Kock_ Köksmästare jobb - lediga jobb

Kock_ Köksmästare jobb Kock_ Köksmästare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kock_ Köksmästare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kock_ Köksmästare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kock/ Köksmästare- Borås

  2. Kock/ köksmästare- Falun

  3. Gourmetkock/ Köksmästare- Stockholm

  4. kock/ köksmästare- Stockholm

  5. kock, köksmästare- Göteborg

  6. Kock/ köksmästare sökes- Laholm

  7. kock, köksmästare- Göteborg

  8. Kock, Köksmästare - Kalmar- Ansvarig Kock, Köksmästare som vill utvecklas.- Kalmar


Mer beskrivning

Kock/ Köksmästare
Köksmästare Restaurang; Praktiska (Borås); Borås; 1 plats. Köksmästare på Resturang Baggen/ Borås praktiska Gymnasium Praktiska Gymnasiet i Borås har 155 elever och är en gymnasieskola med små klasser och mycket praktik. Vi vänder oss till ungdomar som vill lära sig ett yrke under sin gymnasietid och samtidigt få behörighet från nationellt program. Vi utbildar till yrken som elektriker, kockar, målare, larmtekniker, låssmeder, fordonsmekaniker, maskinmekaniker, plattsättare, anläggare och fastighetstekniker. Vi söker nu en köksmästare till vår lunchrestaurang Baggen. Praktiska Gymnasiet i Borås är ett av 36 gymnasier inom den fristående koncernen Praktiska Sverige AB. Skolan etablerades 2007. Eleven hos oss knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid och en stor del av den treåriga gymnasietiden förläggs på arbetsplatsen. Vårt mål är att eleven skall kunna få en anställning direkt efter gymnasiet. Våra yrkeslärare fungerar som handledare ute i arbetslivet och som karaktärsämneslärare på skolan. Vi har samarbete med övriga Praktiska Gymnasier i regionen. Du som söker är en flexibel person. Du har god förmåga att leda köksarbetet samt vara med i produktionen av lunch och elevmat. Vi serverar mellan 300-350 luch per dag. Vi ställer krav på på yrkeskunskaper men kommer också att lägga mycket stor stor vikt vid sökandes vilja och förmåga att arbeta med ungdomar. Tjänsterna är en allmän visstidsanställning med chans till förlängning. Vi kommer att intervjua sökande löpande. Tillträde 2013-08-01 Besök gärna www.praktiska.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/ Köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/ Köksmästare

Kock/ köksmästare
Vi söker nu en driftig köksmästares som, tillsammans med oss, vill fortsätta att utveckla Sågmyra Herrgård. En viktig del i ditt arbete är att skapa och påverka vår utveckling mot att erbjuda våra gäster måltider som går i linje med närproducerat och nordiska smaker. I arbetet ingår det att bygga upp ett samarbete med lokalproducerade odlare och producenter. Som köksmästare så har du självklart fullt budget- resultat och personalansvar, vilket bland annat innebär ansvar för rekrytering, introduktion, coachning, schemaläggning samt underhåll och utveckling av avdelningens strukturer och rutiner. Du ansvarar naturligtvis även för inköp. Arbetsuppgifterna innebär: * Matlagning, inköp och kostnadseffektiv planering. * Menyplanering och utveckling av frukost-, lunch- och kvällsmeny. * Livsmedelshantering och egenkontroll. * Ansvar för städrutiner och upprätthållande av god hygien. * Personalansvar i form av ex. schemaläggning, bemanning, rekrytering och utbildning. * Tillhandahålla högsta möjliga matkvalitet. * Gästservice och upprätthållande av god standard vad beträffar kvalitet och miljö. * Delaktighet I verksamhetens ledningsgrupp. De önskemål vi har på dig som söker är: * Du är utbildad kock med erfarenhet som köksmästare. * Att du kan hantera ovanstående arbetsuppgifter och har tidigare erfarenhet från ansvar i kök och personalansvar. * Vi vill också att du är insatt i lagstiftningen och de regler och rutiner som gäller för arbete i kök. * Som köksansvarig är du också den som motiverar och inspirerar dina medarbetare i köket. Kvalifikationer: Du har vana från restaurangkök med hotell- & konferensverksamhet. Du är strukturerad och har ansvarat för beställningar, menyförslag, resultatredovisning och all förekommande egenkontroll. Du brinner för god mat och matkultur. Förmågan att konceptutveckla från idé till matupplevelse där målet är att stötta och utveckla övrig verksamhet - Erfarenhet från arbetsledning - Erfarenhet från budgetansvar och erkänt duktig på att göra kalkyler som håller - Förmåga att arbeta hållbart och miljövänligt - Intresse och förmåga att använda dig av historiska detaljer i en modern krog upplevelse Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag. I samband med rekrytering undanbedes kontakt från annons-/ rekryteringsföretag.
Företag: Blockbolaget Europa AB
Ort: Falun
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/ köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/ köksmästare

