Klasslärare till årskurs 2 jobb - lediga jobb

Klasslärare till årskurs 2 jobb Klasslärare till årskurs 2 jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Klasslärare till årskurs 2. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Klasslärare till årskurs 2. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Klasslärare till årskurs 2- Stockholm

 2. Klasslärare till årskurs 2-4- Katrineholm

 3. Klasslärare till årskurs 2-4- Katrineholm

 4. Hamreskolan söker en klasslärare till årskurs 2!- Västerås

 5. Klasslärare till årskurs 2- Sigtuna

 6. En klasslärare till årskurs 2, Ekedal- Värmdö

 7. En klasslärare till årskurs 2, Ekedal- Värmdö

 8. Bjurhovdaskolan söker en klasslärare till årskurs 2- Västerås

 9. Klasslärare till årskurs 2 Klastorpsskolan- Stockholm

 10. Klasslärare till årskurs 2- Värmdö

 11. Björk Friskola söker klasslärare till årskurs 2- Linköping

 12. Kyrkskolan i Täby kommun söker en klasslärare till årskurs 2- Täby

 13. Behörig klasslärare till årskurs 2- Stockholm

 14. Piltorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2- Västerås

 15. Vetterstorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2- Västerås

 16. Klasslärare till årskurs 2 med möjlighet till försteläraruppdrag- Helsingborg

 17. Vetterstorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2- Västerås

 18. Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan- Västerås

 19. Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan- Västerås

 20. Klasslärare till årskurs 2- Vallentuna

 21. Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan- Västerås

 22. Klasslärare till årskurs 2- Lycksele

 23. Sävstaskolan söker klasslärare till årskurs 2- Vingåker

 24. Klasslärare till årskurs 2 Baldersskolan, Staffanstorps kommun- Staffanstorp

 25. Klasslärare till årskurs 2 på Baldersskolan, Staffanstorps kommun- Staffanstorp


Mer beskrivning

Klasslärare till årskurs 2
Stiftelsen Islamiska Skolan är en fristående skola i Spånga, Stockholm. Skolan etablerades hösten 1995 och har sedan dess vuxit och har nu 200 elever. Vi behöver förstärka vår fantastiska personalstyrka med en behörig lärare till. Du kommer att jobba tillsammans med en lärare till i årskurs 2. Vår verksamhetsidé går ut på att ge våra elever goda kunskaper, god moral samt förståelse och respekt för olikheter i en trygg och öppen atmosfär. Vi tror att alla har möjlighet att lyckas utifrån sina egna förutsättningar och ser barnens kultur och ursprung som en tillgång. Den vi söker har: kompetens, ledarskap, engagemang och vill arbeta i de tidigare skolåren. Vi värdesätter kunskap, engagemang, ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Erfarenhet av undervisning av barn med svenska som andra språk är meriterande. Gillar du när beslutsvägen är kort och du kan påverka din arbetssituation? Då har du hittat rätt. Är du behörig grundskollärare enligt kriterierna ovan är du är välkommen med din ansökan genast! OBS: Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Företag: STIFTELSEN ISLAMISKA SKOLAN
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2

Klasslärare till årskurs 2-4
Förvaltningens verksamheter omfattar - Förskola - Grundskola - Kulturskola - Särskola - Elevhälsa - Gymnasieskola - Uppföljning av elever som avbryter sina gymnasiestudier - Förvaltning av bildningsnämnden ARBETSUPPGIFTER Lärare i klass 2-4 med 26 elever. Huvudansvar för klassen men med delat mentorskap, undervisning i olika grupperingar från hela klassen till de enskilda årskurserna vid några tillfällen. Arbetet kommer att delas med en kompanjonlärare med huvudansvar för en elev med synnedsättning . Med två lärare i klassen blir detta arbetssätt möjligt. Strångsjö skola är kommunens minsta skola med 54 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 och integrerad skolbarnsomsorg. Förskola och fritidsgård finns också på skolan. Samhället ligger en mil söder om Katrineholm, skolan ligger i nära anslutning till skog och natur. KVALIFIKATIONER Lärarexamen 1-7, öppen för olika inriktningar. Vi söker dig som gillar utmaningar och vill vara med att utveckla vår skolverksamhet i Strångsjö. Ansvarstagande, positiv, och flexibel är viktiga nyckelord för oss.
Företag: Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2-4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2-4

Klasslärare till årskurs 2-4
Förvaltningens verksamheter omfattar - Förskola - Grundskola - Kulturskola - Särskola - Elevhälsa - Gymnasieskola - Uppföljning av elever som avbryter sina gymnasiestudier - Förvaltning av bildningsnämnden ARBETSUPPGIFTER Lärare, med huvudansvar för en elev med synnedsättning i åk 4 i en klass 2-4 med 26 elever. I arbetet ingår också viss undervisning i olika grupperingar från hela klassen till de enskilda årskurserna vid några tillfällen. Delat mentorskap. Arbetet kommer att delas med en klasslärare för att göra detta arbetssätt möjligt. Strångsjö skola är kommunens minsta skola med 54 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 och integrerad skolbarnsomsorg. Förskola och fritidsgård finns också på skolan. Samhället ligger en mil söder om Katrineholm, skolan ligger i nära anslutning till skog och natur. KVALIFIKATIONER Lärarexamen 1-7, öppet för olika inriktningar. Vi söker dig som gillar utmaningar och vill vara med att utveckla vår skolverksamhet i Strångsjö. Ansvarstagande, positiv, och flexibel är viktiga nyckelord för oss.
Företag: Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2-4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2-4

