Kock Södertälje jobb - lediga jobb

Kock Södertälje jobb Kock Södertälje jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kock Södertälje. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kock Södertälje. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare Kock Södertälje-Jönköping- Ospecificerad arbetsort

  2. Kock Södertälje sjukhus- Södertälje


Mer beskrivning

Säljare Kock Södertälje-Jönköping
Vill du vara en del av Unilever Food Solutions glada säljteam till restaurang och storkök? Unilever Food Solutions marknadsför och säljer en rad välkända produkter och varumärken så som Knorr, Milda, Hellmann?s, Lipton, Slotts, m.fl. till den svenska restaurang- och storköksmarknaden. Våra huvudsakliga kunder är restauranger, hotell, café och personalmatsalar. Vi värnar om kvalitet och arbetar ständigt för att hitta lösningar som hjälper våra kunder i deras vardag. Arbetsbeskrivning Vi söker en säljare till distrikt Södertälje-Jönköping som ansvarsområde. Du kommer bearbeta såväl befintliga kunder som nya. Din vardag består i att, med Unilevers produktportfölj, skapa värde och lösningar tillsammans med våra kunder i restaurangbranschen. Du kommer även att skapa relationer och jobba nära våra samarbetspartners (grossister) inom ditt geografiska distrikt. Tjänsten utgår från hemmet och resor inom distriktet ingår i tjänsten. Du rapporterar till säljledare för det kommersiella säljteamet. Din bakgrund Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av storkök/restaurang branschen alternativt att du har en mycket god förståelse för denna bransch. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från jobb inom försäljning samt att du trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare har du goda kunskaper i MS Office-paketet och hanterar svenska och engelska väl, i både tal och skrift. B-körkort erfodras. Som person är du driven och strävar alltid efter att göra det lilla extra. Du är affärsorienterad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du är flexibel och är inte rädd för förändringar. För att lyckas i denna tjänst måste du vara självgående och trivas med att arbeta självständigt men samtidigt vara relationsskapande och ha en god samarbetsförmåga. Kontakt Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Henrik Lundmark, Säljledare, via växeln på 08-619 95 00. För frågor gällande din ansökan, vänligen kontakta UL HR Services på mail es.servicesse@unileverhrservices.com eller på telefon 020- 170 15 61. Ansökan Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.unilever.se/careers, senast den 2014-11-07. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Företag: UNILEVER SVERIGE AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Kock Södertälje-Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Kock Södertälje-Jönköping

Kock Södertälje sjukhus
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.  Till vår verksamhet på Södertälje sjukhus söker vi nu en kock som vill laga mat till våra gäster i restaurang Kringelgumman. Vi serverar ca 100-130 portioner per dag Vi söker dig som har fokus på laganda och en"ja-vi-kan" attityd parat med en stor glädje till kockyrket. Du är kreativ och moden i din matlagning men du vurmar lite extra för husmanskosten. kostnadsmedvetenheten sitter i ryggmärgen. Självklart behöver du självständigt kunna planera ditt arbete samt ibland arbeta under tidspress. Våra ledord är serviceanda, laganda och utveckling därför är egenskaper och beteenden som stöttar det viktiga för oss. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering och inköp • Som kock är det ditt ansvar att alla gäster får mat i tid • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontroll • Egenkontroll Kvalifikationer/krav: • Du är kunnig och erfaren kock • Vi vill att du har gymnasieutbildningen inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning • Goda kunskap i svenska i tal och skrift • Erfarenhet av självständigt arbete • Erfarenhet av inköpsplanering och beställning • Datakunskaper (officepaketet) • Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper Personliga egenskaper: • Vi söker dig med ett brinnande matintresse • Stor kreativitet och engagemang • Ekonomiskt tänkande • Flexibel • Samarbetsförmåga Anställningsform och arbetstider: Provanställning 6 månader, heltid, måndag- fredag Har du frågor kontakta  lour.gergin@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast den 2015-12-11 Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Södertälje sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Södertälje sjukhus


Sök lediga jobb Kock Södertälje

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se