Kock_köksmästare_kallskänka jobb - lediga jobb

Kock_köksmästare_kallskänka jobb Kock_köksmästare_kallskänka jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kock_köksmästare_kallskänka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kock_köksmästare_kallskänka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kock/köksmästare/kallskänka- Malung Sälen


Mer beskrivning

Kock/köksmästare/kallskänka
7 Rum & Kök - Allt du behöver i ett Hus! Ett Pensionat, ett Café, en Restaurang, en Pub ? Mycket mycket mer hittar man i detta charmiga hus som ligger mitt i Sälens By. Här erbjuder vi frukost, lunch, stor salladsbuffé utöver det vanliga, matiga mackor och hembakade kakor och desserter. Färskt lokalproducerat bröd och bullar. A la carte p? kvällarna - vi serverar en rustik och smakrik meny med inspiration från hela världen. Vårat signum är att allt ska vara lagat från grunden där vi i köket alla har ett extra tycke för bra råvaror och en förkärlek för det där lilla lilla extra som gör gästens besök till en upplevelse! Vi söker nu en glad och arbetsvillig kock/köksmästare med minst 3 års arbetslivserfarenhet och en precis lika underbar kallskänka/servis till vårat extremt lilla kök - här är det hjärterumslagen som gäller! Eftersom vi är ett litet företag med många poster att ta hand om så är det viktigt att du som söker, bara finner glädje i att få ta del av andra delar av verksamheten också?. Upplägget är som så att du har ditt huvudsakliga ansvarsområde men alla hjälps åt med övriga områden. Beskrivning av kvalifikationer: Som kock önskar vi att du har några års erfarenhet och kan ta ansvar för hela kvällsmenyn och drivkraft och kunskap att skapa trevliga eventkvällar. Viss catering utförs också och då ska du snabbt kunna erbjuda en bra meny med utgång av det som finns hemma. Bra kunskaper inom Köksekonomin & hygienisk livsmedelshantering mm. Som Kallskänka önskar vi en person med passion för frukt, grönsaker & goda sallader och mackor. Här har vi satt som signum att allt ska lite "outside the box"....fria händer så länge du skapar något nytt och smäktande gott! Desserter och kakor ser vi gärna att du har bra kunskaper inom då vi försöker hålla vår kakmonter med hembakat, likaså dessertmenyn till a la carten gör vi själva. Här önskar vi ju också erfarenhet av servering och kassaservice. Även vissa varmkökskunskaper då vi har dagens lunch varje dag!
Företag: 7 rum & kök
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/köksmästare/kallskänka jobb, Kock/köksmästare/kallskänka Malung Sälen, Kock/köksmästare/kallskänka 7 rum & kök
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/köksmästare/kallskänka


Sök lediga jobb Kock_köksmästare_kallskänka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se