Kock_Köksmästare CDC jobb - lediga jobb

Kock_Köksmästare CDC jobb Kock_Köksmästare CDC jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kock_Köksmästare CDC. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kock_Köksmästare CDC. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. En av Stockholms saluhall söker frukt/grönt chef- Stockholm

  2. Gymnasielärare svenska/engelska- Norrtälje

  3. Säljare/Butikspersonal- Stockholm

  4. Ellärare- Haninge

  5. Maskinförmedlare- Järfälla

  6. Möbelmontör/Kontorsflytt- Solna

  7. Rivare- Solna

  8. Redovisningsansvarig till Cellip AB- Stockholm

  9. Dekoratör/Montör- Stockholm

  10. Assisterande dansledare Sthlm City HT 13- Stockholm


Mer beskrivning

En av Stockholms saluhall söker frukt/grönt chef
Vi söker ett proffs på frukt och grönt med FLERA års erfarenhet och dokumenterat bra referenser. Du kommer att få jobba i en av Stockholms bästa Ica butik med stor fokusering på färskvaror.Vi tror att du jobbar idag inom dagligvaruhandeln och är just en klippa på frukt/grönt med kunskap av exponering ekonomi svinn personal och att avdelningen alltid är välfylld och rätt sortiment på rätt plats och tid. Arbetsplatsen ligger i norra Stockholm Vi erbjuder en butik med hög omsättning som har det där lilla extra. Vi erbjuder trevliga glada arbetskamrater som väntar på dig. Vi erbjuder bra lön till rätt medarbetare. Vi erbjuder framtidens kurser inom frukt och grönt. Du som har dessa kunskaper är välkommen med din ansökan till oss.
Företag: Personalkompetens AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga En av Stockholms saluhall söker frukt/grönt chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En av Stockholms saluhall söker frukt/grönt chef

Gymnasielärare svenska/engelska
Norrtelje teknikgymnasium är en fristående gymnasieskola som bedrivit utbildning i Norrtälje kommun sedan 13 år tillbaka. Skolan erbjuder fem program: VVS- och fastighet, el- och energi, naturbruk, teknik samt bygg- och anläggning med inriktning maskinförare. Vi är i dag ett arbetslag om 18 personer som arbetar tillsammans med våra drygt 90 elever. Vår lärartäthet är som jämförelsetal ca 11 lärare / 100 elever. Skolhuvudmannen har kollektivavtal med lärarfacken LR, LF och med Kommunal. Vi söker nu en lärare i engelska och svenska för ett vikariat under läsåret 2013/2014.
Företag: NORRTELJE TEKNIKGYMNASIUM AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare svenska/engelska

Säljare/Butikspersonal
En erfaren säljare till möbel butik i Bromma sökes. Arbetsuppgifter: försäljning i butik, beställning, varumottagning. Arbetet kan innebära tynga lyft. Tjänsten är på heltid/deltid. Erfarenhet av försäljning, kundbemötande är ett krav. Språkkunskap: Svenska och Engelska är ett krav både på tal och skrift. Omgående start eller enligt överenskommelse. Skicka gärna CV och personligt per mail.
Företag: ERDAL OF SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Butikspersonal jobb, Säljare/Butikspersonal Stockholm, Säljare/Butikspersonal ERDAL OF SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Butikspersonal

