Kock_Kallskänka jobb - lediga jobb

Kock_Kallskänka jobb Kock_Kallskänka jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kock_Kallskänka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kock_Kallskänka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fiskaffär på Söder söker kock/kallskänka- Stockholm

 2. Kock/Kallskänka på Sthlms bästa fastfood ställe!- Stockholm

 3. Kock/kallskänka till Fredrikshovs Slotts skola- Stockholm

 4. Kock/Kallskänka- Krokom

 5. Kock/kallskänka- Skurup

 6. Kock/Kallskänka- Umeå

 7. Kock/Kallskänka- Örebro

 8. Kock/kallskänka för omgående anställning- Gotland

 9. Frukostkock/kallskänka- Stockholm

 10. kock/kallskänka till butik&Deli- Stockholm

 11. kock/kallskänka- Stockholm

 12. Kock/kallskänka - DAHLBOM PÅ TORGET- Åre

 13. Kock/Kallskänka- Malung Sälen

 14. Kock/Kallskänka- Göteborg

 15. Kock/Kallskänka sep-dec- Stockholm

 16. Kock/Kallskänka Extra- Stockholm

 17. Kock/Kallskänka- Stockholm

 18. Kock/Kallskänka- Stockholm

 19. Vi söker dig som har jobbat som Kock/Kallskänka- Stockholm

 20. Kock/kallskänka- Göteborg

 21. Kock/Kallskänka – Bianchi Café & Cycles, Stockholm- Stockholm

 22. Kock/Kallskänka okt-dec- Stockholm

 23. DUKTIG KOCK/KALLSKÄNKA MED CATERINGVANA- Göteborg

 24. Kock/Kallskänka- Jönköping

 25. KOCK/KALLSKÄNKA till GODTHEM- Stockholm

 26. Kock/Kallskänka- Göteborg

 27. Kock/kallskänka med inriktning mot Sushi- Stockholm

 28. kock/kallskänka- Stockholm

 29. Kock/kallskänka- Stockholm

 30. Kock/Kallskänka inför årets julbord.- Varberg

 31. Kock/kallskänka till Kafè- Vellinge

 32. Kock/Kallskänka- Stockholm

 33. Dagtid - Erfaren Kock/Kallskänka- Göteborg

 34. Kock/Kallskänka- Knivsta

 35. Assisterande kock/kallskänka- Solna

 36. Kock/Kallskänka Julbord nov-dec- Stockholm

 37. Kock/kallskänka- Göteborg

 38. Kock/Kallskänka- Lidköping

 39. Kock/Kallskänka- Stockholm

 40. Kock/Kallskänka- Umeå


Mer beskrivning

Fiskaffär på Söder söker kock/kallskänka
Vill du vara en del av vårt glada gäng hos Hammarströms Fisk? Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning som kock/kallskänka till vår fiskaffär på Östgötagatan. Arbetsuppgifterna består av försäljning över disk, matlagning och bakning, samt catering och lunchservering.
Företag: Hammarströms Fisk
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fiskaffär på Söder söker kock/kallskänka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fiskaffär på Söder söker kock/kallskänka

Kock/Kallskänka på Sthlms bästa fastfood ställe!
Är det just du som brinner för mat, älskar människor och inte har svårt för att ta i när det behövs? Då kan det vara dig vi söker! Wiggo söker ny personal till en av våra enheter och sköter du dina kort rätt så kommer det finnas en heltids tjänst ledig, just för dig. Skicka in ditt CV, så hör vi av oss. Hotell och restaurang utbildning är ett krav! Varmt välkomna med er ansökan. Smaklig Spis!
Företag: Wiggo That´s a Wrap!
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka på Sthlms bästa fastfood ställe! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka på Sthlms bästa fastfood ställe!

Kock/kallskänka till Fredrikshovs Slotts skola
Fredrikshovs slotts skola har ett eget kök med tre anställda. Köket är ett tillagningskök och lagar den mesta mat ifrån grunden. Köket tillagar ca 300 portioner /dag. OM BEFATTNINGEN Vi söker nu en kock/kallskänka till Fredrikshovs slotts skolans kök. Det är viktigt att du är målinriktad, kreativ och bra på att kommunicera med människor i din närhet. Vi vill att du har ett intresse och ett engagemang för att utveckla klimatsmart skolmat. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER - Matlagning - Inköp av varor - Ekonomiskt ansvar - Egenkontroll enligt Livsmedelslagen - Systematiskt arbetsmiljöarbete Vi kommer att lägga stor vikt personlig lämplighet. KOMPETENSKRAV - Vi söker dig som har en storköksutbildning eller kallskänka utbildning samt flera års erfarenhet av matlagning. Du har en god samarbetsförmåga. ÖVRIGT MERITERANDE - Erfarenhet av matlagning i både restaurang och storkök
Företag: Stiftelsen Carpe Diem Fredrikshovs slotts skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänka till Fredrikshovs Slotts skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänka till Fredrikshovs Slotts skola

