Kollegor Personal och Rekrytering jobb - lediga jobb

Kollegor Personal och Rekrytering jobb Kollegor Personal och Rekrytering jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kollegor Personal och Rekrytering. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kollegor Personal och Rekrytering. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Erfarna Sharepointutvecklare, Stockholm- Stockholm

 2. Senior javautvecklare, Jönköping- Jönköping

 3. Erfarna Sharepointutvecklare, Malmö- Malmö

 4. C# utvecklare med WCF-erfarenhet, Göteborg- Göteborg

 5. Systemutvecklare inom webblösningar, Göteborg- Göteborg

 6. Webbdesigner/webbutvecklare, Göteborg- Göteborg

 7. Erfaren redovisningsekonom, Göteborg- Göteborg

 8. Erfaren redovisningsekonom, Jönköping- Göteborg

 9. Erfarna Sharepointutvecklare, Göteborg- Göteborg

 10. Senior .Netutvecklare, Malmö- Malmö

 11. Auktoriserad redovisningskonsult, Göteborg- Göteborg

 12. C# utvecklare med WCF-erfarenhet, Göteborg- Göteborg

 13. Systemutvecklare inom webblösningar, Göteborg- Göteborg

 14. Seniora Microsoftkonsulter till JSC, Nässjö- Nässjö

 15. Sharepointutvecklare, Jönköping- Jönköping

 16. .net-utvecklare, Jönköping- Jönköping

 17. Javautvecklare, Jönköping- Jönköping

 18. .net-utvecklare, Ljungby- Ljungby

 19. Sharepointutvecklare, Stockholm- Stockholm

 20. Konsult integrationslösningar, Göteborg- Göteborg

 21. Seniora javautvecklare, Stockholm- Stockholm

 22. Icke konsultmässig C#-utvecklare, Göteborg- Göteborg

 23. Javautvecklare, Jönköping- Jönköping

 24. Erfarna Sharepointutvecklare, Jönköping- Jönköping

 25. Civilingenjörer, hela Sverige- Ospecificerad arbetsort

 26. Konsult -/regionchef, Stockholm- Stockholm

 27. Sharepointutvecklare, Stockholm- Stockholm

 28. .Net-utvecklare med SharePoint-erfarenhet, Stockholm- Stockholm

 29. Producerande kommunikatör, Hestra- Gislaved

 30. Redivisningsekonom, Jönköping- Jönköping

 31. Marknadsförande säljare- Jönköping

 32. Javautvecklare, Jönköping- Jönköping

 33. C# - utvecklare, Jönköping- Jönköping

 34. Konstruktör, Jönköping- Jönköping

 35. iOS & Android-utvecklare, Stockholm- Stockholm

 36. Javautvecklare, Stockholm- Stockholm

 37. Senior javautveckare, Jönköping- Jönköping

 38. Solution Specialist ECommerce, Stockholm- Stockholm

 39. Sharepoint-utvecklare, Stockholm- Stockholm

 40. Webbutvecklare till produktbolag, Göteborg- Göteborg


Mer beskrivning

Erfarna Sharepointutvecklare, Stockholm
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Till våra kunder söker vi löpande kompetenta och erfarna Sharepointutvecklare. Önskar du en möjlighet att vidareutvecklas inom Sharepointutveckling? Vi söker dig som har: • Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens. • Några års erfarenhet av .Net och kunskap inom SharePoint. • Erfarenhet/vilja att arbeta i en konsultroll. • En god förmåga att kommunicera skriftligt och i tal på svenska och på engelska Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti. I denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. For our international applicants, we only receive applications viawww.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Sharepointutvecklare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Sharepointutvecklare, Stockholm

Senior javautvecklare, Jönköping
Sogeti är ett konsultföretag som levererar högkvalitativa IT-tjänster på den lokala marknaden. Bolaget arbetar nära lokala beslutsfattare och erbjuder sina kunder en kombination av bred teknisk kunskap och spetskompetens på IT-området. Sogeti levererar IT-tjänster i nära samarbete med kunderna. I tjänsteportföljen ryms lokala IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklingsprojekt, lokal systemförvaltning, samt drift och utveckling av kundernas infrastruktur.   För Sogetis räkning söker vi nu ett flertal javautvecklare i Jönköping.  Vi tror att du har tidigare erfarenhet av javaprogrammering, programmering är troligtvis ditt stora intresse och du tar dig an små som stora projekt med samma engagemang. Vi söker dig som är målmedveten och vill arbeta med att skapa nya och utveckla befintliga lösningar till våra kunder. Du uppskattar att arbeta i projektform och förstår vikten av att hålla tidsramar och deadlines. Troligtvis är du en problemlösare med analytisk förmåga och tar dig gärna an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du kommer ingå i ett arbetsteam som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vana av arbete som konsult är meriternade men igen krav, du talar och skriver svenska flytande. Vår kund erbjuder dig ett arbete inom design och utveckling av javabaserad mjukvara, du får möjlighet att arbeta med stimulernade uppdrag och erbjuds utbildning via kurser, certifieringar och konferenser.  Tjänsten är baserad i Jönköping men det finns möjligheter att arbeta "utanför kontoret" i och utanför Sverige.  For our international applicants, we only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by e-mail. This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written) Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu. Tillsättning sker löpande.  Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Senior javautvecklare, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior javautvecklare, Jönköping

Erfarna Sharepointutvecklare, Malmö
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Till våra kunder söker vi löpande kompetenta och erfarna Sharepointutvecklare. Önskar du en möjlighet att vidareutvecklas inom Sharepointutveckling? Vi söker dig som har: • Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens. • Några års erfarenhet av .Net och kunskap inom SharePoint. • Erfarenhet/vilja att arbeta i en konsultroll. • En god förmåga att kommunicera skriftligt och i tal på svenska och på engelska Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti. I denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. For our international applicants, we only receive applications viawww.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Malmö
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Sharepointutvecklare, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Sharepointutvecklare, Malmö

C# utvecklare med WCF-erfarenhet, Göteborg
iCore Solutions is a professional software developing company that markets and implements the iCore Integration Suite concept. iCore Integration Suite (iCIS) offers versatile and agile solutions for intelligent business integration. iCIS is packaged and designed for outstanding performance and traceability in business critical information flows. With a Partner and an OEM strategy and through our own organization, our mission is to establish iCore Solutions as a market leading niche actor on the global integration and SOA market. iCore Solutions AB is to be an innovative and market leading international systems developer and software vendor in the business integration market. For more information visit http://www.icoresolutions.com Vill du vara med i ett vasst utvecklarteam som utvecklar en standardprodukt? Trivs du med att arbeta med både helhet och detalj? Har du ett stort intresse av C#- och .Net-utveckling? Om svaret är Ja på dessa frågor, kan du vara personen vi söker! Vi erbjuder ett självständigt arbete med möjlighet att tidigt vara med och utveckla i .Net 4.0/4.5. I första hand kommer du att arbeta med att utveckla och underhålla produkten samt internt stötta vår konsult-organisation med support kring produkten. Vi är en liten grupp som jobbar nära varandra men ändå individuellt. Vi arbetar i korta iterationer där alla har möjlighet att påverka både produkten och processen och vi fokuserar på tester och automatisering. Dina erfarenheter:  • Minst 5 års praktisk erfarenhet av programmering i C# • Erfarenhet av WCF • Erfarenhet av SQL • Erfarenhet av ärende- och versionshanteringssystemet TFS • Goda kunskaper i .Net 4/4.5 • Stort intresse för teknik och programmering • Relevant högskoleutbildning inriktning programmering • Problemlösare som tycker att rätt kvalitet i arbetet är viktigt • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska Erfarenhet av programmering i SQL server och C++ är en fördel. Har du dessutom arbetat med eller har kunskap om WF och WPF är det meriterande.   Vi ser även att du som person är både driven och självgående samt har en vana av tydlig dokumentation. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering petra.holmback@kollegor.nu. Vi önskar din ansökan senast 2013-08-10. Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar endast emot ansökningar på www.kollegor.nu For our international applicants: We only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail. This positions requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga C# utvecklare med WCF-erfarenhet, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C# utvecklare med WCF-erfarenhet, Göteborg