Hamreskolan söker en klasslärare till årskurs 2!
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER De kommunala skolverksamheterna erbjuder pedagogisk verksamhet och utbildning från förskola till gymnasium för barn och ungdomar i och omkring Västerås. För vuxna erbjuder vi en väl utbyggd vuxenutbildningsverksamhet. Vi har behöriga medarbetare som brinner för barnens och elevernas bästa. För att kunna erbjuda bästa möjliga utveckling använder vi oss av såväl modern pedagogik som teknik och samarbetar med närsamhället, näringsliv, högskola samt andra kommuner och länder. Vårt mål är att ge barn och elever mod, självförtroende, rätt kunskap och kompetens för att kunna nå sina drömmars mål. Hamreskolan söker en klasslärare till årskurs 2! Hamreskolan är en skola, med elever från förskoleklass-årskurs 5, som ligger på Hamre i Västerås östra del. Skolan rymmer grundskola med 11 skolklasser och 3 förskoleklasser. Här är vi ca 300 elever och 40 personal. Det är en mycket fin skola med ljusa och trivsamma lokaler som andas gemenskap och lust att lära. Undervisningen sker i åldershomogena klasser. Vi lägger stor vikt vid baskunskaper och det sociala samspelet. Tjänsten är som klasslärare i en årskurs två. Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleexamen som grundskollärare 1-7 alternativt lärare inriktning tidigare åldrar. Det är meriterande om du har erfarenhet från grundskolan samt för tjänsten relevant IT kompetens. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, är noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare vill vi att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt har mod att agera och förståelse för uppdraget. För tjänsten krävs även att du har förmåga att leda, driva, motivera och skapa förståelse. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Hamreskolan söker en klasslärare till årskurs 2! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hamreskolan söker en klasslärare till årskurs 2!

Klasslärare till årskurs 2
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Norrbackaskolan är en skola för elever i förskoleklass och årskurserna 1-6. Vi har även förberedelseklasser för nyanlända. Skolan är en arbetsplats för ca 330 elever och 50 vuxna. Organisationen är stabil och stämningen på skolan präglas av omtanke och höga förväntningar. Vi har ett strukturerat och utvecklat kollegialt lärande som stärker vår gemensamma förståelse av uppdraget. Vi utvecklar undervisningen med hjälp av insikter i BFL (bedömning för lärande), språkutvecklande arbetssätt och Matematiklyftet. ARBETSUPPGIFTER Vikarierande lärare i årskurs 2. Undervisning i svenska, matematik, engelska, SO, NO, musik samt bild. KVALIFIKATIONER Utbildad och legitimerad lärare.
Företag: Sigtuna kommun, Norrbackaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2

En klasslärare till årskurs 2, Ekedal
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har knappt 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Ekedal och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 460 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och vårt mål är att eleverna i åk 1-3 skall ha 1 dator/2 elever. Rollen som klasslärare årkurs 2 innebär att du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i klassen. Du undervisat i matematik, svenska och no. Är du behörig undervisar du även i engelska och so. Tjänsten innebär även samarbete i ett arbetslag med andra lärare, fritidspersonal och eventuella resurser. Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik, svenska och no. Meriterande är även behörighet i engelska och so. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med upplevelsebaserat lärande och formativ undervisning/bedömning samt ser IT som en naturlig del av din undervisning. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter. Du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och kompetens samt ser samarbete som en naturlig del. Har du erfarenhet av Schoolsoft är det meriterande. För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen är en tillsvidareanställning omfattar heltid med tillträde den 12 augusti 2014. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 8 juni 2014. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén bitr. rektor, Tel. 08-570 489 90. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Värmdö kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga En klasslärare till årskurs 2, Ekedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En klasslärare till årskurs 2, Ekedal

En klasslärare till årskurs 2, Ekedal
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har knappt 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Ekedal och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 460 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och vårt mål är att eleverna i åk 1-3 skall ha 1 dator/2 elever. Rollen som klasslärare innebär att du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i klassen. Du undervisar i matematik, svenska, engelska, so och no. Om du är specialiserad och extra duktig i några ämnen är du också välkommen med en ansökan. Tjänsten innebär även samarbete i ett arbetslag med andra lärare, fritidspersonal och eventuella resurser. Vi strävar efter en sammanhållen dag mellan skola och fritids. Detta innebär att klass har en från fritids som samverkar i klassen delar av skoldagen. Vi söker dig som är legitimerad lärare för lågstadiet. Meriterande är om du är behörig i matematik, svenska, engelska, so och no. Om du är specialiserad och extra duktig i några ämnen är du också välkommen med en ansökan. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med upplevelsebaserat lärande och formativ undervisning/bedömning samt ser It som en naturlig del av din undervisning. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter. Du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och kompetens samt ser samarbete som en naturlig del. Har du erfarenhet av Schoolsoft är det meriterande. För denna tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen omfattar heltid och är den tillsvidareanställning med tillträde 12 augusti 2014. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 23 juni 2014. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén bitr rektor, Tel. 08-570 489 90. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Värmdö kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga En klasslärare till årskurs 2, Ekedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En klasslärare till årskurs 2, Ekedal