Gourmetkock/ Köksmästare
Westmanska palatset Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss! Vill du laga mat i världsklass? Restaurangen i city har uppmärksammats av många för vår höga ambition och kvalitet på maten och servicen! Hos oss är matgästerna i fokus och det viktigt att maten är god och tilltalande. Arbetsuppgifter Vi lagar det mesta på riktig, från "grunden" och menyn skapas tillsammans med kocken och köksmästaren. Vi söker därför en bra och rutinerad kock med många års erfarenhet med att laga god mat i stora mängder. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från restauranger och hotell. Utbildning/Erfarenhet Du ska ha lätt för att samarbeta med personal. I dina arbetsuppgifter ingår att dagligen tillaga lunch inklusive specialkost, tillsammans med köket. Arbetet omfattar att planera arbetet i köket. Tillsammans med köket ha en bra planering, beredning, tillagning och efterarbete vid servering av lunch och fika. Köket ska tillsammans med köksmästaren planera menyn med anpassning till säsong, teman och enligt våra mål och visioner. Köksmästaren ska även planera och leda arbetet inom verksamheten. Du ska ha erfarenhet från
Företag: Locanda AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gourmetkock/ Köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gourmetkock/ Köksmästare

kock/ köksmästare
Ramblas är en spansk tapas restaurang sedan 2000 vi serverar tapas rätter i en genuin miljö. Beskrivning av arbetsuppgifter: matlagning ,varubeställning Beskrivning av kvalifikationer: vi söker någon som har goda kunskaper i spansk matlagning med minst 5 års erfarenhet .
Företag: Ramblas
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga kock/ köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock/ köksmästare

kock, köksmästare
Vi är en spansk restaurang mitt i centrala Göteborg som söker en erfaren kock. Du ska ha goda kunskaper i det spanska köket, både inom kallskänka, tapas och varmkök.
Företag: El Toro bravo
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga kock, köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock, köksmästare

Kock/ köksmästare sökes
Ansvara för varuinköp med ekonomisk uppföljning. Tillagning av lunch a la carte samt kvälls ala carte. Du ska kunna laga både svensk husmanskost och internationella rätter. Du ska ha erfarenhet som gör att du är redo att ansvara och vara med att utveckla restaurangen. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet såsom noggrann ,glad, renlig ,ordningsam och veta hur att laga mat med smakkombinationer som ger det där x-tra. Du ska tycka om att ta eget ansvar och även arbeta bra i grupp. Du ska behärska både varma och kalla köket. Behovet är omgående då vår köksmästare brutit benet. Restaurang Kustvägen 46 ligger i Lundströmmsbodar i vackra Mellbystrand. Vi har moderna mysiga nya lokaler. Vi har öppet åretrunt men högsäsong under sommaren. Vi tillagar all mat själva med färska råvaror med hög kvalité . Lunchen innehåller 3 val och 3 a la carte och är bordsservering. Kvällar innefattar för utom a la carte afterwork, vinprovningar menyer, grillkvällar, bröllop och catering.
Företag: Food Fivex AB
Ort: Laholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/ köksmästare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/ köksmästare sökes

kock, köksmästare
kock, köksmästare Vi är en spansk restaurang mitt i centrala Göteborg som söker en erfaren kock. Du ska ha goda kunskaper i det spanska köket, både inom kallskänka, tapas och varmkök.
Företag: El Toro bravo
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga kock, köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock, köksmästare

Kock, Köksmästare - Kalmar- Ansvarig Kock, Köksmästare som vill utvecklas.
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlings- bemannings- och entreprenadföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Helsingborg och Malmö. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar. Om företaget Företaget slog upp sina portar den 3 juni 2017. Med en entré vänd mot stad och stadsliv och en andra mot Kalmar Gästhamn och havets lugn, hoppas vi kunna skapa en skön miljö som bjuder in till en avkopplande stund med mat och dryck. Arbetsuppgifter - Tillaga och leverera varierad mat som överträffar våra gästers förväntningar - Bidra till en utvecklande, rolig och effektiv arbetsmiljö i restaurangen - Bidra till att verksamheten når uppsatta mål - Säkerställa att köket jobbar i enlighet med koncept och vision Erfarenhet och personliga egenskaper - Du klarar att hålla många bollar i luften samtidigt som du kan hålla lugnet och ändå levererar god mat i tid. - Strukturerad och planerad i ditt arbete, social och positiv person. - Gymnasial utbildning inom kockyrket - Svenska i tal och skrift - B-körkort Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt Välkommen med din ansökan Krav: Körkort: * B (Personbil) Tillgång till: * Personbil
Företag: Consultify
Ort: Kalmar
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Köksmästare - Kalmar- Ansvarig Kock, Köksmästare som vill utvecklas. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Köksmästare - Kalmar- Ansvarig Kock, Köksmästare som vill utvecklas.


Sök lediga jobb Kock_ Köksmästare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se