Systemutvecklare inom webblösningar, Göteborg
iCore Solutions is a professional software developing company that markets and implements the iCore Integration Suite concept. iCore Integration Suite (iCIS) offers versatile and agile solutions for intelligent business integration. iCIS is packaged and designed for outstanding performance and traceability in business critical information flows. With a Partner and an OEM strategy and through our own organization, our mission is to establish iCore Solutions as a market leading niche actor on the global integration and SOA market. iCore Solutions AB is to be an innovative and market leading international systems developer and software vendor in the business integration market. For more information visit http://www.icoresolutions.com iCore söker nu att stärka sitt team med en systemutvecklare inom webblösningar. Vill du vara med i ett vasst utvecklarteam som utvecklar en standardprodukt? Trivs du med att arbeta med både helhet och detalj? Då kan vi nu erbjuda dig möjligheten att komma in i ett expansivt och framgångsrikt företag som skapar det senaste inom integrationslösningar.  Du kommer att få stort ansvar för en viktig del inom organisationen och vara den drivande i att ta fram helhetslösningen av vårt framtida webbgränssnitt och webblösningar för vår integrationsplattform. Lösningen kommer innefatta allt från administratörsgränssnitt till nya produkter inom området webb. I arbetsuppgifterna ingår arkitektur, användbarhet, kodning, test och dokumentation. Vi arbetar i korta iterationer där alla har möjlighet att påverka både produkten och processen och vi fokuserar på tester och automatisering. Du skall ha minst 5 års erfarenhet av att ta fram helhetslösningar inom systemutveckling samt mycket goda kunskaper inom följande: • C#/.Net • MVC • html5/JavaScript • IIS Meriterande är erfarenhet av: • Windows Azure • Webservices • WCF • TFS för ärende- och versionshantering • SQL Server Du kommer att arbeta under stort ansvar och själv vara drivande i att arbetet går framåt. Det är därför viktigt att du är självständig, har en egen drivkraft och ett öga för såväl detalj som helhet. Det är även av stor vikt att du känner dig hemma i att arbeta fram helhetslösningar. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering petra.holmback@kollegor.nu. Vi önskar din ansökan senast 2013-08-10. Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar endast emot ansökningar på www.kollegor.nu For our international applicants: We only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail. This positions requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom webblösningar, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom webblösningar, Göteborg

Webbdesigner/webbutvecklare, Göteborg
Nyla Design är byrån som skapar hemsidor, trycksaker och grafiska profiler genom att kombinera kreativ form med strategiskt djup. Vi följer processen hela vägen – från idé till färdig produktion. Professionellt och metodiskt engagerar vi oss i våra uppdrag för att därefter ta fram strategier, innehåll och material som tillför värden för våra kunder. Vi ser det som vårt uppdrag att hitta kärnan i affärsidén för att sedan formulera och formge kommunikation som lyfter fram den.   Vi vill utöka Nyla-teamet med en nyfiken och kreativ webbutvecklare som kan integrera idéer och nyskapande grafisk form med digital funktionalitet. Du har förståelse för både design och programmering och kommer gärna med egna förslag på lösningar för att lyfta form och innehåll på nätet. Du bygger egna funktioner med eller utan hjälp av befintliga CMS-system och har goda HTML-kunskaper samt grundläggande kunskaper i flash. Vidare ser vi att du är mycket van vid att arbeta i Adobe Photoshop, InDesign och Illustrator. Dessutom förstår du vikten av användarvänlighet och tillgänglighet i kombination med form och layout. Du arbetar tillsammans med teamet och AD:n i olika projekt vilket innebär en möjlighet att påverka och forma arbetet. Vi ser helst att du har något eller några års erfarenhet av webbutveckling på professionell nivå. Som person är du strukturerad, ambitiös, ser lösningarna snarare än problemen och har lätt för att arbeta i team. Tillsättning:  Förväntas ske efter sommaren, vi ser gärna att du påbörjar anställningen den 1 september.  Placering: Göteborg Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. For our international applicants, we only receive applications by www.kollegor.nu  We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written) Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Webbdesigner/webbutvecklare, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbdesigner/webbutvecklare, Göteborg

Erfaren redovisningsekonom, Göteborg
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Till våra kunder söker vi löpande duktiga redovisningsekonomer. Är du en ekonom med driv och är sugen på en ny utmaning? Du kommer att ansvara för den löpande redovisningen, månads - och årsbokslut, avstämningar, support till ombud, avräkning, fakturering, löpande kontakt med interna och externa intressenter. Som person är du noggrann och har driv och en god analytisk förmåga. Du har vana av att arbeta i högt tempo och är flexibel med dina arbetstider under vissa perioder. Vi söker dig som har KY/YH-utbildning inom redovisning, civilekonomutbildning eller likvärdig utbildning/arbetslivserfarenhet. Du har 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom på redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Du hanterar du har god vana att arbeta i något redovisningssystem. Din kunskaper i Excel är mycket goda Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck, Kollegor Personal och Rekrytering på 0709-359021 eller petra.holmback@kollegor.nu, eller Hanna Esbjörnsson på 0709-656602 eller hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Ansök via www.kollegor.nu senast den 31 augusti.  I denna process arbetar vi med löpande urval. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. For our international applicants, we only receive applications via www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningsekonom, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningsekonom, Göteborg

Erfaren redovisningsekonom, Jönköping
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Till våra kunder söker vi löpande duktiga redovisningsekonomer. Är du en ekonom med driv och är sugen på en ny utmaning? Du kommer att ansvara för den löpande redovisningen, månads - och årsbokslut, avstämningar, support till ombud, avräkning, fakturering, löpande kontakt med interna och externa intressenter. Som person är du noggrann och har driv och en god analytisk förmåga. Du har vana av att arbeta i högt tempo och är flexibel med dina arbetstider under vissa perioder. Vi söker dig som har KY/YH-utbildning inom redovisning, civilekonomutbildning eller likvärdig utbildning/arbetslivserfarenhet. Du har 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom på redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Du hanterar du har god vana att arbeta i något redovisningssystem. Din kunskaper i Excel är mycket goda Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck, Kollegor Personal och Rekrytering på 0709-359021 eller petra.holmback@kollegor.nu, eller Hanna Esbjörnsson på 0709-656602 eller hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Ansök via www.kollegor.nu senast den 31 augusti.  I denna process arbetar vi med löpande urval. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. For our international applicants, we only receive applications via www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningsekonom, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningsekonom, Jönköping

Erfarna Sharepointutvecklare, Göteborg
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Till våra kunder söker vi löpande kompetenta och erfarna Sharepointutvecklare. Önskar du en möjlighet att vidareutvecklas inom Sharepointutveckling? Vi söker dig som har: • Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens. • Några års erfarenhet av .Net och kunskap inom SharePoint. • Erfarenhet/vilja att arbeta i en konsultroll. • En god förmåga att kommunicera skriftligt och i tal på svenska och på engelska Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti. I denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. For our international applicants, we only receive applications viawww.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written)
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Sharepointutvecklare, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Sharepointutvecklare, Göteborg

Senior .Netutvecklare, Malmö
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. För kunds räkning söker vi .Netutvecklare Är du en lösningsorienterad konsult med 5 års erfarenhet av .Net? Vill du arbeta på ett energiskt och växande företag och få möjlighet att vidareutveckla dina .Net kunskaper? Har du svarat ja på ovanstående så är detta något för dig! Vi tror att du är/har: • Ett brinnande intresse för .Net • Bachelor/Maser inom systemvetenskap eller likvärdig högskoleutbildning • Ett innovativt tankesätt och lätt för att arbeta i grupp • God skriftlig och muntlig presentationsförmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift • En förtroendeingivande person, där din personlighet hjälper till att kommunicera mellan teknologi och organisation • Vill ha stora möjligheter att vara med och påverka ditt arbete Har du kunskaper inom SharePoint och Wordpress så är meriterande. Konsultvana är meriterande, men inget krav så länge du är intresserad av att växa in i konsultrollen. Företaget har en entreprenörsstyrd organisation med ca 900 anställda. Placeringsort: Malmö Tillsättning: Omgående Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmbäck@kollegor.nu. Din ansökan vill vi ha snarast, i denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. For our international applicants, we only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written) Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Malmö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior .Netutvecklare, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior .Netutvecklare, Malmö

