Lediga jobb Klippan - Söka jobb i Klippan

Lediga jobb Klippan Sök lediga jobb Klippan


Hittade inga lediga jobb på sökning: Klippan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.- Klippan

 2. Undersköterska med demenserfarenhet/kunskap- Klippan

 3. blingo söker fritidssäljare i Klippan- Klippan

 4. Ledare till Jägarexamen i Ängelholm och Klippan- Ängelholm

 5. Distriktssköterska till Hemtjänst Öst- Klippan

 6. Distriktssköterska till Hemtjänst Ljungbyhed- Klippan

 7. Poolsjuksköterska till Avdelningen för Äldreomsorg- Klippan

 8. Pedagog i skolan/fritidshem- Klippan

 9. Lärare i gymnasiet - spanska- Klippan

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.- Klippan

 11. Lärare i bild och textil PeterSvenskolan Åstorp och Klippan år 4-9- Åstorp

 12. Pedagog i skolan/fritidshem- Klippan

 13. Förskollärare till Klippans förskola- Sundbyberg

 14. Ansvarig för Harrys i Klippan- Klippan

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.- Klippan

 16. Specialpedagog på PeterSvenskolan i Åstorp och Klippan- Åstorp

 17. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.- Klippan

 18. Modersmålslärare i grundskolan- Klippan

 19. Lärare i grundskolans senare år i spanska/engelska- Klippan

 20. Kock- Klippan

 21. Socialsekreterare- Klippan

 22. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.- Klippan

 23. Rektor- Klippan

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.- Klippan

 25. Brandman- Klippan

 26. Handledare Daglig Verksamhet- Klippan

 27. Badmästare vik- Klippan

 28. Studie- och yrkesvägledare- Klippan

 29. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.- Klippan

 30. Sjuksköterska, vikariat, söks till Väpnaren i Klippan- Klippan

 31. Kock/kokerska till Klippans förskola i Uddevalla- Uddevalla

 32. Trafiklärare- Klippan

 33. Besiktningstekniker till Besikta i Klippan- Klippan

 34. Extrajobba med läxhjälp, Klippan- Klippan

 35. Personlig assistent med inriktning psykiatri- Klippan

 36. Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralerna Klippan och Ljungbyhed- Klippan

 37. Sjuksköterska till Ungdomsmottagningen i Ängelholm/Klippan- Ängelholm

 38. Avlösare i hemmet- Klippan

 39. Jurist sökes till Juristbyrån i Klippan- Klippan

 40. Förskollärare/Barnskötare- Jönköping


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Klippans kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Klippan
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.

Undersköterska med demenserfarenhet/kunskap
Klippans kommun ligger centralt i nordvästra Skåne med goda kommunikationer och nära till det mesta. Kommunen har 16 000 invånare. Socialförvaltningen, med ca 600 medarbetare, har en organisation bestående av tre delar: Avdelningen för Stöd- och Omsorg, Avdelningen för Mottagning och Avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans. ARBETSUPPGIFTER Dagverksamhet finns för dem som bor kvar hemma och bedrivs i hemlik miljö. Vi erbjuder olika aktiviteter, vardagliga liksom mer festliga.Verksamheten omfattar social samvaro och omsorg genom omvårdnad, olika aktiviteter och rehabilitering. På dagverksamheten hjälps man åt kring olika hushållssysslor, tidningsläsning, promenad, gymnastik, bingo, sång och musik etc. Som undersköterska har du sedvanliga arbetsuppgifter, du är också kontaktman för vissa vårdtagare där du har ett specifikt ansvar. Du medverkar på teamträffar med just din specifika kunskap om vårdtagaren. Vi dokumenterar på dator. Vi söker dig som har ett genuint engagemang för att arbeta med äldre människor, gärna med ett intresse för utveckling och som ser möjligheter istället för hinder. Stor flexibilitet krävs då man möter olika slags människor med olika behov. KVALIFIKATIONER Du ska kunna arbeta självständigt och vara flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi vill att Du skall ha en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, trevligt bemötande och sätter vårdtagarens behov i fokus. Formell och reell kompetens kring läkemedelshantering och insulinadministration krävs. Krav: Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande samt utbildning/ erfarenhet från demensvård.
Företag: Klippans kommun, Avdelningen för Äldreomsorg
Ort: Klippan
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska med demenserfarenhet/kunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska med demenserfarenhet/kunskap

blingo söker fritidssäljare i Klippan
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Klippan
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Klippan

Ledare till Jägarexamen i Ängelholm och Klippan
Studiefrämjandet är Sveriges tredje största studieförbund och partipolitiskt, fackligt och religiöst obundna. Vår verksamhet bygger på folkbildningens idé. Det betyder att vi utgår från de önskemål, förutsättningar och erfarenheter som varje deltagare har. Vi gör det möjligt för människor att söka ny kunskap, skapa och utvecklas tillsammans med andra, utifrån folkbildningens idéer och pedagogik. Under förutsättning att cirkeln kommer igång söker vi en mycket kunnig ledare för en studiecirkel för Jägarexamen i Ängelholm och Klippan. Sökanden innehar jägarexamen och är van jägare. Pedagogisk erfarenhet är en merit men inget krav. Möjlighet att lägga en del av teoristudierna på distans ges.
Företag: Studiefrämjandet Malmö
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ledare till Jägarexamen i Ängelholm och Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledare till Jägarexamen i Ängelholm och Klippan

Distriktssköterska till Hemtjänst Öst
Klippans kommun ligger centralt i nordvästra Skåne med goda kommunikationer och nära till det mesta. Kommunen har 16 000 invånare. Socialförvaltningen, med ca 600 medarbetare har en organisation bestående av tre delar: Avdelningen för Stöd- och Omsorg, Avdelningen för Mottagning och Avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans. Till Avdelningen för Äldreomsorg, Enheten för Hemtjänst Öst söker vi nu en Distriktsjuksköterska. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som omvårdnadsansvarig distriktssköterska för en grupp vårdtagare med sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssköterska. Vi erbjuder Dig: • ett utvecklande och meningsfullt arbete med nära och personliga möten med människor • integritet, trygghet och inflytande • arbetsledaransvar inom Hsl KVALIFIKATIONER Legitimerad distriktssköterska eller specialist inom äldrevården. Tjänsten kräver att du tycker om att samarbeta med andra, men samtidigt är självständig och tar ansvar för Dina arbetsuppgifter. Du bör vara flexibel, stresstålig och du bör ha lätt för att lösa problem. I arbetet ingår att ta ställning till och utföra medicinska ordinationer och vårdinsatser i den enskildes hem. All dokumentation sker via dator. Vi förutsätter att du samarbetar väl med övrig verksamhetspersonal. B-körkort erfodras.
Företag: Klippans kommun, Avdelningen för Äldreomsorg
Ort: Klippan
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Hemtjänst Öst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Hemtjänst Öst

