Kock pool jobb - lediga jobb

Kock pool jobb Kock pool jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kock pool. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kock pool. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock pool- Ängelholm

 2. Kock Pool- Nybro

 3. Kock Pool vikariat- Ljungby

 4. Kock pooltjänst 80%- Lekeberg

 5. Kock pooltjänst till måltidsservice Luleå- Luleå

 6. Ystads kommun söker Kock pooltjänst- Ystad

 7. Kock pooltjänst till måltidsservice Luleå- Luleå

 8. Kock Pooltjänst- Nybro

 9. Kock pool, bemanningsenheten- Åre

 10. Kock pooltjänst- Gnesta

 11. Matglad Kock Pooltjänst- Avesta

 12. Kock pooltjänst till Måltidsservice- Luleå

 13. Kock Pooltjänst- Nybro

 14. Kock pool- Jönköping

 15. Kock pooltjänst- Gävle

 16. Kock pooltjänst vikariat- Nybro

 17. Kock pooltjänst till kost och städ 75 %- Nässjö

 18. Kock pooltjänst till kost och städ 75 %- Nässjö

 19. Kock pooltjänst- Vänersborg

 20. Förstekock, kock och kock pool- Jönköping

 21. Kock pooltjänst 100%, ref.nr 207e/2018- Valdemarsvik

 22. Kock pool till Måltidsenheten- Bengtsfors

 23. Kock Pooltjänst- Nybro

 24. Kock pool till Måltidsenheten- Bengtsfors

 25. Kock pooltjänst- Gävle


Mer beskrivning

Kock pool
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se Måltidsservice i Ängelholm har som mål att bli den bästa måltidskommunen genom att skapa matglädje för gäster och medarbetare. Inriktningen är att laga mat från grunden med bra råvaror. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en kock som kan tänka sig ett mycket varierande arbete. Du ingår i poolen och kan rycka in där det behövs i något av våra 41 kök. Ena dagen kan du laga mat på en skola nästa dag kan du arbeta i ett mottagningskök på en förskola. Allt i kök förekommande uppgifter, även visst arbete inom lokalvården kan förekomma. KVALIFIKATIONER Utbildning inom kök/restaurang. Flexibel, snabb och serviceinriktad. Erfarenhet av arbete i restaurang/storkök Körkort och tillgång till bil krävs för denna tjänst. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Tekniska kontoret, Ängelholms kommun
Ort: Ängelholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pool jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pool

Kock Pool
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en ny medarbetare till Nybro kommuns storkök. Den person vi söker kommer att arbeta i poolen vilket innebär att man arbetar i alla kommunens kök. Man har sin arbetsplats där det för dagen saknas medarbetare. Matlagning, diskning samt underhåll av köket ingår, liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker ska ha utbildning inom restaurang och storhushåll eller minst 3 års erfarenhet från arbete i storkök. Att kunna skapa en hög kvalité på maten ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost inom skola och äldreomsorg. Du är driftig och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med ledning, personal och gäster inom kommunen. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och tycker att det är stimulerande att utgå från olika arbetsplatser. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet kräver att du har tillgång bil och B-körkort. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Företag: Nybro kommun, Måltidsservice
Ort: Nybro
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Pool jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Pool

Kock Pool vikariat
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Tjänsterna kommer att ingå i kostavdelningen och fungera som en intern resurs. Kostavdelningen består av 28 kök, varav 19 st har egen tillagning. Som poolkock kommer du att ha din grundanställning i ett av tillagningsköken med funktion att ersätta personal på övriga kök då behov uppstår. Ersättningsbehovet finns både i förskola, skola och äldreomsorg. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av matlagning, servering, diskning mm. KVALIFIKATIONER Köksutbildning i form av gymnasieskolans 3-åriga hotell och restaurang eller annan utbildning eller erfarenhet som kan räknas likvärdig. I tjänsten ställs det höga förväntningar på flexibilitet, initiativförmåga och att du har lätt att fatta egna beslut. Vi ser att du har goda kunskaper i tillagning av specialkoster samt livsmedelshygien och egenkontroll. Du behöver ha grundläggande datakunskaper då beställningar och uppföljningar sker via datorn. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort B samt tillgång till egen bil är ett krav. Ansökan ställer krav på utdrag ur belastningsregistret vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg (SFS 2000:873) ÖVRIGT Du söker tjänsten via Offentliga Jobb. Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju. Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Företag: Ljungby kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Pool vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Pool vikariat