Bjurhovdaskolan söker en klasslärare till årskurs 2
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER De kommunala skolverksamheterna erbjuder pedagogisk verksamhet och utbildning från förskola till gymnasium för barn och ungdomar i och omkring Västerås. För vuxna erbjuder vi en väl utbyggd vuxenutbildningsverksamhet. Vi har behöriga medarbetare som brinner för barnens och elevernas bästa. För att kunna erbjuda bästa möjliga utveckling använder vi oss av såväl modern pedagogik som teknik och samarbetar med närsamhället, näringsliv, högskola samt andra kommuner och länder. Vårt mål är att ge barn och elever mod, självförtroende, rätt kunskap och kompetens för att kunna nå sina drömmars mål. Bjurhovdaskolan är en skola där 30 pedagoger med klasser från förskoleklass upp till år 5 arbetar tillsammans. Skolan har förmånen att ansvara för 300 elevers kunskapsutveckling. Den ligger i de östra stadsdelarna, nära till skog och stora gröna ytor. Vi har även mycket nära till kulturella områden såsom Anundshög och Badelundaåsen. Vi har en av Sveriges största solcellsanläggning vilket medför att vi är delvis självförsörjande av el. Vår verksamhet bygger på hörnstenar som trygghet, självkänsla, arbetsglädje och kunskap. Våra pedagoger arbetar tillsammans i arbetslag där man använder sina olika kompetenser. Genom samverkan pedagoger emellan kan vi möta varje elevs olika behov av kunskapsinlärning. Vi arbetar med en ny teknik i klassrummen som ger inspiration och nya undervisningsmöjligheter. Till ett vikariat under höstterminen 2014 söker vi nu en klasslärare till åk 2. Möjlighet till förlängning finns. I dagsläget har vi 51 barn i förskoleklass som ska börja i år ett. Tanken är att arbetslaget ska bestå av 2,5 lärartjänster och 2 fritidsledare. Hur arbetslaget ska jobba återstår för dem att resonera runt. Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleexamen som grundskollärare 1-7 alternativt, lärare inriktning tidigare åldrar. Vi ser gärna att du har undervisat på grundskolenivå tidigare samt har kunskaper inom IKT. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du kommer ofta med nya idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att man håller hög kvalitet också över tid. Vi vill även att du är självständig och att du agerar utifrån vision, mål och policy. Du leder, driver, motiverar och skapar förståelse samt arbetar aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du har en god samarbetsförmåga och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund. ÖVRIGT Är du intresserad av att söka tjänsten? Då ber vi dig att söka via "Sök jobbet här"- funktionen på denna sida, då urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Bjurhovdaskolan söker en klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bjurhovdaskolan söker en klasslärare till årskurs 2

Klasslärare till årskurs 2 Klastorpsskolan
1 plats(er).Arbeta som klasslärare i årskurs 2 med undervisning i klassens teoretiska ämnen. I uppdraget ingår en lärares sedvanliga arbetsuppgifter med planering, undervisning, för- och efterarbete, dokumentation och samverkan. Utöver det söker vi dig som vill vara med och bidra till Klastorpsskolans fortsatta goda utveckling med hög måluppfyllelse. Du brinner för ditt yrke och tycker om att skapa sammanhang och lust för elevernas lärande och utveckling. Du ser även samarbete med kollegor och fritidshemmet som en viktig del i ditt arbete. Du tycker om att utveckla både dig och din undervisning och håller dig uppdaterad med skolforskning. Lärarutbildning krävs och gärna vana att arbeta som klasslärare eller mentor. Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Klastorpsskolan ingår i enheten Klastorp och Essinge skolor. Skolorna är idag F-5 skolor med ca 240 elever vardera. Klastorpsskolan har integrerat fritidshem för de yngre eleverna samt eftis för årskurs 4-5. Klastorpsskolan är en liten trivsam skola belägen på Kungsholmen med skolgården vackert inbäddad i grönska vilket bidrar till skolans goda miljö. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor utifrån ett fokus på tillhörighet, engagemang och allas lika värde. 1 plats(er).Arbeta som klasslärare i årskurs 2 med undervisning i klassens teoretiska ämnen. I uppdraget ingår en lärares sedvanliga arbetsuppgifter med planering, undervisning, för- och efterarbete, dokumentation och samverkan. Utöver det söker vi dig som vill vara med och bidra till Klastorpsskolans fortsatta goda utveckling med hög måluppfyllelse. Du brinner för ditt yrke och tycker om att skapa sammanhang och lust för elevernas lärande och utveckling. Du ser även samarbete med kollegor och fritidshemmet som en viktig del i ditt arbete. Du tycker om att utveckla både dig och din undervisning och håller dig uppdaterad med skolforskning. Lärarutbildning krävs och gärna vana att arbeta som klasslärare eller mentor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Sandie Sandquist,08-508 08 277 Åsa Bölin, Bitr. rektor, 08-508 08 281, asa.c.bolin@stockholm.se Erfarenhet krävs
Företag: Stockholms Stad:Klastorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 Klastorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2 Klastorpsskolan

Klasslärare till årskurs 2
Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola! Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant och digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen. Nu söker vi dig som vill arbeta som klasslärare i åk 2 hos oss. På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Som lärare hos oss har du ett nära samarbete, kring bland annat planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidsmedarbetare samt med de två andra lärarna i årskursen. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i. Vi söker dig som är behörig lärare för grundskolan och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 7 januari 2015. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 december 2014. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Tina Conteh, biträdande rektor, 08-570 487 30. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. ________________________________________________________________ Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Företag: Värmdö kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2

Björk Friskola söker klasslärare till årskurs 2
Björkö Friskola söker klasslärare till årskurs 2. Björkö Friskola är Linköpings första friskola. Skolan startade i Ljungsbro 1992 med en klass på 14 elever. Idag omfattar verksamheten förskola (daghem), förskoleklass, fritidshem, grundskola och gymnasium. Verksamheten är Waldorfinriktad och idag har vi sammanlagt mer än 400 elever och ca 90 anställda. Då en av våra uppskattade klasslärare i åk 2 går vidare mot nya utmaningar söker vi dig kompetenta, engagerade och ansvarsfulla lärare som vill arbeta i vårt kreativa arbetslag. Vi ser helst att du är behörig i svenska, matte, SO och NO för de lägre årskurserna. Har du inte Waldorflärarutbildning så förutsätter vi att du har intresse för och vilja att lära mer om Waldorfpedagogiken. Tjänsten är ett vikariat under vårterminen men möjlighet till fortsatt anställning finns. Upplysningar lämnas av: Rektor Kristina Berry 013-329 20 80. Besök gärna vår hemsida www.bjorkofriskola.se Välkommen med din ansökan, helst per mail, snarast, då vi behandlar ansökningarna efterhand som de kommer in, och senast den 22 februari till anna.peterson@bjorkofriskola.se Björkö Friskola 590 75 LJUNGSBRO
Företag: Björkö Friskola
Ort: Linköping
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Björk Friskola söker klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Björk Friskola söker klasslärare till årskurs 2

