinära psykiatriska öppenvårdsteam varav det ena teamet är specialiserad på bedömning och behandling av unga vuxna mellan 18-25 år. På mottagningen arbetar ytterligare två läkarsekreterare. Mottagningen är inrymd i ljusa, nyrenoverade lokaler och ligger ett stenkast från Kista Centrum med goda kommunikationer. Vi erbjuder flextid, generöst friskvårdsbidrag samt en god stämning i arbetsgruppen. Arbetsuppgifter Arbetet som medicinsk sekreterare innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sekreterare, såsom journalskrivning, kassa- och receptionsarbete samt att ge administrativ service åt medarbetarna på enheten. Vi arbetar i datajournalsystemet Take Care. Som sekreterare på Järvapsykiatrin får man också en del andra administrativa uppgifter vilket gör att arbetet blir omväxlande och stimulerande. Vi har flextid och friskvårdsbidrag. Kvalifikationer Du ska ha utbildning som medicinsk sekreterae och gärna erfarenhet av arbete inom psykiatri. Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket. Personliga egenskaper Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.
Företag: PTJ Psykiatri AB Kistamottagningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare jobb, Läkarsekreterare Stockholm, Läkarsekreterare PTJ Psykiatri AB Kistamottagningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare

Optikerassistent/säljare - Kista Galleria
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker Dig som vill vara med och stärka oss ytterligare i vår nyöppnade och mycket framgångsrika butik i Kista Galleria. Arbetet innebär till viss del kvälls- och helgarbete, dock inte varje dag/helg.  Anställningen är deltid 90%, med inledande 6 månaders provanställning. Ansvar Som säljare hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. I första hand arbetar du med försäljning men också med alla övriga förekommande uppgifter i en butik. Du ansvarar t ex för att boka in kunderna på synundersökning, biträda vid utlämning av kontaktlinser samt beställa bågar, glas och linser. Vi erbjuder • Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex glasögonstylistutbildning • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kollektivavtal med tillhörande pensionsavtal • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi tror att du som söker är en driven säljare som har butikserfarenhet sedan tidigare. Det är meriterande om du även har erfarenhet från optikbranschen. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är positiv, ansvarstagande och engagerad. Som säljare hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten!
Företag: Synoptik
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Optikerassistent/säljare - Kista Galleria jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optikerassistent/säljare - Kista Galleria

Receptionist med kunskap i mandarin till uppdrag i Kista!
Är du serviceminded och vill få användning av dina språkkunskaper i mandarin? Vi på Adecco Outsourcing har uppdraget för dig som både pratar mandarin och svenska och vill förgylla kundernas dag med ett leende! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer i din roll som receptionist att vara ansiktet utåt och representera företaget. Dina arbetsuppgifter blir att hälsa företagets besökare välkomna och svara på eventuella frågor samt att ta emot och koppla vidare samtal till personer i organisationen. Utöver detta ansvarar du för viss administration i form av exempelvis fakturahantering och ser till att receptionen ser välkomnande och representativ ut.   Vem trivs här? Du som har en avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från servicebranschen kommer snabbt att sätta dig in i arbetet. Brinner du för att hjälpa kunder är detta helt rätt arena för dig! Har du administrativ erfarenhet sedan tidigare är det ett plus. Då du dagligen har kontakt med svenska, engelska och kinesiska kunder är det viktigt att du behärskar alla språken i både tal och skrift. Du som vågar ta för dig och ser vad som behöver göras samt tycker om att ge service till andra kommer att utvecklas och vara en stor tillgång för företaget! Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Outsourcing tar över och driver funktioner inom Internservice/Facility Management (Växel, Reception, Kontorsvaktmästeri, Kontorsservice, Konferens, Kundtjänst mm.). Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist med kunskap i mandarin till uppdrag i Kista! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist med kunskap i mandarin till uppdrag i Kista!

Klasslärare tidigare år 4-5
Kista International School är en icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Hösten 2013 etablerar vi oss i stadsdelen Kista där vi tar över en tidigare kommunal skolbyggnad på ca 10000 kvm Vi är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med cirka 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School har en policy som innebär ca 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska Vi söker dig som är behörig lärare i grundskolans tidigare år ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i år 4 eller 5 KVALIFIKATIONER Erfarenhet av undervisning i aktuella årskurser. Kunna undervisa på engelska. Utmärkta IKT-färdigheter och erfarenhet av att använda surfplattor och smartboards som pedagogiska verktyg. Förmåga att arbeta under press för att hålla deadlines Kunna sätta upp och nå ambitiösa mål och delmål Kunna följa och utveckla skolans läroplan Dokumenterad erfarenhet av att effektivt övervaka elevernas kunskapsutveckling. Dokumenterad erfarenhet av att fördela resurser. Engagemang för likabehandling- och antimobbningsarbete.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare tidigare år 4-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare tidigare år 4-5

Klasslärare tidigare år 2-3
Kista International School är en icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Hösten 2013 etablerar vi oss i stadsdelen Kista där vi tar över en tidigare kommunal skolbyggnad på ca 10000 kvm Vi är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med cirka 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School har en policy som innebär ca 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska Vi söker dig som är behörig lärare i grundskolans tidigare år (F-5) ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i 2 eller 3 KVALIFIKATIONER Erfarenhet av undervisning i aktuella årskurser. Kunna undervisa på engelska. Utmärkta IKT-färdigheter och erfarenhet av att använda surfplattor och smartboards som pedagogiska verktyg. Förmåga att arbeta under press för att hålla deadlines Kunna sätta upp och nå ambitiösa mål och delmål Kunna följa och utveckla skolans läroplan Dokumenterad erfarenhet av att effektivt övervaka elevernas kunskapsutveckling. Dokumenterad erfarenhet av att fördela resurser. Engagemang för likabehandling- och antimobbningsarbete.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare tidigare år 2-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare tidigare år 2-3

