Kock sökes jobb - lediga jobb

Kock sökes jobb Kock sökes jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kock sökes. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kock sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock sökes- Stockholm

 2. A la carte kock sökes omgående.- Stockholm

 3. Souschef / 1:e kock sökes omgående.- Stockholm

 4. Duktig kock sökes- Stockholm

 5. Erfaren kock sökes till en nystartad kedja- Stockholm

 6. Pastakock sökes till Buco Nero / Caffé Nero- Stockholm

 7. Grillkock / spiskock sökes till Buco Nero.- Stockholm

 8. Sushikock sökes- Stockholm

 9. Kock sökes- Lidingö

 10. Kock sökes omgående- Lidingö

 11. Mezekock sökes för heltidstjänst- Huddinge

 12. Erfaren KOCK sökes!!- Stockholm

 13. Juniorkock Sökes- Stockholm

 14. Erfaren kock sökes- Sigtuna

 15. Kock sökes till indisk restaurang- Stockholm

 16. Kock sökes till Take Away- Huddinge

 17. Kock sökes till Kaffegillet i Gamla Stan- Stockholm

 18. Asiatisk kock sökes!- Vaggeryd

 19. Kock sökes- Borgholm

 20. Kock sökes- Växjö

 21. Asiatisk kock sökes- Piteå

 22. Kock sökes till restaurang QH Mix i Höganäs- Höganäs

 23. Kock sökes till Glorias Sport o Musik i Lund- Lund

 24. Kock sökes omgående!!!- Hässleholm

 25. Kock sökes omgående!- Lund

 26. Sushikock sökes så fort som möjligt!- Strängnäs

 27. ERFAREN KOCK SÖKES !- Östhammar

 28. KOCK SÖKES !- Östhammar

 29. Kock sökes- Karlstad

 30. Erfaren Specialkock sökes- Västerås

 31. Kock sökes till Parnassen- Skövde

 32. Kock sökes till turkisk restaurang- Göteborg

 33. Erfaren Kinakock sökes- Askersund

 34. Kock sökes till New York Legends- Linköping

 35. Erfaren kock sökes- Osby

 36. Kock sökes till restaurang i Arlöv- Burlöv

 37. Erfaren kock sökes till sommaruppdrag!- Västerås

 38. Kock sökes- Göteborg

 39. Kock sökes- Örebro

 40. Kock sökes- Tranås


Mer beskrivning

Kock sökes
Kock sökes till restaurang Ellen på Konradsberg, Kungsholmen Högskolerestauranger AB är det ledande företaget inom restaurang- och caféverksamhet vid högskolor och universitet. Vår huvudägare är Stockholms universitet studentkår. Vi omsätter i år ca 160 MSEK i våra 40-talet-talet enheter i Gävle, Linköping, Stockholm, Uppsala, Växjö, Örebro, Västerås, Eskilstuna och Karlskrona. Vår vision "Att ge våra gäster dagens bästa stund". Vår verksamhet beskrivs i vår affärsidé; För studenter, lärosäten och näringsliv skapar vi attraktiva måltidslösningar genom fokus på pris, kvalitet, miljö samt effektiv kedjedrift. Läs mer om oss på www.hors.se. Högskolerestauranger AB söker nu en kock till restaurang Ellen. På restaurang Ellen tillagar, serverar och caterar vi lunch till ca 900st hungriga skolelever som är mellan 1 och 16 år och som kommer från flera olika skolor i området. VI ERBJUDER DIG... ... en rolig och ansvarfull tjänst där du med din goda mat får våra elever att hänga på låset. Tjänsten är heltid på dagtid, men arbetstid på kvällar och helger förekommer vid beställningar. DITT UPPDRAG... ... är att tillsammans med dina medarbetare planera, tillaga och servera goda, näringsriktiga och balanserade luncher till våra elever. I arbetsuppgifterna ingår även att portionera, beställa varor, inventera, förbereda råkost, baka bröd och diska. DIN PROFIL... ... du har fullständig gymnasieexamen inom Hotell och restaurang eller motsvarande och har minst 5 års yrkeserfarenhet av kockyrket i storkök. Du har utbildning i livsmedelshygien och positivt om du även har gått HACCP. Det är meriterande om du har erfarenhet av MOR-online. Du behärskar flytande svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska. Krav på B-körkort. DU ÄR... ... en kreativ, engagerad och en glad människa. Din servicekänsla är stark och du behåller den även i stressade stunder. Du är lyhörd, flexibel och snabb. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du också kan ta egna beslut. Kvalitet är något du brinner för och du tycker om att ha ordning på din arbetsplats. Viktig egenskap är också att du har ett skön inställning till barn och ungdomar och att du är uttåtriktad och social. DU SÖKER... ...genom att skicka din ansökan via e-post, skicka CV och personligt brev till mats.dahlnell@hors.se, ange "ansökan Ellen" som ämne för meddelandet. När vi söker nya medarbetare välkomnar vi en blandning av utbildning, ålder, kön, språklig och kulturell kompetens. Ansök snarast då vi gör löpande urval men senast 2013-07-26. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: RESTAURANG ELLEN
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes

A la carte kock sökes omgående.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt avtal med MYCKET GOD ersättning. Douglas Lundgren 08 12033919 Kompetens
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga A la carte kock sökes omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: A la carte kock sökes omgående.

Souschef / 1:e kock sökes omgående.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Mycket bra lön utöver kollektivavtal med god förmånder. Kompetens Dokumenterad erfarenhet som 1:e kock eller souschef.
Företag: RestaurangAssistans
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef / 1:e kock sökes omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef / 1:e kock sökes omgående.

Duktig kock sökes
Vi är en restaurang som serverar kött och grillmat till våra kunder och har behov av en duktig kock med minst 1 års arbetslivserfarenhet. Du ska kunna laga god mat och ha restaurang/köksvana. Arbetet är på heltid, oftast helger samt kvällar.
Företag: Meat Packing Sthlm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig kock sökes

Erfaren kock sökes till en nystartad kedja
Tjänsten innebär stora utmaningar då rutiner skall etableras, meny skall färdigställas, leverantörer utvärderas m.m. Möjligheten att påverka är stor inom ramen för det tilltänka konceptet. För rätt person med rätt ambition finns det inga gränser för sin framtida utveckling inom företaget. Ser du dessa egenskaper hos dig själv: - Initiativförmåga - Självgående - Kreativ - Gedigen restaurangbakgrund, med tillhörande HACCP-utbildningar i bagaget och som vet hur ett kök skall drivas. Ansökan skall innehålla CV samt referenser. Har du erfarenhet från sushiköket är det mycket meriterande.
Företag: SUSHIRULLEN STHLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren kock sökes till en nystartad kedja jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren kock sökes till en nystartad kedja

Pastakock sökes till Buco Nero / Caffé Nero
Nero har funnits i snart 10 år. Caffé Nero serverar enbart pasta under lunchtid och även under sommaren, Buco Nero serverar lunch och ala carte större delen av året. Vi letar nu efter ytterligare medarbetare inför hösten. Vi letar specifikt efter pastakockar. Goda kunskaper inom Italienska köket. Goda kunskaper inom pasta. Hög arbetsmoral. Professionalism. Vi erbjuder: Vidare utbildning inom det Italienska köket. Spetskunskaper inom pasta. Stabil arbetsplats. Professionella kollegor. Fast lön. Rullande schema med varierande arbetstid. Goda chanser att utvecklas. Maila din ansökan till oss och bifoga gärna referenser. MVH / Pär, Richard och Sacha
Företag: Caffé Nero
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Pastakock sökes till Buco Nero / Caffé Nero jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pastakock sökes till Buco Nero / Caffé Nero

Grillkock / spiskock sökes till Buco Nero.
Nero har funnits i snart 10 år och vi söker nu nya lagmedlemmar till våra 2 köksteam. Vi letar efter dig som har goda kunskaper inom just matlagning. Denna tjänst innebär en grillstation och även en del varmrätter. Vi söker dig med: 5 års heltids arbete inom kök Goda kunskaper inom grill Övergripande koll på matlagning Tycker det är kul att jobba i team Vill växa och bredda sitt arbetssätt Meriter inom det Italienska köket är självklart en fördel. Vi kan erbjuda: Fast schema med varierande arbetstider Fast lön Spetskunskaper inom det Italienska köket Goda möjligheter att växa inom företaget Maila din ansökan till oss med referenser. MVH / Sacha och Pär
Företag: Caffé Nero
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Grillkock / spiskock sökes till Buco Nero. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grillkock / spiskock sökes till Buco Nero.