Distriktssköterska till Hemtjänst Ljungbyhed
Klippans kommun ligger centralt i nordvästra Skåne med goda kommunikationer och nära till det mesta. Kommunen har 16 000 invånare. Socialförvaltningen, med ca 600 medarbetare har en organisation bestående av tre delar: Avdelningen för Stöd- och Omsorg, Avdelningen för Mottagning och Avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans. Till Avdelningen för Äldreomsorg, Enheten för Hemtjänst Ljungbyhed söker vi nu en Distriktsjuksköterska. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som omvårdnadsansvarig distriktssköterska för en grupp vårdtagare med sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssköterska. Vi erbjuder Dig: • ett utvecklande och meningsfullt arbete med nära och personliga möten med människor • integritet, trygghet och inflytande • arbetsledaransvar inom Hsl KVALIFIKATIONER Legitimerad distriktssköterska eller specialist inom äldrevården. Tjänsten kräver att du tycker om att samarbeta med andra, men samtidigt är självständig och tar ansvar för Dina arbetsuppgifter. Du bör vara flexibel, stresstålig och du bör ha lätt för att lösa problem. I arbetet ingår att ta ställning till och utföra medicinska ordinationer och vårdinsatser i den enskildes hem. All dokumentation sker via dator. Vi förutsätter att du samarbetar väl med övrig verksamhetspersonal. B-körkort erfodras.
Företag: Klippans kommun, Avdelningen för Äldreomsorg
Ort: Klippan
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Hemtjänst Ljungbyhed jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Hemtjänst Ljungbyhed

Poolsjuksköterska till Avdelningen för Äldreomsorg
Klippans kommun ligger centralt i nordvästra Skåne med goda kommunikationer och nära till det mesta. Kommunen har 16 000 invånare. Socialförvaltningen, med ca 600 medarbetare, är en organisation bestående av tre delar: Avdelningen för Stöd- och Omsorg, Avdelningen för Mottagning och Avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans. Till Avdelningen för Äldreomsorg söker vi nu en Poolsjuksköterska ARBETSUPPGIFTER Som distriktssköterska/sjuksköterska i Klippans kommun ansvarar, leder och planerar du omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har ett nära samarbete med andra sjuksköterskor i kommunen. Arbetet är schemalagt och kan infatta kvällar, natt och helger. Arbetet är omväxlande och stimulerande. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med distriktsköterskekompetens eller motsvarande. Du skall ha goda medicinska kunskaper och några års erfarenhet. Det är viktigt att du har helhetssyn och sätter brukaren i fokus. Du har ett gott bemötande gentemot brukare, deras närstående och övrig personal samt mån om att ge god service. Du är flexibel, ansvarstagande och engagerad och har god samarbetsförmåga. Du är intresserad av och vill bidra till att driva verksamheten framåt. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Klippans kommun, Avdelningen för Äldreomsorg
Ort: Klippan
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Poolsjuksköterska till Avdelningen för Äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Poolsjuksköterska till Avdelningen för Äldreomsorg

Pedagog i skolan/fritidshem
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. Vedby skola är en F-6-skola i den östra delen av Klippan. På skolan går ca 145 elever, av dem är ca 65 barn inskrivna på fritidshemmet Solrosen. På skolan och fritidshemmet pågår ett aktivt arbete med att implementera den nya läroplanen och att utveckla nya former för samarbete i arbetslaget. Vedby skola utgör en del av rektorsområdet Vedby/Bofinken. ARBETSUPPGIFTER Resurslärare under skoltid i svenska och matematik i årskurs 1-6. Undervisning i mån av behov och behörighet. Tjänstgöring på fritidshemmet på eftermiddagarna. KVALIFIKATIONER Lärarexamen grundskolans tidigare år med inriktning fritidshem. Socialt engagerad pedagog, medveten om skolans dubbla uppdrag att förmedla både kunskaper och värden. Erfarenhet av att arbeta med de yngre barnen i grundskolan samt arbete på fritidshem. Intresse för att utveckla och aktivt implementera den nya läroplanens intentioner i verksamheten.
Företag: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Ort: Klippan
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog i skolan/fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog i skolan/fritidshem

Lärare i gymnasiet - spanska
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. De senaste sju åren har Klippans kommun redovisat ekonomiskt överskott i verksamheterna. Klippans gymnasieskolor består av 4 enheter varav de två största enheterna finns i centralorten. Gymnasiesärskolan har verksamhet på 3 av enheterna. Introduktionsprogrammet finns också i gymnasiekolans verksamhet. På Klippans gymnasieskolor går det idag nästan 900 elever. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i spanska och andra uppgifter kopplade till tjänsten som undervisande personal. KVALIFIKATIONER Gymnasiebehörighet i spanska.
Företag: Klippans kommun, Verksamhetsområde Frivilliga Skolformer
Ort: Klippan
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - spanska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Klippans kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Klippan
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.