Kock/Kallskänka
Torsta AB är mötesplatsen i Jämtland för de gröna näringarna. Verksamheten har gamla anor, då det bedrivits lantbruksutbildning i Torstas lokaler sedan 1919. År 2012 startades samverkansbolaget Torsta AB genom en sammanslagning av Åsbygdens Naturbruksgymnasium och Jämtlands Institut för landsbygdsutveckling (JILU). Bolaget ägs till 60% av det offentliga och till 40% av det privata näringslivet inom jord, skog och trä. Syftet är att vidareutveckla och samla all den kompetens som byggts upp under åren samt att skapa en plattform för ett samarbete mellan det offentliga och näringslivet för utveckling inom de gröna näringarna. Detta innebär att vår arbetsplats genomsyras av öppenhet för nya idéer och flexibilitet. Vår verksamhet är i dagsläget - gymnasie- och uppdragsutbildningar inom naturbruk för ungdomar och vuxna. - projekt med inriktning på grönt företags- och landsbygdsutveckling. - lunchrestaurang samt dagkonferenslösningar för upp till 150 personer. - jordbruksdrift med ekologisk mjölkproduktion samt fåravel. - ullspinneri I Torstas restaurang har vi som mål att servera husmanskost med en modern touch, lagad från grunden med bra råvaror, hembakat bröd samt en härlig salladsbuffé. Potatisen och det mesta av köttet som vi serverar kommer från vår egen gård. Under jaktsäsongen har vi tillgång till viltkött då jakt ingår i gymnasieutbildningen. Vi serverar lunch till elever, personal och externa gäster, frukost och middag till våra internatselever samt fika och lunch till våra konferensgäster. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och som ser en utmaning och glädje i att utveckla vårt kök och våra erbjudanden. Du ska ha adekvat utbildning samt några års erfarenhet. Ditt fokus är nöjda gäster vilket innebär att du är nytänkande, kreativ, idérik och kostnadsmedveten. Du har känsla för hög kvalitet vad gäller råvara, presentation och service. Du kommer att jobba i ett team med 3 personer och behöver vara beredd på att rycka in där det behövs, vilket innebär att du har ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt till din arbetsuppgift. Önskvärt är att du har kassa- och datorvana.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Krokom, Kock/Kallskänka TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Kock/kallskänka
Abbekås Hamnkrog & Hotell söker kock/kallskänka som vill jobba extra och hoppa in under helger, vid större tillställningar och andra tillfällen när vi har mycket att göra. Vi söker dig med stora ambitioner, högt tempo och en obändlig kärlek till god mat. För dig som ska jobba i köket hos oss gäller: Du älskar verkligen god mat - helst skånsk. Vi har sillagille och gåsamiddag och värnar den skånska mattraditionen. Du njuter av att få arbeta med råvaror av toppklass - det färskaste och bästa Du är snabb och fokuserad. Du är en lagspelare - inte bara i köket. Du kan också samarbeta med servisen, utan att hävda revir. Här jobbar vi alla tillsammans. Det spelar ingen roll hur vägen ser ut, men målet är klart och tydligt: Nöjda gäster!! Vi har inga formella krav när det gäller hur många år du arbetat i ett restaurangkök - däremot har vi höga krav när det gäller din ambitionsnivå. Inget annat än det bästa gäller. Noggrannhet och perfektion är våra ledord.
Företag: Skånska Ord & Bord AB
Ort: Skurup
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänka jobb, Kock/kallskänka Skurup, Kock/kallskänka Skånska Ord & Bord AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänka

Kock/Kallskänka
Vi söker nu kock/kallskänka till våra restauranger IKSU Sport, Konstnärligt Campus & SLU. Du bör vara positiv och ha ett personligt engagemang och ansvarstagande. Att du har ett brinnande matintresse ser vi som en självklarhet. Du kommer att få ett arbete i högt tempo och fartfylld miljö. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas. Du kommer att jobba med ett koncept där kundkontakten är en stor del utav arbetet. Arbetsuppgifterna kommer att baseras på tidigare erfarenheter.
Företag: HH GASTRONOMI AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Umeå, Kock/Kallskänka HH GASTRONOMI AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Kock/Kallskänka
Kock/Kallskänka med erfarenhet av Libanesisk matlagning.
Företag: Restaurang Rio
Ort: Örebro
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Örebro, Kock/Kallskänka Restaurang Rio
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Kock/kallskänka för omgående anställning
Verksamhetsbeskrivning Restaurang Vedugnen i Gothem erbjuder vedugnsbakade pizzor och vällagade rätter från vår a la carte meny. Med närproducerade råvaror serverar vi mat i en härlig, medelhavsinspirerad och rogivande miljö. Vedugnen är en nyöppnad uterestaurang och har ca 60 platser och drivs i samma regi som Gothem Logi som är ett vandrarhem. Gothem Logi är en fin gammal skola från början, byggdes om för ändamålet 2009. Se www.gothemlogi.se. Öppettider under sommaren 16-21.30 Vi söker någon person med social kompetens och ett glatt och stabilt humör. Lätt för att samarbeta och kommunicera är också viktigt. Arbetsuppgifter Vi söker kock/kallskänka till vår restaurang. Á la carte samt vedugnsbakad pizza.
Företag: Restaurang Vedugnen
Ort: Gotland
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänka för omgående anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänka för omgående anställning