Auktoriserad redovisningskonsult, Göteborg
Vår kund är numera ett av Sveriges snabbast växande företag för ekonomitjänster och kännetecknas bland annat av auktoriserade redovisningskonsulter, jurister, HR-konsulter och affärsutvecklare som brinner för att hjälpa små och medelstora företag att lyckas i just sin bransch. Vår kund arbetar med modern teknik och strävar efter att sköta uppdragen på ett effektivt sätt med hög kvalitet med stort fokus på IT-säkerhet. Idag har vår kund ca 120 medarbetare fördelat på 13 kontor.   Vi söker nu dig som har lång och gedigen erfarenhet som redovisningskonsult. Kanske har du drivit egen redovisningsbyrå men önskar en anställning, eller söker du bara efter en ny utmaning på ett välmående företag med gott renommé? Hos vår kund kommer du att ansvara för den löpande redovisningen, månads - och årsbokslut, avstämningar, support till ombud, avräkning, fakturering, löpande kontakt med interna och externa intressenter. Som person är du noggrann och har driv och en god analytisk förmåga. Du har vana av att arbeta i högt tempo och är flexibel med dina arbetstider under vissa perioder. Som senior resurs kommer du stötta våra juniora medarbetare i deras fortsatta utveckling.  Vi söker dig som har KY/YH-utbildning inom redovisning, civilekonomutbildning eller likvärdig utbildning/arbetslivserfarenhet. Du har 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom på redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Du hanterar du har god vana att arbeta i något redovisningssystem. Din kunskaper i Excel är mycket goda.  Tjänsten avser: Rekrytering Placering: Kunds kontor i centrala Göteborg  Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck, Kollegor Personal och Rekrytering på 0709-359021 eller petra.holmback@kollegor.nu, eller Hanna Esbjörnsson på 0709-656602 eller hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Ansök via www.kollegor.nu senast den 31 augusti.  I denna process arbetar vi med löpande urval. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Auktoriserad redovisningskonsult, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Auktoriserad redovisningskonsult, Göteborg

C# utvecklare med WCF-erfarenhet, Göteborg
iCore Solutions is a professional software developing company that markets and implements the iCore Integration Suite concept. iCore Integration Suite (iCIS) offers versatile and agile solutions for intelligent business integration. iCIS is packaged and designed for outstanding performance and traceability in business critical information flows. With a Partner and an OEM strategy and through our own organization, our mission is to establish iCore Solutions as a market leading niche actor on the global integration and SOA market. iCore Solutions AB is to be an innovative and market leading international systems developer and software vendor in the business integration market. For more information visit http://www.icoresolutions.com Vill du vara med i ett vasst utvecklarteam som utvecklar en standardprodukt? Trivs du med att arbeta med både helhet och detalj? Har du ett stort intresse av C#- och .Net-utveckling? Om svaret är Ja på dessa frågor, kan du vara personen vi söker! Vi erbjuder ett självständigt arbete med möjlighet att tidigt vara med och utveckla i .Net 4.0/4.5. I första hand kommer du att arbeta med att utveckla och underhålla produkten samt internt stötta vår konsult-organisation med support kring produkten. Vi är en liten grupp som jobbar nära varandra men ändå individuellt. Vi arbetar i korta iterationer där alla har möjlighet att påverka både produkten och processen och vi fokuserar på tester och automatisering. Dina erfarenheter:  • Minst 5 års praktisk erfarenhet av programmering i C# • Erfarenhet av WCF • Erfarenhet av SQL • Erfarenhet av ärende- och versionshanteringssystemet TFS • Goda kunskaper i .Net 4/4.5 • Stort intresse för teknik och programmering • Relevant högskoleutbildning inriktning programmering • Problemlösare som tycker att rätt kvalitet i arbetet är viktigt • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska Erfarenhet av programmering i SQL server och C++ är en fördel. Har du dessutom arbetat med eller har kunskap om WF och WPF är det meriterande.   Vi ser även att du som person är både driven och självgående samt har en vana av tydlig dokumentation. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering petra.holmback@kollegor.nu. Vi önskar din ansökan senast 2013-09-30. Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar endast emot ansökningar på www.kollegor.nu For our international applicants: We only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail. This positions requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga C# utvecklare med WCF-erfarenhet, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C# utvecklare med WCF-erfarenhet, Göteborg

Systemutvecklare inom webblösningar, Göteborg
iCore Solutions is a professional software developing company that markets and implements the iCore Integration Suite concept. iCore Integration Suite (iCIS) offers versatile and agile solutions for intelligent business integration. iCIS is packaged and designed for outstanding performance and traceability in business critical information flows. With a Partner and an OEM strategy and through our own organization, our mission is to establish iCore Solutions as a market leading niche actor on the global integration and SOA market. iCore Solutions AB is to be an innovative and market leading international systems developer and software vendor in the business integration market. For more information visit http://www.icoresolutions.com iCore söker nu att stärka sitt team med en systemutvecklare inom webblösningar. Vill du vara med i ett vasst utvecklarteam som utvecklar en standardprodukt? Trivs du med att arbeta med både helhet och detalj? Då kan vi nu erbjuda dig möjligheten att komma in i ett expansivt och framgångsrikt företag som skapar det senaste inom integrationslösningar.  Du kommer att få stort ansvar för en viktig del inom organisationen och vara den drivande i att ta fram helhetslösningen av vårt framtida webbgränssnitt och webblösningar för vår integrationsplattform. Lösningen kommer innefatta allt från administratörsgränssnitt till nya produkter inom området webb. I arbetsuppgifterna ingår arkitektur, användbarhet, kodning, test och dokumentation. Vi arbetar i korta iterationer där alla har möjlighet att påverka både produkten och processen och vi fokuserar på tester och automatisering. Du skall ha minst 5 års erfarenhet av att ta fram helhetslösningar inom systemutveckling samt mycket goda kunskaper inom följande: • C#/.Net • MVC • html5/JavaScript • IIS Meriterande är erfarenhet av: • Windows Azure • Webservices • WCF • TFS för ärende- och versionshantering • SQL Server Du kommer att arbeta under stort ansvar och själv vara drivande i att arbetet går framåt. Det är därför viktigt att du är självständig, har en egen drivkraft och ett öga för såväl detalj som helhet. Det är även av stor vikt att du känner dig hemma i att arbeta fram helhetslösningar. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering petra.holmback@kollegor.nu. Vi önskar din ansökan senast 2013-09-30. Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar endast emot ansökningar på www.kollegor.nu For our international applicants: We only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail. This positions requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom webblösningar, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom webblösningar, Göteborg

Seniora Microsoftkonsulter till JSC, Nässjö
JSC erbjuder dig en karriär som du får vara med och forma själv, i uppdrag som leder utvecklingen av våra kunder på Höglandets framåt. Vi söker passionerade medarbetare som vill utvecklas och dela kunskap med duktiga kollegor. Låter det spännande att jobba i en prestigelös omgivning med våra grundvärderingar som utgångspunkt - då söker vi dig. Vår kund JSC vill förstärka med fler duktiga konsulter med inriktning mot Microsofts infrastruktur. Du kommer ha ansvar för ett antal kunder där du driver kundens it-utveckling, visar på lösningar i teknikens framkant och genomför uppdrag. Du behöver inte ha teknisk spetskompetens, utan mer intressant är att du med bakgrund som tekniker vill vara med och utveckla våra kunder och driva deras it-utveckling med kundnytta som drivkraft. Om du ska trivas i denna roll på JSC så bör du: • Dela JSC:s värderingar  • Ha 10 års erfarenhet som konsult inom Microsofts infrastruktur  • Vara duktig tekniskt, men vilja att kombinera det med att komma närmare  kundens verksamhet. • Vilja ta ansvar för kundens tekniska plattform.  • Vara skicklig i en rådgivande roll som noterar kundens behov, vilket genererar merförsäljning.  • Vara duktig på att leda uppdrag och få avslut med återkoppling = Kundnöjdhet!  Om Tjänsten:  Du driver kundens it-utveckling ur ett verksamhetsmässigt och tekniskt perspektiv. Du agerar rådgivare och fokuserar på kundens behov genom ett långsiktigt, strategiskt och genomtänkt arbete. Samtidigt visar du på lösningar i teknikens framkant, planerar införandet och är teknisk utförare i många av uppdragen – själv eller med hjälp av övriga tekniker specialister på JSC.  Sammantaget är din roll att säkerställa ännu en nöjd JSC-kund! Du har jobbat ett antal år som it-konsult med Microsofts infrastruktur och vill nu ta steget att arbeta mer med helhet kring kunders it-utveckling.  Vi har inga rena säljare på JSC utan vår filosofi är att våra konsulter, som tydligast ser kundens behov, har eget ”presale” och kundansvar. Det innebär intressanta utvecklingsmöjligheter för den som vill kombinera senaste tekniken med att ta helhetsansvar för kunden. Önskade teknikkunskaper:  • Installation/Administration av Microsofts server-produkter  • Windows Server 2008/2012 med TS  • Klienthantering Windows 7/8  • Active Directory med GPO-hantering • TCP/IP & Säker kommunikation (IPsec, PPTP, SSL, m.m.)  • Planering och administration IP-nät  • Backup och virushantering  • Hantering/administration Microsofts molntjänster  Om JSC:  För andra året i rad placerar sig JSC IT-partner på topplistan för Sveriges bästa arbetsplatser enligt undersökningsföretaget Great Place to Work. Bland faktorerna som gör JSC en bra arbetsplats är “stolta medarbetare som bryr sig om varandra och ser fram emot att gå till jobbet”, samt “ledare och chefer som litar på sina medarbetare och där medarbetarna ges mycket ansvar”.  Läs mer om JSC som arbetsgivare på www.jsc.se  For our international applicants:  We only receive applications via www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.   This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written)  Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på 0709-359021 eller via e-post till Petra.holmback@kollegor.nu Din ansökan önskar vi så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval.  Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Nässjö
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Seniora Microsoftkonsulter till JSC, Nässjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Seniora Microsoftkonsulter till JSC, Nässjö