Kock pooltjänst 80%
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden. Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan? Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se ARBETSUPPGIFTER Måltidsenheten ligger organisatoriskt inom kommunstyrelseförvaltningen. Det finns två produktionskök inom Måltidsenheten; Centralköket på Lekebergsskolan och Hidinge skolrestaurang. Där lagas all mat som distribueras ut i kommunens skolor, barnomsorg och äldreomsorg. Varje vardag produceras ca 1 500 måltider. Måltidsenheten ansvarar för att alla deras kunder erbjuds en bra och variationsrik kost och i så lång utsträckning som möjligt lagas all mat från grunden. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i stort samarbete över gränserna, till exempel mellan kök och pedagogisk verksamhet. Köket skall ingå i skolan och vården som en integrerad del. Vi söker nu en pooltjänst som kock men som även kan arbeta som måltidsbiträde. Tjänsten utgår från Centralköket och ska vid behov kunna vikariera i några av de övriga tre köken inom Måltidsenheten; Hidinge skolrestaurang, Mullhyttans Skolrestaurang och Tulpanens skolrestaurang Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom matproduktion, även inom specialkost, och uppgifter som måltidsbiträde så som salladsberedning, varuleveranser, diskhantering och servering i våra skolmatsalar. KVALIFIKATIONER Vi förväntar oss av dig att du har en passion för mat och människor. Du gillar att ha ett varierat och fysiskt arbete och du är öppen för nya utmaningar och idéer och du tycker att det är viktigt med klimatsmart och hållbar mat. Du är noggrann, flexibel och lösningsinriktad. Ditt bemötande mot såväl kollegor som gäster är trevligt och du förstår att gästen står i fokus. Du har en insikt i att kommunikation är viktigt för att sprida kunskap och matglädje. Vi ser gärna att du kan kommunicera väl på svenska, då det är av yttersta vikt att rätt gäst får rätt kost när det gäller olika specialkost. Du ska ha dokumenterad utbildning som kock inom restaurang eller storhushåll. Du ska även ha erfarenhet av att arbeta inom offentlig måltid eller inom den privata restaurangbranschen. Du ska även kunna hantera att arbeta med hjälp av dator då våra recept utgår från Mashie kostprogram. I köket arbetar mestadels kvinnor varför vi gärna ser manliga sökande för att få en jämställd fördelning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten erfordrar B-körkort och tillgång till egen bil. Milersättning utgår. ÖVRIGT Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan. Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.
Företag: Lekebergs kommun, Teknik- och serviceavdelningen
Ort: Lekeberg
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst 80%

Kock pooltjänst till måltidsservice Luleå
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Luleå kommun har en måltidsstrategi – ett kostpolitiskt program som barn och utbildningsnämnden har beslutat att vi ska arbeta efter. Skolmåltider verkar för att: •Maten som serveras ska vara god, säker och näringsriktig. •Sprida matglädje - måltiderna ska vara trivsamma och ge barnen en positiv upplevelse. •Landets egen matkultur ska bevaras, men även lära känna andra länders matkulturer. •Måltiden är skapad och distribuerad med hänsyn till vår miljö utifrån S.M.A.R.T. •Tillsammans ger det hållbar utveckling, goda matvanor och leder till bra hälsa. ARBETSUPPGIFTER Måltidsservice rekryterar nu tre kockar med pooltjänst . Tjänsten innebär att du arbetar inom det kök där behov finns i team eller ibland även i ensamkök. Du medverkar i alla förekommande arbetsuppgifter i Storhushåll/restaurang. Vi tillämpar arbetsrotation. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och vill vara med att utveckla skolmåltiden i Luleå kommun till en nationell förebild. Du är flexibel och kan förflytta dig inom måltidsservice olika skolrestauranger. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker men har även öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand. Du har goda egenskaper såsom samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person, dock krävs att du har gått hotell-och restaurangprogrammet och/eller har motsvarande dokumenterade yrkeserfarenheter. Gärna datavana. B-körkort samt tillgång till egen bil. ÖVRIGT Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Företag: Luleå kommun, Buf Serviceenhet
Ort: Luleå
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst till måltidsservice Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst till måltidsservice Luleå

Ystads kommun söker Kock pooltjänst
Ystad är känd för den medeltida kärnan och närheten till havet kostverksamheten bedrivs i kommunal regi och har under många år utvecklats i takt med restaurangbranschen Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla framtidens måltider genom arbeta i vår pool som kock men även rycka in som måltidsbiträde på olika enheter vid ordinarie personals frånvaro. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas och medverka till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen vi arbetar aktivt med arbetsmiljön, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som arbetat under ett antal år som kock du är en kreatör , kunnig i all sorts matlagning, vi ställer höga krav på måltidernas smak, du ska kunna uppvisa mycket goda kunskaper i specialkost. Kostenheten har lokala avtal med goda råvaror Du har gott ordningssinne hög flexibilitet, god förmåga att planera arbetet i köket du kommer arbeta både ensam och arbetslag Ansvara för digitala inköp, fakturering och egenkontrollarbetet KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller likvärdigt dokumenterad erfarenhet. Mycket god datavana och kunna utrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. Vi ställer krav på körkort och bil. Du arbetar med flexibelt schema. ÖVRIGT All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Företag: Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Ystad
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ystads kommun söker Kock pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ystads kommun söker Kock pooltjänst

Kock pooltjänst till måltidsservice Luleå
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Luleå kommun har en måltidsstrategi – ett kostpolitiskt program som barn och utbildningsnämnden har beslutat att vi ska arbeta efter. Skolmåltider verkar för att: •Maten som serveras ska vara god, säker och näringsriktig. •Sprida matglädje - måltiderna ska vara trivsamma och ge barnen en positiv upplevelse. •Landets egen matkultur ska bevaras, men även lära känna andra länders matkulturer. •Måltiden är skapad och distribuerad med hänsyn till vår miljö utifrån S.M.A.R.T. •Tillsammans ger det hållbar utveckling, goda matvanor och leder till bra hälsa. ARBETSUPPGIFTER Måltidsservice rekryterar nu två kockar med pooltjänst . Tjänsten innebär att du arbetar inom det kök där behov finns i team eller ibland även i ensamkök. Du medverkar i alla förekommande arbetsuppgifter i Storhushåll/restaurang. Vi tillämpar arbetsrotation. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och vill vara med att utveckla skolmåltiden i Luleå kommun till en nationell förebild. Du är flexibel och kan förflytta dig inom måltidsservice olika skolrestauranger. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker men har även öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand. Du har goda egenskaper såsom samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person, dock krävs att du har gått hotell-och restaurangprogrammet och/eller har motsvarande dokumenterade yrkeserfarenheter. Gärna datavana. B-körkort samt tillgång till egen bil. ÖVRIGT Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Företag: Luleå kommun, Buf Serviceenhet
Ort: Luleå
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst till måltidsservice Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst till måltidsservice Luleå