Kyrkskolan i Täby kommun söker en klasslärare till årskurs 2
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 67 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Välkommen till oss på Kyrkskolan! Kyrkskolan är en kommunal F-6 grundskola med cirka 260 elever och 35 medarbetare. På vår skola arbetar vi efter ett formativt förhållningssätt och våra elever uttrycker att de känner sig delaktiga i sitt lärande. Eleverna når höga resultat i sitt skolarbete och vi har även höga resultat i både elev - och föräldraenkäter och i skolans egna medarbetarenkäter. Det är vi såklart stolta över! Kyrkskolan har låg personalomsättning och vi som arbetar här är både engagerade och skickliga. Ledningen på skolan arbetar aktivt med pedagogiska frågor och är insatt i verksamhetens alla olika delar. Kontakta oss gärna! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är engagerad och positiv och som gillar att arbeta tillsammans med barn och vuxna. Du kommer att ha klassansvar, vilket innebär ansvar för planering, genomförande och utvärdering utifrån Lgr 11. Du samarbetar med kollegor och är aktiv i skolans utvecklings- och kvalitetsarbete. KVALIFIKATIONER Du har grundskollärarexamen och legitimation med bred ämnesbehörighet. Du har god kännedom om styrdokument, arbetet med IUP-processer och formativt förhållningssätt. Du är en tydlig ledare som gör undervisningen tillgänglig för eleverna. Du har god samarbetsförmåga och kan kommunicera både i tal och skrift. Du är pedagog! ÖVRIGT Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Täby Kommun, Kyrkskolan
Ort: Täby
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kyrkskolan i Täby kommun söker en klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyrkskolan i Täby kommun söker en klasslärare till årskurs 2

Behörig klasslärare till årskurs 2
BILDA personalmäklarna AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som har lång erfarenhet av att hyra ut vikarier till skolor och förskolor. Genom hög kvalité och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. Är du behörig lågstadielärare som brinner för att utveckla barns olika förmågor? Tycker du om att ta ansvar för planering och ledning av undervisning? Då är detta jobbet för dig! Bilda söker just nu en person som i en vikarieroll tillsammans med oss på Bilda kommer att tillgodose vår kunds akuta behov av kompetent personal. Arbetsuppgifter: - Skapa en trygg och omsorgsgivande miljö för eleverna - Planera och leda undervisning i en utvecklande och stimulerande miljö med stöttning av kollegor - I samarbete med övrig personalstyrka ansvara för att den dagliga verksamheten fortgår - Engagera och stötta barnen Då man som klasslärare i lågstadiet ansvarar för klassen i samtliga ämnen är det viktigt att din kompetens är bred och generell. Du kommer att tillsammans med övriga kollegor planera, fullgöra och utvärdera den pedagogiska verksamheten. Som lärarvikarie är det viktigt att du kan skapa goda förutsättningar för samarbete mellan elever och personal. Du kommer att arbeta med skolans läroplan för att planera och leda undervisningen. Du behöver ha god pedagogisk förmåga och ett brinnande engagemang för yrket. Du skall utöver detta vara stabil, trygg och flexibel. Kreativitet ligger dig nära till hands och du trivs i att arbeta i team. Det är viktigt att du som söker har en positiv inställning och värderar likabehandling. Om du har de rätta egenskaperna och behörigheten ber vi dig mejla din ansökan till jobb@bildapersonalmaklarna.se så snart som möjligt. Ange referenskod: LÄRÅK2 i din ansökan. Från januari 2001 måste all personal som arbetar i grundskolan ha ett utdrag ur belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret".
Företag: BILDA personalmäklarna i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig klasslärare till årskurs 2

Piltorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2
Vill du vara med och hitta nya vägar till lärande som är både lustfyllda och kreativa? Nu söker Piltorpsskolan en ny erfaren klasslärare till årskurs 2. Piltorpsskolan är en fin F-5-skola med cirka 260 elever och 35 medarbetare. Skolan är belägen på norra Gryta med närhet till skog och natur, vilket ofta utnyttjas av verksamheten. Elevklasserna är fördelade på två skepp med förskoleklass och år 1 i ena skeppet, och år 2 och 3 i det andra skeppet. Årskurserna 4 och 5 finns i lokaler på Önstaskolan. Skolan är indelad i tre arbetslag, ett i vartdera skeppet och ett på Önstaskolan. Eleverna har fler vuxna att vända sig till då vi arbetar tillsammans med våra barn. Möjligheten att lära sig känna varandra väl och bli bemött på ett bra sätt blir då större. Vårt mål är att eleverna ska känna trygghet; ta ansvar; kunna samarbeta; och få möjlighet att utvecklas i sin egen takt. Detta gör vi genom att eleverna får arbeta individuellt; i olika grupper; samt temainriktat. Piltorpskolans Hederskodex bygger på den gyllene regeln: Allt du vill att andra skall göra mot dig, skall du göra mot dem. Som grund för Hederskodex har vi de tre orden: tack, gärna, förlåt. Piltorpsskolan ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som klasslärare och dina arbetsuppgifter blir att ha undervisning i årskurs 2. Du kommer tillsammans med övriga kollegor att organisera, strukturera och driva verksamheten utifrån våra styrdokument och den pedagogiska idén samt se till att barnen, deras föräldrar och dina kollegor alltid får det bästa möjliga mötet. Du kommer också att vara delaktig i att dokumentera det pedagogiska arbetet samt vara med och driva och dokumentera det gemensamma kvalitetsarbetet på enheterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleexamen som grundskollärare årskurs 1-7 alternativt lärare inriktning tidigare åldrar. Har du behörighet i svenska ser vi det som meriterande. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från arbete i grundskolan och att du har god datavana. Arbetar du som förstelärare idag ser vi det som ett plus. Som lärare hos oss är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande. Du har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Du har god förmåga att anpassa dig till nya situationer och bidra med idéer. I din roll är du mån om att undervisningen håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett starkt intresse för ditt ämne och underhåller kontinuerligt dina kunskaper. Du omsätter modern pedagogisk teori i praktiken och du använder IKT som ett naturligt inslag i undervisningen. I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. ÖVRIGT Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för en stolt och välfungerande stad. Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad. Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Piltorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Piltorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2

Vetterstorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2
Vill du vara med och skapa en skola som ger bästa möjliga start för barns och ungdomars kunskap och lärande? Vi på Vetterstorpsskolan söker nu klasslärare till årskurs 2, är du den vi söker? Vetterstorpsskolan är en ny F-3 skola som startat hösten 2015. Vetterstorpsskolan ligger i närheten av en fin lekplats, naturspår och skog. Vi ser kulturell bakgrund och olikheter som berikande för oss alla. Vårt arbetssätt är omväxlande, och vi vill ta tillvara på barnens naturliga nyfikenhet och intresse för sin omvärld. Hos oss kan alla barn lyckas och alla ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Vi vill erbjuda våra elever utmaning, trygghet, medkänsla och omtanke. Enheten ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs 2 och tillsammans med övriga kollegor kommer du att organisera, strukturera och driva verksamheten utifrån våra styrdokument och den pedagogiska idén samt se till att barnen, deras föräldrar och dina kollegor alltid får det bästa möjliga mötet. Du kommer också att vara delaktig i att dokumentera det pedagogiska arbetet samt vara med och driva och dokumentera det gemensamma kvalitetsarbetet på enheterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleexamen som grundskollärare inriktning tidigare åldrar. Du ska ha relevant IT kompetens och har du tidigare erfarenhet av arbete som grundskollärare ser vi det som meriterande. Har du behörighet i att undervisa i svenska som andraspråk eller är förstelärare idag ser vi detta som ett stort plus. Som lärare hos oss är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande. Du har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Du har god förmåga att anpassa dig till nya situationer och bidra med idéer. I din roll är du mån om att undervisningen håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett starkt intresse för ditt ämne och underhåller kontinuerligt dina kunskaper. Du omsätter modern pedagogisk teori i praktiken och du använder IKT som ett naturligt inslag i undervisningen. Varmt välkommen med din ansökan! I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. ÖVRIGT Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för en stolt och välfungerande stad. Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp i samband med den här rekryteringen.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vetterstorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vetterstorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2

Klasslärare till årskurs 2 med möjlighet till försteläraruppdrag
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 26 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för 7600 barn och elever och har 900 medarbetare. Vår undervisning utgår ifrån en helhetssyn på elevens utveckling med tydliga mål inom kunskap, lärande och personlig utveckling. Genom att hitta motivationen hos varje elev kan vi både uppmuntra och ställa krav. I Vittra arbetar vi utifrån vår gemensamma pedagogiska plattform och Vittraverktyg med utgångspunkt i de nationella styrdokumenten, alltid med målet att nå en högre kvalitet och ökad måluppfyllelse för våra barn och elever. Det betyder att de strukturer, metoder och aktiviteter som står beskrivna i våra verktyg genomförs på samtliga av våra för- och grundskolor, att de följs upp och utvärderas. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Detta söker vi: Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad på Vittra Adolfsberg i Helsingborg. Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare för vår årskurs 2. Vi söker en pedagog som  bygger sin undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna och att du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. I Vittra eftersträvar vi ett ämnesövergripande arbetssätt som ger eleverna en helhetssyn och förståelse för hur olika ämnen hör ihop.  I Vittra tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du är intresserad av delta i och bidra till ett kollegialt lärarande. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare samt är väl förtrogen med skolans styrdokument. På skolan finns en IT-administratör som tillsammans med Rektor och ledningsgruppen driver hela enhetens IKT arbete framåt. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg finns det stora möjligheter att fortsätta det arbetet hos oss.  Våra förväntningar på dig som medarbetare och pedagog är att du är tydlig i ditt ledarskap, har en positiv elevsyn och ser relationer till elever och föräldrar som en del i din profesion. För rätt person med rätt bakgrund och erfaranehet finns det möjilghet att söka en förstelärartjänst med fokus på läsa, skriva och räkna för de tidiga åldrarna.    Vill du veta mer om oss? Vittra Adolfsbergs grundskola och förskola ligger i området Adolfsberg i Helsingborg nära bussar till centrum och tågförbindelser. Idag har vi förmånen att ansvara för 214 elever i år F-9.  I anslutning till skolan ligger vår förskola med barn 1-5 år. Förskolan och skolan hör ihop vilket innebär delaktighet i en stor personalgemenskap. Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Som pedagog får du möjlighet att delta och bedriva nytänkande och framtidstänkande kring elever och pedagogiska frågor i ett av Sveriges ledande friskoleföretag. Du har din egen individuella utvecklingsplan för att du ständigt ska utvecklas och ta nya kliv i din professionella roll. Då Vittra har 26 skolor i Sverige och ständigt utvecklas och växer så har vi, för rätt person, möjligheten att erbjuda mycket goda utvecklingsmöjligheter.   Om du vill veta mer om Vittra Adolfsberg kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/adolfsberg. På vår egen facebooksida kan du följa vårt arbete: https://www.facebook.com/vittraadolfsberg/ Låter detta intressant?  Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Sista ansökningsdag är 2016-08-12. Tjänsten är en ferietjänst på 100% med tillträde i augusti 2016. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.  Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta sft. rektor Helena Tillenius på telefon 042-490 70 78 eller mail; helena.tillenius@vittra.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Vittra
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 med möjlighet till försteläraruppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2 med möjlighet till försteläraruppdrag

Vetterstorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2
Vill du vara med och skapa en skola som ger bästa möjliga start för barns och ungdomars kunskap och lärande? Vi på Vetterstorpsskolan söker nu en ny lärare till årskurs 2. Är du den vi söker? Vetterstorpsskolan är en ny F-3 skola som startat hösten 2015. Vetterstorpsskolan ligger i närheten av en fin lekplats, naturspår och skog. Vi ser kulturell bakgrund och olikheter som berikande för oss alla. Vårt arbetssätt är omväxlande, och vi vill ta tillvara på barnens naturliga nyfikenhet och intresse för sin omvärld. Hos oss kan alla barn lyckas och alla ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Vi vill erbjuda våra elever utmaning, trygghet, medkänsla och omtanke. Enheten ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs 2 och tillsammans med övriga kollegor kommer du att organisera, strukturera och driva verksamheten utifrån våra styrdokument och den pedagogiska idén samt se till att barnen, deras föräldrar och dina kollegor alltid får det bästa möjliga mötet. Du kommer också att vara delaktig i att dokumentera det pedagogiska arbetet samt vara med och driva och dokumentera det gemensamma kvalitetsarbetet på enheterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleexamen som grundskollärare inriktning tidigare åldrar. Du ska ha god datavana och har du tidigare erfarenhet av arbete som grundskollärare ser vi det som meriterande. Har du behörighet i att undervisa i svenska som andraspråk ser vi detta som ett stort plus. Som lärare hos oss är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande. Du har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Du har god förmåga att anpassa dig till nya situationer och bidra med idéer. I din roll är du mån om att undervisningen håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett starkt intresse för ditt ämne och underhåller kontinuerligt dina kunskaper. Du omsätter modern pedagogisk teori i praktiken och du använder IKT som ett naturligt inslag i undervisningen. Varmt välkommen med din ansökan! I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. ÖVRIGT Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för en stolt och välfungerande stad. Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp i samband med den här rekryteringen. Alla erbjudande om rekryteringshjälp undanbeds.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vetterstorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vetterstorpsskolan söker klasslärare till årskurs 2

Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan
Vill du vara med och skapa en skola som ger bästa möjliga start för barns och ungdomars kunskap och lärande? Vi på Vetterstorpsskolan söker nu en lärare till en årskurs 2. Är du den vi söker? Vetterstorpsskolan är en ny F-3 skola som startat hösten 2015. Vetterstorpsskolan ligger i närheten av en fin lekplats, naturspår och skog. Vi ser kulturell bakgrund och olikheter som berikande för oss alla. Vårt arbetssätt är omväxlande, och vi vill ta tillvara på barnens naturliga nyfikenhet och intresse för sin omvärld. Hos oss kan alla barn lyckas och alla ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Vi vill erbjuda våra elever utmaning, trygghet, medkänsla och omtanke. Enheten ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs 2 och tillsammans med övriga kollegor kommer du att organisera, strukturera och driva verksamheten utifrån våra styrdokument och den pedagogiska idén samt se till att barnen, deras föräldrar och dina kollegor alltid får det bästa möjliga mötet. Du kommer också att vara delaktig i att dokumentera det pedagogiska arbetet samt vara med och driva och dokumentera det gemensamma kvalitetsarbetet på enheterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleexamen som grundskollärare med behörighet att undervisa i år 2. Du ska ha god datavana och har du tidigare erfarenhet av arbete som grundskollärare ser vi det som meriterande. Har du behörighet i att undervisa i svenska som andraspråk ser vi detta som ett stort plus tillsammans med specialpedagogisk kompetens. Som lärare hos oss är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande. Du har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Du har god förmåga att anpassa dig till nya situationer och bidra med idéer. I din roll är du mån om att undervisningen håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett starkt intresse för ditt uppdrag och underhåller kontinuerligt dina kunskaper. Du omsätter modern pedagogisk teori i praktiken och du använder IKT som ett naturligt inslag i undervisningen. Varmt välkommen med din ansökan! I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. ÖVRIGT Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för en stolt och välfungerande stad. Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad. Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan

Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan
Vill du vara med och skapa en skola som ger bästa möjliga start för barns och ungdomars kunskap och lärande? Vi på Vetterstorpsskolan söker nu en lärare till en årskurs 2. Är du den vi söker? Vetterstorpsskolan är en ny F-3 skola som startat hösten 2015. Vetterstorpsskolan ligger i närheten av en fin lekplats, naturspår och skog. Vi ser kulturell bakgrund och olikheter som berikande för oss alla. Vårt arbetssätt är omväxlande, och vi vill ta tillvara på barnens naturliga nyfikenhet och intresse för sin omvärld. Hos oss kan alla barn lyckas och alla ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Vi vill erbjuda våra elever utmaning, trygghet, medkänsla och omtanke. Läs gärna mer om oss på www.vasteras.se/vetterstorpsskolan/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs 2 och tillsammans med övriga kollegor kommer du att organisera, strukturera och driva verksamheten utifrån våra styrdokument och den pedagogiska idén samt se till att barnen, deras föräldrar och dina kollegor alltid får det bästa möjliga mötet. Du kommer också att vara delaktig i att dokumentera det pedagogiska arbetet samt vara med och driva och dokumentera det gemensamma kvalitetsarbetet på enheterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleexamen som grundskollärare med behörighet att undervisa i år 2. Du ska ha god datavana och har du tidigare erfarenhet av arbete som grundskollärare ser vi det som meriterande. Har du behörighet i att undervisa i svenska som andraspråk ser vi detta som ett stort plus tillsammans med specialpedagogisk kompetens. Som lärare hos oss är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande. Du har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Du har god förmåga att anpassa dig till nya situationer och bidra med idéer. I din roll är du mån om att undervisningen håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett starkt intresse för ditt uppdrag och underhåller kontinuerligt dina kunskaper. Du omsätter modern pedagogisk teori i praktiken och du använder IKT som ett naturligt inslag i undervisningen. Varmt välkommen med din ansökan! I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. ÖVRIGT Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för en stolt och välfungerande stad. Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad. Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan

Klasslärare till årskurs 2
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 32 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem samt en gymnasieskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och i vår verksamhet har vi ca 5 500 barn och elever. Bällstabergsskolan är en skola med verksamhet från förskola till årskurs 9. Vi är ca 562 elever och 75 personal och är inne i ett stort utvecklings- och förändringsarbete av skolan. Vi arbetar med digitala verktyg, eleverna från årskurs 3-9 har en egen Ipad och de yngsta eleverna har tillgång till Ipads. Vi söker en lärare som har lågstadielärarutbildning, du ska undervisa i årskurs 2 och ha mentorskap. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga i att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbetet i dina ämnen Erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och skilda förkunskaper är meriterande. Kunskaper om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är också meriterande. Du kommer arbetar med kompetenta och erfarna medarbetare i ett arbetslag. Du bidrar med positiv kraft och är med i skolutvecklingen. Du som är flexibel, orädd, vågar och vill bidra till ett nytänk om dagens skola är välkommen att söka tjänst hos oss. Tillträde januari-17. Intervjuer sker löpande. Kontakt: Marie-Louise Yllner-geuken marie-louise.yllner@vallentuna.se tel: 08-587 865 21 Sussanne moström sussanne.mostrom@vallentuna.se tel: 08-587 856 27 BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem, en gymnasieskola samt en kulturskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och i vår verksamhet har vi ca 5 500 barn och elever. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2

Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan
Brinner du precis som oss för en skola som ger bästa möjliga start för barn- och ungdomars kunskap och lärande? Nu letar vi efter en ny kollega till oss på Vetterstorpsskolan. Är du lärare med behörighet i årskurs 2? Är det dig vi söker? Vetterstorpsskolan är en F-3 skola som startade hösten 2015. Vetterstorpsskolan ligger i närheten av en fin lekplats, naturspår och skog. Vi ser kulturell bakgrund och olikheter som berikande för oss alla. Vårt arbetssätt är omväxlande och vi vill ta tillvara på barnens naturliga nyfikenhet och intresse för sin omvärld. Hos oss kan alla barn lyckas och alla ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Vi vill erbjuda våra elever utmaning, trygghet, medkänsla och omtanke. Läs gärna mer om oss www.vasteras.se/vetterstorpsskolan ARBETSUPPGIFTER Hos oss kommer du att arbeta som klasslärare i årskurs 2. Vi tycker att en god sammanhållning på skolan är viktigt både för kvalité i det vi utför men även för att känna en gemensam arbetsglädje. Tillsammans organiserar, strukturerar och driver vi verksamheten utifrån styrdokument och den pedagogiska idén. Vi ser till att barnen, deras föräldrar och att vi kollegor alltid får det bästa möjliga mötet. Du kommer också att vara delaktig i att dokumentera det pedagogiska arbetet samt vara med och driva och dokumentera det gemensamma kvalitetsarbetet på enheterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleexamen som grundskollärare med behörighet att undervisa i år 2. Du behöver ha god en datavana och kunskap att hantera tekniska hjälpmedel i den dagliga undervisning som exempelvis lärplattor. Har du tidigare erfarenhet av arbete som grundskollärare ser vi det som meriterande. Har du behörighet i att undervisa i svenska som andraspråk ser vi även detta som ett stort plus tillsammans med specialpedagogisk kompetens. Som lärare hos oss är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande för våra elever. Du behöver ha förståelse för uppdraget och kunna skapa goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. I din roll behöver du vara mån om att undervisningen håller hög kvalitet. För oss är det viktigt att du har ett starkt intresse för ditt viktiga uppdrag som lärare. Låter detta som ett perfekt jobb för dig? I så fall varmt välkommen med din ansökan! I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. ÖVRIGT Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för en stolt och välfungerande stad. Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp i samband med den här rekryteringen. Läs mer: om Västerås stad som arbetsplats
Företag: Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Västerås
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2 Vetterstorpsskolan

Klasslärare till årskurs 2
Välkommen till Lycksele ? staden i Lappland ? ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd. Vi söker nu en klasslärare till årskurs 2 på Furuviksskolan i Lycksele kommun. OM DIG Vi söker dig som har Lärarexamen med inriktning skola. I ditt uppdrag ingår att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och vana av att arbeta i arbetslag med eleven i centrum. Du bör kunna arbeta såväl självständigt som i grupp, samt se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Det är även viktigt att du har ett gott bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du bör ha struktur och ordning i ditt arbetssätt och det är även viktigt att du kan ställa om i arbetet och prioritera efter rådande förutsättningar. Vi ser gärna att du vill fortsätta arbeta för en fortsatt utveckling av verksamheten. KRAV Lärarlegitimation OM OSS Furuviksskolan är en F-6 och fritidshem. En väl utvecklad elevhälsa ingår som en naturlig del i vårt arbete. Furuviksskolan arbetar sedan 2014 i ett nytt arbetstidsavtal med 40 timmars arbetsvecka enligt HÖK 12 bilaga 6. Du erbjuds ett roligt och utvecklande arbete där skola, fritidshem och elevhälsa arbetar med eleven i fokus och alla elever är allas elever. OM ANSTÄLLNINGEN Varaktighet: Tillsvidare Omfattning: 100 % Tillträde: 2017-08-14 Lön: Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk. I Lycksele kan man kombinera sitt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman. Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest kvinnor och därför hoppas vi att även män söker tjänsten. Vi hoppas även att du som har en annan kulturell bakgrund söker jobbet, för vi tror att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten. Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall. Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.
Företag: Lycksele Kommun
Ort: Lycksele
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2