Lärare i bild och textil PeterSvenskolan Åstorp och Klippan år 4-9
En personlig och trygg skola där du blir respekterad för den du är. PeterSvenskolan startade 2001 och har idag cirka 900 elever och 120 medarbetare fördelat på fem skolor i nordvästra Skåne. Med kompetenta och engagerade pedagoger ser vi till varje elevs behov och hjälper alla att ”höja ribban” – det gör våra elever väl förberedda för gymnasiet och framtiden. Vi har stark lokal förankring, stort fokus på entreprenöriellt lärande och två tydliga profiler: musik och idrott. PeterSvenskolan är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Läs mer på www.petersvenskolan.se.Vi söker dig som vill arbeta på våra skolor i Klippan och Åstorp. Du kommer att få möjlighet att jobba i ett fantastiskt team av drivande pedagoger. Tjänsten är fördelad på Klippan 20%-40% samt Åstorp 60%, detta innebär tre dagar i Åstorp och en till två dagar i Klippan per vecka.   PeterSvenskolan är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Petersven skolan
Ort: Åstorp
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild och textil PeterSvenskolan Åstorp och Klippan år 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild och textil PeterSvenskolan Åstorp och Klippan år 4-9

Pedagog i skolan/fritidshem
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. Vedby skola är en F-6-skola i den östra delen av Klippan. På skolan går ca 145 elever, av dem är ca 65 barn inskrivna på fritidshemmet Solrosen. På skolan och fritidshemmet pågår ett aktivt arbete med att implementera läroplanen och att utveckla former för samarbete i arbetslaget. Vedby skola utgör en del av rektorsområdet Vedby/Bofinken. ARBETSUPPGIFTER Lärare under skoltid i förskoleklass. Övrig tid tjänstgöring på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet för undervisning i förskoleklass och fritidshem. Socialt engagerad pedagog, medveten om skolans dubbla uppdrag att förmedla både kunskaper och värden. Erfarenhet av att arbeta med de yngre barnen i grundskolan samt arbete på fritidshem. Intresse för att utveckla och aktivt implementera läroplanens intentioner i verksamheten.
Företag: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Ort: Klippan
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog i skolan/fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog i skolan/fritidshem

Förskollärare till Klippans förskola
Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på Klippans förskola vill vi erbjuda våra barn en glädjefylld, stimulerande lärmiljö där barnen ges möjligheter att utveckla sin sociala kompetens. I vårt temaarbete utvecklar vi barnens kunskaper i bl.a. språk, matematik och natur/teknik på ett lustfyllt sätt. Du kommer att arbeta tillsammans med en barnskötare och en förskollärare med barn i åldern 4-6 år. Klippans förskola är en fristående byggnad med en stor fin egen gård och ligger i Lilla Alby i centrala Sundbyberg. Förskolan har 3 avdelningar och närhet till flera parker, bussar, tunnelbana och pendeltåg. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som förskollärare kommer du att leda och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget efter förskolans läroplan. Dina arbetsuppgifter som förskollärare ingår dessutom att ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentation och it-kunskap. Vi vill att du är utbildad förskollärare, ansvarstagande, har helhetssyn, pedagogisk insikt, god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning på heltid, deltid kan diskuteras.Tillträde 2013-09-15 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 2013-08-25. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Klippans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Klippans förskola

Ansvarig för Harrys i Klippan
Harrys i Klippan är en del av CS Nordic Hotels AB som driver verksamheter under namnen Best Western, Clarion Collection och Harrys. I Klippan är Harrys det självklara valet för alla. Vi serverar god mat och dryck och håller en hög servicenivå. Vi är en del av Sveriges största restaurangkedja och strävar efter att vara bästa restaurang i kedjan. Våra krav och målsättningar är mycket höga. Vi lever ett underbart liv tillsammans med Best Western Hotell Klippan som har utsetts till Sveriges bästa hotell två år i rad. Beskrivning av arbetsuppgifter: Som ansvarig för Harrys i Klippan deltar du aktivt i verksamheten som är öppen alla dagar i veckan mellan 15-24. Du ansvarar för schema, beställningar och vidareutbildning av personalen. Du är vårt ansikte utåt mot övriga Harrys och åker på utbildningar och möten med dem. Du arbetar även aktivt och tätt med personalen på Best Western hotell Klippan. Till din hjälp har du ett väl sammansvetsat team med duktiga medarbetare. Varje dag serverar vi mellan 200-400 portioner mat. Arbetsplats: Harrys Titel: Ansvarig för Harrys i Klippan Beskrivning av kvalifikationer: Att du brinner för service är en självklarhet. Du skall ha ett intresse för mat, dryck och hotell. Du skall vilja utvecklas och drivs kanske av att själv öppna ett hotell eller en restaurang i framtiden. Du bör ha arbetat i branschen minst fem år. Arbetet är kvällstid och kräver ibland stor flexibilitet. Du kommer delta i vårt chefsutbildningsprogram Palmen. Till rätt person kan boende ordnas. Kontaktpersoner Funktion: Delägare Namn: Mikael Lundin E-post: klippan@harrys.se Telefon: 043512010 Funktion: Ansvarig Harrys Namn: Anton Flensburg E-post: klippan@harrys.se Telefon: 043512010
Företag: BEST WESTERN Hotell Klippan & Harrys
Ort: Klippan
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarig för Harrys i Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarig för Harrys i Klippan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Klippans kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Klippan
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.

Specialpedagog på PeterSvenskolan i Åstorp och Klippan
En personlig och trygg skola där du blir respekterad för den du är. PeterSvenskolan startade 2001 och har idag cirka 900 elever och 120 medarbetare fördelat på fem skolor i nordvästra Skåne. Med kompetenta och engagerade pedagoger ser vi till varje elevs behov och hjälper alla att ”höja ribban” – det gör våra elever väl förberedda för gymnasiet och framtiden. Vi har stark lokal förankring, stort fokus på entreprenöriellt lärande och två tydliga profiler: musik och idrott. PeterSvenskolan är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Läs mer på www.petersvenskolan.se.Vi söker en kompetent speciallärare/specialpedagog som brinner för uppdraget. Du ska säkerställa skolans specialpedagogiska frågor med barnens bästa i fokus.Till din hjälp har du duktiga kollegor och ett elevhälsoteam som du blir en viktig del av. Du ska tillsammans med dina kollegor utveckla och driva verksamheten så att våra barn får en stabil och trygg grund att vila sitt lärande på.  Du är utbildad och har erfarenhet av barn i åldrarna Förskoleklass till och med skolår 9. Vi bjuder på en pedagogisk lunch, friskvårdspeng varje termin och trevliga studiedagar tillsammans med härliga arbetskamrater.  Självklart har vi kollektivavtal. Tjänstens omfattning är 80-100% beroende på kompetens utöver specialpedagogiken.   Vi undanbeder oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsfirmor. PeterSvenskolan är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Petersven skolan
Ort: Åstorp
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog på PeterSvenskolan i Åstorp och Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog på PeterSvenskolan i Åstorp och Klippan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Klippans kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Klippan
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.