Ellärare
Arbetsgivare: Haninge kommun, Fredrika Bremergymnasierna, Fredrik Dalarövägen 33 136 81 HANINGE tel 08-606 76 20, fax 08-606 76 21 Arbetsplatsbeskrivning: Välkommen till Haninge, kommunen med skog och hav, söder om Stockholm. Fredrika Bremergymnasierna, Fredrik, har flera av de yrkesförberedande programmen. Bygg- och anläggning, El- och energi, Fordons- och transport, Industritekniska, och Introduktionsprogrammen. Till El- och energiprogrammet söker vi en elinstallatör med allmän behörighet. I huvudsak kommer dina ämnen att vara ellära, elinstallation, 3-fas och elmotorer. Du kommer även att ha täta kontakter med branschen. Du kommer att ingå i arbetslaget och jobbar i nära samarbete med andra lärare där eleverna alltid är i fokus. Lärarbehörighet är meriterande. Vi strävar efter att uppnå en jämn könsfördelning så vi ser gärna en kvinnlig sökande. Arbetstid: Heltid Lön: Månadslön Tillträde 2013-08-12 eller enl överenskommelse. Kontaktperson: Arbetslagschef på elprogrammet, Christine Arvidsson 070-417 39 21, eller rektor Robert Aspfors 08-606 76 23. Vi tar gärna emot din ansökan via mail: robert.aspfors@haninge.se Fackliga Företrädare: Nås via kommunens växel 08-606 70 00 Senaste Ansökningsdag: 2013-08-01 Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig personal. VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.
Företag: Haninge kommun, Fredrika Bremergymn, Fredrik
Ort: Haninge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Haninge, Ellärare Haninge kommun, Fredrika Bremergymn, Fredrik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare

Maskinförmedlare
Maskinförmedlare för ett entreprenadmaskinsföretag Vi är ett företag i maskinentreprenadbranschen. VSM Entreprenad AB är ett stabilt bolag med rötter i Värmdö Schaktmaskiner AB. Kort och gott har vi valt att kalla oss för VSM. Vår bas finns i en modern ändamålsenlig fastighet i Kallhäll. Här driver vi också en verkstad och fältserviceverksamhet. Tack vare mobila krossanläggningar och vissa typer av entreprenader så har vi hela norden som verksamhetsområde. Totalt är vi ca 150 medarbetare som tillsammans omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Nu skulle vi vilja utöka vår administration med en maskinförmedlare. Din bakgrund och personlighet Du bör vara en flexibel och mycket serviceinriktad person som gärna ställer upp och hugger i där det för tillfället bäst behövs. Körkort för personbil är ett krav, har du en maskinförarutbildning är det förstås en merit men är absolut inte något krav. Däremot bör du vara intresserad av maskiner och maskinkännedom är en fördel. Arbetsuppgifter Du kommer att vara länken mellan oss och våra kundföretag, du bibehåller våra redan goda kundrelationer och bygger nya. Du ser till att våra ramavtalskunder får all den service de förväntar sig. Du ser till att rätt maskiner/förare befinner sig på rätt ställe. Den administrativa delen av ditt arbete handlar om registrering av underlag vid anbud, avtal och fakturering, kreditbevakningar och allmänna kontorsgöromål. Samt skall du kunna vara behjälplig administrativt till vår annars väl fungerande verkstad. Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete där du med stor självständighet får utveckla, planera och genomföra dina ansvarsområden. Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Järfälla. Med tanke på semestertider önskar vi endast ansökningar via mailen; angelica.lagerberg@vsmgruppen.se Ser fram emot er ansökan!
Företag: VSM ENTREPRENAD AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinförmedlare jobb, Maskinförmedlare Järfälla, Maskinförmedlare VSM ENTREPRENAD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinförmedlare

Möbelmontör/Kontorsflytt
Vi behöver nu dig som har arbetat med möbelmontering och flyttarbeten. Sthlm Support & Allservice ett serviceföretag med inriktning på möbelmontering/kontorsflyttar samt en övrig verksamhet inom bemanning på olika områden som rivning, markservice, m.m. Andra arbetsuppgifter kan förekomma inom dessa områden som beskrivits. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är krav. Du måste ha erfarenhet inom möbelmontering av kontorsmöbler eller liknande samt vara stresstålig, punktlig och serviceinriktad. B* Körkort är plus. Märk ansökan Möbelmontör Ansökan tas endast emot via mail.
Företag: STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Möbelmontör/Kontorsflytt jobb, Möbelmontör/Kontorsflytt Solna, Möbelmontör/Kontorsflytt STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Möbelmontör/Kontorsflytt

Rivare
Vi söker erfarna rivare som är punktliga och vana att arbeta under högt tempo. Du skall ha erfarenhet av att använda maskiner och verktyg som används inom rivning. B-körkort är ej krav men + Andra arbetsuppgifter kan förkomma. Ansökan tas endast emot via mail.
Företag: STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare jobb, Rivare Solna, Rivare STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare

Redovisningsansvarig till Cellip AB
Företaget. Cellip utvecklar, marknadsför, säljer och levererar i första hand IP-telefoni med tillhörande tjänster till företagskunder. Vi är den nya tidens teleoperatör som ökar lönsamheten hos våra kunder med framtidssäkra, flexibla och priseffektiva kommunikationslösningar och: -Växer snabbt under lönsamhet och rankades i Deloitte Fast 50 2011 som den snabbast växande teleoperatören i Sverige. -Har ett brett tjänsteutbud inom IP-telefoni med främst små och medelstora företag som kärnverksamhet. -Ökar mest inom segmentet större företagkunder genom tekniska speciallösningar och Microsoft Lync. -Har även mobiltelefoni i vår tjänsteportfölj. Våra telefoni- och växellösningar ligger i marknadens tekniska framkant - läs mer på http://www.cellip.com. Vi är 27 anställda och sitter i riktigt bra lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Bolaget omsätter innevarande år ca 30 MSEK med en förväntad fortsatt årlig tillväxt på 20-30% med lönsamhet. Detta ger oavsett position ett mycket omväxlande och utvecklande arbete med ett stort spann mellan högt och lågt. För att trivas och vara framgångsrik som anställd på Cellip behöver man trivas i förändring samt vara prestigelös och engagerad med ett helhetsperspektiv på såväl sitt eget arbete som företagets verksamhet. Arbetsbeskrivning för redovisningsansvarig på Cellip AB. Ansvar för redovisningsprocessen från ax till limpa. Bokslutssjälvständig avseende redovisning med minst 3 års relevant erfarenhet med intresse av och kapacitet att växa med bolaget. -Årsbokslut - per halvårsskifte -Månadsbokslut - klart dag 13 -Moms- och skatteredovisning -Process- och stödsystemutveckling -Leverantörsreskontra -Kundreskontra -Löneadministration för 27 anställda, med månadslön Kundserviceavdelningen assisterar Redovisningsansvarig med löpande uppgifter som ex. registrering av kundinbetalningar och justering av kundlimiter. Redovisningsansvarige samarbetar nära med och rapporterar till CFO. Rätt profil för jobbet. -3-5 års erfarenhet som bokslutssjälvständig Redovisningsansvarig. -Prestigelös och handlingsinriktad. -Trivs i en snabbt föränderlig och dynamisk miljö. -Passionerad förbättrare som brinner för helheten i företagets verksamhet. -Ansvarstagande och självgående. -Utåtriktat arbetssätt och bekväm kommunikatör. Om du känner igen dig i ovan och är intresserad så maila ansökan till stefan.kolmodin@cellip.com. Ansökan skall innehålla kortfattat CV och personligt brev där du berättar om dig själv - vem du är, vad du kan/vill och varför du är intresserad av/rätt person för uppdraget.
Företag: CELLIP AB - HK
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig till Cellip AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig till Cellip AB

Dekoratör/Montör
Tjänsten innefattar stripning av bilar, hantering av dataskuret, dekoration av skyltar med mera. Du bör ha god kännedom om olika typer av folie och viss kunskap om dataskär. Har du kunskaper i Illustrator är det ett stort plus (inget krav). Ibland kan det bli uppdrag ute på fältet. Vi söker dig som har branschvana från liknande arbetsuppgifter. Vi på Screenbolaget är kända för vår höga servicenivå, så det är viktigt att du är erfaren och har känsla för service och är noggrann. Vi har ett högt tempo och stundtals är det mycket som händer samtidigt, det innebär att du bör vara stresstålig. Screenbolaget är ett etablerat, stabilt och lönsamt företag. Vi erbjuder fräscha arbetslokaler, bra lön och förmåner som friskvårdsbidrag och Rikskuponger. Välkommen med din skriftliga ansökan!
Företag: SCREENBOLAGET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Dekoratör/Montör jobb, Dekoratör/Montör Stockholm, Dekoratör/Montör SCREENBOLAGET
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dekoratör/Montör

Assisterande dansledare Sthlm City HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm City inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.stockholmcitydans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm City HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm City HT 13


Sök lediga jobb Kock_Köksmästare CDC

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se