Sushikock sökes
Verksamhetsbeskrivning Sushi huset japansk restaurang som finns på östermalm där vi har alla rättigheter serverar även varmrätter. Arbetsuppgifter allt inom sushi köket . Utbildning/Erfarenhet erfarenhet är ett krav
Företag: Sushihuset & bakfickan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sushikock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sushikock sökes

Kock sökes
Lovik drivs av Stockholm Meeting Selection AB och är en av Lidingös äldsta konferensanläggningar. Lovik ligger i en lugn och vacker omgivning med konferenser som huvudverksamhet. Lovik har 9 konferenslokaler, varav den största rymmer 90 personer, samt 7 grupprum och 64 hotellrum. Lovik arrangerar även bröllop och fester. Vi söker dig som har passion för matlagning och älskar att överträffa gästens förväntningar, i arbetsuppgifterna ingår sedvanliga köksuppgifter, vi serverar frukost, buffélunch, för- och eftermiddagskaffe samt trerätters middag. Bröllop, fester och olika temamiddagar förekommer beroende på säsong. Vi tillämpar rullande schema och har öppet både kvällar och en del helger. Vi vill att du är ordningsam, punktlig, serviceminded och har hög arbetsmoral. Du har bra förmåga att arbeta självständigt och i team under stressiga förhållanden. God social kompetens, sinne för service och ett glatt humör. Yrkeserfarenhet meriterande. Vi frågor om tjänsten kontakta vår F&B Manager, Andreas Zetterdahl.
Företag: LOVIKS KONFERENS
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes

Kock sökes omgående
Duktig kock sökes till restaurang Gåshaga Sealodge
Företag: Gåshaga Sealodge
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes omgående

Mezekock sökes för heltidstjänst
Verksamhetsbeskrivning Företaget bedriver en restaurangverksamhet (foodcourt) i Flemingsberg. Arbetsuppgifter Restaurangen söker en samarbetsvillig och skicklig Mezekock. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet krävs
Företag: Huddinge Foodcourt AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Mezekock sökes för heltidstjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mezekock sökes för heltidstjänst

Erfaren KOCK sökes!!
Restaurang Fenix på Götgatan, Södermalm, söker efter en erfaren kock. Fenix ligger mitt på krönet utav Götgatsbacken och har ca 100 sittplatser ( uteservering medräknat) Vi söker en erfaren kock som även kan skriva menyer och hålla en bra köksekonomi. Lämna din ansökan via mail: restaurangfenix@gmail.com
Företag: BMA RESTAURANG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren KOCK sökes!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren KOCK sökes!!

Juniorkock Sökes
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Nu söker vi pålitliga och duktiga juniorkockar. Arbetet består av enklare matlagning under ledning i det varma och kalla köket, råkostbufféer och smörgåsar. Du som söker har precis gått ut restaurangskolan 2012 eller 2011 och brinner för ditt yrke. Du ska vara flexibel, serviceinriktad samt stresstålig. Att du är bra på att passa tider är en förutsättning. God ersättning. Lön enligt kollektivavtal.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorkock Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorkock Sökes

Erfaren kock sökes
Bryggeriet är ett familjeföretag som ligger i Märsta Centrum och bedriver restaurangverksamhet med liveband, karaoke och underhållning. Vi servera luncher, husmanskost och vissa klassiska rätter. Bryggeriet har drivits i samma regi och av samma familj i 15 år. I år (2013) kommer man att bygga om Märsta Centrum och vi kommer att få en ny och fräsch lokal. Vi kommer att behöva utöka personalstyrkan och söker därför nya medarbetare. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST Vi söker en kock med minst tre års yrkes erfarenhet. Är du den vi söker ber vi dig lämna in ditt CV till cv@ardbegembassy.se Krav: Minst tre års yrkeserfarenhet.
Företag: Alfons AB (Bryggeriet)
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren kock sökes