Kock Pooltjänst
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. Samhällsbyggnad ger förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Nybro kommun ska kunna leva ett gott liv. Vi skapar planer för framtidens Nybro, tar hand om kommunens mark och byggnader, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar och bygger stadens trafikmiljö, tar hand om parker och grönområden, driver fritids- och idrottsanläggningar, ser till så att vi har en god bostadsmiljö, städar lokaler och lagar mat och mycket, mycket mer. Vi ger också människor och företag råd och stöd för att kunna göra rätt och därför bedriver vi tillsyn i till exempel miljö-, livsmedels-, bygg- och trafikfrågor. Vi är ett team med blandade åldrar och olika erfarenheter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en kock till Pooltjänst inom Måltidsservice. Den person vi söker kommer att arbeta i poolen vilket innebär att man arbetar i alla kommunens kök. Man har sin arbetsplats där det för dagen saknas medarbetare. Matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. Tjänstgöringen är måndag till fredag, inga röda dagar. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker ska ha utbildning inom restaurang och storhushåll eller minst 3 års erfarenhet från arbete i storkök. Att kunna skapa en hög kvalité på maten ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost inom skola och äldreomsorg. Du är driftig och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med ledning, personal och gäster inom kommunen. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och tycker att det är stimulerande att utgå från olika arbetsplatser. Arbetet kräver att du har körkort och tillgång bil. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Företag: Nybro kommun, Måltidsservice
Ort: Nybro
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Pooltjänst

Kock pool, bemanningsenheten
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där extra. Delar du vår passion? Bemanningsenheten söker Kock till Åre kommuns vikariepool. Måltidsenheten i Åre kommun lagar och serverar mat på förskolor, skolor och särskilda boenden inom hemvården. Inom kommunen finns både tillagningskök och mottagningskök. Måltidsenheten har även uppdrag inom lokalvård på en del förskolor. Alla visstidsanställningar inom Åre kommuns Måltidsenhet sköts av Bemanningsenheten som även ger service åt Hemvården och Förskolor. Vi söker nu kock för visstidsanställning inom Bemanningsenheten. Som medarbetare i vår vikariepool har du fast månadslön och schema som anger vilka dagar du kommer att arbeta. De exakta tiderna och vilken arbetsplats du ska arbeta på kommer att variera och bestäms ofta med kort framförhållning. Vi söker därför dig som är flexibel, lyhörd, har lätt för att knyta kontakter och samarbeta med många olika kollegor. Förväntningar på dig I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Du har en positiv grundsyn, är ansvarskännande och kan utföra arbete både självständigt och i team. Du trivs med ett flexibelt arbete och är duktig på att knyta kontakter och samarbeta med många olika kollegor och kunder. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad kock och helst har tidigare erfarenhet inom yrket. Anställningen är 75%, tillträde enligt överenskommelse, anställning visstid, individuell lön, krav på körkort och egen bil. Då Måltidsenheten är verksam på arbetsplatser där det finns barn måste du uppvisa giltigt utdrag ur belastningsregistret, kan beställs hos polisen.se För mer information kontakta: Bemanningsenheten, 0647-163 85, bemanningsenheten@are.se Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php Referens: KOCK pool Sista ansökningsdag: 2017-08-31 Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden, så vänta inte med att söka. Välkommen till Bemanningsenheten och förskolorna i Åre kommun! Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter. Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Företag: Åre kommun
Ort: Åre
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pool, bemanningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pool, bemanningsenheten

Kock pooltjänst
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss! ARBETSUPPGIFTER Kostenheten lagar, levererar och serverar måltider inom förskola, skola, vuxen- och äldreomsorg. Kostenheten har som mål att göra måltiden till en positiv upplevelse för matgästen. Vår verksamhet är fördelad på tillagningskök och mottagningskök utspridda över hela kommunen. Arbetstiden är förlagd måndag- fredag inom skolans verksamheter och inom äldreomsorgen förekommer även helgtjänstgöring. Som medarbetare hos oss kommer du att ha ett varierande arbete. Du är placerad i ett kök men får vara beredd på att kunna arbeta i olika kök inom kostenheten vid behov. Du har god serviceförmåga och tycker stundtals om att arbeta under högt tempo. Som medarbetare hos oss bör du ha kundfokus, gott bemötande och ha lätt för att samarbeta i liten och stor grupp men även kunna arbeta ensam. För att arbeta hos oss ska du dela Gnesta kommuns gemensamma värdegrund där delaktighet, respekt och ansvar är ledorden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och tillsammans med oss vill vara med och utveckla måltiden för våra matgäster. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav. Kockutbildning är meriterande. B-körkort är meriterande. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Datorvana är meriterande. Innan anställningens påbörjan ska du ha uppvisat ett utdrag ur belastningsregister. ÖVRIGT Tillträde: 2017-09-01 Tidsbegränsat t.om.: 2018-02-28 Arbetstid: Dagtid måndag till fredag inom förskola och skola. Tjänstgöring enligt schema inom vuxen- och äldreomsorgen. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gnesta kommun ny
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst

Matglad Kock Pooltjänst
Något fantastiskt händer i Avesta! Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med? ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla vår verksamhet. I Avesta satsar vi mycket på maten och lagar den med råvaror från grunden. Du trivs med att laga god mat och är bekväm med att smaka av alla komponenter. Servera välbalanserad och hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet. Vi ser att du är en person som har ett stort engagemang för människor och kostvanor och har en stor portion matglädje. Kunskap och erfarenhet av specialkost är meriterande. Tjänsten är en Pooltjänst vilket innebär att du får laga mat både till förskolebarn, skolbarn och äldre. KVALIFIKATIONER Den vi söker ska vara engagerad, positiv, ansvarsfull, strukturerad och älska att laga mat. En utbildad kock med yrkeserfarenhet. Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har även ordningssinne och fokus på kostnadskontroll. I ditt arbete ska du hantera olika allergier, recept och livsmedel med innehållsförteckningar därför krävs goda kunskaper i svenska. Vi vill att du har ett genuint intresse och kunskap om mat och älskar att laga mat från grunden. Din kunskap gör skillnad. Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver en god fysik. Erfarenhet från storhushåll, restaurang eller praktisk erfarenhet från likvärdig verksamhet ses som en merit. Även dokumenterad HACCP-utbildning är meriterande. B-körkort och tillgång till bil. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Avesta kommun, Skolkontoret
Ort: Avesta
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Matglad Kock Pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matglad Kock Pooltjänst

Kock pooltjänst till Måltidsservice
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun har en måltidsstrategi – ett kostpolitiskt program som barn och utbildningsnämnden har beslutat att vi ska arbeta efter. Måltidsservice vision är att: •Maten som serveras ska vara god, säker och näringsriktig. •Sprida matglädje - måltiderna ska vara trivsamma och ge barnen en positiv upplevelse. •Landets egen matkultur ska bevaras, men även lära känna andra länders matkulturer. •Måltiden är skapad och distribuerad med hänsyn till vår miljö utifrån S.M.A.R.T. •Tillsammans ger det hållbar utveckling, goda matvanor och leder till bra hälsa. ARBETSUPPGIFTER Måltidsservice rekryterar nu en kock med pooltjänst. Tjänsten innebär att du arbetar inom det kök där behov finns i team eller ibland även i ensamkök i Luleå kommuns förskolor och skolor. Du medverkar i alla förekommande arbetsuppgifter i Storhushåll/restaurang. Vi tillämpar arbetsrotation. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och vill vara med att utveckla måltiden i Luleå kommun till en nationell förebild. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker men har även öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand. Vi ser att Du har goda egenskaper såsom samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som är van att organisera sitt och andras arbete och som är van att ha många bollar i luften, dock krävs att du har gått hotell- och restaurangprogrammet eller kockutbildning eller gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Arbetet innehåller viss administration via dator, exempelvis att redovisa körsträcka, ta till sig nödvändig information i gemensamt lagringsställe, läsa/skicka mejl samt lättare arbeten i Word och Excel. Körkort B och tillgång till bil är ett krav. ÖVRIGT Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret. Tips! Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb
Företag: Luleå kommun, Buf Serviceenhet
Ort: Luleå
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst till Måltidsservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst till Måltidsservice

Kock Pooltjänst
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. Samhällsbyggnad ger förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Nybro kommun ska kunna leva ett gott liv. Vi skapar planer för framtidens Nybro, tar hand om kommunens mark och byggnader, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar och bygger stadens trafikmiljö, tar hand om parker och grönområden, driver fritids- och idrottsanläggningar, ser till så att vi har en god bostadsmiljö, städar lokaler och lagar mat och mycket, mycket mer. Vi ger också människor och företag råd och stöd för att kunna göra rätt och därför bedriver vi tillsyn i till exempel miljö-, livsmedels-, bygg- och trafikfrågor. Vi är ett team med blandade åldrar och olika erfarenheter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en kock till Pooltjänst inom Måltidsservice. Den person vi söker kommer att arbeta i poolen vilket innebär att man arbetar i alla kommunens kök. Man har sin arbetsplats där det för dagen saknas medarbetare. Matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. Tjänstgöringen är måndag till fredag, inga röda dagar. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker ska ha utbildning inom restaurang och storhushåll eller minst 3 års erfarenhet från arbete i storkök. Att kunna skapa en hög kvalité på maten ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost inom skola och äldreomsorg. Du är driftig och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med ledning, personal och gäster inom kommunen. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och tycker att det är stimulerande att utgå från olika arbetsplatser. Arbetet kräver att du har körkort och tillgång till bil. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Företag: Nybro kommun, Måltidsservice
Ort: Nybro
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Pooltjänst