Frukostkock/kallskänka
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning en frukostkock/kallskänka med höga ambitioner och ett stort intresse för matlagning. Arbetsplatsen ligger i centrala Stockholm. Du som söker bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från välrenommerade restauranger samt relevant utbildning i bagaget. Vi söker dig som brinner för ditt yrke och vill ta nästa steg i karriären. Arbetet är tillsvidare och du blir anställd direkt av vår kund efter en kort prövotid. Du kommer att arbeta på en mycket inspirerande arbetsplats med stor möjlighet till utveckling. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Frukostkock/kallskänka jobb, Frukostkock/kallskänka Stockholm, Frukostkock/kallskänka HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukostkock/kallskänka

kock/kallskänka till butik&Deli
Vi söker en kock eller kallskänka eller en person med ett brinnande intresse för mat till vår Butik & Deli i Spånga. Vi söker dig med kunskap, kreativitet och stort engagemang i din matlagning, då du även kommer att erhålla stort ansvar för det vi producerar i köket. Varje dag har vi luncher samt catering och försäljning över disk så att du ska inte vara främmande för att både laga mat men även sälja det som produceras och ha ständig kundkontakt. Mariannes Fisk har idag tre butiker i Stockholm, Spånga och på Lidingö. Vi arbetar med färska råvaror och står våra leverantörer väldigt nära. Vårt mål är att kunna leverera god och kvalitetsrik mat till varenda kund. Därför är det viktigt att du som söker förstår vår riktlinje och är motiverad till att göra varenda gäst nöjd.
Företag: FISHLOVERS STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga kock/kallskänka till butik&Deli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock/kallskänka till butik&Deli

kock/kallskänka
Erfaren kock -eller kallskänka med ordentlig erfarenhet av varmkök- sökes till babs på birger jarlsgatan. Du behöver minst 5 års yrkeserfarenhet. Babs är en ganska liten a la carterestaurang några kvarter från Stureplan. Du ska gilla att arbeta kvickt och snyggt och att ha eget ansvar. Vi söker dig som är duktig på att samarbeta och på att ta egna initiativ, som brinner för att laga mat och verkligen gillar högt tempo med skön service i ett helt öppet kök. Tjänsten är heltid och gäller enbart kvällar, arbetstid c:a 14.00-23.00, 5dagarsvecka på rullande schema. Ledig jul-nyårshelg och sommar eftersom vi stänger de perioderna, vilket ger möjlighet till visst säsongsarbete om man vill. Tillträde omgående. Lön enl. avtal och överenskommelse. Titta gärna på hemsidan:www.babsbar.se Är du intresserad svara på: babsbar@gmail.com
Företag: Babs Kök och Bar
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga kock/kallskänka jobb, kock/kallskänka Stockholm, kock/kallskänka Babs Kök och Bar
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock/kallskänka

Kock/kallskänka - DAHLBOM PÅ TORGET
Vi söker kock och kallskänka med minst 5 års erfarenhet till vintersäsongen 2013/2014 Restaurangen ligger mitt på torget i Åre med utsikt över Renfjället. Här serveras modern svensk mat med influenser från hela världen För mer information om Dahlbom på Torget besök www.dahlbompatorget.se Maila CV & referenser till kok@dahlbompatorget.se Boende kan ej garanteras
Företag: BRÖDERNA DAHLBOM OCH JOHAN HANSSON I ÅRE AB
Ort: Åre
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänka - DAHLBOM PÅ TORGET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänka - DAHLBOM PÅ TORGET

Kock/Kallskänka
Vill du jobba en vintersäsong i Sälen 2011-12! Lindvallen Restauranger AB driver flera restauranger inom Lindvallens skidområde. Vi söker nu nya medarbetare inför vintern. Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo och serviceinriktad. Vi ser gärna att du tycker om att åka skidor eller bräda. Vi är cirka 100 medarbetare under vintersäsongen. Vill du vara en av dem? Vi söker nu kockar och kallskänkor inför vintern. Vi ser gärna att du fyllt 20 år och har några års erfarenhet inom restaurangbranschen. Krav på yrkesutbildning. Ordning och reda, serviceinriktad samt att du brinner för ditt yrke ser vi som en självklarhet. Säsongen sträcker sig från december till slutet av april. Tillgång till boende finns. Lön enligt avtal. Arbetet innebär både dag och kvällstid . Du kan skicka din ansökan direkt på vår hemsida www.lindvallenrest.se
Företag: Lindvallen Restauranger AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Malung Sälen, Kock/Kallskänka Lindvallen Restauranger AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Kock/Kallskänka
Kort beskrivning av företaget: Mästerkockarna Sverige AB är produktionsköket utöver det vanliga. Vi producerar mat, sallader och delikatesser så som vi önskar att de skulle serveras i våra egna kök. Oavsett var våra produkter säljs präglas de alltid av ett stort engagemang, snygga förpackningar, råvaror av högsta kvalité samt kunniga och intresserade medarbetare. Vi levererar dagligen produkter till förväntansfulla kunder och butiker. Efterfrågan och intresset för våra produkter växer såväl inom som utanför vår egen bransch. Beskrivning av arbetsuppgifter: sedvanliga kockuppgifter i produktionskök produktion och montering av varmrätter, mack- & salladsberedning, delikatesser och smörgåstårtor Beskrivning av kvalifikationer: Köksutbildning och/eller erfarenhet av arbete i storkök. Du som söker ska tycka om att arbeta med människor, vara stresstålig, flexibel och har en hög servicekänsla. Vi ser gärna att du som söker ska ha god förståelse i svenska språket när det gäller tal och skrift.
Företag: Mästerkockarna
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Göteborg, Kock/Kallskänka Mästerkockarna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Kock/Kallskänka sep-dec
Då en av våra medarbetare ska söka lyckan på annan ort söker Carlshälls gård en duktig kock/kallskänka med ordningssinne. Vår verksamhet består huvudsakligen av festvåning och konferens. I december serverar vi ett traditionellt svenskt, hemlagat julbord. Du bör ha vana av att arbeta självständigt samt ha några års erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Carlshälls gård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka sep-dec jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka sep-dec