Läkarsekreterare
Om Praktikertjänst Psykiatri AB Praktikertjänst psykiatri AB är ett dotterbolag till Praktikertjänst AB. Om PTJ Psykiatri AB Kistamottagningen Medicinsk sekreterare till psykiatrin, tillsvidareanställning med provanställning. Vi söker även en medicinsk sekreterare för ett gravvik på sex månader med eventuell förlängning. Järvapsykiatrin består av tre öppenvårdsmottagningar, var och en med sin speciella profil. Du är anställd inom Järvapsykiatrin och dessa tjänster har sin placering på Kista. Vid behov kan du få rycka in på någon av de två andra mottagningarna, då oftast för en kortare tid. Alla tre mottagningarna har en stabil och kompetent personal. På mottagningen i Kista finns två multidisciplinära psykiatriska öppenvårdsteam varav det ena teamet är specialiserad på bedömning och behandling av unga vuxna mellan 18-25 år. På mottagningen arbetar ytterligare två läkarsekreterare. Mottagningen är inrymd i ljus, nyrenoverade lokaler och ligger ett stenkast från Kista centrum med goda kommunikationer. Vi erbjuder flextid, generöst friskvårdsbidrag samt en god stämning i arbetsgruppen. Arbetsuppgifter Arbetet som medicinsk sekreterare innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sekreterare, såsom journalskrivning, kassa- och receptionsarbete samt att ge administrativ service åt medarbetarna på enheten. Vi arbetar i datajournalsystemet Take Care. Som sekreterare på Järvapsykiatrin får man också en del andra administrativa uppgifter vilket gör att arbetet blir omväxlande och stimulerande. Vi har flextid och friskvårdsbidrag. Kvalifikationer Du ska ha utbildning som medicinsk sekreterare och gärna erfarenhet av arbete inom psykiatri. Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket. Personliga egenskaper Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.
Företag: PTJ Psykiatri AB Kistamottagningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare jobb, Läkarsekreterare Stockholm, Läkarsekreterare PTJ Psykiatri AB Kistamottagningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare

Personal Direkt söker SFI-lärare till kund i Kista
Personal Direkt söker för kundsräkning SFI-lärare För vår kunds räkning söker vi en behörig och erfaren SFI-lärare. Du tycker om flexibelt arbete och har ett helhetsperspektiv. Du kommer att ingå i arbetslag och du tycker att det är spännande att med en variation och lyhördhet bidra till att verksamheten utvecklas för att deltagarna skall nå sina mål. På skolan har vi en god stämning och kunniga medarbetare Kravprofil   * Du ska ha lärarexamen och minst 30hp (20p ) i svenska som andraspråk. * Du har en ödmjuk inställning till ditt arbete och dina kollegor och har lätt att samarbeta med andra * Du duktig på att organisera och planera din tid samt motiveras av att stödja och leda människor * Du har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. Vi ser gärna att du är utåtriktad, mycket flexibel, förändringsbenägen, lösningsinriktad och innehar en helhetssyn samtidigt som du har ett öga för detaljer. Intervjuer sker löpande, vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen då vi hittat en lämplig kandidat. Ansökan sker endast på www.personaldirekt.se Välkommen med din ansökan! Heltid
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personal Direkt söker SFI-lärare till kund i Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal Direkt söker SFI-lärare till kund i Kista

Café Semlan i Kista söker en erfaren kontorist
Verksamhetsbeskrivning Ett mysigt cafe beläget i Kista gallerian. Vi har öppet alla dagar i veckan fram till kl 21.00. Nu söker vi en trevlig och positiv person till vårt kontor. Arbetsuppgifter Du arbetar med daglig administration för bolagets löpande verksamhet, samt även upprättar bokföring samt sköter inköp. Utbildning/Erfarenhet Du är kommunikativ och strukturerad med gott siffersinne, kunskaper i engelska och arabiska både i tal och skrift ser vi positivt på. Du skall ha förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Fullgoda betyg från gymnasiet samt gärna universitetsstudier inom ekonomi, administration eller liknande. Erfarenhet av löpande bokföring är meriterande. Arbetet som kontorist kräver god datavana, engagemang, vara service inriktad.
Företag: Café Semlan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Café Semlan i Kista söker en erfaren kontorist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café Semlan i Kista söker en erfaren kontorist

Kock
Vi söker nu fler kockar till O´Learys Kista Event Center, Sveriges största O´Learys! Vi växer och senast i raden av satsningar är Europas modernaste Gokartanläggning inomhus! Är du en glad, duktig och engagerad kock som söker nya utmaningar? Eller en ung hungrig kock som vill visa vad du går för? Vill du bli en i vårt gäng? Tveka inte, skicka din ansökan redan idag. Förutom dina kockegenskaper så krävs ett socialt, trevligt beteende och bemötande samt att du kan arbeta i team. Välkommen med din ansökan till olearyskistaeventcenter@hotmail.se Tillträde from augusti men det kan även finnas chans att komma in tidigare, allt efter överenskommelse. O´Learys Kista Event Center är idag Sveriges största O´Learys. Vi har 400 sittplatser, 12 bowlingbanor med det modernaste inom ljud- och ljusteknik, karaokerum, Europas modernaste gokartanläggning, 140 TV-apparater, Med andra ord: 6000 kvm nöje!
Företag: O´Learys Kista Event Center
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Stockholm, Kock O´Learys Kista Event Center
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Lärare till Kunskapsskolan Kista
Kunskapsskolan Kista är en grundskola åk 6-9 som ligger mitt i Kista företagsområde, nära Kista Centrum. Vår skola genomsyras av arbetsro, kunskapsutveckling och stort elevengagemang i form av bland annat vårt Elevråd. Våra lärare har ett nära och gott samarbete, vilket gynnar och syns bland eleverna. Nu söker vi en lärare i franska och tyska till vår skola Vi söker dig som vill undervisa i franska och tyska på en skola med nära kontakt till elever och medarbetare. Du kommer få stort eget spelutrymme i utformningen av ämnena, på vilket sätt eleverna lär in bäst, samt hur du ska entusiasmera våra elevers språklusta. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever. Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 28 grundskolor och åtta gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever - fler elever per årskurs än i Sveriges sjunde största kommun. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare Deltid Kontaktpersoner Rektor Åsa Killander Tfn: 0730-499981 asa.killander@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 23 augusti 2013 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Kunskapsskolan Kista Isafjordsgatan 30C Kista
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Kunskapsskolan Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Kunskapsskolan Kista