Sharepointutvecklare, Jönköping
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Erfaren sharepointutvecklare, Jönköping Till ett flertal av våra kunder söker vi löpande kompetenta och erfarna Sharepointutvecklare. Önskar du en möjlighet att vidareutvecklas inom Sharepointutveckling? Vi söker dig som har: • Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens. • Några års erfarenhet av .Net och kunskap inom SharePoint. • Erfarenhet/vilja att arbeta i en konsultroll. • En god förmåga att kommunicera skriftligt och i tal på svenska och på engelska Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. I denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. For our international applicants, we only receive applications viawww.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written)
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sharepointutvecklare, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sharepointutvecklare, Jönköping

.net-utvecklare, Jönköping
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. För kunds räkning söker vi dig som idag arbetar med utveckling inom .net och vill ha en möjlighet att vidareutvecklas inom .net och dessutom är intresserad av att lära dig SharePoint. Om du är en lösningsorienterad konsult som har ett innovativt tankesätt kommer du trivas i vår organisation och vara en stor tillgång för våra kunder. I denna roll kommer du ha stora möjligheter att vara med och påverka ditt arbete. Du har 3 års erfarenhet av utveckling i .Net och har du redan erfarenhet och kunskap inom SharePoint är det meriterande. Vi ser gärna att du har Bachelor/Master inom systemvetenskap eller likvärdig högskoleutbildning. Som person är du förtroendeingivande och gillar att arbeta i grupp. Stor vikt läggs vid din personlighet där du bör ha förmågan att bygga bro mellan teknologi och organisation. Du har god skriftlig och muntlig presentationsförmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Placeringsort: Jönköping Tillsättning: Omgående Din ansökan vill vi ha snarast, i denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. For our international applicants, we only receive applications viawww.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written) Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga .net-utvecklare, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .net-utvecklare, Jönköping

Javautvecklare, Jönköping
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av javaprogrammering, programmering är troligtvis ditt stora intresse och du tar dig an små som stora projekt med samma engagemang. Vi söker dig som är målmedveten och vill arbeta med att skapa nya och utveckla befintliga lösningar till våra kunder. Du uppskattar att arbeta i projektform och förstår vikten av att hålla tidsramar och deadlines. Troligtvis är du en problemlösare med analytisk förmåga och tar dig gärna an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du kommer ingå i ett arbetsteam som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vana av arbete som konsult är meriterande men igen krav, du talar och skriver svenska flytande. Vår kund erbjuder dig ett arbete inom design och utveckling av javabaserad mjukvara, du får möjlighet att arbeta med stimulerande uppdrag och erbjuds utbildning via kurser, certifieringar och konferenser.  For our international applicants, we only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by e-mail. This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written) Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu. Tillsättning sker löpande.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare, Jönköping

.net-utvecklare, Ljungby
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi söker dig som är en erfaren och engagerad .Net-utvecklare och dessutom har erfarenhet av webbutveckling. Stämmer följande beskrivning in på dig? • Ett par års erfarenhet av .Net-utveckling • Goda kunskaper inom tekniker och verktyg för webbutveckling • Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska • Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens • Erfarenhet av CMS, EPiServer är meriterande. • Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder • Erfarenhet av konsultrollen Då kanske Sector 5/Consid kan vara en intressant arbetsgivare?  Sector 5 ingår i Consid som är ett internationellt it-tjänstebolag med kunder som ställer marknadens högsta krav. På en konkurrensutsatt, global marknad är kundnöjdhet vår centrala drivkraft – den säkerställer framtida engagemang och är en förutsättning för en god arbetsmiljö och långsiktig lönsamhet. Med kunder i hela Europa ges du möjlighet att jobba i utmanande och krävande webbprojekt tillsammans med mycket erfarna kollegor. For our international applicants, we only receive applications via www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail. This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written). Placeringsort: Ljungby Tillsättning: Omgående Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu. Din ansökan vill vi ha snarast, i denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Ljungby
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga .net-utvecklare, Ljungby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .net-utvecklare, Ljungby

Sharepointutvecklare, Stockholm
NetRelations är en av Sveriges ledande webbyråer med fokus på digitala lösningar. Vi är ett starkt och framgångsrikt tillväxtbolag, fyrfaldig Gasell-vinnare och 2012 blev vi utsedda till Superföretag av Veckans Affärer. Vi är Microsoft-partner på Guld-nivå för lösningar baserade på SharePoint samt ett av få svenska bolag som blivit utsett till Business-Critical SharePoint Partner. Idag har vi 70 passionerade medarbetare på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under våren 2013 öppnar vi även ett kontor i Los Angeles, USA. Vi tror starkt på att medarbetare som vet varför man går till jobbet på morgonen presterar bättre. Ännu mer sant är det om man dessutom har en tydlig möjlighet att påverka både sin egen och sitt företags framtid. Hos oss är detta verklighet. Vi är tillräckligt stora för att få arbeta med spännande och utmanande uppdragsgivare, och tillräckligt små för att göra det på ett lättrörligt och flexibelt sätt, under stor frihet. På riktigt. Hos oss får du möjligheten att utvecklas både på djupet och på bredden och fokus på att konstant utveckla sig innefattar bland annat en personlig utvecklingsplan där du själv planerar, tar ansvar för och styr vilka insatser som görs för att du ska utvecklas på bästa sätt. Hos oss får du möjligheten att samarbeta tätt med erfarna och engagerade kollegor inom alla kompetensområden från projektledning och strategi via koncept och design till arkitektur och systemutveckling. På riktigt. Våra ledord stavas REGI. Med respekt för varandras kunskaper, idéer och olikheter; engagemang för hantverket, uppdraget och vår gemensamma utveckling; gemenskap på och mellan kontoren; och intresse för varandras och våra kunders behov och utmaningar skapar vi en organisationskultur med stort värde i jämställdhet och med en låg personalomsättning. Kort sagt, våra medarbetare trivs på jobbet. På riktigt. Om detta låter intressant och du dessutom har dokumenterad erfarenhet som systemutvecklare för SharePoint-baserade lösningar vill vi höra från dig. Vi ser gärna att du har en bakgrund, erfarenheter och kunskaper som innefattar: • Systemutveckling på både server- och klientsidan • Relevanta certifieringar gällande plattform och webbtekniker • Strukturerad dokumentation av projektets alla delar Är du rätt person erbjuder vi goda villkor, ett starkt förmånspaket och stor påverkan på din egen framtid. Vi har något kunderna vill ha. Nu behöver vi dig som vill ta chansen att utvecklas tillsammans med oss. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Din ansökan vill vi ha senast den 3 november. Vi efterfrågar ett flertal personer med ovanstående kompetens och har därför löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. For our international applicants, we only receive applications by www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sharepointutvecklare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sharepointutvecklare, Stockholm

Konsult integrationslösningar, Göteborg
iCore Solutions is a professional software developing company that markets and implements the iCore Integration Suite concept. iCore Integration Suite (iCIS) offers versatile and agile solutions for intelligent business integration. iCIS is packaged and designed for outstanding performance and traceability in business critical information flows. With a Partner and an OEM strategy and through our own organization, our mission is to establish iCore Solutions as a market leading niche actor on the global integration and SOA market. iCore Solutions växer och behöver fler konsulter! Vill du bli en del av vårt härliga konsultgäng? Har du ett brinnande intresse för integration? Kanske har du en bakgrund inom utveckling men vill ta steget över till integration? Vi söker dig som har/är:  -  Ett brinnande intresse för integration -  En vilja att arbeta i konsultroll -  Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift -  En lagspelare med ett stort ansvarstagande -  En vilja att vara expert på ditt område och få briljera med dina kunskaper Är du sedan tidigare bekant med iCore Integration Suite, Websphere, Biztalk eller Amtrix är det självklart meriterande. Har du erfarenhet från integration med affärssystem och andra applikationer/plattformar som iSeries (AS/400), UNIX och Linux ser vi det som positivt! Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.  Som konsult hos iCore kommer du att ansvara för dina egna projekt, men du är alltid en del i gruppen och kan rådfråga dina kollegor.  Tillsättning: Under perioden november - januari.  Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu Vi efterfrågar ett flertal personer med ovanstående kompetens och har därför löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu For our international applicants, we only receive applications by www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written). Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult integrationslösningar, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult integrationslösningar, Göteborg