Kock pool
Barnarps so (basplacering) Arbetsplatsbeskrivning Vi söker en kock till Barnarpsskolan. Vi lagar ca: 400 portioner/dag och serverar även frukost samt mellanmål. I nuläget består vårt arbetsteam av 1 föreståndare/kock, 1 kock och 2 biträde. Arbetsuppgifter På Barnarpsskolan består serveringen av frukost, lunch och mellanmål. Arbetsuppgifterna kommer bli allt som ingår i ett köksarbete vilket innebär matlagning, servering, diskning, städning, hjälpa till med beställningar samt andra förekommande uppgifter som dyker upp i ett kök. Vi lagar maten från grunden med råvaror av hög kvalitet och sätter stor vikt vid näringsriktiga, smakrika och goda maträtter. Ett brinnande intresse för detta är därmed en självklarhet. Du ska ha kunskap om avvikande kost samt allergener. Då kommunikation är en stor och viktig del på vår arbetsplats är det viktigt att du behärskar det svenska språket. I övrigt ser vi att du är en glad, ansvarsfull, flexibel, kreativ, arbetsvillig, kompetent och positiv medarbetare som sprider matglädje. Kompetenskrav Du har kockutbildning med inriktning storkök. Du har dokumenterad vana från storkök samt dokumenterad kockkompetens med inriktning storkök. Du ska vara väl insatt i livsmedelslagstiftningen och ha god kompetens inom specialkoster. Datorvana krävs då vi jobbar med näringsvärdeberäkning, beställning, fakturering och ekonomisk redovisning via kostdataprogrammet Matilda från FOOD it. Övrigt Bifoga intyg som är relevanta samt betygsdokument. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta kan vara lång. Upplysningar Elvy Nyander, Föreståndare Barnapsskolans Kök, 036-103904 Eva Engström, Rektor Barnarpsskolan , 036-103908 Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pool jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pool

Kock pooltjänst
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Utbildning Gävle söker nu en kock till pooltjänst. Vi har idag c:a 30 förskolor med egen matlagning. Vår ambition är att kunna erbjuda vällagad mat, gärna baserad på lokalproducerade, ekologiska råvaror. ARBETSUPPGIFTER Som anställd med pooltjänst kommer du att ersätta ordinarie kock vid frånvaro. De dagar som det inte finns några uppdrag som kock/kokerska kan det bli aktuellt med uppdrag som innefattar städning. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig Du ska ha tidigare erfarenhet av matlagning i storhushåll. Har du jobbat med egen matlagning inom förskola/skola är det en merit. Inom verksamheten förekommer olika allergier och specialkost av olika slag, varför du behöver ha tidigare erfarenhet/kännedom om specialkost ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Utbildning Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst

Kock pooltjänst vikariat
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. Samhällsbyggnad ger förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Nybro kommun ska kunna leva ett gott liv. Vi skapar planer för framtidens Nybro, tar hand om kommunens mark och byggnader, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar och bygger stadens trafikmiljö, tar hand om parker och grönområden, driver fritids- och idrottsanläggningar, ser till så att vi har en god bostadsmiljö, städar lokaler och lagar mat och mycket, mycket mer. Vi ger också människor och företag råd och stöd för att kunna göra rätt och därför bedriver vi tillsyn i till exempel miljö-, livsmedels-, bygg- och trafikfrågor. Vi är ett team med blandade åldrar och olika erfarenheter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vikarierande kock Pooltjänst till Måltidsservice. Den person vi söker kommer att arbeta i poolen vilket innebär att man arbetar i alla kommunens kök. Man har sin arbetsplats där det för dagen saknas medarbetare. Matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. Tjänstgöringen är måndag till fredag, inga röda dagar KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker ska ha utbildning inom restaurang och storhushåll eller minst 3 års erfarenhet från arbete i storkök. Att kunna skapa en hög kvalité på maten ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost inom skola och äldreomsorg. Du är driftig och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med ledning, personal och gäster inom kommunen. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och tycker att det är stimulerande att utgå från olika arbetsplatser. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Körkort krävs ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Företag: Nybro kommun, Måltidsservice
Ort: Nybro
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst vikariat

Kock pooltjänst till kost och städ 75 %
Kost och städavdelningen är en del av Nässjö kommuns tekniska serviceförvaltning och ansvarar för kost- och städleveranser till våra kommunala verksamheter skola och omsorg. Avdelningen har en hög ambitionsnivå vad avser service och att leverera måltider och städning av god kvalitet. Avdelningen är indelad i 9 områden med 8 tillagningskök. Måltiderna till omsorgen levereras som kompletta måltider till äldreenheter, pensionärer i eget boende samt till restaurangerna. Måltiderna till förskola/skola levereras som varm huvudkomponent från tillagningsköket till mottagningsköken som kompletterar med övriga delar av måltiden. ARBETSUPPGIFTER Som poolanställd bokas du in där vakanser uppstår. Man arbetar över hela kommunen därför är körkort och tillgång till bil ett krav. Arbetet som kock innebär sedvanliga sysslor i kök så som matlagning, egenkontroll, disk och städ. Köken serverar näringsriktiga och vällagade måltider av god kvalité och som i möjligaste mån lagas från grunden. Allt enligt gällande måltidspolicy. I våra mottagningskök kommer varm huvudkomponent från ett centralt kök, medan sallader och pasta/potatis/ris ordnas på plats. Servering och uppläggning ingår beroende vilket slags mottagningskök det är. Disk och städ. Som pool kan man även bli bokad på rena städpass och det är dagligt städ i våra kommunala byggnader. Förskolor, skolor och andra lokaler städas. Flexibilitet och samarbetsförmågan värderas högt och även förmågan att vara lyhörd, lösningsfokuserad och smidig är viktig. Det krävs att du är serviceinriktad och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra. Då man ibland arbetar ensam krävs goda kunskaper i svenskt tal och skrift. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas KVALIFIKATIONER Kock/kokerska. Körkort och bil krävs. Meriterande med städvana. Erfarenhet krävs. Minst ett års arbete som kock/kokerska Intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstiden är slut. Minst ett års arbete som kock/kokerska ÖVRIGT För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Nässjö kommun, Tekniska serviceförvaltningen
Ort: Nässjö
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst till kost och städ 75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst till kost och städ 75 %