Science and Mathematics Teacher / NO Ma Lärare
Kista International School is seeking a qualified, highly motivated Science and Mathematics Head Teacher to lead and develop the school's Science and Mathematics department. The Science department has five purposely-built labs, one large prep room, a teachers work room and a small office. This key position includes teaching Science and Mathematics to students in grades 6-9 as well as overseeing the teaching of these subjects in the lower and middle grades. In your application you should explain why you would be the most suitable person for the challenging task of successfully developing and promoting the school's Science profile. Science in the higher grades is taught in English. Kista International School (established in the district of Kista) is a new non-profit, independent school, owned by the school's parent association. It is an F-9 school with English (approximately 50% of the teaching is in English), science, sports and culture profiles. The school is a truly international school with more than four hundred students speaking forty different languages. Kista International School's policy of twenty students in a class together with two biligual pedagogues provides the students with a calm, safe and friendly learning environment. In addition, having two bilingual pedagogues in each class ensures that all students are exposed to Swedish and English as soon as they start school. The prinicipal and deputy principals are all former teachers with teaching experience from private, state and International schools. Responsibilities To teach science, technology and mathematics in the higher grades. Lead the Department of Science and Mathematics by managing the development of teachers in the same department. Ensure that the teaching of science, technology and mathematics is in line with the school's policy as well as the Swedish school curriculum. Monitor the quality of teaching and learning to meet the needs of all students Document student progress and achievement in accordance with school policy. Report to parents on the student's progress in the subjects of Science, Technology and Mathematics Ensure all health and safety requirements are in place including risk assessments. Introduce procedures for behaviour management and anti bullying work and ensure these are documented and evaluated. Requirements Qualified teacher Commitment to safeguarding and anti bullying work Experience of teaching Science, Technology and Mathematics in grades 6-9. Able to teach in English. Excellent ICT skills and experience of using Ipads and smartboards as pedagogical tools. Ability to work under pressure to meet deadlines Capable of setting and achieving ambitious goals and targets Able to follow and develop the school curriculum Able to successfully lead and organise a team such as the department of Science and Mathematics and monitor and evaluate the quality of teaching within that team of teachers Documented experience of effectively monitoring students? progress Documented experience of managing resources. Previous management experience. Kista International School expects all members of staff to share the same values of respecting the child's rights and in order to ensure that they do, all applicants will be subjected to child protection screening checks and background checks from previous employers.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Science and Mathematics Teacher / NO Ma Lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Science and Mathematics Teacher / NO Ma Lärare

Biffboss till Jensen’s Bøfhus i Kista Galleria
Gillar du att ha många bollar i luften och vill jobba i ett restaurangkök där det hela tiden är fullt upp? Biffboss till Jensen’s Bøfhus i Kista Galleria Som biffboss deltar du i det dagliga arbetet i vårt kök och ser till att alla gäster serveras mat av högsta kvalitet samt får en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice. Du kommer att utbildas internt genom strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytanden samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift. Din profil: * Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman. * Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. * Du har en positiv inställning till gäster och kollegor. Tjänsten: Primära arbetsuppgifter: * Grilla kött utifrån gästernas önskemål och ansvara för tillberedning och uppläggning av mat. * Delta i den dagliga rengöringen av köket. * Se till att våra standarder avseende rengöring och hygien efterlevs. * Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan. Vi erbjuder: * Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter fyraveckorsscheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider. * Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner.  * Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept i ett företag med god ekonomi. Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.se.
Företag: Jensen's Bøfhus
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Biffboss till Jensen’s Bøfhus i Kista Galleria jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biffboss till Jensen’s Bøfhus i Kista Galleria

Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Kista Galleria
Kan du springa maraton med ett leende på läpparna? Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Kista Vi söker/erbjuder just flera deltids anställningar inför hösten 2013. Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice. Du kommer att utbildas internt genom våra strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytande samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift. Din profil: * Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service. * Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. * Du har en positiv inställning till gäster och kollegor. Tjänsten: * Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck. * Avdukning och bordsuppdukning. * Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen. * Ta emot bordsbokningar. * Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan. Vi erbjuder: * Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter fyraveckorsscheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider. * Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner. * Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept i ett företag med god ekonomi. Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.se.
Företag: Jensen's Bøfhus
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Kista Galleria jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Kista Galleria

Personlig assistent sökes i Kista
Vi söker dig som är positiv, flexibel, lyhörd, ansvarsfull, initiativrik och har intresse av att jobba med människor. Stor vikt läggs vid personkemi. Erfarenhet av yrket eller liknande yrke, liksom vårdutbildning, är meriterande. Arbetet kan innebära att du reser med klienten och andra kollegor under en kortare tid. Vi vill att du anger 2 referenser samt deras telefonnummer. Vi behandlar ENDAST skriftliga ansökningar, som skall innehålla löneanspråk och skickas via e-post.
Företag: N.A. Care AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes i Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes i Kista