Kock/Kallskänka Extra
Köket på en av Söders mest välbesökta krogar behöver förstärkas under hösten - mestadels kvällar och helger. Vi ser gärna att Du som söker har erfarenhet inom yrket men intresse och engagemang är minst lika viktigt. Är du rätt person kommer möjlighet till heltidstjänst eventuellt bli aktuellt.
Företag: Restaurang Pelikan
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka Extra

Kock/Kallskänka
Majola RestaurangKonsult är ett förstklassigt konsultföretag som arbetar mot kunder i Stockholms området. Våra kunder är till största del konferensgårdar, hotell, kvarterskrogar & cateringföretag. Vi har varit verksamma i snart 10 år och växer fort tack vare vår skickliga personal som har byggt upp vårt goda rykte! Vår personalstyrka behöver nu utökas med kockar och kallskänkor Är du en ambitiös kock eller kallskänka med ett par års kökserfarenhet som söker ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter, då ska du söka dig till oss! Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du själv bestämmer dina arbetstider och typ av restauranger. Vi är mycket lyhörda och strävar alltid efter att du ska stormtrivas hos oss på Majola! Körkort och tillgång till bil är meriterande men inget krav. Vi ser helst att du skickar in ansökan via E-post, men om den möjligheten inte finns så går det bra att ringa till oss. Lön betalar vi enligt avtal eller överenskommelse. Kontaktpersoner Thomas Larsson thomas.larsson@majola.se Daniel Kristiansson daniel.kristiansson@majola.se MAJOLA RESTAURANGKONSULT Palmfeltsvägen 19 121 62 Johanneshov Tel: 08-6003500 Fax: 08-6003501 Mer information om oss hittar du på www.majola.se Majola RestaurangKonsult är ett auktoriserat bemanningsföretag!
Företag: MAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Stockholm, Kock/Kallskänka MAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Kock/Kallskänka
Fjäderholmarnas Krog söker kock/kallskänka. Vi gör tillsammans med Gert Klötzke Sveriges mest ambitiösa och bästa julbord. Från början av november börjar vi förbereda vårt unika julbord, vi gör allting själva från grunden sillar, korvar, patéer, godis, desserter, kål, jansson, laxar, bröd, blodpudding bara för att nämna lite. Att jobba julbord hos oss är ett perfekt tillfälle för dig att få laga riktigt svensk klassisk mat presenterad på ett modernt, snyggt och fräscht vis.
Företag: FJÄDERHOLMARNAS KROG OCH MATMAGASIN
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Stockholm, Kock/Kallskänka FJÄDERHOLMARNAS KROG OCH MATMAGASIN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Vi söker dig som har jobbat som Kock/Kallskänka
Restaurang Edith ligger på Skånegatan mitt i det populära SoFo. Vi söker nu en matlagningskunnig medarbetare, gärna utbildad kock eller kallskänka. Arbetsuppgifterna består av enklare maträtter såsom dagens lunch, sallader samt brunch på helger. Vi söker dig som är positiv, självgående och trivs med och drivs av nya utmaningar. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Edith Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som har jobbat som Kock/Kallskänka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som har jobbat som Kock/Kallskänka

Kock/kallskänka
Arbetsuppgifter: Dagens soppa för 100-150 Personer, Pasta, smörgåsar och paj. Bistromeny efter klockan 15.00. Tjänsten gäller vår bistro/café på Östra Larmgatan 6. Arbetstider Rullande 5 dagars schema med blandat dagtid och kvällar. Ej söndagar. Våra öppettider är måndag-fredag 07-20 och lördag 09-17. vilket gör att schemat är varierat med arbete Varannan lördag. Tjänsten är på ca 35 timmar och kommer att tillsättas snarast eller enligt överenskommelse. Vi söker dig som tycker det är kul med fart och fläkt, älskar att göra god mat, ta ansvar samt är noggrann och strukturerad med gott sinne för ordning. Du är representativ, talar och skriver god svenska, är van att arbeta självständigt och har en hög känsla för service. Vi ser dig också som en prestigelös och social person med erfarenhet av liknande arbete. Kvalifikationer Erfarenhet från liknande arbete, minst 1år. Goda referenser (ska bifogas i ansökan). Lön Enligt avtal eller överenskommelse. Frågor gällande tjänsterna besvaras endast via e-post: hakan@steinbrenner-nyberg.se Ansökan e-postas snarast och senast 15/9 -2013 till arbete@steinbrenner-nyberg.se
Företag: Steinbrenner & Nyberg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänka jobb, Kock/kallskänka Göteborg, Kock/kallskänka Steinbrenner & Nyberg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänka

Kock/Kallskänka – Bianchi Café & Cycles, Stockholm
Bianchi Café & Cycles, är ett koncept inom Grimaldi Industri AB under det internationella varumärket Bianchi. Konceptet omfattar en konceptbutik och en cafédel, som förenar det allra bästa av Italien. Detta är en mötesplats för alla med en passion för cykling, hälsa och miljö. Bianchi Café and Cycles ingår i Grimaldi Industri AB, en av de ledande cykelproducenterna i världen. Grimaldi Industri AB äger och distribuerar; Bianchi, Monark, Crescent, DBS, Everton, Gitane, Kildemoes, Legnano, Micmo, Puch, Spectra och Peugeot. Retail Knowledge söker för Bianchi´s räkning: Kock/Kallskänka – Stockholm Vi söker nu en serviceinriktad, engagerad och entusiastisk kock/kallskänka till vår konceptbutik på Norrlandsgatan i Stockholm. Rollen kräver personlig mognad och ansvarstagande då man som kock/kallskänka axlar ansvaret som andreman/kvinna, och är ytterst ansvarig för köket då köksmästaren inte är på plats. Detta innebär att du ser vad som behöver göras, och med rutin och erfarenhet säkerställer du kvalité och leverans. Som kock/kallskänka kommer du att vara den som ser till att allt som serveras genomsyras av de italienska smakerna. Det kräver att du har goda kunskaper om italienska produkter och råvaror. Du har dokumenterad yrkesutbildning och yrkeserfarenhet och är van vid att arbeta i ett högt tempo där mycket ska hållas igång samtidigt. Du har en känsla inte bara för smak utan även för vad som tilltalar ögat. Då vi arbetar i ”öppet kök” är det även viktigt att arbeta på ett rent och prydligt sätt, och trivas i mötet med våra gäster. Vår butik och café/restaurang ska representera det bästa från Italien. För att kunna förmedla den rätta känslan har du givetvis ett stort intresse för den italienska kulturen. Har du dessutom kunskaper i italienska och ett intresse för cykel och cykelsport är det meriterande. Sista ansökningsdag är 15/9 men då intervjuer kommer att ske löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För ytterligare frågor kring tjänsterna vänligen kontakta rekryteringsansvarig på mail: liselott.hallstensson@retailknowledge.se
Företag: Retail Knowledge
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka – Bianchi Café & Cycles, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka – Bianchi Café & Cycles, Stockholm

Kock/Kallskänka okt-dec
Carlshälls gård söker inför julbordet en duktig kock/kallskänka med ordningssinne. Vi serverar ett traditionellt svenskt, hemlagat julbord. Du bör ha vana av att arbeta självständigt samt ha erfarenhet av liknande arbete. Vi tar endast emot ansökningar via e- post. koket@carlshallsgard.se
Företag: Carlshälls gård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka okt-dec jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka okt-dec

DUKTIG KOCK/KALLSKÄNKA MED CATERINGVANA
Gourmet Sofie på Nordenskiöldsgatan 16 i Linnéstaden, Göteborg, är ett familjeägt företag med fem anställda som till 100 % sysslar med förstklassig catering. Vi lagar vällagad, läcker och fräsch "catering för alla tillfällen" på marknadens bästa råvaror till privatpersoner och företag i skräddarsydda lösningar utifrån önskemål och budget. Gourmet Sofie erbjuder allt från en arbetslunch och läckra cocktailtilltugg till en spännande buffé och hel meny för bröllop, temafest, invigning och födelsedagsfest. Utöver mat hjälper vi gärna till med personal, porslin, leveranser, dukar, möbler etc. Vi söker nu en erfaren kock/kallskänka med cateringvana. Viktigt för oss är att Du har god bred yrkeskunskap inom matlagning, är lösningsfokuserad och gillar när det är mycket att göra samt har god kommunikationsförmåga. Meriterande är om Du har erfarenhet av catering och varit anställd i ett mindreföretag eller haft eget. Du skall gilla att laga svensk/klassisk mat likväl som modernare/nyttigare och festmat. Att du är engagerad, kreativ och bidrar med idéer och produktutveckling inom ramen för vårt koncept ser vi som en självklarhet. Arbetstiden är dagtid. Mer information om oss som arbetsgivare och vår verksamhet finner du på vår hemsida www.gourmetsofie.se
Företag: Gourmet Sofie
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga DUKTIG KOCK/KALLSKÄNKA MED CATERINGVANA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DUKTIG KOCK/KALLSKÄNKA MED CATERINGVANA