Kock sökes till indisk restaurang
Kock sökes till indisk restaurang. Vi söker en person med tidigare yrkeserfarenhet.
Företag: Navana International HB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till indisk restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till indisk restaurang

Kock sökes till Take Away
Pangs Take Away söker just nu en erfaren kock . Vi söker dig med ca 5 års erfarenhet inom det asiatiska köket. Du ska vara stresstålig då tempot är väldigt högt, serviceinriktad, ansvarsfull och kreativ för att hitta på nya maträtter. Det är krav på att du ska kunna laga traditionella kinesiska rätter tex. Dimsum och rätter från Szechuan provinsen. Det är en merit om du kan tala flytande kinesiska. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.
Företag: FUK YING AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till Take Away jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till Take Away

Kock sökes till Kaffegillet i Gamla Stan
Kaffegillet är en en trevlig familjär restaurang som haft samma ägare i snart 40 år. Vi finns mitt i Gamla Stan, mitt emot Storkyrkan. Nu söker vi en kock för arbete främst över sommaren, möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren finns dock. Vi söker dig som kan svensk husmanskost, kan jobba heltid i sommar, är stresstålig, serviceminded och har en positiv inställning med glatt humör.
Företag: Kaffegillet i Gamla Stan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till Kaffegillet i Gamla Stan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till Kaffegillet i Gamla Stan

Asiatisk kock sökes!
Asiatisk kock till restaurang Kina Wok i Skillingaryd sökes! Beskrivning av arbetsuppgifter: Asiatisk matlagning. Beskrivning av kvalifikationer: Måste var kunnig inom asiatisk mat, och särskilt har kunskaper inom vietnamesisk matlagning! Ansök genom att ta personlig kontakt med arbetsgivaren genom telefon.
Företag: PHAM, THUY
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Asiatisk kock sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asiatisk kock sökes!

Kock sökes
RESTAURANG o PIZZERIA LUNDGREN Anrik pizzeria i centrala Borgholm öppnar i ny regi. Inför sommarsäsong söker vi RESTAURANGBITRÄDE/KOCK. Du bör ha erfarenhet av arabisk och libanesisk matlagning.
Företag: Lundgrens Pizzeria & Restaurang
Ort: Borgholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes

Kock sökes
Verksamhetsbeskrivning Öjaby Herrgårds restaurang huserar i herrgårdsbyggnaden med anor ända från 1800-talet med ett kök som vi är mycket stolta över! Vi tillagar rätter med både tradition och nytänkande med inspiration från det skandinaviska köket. Väl utvalda menyer efter säsong med anpassade vinpaket serveras alla dagar i veckan. Under december månad serverar vi dock endast julbord kvällar och helger. Råvaror väljs ut noggrant och i möjligaste mån från våra lokala producenter. Arbetsuppgifter Vi söker nu en duktig kock för timanställning från augusti fram till december. Du ska kunna arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Utbildning/Erfarenhet Minst 3 års erfarenhet med lägst gymnasieutbildning
Företag: Öjaby Herrgård
Ort: Växjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes

Asiatisk kock sökes
"NYA GUL & BLÅ" är en trevlig restaurang på Bergsviken, Piteå, som erbjuder god mat av hög kvalité till förmånliga priser. I sortimentet hittar man färska pizzor, grillrätter, läckra sallader, thaiwok i olika smaker, kryddig "TexMex"-mat, fiskrätter och pasta med olika såser. Dessutom erbjuder restaurangen en exklusiv a la carté meny också. För att kunna uppfylla våra kunders förväntningar och önskemål söker vi en erfaren kock med specialkompetens inriktad på ASIATISK MAT (libanesiskt, persiskt, arabiskt, thailändskt, indiskt, kinesiskt kök).
Företag: Nya Gul & Blå
Ort: Piteå
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Asiatisk kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asiatisk kock sökes