Personlig Assistent KISTA
Personlig assistent sökes till en rullstolsburen medelålders man. Krav ställs på erfarenhet från omvårdnad av personer med fysiska handikapp eftersom brukaren lider av uttalad spasticitet som försvårar förflyttningar och hygien och toalettbesök. Arbetsomfattningen motsvarar en kvarttidstjänst (25%) och arbetstiden är förlagd till helger företrädesvis. Det är bra om du är flexibel både vad gäller arbetstid och arbetsomfattning. Du bör vara en öppen och positiv person med glatt sinnelag som respekterar den personliga integriteten. Observera att endast manliga sökanden accepteras. Arbetet är huvudsakligen förlagd till hemmet men omfattar också ledsagning utomhus och för att handla. OBS! Vi tar endast emot ansökningar via mail!
Företag: MARCUS ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent KISTA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent KISTA

Förskollärare/lärare tidigare år/fritidspedagog
Kista International School är en icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Hösten 2013 etablerar vi oss i stadsdelen Kista där vi tar över en tidigare kommunal skolbyggnad på ca 10000 kvm Vi är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med cirka 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School har en policy som innebär 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska Vi söker dig som är behörig förskollärare, lärare i grundskolans tidigare år eller fritidspedagog ARBETSUPPGIFTER Lärare i F-klass eller fritidshem KVALIFIKATIONER Erfarenhet av liknande arbete . Kunna undervisa på engelska. Utmärkta IKT-färdigheter och erfarenhet av att använda surfplattor och smartboards som pedagogiska verktyg. Förmåga att arbeta under press för att hålla deadlines Kunna sätta upp och nå ambitiösa mål och delmål Kunna följa och utveckla skolans läroplan Dokumenterad erfarenhet av att effektivt övervaka elevernas kunskapsutveckling. Engagemang för likabehandling- och antimobbningsarbete.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/lärare tidigare år/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/lärare tidigare år/fritidspedagog

Specialpedagog/Speciallärare
Kista International School (etablerad i stadsdelen Kista) är en ny, icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Det är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med mer än 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School's policy innebär 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska. ARBETSUPPGIFTER - Organisera och leda elevstödet tillsammans med annan specialpedagog och skolledningen. - Kartlägga, utreda elever samt stödja lärare i skrivande av åtgärdsprogram. - Undervisa elever i behov av särskilt stöd som specialpedagog/speciallärare. - Ge handledning och konsultation till personal. - Arbeta i elevhälsoteamet och nära arbetslagen. - Deltaga i elevvårdskonferenser KVALIFIKATIONER Du är utbildad grundskolelärare med specialpedagogisk behörighet. Du har kunskap och intresse för språkutveckling, flerspråkighet och förståelse för olika kulturer. Du har goda kunskaper i matematikdidaktik och svenska som andraspråk samt metoder för att skapa goda lärprocesser inom dessa områden. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är väl förtrogen med Lgr11 och har kunskap och erfarenhet av dokumentation för och av elevers lärande. Du är särskilt intresserad av att vara med och bygga en mångkulturell skola. Erfarenhet av att arbeta med t.ex. Bravkod, Lexia, RAFT och tekniska hjälpmedel är önskvärt.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Stockholm, Specialpedagog/Speciallärare Kista International School
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Kaffeälskade säljare sökes till HK i Kista (Sthlm)
OFFICE Management är en heltäckande leverantör inom dokumenthantering, telefoni, visuell kommunikation, IT, konferensrumsutrustning, diktering, dryckesmaskiner, kontorsservice och förbrukningsmaterial. Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar och samarbetar med marknadens bästa leverantörer. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Oslo med ca 300 anställda. Med en omsättning 2012 på närmare 700 miljoner är vi en organisation som kännetecknas av engagemang, kvalitet och affärsfokus. Mer information finner du på www.officemanagement.se Vi söker dig som vill arbeta som säljare på ett framgångsrikt och stabilt företag som satsar på medarbetarna genom kontinuerlig utbildning och löpande nära coachning och uppföljning. Ett företag som ser din rekrytering lika viktig som en ekonomichefs. Vi vill att du ska se det här steget på längre sikt, en steg in i en professionell yrkesroll som säljare. Du kommer att få marknadens bästa utbildning och stöd i ditt arbete. Office Management omsätter ca 700 miljoner och arbetar med all kontorsteknisk utrustning såsom dokumenthantering, telefoni, videokonferens, IT-drift, kontorstillbehör, VK/AV-utrustning och kaffemaskiner. Vi ökar nu satsningen rejält inom Office Management Vending som arbetar med kaffe och dryckeslösningar för kontor. Vårt mål är att bli en av de största aktörerna på marknaden även inom det här området. Hoppar du på nu kommer du att vara delaktig i en kraftig expansion med alla de möjligheter det skapar. Vi har en stabil kundstock idag, men kommer att expandera genom att ta nya marknadsandelar. Det kommer att bli vår nya medarbetares främsta uppgift. Du är engagerad och brinner för din uppgift, ansvarstagande och driven. Arbetet innefattar egen prospektering, genomförande av kundmöten och drivande av hela affärsprocessen. Som person har du en positiv grundsyn, du har en bra disciplin och förstår att det inte är tränarens fel att man sitter på avbytarbänken. Vi ser gärna att du har någon säljerfarenhet sedan tidigare och har några års erfarenhet från arbetsmarknaden. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för denna tjänst. Då vi arbetar aktivt mot en rökfri arbetsplats söker vi dessutom dig som är icke-rökare. Låter det här intressant i vimlet av säljarannonser, skicka oss din ansökan! Vi kommer påbörja denna rekryteringsprocess i augusti, men skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta Mari Larsson HR-cehf eller Patrik Gustafsson Försäljningschef 08-734 30 00
Företag: OFFICE Management Sharp Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kaffeälskade säljare sökes till HK i Kista (Sthlm) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kaffeälskade säljare sökes till HK i Kista (Sthlm)