Kock/Kallskänka
Spiskroken Restaurang på Torsvik söker Kock/Kallskänka med utbildning och erfarenhet av yrket. Kunskaper i svensk husmanskost. Svenska i tal och skrift krävs för att ta emot och handskas med beställningar. För ytterligare information finns möjlighet att ringa mellan kl 1400-1600, inga andra tider. Janne 036-375850
Företag: Spiskroken Restaurang
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Jönköping, Kock/Kallskänka Spiskroken Restaurang
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

KOCK/KALLSKÄNKA till GODTHEM
Kock sökes; RESTAURANG GODT PÅ DJURGÅRDEN AB; Stockholm; 130415 1 kock/kallskänka sökes till Villa Godthem på Djurgården Godthem är medlem i PDF Brasserie Group. En sammanslutning av Stockholms mest profilstarka och välrenommerade restauranger. Godthem är en patriciervilla i absoluta toppskick belägen på Djurgården - ett stenkast från Stockholm city. Med fantastiskt kök i trevliga ljusa lokaler, som är helt topputrustat i renoverade utrymmen skapar vi nu svensk modern gastronomi i klassisk anda. Välkommen att söka tjänst hos oss. Vi har byggt ett sammansvetsat team i traditionell uppbyggnad. Vi har allt från kallskänkor, konditorer, kockar som arbetar med äkta kolgrill, spisar för fisk, garnityrer och långkok. Vi arbetar med precision, tempo, ordning i högt tempo. Vi har humor, glädje och skaparlust - allt med allvar och glimt. Du som söker måste ha 3-5 års dokumenterad erfarenhet. Du skall ha lätt för samarbete, vara noga och verkligen känna för matlagning och smaker. Om detta stämmer in är vår arbetsplats ditt hem. Vänligen hör av dig på mail till Stefan Jonsson. stefan.jonsson@villagodthem.se
Företag: RESTAURANG GODT PÅ DJURGÅRDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK/KALLSKÄNKA till GODTHEM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK/KALLSKÄNKA till GODTHEM

Kock/Kallskänka
Vi är en italiensk gourmetkrog med stora ambitioner. Besök gärna vår hemsida. Vi söker Dig med ambition inom yrket! Du måste ha en genomgången restaurangutbildning och passion för det italienska köket. Här gör vi allt från grunderna. Passar det här in på Dig? Välkommen att kontakta oss för en träff/intervju på arbetsplatsen.
Företag: La Cucina Italiana
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Göteborg, Kock/Kallskänka La Cucina Italiana
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Kock/kallskänka med inriktning mot Sushi
Beredning av sallad och husmanskost. Restaurangen kommer att ha lunchgäster.
Företag: H&K Nacka AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänka med inriktning mot Sushi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänka med inriktning mot Sushi

kock/kallskänka
Erfaren kock -eller kallskänka med ordentlig erfarenhet av varmkök- sökes till babs på birger jarlsgatan. Du behöver minst 3 års yrkeserfarenhet. Babs är en ganska liten a la carterestaurang några kvarter från Stureplan. Du ska gilla att arbeta kvickt och snyggt och att ha eget ansvar. Vi söker dig som är duktig på att samarbeta och på att ta egna initiativ, som brinner för att laga mat och verkligen gillar högt tempo i ett öppet kök. Ett kul och bra jobb med trevliga arbetskamrater! Tjänsten är heltid och gäller enbart kvällar, arbetstid c:a 14.00-23.00, 5dagarsvecka på rullande schema. Ledig jul-nyårshelg och sommar eftersom vi stänger de perioderna, vilket ger möjlighet till ordentlig semester eller visst säsongsarbete om man vill. Tillträde omgående. Lön enl. avtal och överenskommelse. Titta gärna på hemsidan:www.babsbar.se Är du intresserad svara på: babsbar@gmail.com
Företag: Babs Kök och Bar/Benedictsson & Hertz AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga kock/kallskänka jobb, kock/kallskänka Stockholm, kock/kallskänka Babs Kök och Bar/Benedictsson & Hertz AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock/kallskänka

Kock/kallskänka
Vi är ett glatt gäng som just nystartat Gamla orangeriet i Bergianska trädgården. Vi lagar all mat och bakar allt från grunden på högkvalitativa råvaror. Gamla orangeriet är en fantastisk charmig miljö att arbeta i. Våra gäster njuter både av vår luncher samt av att bara komma och fika. Under helgerna är det många som flanerar i Bergianska trädgården och runt Brunnsviken. Det vi serverar våra gäster på Gamla orangeriet är en del av den upplevelsen. Våra öppentider är mån-fre 11-16 och lördag och söndag 10-16. Men vi har också många kvällsbokningar och evenemang. Arbetsuppgifter Laga mat, baka samt övriga förekommande köksuppgifter. Om dig Du har en hög ambitionsnivå på det du gör men har ändå rutinen så att du snabbt kan få saker ur händerna. Du värdesätter att få arbeta med hög kvalitet och varierande matlagning. Du tycker förstås om att baka också. Vi är ett litet företag, så förmågan att se vad som behöver göras och lösa de uppgifter som uppstår är väldigt viktigt för att klara arbetet. Du har ett par års yrkeserfarenhet från kock- eller kallskänkeyrket. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi har kul på jobbet och hoppas att du också ska tycka det! Välkommen med din ansökan via mail. Sandra Rotkopf
Företag: SANIMORO AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänka jobb, Kock/kallskänka Stockholm, Kock/kallskänka SANIMORO AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänka

Kock/Kallskänka inför årets julbord.
Alldeles innanför första valvet i Varbergs medeltida fästning finns vår restaurang Vin & Skafferi Hus 13. Med ryggen mot fästningsmuren och havet i ögonvrån vänder vi framsidan mot solen. Våra rätter komponeras av de bästa råvarorna, helst närproducerat och helst från Halland. Vinlistan är lång och vi känner många av våra producenter personligen. Däri ligger lite av vår filosofi. Vi erbjuder mat och dryck med engagemang, hela vägen från vingården, bryggeriet, åkern, skogen eller havet, via vårt kök till din tallrik och ditt glas. Vi söker nu K O C K / K A L L S K Ä N K A inför årets julbord . Du skall ha några års arbetslivserfarenhet. Du som söker skall vara positiv, noggrann, stresstålig, organiserad och sugen på nya utmaningar. Du har lätt för att arbeta i team, men kan även jobba självständigt. Vi söker helt enkelt personal med ett leende på läpparna som älskar att laga mat och ge service i världsklass! Titta gärna in på hemsidan och läs om vårt spännande projekt: www.kottkrogen.se eller följ oss på www.facebook.com Välkommen med din ansökan till Vin & Skafferi Hus 13!
Företag: Vin & Skafferi Hus no 13
Ort: Varberg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka inför årets julbord. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka inför årets julbord.

Kock/kallskänka till Kafè
Verksamhetsbeskrivning Märtas Kafè och butik är ett mysigt och chamigt kafè beläget i Höllviken som serverar kaffe och kakor samt enklare maträtter som paj, pasta, smörgåsar soppor och sallader. Märtas bedriver även försäljning av bröd, kakor, marmelad, saft olivolja, örter, te mm Vi söker nu en kock till våran verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår beredning och tillagning av fräscha sallader, mackor och soppor inför servering. Välkommen med din ansökan!
Företag: Märtas Kafé och Butik AB
Ort: Vellinge
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänka till Kafè jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänka till Kafè

Kock/Kallskänka
Bistro Bon tillhör en av Stockholms mest prisade restauranger i de flesta medierna och nu senast utnämd i gästernas restaurangpris som en av Sveriges 100 bästa. Vår matsal är fullbokad nästan sju dagar i veckan. Vi söker en kock och en extra kock omgående med minst 3 års dokumenterad yrkevana samt en kallskänka på deltid alt. heltid. Som medlem av brigaden arbetar du med yrkesstolthet, glädje, humor och kunnande. Du är flexibel och har lätt för samarbete i högt tempo med precision. Du är ödmjuk och social. Du skall vara intresserad av mat och vin i kombination. Arbetstiden är schemalagd heltid, kvällar och helger.
Företag: Bistro Bon
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Stockholm, Kock/Kallskänka Bistro Bon
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Dagtid - Erfaren Kock/Kallskänka
Gourmet Sofie på Nordenskiöldsgatan 16 i Linnéstaden, Göteborg, är ett familjeägt företag med fem anställda som till 100 % sysslar med förstklassig catering. Vi lagar vällagad, läcker och fräsch "catering för alla tillfällen" på marknadens bästa råvaror till privatpersoner och företag i skräddarsydda lösningar utifrån önskemål och budget. Gourmet Sofie erbjuder allt från en arbetslunch och läckra cocktailtilltugg till en spännande buffé och hel meny för bröllop, temafest, invigning och födelsedagsfest. Utöver mat hjälper vi gärna till med personal, porslin, leveranser, dukar, möbler etc. Vi söker nu en kock/kallskänka för arbete heltid november-december med erfarenhet av julmat. Viktigt för oss är att Du är kompetent, positiv, lösningsfokuserad och gillar när det är mycket att göra samt har god kommunikationsförmåga. Vi ser helst att Du arbetat minst 10 år och har gått restaurangskola. Meriterande är om Du har erfarenhet av catering. Arbetstiden är i huvudsak dagtid, måndag - lördag. Mer information om oss som arbetsgivare och vår verksamhet finner du på vår på vår hemsida www.gourmetsofie.se
Företag: Gourmet Sofie
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Dagtid - Erfaren Kock/Kallskänka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagtid - Erfaren Kock/Kallskänka