Seniora javautvecklare, Stockholm
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. För vår kunds räkning söker vi javautvecklare som vill arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga kollegor på intressata uppdrag.  Vi tror att du har minst fyra års erfarenhet av javaprogrammering genom tidigare arbeten. Programmering är ditt stora intresse och du tar dig an små som stora projekt med samma engagemang. Vi söker dig som är målmedveten och vill arbeta med att skapa nya och utveckla befintliga lösningar till våra kunder. Du uppskattar att arbeta i projektform och förstår vikten av att hålla tidsramar och deadlines. Troligtvis är du en problemlösare med analytisk förmåga och tar dig gärna an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du kommer ingå i ett arbetsteam som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av konsultrollen eller vill växa in i den, du talar och skriver svenska och engelska flytande. Vi erbjuder en konsultroll i ett in spännande, ägarlett, vämående tillväxtföretag som har kunder inom både privat och offentlig sektor.  Vi berättar gärna mer - ring eller mejla oss om du har frågor!  Placeringsort: Stockholm  Tillsättning: Enligt överenskommelse  Process: Rekrytering  Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Vi efterfrågar ett flertal personer med ovanstående kompetens och har därför löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. For our international applicants, we only receive applications by www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.   This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written). Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Seniora javautvecklare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Seniora javautvecklare, Stockholm

Icke konsultmässig C#-utvecklare, Göteborg
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. För kunds räkning (rekrytering) söker vi följande profil: • Du tycker att datorn och programmering är det sexigaste som finns. • Du har på tidigare anställningsintervjuer fått veta att du inte är tillräckligt konsultmässig • Förmodligen har du haft ett stort tekniskt intresse sedan barnsben, skruvat isär och sedan ihop saker för att se hur de fungerar på riktigt.  • Tekniskt- eller naturvetenskapligt program var de enda vettiga alternativen när du skulle välja gymnasium • Du tycker att kodning i C# och .NET säger mer än ord. • Du har ett brinnande intresse för utveckling/programmering, det vore fantastiskt att få arbeta med sitt största intresse. • Du tycker att social samvaro på jobbet är sekundär, så länge du får kommunicera tekniska lösningar med dina utvecklarkollegor är du nöjd. • Du har inte speciellt lång arbetslivserfarenhet, men den du har är inom utveckling (minst 3 år)   Om ovanstående stämmer på dig – ansök till denna tjänst snarast: Vår kund erbjuder ett stimulerande utvecklingsjobb där du får möjligheten att arbeta med likasinnade. Du erbjuds ett självständigt arbete med möjlighet att tidigt vara med och utveckla i .NET 4.5/4.5.1. Du kommer arbeta med att utveckla och underhålla produkten samt stötta vår konsultorganisation med support kring produkten. För denna roll är ett brinnande intresse för utveckling det viktigaste. Givetvis arbetar du tillsammans med andra, ni kommer utan tvekan att prata samma språk, i detta fall C# och .NET och svenska. Placeringsort: Göteborg Tillträde: snarast Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu Vi önskar din ansökan senast 2013-11-30. Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar endast emot ansökningar på www.kollegor.nu
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Icke konsultmässig C#-utvecklare, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Icke konsultmässig C#-utvecklare, Göteborg

Javautvecklare, Jönköping
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av javaprogrammering, programmering är troligtvis ditt stora intresse och du tar dig an små som stora projekt med samma engagemang. För denna befattning kravs minst 4 års dokumenterad javaerfarenhet.  Vi söker dig som är målmedveten och vill arbeta med att skapa nya och utveckla befintliga lösningar till våra kunder. Du uppskattar att arbeta i projektform och förstår vikten av att hålla tidsramar och deadlines. Troligtvis är du en problemlösare med analytisk förmåga och tar dig gärna an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du kommer ingå i ett arbetsteam som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vana av arbete som konsult är meriterande men igen krav, du talar och skriver svenska flytande. Vår kund erbjuder dig ett arbete inom design och utveckling av javabaserad mjukvara, du får möjlighet att arbeta med stimulerande uppdrag och erbjuds utbildning via kurser, certifieringar och konferenser.  For our international applicants, we only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by e-mail. This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written) Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu. Tillsättning sker löpande.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare, Jönköping

Erfarna Sharepointutvecklare, Jönköping
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Till ett flertal av våra kunder söker vi löpande kompetenta och erfarna Sharepointutvecklare.  Önskar du en möjlighet att vidareutvecklas inom Sharepointutveckling? Vi söker dig som har: • Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens. • Några års erfarenhet av .Net och kunskap inom SharePoint. • Erfarenhet/vilja att arbeta i en konsultroll. • En god förmåga att kommunicera skriftligt och i tal på svenska och på engelska Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. I denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. For our international applicants, we only receive applications by www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written)
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Sharepointutvecklare, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Sharepointutvecklare, Jönköping

Civilingenjörer, hela Sverige
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. För kunds räkning söker vi erfarna civilingenjörer som vill arbeta på konsultbasis på plats hos kund. Vår kund arbetar inom ett flertal områden, konstruktion, mekanik, elektroteknik, mm och matchar dina kompetenser mot kundernas behov. Om du har utbildning och yrkeserfarenhet som civilingenjör och vill arbeta på ett konsultbolag med intressanta uppdrag är det dig vi söker! Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som har lång erfarenhet och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll.  Projekten är lokaliserade över hela Sverige, även arbete i de nordiska länderna kan förekomma. Du beräknas vara på resande fot ca 100 dagar om året vilket gör att du i princip kan utgå ifrån hela Sverige. Du behärskar svenska språket utmärkt i både tal och skrift, kan du dessutom kommunicera i något asiatiskt språk är det meriterande. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Din ansökan vill vi ha snarast, i denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. For our international applicants, we only receive applications by www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written)  Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Civilingenjörer, hela Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Civilingenjörer, hela Sverige

Konsult -/regionchef, Stockholm
Vår vision är att vara lite bättre. Lite bättre av allt. En squeeder måste ha en passion för sitt yrke. Vi har skapat en innovationskraft där varje medarbetare hjälper till med att ta fram nya affärsidéer i form av produkter och tjänster. Denna innovationskraft leder och utvecklar företaget. Att stimulera och tillvarata kreativitet är en grundläggande del av företagets affärsidé. Alla medarbetare får lov att agera. Vi anställer personer för att dom är talangfulla, vi litar på våra anställda och hindrar inte kreativitet genom regler och policys. Våra medarbetare har mandat att driva affärer & aktiviteter och att hjälpa till med bolagets utveckling.   Squeed växer, nästa steg för oss är att etablera ett kontor i Stockholm. Vi söker nu dig som vill göra den resan tillsammans med oss. Är du den vi söker? Squeed är ett IT-konsultbolag som drivs av äkta passion, vi har byggt en kultur som är stark, positiv och dynamisk. Hos Squeed gäller mottot ”allt eller inget” och för att lyckas gäller total hängivenhet. Till rollen som konsultchef söker vi en Squeeder med samma värderingar, drivkrafter och kreativitet som grundarna för att kunna uppnå den gemensamma visionen. Om du har vilja, drivkraft och förmåga att utveckla affärer kan du vara den vi söker! Om tjänsten: Du kommer ansvara för att etablera Squeeds kontor i Stockholm. Det innebär inledningsvis att hitta lokaler, sälja in uppdrag samt att rekrytera konsulter. Du arbetar därefter för fortsatt tillväxt och utveckling av kontoret, genom ansvar för budget, beläggning och personal, som första Squeeder på plats i Stockholm blir du en viktig kulturbärare av Squeeds värderingar och arbetssätt. Tjänsten innebär en plats i Squeeds ledningsgrupp. Vad krävs för att lyckas? Vi tror att vår kommande konsultchef har förmågan att arbeta i ett högt tempo, självständigt såväl som i grupp. Du är en nätverkare som har förmåga att skapa nya relationer och kommunicerar med lätthet med andra människor. Du antar gärna nya utmaningar och skapar goda resultat genom strukturerat arbete, envishet och hängivenhet. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att sälja konsulter inom IT och genom erfarenhet eller utbildning har en god teknisk förståelse för systemlösningar.  Du har tidigare erfarenhet av att rekrytera konsulter och att matcha kompetens mot kunders kravspecifikationer. Du kommunicerar flytande på svenska (tal och skrift) och har mycket goda kunskaper i engelska, dina IT/datakunskaper är goda. B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Tjänsten är en tillsvidareanställning och planerad tillsättning är Q1 2014. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 0709-656602, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Din ansökan tar vi gärna emot så snart som möjligt, dock senast den 5 december. I denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. For our international applicants; we only receive applications by our web www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written)
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult -/regionchef, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult -/regionchef, Stockholm