Kock sökes till restaurang QH Mix i Höganäs
Verksamhetsbeskrivning Restaurang i centrala Höganäs Arbetsuppgifter Kock (husmanskost) och servering över disk Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet krävs Utbildning krävs ej Personliga egenskaper Serviceinriktad Arbetsvillig
Företag: Qh Mix Restaurang
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till restaurang QH Mix i Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till restaurang QH Mix i Höganäs

Kock sökes till Glorias Sport o Musik i Lund
Arbetsuppgifter Förbereda, laga mat, städa köket och beställa varor mm. Utbildning/Erfarenhet Glorias söker dig som har minst 3 års erfarenhet av a la carte köket. Vi är inspirerade av det Amerikanska köket och de flesta rätterna består av grillat kött. Du skall vara stresstålig och fungera bra i team. Arbetstiderna är varierande dags och kvällspass. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket väl.
Företag: Glorias Sport o Musik i Lund
Ort: Lund
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till Glorias Sport o Musik i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till Glorias Sport o Musik i Lund

Kock sökes omgående!!!
Kock sökes!! 3-års utbildning krävs. Samt erfarenhet. Arbetstiden är förlagd på dagen. Öppettider mellan tis-fre 12-15:00 samt söndagar mellan 12-16. Även bröllop på lördagar kan förekomma. Timanställning på säsong. Lön efter överenskommelse. Körkort och bil krävs! pga Hovdala slott ligger 8 km utanför HLM
Företag: Hovdala slott
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes omgående!!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes omgående!!!

Kock sökes omgående!
Vill du jobba på en av Lunds trevligaste restauranger? La Piazza mat & bar ( Café Finn i Lund AB) är en mötesplats för livsnjutare på Mårtenstorget i centrala Lund. Vi söker vi dig som brinner för att varje gäst som besöker oss skall få en trevlig upplevelse. Du är flexibel, har nära till skratt och tycker det är inspirerande att vara med och skapa bra stämning. Utöver det är du professionell och personlig i ditt möte med kunder och kollegor och är alltid villig att ge våra gäster lite mer än de förväntar sig. Vi ser att du som söker har fyra års erfarenhet från liknande restaurang, ytterligare ser vi att du inspireras av högt tempo och levererar kvalitet vid alla tillfällen. En hög ambitionsnivå och ständig vilja att utvecklas ser vi som en självklarhet. För dig med rätt attityd erbjuder vi ett spännande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.
Företag: La Piazza mat & bar
Ort: Lund
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes omgående!

Sushikock sökes så fort som möjligt!
Lillgärdsgrillen kommer att införa sushi på menyn och beräknar öppna i juni om allt går enligt plan och söker därför sushikock på heltid. Ett krav är att du som söker har minst 2 års erfarenhet som sushikock. Anställningen är en visstidsanställning till en början som kan övergå i en tillsvidarenställning om allt fungerar bra.
Företag: Um Thai & Sushi (gamla Lillgärdsgrillen)
Ort: Strängnäs
Publicerad : 06-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sushikock sökes så fort som möjligt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sushikock sökes så fort som möjligt!

ERFAREN KOCK SÖKES !
JOBBA PÅ MARINA SPORTBAR I ÖSTHAMMAR ! Marina Sportbar söker kock med utbildning och gärna 2 års yrkeserfarenhet. Vi söker dig som klarar av att arbeta självständigt och vill/kan arbeta under stress. Maila din ansökan till Egemen eller ring Serif !
Företag: Marina Sportbar
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN KOCK SÖKES ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN KOCK SÖKES !

KOCK SÖKES !
JOBBA I HAVSSKÖNA ÖREGRUND I SOMMAR Restaurang Briggen söker kock med utbildning och gärna 2 års yrkeserfarenhet inom A la carte samt husmanskost. Vi söker dig som klarar av att arbeta självständigt och vill/kan arbeta under stress. Viktig egenskap är ditt intresse för dessa yrken och service !! Vill du enbart jobba helger är du också välkommen med din ansökan ! Arbetsgivaren kan ordna boende Skicka din ansökan via mail till Egemen eller ring Serif !.
Företag: Restaurang Briggen
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK SÖKES ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK SÖKES !

