Kock, semestervikariat jobb - lediga jobb

Kock, semestervikariat jobb Kock, semestervikariat jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kock, semestervikariat. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kock, semestervikariat. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock, semestervikariat- Stockholm

 2. KOCK, SEMESTERVIKARIAT- Laholm

 3. Kock, semestervikariat- Kalmar

 4. Kock, semestervikariat- Sölvesborg

 5. Kock, Semestervikariat till Kostverksamheten- Örebro

 6. KOCK, SEMESTERVIKARIAT- Laholm

 7. Kock, semestervikariat- Västervik

 8. KOCK, SEMESTERVIKARIAT- Laholm

 9. Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad- Kristianstad

 10. Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad- Kristianstad

 11. Kock, semestervikariat- Västervik

 12. Kock, semestervikariat 2017- Laholm

 13. Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad- Kristianstad

 14. Kock, semestervikariat- Upplands-Bro

 15. Kock, semestervikariat VO Salberga- Sala

 16. Kock, semestervikariat, Anstalten Kristianstad- Kristianstad


Mer beskrivning

Kock, semestervikariat
Verksamhetsbeskrivning Stockholms äldsta restaurang från 1421 i Gamla Stan med strålande utsikt över strömmen. En genuin och härlig restaurang för en bit mat eller bara en öl. Arbetsuppgifter, utbildning, erfarenhet och arbetsplats. Erfaren och självgående kock som klarar av att arbera självständigt i ett litet kök, sökes omgående. Du lagar luncher från grunden och bakar bröd till kvällar då vår meny är mindre. Du ska ha god uppfattning om livsmedelshygien och gärna vara rökfri. På luncherna jobbar du i öppen lucka där gästerna beställer maten direkt av dig. Det är viktigt att du är social, utåtriktad och gillar att prata med folk.
Företag: Restaurang Zum Franziskaner AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat

KOCK, SEMESTERVIKARIAT
I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. KOCK, SEMESTERVIKARIAT Arbetsuppgifter Matlagning, traditionell och dietmatlagning, samt övriga förekommande arbetsuppgifter i kök. Placering vid kommunens äldreboenden och förskolor. Kvalifikationer Kock/ kokerskeutbildning eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande och ha helhetssyn för arbetsuppgifterna. Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via Laholms kommuns hemsida eller direkt på jobb.laholm.se. Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Information till annonssäljare Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK, SEMESTERVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK, SEMESTERVIKARIAT

Kock, semestervikariat
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Kriminalvården, Region Öst består av sju verksamhetsområden i Östergötland och Småland. Vi söker nu två stycken sommarvikarierande kockar till vår verksamhet i Kalmar. ARBETSUPPGIFTER Som kock kommer du att ingå i ett arbetslag med flera kockar som varje vardag tillagar ca 100 portioner till frukost, lunch och middag. Du kommer att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i ett storkök; i huvudsak matlagning, beredning och städning av kök, planering, inköp och egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. I arbetet ingår även handledning av intagna i köksarbetet. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. KVALIFIKATIONER Grundläggande krav är restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå, eller kunskaper som kan bedömas likvärdiga. Erfarenhet från arbete i storkök och att arbeta med egenkontroller är meriterande. Erfarenhet av handledning/arbetsledning är önskvärt. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten och vi söker dig som är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du har god samarbetsförmåga, är driftig, flexibel, stresstålig och har hög social kompetens. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift för att kunna handleda intagna samt kunna sköta administration, exempelvis beställning av varor och egenkontroll. Vi förutsätter att Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Körkort är ett krav.
Företag: Kriminalvården, VO Kalmar
Ort: Kalmar
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat

Kock, semestervikariat
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. Måltidsverksamheten består av 34 köksenheter och ca 90 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 5200 portioner per dag. ARBETSUPPGIFTER Arbetet gäller alla förekommande sysslor i ett tillagningskök. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt enligt hänvisning och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Kock-/kokerskeutbildning alt. restaurang- och storhushållsutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet från arbete i storkök. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat

Kock, Semestervikariat till Kostverksamheten
Ref.nr: Vv 465/2014 Örebro är Sveriges sjunde kommun och har cirka 140 000 invånare med 165 olika nationaliteter. Örebro kommun utsågs till Sveriges Kvalitetskommun 2013. Kostverksamheten tillhör Förebyggande området inom Vård och omsorg väster. Verksamheten består av 11 tillagningskök och 2 mottagningskök. Sammanlagt tillagar kostverksamheten cirka 4000 portioner/dag. Vi levererar mat till vård- och omsorgsboenden, seniorboenden, skolor och förskolor. Samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov. Arbetsbeskrivning Kostverksamheten söker ett antal vikarierande kockar till sommaren 2015. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Utföra alla i köket förekommande arbetsuppgifter - Beräkna och tillaga alla typer av mat inklusive specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt samt försäkra att maten håller fullgod kvalitet innan utskick - Utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram - Ansvara för beställning av varor enligt gällande avtal Kompetenskrav - Utbildad kock Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Aktuell erfarenhet av arbete med måltidsproduktion inom äldreomsorg - Grundläggande datorkunskaper Anställningens omfattning Semestervikariat 50-100% sommaren 2015 Ett antal platser Facklig information Kommunal: Expedition, 019-21 24 00 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2015-04-30. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Semestervikariat till Kostverksamheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Semestervikariat till Kostverksamheten

KOCK, SEMESTERVIKARIAT
I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. KOCK, SEMESTERVIKARIAT Arbetsuppgifter Matlagning, traditionell och dietmatlagning, samt övriga förekommande arbetsuppgifter i kök. Placering vid kommunens äldreboenden, skolor och förskolor. Kvalifikationer Kock/ kokerskeutbildning eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande och ha helhetssyn för arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via Laholms kommuns hemsida eller direkt på jobb.laholm.se. Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Rekryteringen kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK, SEMESTERVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK, SEMESTERVIKARIAT

Kock, semestervikariat
Västerviks kommun Västerviks kommun har attraktiva boendemiljöer och mycket livskvalitet. Här är det lika nära till skärgården som till det typiskt småländska inlandet. Kommunen har ett gott företagsklimat där besöksnäring är ett stort inslag. Kommunen har cirka 36 000 invånare varav drygt 21 000 bor i centralorten Västervik. Affärsområde kost i Västerviks kommun tillagar mat till gäster inom förskola, skola, äldreomsorg och sjukhuset i hela kommunen. I verksamheten finns 40 kök och vi är över 80 personer som arbetar i verksamheten som varje dag lagar ca 7000 portioner. Dina arbetsuppgifter Arbete som kock i äldreomsorgskök. I arbetet ingår matlagning, tillagning av specialkoster, disk och städ. Ingår helgtjänstgöring. Din kompetens Du ska vara utbildad kock och ha erfarenhet i yrket. Det krävs att du är självständig, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska ha god kunskap om specialkoster och arbete med egenkontroll.
Företag: Västerviks kommun
Ort: Västervik
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat

KOCK, SEMESTERVIKARIAT
I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. KOCK, SEMESTERVIKARIAT Kostverksamheten söker semestervikarier inför sommaren 2016. Arbetsuppgifter Matlagning, även specialkoster samt övriga förekommande arbetsuppgifter i kök Kvalifikationer Kock/kokerskeutbildning eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Kunskaper om specialkost är meriterande. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande och ha helhetssyn för arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via Laholms kommuns hemsida eller direkt på jobb.laholm.se. Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan. Rekryteringen kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskola och skola.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK, SEMESTERVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK, SEMESTERVIKARIAT

Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Anstalten Kristianstad är belägen sju km sydost om Kristianstad, har 87 platser fördelade på 67 platser för sexualbrottslingar och 20 platser för ungdomar. Anstalten leds av en kriminalvårdschef, som tillsammans med en ledningsgrupp har det operativa ansvaret. Anstalten har ca 75 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar i ett traditionellt storkök som ombesörjer mathållningen för intagna i anstalten samt häktet. I anstalten kan intagna vara behjälpliga som kökshandräckning. Samverkan med personal i andra funktioner ingår som en naturlig del i arbetet. KVALIFIKATIONER Du har storköksutbildning och erfarenhet av arbete i storkök. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på människans förmåga till utveckling. Du är ansvarstagande, har empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för yrket. Erfarenhet av att arbeta med människor med social problematik, myndighetsutövning och/eller pedagogisk erfarenhet/utbildning är meriterande. Körkort krävs. ÖVRIGT Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-101029 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Företag: Kriminalvården, VO Kristianstad Anst
Ort: Kristianstad
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad

Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Anstalten Kristianstad är belägen sju km sydost om Kristianstad, har 87 platser fördelade på 67 platser för sexualbrottslingar och 20 platser för ungdomar. Anstalten leds av en kriminalvårdschef, som tillsammans med en ledningsgrupp har det operativa ansvaret. Anstalten har ca 75 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar i ett traditionellt storkök som ombesörjer mathållningen för intagna i anstalten samt häktet. I anstalten kan intagna vara behjälpliga som kökshandräckning. Samverkan med personal i andra funktioner ingår som en naturlig del i arbetet. KVALIFIKATIONER Du har storköksutbildning och erfarenhet av arbete i storkök. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på människans förmåga till utveckling. Du är ansvarstagande, har empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för yrket. Erfarenhet av att arbeta med människor med social problematik, myndighetsutövning och/eller pedagogisk erfarenhet/utbildning är meriterande. Körkort krävs. ÖVRIGT Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-101029 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Företag: Kriminalvården, VO Kristianstad Anst
Ort: Kristianstad
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad

Kock, semestervikariat
Västerviks kommun Västerviks kommun har attraktiva boendemiljöer och mycket livskvalitet. Här är det lika nära till skärgården som till det typiskt småländska inlandet. Kommunen har ett gott företagsklimat där besöksnäring är ett stort inslag. Kommunen har cirka 36 000 invånare varav drygt 21 000 bor i centralorten Västervik. Affärsområde kost i Västerviks kommun tillagar mat till gäster inom förskola, skola, äldreomsorg och sjukhuset i hela kommunen. I verksamheten finns 40 kök och vi är över 80 personer som arbetar i verksamheten som varje dag lagar ca 7000 portioner. Dina arbetsuppgifter Arbete som kock i Västerviks kommuns kök. I arbetet ingår matlagning, tillagning av specialkoster, disk och städ. Helgtjänstgöring kan ingå. Din kompetens Du ska vara utbildad kock och ha erfarenhet i yrket. Det krävs att du är självständig, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska ha god kunskap om specialkoster och arbete med egenkontroll. Datavana är fördelaktigt. Information Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Västerviks kommun
Ort: Västervik
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat

Kock, semestervikariat 2017
Kostverksamheten söker semestervikarier inför sommaren 2017. I arbetsuppgifterna ingår matlagning, traditionell- o specialkostmatlagning samt övriga förekommande arbetsuppgifter i kök. Beställningar kan förekomma. Placering vid kommunens äldreboende, skolor och förskolor. Kock/kokerskeutbildning eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Kunskaper om specialkost är ett krav. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande, vara flexibel samt ska kunna arbeta både i grupp och självständigt . Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat 2017 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat 2017

Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Anstalten Kristianstad är belägen sju km sydost om Kristianstad, har 87 platser fördelade på 67 platser för sexualbrottslingar och 20 platser för ungdomar. Anstalten leds av en kriminalvårdschef, som tillsammans med en ledningsgrupp har det operativa ansvaret. Anstalten har ca 75 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar i ett traditionellt storkök som ombesörjer mathållningen för intagna i anstalten samt häktet. I anstalten kan intagna vara behjälpliga som kökshandräckning. Samverkan med personal i andra funktioner ingår som en naturlig del i arbetet. KVALIFIKATIONER Du har storköksutbildning och erfarenhet av arbete i storkök. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på människans förmåga till utveckling. Du är ansvarstagande, har empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för yrket. Erfarenhet av att arbeta med människor med social problematik, myndighetsutövning och/eller pedagogisk erfarenhet/utbildning är meriterande. Körkort krävs. ÖVRIGT Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-101029 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Företag: Kriminalvården, VO Kristianstad Anst
Ort: Kristianstad
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Semestervikariat, Anstalten Kristianstad