Kock pooltjänst till kost och städ 75 %
Kost och städavdelningen är en del av Nässjö kommuns tekniska serviceförvaltning och ansvarar för kost- och städleveranser till våra kommunala verksamheter förskola, skola och omsorg. Avdelningen har en hög ambitionsnivå vad avser service och att leverera måltider och städning av god kvalitet. Avdelningen är indelad i 9 områden med 8 tillagningskök. Måltiderna till omsorgen levereras som kompletta måltider till äldreenheter, pensionärer i eget boende samt till restaurangerna. Måltiderna till förskola/skola levereras som varm huvudkomponent från tillagningsköket till mottagningsköken som kompletterar med övriga delar av måltiden. ARBETSUPPGIFTER Är du social och gillar att möta människor? Är du en flexibel person som är serviceminded? Gillar du att laga mat av bra kvalité? Då är det här ett arbete för dig! Som poolanställd bokas du in där vakanser uppstår. Man arbetar över hela kommunen därför är körkort och tillgång till bil ett krav. Arbetet som kock innebär sedvanliga sysslor i kök så som matlagning, egenkontroll, disk och städ. Köken serverar näringsriktiga och vällagade måltider av god kvalité och som i möjligaste mån lagas från grunden. Allt enligt gällande måltidspolicy. I våra mottagningskök kommer varm huvudkomponent från ett centralt kök, medan sallader och pasta/potatis/ris ordnas på plats. Servering och uppläggning ingår beroende vilket slags mottagningskök det är. Disk och städ. Som pool kan man även bli bokad på rena städpass och det är dagligt städ i våra kommunala byggnader. Förskolor, skolor och andra lokaler städas. Flexibilitet och samarbetsförmågan värderas högt och även förmågan att vara lyhörd, lösningsfokuserad och smidig är viktig. Det krävs att du är serviceinriktad och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra. Då man ibland arbetar ensam krävs goda kunskaper i svenskt tal och skrift. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas KVALIFIKATIONER Kock/kokerska. Körkort och bil krävs. Meriterande med städvana. Erfarenhet krävs. Minst ett års arbete som kock/kokerska Intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstiden är slut. Minst ett års arbete som kock/kokerska ÖVRIGT För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Nässjö kommun, Tekniska serviceförvaltningen
Ort: Nässjö
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst till kost och städ 75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst till kost och städ 75 %

Kock pooltjänst
Kostenheten är en enhet som sorterar under Samhällsbyggnadsförvaltningen. Kostenhetens kök levererar ca 5000 måltider per dag och distribuerar livsmedel till skolor och förskolor i Vänersborg. Inom kostenheten finns 5 tillagningskök och 11 mottagningskök som tillhör skolor och 15 tillagningskök och 10 mottagningskök som tillhör förskolor. Inom äldreomsorgen finns det 2 tillagningskök samt 3 mottagningskök ARBETSUPPGIFTER Vi söker en kock som brinner för matlagning och service. I arbetet ingår att tillaga och servera måltider samt andra i köket förekommande arbetsuppgifter. • Du är flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. • Du är självständig och ska kunna arbeta i alla våra kök. • Du strävar alltid efter högsta kvalitét och bästa service. • Du drivs av genuint intresse för mat. • Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. KVALIFIKATIONER Du ska ha genomgått Gymnasiets Restaurang- och livsmedelsprogram eller utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt mycket god datavana. Erfarenhet av måltidsproduktion är ett krav. Även kunskaper inom dietkoster (tillagning och servering) är ett krav. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning då resor mellan kök ingår i tjänsten. ÖVRIGT Vänersborgs kommuns personalklubb blev 2016 för andra gången utnämnd till Sveriges bästa! Det innebär att du som medarbetare hos oss har tillgång till en mängd erbjudanden och aktiviteter. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser. Mer info om kommunen hittar du på vår hemsida: http://www.vanersborg.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba-pa-kommunen.html Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du på vår hemsida: http://www.vanersborg.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-pa-kommunen/fackliga-organisationer.html Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling.
Företag: Vänersborgs kommun
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst

Förstekock, kock och kock pool
Utbildningsförvaltningen, måltidsorganisationen Vi söker nu fler matglada kockar till våra förskolor och grundskolor i Jönköpings kommunala kök! Konstorganisationen driver sedan januari 2018 måltidsverksamheten i köken inom grundskola och förskola. Vi är nu en egen organisation som fortfarande är under uppbyggnad. Vi har spännande och viktigt uppdrag där vi kan påverka barn- och ungdomars matvanor och hälsa för resten av deras liv. Vårt uppdrag är att laga goda och näringsriktiga måltider till alla barn och ungdomar som är våra gäster. Verksamhetsansvarig är kostchef på utbildningsförvaltningen. Det är tolv kökschefer som ansvarar för varsitt område. Din närmsta chef är kökschef för området. Vi har flertalet mycket moderna välutrustade storkök där det arbetar 1:e kockar, kockar och köksbiträden. Arbetsplatsbeskrivning Köken är storköksutrustade och har modern utrustning med kapacitet med varierande 80-1000 portioner per dag beroende på vilken enhet köket tillhör. Vi har kök i cirka 50 skolor och cirka 100 förskolor där det serveras mat dagligen. Ambitionen är att laga maten i så nära anslutning till enheterna som möjligt, helst på plats och att maten lagas av bra råvaror från grunden. När vi lagar mat från grunden resulterar det i goda och näringsriktiga lunchrätter, frukost och mellanmål. Vi är en del av skoldagen och vill ha ett gott samarbete med övrig verksamhet. Vi vill att kvalitet, miljö och service genomsyrar vår verksamhet! Arbetsuppgifter Som kock hos oss deltar och medverkar du i all daglig praktisk verksamhet i köket utifrån gällande schema. Huvudansvaret är att tillaga mat utifrån gällande riktlinjer. Du är underställd kökschefen som ansvarar för ett geografiskt område med flera kök. I köken arbetar allt från en till tio personer beroende på kökets storlek och i kökets team ingår allt från 1:e kock, kockar och köksbiträden. Vi vet att i nuläget behöver vi rekrytera till bland annat följande kök på grund av pensionsavgångar och utökning av verksamhet; på grund av intern rotation kan det bli andra skolor och förskolor som blir aktuella. Skolor som kan vara aktuella Kålgården Flahult Brodalen Dalvik/Bymarken Lekeryd Junedal Förskolor som kan vara aktuella Barnarp Kock pool Som pool är du placerad på ett arbetsställe men kommer arbeta inom ett eller flera områden. Du kommer ersätta personal vid frånvaro. Du kommer ha möjlighet att arbeta både i små kök ensam och i stora kök tillsammans med flera kollegor. Kompetenskrav Vi vill att du är en person som är skicklig och självständig inom ditt yrke och som utstrålar yrkestolthet och brinner för att laga god mat till dina gäster! Vi söker dig som är utbildad kock gärna med arbetslivserfarenhet inom yrket. Du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du ska vara van att arbeta själv eller i en grupp och vara serviceinriktad. Du sätter alltid dina gäster i centrum. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjligheter att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor mot framtida mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Det är viktigt att du behärskar svenska väl både i tal och skrift du behöver också ha körkort för flera av tjänsterna För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Om du har önskemål var du vill arbeta ange gärna det i din ansökan. Ange också i din ansökan vad du söker för tjänst. Välkommen in i vårt glada gäng! Upplysningar Kontakta någon av våra kökschefer som kan svara för alla köken: Heidi Lihavainen 036-10 55 89 Ismeta Sedic 036-10 67 10 Madeleine Häggblad 036-10 55 86 Elham Sauma 036-10 61 56 Om du vill ha information om ett särskilt kök så kan kökscheferna hänvisa dig vidare. Kommunal 036-10 57 27 Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förstekock, kock och kock pool jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstekock, kock och kock pool

Kock pooltjänst 100%, ref.nr 207e/2018
Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E 22. Kommunen har ca 7900 invånare. Här finns enastående natur med skogen och havet. En pärla vid Östersjöns enda fjord, Valdemarsviken. Inom Valdemarsviks kommun pågår förändringsarbete och en stor del av verksamheten omfattas av utvecklingsarbetet som styrs av vår vision 2025. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.valdemarsvik.se Nu söker vi en kock till vår kostenhet. ARBETSUPPGIFTER Du som kock har tillsammans med kostchef och övrig personal ansvar för produktionen och kvalitén på de måltider som tillagas och serveras från köket. I våra kök lagar vi mat till bl.a. förskola, skola och äldreboenden. En ambulerande tjänst vilket innebär att kockresursen används i organisation där den som mest behövs. Utgångspunkt är i ett av våra kök men ska kunna vara beredd att kunna vara en resurs i kostenhetens övriga tillagnings- och mottagningskök vid behov. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är • utbildad kock med erfarenhet av praktiskt arbete som kock i restaurang eller storkök. • kunskap i egenkontroll/livsmedelshygien. • Erfarenhet av arbete med specialkoster är meriterande Vi söker någon som är positiv, initiativtagande, entusiasmerande samt god kommunikatör. Du har vana att arbeta självständigt men samtidigt god samarbetsförmåga, ett serviceinriktat förhållningssätt. Din svenska är god i både tal och skrift. B-körkort. ÖVRIGT Vi ser gärna att du gör en digital ansökan men pappersansökan kan också skickas till: Valdemarsviks kommun, Avdelning Service och Administration, 615 80 Valdemarsvik. Märk ansökan med ref.nr. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Valdemarsviks kommun, Avdelning Service och Administration
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst 100%, ref.nr 207e/2018 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst 100%, ref.nr 207e/2018