Sävstaskolan söker klasslärare till årskurs 2
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vingåkers kommun växer och det finns goda möjligheter att utmanas och utvecklas! Vi uppmuntrar till nytänkande och vi arbetar aktivt för att vara en modern arbetsplats där människor får växa och våra värdeord; våga, ansvar, respekt och stolt arbetar vi aktivt med i vår vardag. Nu söker Sävstaskolan en lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1–3. Du kommer i huvudsak att arbeta med elever i årskurs två. Sävstaskolan är en mångkulturell skola i södra Vingåker. Den består av barn i åldrarna F-6 samt fritidshem. Vår ambition är att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att luckas i skolan och kunna erbjuda stöd och stimulans så att de utvecklas i sitt lärande. Under 2018 har vi påbörjat ett projekt där var elev får möjlighet till frukost på skolan, för att främja elevernas kunskapsinhämtning. Som lärare hos oss kommer du mötas av en trivsam arbetsmiljö med stort kollegialt utbyte och lärande. Du kommer bli en del av ett arbetslag, få handledning och ha nära till beslutsfattare. Som lärare årskurs 2 ingår du i ett arbetslag med pedagoger med olika kompetens och har tillgång till resurser för svenska som andra språk och specialundervisning. KVALIFIKATIONER Du som söker är behörig lärare med lärarlegitimation inom grundskolan. Som person trivs du med att vara en aktiv del i ett team där var och en har olika uppdrag och kan tillsammans med dina kollegor få ett större perspektiv över elevernas möjligheter att utvecklas. Ditt arbete som lärare grundar sig på ödmjukhet och respekt. Har du tidigare erfarenhet av arbete som lärare är det meriterande men vi söker även dig som är nyexaminerad. Oavsett om du är ny, eller arbetat länge som lärare, kommer du mötas av en öppenhjärtig miljö där fokus ligger på kollegialt utbyte, elevernas utveckling och teamkänsla. För arbete med barn i grundskolan kommer vi begära utdrag ur belastningsregistret. ÖVRIGT Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet. Om internsökande har likvärdig kompetens och gör anspråk på tjänsten kan den komma att tillsättas internt. Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Vingåkers kommun, Sävstaskolan
Ort: Vingåker
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sävstaskolan söker klasslärare till årskurs 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sävstaskolan söker klasslärare till årskurs 2

Klasslärare till årskurs 2 Baldersskolan, Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-332 Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde i augusti 2018. Placering på Baldersskolan i Staffanstorps kommun. Baldersskolan ligger centralt belägen i Staffanstorps tätort och är en F-9 skola med ca 450 elever. Lärarna arbetar i arbetslag där eleven sätts i centrum och där mentorskapet och ämneslärandet är viktigt. I Staffanstorp finns många tankar och idéer om hur vi vill ha det i framtiden. Vi ser oss som Framtidens kommun i Framtidens region. Staffanstorp är en ung expansiv kommun med ca 24 000 invånare och ca 1000 anställda. Vi lever och verkar i en trygg och inspirerande kommun och vi står för trygghet, engagemang och mod och vi tänker kreativt, gränsöverskridande och långsiktigt. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag är att bedriva undervisning i en årskurs 2. Undervisningen ska bygga på aktuell forskning och anpassas till varje elevs förutsättningar. Vi söker dig som är en tydlig och engagerad lärare i klassrummet. Din undervisning utgår från ett formativt förhållningssätt för att stimulera dina elevers kunskapsutveckling. I ditt uppdrag ingår även att delta i skolans utveckling och du ingår i ett lärlag tillsammans med kollegor på F-3. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs att du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Du ska ha en förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi vill också att du har vana och intresse av att arbeta med IT i din undervisning. Under nästa läsår kommer vi lägga stor vikt vid språkutvecklande undervisning. ÖVRIGT Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Maria Kvist, tel. 046-25 11 58. Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 6 juli 2018.
Företag: Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 Baldersskolan, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2 Baldersskolan, Staffanstorps kommun

Klasslärare till årskurs 2 på Baldersskolan, Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-371 Baldersskolan söker nu en klasslärare som tillsammans med ytterligare en lärare ska undervisa i åk 2. Två fritidspedagoger samt en resursperson finns kopplad till årskursen under skoldagen. Baldersskolan ligger centralt belägen i Staffanstorps  tätort och är en F-9 skola med ca 450 elever. Lärarna arbetar i arbetslag där eleven sätts i centrum och där mentorskapet och ämneslärandet är viktigt. I Staffanstorp finns många tankar och idéer om hur vi vill ha det i framtiden. Vi ser oss som Framtidens kommun i Framtidens region. Staffanstorp är en ung expansiv kommun med ca 24 000 invånare och ca 1000 anställda. Vi lever och verkar i en trygg och inspirerande kommun och vi står för trygghet, engagemang och mod och vi tänker kreativt, gränsöverskridande och långsiktigt. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag är att bedriva undervisning i en årskurs 2. Undervisningen ska bygga på aktuell forskning och anpassas till varje elevs förutsättningar. Vi söker dig som är en tydlig och engagerad lärare i klassrummet. Din undervisning utgår från ett formativt förhållningssätt för att stimulera dina elevers kunskapsutveckling. I ditt uppdrag ingår även att delta i skolans utveckling och du ingår i ett lärlag tillsammans med kollegor på F-3. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs att du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Du ska ha en förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi vill också att du har vana och intresse av att arbeta med IT i din undervisning. Under nästa läsår kommer vi lägga stor vikt vid språkutvecklande undervisning. ÖVRIGT Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Vi kommer att göra ett löpande urval i denna rekrytering varför vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden gått ut. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Frågor angående tjänsten besvaras av Maria Kvist, tel 046-25 11 58.   Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 20 augusti 2018.
Företag: Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare till årskurs 2 på Baldersskolan, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare till årskurs 2 på Baldersskolan, Staffanstorps kommun


Sök lediga jobb Klasslärare till årskurs 2

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se