Kock/Kallskänka
Hotell- och restaurangverksamhet i familjens ägo sedan 1967. Konferenser; 2 konferenser a 10-14 pers, möjligt med 14 övernattande konferensgäster på en 2 dgrskonferens. Lunchrestaurang med 45-50 gäster m -fre. Julbord hela december med 114 gäster per sittning, vardagar inkl helger. Evenemang, bröllop, kalas mm. Tillsvidare anställda; ägarparet 100 %, 2 st 100 % i kök, 1 st 75 % i matsal. Vi söker dig en kock/kallslänka, tradotinoelt köks arbete, mest dels är kallköks jobb. En fördel att du har en köksutbildning.
Företag: SÄRSTA WÄRDSHUS AB
Ort: Knivsta
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Knivsta, Kock/Kallskänka SÄRSTA WÄRDSHUS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Assisterande kock/kallskänka
Kort beskrivning av företaget: Taste är en förstklassig lunchrestaurang som serverar geniun och vällagad husmanskost. Beskrivning av arbetsuppgifter: Du ska hjälpa till vid årets julbord. Beskrivning av kvalifikationer: Minst gymnasial kock- eller kallskänksutbildning. Erfarenhet att ha jobbat med svenskt julbord. God samarbetsanda.
Företag: Restaurang Taste i Stockholm AB
Ort: Solna
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande kock/kallskänka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande kock/kallskänka

Kock/Kallskänka Julbord nov-dec
Carlshälls gård söker inför julbordet en duktig kock/kallskänka med ordningssinne. Vi serverar ett traditionellt svenskt, hemlagat julbord. Du bör ha vana av att arbeta självständigt samt ha erfarenhet av liknande arbete. Vi tar endast emot ansökningar via e- post. koket@carlshallsgard.se
Företag: Carlshälls gård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka Julbord nov-dec jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka Julbord nov-dec

Kock/kallskänka
Arbetsuppgifter: Frukost buffé och frukostfrallor på morgonen. Dagens soppa för 100-150 Personer, Pasta, smörgåsar och paj. Bistromeny efter klockan 15.00. Tjänsten gäller vår bistro/café på Östra Larmgatan 6. Arbetstider Rullande 5 dagars schema med blandat dagtid och kvällar. Ej söndagar. Våra öppettider är måndag-fredag 07-20 och lördag 09-17. vilket gör att schemat är varierat med arbete Varannan lördag. Tjänsten är på ca 35 timmar och kommer att tillsättas snarast eller enligt överenskommelse. Vi söker dig som tycker det är kul med fart och fläkt, älskar att göra god mat, ta ansvar samt är noggrann och strukturerad med gott sinne för ordning. Du är representativ, talar och skriver god svenska, är van att arbeta självständigt och har en hög känsla för service. Vi ser dig också som en prestigelös och social person med erfarenhet av liknande arbete. Kvalifikationer Erfarenhet från liknande arbete, minst 1år. Goda referenser (ska bifogas i ansökan). Lön Enligt avtal eller överenskommelse. Frågor gällande tjänsterna besvaras endast via e-post: ulrika@steinbrenner-nyberg.se Ansökan e-postas snarast och senast 15/9 -2013 till arbete@steinbrenner-nyberg.se
Företag: Steinbrenner & Nyberg
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänka jobb, Kock/kallskänka Göteborg, Kock/kallskänka Steinbrenner & Nyberg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänka

Kock/Kallskänka
Mellbygatans ost & delikatesser drivs av Emil Årmarker, som har utbildning inom restaurangbranschen och flerårig erfarenhet. Vi riktar oss till såväl företag som privatpersoner som uppskattar god mat och goda ostar. Vi arbetar mycket med ekologiska och närproducerade produkter för en hållbar utveckling. Vi söker nu Kock/Kallskänka till vår verksamhet. Tjänsten innefattar arbete inom lunch, a la carte och catering. Du behöver ha utbildning och erfarenhet inom yrket. Arbetstempot är högt så du behöver vara stresstålig.
Företag: Mellbygatans ost & delikatesser
Ort: Lidköping
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Lidköping, Kock/Kallskänka Mellbygatans ost & delikatesser
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Kock/Kallskänka
Vi söker en ung och duktig kock/kallskänka med köksutbildning och minst 2 års arbetslivserfarenhet. Du har stort intresse för mat och är lyhörd för trender. Du är van vid högt tempo, är positiv och utstrålar glädje kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Anställningen är tillsvidare, deltid med möjligheter till heltid för rätt person. 6 månaders provanställning. Varannan helg, Timlön, bra arbetstider. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: jobb@mocco.se Arbetsgivare MOCCO E-post: jobb@mocco.se Mer information på www.mocco.se
Företag: MOCCO
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Stockholm, Kock/Kallskänka MOCCO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Kock/Kallskänka
Hansson & Hammar söker nu en kock/kallskänka till våra restauranger IKSU Sport, Konstnärligt Campus & SLU. Du bör vara positiv och ha ett personligt engagemang och ansvarstagande. Att du har ett brinnande matintresse ser vi som en självklarhet. Du kommer att få ett arbete i högt tempo och fartfylld miljö. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas. Du kommer att jobba med ett koncept där kundkontakten är en stor del utav arbetet. Arbetsuppgifterna kommer att baseras på tidigare erfarenheter. Arbetet kommer mestadels att vara förlagt till dagtid.
Företag: HH GASTRONOMI AB
Ort: Umeå
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Umeå, Kock/Kallskänka HH GASTRONOMI AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka


Sök lediga jobb Kock_Kallskänka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se