Sharepointutvecklare, Stockholm
NetRelations är en av Sveriges ledande webbyråer med fokus på digitala lösningar. Vi är ett starkt och framgångsrikt tillväxtbolag, fyrfaldig Gasell-vinnare och 2012 blev vi utsedda till Superföretag av Veckans Affärer. Vi är Microsoft-partner på Guld-nivå för lösningar baserade på SharePoint samt ett av få svenska bolag som blivit utsett till Business-Critical SharePoint Partner. Idag har vi 70 passionerade medarbetare på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under våren 2013 öppnar vi även ett kontor i Los Angeles, USA. Vi tror starkt på att medarbetare som vet varför man går till jobbet på morgonen presterar bättre. Ännu mer sant är det om man dessutom har en tydlig möjlighet att påverka både sin egen och sitt företags framtid. Hos oss är detta verklighet. Vi är tillräckligt stora för att få arbeta med spännande och utmanande uppdragsgivare, och tillräckligt små för att göra det på ett lättrörligt och flexibelt sätt, under stor frihet. På riktigt. Hos oss får du möjligheten att utvecklas både på djupet och på bredden och fokus på att konstant utveckla sig innefattar bland annat en personlig utvecklingsplan där du själv planerar, tar ansvar för och styr vilka insatser som görs för att du ska utvecklas på bästa sätt. Hos oss får du möjligheten att samarbeta tätt med erfarna och engagerade kollegor inom alla kompetensområden från projektledning och strategi via koncept och design till arkitektur och systemutveckling. På riktigt. Våra ledord stavas REGI. Med respekt för varandras kunskaper, idéer och olikheter; engagemang för hantverket, uppdraget och vår gemensamma utveckling; gemenskap på och mellan kontoren; och intresse för varandras och våra kunders behov och utmaningar skapar vi en organisationskultur med stort värde i jämställdhet och med en låg personalomsättning. Kort sagt, våra medarbetare trivs på jobbet. På riktigt. Om detta låter intressant och du dessutom har dokumenterad erfarenhet som systemutvecklare för SharePoint-baserade lösningar vill vi höra från dig. Vi ser gärna att du har en bakgrund, erfarenheter och kunskaper som innefattar: • Systemutveckling på både server- och klientsidan • Relevanta certifieringar gällande plattform och webbtekniker • Strukturerad dokumentation av projektets alla delar Är du rätt person erbjuder vi goda villkor, ett starkt förmånspaket och stor påverkan på din egen framtid. Vi har något kunderna vill ha. Nu behöver vi dig som vill ta chansen att utvecklas tillsammans med oss. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Vi efterfrågar ett flertal personer med ovanstående kompetens och har därför löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. For our international applicants, we only receive applications by www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sharepointutvecklare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sharepointutvecklare, Stockholm

.Net-utvecklare med SharePoint-erfarenhet, Stockholm
Consid är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på mjukvaruutveckling och implementationsprojekt – vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder skall tjäna pengar på den. Våra uppdragsgivare är primärt stora multinationella aktörer inom bank & finans, tillverkande industri samt myndigheter och bolag inom offentlig sektor. Consid finns representerade i Jönköping (HQ), Stockholm, Göteborg, Norrköping, Ljungby, Sundsvall, Eskilstuna och Växjö. Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt – ta chansen och vänd dig till Consid, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt! Som SharePoint-utvecklare på Consid kommer du att arbeta med både befintliga SharePoint-implementationer samt utveckling och konfigurering av kvalitativa och långsiktiga lösningar åt våra kunder. Som person är du strukturerad, ansvarsfull, social och har bra förmåga att jobba både enskilt och i grupp. Då Consid fortsätter att expandera och har många nya spännande uppdrag hos sina kunder, söks förstärkning till kontoret i Stockholm. Din kompetens: Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens Några års erfarenhet av .Net Kunskap inom Microsoft SharePoint, SQL Server, ASP.net, Web service utveckling Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska Önskvärda meriter: Erfarenhet av intranät- och samarbetsportalutveckling Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder Erfarenhet av konsultrollen Certifieringar är meriterande Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Vi efterfrågar ett flertal personer med ovanstående kompetens och har därför löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. For our international applicants, we only receive applications by www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written). Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga .Net-utvecklare med SharePoint-erfarenhet, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net-utvecklare med SharePoint-erfarenhet, Stockholm

Producerande kommunikatör, Hestra
ISABERG RAPID AB är ett av världens ledande företag inom häftbranschen. Vi utvecklar, tillverkar, marknadför och säljer häftapparater, häftverktyg och limpistoler för kontor, industri, byggsektor och hemmafixare, samt elektriska insatshäftare till ledande tillverkare av skrivare, kopiatorer och dokumenthanteringssystem.  Isaberg Rapid AB ingår i Esselte Corporation med 6500 anställda världen över och en omsättning på ca 7 miljarder SEK. Till interna reklambyrån Rapid Communications söker vi nu en producerande kommunikatör. Du arbetar med företagets globala kommunikationsprofil och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara; • Delta i utveckling och uppföljning av företagets grafiska profil • Att tillsammans med produktchefer och övrig marknadsavdelning delta i utveckling och uppföljning av företagets kommunikationsplattformar. • Producera kampanjer, förpackningar, broschyrer, webb - och mässmaterial • Hantera webbportal för Rapids närmsta kunder. • Kommunicera med Rapids leverantörer avseende markandsmaterial. Vi söker dig som har utbildning - och eller erfarenhet inom grafisk design/grafisk produktion och har mycket god känsla för färg och form. Du har troligtvis arbetat med produktion av marknadsmaterial på ett företags marknadsavdelning eller arbetat som orginalare/grafisk formgivare på en större reklambyrå. Arbetet innebär både konstnärligt/kreativt arbete, såväl som styrd produktion (originalarbete efter given kommunikationsplattform) och vi värdesätter erfarenhet av bådadera. Du talar och skriver obehindrat på svenska, då Rapid arbetar på en internationell marknad har du även goda kunskaper i engelska. Du hanterar, Photoshop, In Design och Illustrator med bravur. Kunskaper inom webbpubilcering/webbprogrammering är meriterande. Vi önskar en länk till din webbaserade portfolio i din ansökan. Om du har en pdf-portfolio, kan du addera den i samband med att du laddar upp ditt cv. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu Under perioden 23/12- 7/1 finns vi tillgängliga på e-post – inte via telefon. I denna process arbetar vi med löpande urval, din ansökan önskar vi senast den 10 januari. Vi mottar endast ansökningar som inkommer via www.kollegor.nu Mer information om Rapid hittar du på http://www.isaberg-rapid.se/ Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Gislaved
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Producerande kommunikatör, Hestra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Producerande kommunikatör, Hestra