Kock sökes
Pitcher s i Karlstad söker en kock. Erfarenhet av a la carte krävs. Vi tar emot ansökan via e-post.
Företag: Pitcher's i Karlstad AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes

Erfaren Specialkock sökes
Vi startade CHILI & WOK med ambitionen att förnya och förbättra människors syn på asiatisk mat. Vi har valt att laga klassisk asiatisk mat i modern tappning, med stort fokus på gästens välmående och upplevelse. Vi öppnar alla våra enheter i välbesökta shoppingkvarter eller gallerior, och CHILI & WOK har öppet sju dagar i veckan, från förmiddag till tidig kväll. Varje dag dukar vi upp e härlig asiatiskbuffé med wokade rätter som kyckling i chilibönsås, wokad biff med thai basilika, friterade jätteräkor, grillade kycklingspett, wokade nudlar, räkchips, nykokta såser och mycket mer. Vi serverar också dagens lunch. Vi söker nu ännu en kock till vårt kök. Du skall ha bra erfarenhet av att laga liknande mat sedan tidigare. Besök oss och presentera dig personligen och lämna din Meritförteckning/CV samt eventuella referenser.
Företag: Chili Wok
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Specialkock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Specialkock sökes

Kock sökes till Parnassen
Parnassen öppnar på nytt med nyrenoverade lokaler och ett toppmodernt kök. Vi söker nu 3 kockar med erfarenhet av a la carte. Arbetstid enligt schema, vi letar efter en riktigt duktig kock och är öppna för olika lösningar med schemaläggningen. Hör av dig så fort som möjligt, vi rekryterar löpande.
Företag: Restaurang Parnassen AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till Parnassen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till Parnassen

Kock sökes till turkisk restaurang
Hej! Vi söker en kock som har erfarenhet av turkisk mat eller som vågar sig på att lära sig laga turkiskt mat hos oss. Du ska tillaga olika meze rätter, grillrätter så som köfte, lammfärsspätt, kunna styckning av lamm, olika gryträtter och mm som tillhör den turkiska köket. Ring mig på nummer 0704-915533 om du har dessa erfarenheter. MVH Murat
Företag: SOFRAMIZ KOMMANDITBOLAG
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till turkisk restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till turkisk restaurang

Erfaren Kinakock sökes
Restaurang Chan`s söker nu en kock med 3-4 års erfarenhet av matlagning inom kinesiska köket. Den person de söker ska kunna jobba självständigt och arbetsuppgifterna består av matlagning och att ansvara för köket..
Företag: Chan's Hamnkontoret AB
Ort: Askersund
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Kinakock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Kinakock sökes

Kock sökes till New York Legends
Vi söker nu ny förstärkning till vårt Kitchen Dream Team! New York Legends serverar mat enligt konceptet Casual Dining, vi serverar relativt stora mängder mat vilket gör att utrymme finns att hela tiden Utveckla meny, kök och personal. För oss har maten alltid varit och kommer alltid vara hjärtat i vår verksamhet och det är därför viktigt att du visar och har stor passion för mat och Restaurang branschen. För att passa in i vår verksamhet måste du älska att arbeta i ett högt tempo och hela tiden leverara högkvalitativa produkter. Ett öga för detaljer och en vilja att ställa upp inte bara på restaurangen utan även på sina kollegor är något vi värdesätter högt. Minst 3 års erfarenhet från liknande verksamheter är ett måste. Kolla gärna in vår meny på www.nylegends.se för att få en uppfattning om ifall det passar just dig. Vi är stolta att få presentera Bar & Restaurang New York Legends som en naturlig mötesplats som passar alla, såväl familj, vänner, kollegor och andra. Det är blandningen av människor som gör New York Legends så speciell. Vår inredning skapar en varm känsla, hemtrevlig atmosfär och ett stilrent utseende av en kvarterskrog som lika gärna skulle kunna finnas i New York.?
Företag: New York Legends
Ort: Linköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till New York Legends jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till New York Legends