Kock, semestervikariat
Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Utbildad Kock eller under utbildning för semester och timvikarie till Norrgårdens & Allégårdens äldreboende i Upplands-Bro kommun Köket, beläget på Norrgården, söker nu vikarier för timanställning, samt för semestervikariat under sommarmånaderna. All mat lagas på plats i vårt kök på Norrgården och för att trivas hos oss är det viktig att du har ett stort intresse av att laga mat av hög kvalitet. Du har en vilja att skapa matglädje och tänker därför även på kommunikationen med verksamheterna. Vi vill att du är positiv, stresstålig, initiativtagande, serviceinriktad, har förmågan att samarbeta och är en god kommunikatör. Vi söker dig som är Kock/ eller är under utbildning med erfarenhet av storkök. Rollen förutsätter även att du har kunskaper om/erfarenhet av att arbeta med specialkosten. Vi ser helst att du är väl insatt i de regelverk som berör kök. Kvalifikationer: Utbildad kock/eller under utbildning. Erfarenhet av storkök. Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) är nödvändigt. Meriterande: Kunskaper inom specialkost. Anställningsform: Timanställning med tillträde efter överenskommelse. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Veyan Sharif 08-581 696 52 Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tel: 08-581 690 00  Välkommen med din ansökan snarast dock senast 170604. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat

Kock, semestervikariat VO Salberga
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Våra kockar på Salberga lagar mat till i första hand häkten, men också till anstalten. Vi lagar mat både till de intagna och till vår personalrestaurang. Vi använder oss av cock and chill metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Vi beskriver gärna vår mat som storköksmat med restaurangtouch. Arbetet som kock vid anstaltens kök består av sedvanliga uppgifter i ett storkök, det vill säga beredning, matlagning samt städning av kök. Arbetet avser ett semestervikariat, maj-augusti. KVALIFIKATIONER Du har fullständigt avgångsbetyg från gymnasieskolans program med inriktning mot restaurang och storhushåll eller annan utbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbete i storkök är meriterande. Du bör vara flexibel, stresstålig och bra på att samarbeta och vi förutsätter att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar och har en human människosyn. ÖVRIGT Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vid anställning på en anstalt i säkerhetsklass 1 krävs svenskt medborgarskap. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-693 693 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Företag: Kriminalvården, Salberga
Ort: Sala
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat VO Salberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat VO Salberga

Kock, semestervikariat, Anstalten Kristianstad
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Anstalten Kristianstad är belägen sju km sydost om Kristianstad, har 91 platser fördelade på 67 platser för sexualbrottslingar och 24 platser för ungdomar. Anstalten leds av en kriminalvårdschef, som tillsammans med en ledningsgrupp har det operativa ansvaret. Anstalten har ca 80 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar i ett traditionellt storkök som ombesörjer mathållningen för intagna i anstalten samt häktet. I anstalten kan intagna vara behjälpliga som kökshandräckning. Samverkan med personal i andra funktioner ingår som en naturlig del i arbetet. KVALIFIKATIONER Du har storköksutbildning och erfarenhet av arbete i storkök. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på människans förmåga till utveckling. Du är ansvarstagande, har empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för yrket. Erfarenhet av att arbeta med människor med social problematik, myndighetsutövning och/eller pedagogisk erfarenhet/utbildning är meriterande. ÖVRIGT Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Företag: Kriminalvården, Anstalten Kristianstad
Ort: Kristianstad
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat, Anstalten Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat, Anstalten Kristianstad


Sök lediga jobb Kock, semestervikariat

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se