Stugvärd
Vi på Skistar Åre arbetar inom 4 områden: Skidåkning, Skiduthyrning, Logiförmedling och Skidskola. Vi verkar inom 3 resmål med 3 olika inriktningar. Duved för hela familjen, Åre By för den aktiva gästen och Åre Björnen med barnfamiljen i centrum. Vi strävar mot att möta gäster och kollegor på ett personligt, positivt, påläst och proffessionellt sätt. Som Stugvärd arbetar du med att se till att gästen anländer till en komplett utrustad och renstädad stuga. Viktigt att vara ödmjuk och kunna hålla många bollar i luften samtidigt och kunna ta egna beslut i olika situationer, vara ordningssam och gilla att arbeta i grupp och självständigt. Tillsammans ger vi våra gäster och kollegor en minnesvärd upplevelse.
Företag: Skistar AB Åre
Ort: Åre
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Åre, Stugvärd Skistar AB Åre
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

Receptionist
Vi på SkiStar Åre arbetar inom 4 områden: Skidåkning, Skiduthyrning, Logiförmedling och Skidskola. Vi verkar på 3 resmål med 3 inriktningar. Duved - för hela familjen Åre by - för den aktive gästen och Åre Björnen - med barnfamiljen i centrum. Vi strävar mot att möta både våra gäster och kollegor på ett personligt, positivt, påläst samt professionellt sätt. Som receptionist arbetar du med klassiska receptionsuppgifter, såsom in- och utcheckning, telefonväxel, bokning, kassaredovisning samt inte minst att ge våra gäster information. Du bör ha datavana, gärna från något hotellsystem. Tidigare dokumenterad vana från hotellreception, resebyrå eller som reseledare är meriterande. Ekonomiskt tänkande är ett måste då vi dagligen arbetar med kassaredovisning och viss fakturering. Vår blivande personal är serviceinriktad, positiv, stresstålig ansvarskännande, flexibel, ordningsam samt gillar att arbeta både i grupp och självständigt. Vi finns här för gästen och inget problem är för stort eller för litet. Personlig lämplighet samt dokumenterad vana kommer vara avgörande i urvalet av vår personal. Receptionstjänsterna är säsongsanställningar november-maj eller december-april. Samtliga tjänster har schemalagd rullande arbetstid. Alla receptionister som blir anställda kommer att ha två gemensamma utbildningsdagar i månadsskiftet november/december då du måste kunna delta.
Företag: Skistar AB Åre
Ort: Åre
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist jobb, Receptionist Åre, Receptionist Skistar AB Åre
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist

Förskollärare, Skattkistans förskola
I Stadsdelsförvaltningen Norr är vi ca 2 000 medarbetare som arbetar för medborgarnas bästa i Centrum, Fristad och Sjöbo. Vi erbjuder en lärande organisation där alla har möjlighet att utvecklas både som individer och i sin yrkesroll. Målet är att våra medarbetare ska trivas och känna stolthet. Arbetsplats: Stadsdelsförvaltningen Norr, Skattkistans förskola. Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på heltid under ordinarie innehavares tjänstledighet, dock längst t.o.m. 2014-02-28. Tillträde 2013-09-02. Arbetsuppgifter: Vi söker dej som är utbildad förskollärare. Tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen och på förskolan leder, planerar, utvärderar och bedriver du en pedagogisk verksamhet som utmanar och stimulerar barnens nyfikenhet, utveckling och lust att lära. Kvalifikationer: Vi söker dig som är en öppen, initiativrik och flexibel person. Du har ett positivt förhållningssätt, lätt för att samarbeta och ser möjligheterna i det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Förskollärarexamen är ett krav. Upplysningar lämnas av förskolechef Monika Brundin, tfn 033-35 80 16 eller 0704-55 86 43. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-09.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Skattkistans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Skattkistans förskola

Skolsköterska grundskola Kista
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 10 % (4 timmar per vecka) på en trevlig grundskola i Kista. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska grundskola Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska grundskola Kista

Cirkelcoach till Curves Kista!
Vi söker dig som brinner starkt för träning och för kvinnors hälsa för att jobba som träningsinspiratör på Curves i Kista. Vill du vara med och inspirera kvinnor till ett sundare liv? "Curves" erbjuder en effektiv och rolig träningsform för kvinnor i en trygg och personlig atmosfär. På bara 30 minuter får man en ordentlig genomkörare för hela kroppen. Curves är den största gymkedjan i världen och representeras i mer än 85 länder med över 4 miljoner medlemmar. Se gärna www.curves-sverige.se eller www.curves.com för mer info. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifter i den dagliga driften innefattar att inspirera och instruera i träningen, följa upp mot medlemmars mål, sälja medlemskap och marknadsföring. Hos oss gör alla allt. Övriga gymsysslor som städning förekommer också. Utbildning/Erfarenhet: Önskemål är att du har friskvårdsbakgrund med grundläggande anatomi- och fysiologikunskaper alternativt har du stort intresse för friskvård och träning. Du får utbildning av oss. Vi sätter STORT värde i om du också har service- och sälj bakgrund. Goda kunskaper i engelska är ett önskemål. Men vi är mest ute efter en tjej med stor passion och entusiasm. Vi söker dig som drivs av att jobba med hälsa, träning och motivation. Du själv är framåt och självgående och har inga som helst problem med att gå fram till nya människor både i lokalen och ute på gator och torg. Ditt glada humör och din positiva utstrålning smittar av sig på andra och du har lätt för att bjuda på dig själv! Du tar ANSVAR och genomför projekt självständigt. Du motiveras och är van att jobba mot uppsatta mål. Så ansöker du: Maila CV och personligt brev. Beskriv varför du vill jobba på Curves och vad du kan tillföra. Rekryteringen sker omgående, tveka INTE att skicka in din ansökan redan nu. Ansökan skickas till e-postadress: kista@curves-sverige.se
Företag: GYMSERIUM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Cirkelcoach till Curves Kista! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cirkelcoach till Curves Kista!