Modersmålslärare i grundskolan
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning i litauiska KVALIFIKATIONER Utbildning som modersmålslärare Erfarenhet av arbete som utbildad lärare
Företag: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Ort: Klippan
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i grundskolan

Lärare i grundskolans senare år i spanska/engelska
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. Nya Snyggatorpsskolan är en F-9 skola som l ligger i centrala Klippan. Skolan genomgår en spännande renovering för att möta den moderna skolans krav. Flera klassrum tillsammans med elevuppehållsrum och skolgård med multiarena står redan klara. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i spanska och engelska i grundskolans senare år, mentorskap i åk 7. Du kommer att ingå i ett arbetslag som gemensamt ansvarar för eleverna och deras kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Lärare med behörighet i spanska/engelska Vi dig som är initiativrik, engagerad, samarbetsvillig och tar eget ansvar. Du vill också vara med och utveckla området och du har även kunskap i att använda IT som ett naturligt redskap i undervisningen.
Företag: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Ort: Klippan
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år i spanska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år i spanska/engelska

Kock
Kort beskrivning av företaget: CS Nordic Hotels AB driver hotell och restauranger under varumärkena BEST WESTERN, Clarion Collection, Helsing och Harrys. Vårt BEST WESTERN Hotell Klippan har utsetts till Sveriges bästa hotell 2011 och 2012. Vårt Clarion Collection Hotel Helsing skall bli Sydsveriges bästa gästupplevelse. Vi planerar att expandera med 1-2 restauranger/hotell per år för att inom fem år driva tio restauranger/hotell. Beskrivning av arbetsuppgifter: På BEST WESTERN Hotell Klippan och Harrys pågår verksamheten dygnet runt. Vi serverar dagligen frukost, lunch, brunch, kvällsbuffe och a la carte. Ofta har vi även stora sällskap och catering. Vi har ett kunnigt gäng kockar under ledning av vår kökschef. Schemat är lagt så att man både arbetar lunch, kväll och brunch. En viktigt del av ditt arbete är att du kan tänka dig att utvecklas vidare tillsammans med oss. Beskrivning av kvalifikationer: Vi ställer höga krav på våra kockar. Du skall ha arbetat under minst fem år som kvalificerad kock. Du skall känna dig trygg med att bitvis arbeta ensam likväl som att handleda ett köksbiträde. Med din kompetens skall du bidra till att utveckla vår meny likväl som att se till att vår lägsta nivå är mycket hög. I vårt öppna kök kommer interaktion med våra gäster vara en viktig del..
Företag: BEST WESTERN Hotell Klippan & Harrys
Ort: Klippan
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Klippan, Kock BEST WESTERN Hotell Klippan & Harrys
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Socialsekreterare
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. Socialförvaltningen har ca 600 medarbetare och består av tre delar: Avdelningen för Stöd och Omsorg, Avdelningen för Mottagning och Avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans. Ni kommer att arbeta på avdelningen för Mottagning i enheten utredning barn, unga och familj.Arbetet består av förhandsbedömningar, utredningar enligt SoL och LVU samt uppföljning av insatser för barn och unga 0-20 år. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två socialsekreterare 100% med i första hand vikariat året ut men med stora möjligheter till förlängning och tillsvidare anställningar. Arbetet innebär förhandsbedömningar, utredningar och uppföljningar av insatser inom den sociala barn och ungdomsvården i åldersgruppen 0-20 år. KVALIFIKATIONER Socionom med erfarenhet av arbete inom socialtjänstens barnavårdande myndighetsansvar. Kunskap om BBIC, god datorvana och administrativ förmåga. Vi värdesätter att du har en positiv inställning och är stresstålig. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga. Vi kräver att du har B- körkort. Erfarenhet av arbete inom myndighetsutövning barn och unga.
Företag: Klippans kommun, Avdelningen för Mottagning
Ort: Klippan
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Klippan, Socialsekreterare Klippans kommun, Avdelningen för Mottagning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Klippans kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Klippan
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.

Rektor
Klippans kommun finns i en naturskön trakt i Nordvästra Skåne. Goda kommunikationer och möjlighet till härliga naturupplevelser gör kommunen attraktiv. Vi är ca 16 515 invånare, har egen gymnasieskola med ett brett programutbud och ca 1000 elever. I förskolor och pedagogisk omsorg finns ca 580 barn och i kommunens 7 grundskolor och grundsärskola går drygt 1600 elever. Barn- och Utbildningsnämnden har en ledningsorganisation med skolchef, verksamhetschefer för förskola, grundskola, gymnasium och Central Elevhälsa samt ledningsgrupper för förskola, grundskola och gymnasium. Detta för att förankra och utöva uppdraget enligt skollag och läroplaner samt skapa förutsättningar för att öka måluppfyllelsen och att minska antalet medarbetare per ledare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig, rektor till Nya Snyggatorpsskolan för de tidigare åldrarna. Vill Du vara med att påverka utbildning och framtid i Klippans kommun? Vi söker dig som är en demokratisk, lärande och kommunikativ rektor till Nya Snyggatorpsskolan tidigare år. Du kommer att arbeta tillsammans med rektorn för de äldre eleverna. Nya Snyggatorpsskolan är en F-9 skola som l ligger i centrala Klippan. Skolan har genomgått en spännande renovering för att möta den moderna skolans krav. Flera klassrum tillsammans med elevuppehållsrum och skolgård med multiarena står klara inför detta läsår. Du kommer att vara en del av grundskolans ledningsgrupp. Rektorsgruppen arbetar utifrån ett tydligt och demokratiskt ledarskap med pedagogiken i centrum. Du kommer att få arbeta i en relativt sett liten kommun med närhet till beslutsfattare, föräldrar, elever och andra aktörer. Vi har gemensam kompetensutveckling tillsammans med andra chefer i kommunen. Vi erbjuder dessutom kontinuerlig ledarutveckling och handledning. Du har även möjlighet att få en mentor antingen inom eget verksamhetsområde eller från annan kommunal verksamhet. Som rektor ska du; Leda det pedagogiska arbetet i ett nära ledarskap och ha övergripande verksamhets-, ekonomi- och personalansvar. Leda det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet för din verksamhet vilket innebär att utveckla, planera och följa upp verksamheten. Ta beslut avseende enhetens inre organisation. I övrigt fatta beslut i enlighet med föreskrifter i skollag och läroplan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som; Har pedagogisk utbildning och ledarskapsutbildning. Vi prioriterar den statliga rektorsutbildningen. Vågar vara ledare och tydlig förebild, samt kan lyssna till människor du samarbetar med. Har förmåga att skapa vi-känsla och motivation. Har pedagogisk insikt och kunskap i grundskolans styrdokument, lagar och avtal. Har god kommunikativ förmåga såväl som analytisk förmåga. Har initiativförmåga och förmåga att se helheter. Kan arbeta såväl självständigt som i grupp samt har ett processinriktat arbetssätt. Vara en lärande ledare. Har Skolledarerfarenhet i grundskola.
Företag: Klippans kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Klippan
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor jobb, Rektor Klippan, Rektor Klippans kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Klippans kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Klippan
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.