Redivisningsekonom, Jönköping
Unik IT-kompetens i kombination med djup branscherfarenhet har gjort Powel till en ledande leverantör av programvara för energibolag, entreprenörer och den offentliga sektorn. I Powel utbyter vi kunskap med våra kunder varje dag. Unik IT-kompetens och djupgående kunskap om branschen gör att Powel kan värden för allmännyttiga företag och lokala myndigheter i många länder. Affärskritiska mjukvarulösningar utvecklas i nära samarbete med våra kunder och hjälper dem att fatta strategiska och operativa beslut baserade på korrekt information vid rätt tidpunkt på alla nivåer   Powel Management växer och behöver förstärka på sin ekonomiavdelning. Vi söker nu en ekonom med administrativa talanger.   Tjänsten innebär bland annat löpande redovisning, hantering av kund - och leverantörsreskontror samt betalning av skatter och avgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ta fram underlag inför månad, kvartals- och årsbokslut samt kontering och attest av leverantörsfakturor. Som person är du engagerad, strukturerad, ansvarsfull och har en problemlösande förmåga. Du har ett par års erfarenhet från arbete med ekonomiska funktioner på byrå/företag. Du har vana att arbeta i affärssystem, kunskap i Agresso är önskvärt. Dina kunskaper i Excel är mycket goda. Kunskaper i tyska och HR-administration är meriterande. Tjänsten är en hyrrekrytering, du kommer initialt vara anställd hos Kollegor. Anställningen övergår till Powel Management enligt överenskommelse. Tjänstens omfattning är på 75 %, men kan vid behov övergå till heltid. Vi värdesätter flexibilitiet avsende arbetstider.  Du har utbildning inom ekonomi, om du inte har högskoleutbildning ser vi gärna att din erfarenhet kompenserar detta. Placeringsort: Jönköping Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Under perioden 23/12- 7/1 finns vi tillgängliga på e-post – inte via telefon. I denna process arbetar vi med löpande urval, din ansökan önskar vi senast den 19 januari. Vi mottar endast ansökningar som inkommer via www.kollegor.nu http://www.powel.se Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Redivisningsekonom, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redivisningsekonom, Jönköping

Marknadsförande säljare
SignTronic är ett skylttillverkande företag med produktion och kontor i Jönköping samt showroom och projektledning i Stockholm - Vi säljer våra produkter till återförsäljare över hela Norden och större direktkunder. Genom vår långa och gedigna erfarenhet av skylttillverkning ger vi kunden skyltar som uppfyller deras förväntningar och önskemål. SignTronic har 32 medarbetare och omsätter ca 56 miljoner. Våra kunder är bland annat Scania, Coop, Netto och återförsäljare. I rollen som marknadsförande säljare på Signtronic kommer du att arbeta med försäljning och marknadsföring mot våra återförsäljare i Norden. Rollen kommer att ställa krav på kontinuerlig aktivitet, besök hos våra återförsäljare och ett stort engagemang. Du ansvarar för att identifiera nya, samt följa upp befintliga återförsäljare/kunder. Ditt deltagande i mässor/event och övriga marknadsaktiviteter ser vi som en självklarhet. Arbetsuppgifterna består även av offerering och förhandling. Du som söker tjänsten bör ha tidigare erfarenhet av försäljning och/eller utbildning inom försäljning/marknadsföring. Som person är du driven, engagerad och målinriktad. Goda kunskaper i engelska (tal och skrift) samt B-körkort är ett krav. Teknisk förståelse/intresse är meriterande. Du rapporterar direkt till försäljningschef samt VD. Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från SignTronics kontor i Jönköping. Vi ser gärna kvinnliga sökanden för att främja en jämnare könsfördelning inom företaget. Vi erbjuder dig en spännande utmaning i ett expansivt företag. För mer information om SignTronics, besök http://www.signtronic.se Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Under perioden 23/12- 7/1 finns vi tillgängliga på e-post – inte via telefon. I denna process arbetar vi med löpande urval, din ansökan önskar vi senast den 18 februari.  Vi mottar endast ansökningar som inkommer via www.kollegor.nu
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsförande säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsförande säljare

Javautvecklare, Jönköping
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av javaprogrammering, programmering är troligtvis ditt stora intresse och du tar dig an små som stora projekt med samma engagemang. För denna befattning kravs minst 4 års dokumenterad javaerfarenhet.  Vi söker dig som är målmedveten och vill arbeta med att skapa nya och utveckla befintliga lösningar till våra kunder. Du uppskattar att arbeta i projektform och förstår vikten av att hålla tidsramar och deadlines. Troligtvis är du en problemlösare med analytisk förmåga och tar dig gärna an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du kommer ingå i ett arbetsteam som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vana av arbete som konsult är meriterande men igen krav, du talar och skriver svenska flytande. Vår kund erbjuder dig ett arbete inom design och utveckling av javabaserad mjukvara, du får möjlighet att arbeta med stimulerande uppdrag och erbjuds utbildning via kurser, certifieringar och konferenser.  For our international applicants, we only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by e-mail. This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written) Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 0709-359021, eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu. Tillsättning sker löpande.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare, Jönköping

C# - utvecklare, Jönköping
Trött på konsultrollen? Då finns en spännande utmaning här! Till Inventech söker vi nu en senior C#-utvecklare som tillsammans med befintligt team vill vara med att driva utvecklingen framåt. Tjänsten innebär att du främst arbetar med att utveckla styrprogram i C# till bolagets innovativa produkt. I ditt arbete kommer du ansvara för programarkitekturen och utvecklingen av mjukvaran. Vi ser gärna att du har kunskaper om generella designmönster och olika ramverk för .Net. Vi erbjuder arbete i en tekniknära spännande miljö med inriktning mot produktutvecklings-programmering mot mjukvara. Erfarenhet av agil utveckling och/eller projektledarerfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom systemvetenskap eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Du behärskar det svenska språket flytande och har goda kunskaper i engelska (tal och skrift).   Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. I denna process arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vi mottar endast ansökningar som inkommer via www.kollegor.nu
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga C# - utvecklare, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C# - utvecklare, Jönköping

Konstruktör, Jönköping
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vill du vara del av en innovativ produktutveckling? Inventech växer och behöver förstärka personalstyrkan ytterligare, kanske är du den vi letar efter? Vi tror att du stimuleras av problemlösning och tycker om att arbeta tillsammans med dina kollegor för röja både små och stora hinder ur vägen. Självklart har du ett genuint intresse för teknik. Tjänsten innebär att du kommer arbeta med konstruktion, finmekanik och effektivisering av företagets produkt – du kommer tillsammans med teamet ansvara för konceptutvecklingen av produkten. Vi söker dig som är maskin/mekanikkonstruktör med inriktning mot konceptutveckling av finmekanik. Vi tror att du har erfarenhet av konstruktion, gärna från ett mindre produktbolag eller från tidigare uppdrag på större organisationer. Du har jobbat med ProE (Creo) i några år eller har du kanske erfarenhet av exempelvis Solidworks?  Som person är du analytisk, problemlösande och självgående/drivande. Tidigare erfarenhet av produktutveckling eller tvärvetenskaplig forskning är meriterande. Även tidigare erfarenhet av projektledning och/eller ansvar för konstruktörsteam är meriterande. Vi ser gärna att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör och har för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet. Du behärskar det svenska språket flytande och har goda kunskaper i engelska (tal och skrift). Projektledarerfarenhet är meriterande. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. I denna process arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vi mottar endast ansökningar som inkommer via www.kollegor.nu
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör, Jönköping

iOS & Android-utvecklare, Stockholm
Vår kund har en kraftig tillväxt och har en stor efterfrågan på sina tjänster och produkter - av den anledningen söks nu fler eldsjälar. På huvudkontoret i centrala Stockholm arbetar idag 9 personer. Vår strävan är att kontinuerligt leverera konkurrenskraftiga och framträdande lösningar och vi är vi stolta över att ha etablerat en kundbas med internationella bolag och välkända varumärken som exempelvis Tetra Pak, Oriflame, Avanza Bank, Apple med flera. För kunds räkning söker vi både seniora och juniora iOS-utvecklare och Android-utvecklare.  I rollen som utvecklare kommer du designa och utveckla roliga avancerade mobilapplikationer för iOS och/eller Android. Arbetet genomförs i projektform, återkommande är tester, utvärderingar, buggfix och implementation utav nya tekniker.  Vi söker dig som har publicerat en eller flera appar på App Store och/eller på Google Play/Android Market. Du har minst ett års erfarenhet av utveckling av mobila applikationer samt god förståelse för hela livscykeln för mobilutveckling. Efterfrågad erfarenhet:  iOS - Erfarenhet från kända ramverk som Core Data, Core Animation, Core Graphics and Core text. Android- Innehar erfarenhet från kända ramverks som Android Support Library, ActionBarCompat och verktyg som Android Studio, Gradle mm. • Mycket god erfarenhet av ObjC/Cocoa Touch och eller motsvarande inom Java/Android (i miljöer som Eclipse/Intellij eller motsvarande). • Meriterande med kunskaper inom Backend-utveckling ex RUBY, PERL, NODE.JS, PHP, JAVA. • Goda kunskaper inom API-utveckling. • Goda kunskaper inom Databas-utveckling ex SQL osv. Vår kund arbetar alltid med den senaste tekniken och efter Agila arbetsmetoder, företaget arbetar med både inhouse-utveckling samt konsultverksamhet.  Tillträde: Snarast Placering: Centrala Stockholm  Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. I denna process arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.  Vi mottar endast ansökningar som inkommer via www.kollegor.nu
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga iOS & Android-utvecklare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: iOS & Android-utvecklare, Stockholm