Butikssäljare på deltid 30% till Kista
Butikssäljare på deltid 30% till Kista  Utvecklingen inom mobil kommunikation har gått väldigt snabbt de senaste åren och det blir allt svårare för kunden att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det är precis där vi på Phone House kommer in i bilden. Som specialister på mobil kommunikation kan vi på ett enkelt, ärligt och oberoende sätt ge våra kunder goda råd om vad som passar just dem bäst. Vi kan lova dig en arbetsmiljö där vi värderar personligt engagemang, ett coachande ledarskap, stort teknikintresse – och att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Om tjänsten: I rollen som Butikssäljare på Phone House ansvarar du för att hitta den bästa lösningen för varje kund som kommer in i butiken. Kunderna kommer till våra butiker för att få goda råd och för att köpa produkter och tjänster. Ditt jobb är att sälja till dem. Genom en grundlig behovsanalys rekommenderar du en helhetslösning som kan omfatta hårdvara, abonnemang, tillbehör och olika tjänster. Eftersom vi vill att varje kund ska känna att ett besök hos oss ger en upplevelse i absolut världsklass är det av yttersta vikt att du ger dina kunder ett positivt bemötande och mycket hög service. Vi ser att du har en avslutad och genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel och/eller försäljning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, men det viktigaste är att du har en stark drivkraft och är beredd att satsa hårt för att lyckas. God struktur och ett gott sinne för detaljer är också nödvändigt. Stämmer beskrivningen ovan in på dig så har vi en spännande och rolig tjänst att erbjuda! För ytterligare information om tjänsten, kontakta Kristoffer Johansson på mail kristoffer.johansson@phonehouse.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail, du söker tjänsten via ”sök tjänsten” i denna annons. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Phone House
Ort: Solna
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare på deltid 30% till Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare på deltid 30% till Kista

Butikssäljare på deltid 50% till Kista
Butikssäljare på deltid 50% till Kista  Utvecklingen inom mobil kommunikation har gått väldigt snabbt de senaste åren och det blir allt svårare för kunden att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det är precis där vi på Phone House kommer in i bilden. Som specialister på mobil kommunikation kan vi på ett enkelt, ärligt och oberoende sätt ge våra kunder goda råd om vad som passar just dem bäst. Vi kan lova dig en arbetsmiljö där vi värderar personligt engagemang, ett coachande ledarskap, stort teknikintresse – och att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Om tjänsten: I rollen som Butikssäljare på Phone House ansvarar du för att hitta den bästa lösningen för varje kund som kommer in i butiken. Kunderna kommer till våra butiker för att få goda råd och för att köpa produkter och tjänster. Ditt jobb är att sälja till dem. Genom en grundlig behovsanalys rekommenderar du en helhetslösning som kan omfatta hårdvara, abonnemang, tillbehör och olika tjänster. Eftersom vi vill att varje kund ska känna att ett besök hos oss ger en upplevelse i absolut världsklass är det av yttersta vikt att du ger dina kunder ett positivt bemötande och mycket hög service. Vi ser att du har en avslutad och genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel och/eller försäljning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, men det viktigaste är att du har en stark drivkraft och är beredd att satsa hårt för att lyckas. God struktur och ett gott sinne för detaljer är också nödvändigt. Stämmer beskrivningen ovan in på dig så har vi en spännande och rolig tjänst att erbjuda! För ytterligare information om tjänsten, kontakta Kristoffer Johansson på mail kristoffer.johansson@phonehouse.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail, du söker tjänsten via ”sök tjänsten” i denna annons. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Phone House
Ort: Solna
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare på deltid 50% till Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare på deltid 50% till Kista

Accent i Kista söker en säljare på 3 tim/vecka
**** Accent **** Accent verkar i det breda volymsegmentet inom accessoarer, väskor och resetillbehör. Kedjan är marknadsledande inom sitt segment i Sverige och riktar sig till den stora gruppen av modeintresserade, pris- och kvalitetsmedvetna konsumenter. Accent har idag c:a 47 butiker i Sverige. Som säljare är du oftast våra besökares första kontakt med företaget. Du lotsar dem genom deras besök hos oss, med ett engagemang och en inställning om att ge våra besökare en köp upplevelse utöver det vanliga! Vi söker nu en säljare på deltid, 3 timmar/vecka, med tillträde omgående.   Arbetsuppgifter, ansvar och befogenheter: - Din främsta arbetsuppgift är att på ett engagerat sätt bidra till att butikens försäljnings- och resultatmål uppnås. - Du tar ansvar för att du upplevs som en engagerad säljare som lever upp till koncernens mål kring service och kundupplevelse. - Ditt ansvar är att genomföra behovsanalys och inspirera våra besökare - Du ansvarar för att hjälpa, stötta och göra det enkelt för dina kollegor i ditt butiksteam - Du bryr dig om våra kunder och du ansvarar för att få våra besökare till att bli betalande kunder.   Vi söker dig som: - Vill ta ansvar och vill arbeta som säljare - Upplevs som engagerad och alltid strävar efter att göra det ”lilla extra”. - Är tävlingsinriktad och gärna mäts på din egna och teamets prestation - Har fyllt 18 år - Erfarenhet av kundbemötande, service och personlig försäljning - Är ordningsam och har lätt för att prioritera - Är stresstålig - Kan arbeta oregelbundna tider; både kvällar och helger - Har avslutat din gymnasieutbildning   Service är ditt ledord och du sätter alltid kunden i fokus. Du har lätt för att lära och är noggrann. Du har ett brinnande intresse för försäljning! Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 29/7-2013. I denna rekrytering tillämpar vi personanalystester. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Accent
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Accent i Kista söker en säljare på 3 tim/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Accent i Kista söker en säljare på 3 tim/vecka