Erfaren kock sökes
Erfaren kock sökes till E&E Stora Hotellet i Osby. Vi söker dig med kockutbildning och minst 5 års erfarenhet. Du ska ha vana att jobba självständigt och vara noggrann. Goda referenser krävs. Vi förutsätter att du har en bred kunskap om husman och a la carte. Vi är ett ungt team av duktiga kockar och kunnig serveringspersonal som tillsammans jobbar för att skapa den bästa restaurangen i bygden. Vi kräver att du som söker är flexibel och plikttrogen samt behärskar svenska i tal och skrift. Du söker jobbet genom att skicka ansökningshandlingar i form av CV och personligt brev per mail. Du som söker skall inneha alla dessa kvalifikationer, andra gör sig ej besvär. Rekrytering sker löpande.
Företag: Ekstrand & Ekstrand Hotell AB
Ort: Osby
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren kock sökes

Kock sökes till restaurang i Arlöv
Kock till Restaurang i Arlöv. QH Mix i Höganäs, kommer att utöka sin verksamhet och öppna en restaurang i Arlöv. Vi söker nu en Kock. Du måste ha kunskaper i svensk husmanskost. Även servering över disk. Du måste ha erfarenhet av arbete som kock. Personliga egenskaper Serviceinriktad Arbetsvillig Du är välkommen att kontakta Hoang Tuyet 042-333534 / 0736-004399
Företag: Qh Mix Restaurang
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till restaurang i Arlöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till restaurang i Arlöv

Erfaren kock sökes till sommaruppdrag!
Vill du ha en ny utmaning på ett växande företag över sommaren? Vi på Adecco erbjuder nu dig som är kock ett spännande uppdrag där du får möjlighet att etablera dina kunskaper inom området och ta nya kliv! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbetas självständigt med ett mindre team i en trevlig arbetsmiljö på ett större företag på frammarch! Dina främsta arbetsuppgifter består av att självständigt sköta kolgrillen och vara ansvarig att förbereda och hantera livsmedel. Arbetet sker i varierande tempo och du kommer att få hjälp till en början för att sedan överta stationen och arbeta mera självständigt utifrån beställningar. Vem trivs här? Du som är etablerad kock och har vana av såväl kolgrill som livsmedelshantering kommer att trivas väl i denna roll! Har du tidigare arbetat i resturang så kommer du att ha lätt för att sätta dig in i arbetsuppgifterna. Har du dessutom en kockutbildning eller likvärdigt så är det till din fördel. Är du flexibel, effektiv och stresstålig och med ett öga för detaljer så är detta rätt plats. Din goda förmåga att prestera väl under press kommer att komma väl till pass och ditt servicemind göra att du når framgång i denna tjänst! Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren kock sökes till sommaruppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren kock sökes till sommaruppdrag!

Kock sökes
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt kollektivavtal
Företag: RestaurangAssistans
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes

Kock sökes
Restaurang Haga söker en kock. Vi serverar dagens lunch med inriktning husmanskost. Arbetsuppgifter Menyplanering, inköp, sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang, tillagning av husmanskost mm. Utbildning/Erfarenhet Vi ser gärna att du som söker har minst 3 års erfarenhet som kock. Utbildning är inget krav men en merit.
Företag: Restaurang Haga
Ort: Örebro
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes

Kock sökes
Vi söker nu en kock med erfarenhet av husmanskost, a´la carte, 3 årig gymnasialutbildning inom restaurang, stresstålig, lätt för att sammarbeta, tjänsten är mellan 50-100% och innefattar lunch, kväll och helgpass. Resturangen är uppdelad i två olika våningar, en våning för lunchbuffe samt festvåning och en våning med en kvarterskrog. Vi sysslar även med catering och utkörning av luncher samt så har vi även en event & mässlokal.
Företag: TRANÅS STATT AKTIEBOLAG
Ort: Tranås
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes


Sök lediga jobb Kock sökes

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se