Brandman
ARBETSUPPGIFTER Räddningstjänsten i Klippans kommun söker brandmän på deltid utan regelbunden beredskap. Placering är på våra stationer i Klippan och Ljungbyhed. Vi söker Dig som har arbete i Klippan/Ljungbyhed tätort så att du klarar anspänningstiden på 5 minuter. Efter genomgången introduktionsutbildning och rökdykarutbildning på dagtid innefattar tjänstgöringen beredskap vid sjukfrånvaro och vakanser. Vi tillämpar 6 månders provanställning Lön ges i enlighet med BRF:s avtal. KVALIFIKATIONER Du har treårig gymnasiekompetens med lägst betyg 3, eller motsvarande, i svenska och matematik. Du har fullgod syn och hörsel. Du ska efter anmodan genomgå läkarundersökning med godkänt resultat och klara ett arbets-EKG på 250 W 6 minuter i enlighet med AFS 1995:1 Du ska klara räddningstjänstens lämplighetstester (bl.a. höjd- och klaustrofobiprov) Du har körkort, lägst B-behörighet men även C behörighet innan provanställningens slut. Du är simkunnig På anmodan ska du kunna visa upp betyg och körkortsbehörighet. Brandmannautbildning vid Statens Räddningsverks skola är meriterande. det är även meriterande med körkort av C- och CE- behörighet
Företag: Klippans kommun, Räddningstjänsten
Ort: Klippan
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Brandman jobb, Brandman Klippan, Brandman Klippans kommun, Räddningstjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brandman

Handledare Daglig Verksamhet
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. De senaste sju åren har Klippans kommun redovisat ekonomiskt överskott i verksamheterna. Socialförvaltningen har ca 600 medarbetare och består av tre delar: Avdelningen för Stöd och Omsorg, Avdelningen för Mottagning och Avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans. Nu söker vi en Handledare inom Daglig verksamhet LSS. Daglig Verksamhet i Klippan har 16 medarbetare och 65 brukare. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta som handledare i en av våra arbetsgrupp inom Daglig Verksamhet LSS. Delaktighet i att utveckla det pedagogiska innehållet i verksamheten. KVALIFIKATIONER Krav: Eftergymnasial utbildning med inriktning mot funktionsnedsättning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget. Erfarenhet av att arbeta med målgruppen ”Funktionshindrade personer med tidig utvecklingsnivå”. Erfarenhet från att arbeta med bilder och tecken som stöd vid kommunikation. Meriterande: Högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget. Exempelvis Socialpedagog, Arbetsterapeut, Specialpedagog eller liknande utbildning. Jobbet kommer att kräva av dig att du är noggrann, ansvarsfull, flexibel och tycker om att arbeta med människor. Du kommer att arbeta mot flera olika kontaktytor inom kommunen, varför det ställs stora krav på din samarbetsförmåga och goda service. I urvalet fästs stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Klippans kommun, Avdelningen för Stöd och Omsorg
Ort: Klippan
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare Daglig Verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare Daglig Verksamhet

Badmästare vik
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. Klippans kommun ligger i det expansiva nordvästra Skåne med 4 mil till Helsingborg, 7 mil till Lund, 9 mil till Malmö och 7 mil till Halmstad. Kommunen har 16 000 invånare och har sedan 2002 ökat sin befolkning. God tillgång till väg- och järnvägsnät gör att Klippans kommun faktiskt har "nära till det mesta". Klippans kommun är genom sitt geografiska läge något av ett center för transport och logistik men också utbildning. Klippans kommun har cirka 1600 medarbetare som arbetar för att ge medborgarna så bra service som möjligt. Nu söker vi en vikarierande Badmästare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ny medarbetare till vår verksamhet i Klippans Badhus. I tjänsten ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett Badhus, såsom badbevakning, simskoleverksamhet, våtrumsstädning, kassatjänst samt arbete som grupptränings-, vattengymnastik- och babysiminstruktör. Tjänsten är ett vikariat 80 % fr.o.m. 2013-11-11 t.o.m. 2014-12-31. Arbete på kvällar och lördagar ingår. KVALIFIKATIONER Krav: Utbildad badmästare
Företag: Klippans kommun, Kultur- och fritidsförvaltningar
Ort: Klippan
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Badmästare vik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Badmästare vik

Studie- och yrkesvägledare
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskiftet cirka 16 500 invånare. ARBETSUPPGIFTER Aktiv vägledning och coaching för elever i olika skolformer. Grund- (15%) och gymnasiesärskolan (50%) i Klippan. IM (introduktionsprogrammen 25%) i Klippan. F-6 skolorna Antilopen i Klippan (5%) och Pilagårdsskolan i Östra Ljungby (5%). Rådgivning,enskilt och i grupp om studie- och yrkesmöjligheter. Uppföljning av elevers utveckling och resultat. Marknadsföring och information av skolornas verksamheter. Samordning och kontakter med praktikplatser. Kontakter med företag, myndigheter och organisationer. Som en del av elevhälsan arbeta för att hitta lösningar för elevernas möjlighet att nå sina mål. KVALIFIKATIONER Föreskriven högskoleutbildning! Mycket god förmåga att kommunicera, verbalt och skriftligt. Mycket god förmåga att prata inför grupp. Förmåga att samarbeta, flexibel och öppen för förändringar. Goda kunskaper och erfarenhet inom erforderliga program inom olika digitala medier är en merit. Prövad erfarenhet av studie- och yrkesvägledningsarbete i grund- och/eller gymnasieskola, gärna särskola. Erfarenhet av myndighets- och företagskontakter, till exempel arbetsförmedling och försäkringskassa, och att handlägga bidragsärenden. God förmåga att bygga nätverk.
Företag: Klippans kommun, Verksamhetsområde Frivilliga Skolformer
Ort: Klippan
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Klippans kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Klippan
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Klippan.