Skidlärare
Vi på SkiStar Åre arbetar inom 4 områden: Skidområdet, Skistarshop, Logiförmedling och Aktiviteter. Inom affärsområdet Aktiviteter ingår skidskola, skid- & offpistguidningar, barnklubbar och övriga aktiviteter på berget. Vi verkar i 3 resmål med 3 olika inriktningar. Duved för hela familjen, Åre by för den aktive gästen och Åre Björnen med barnfamiljen i centrum. Vi strävar mot att möta gäster och kolleger på ett personligt, positivt, påläst och professionellt sätt. Att arbeta som skidlärare innebär att visa andra vägen till skidåkning. Detta i form av att leda en grupp eller privatelever bestående av barn, ungdomar eller vuxna, såväl nybörjare som avancerade. Arbetet innebär att ge av sig själv, sin kunskap och erfarenhet. Vi söker både dig med stor kompetens och erfarenhet från att leda privatlektioner på avancerad nivå till dig som vill arbeta i grupper med de minsta barnen. Oberoende av väder, vind och andra förhållanden är det din uppgift att förmedla glädjen med skidåkning till våra gäster. I arbetet ingår, till viss del, även att arbeta med gästaktiviteter som skidskoleavslutningar, gästtävlingar och liknande. Tillsammans ska vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser. Arbetstid Ca 30-40h/vecka Anställningsperioder 1. Hel säsong: jul till påsk 2. Del säsong: nyår, sportlov till påsk 3. Hög säsong: sportlov till påsk Utbildningskrav Minimikrav är genomförd SLAO, Friluftsfrämjandet eller Svenska Skidförbundets utbildning 1. Meriterande Undervisningskompetens/erfarenhet inom snowboard och telemark samt barnskötare/förskolelärare, ungdomsledare osv. Goda språkkunskaper i bland annat Engelska, Finska, Norska, Danska och Ryska är mycket positivt. Lön Enligt avtal med HRF
Företag: Skistar AB Åre
Ort: Åre
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skidlärare jobb, Skidlärare Åre, Skidlärare Skistar AB Åre
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skidlärare

Snowboardlärare
Vi på SkiStar Åre arbetar inom 4 områden: Skidområdet, Skistarshop, Logiförmedling och Aktiviteter. Inom affärsområdet Aktiviteter ingår skidskola, skid- & offpistguidningar, barnklubbar och övriga aktiviteter på berget. Vi verkar i 3 resmål med 3 olika inriktningar. Duved för hela familjen, Åre by för den aktive gästen och Åre Björnen med barnfamiljen i centrum. Vi strävar mot att möta gäster och kolleger på ett personligt, positivt, påläst och professionellt sätt. Att arbeta som snowboardlärare innebär att visa andra vägen till bräddåkning. Detta i form av att leda en grupp eller privatelever bestående av barn, ungdomar eller vuxna, såväl nybörjare som avancerade. Arbetet innebär att ge av sig själv, sin kunskap och erfarenhet. Oberoende av väder, vind och andra förhållanden är det din uppgift att förmedla glädjen med brädåkning till våra gäster. I arbetet ingår, till viss del, även att arbeta med gästaktiviteter som veckoavslutningar, gästtävlingar och liknande. Tillsammans ska vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser. Arbetstid Ca 30-40h/vecka Anställningsperioder 1. Hel säsong: jul till påsk 2. Del säsong: nyår, sportlov till påsk 3. Hög säsong: sportlov till påsk Utbildningskrav Minimikrav är genomförd SLAO, Friluftsfrämjandet eller Svenska Skidförbundets utbildning 1. Meriterande Undervisningskompetens/erfarenhet inom snowboard och telemark samt barnskötare/förskolelärare, ungdomsledare osv. Goda språkkunskaper i bland annat Engelska, Finska, Norska, Danska och Ryska är mycket positivt. Lön Enligt avtal med HRF
Företag: Skistar AB Åre
Ort: Åre
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Snowboardlärare jobb, Snowboardlärare Åre, Snowboardlärare Skistar AB Åre
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snowboardlärare

Bagare, pakistanska sötsaker
Vi behöver två Pakistanska bageri experter, som kan göra alla typer av Pakistanska sötsaker. Rätt person ska ha minst 5 års erfarenhet inom detta yrke. Intresserade sökande bör skicka ett mail till info@atiaza.se med ditt CV. We need two Pakistani bakery experts, who can make all types of Pakistani sweets. The right person should have a minimum of 5 years of experience in this occupation. Interested candidates should send an email to info@atiaza.se with your CV.
Företag: Indo-Pak
Ort: Malmö
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Bagare, pakistanska sötsaker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagare, pakistanska sötsaker

Butikssäljare Kista, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare Kista, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 74 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Kista Lön: Grundlön plus provision  Sök: Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-11.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Kista, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Kista, Telenor Stores

Butikssäljare extra Kista, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 11,7 Mdr SEK (2011) och cirka 2150 anställda. Butikssäljare extra Kista, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Kista Lön: Timlön plus provision  Sök: Sök tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-11.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare extra Kista, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare extra Kista, Telenor Stores

Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Kista
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till vårt kontor i Kista. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Kista