Kock pool till Måltidsenheten
Som kock pool ersätter man personal i det kök det för tillfället finns behov. Lagar den mat som dagligen serveras våra skolelever, förskolebarn och äldre. Du har också ansvar för specialkost och att arbeta efter fastslagen egenkontroll. Att arbeta som ambulerande kock är omväxlande och du har ofta flera saker på gång samtidigt. Att arbeta i ett kök kräver att du har lätt för att samarbeta med andra och ha flera saker på gång samtidigt. Om du har arbetat inom restaurang eller storhushåll tidigare är det meriterande. Du behöver vara kunnig inom livsmedelshygien och alla förekommande specialkoster. Du ska vara serviceinriktad då du möter många olika människor i ditt arbete. Att ge våra gäster ett gott bemötande är viktigt för oss. Datavana är ett krav eftersom varubeställningar görs digitalt. Vi jobbar med kostdataprogrammet Matilda, erfarenhet från detta är därför meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Välkommen med din ansökan! På kostenheten ansvarar vi för tillagning och servering av mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Måltidsenheten tillhör organisatoriskt det tekniska området som är ett av Bengtsfors kommuns fyra verksamhetsområden. Inom det tekniska området finns många olika verksamheter och kompetenser vilket gör det till en lärorik och utvecklande arbetsplats.
Företag: Bengtsfors Kommun
Ort: Bengtsfors
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pool till Måltidsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pool till Måltidsenheten

Kock Pooltjänst
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. Nybro kommuns vision är "Med trygghet, nyfikenhet och nytänkande bygger vi en ny bro till framtidens större Nybro." Samhällsbyggnad ger förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Nybro kommun ska kunna leva ett gott liv. Vi skapar planer för framtidens Nybro, tar hand om kommunens mark och byggnader, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar och bygger stadens trafikmiljö, tar hand om parker och grönområden, driver fritids- och idrottsanläggningar, ser till så att vi har en god bostadsmiljö, städar lokaler och lagar mat och mycket, mycket mer. Vi ger också människor och företag råd och stöd för att kunna göra rätt och därför bedriver vi tillsyn i till exempel miljö-, livsmedels-, bygg- och trafikfrågor. Vi är ett team med blandade åldrar och olika erfarenheter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en kock till Pooltjänst inom Måltidsservice. Den person vi söker kommer att arbeta i poolen vilket innebär att man arbetar i alla kommunens kök. Man har sin arbetsplats där det för dagen saknas medarbetare. Matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. Tjänstgöringen är måndag till fredag, inga röda dagar KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker ska ha utbildning inom restaurang och storhushåll eller minst 3 års erfarenhet från arbete i storkök. Att kunna skapa en hög kvalité på maten ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost inom skola och äldreomsorg. Du är driftig och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med ledning, personal och gäster inom kommunen. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och tycker att det är stimulerande att utgå från olika arbetsplatser. Arbetet kräver att du har körkort och tillgång bil. krav på arbetsliveserfarenhet krav på körkort ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Företag: Nybro kommun, Måltidsservice
Ort: Nybro
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Pooltjänst

Kock pool till Måltidsenheten
Som kock pool ersätter du ordinarie personal vid frånvaro i verksamhetens kök. Du arbetar efter fastslagen egenkontroll. Du skall ha kunskap om specialkost. Att arbeta som kock är omväxlande och du har ofta flera saker på gång samtidigt. Att arbeta i ett kök kräver att du har lätt för att samarbeta med andra och ha flera saker på gång samtidigt. Om du har arbetat inom restaurang eller storhushåll tidigare är det meriterande. Du behöver vara kunnig inom livsmedelshygien och specialkoster. Du ska vara serviceinriktad då du möter många olika människor i ditt arbete. Att ge våra gäster ett gott bemötande är viktigt för oss. Vi arbetar digitalt med ständig utveckling i våra kök. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi söker en intresserad öppen person, som har drivkraft och är nyfiken. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Välkommen med din ansökan! På kostenheten ansvarar vi för tillagning och servering av mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Måltidsenheten tillhör organisatoriskt det tekniska området som är ett av Bengtsfors kommuns fyra verksamhetsområden. Inom det tekniska området finns många olika verksamheter och kompetenser vilket gör det till en lärorik och utvecklande arbetsplats.
Företag: Bengtsfors Kommun
Ort: Bengtsfors
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pool till Måltidsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pool till Måltidsenheten

Kock pooltjänst
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Utbildning Gävle söker nu en kock till pooltjänst. Vi har idag c:a 30 förskolor med egen matlagning. Vår ambition är att kunna erbjuda vällagad mat, gärna baserad på lokalproducerade, ekologiska råvaror. ARBETSUPPGIFTER Som anställd med pooltjänst kommer du att ersätta ordinarie kock vid frånvaro. De dagar som det inte finns några uppdrag som kock/kokerska kan det bli aktuellt med uppdrag som innefattar städning. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig Du ska ha tidigare erfarenhet av matlagning i storhushåll. Har du jobbat med egen matlagning inom förskola/skola är det en merit. Inom verksamheten förekommer olika allergier och specialkost av olika slag, varför du behöver ha tidigare erfarenhet/kännedom om specialkost ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Utbildning Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock pooltjänst


Sök lediga jobb Kock pool

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se