Sjuksköterska, vikariat, söks till Väpnaren i Klippan
Förenade Care driver sedan 3 december 2012, på uppdrag av Klippans kommun, Väpnaren vård- och omsorgsboende. Det nybyggda Väpnaren är beläget i centrala Klippan och innefattar 36 platser, inrymt på våning ett och två i en fastighet med ordinära lägenheter på våning tre och fyra. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Då en av våra duktiga sjuksköterskor går på föräldraledighet, söker vi en ersättare för henne. Kvalifikationer Du har svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård samt har förskrivningsrätt för inkontinensskydd. Du kommer att ha en arbetsledande funktion genom att planera, leda och fördela arbetet på enheten, se till att genomförandeplanerna används på rätt sätt samt kvalitetssäkra rapporteringsrutiner. Vi söker dig som har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Du skall vara pedagogisk i din handledning av personal, ha en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgå från att alla vill och kan ta ansvar. Du skall ha god kännedom i dokumentation enligt HSL och ha god datakunskap. Meriterande är kunskap inom SoL. Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du har ett nära samarbete med sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. I tjänsten ingår även att du deltar i omvårdnadsarbetet. I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare. Arbetstid/Varaktighet Dag mån-fre, beredskap från hemmet var tredje helg. Vikariat 75 % t.o.m. 31 december 2014. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde 1 november 2013 eller enl. överenskommelse. Lön Månadslön. Kollektivavtal finns. Kontaktperson Verksamhetschef Gunilla Sjunner gunillas@forenadecare.com Tel: 0733-15 01 22 Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan. Sista ansökningsdag Ansökningar behandlas löpande. Arbetsgivare: Förenade Care AB Höjdrodergatan 19 212 39 Malmö Vårt motto är Omtanke-Vänlighet-Service Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Förenade Service A/S Danmark. Koncernen är privatägd med ca 7000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontoret i Malmö och regionkontor i Stockholm, Uppsala och Gävle.
Företag: Förenade Care
Ort: Klippan
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, vikariat, söks till Väpnaren i Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, vikariat, söks till Väpnaren i Klippan

Kock/kokerska till Klippans förskola i Uddevalla
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På en ULNA förskola läggs en grund så att barnet skall kunna känna nyfikenhet, lust och vilja att lära sig mer. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som skall främja varje barns utveckling och lärande. Vi söker nu för ett vikariat en person som med stort engagemang kan ta ansvar för att erbjuda våra barn goda och näringsrika måltider, en viktig del i vår verksamhet. Arbetsuppgifter   -   Ansvara för tillagning av frukost, lunch och mellanmål samt     brödbak, till ca 80barn plus personal, utifrån råvaror     (även specialkoster)  -  Ansvara för matsedelsplanering, inköp och mottagning av varorna  -  Ansvarig för egenkontroller och hygien och städ i kökets lokaler  -  Samverka med övrig personal på förskolan och      andra kokerskor inom ULNA  -  Delta i gemensamma träffa och fortbildning   Kvalifikationer Du skall ha restaurang och storköksutbildning samt utbilning inom hygien/egenkontroll. Du har kunskap och erfarenhet av allergi- och avvikande koster.   Personliga egenskaper Du: -Är stresstålig -Har lätt för att samarbeta  -Är strukturerad och noggrann  -Är självgående och driven Varaktighet: Vikariat tom 2013-11-01 --2014-04-30 Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2013-11-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Vänligen respektera att säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska till Klippans förskola i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska till Klippans förskola i Uddevalla

Trafiklärare
Vill du arbeta i ett positivt och målinriktat gäng? Berndtssons Trafikskola i Klippan är kvalitetscertifierade enligt FR 2000 samt är en grön trafikskola. Vi söker nu 1 st trafiklärare. Krav: Du måste vara godkänd av Transportstyrelsen som trafiklärare. Vi söker dig som är pålitlig, noggrann och stresstålig med en stor känsla för den personliga servicen och kvalitén. Goda utvecklingsmöjligheter.
Företag: BERNDTSSONS TRAFIKSKOLA I KLIPPAN AB
Ort: Klippan
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Trafiklärare jobb, Trafiklärare Klippan, Trafiklärare BERNDTSSONS TRAFIKSKOLA I KLIPPAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafiklärare

Besiktningstekniker till Besikta i Klippan
Vi söker dig som vill arbeta som besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning. Du kommer att arbeta med kontrollbesiktning vilket är huvudverksamheten hos oss. Arbetet innebär att besikta fordon och säkerställa att dessa uppfyller de högt ställda säkerhetskraven. Som besiktningstekniker arbetar du både individuellt men också i team. Den vi söker Vi söker dig som har ett brinnande fordonsintresse samt förmågan att ge våra kunder utmärkt service. Vi tror att du tycker om att meka med bilar och har en fordonsteknisk gymnasieutbildning. Du kommer att genomgå en utbildning hos oss för att bli certifierad besiktningstekniker - en utbildning som vi bekostar. På Besikta ser vi att det är viktigt att du tycker det är roligt att möta nya människor, ge ett positivt kundbemötande och att i alla situationer ge det där lilla extra. Kravprofil B-körkort (krav); A-C-D-E-körkort är meriterande Fullgjord gymnasieutbildning Som lägst betyget Godkänd i ämnena Svenska A, Engelska A och Matematik A (alternativt motsvarande) Grundläggande datakunskap Intresse för fordonsteknik Social och utåtriktad som person Brinner för att ge god service till kunder Meriterande om du har certifikat för fordonsbesiktning Om Besikta Den 1 juli 2010 avreglerades marknaden för fordonsbesiktning i Sverige och den 18 mars 2013 bildades Besikta Bilprovning i Sverige AB. Besikta driver nu 56 stationer i södra Sverige, med en omsättning på nästan 500 miljoner kronor. Våra 500 medarbetare utgör navet i vår verksamhet. Med över femtio års erfarenhet i bagaget och med samma service som tidigare är vi alltså Besikta ? Sveriges nya bilprovning. Vi kommer att anpassa och utveckla vår verksamhet kontinuerligt ? alltid med kunden i fokus. På sikt är vi inte nöjda förrän vi har gjort oss förtjänt av betyget Sveriges nöjdaste kunder. Det här är en resa som just har påbörjats och det är jättekul om du vill vara med oss på denna. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se Din ansökan Ansök via länken nedan. I denna rekrytering samarbetar vi med Monster. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev (du kan senare komma att bli ombedd att komplettera din ansökan med kopior på gymnasiebetyg). Tillträde för tjänsten är januari 2014. För mer frågor om tjänsten kontakta malin Rangstedt 08 50652488. Välkommen med din ansökan! http://annonsoversikt.monster.se/Besiktningstekniker-till-Besikta-i-Klippan-jobb-Klippan-Sk%c3%a5ne-l%c3%a4n-Sverige-126068412.aspx
Företag: MONSTER WORLDWIDE SCANDINAVIA AB
Ort: Klippan
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Besiktningstekniker till Besikta i Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besiktningstekniker till Besikta i Klippan

Extrajobba med läxhjälp, Klippan
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen och jobbar minst 120 minuter åt gången MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga Du kan ansöka till den generella läxhjälpstjänsten på vår hemsidan men den här annonsen gäller en specifik familj enligt följande Postort: Klippan Ämnen: Makedonska Antal gånger i veckan: En Längd på lektioner: 120 min Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: SWM20130930 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare. Vi söker dig som: Är engagerad och positiv Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Klippan
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Klippan

Personlig assistent med inriktning psykiatri
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. Socialförvaltningen har ca 600 medarbetare och består av tre delar: Avdelningen för Stöd och Omsorg, Avdelningen för Mottagning och Avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans. Till Avdelningen för Stöd och Omsorg söker vi nu personliga assistenter. ARBETSUPPGIFTER Vi söker personliga assistenter till Stöd och Omsorg i Klippans kommun. Som ett led i att satsa på utveckling av den assistans vi utför i egen regi söker vi motiverade och engagerade nya medarbetare med erfarenhet och kompetens inom området. Är du som person robust, strukturerad och kan sätta gränser? Ser du positivt på och har erfarenhet av förändringsarbete? Då tror vi att du är helt rätt person för detta uppdrag. Inom enheten för personlig assistans finns 37 medarbetare. Vi erbjuder kontinuerlig handledning, kompetensutveckling och regelbundna arbetsplatsträffar varje månad. I Klippans kommun värnar vi om medarbetares hälsa och erbjuder friskvård till alla medarbetare. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker tjänsten är undersköterska eller motsvarande och har vidareutbildning inom psykiatri. För tjänsten krävs att du har flerårig erfarenhet av arbete med människor. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom stödjande och motiverande arbete.
Företag: Klippans kommun, Avdelningen för Stöd och Omsorg
Ort: Klippan
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent med inriktning psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent med inriktning psykiatri

Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralerna Klippan och Ljungbyhed
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralerna har cirka 7500 respektive 3900 listade. Enheterna har med fullt uppdrag enligt Hälsovalet ansvar för listade patienter, råd och stöd till kommunen samt BVC. Det finns bred kompetens med sjuksköterskeledda mottagningar för diabetes, hjärtsvikt/hypertoni, astma/KOL, inkontinens och vaccination och det sker i nära samarbete med behandlande läkare. Det finns även rehabilitering med sjukgymnaster, arbetsterapeut och kurator. Enheterna är ackrediterade för KBT och MMS enligt rehabiliteringsgarantin. Vi månar om utveckling och en god arbetsmiljö vilket även syns i våra fina resultat från medarbetarundersökningar. ARBETSUPPGIFTER Som distriktssköterska/sjuksköterska kommer du att ansvara för rådgivning och medicinsk bedömning per telefon samt på vår mottagning. Egen mottagning kan bli aktuell där behovet för närvarande finns inom vaccination och inkontinens. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad sjuksköterska och har gärna även vidareutbildning som distriktssköterska. Du bör ha erfarenhet inom yrket från en klinik eller primärvård för att vara aktuell för tjänsten. Har du vidareutbildning inom inkontinens, vaccination eller psykiatri är detta meriterande. Dina kunskaper i svenska språket motsvarar lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Vi söker en person som kan arbeta i team med mycket empati, engagemang och drivkraft. Du har ett utpräglat servicetänkande och har alltid patienten i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Klippan
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralerna Klippan och Ljungbyhed jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralerna Klippan och Ljungbyhed