Förskollärare
Verksamhetsbeskrivning: Förskolan ligger i Husby. Den är indelatd i 3 enheter med totalt 5 avdelningar och en förskoleklass med fritidsverksamhet. Vi är ca 25 pedagoger. Barnen representerar ca 13 nationaliteter och ett flertal språk. Detta gör att vi satsar mycket på språkutvecklingen. Vår verksamhet är Montessoriinspirerad och miljön och materialet är anpassat efter det enskilda barnets intresse, förmåga, behov och utveckling. Arbetsuppgifter: Förskolläraren ska * medverka till att initiera, leda, stödja och ha det övergripande ansvaret för det pedagogiska arbetet på avdelningen. * Ansvara för att bland annat utvecklingssamtal genomförs med alla barns vårdnadshavare. *Arbeta med förskolebarn med annat modersmål än svenska *Aktivt delta i förskolans pedagogiska utvecklingsgrupp och fortsätta vidareutveckla det pedagogiska arbetet * Fördjupa föräldrasamarbetet *Bidra till att utveckla det demokratiska arbetssättet och förhållningssättet * Utveckla samarbetet med övrig personal Utbildning/Erfarenhet:: * Du är förskollärare/lärare mot yngre åldrar med behörighet för förskola * Du har ett reflekterande arbetssätt * Du arbetar aktivt med barns flerspråkighet * Du lyfter varje barns kompetens i projektarbeten * Du har respekt för allt levande och värnar om vår miljö * Du behärskar svenska utmärkt i tal och skrift * Om du har erfarenhet av teater, idrott, konst etc är det ett plus samt att vara påhittig pedagog meriterande Övriga villkor: * Har 5 tim/vecka för planering. * Arbetskläder * Ingen öppning/stängning
Företag: Regnbågen i Kista
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Regnbågen i Kista
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Arbetsledare receptioner, Sälen, Skistar AB
SkiStar AB (publ) äger och driver skidanläggningar i Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil och Hemsedal. Kärnverksamheten är alpin skidåkning med gästens skidupplevelse i centrum. Övriga strategiskt viktiga verksamheter är logiförmedling, skiduthyrning och skidskola. Vi söker nu en arbetsledare till våra receptioner i Lindvallen/Högfjället. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av rekrytering, introduktion och utbildning av säsongsmedarbetare, schemaläggning, personalstyrning, inköp rörande receptionerna,utveckling av rutiner och arbetsätt, budgetering och ekonomisk uppföljning samt andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen såväl som på företaget. Utöver detta ingår du i avdelningens ledningsgrupp. Vi tänker oss dig som sedan tidigare har erfarenheter från liknande arbetsuppgifter. Du måste kunna arbeta självständigt men på samma gång entusiasmera och leda din personal. Arbetet kräver en hög närvaro i den dagliga driften, oavsett tid eller veckodag. Du är serviceinriktad, ärlig, lyhörd, engagerad och nyfiken. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde fr.o.m. den 1 september 2013. Provanställning kommer att tillämpas. Du är välkommen snarast med Din ansökan via mail till lars.lifvendahl@skistar.com Dock senast den 18 augusti 2013. Frågor om tjänsten besvaras av Lars Lifvendahl. För fackliga frågor, kontakta Katharina Lewné, Unionens förtroendevalda på tel 0280-855 12.
Företag: SKISTAR AKTIEBOLAG
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare receptioner, Sälen, Skistar AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare receptioner, Sälen, Skistar AB

Klasslärare tidigare år F-3
Kista International School är en icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Hösten 2013 etablerar vi oss i stadsdelen Kista där vi tar över en tidigare kommunal skolbyggnad på ca 10000 kvm Vi är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med cirka 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School har en policy som innebär 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska Vi söker dig som är behörig lärare i grundskolans tidigare år (F-5) ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i någon av följande klasser : F,2 eller 3 KVALIFIKATIONER Erfarenhet av undervisning i aktuella årskurser. Kunna undervisa på engelska. Utmärkta IKT-färdigheter och erfarenhet av att använda surfplattor och smartboards som pedagogiska verktyg. Förmåga att arbeta under press för att hålla deadlines Kunna sätta upp och nå ambitiösa mål och delmål Kunna följa och utveckla skolans läroplan Dokumenterad erfarenhet av att effektivt övervaka elevernas kunskapsutveckling. Dokumenterad erfarenhet av att fördela resurser. Engagemang för likabehandling- och antimobbningsarbete.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare tidigare år F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare tidigare år F-3

Lärare i textilslöjd
Kista International School är en icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Hösten 2013 etablerar vi oss i stadsdelen Kista där vi tar över en tidigare kommunal skolbyggnad på ca 10000 kvm Vi är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med cirka 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School har en policy som innebär 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska Vi söker 1 behöriga lärare i textilslöjd ARBETSUPPGIFTER Undervisning av ämnet slöjd för elever i år 3 till år 9. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av undervisning i aktuella årskurser. Kunna undervisa på engelska. Utmärkta IKT-färdigheter och erfarenhet av att använda surfplattor och smartboards som pedagogiska verktyg. Förmåga att arbeta under press för att hålla deadlines Kunna sätta upp och nå ambitiösa mål och delmål Kunna följa och utveckla skolans läroplan Dokumenterad erfarenhet av att effektivt övervaka elevernas kunskapsutveckling. Dokumenterad erfarenhet av att fördela resurser. Engagemang för likabehandling- och antimobbningsarbete
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Barnskötare/fritidsassistent
Kista International School är en icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Hösten 2013 etablerar vi oss i stadsdelen Kista där vi tar över en tidigare kommunal skolbyggnad på ca 10000 kvm Vi är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med cirka 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School har en policy som innebär 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska Vi söker dig som är utbildad och erfaren barnskötare eller fritidsassistent ARBETSUPPGIFTER Arbetar som barnskötare eller fritidsassistent i F-3 KVALIFIKATIONER Dokumenterad erfarenhet av liknande arbete . Kunna kommunicera båda på svenska och engelska. Utmärkta IKT-färdigheter och erfarenhet av att använda surfplattor och smartboards som pedagogiska verktyg. Förmåga att arbeta under press för att hålla deadlines Kunna sätta upp och nå ambitiösa mål och delmål Kunna följa och utveckla skolans läroplan Engagemang för likabehandling- och antimobbningsarbete.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare/fritidsassistent jobb, Barnskötare/fritidsassistent Stockholm, Barnskötare/fritidsassistent Kista International School
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare/fritidsassistent


Sök lediga jobb Kista

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se