Javautvecklare, Stockholm
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. För kunds räkning söker vi ett flertal javautvecklare. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av javaprogrammering, programmering är troligtvis ditt stora intresse och du tar dig an små som stora projekt med samma engagemang. För denna befattning krävs 3 års dokumenterad javaerfarenhet.  Vi söker dig som är målmedveten och vill arbeta med att skapa nya och utveckla befintliga lösningar till våra kunder. Du uppskattar att arbeta i projektform och förstår vikten av att hålla tidsramar och deadlines. Troligtvis är du en problemlösare med analytisk förmåga och tar dig gärna an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du kommer ingå i ett arbetsteam som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vana av arbete som konsult är meriterande men igen krav, du talar och skriver svenska flytande. Vår kund erbjuder dig ett arbete inom design och utveckling av javabaserad mjukvara, du får möjlighet att arbeta med stimulerande uppdrag och erbjuds utbildning via kurser, certifieringar och konferenser.  Detta uppdrag avser rekrytering.  For our international applicants, we only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by e-mail. This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written) Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. I denna process arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.  Vi mottar endast ansökningar som inkommer via www.kollegor.nu
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare, Stockholm

Senior javautveckare, Jönköping
Kollegor är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av javaprogrammering, programmering är troligtvis ditt stora intresse och du tar dig an små som stora projekt med samma engagemang. För denna befattning krävs minst 4 års dokumenterad javaerfarenhet.  Vi söker dig som är målmedveten och vill arbeta med att skapa nya och utveckla befintliga lösningar till våra kunder. Du uppskattar att arbeta i projektform och förstår vikten av att hålla tidsramar och deadlines. Troligtvis är du en problemlösare med analytisk förmåga och tar dig gärna an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du kommer ingå i ett arbetsteam som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vana av arbete som konsult är meriterande men igen krav, du talar och skriver svenska flytande. Vår kund erbjuder dig ett arbete inom design och utveckling av javabaserad mjukvara, du får möjlighet att arbeta med stimulerande uppdrag och erbjuds utbildning via kurser, certifieringar och konferenser.  For our international applicants, we only receive applications through www.kollegor.nu We do not handle applications received by e-mail. This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written) Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. I denna process arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.  Vi mottar endast ansökningar som inkommer via www.kollegor.nu
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Senior javautveckare, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior javautveckare, Jönköping

Solution Specialist ECommerce, Stockholm
Kollegor är ett rekryteringsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. Till kund rekryteras nu en nyckelroll som kommer vara med att bygga upp ett team/verksamhet i Sverige. Kunden är ett stort erkänt företag inom marknad och teknik specialiserat på Ecommerce, huvudkontoret är beläget i Finland. De har även verksamhet i Sverige och Polen. De fokuserar på IBM-teknik och betjänar stora kunder. Arbetet Kunden arbetar med de kända ramverken. I rollen kommer du designa och utveckla roliga och avancerade lösningar inom ecommerce. För kunden är det en självklarhet för att bygga långsiktiga lösningar som håller på långsikt. Vi erbjuder • Nyckelroll i att bygga upp en organisation i Sverige i stort marknads -och teknikföretag. • Möjligheten att arbeta med ledande teknik och ett mycket skickligt specialistteam.  • Möjlighet att växa som individ en som ledare i inspirerande arbetsmiljö. • Konkurrenskraftig ersättning. Kvalifikationer • Från 5 års erfarenhet utav Javaprogrammering och eller UI-lösningar för Ecommerce. • Ambition att leda ett tekniskt team. • Kunskap och erfarenhet gärna utav Hybris eller IBM Commerce eller liknande e-handelsplattformar. • Utmärkt kommunikationsförmåga och förmågan att lyssna och förklara affärsmöjligheter internt och gentemot kunder. • Flytande i svenska och engelska. • Optimistisk, ödmjuk och innovativ attityd. • Viljan att arbeta i en snabbrörlig bransch. • Högskoleutbildning är meriterande. Tillsättning: Snarast Omfattning: Heltid Tjänsten innebär resor 20-30 resdagar/år, dock fler under första halvåret, då 1-2 dagar/vecka tillbringas i Finland.  Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. I denna process arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.  Vi mottar endast ansökningar som inkommer via www.kollegor.nu
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Solution Specialist ECommerce, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solution Specialist ECommerce, Stockholm

Sharepoint-utvecklare, Stockholm
Kollegor är ett rekryteringsföretag som tror på den enskilda individens förmåga att stärka företagen, vare sig de är stora eller små. Vi tror att var och en av oss har mycket att bidra med. Kollegor hjälper till att placera rätt man eller kvinna på rätt plats! Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. För kunds räkning söker vi SharePoint-utvecklare som vill utöka sin kompetens och fördjupa sig inom SharePoint-området. Som SharePoint-utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med både befintliga SharePoint-implementationer samt utveckling och konfigurering av kvalitativa och långsiktiga lösningar. Vår kund är ett stabilt konsultbolag, med starka finanser och bra tillväxt, som har intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Om du besitter nedan beskrivna kompetenser – ansök redan idag! Några års erfarenhet av .Net, kunskap inom Microsoft SharePoint, SQL Server, ASP.net, Web service-utveckling, högskoleexamen inom system-/datavetenskap (eller motsvarande kompetens). En god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare plus är om du har erfarenhet av intranät- och samarbetsportalutveckling och av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder. Ingen tidigare erfarenhet av konsultrollen krävs, men du bör förstå vad en konsultroll innebär och ha viljan att arbeta som konsult och utvecklas i rollen. Denna befattning avser rekrytering – anställning hos kund Tillträde: Enligt överenskommelse Placering: Centrala Stockholm, men då befattningen är en konsultroll kan placering variera mellan uppdragen. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. I denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu. Kollegor är ett auktoriserat bemanningsföretag. For our international applicants, we only receive applications by www.kollegor.nu We do not handle applications received by E-mail.  This position requires an excellent knowledge of the Swedish language (spoken and written).
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sharepoint-utvecklare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sharepoint-utvecklare, Stockholm

Webbutvecklare till produktbolag, Göteborg
iCore Solutions is a professional software developing company that markets and implements the iCore Integration Suite concept. iCore Integration Suite (iCIS) offers versatile and agile solutions for intelligent business integration. iCIS is packaged and designed for outstanding performance and traceability in business critical information flows. With a Partner and an OEM strategy and through our own organization, our mission is to establish iCore Solutions as a market leading niche actor on the global integration and SOA market. Vill du vara en del i ett vasst utvecklarteam i ett produktbolag? Då kan vi erbjuda dig möjligheten att komma in i ett expansivt och framgångsrikt företag som skapar det senaste inom integrationslösningar. Du kommer att få stort ansvar för en viktig del inom organisationen och vara den drivande i att ta fram helhetslösningen av vårt framtida webbgränssnitt och webblösningar för vår integrationsplattform. Lösningen kommer innefatta allt från administratörsgränssnitt till nya produkter inom området webb. I arbetsuppgifterna ingår arkitektur, användbarhet, kodning, test och dokumentation. Vi arbetar i korta iterationer där alla har möjlighet att påverka både produkten och processen och vi fokuserar på tester och automatisering. Som person är du självständig, har en egen drivkraft och ett öga för såväl detalj som helhet, du kommer vara ansvarig för att arbetet går framåt. Vi söker dig som har erfarenhet av att ta fram helhetslösningar inom systemutveckling samt mycket goda kunskaper inom följande: • C#/.Net • MVC • Html 5/JavaScript • IIS Det är meriterande om du har erfarenhet av: • Windows Azure • Webservices • WCF • TFS för ärende- och versionshantering • SQL Server Tjänsten avser: Rekrytering – anställning hos kund Placering: Centrala Göteborg, inhouse-befattning Tillsättning: Enligt överenskommelse Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Holmbäck på Kollegor Personal och Rekrytering på telefon 036-330 00 71 eller via e-post petra.holmback@kollegor.nu eller Hanna Esbjörnsson på telefon 036-330 00 73, eller via e-post hanna.esbjornsson@kollegor.nu. Din ansökan önskar vi snart som möjligt. I denna process arbetar vi med löpande urval. Vi mottar endast ansökningar via www.kollegor.nu.
Företag: Kollegor Personal och Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare till produktbolag, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare till produktbolag, Göteborg


Sök lediga jobb Kollegor Personal och Rekrytering

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se