Sjuksköterska till Ungdomsmottagningen i Ängelholm/Klippan
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Inom Primärvården Skåne finns 13 ungdomsmottagningar, som är organiserade i fem områden med varsin enhetschef under en gemensam verksamhetschef. Mottagningarna är fungerande och trivsamma arbetsplatser med engagerade medarbetare. Personalen består av barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer , psykologer och läkare. Ungdomsmottagningarna arbetar med det övergripande målet att främja fysisk och psykisk hälsa, stärka ungdomar i sin identitetsutveckling samt att förebygga oönskade graviditeter och sexuellt överförbara infektioner. Verksamheten bygger på att ungdomar/unga vuxna själv söker mottagningen. Arbetet består av individuella eller par-samtal, undersökning och behandling inom områdena sexualitet, adolescensutveckling, livsstilsfrågor, och psykosocial hälsa. Härutöver bedrivs ett förebyggande och hälsoupplysande arbete i skolklasser eller andra grupper av ungdomar. Vi söker nu en sjuksköterska till vår Ungdomsmottagning i Ängelholm/Klippan. Vi vänder oss speciellt till manliga sökande då mångfalden är viktig för att kunna möta våra ungas behov. Är du utbildad sjuksköterska med intresse och en genuin vilja att arbeta förebyggande med frågor som handlar om unga mäns sexualitet och hälsa välkomnar vi din ansökan snarast! Läs mer om ungdomsmottagningen på www.umskane.se samt www.umo.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med ungdomar och i synnerhet unga mäns sexualitet och hälsa genom rådgivande samtal, preventivmedelsrådgivning, STI-diagnostik, behandling och kontaktspårning. I arbetsuppgifterna ingår även ett aktivt informations- och upplysningsarbete. Du kommer att arbeta i ett team bestående av barnmorskor, kuratorer och läkare. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Kunskap om och erfarenhet av preventivmedelsinformation, STI-prevention samt andrologi och sexologi är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. Vi söker dig som är kreativ, positiv och har lätt att skapa kontakt med andra. Du bör ha en vilja att arbeta förebyggande samt intresse av såväl enskilt patientarbete som arbete med grupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För dig som saknar några av ovanstående kvalifikationer, men känner att du är rätt person för tjänsten kan kompletterande utbildning erbjudas. Välkommen med din ansökan!
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Ängelholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Ungdomsmottagningen i Ängelholm/Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Ungdomsmottagningen i Ängelholm/Klippan

Avlösare i hemmet
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd av år haft en jämn befolkningstillväxt och hade vid senaste årsskifte 16 515 invånare. Socialförvaltningen har ca 600 medarbetare och består av tre delar: Avdelningen för Stöd och Omsorg, Avdelningen för Mottagning och Avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans. ARBETSUPPGIFTER Avlösarservice är en insats som beviljas för att avlasta närstående. Insatsen utförs i huvudsak i hemmet eller i närmiljön utomhus. Som avlösare är du med brukaren och skapar möjligheter för dennes föräldrar att få lite tid för återhämtning. Arbetstiden är som regel förlagd till helger och sena eftermiddagar då båda föräldrarna har ett arbete på dagtid. Brukaren är i detta fall en 6-årig flicka. KVALIFIKATIONER Det är en fördel om du gått barn-och fritidsprogrammet eller liknande. Vi tror att du har lätt för att kommunicera och är tydlig och förstående i ditt förhållningssätt. Vi söker dig som är engagerad och uppriktigt intresserad av uppdraget. Förmåga kring bemötandet av människor med funktionsnedsättning och personlig lämplighet är avgörande. Förståelse för autism är ett måste samt viljan till att utvecklas och lära sig mer om funktionsnedsättningen AST. Möjlighet till handledning och fortbildning finns. Tidigare erfarenhet av att jobba med autism är meriterande.
Företag: Klippans kommun, Avdelningen för Stöd och Omsorg
Ort: Klippan
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Avlösare i hemmet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avlösare i hemmet

Jurist sökes till Juristbyrån i Klippan
Juristbyrån bedriver juridisk verksamhet med huvudsaklig inriktning mot familjerätt. Juristbyrån är en franchiseverksamhet inom Swedbank koncernen och finns representerad på ca 300 orter i Sverige. Som jurist på Juristbyrån blir du anställd hos en av våra franchisetagare ute i landet. Franchisetagaren driver sitt egna företag och blir din arbetsgivare. Du som söker tjänsten som jurist ska stimuleras av kundmöten, då du kommer träffa mycket kunder i ditt arbete. Du sitter oftast tillsammans med banken eller Fastighetsbyråns mäklare. Vårt distrikt i Nordvästra Skåne expanderar och vi söker just nu en ny medarbetare till kontoret i Klippan, med tillträde under hösten. Arbetsbeskrivning Som jurist kommer du huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av testamenten, boutredningar, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar samt företagsrelaterade ärenden som kompanjonavtal m.m. Kravprofil Du som söker är affärs- och kundorienterad, stimuleras av kundmöten och vill arbeta i ett team på en tillväxtmarknad. Som person är du förtroendeingivande, prestigelös samt har känsla för kvalitet. Det är också viktigt att du är utåtriktad och drivande. • Svensk jur. kand eller motsvarande • Tidigare erfarenhet av familjejuridik • Tingstjänst är meriterande men inget krav • Erfarenhet av bolagsrätt eller skatterätt är meriterande Det är bra om du har körkort och tillgång till egen bil, men inget krav. Eftersom du kommer att ingå i ett team av jurister och även ha kollegor på Swedbanks bankkontor är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och gillar att ta initiativ. Vill du vara med och utveckla juristverksamheten på en av Sveriges mest expansiva marknader erbjuds här en spännande utmaning. Frågor? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Anne Seth, HR-ansvarig, på 08-545 451 08. Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och studieintyg omgående då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Företag: Juristbyrån
Ort: Klippan
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist sökes till Juristbyrån i Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist sökes till Juristbyrån i Klippan

Förskollärare/Barnskötare
Välkommen att söka tjänsten som Förskollärare/barnskötare på Förskolan Klippan. Klippan är en enskild förskola med kristen profil och vi finns i Lekeryd, ca 1 mil öster om Huskvarna. Vi har för närvarande 25 barn i åldrarna 1-5 år. Förskollärare/Barnskötare Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill använda din kompetens till att tillsammans med hela arbetslaget utveckla förskolans verksamhet och utifrån förskolans läroplan lägga grunden för barnens livslånga lärande. Vi tror att du är utåtriktad, glad, och tycker om att vara en tydlig ledare tillsammans med barnen. Vi förväntar oss att du är initiativrik, respektfull och har lätt för att samarbeta. Du kommer att arbeta med alla barnen i förskolan, men mest med våra yngsta, 1-3 år. Beskrivning av kvalifikationer: Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning Kontaktperson: Förskolechef, Carina Eldebo E-post: forskolechef@forskolanklippan.se Telefon: 036-80061 Förskollärare, Marlene Hall, Telefon: 036-80014
Företag: Lekeryds Missionsförsamling/Förskolan Klippan
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Barnskötare jobb, Förskollärare/Barnskötare Jönköping, Förskollärare/Barnskötare Lekeryds Missionsförsamling/Förskolan Klippan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Barnskötare


Sök lediga jobb Klippan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se