Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner

Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner jobb Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner- Mjölby


Mer beskrivning

Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner Se respektive kommuns hemsida för mera information om kommunerna. www.mjolby.se www.boxholm.se Säkerhetsfrågorna hör efter årsskiftet till kommunstyrelsens förvaltning och avdelningen kommunledningskontoret. Kommunstyrelsens förvaltning ansvarar för kommunens utveckling och ekonomiska ställning. Förvaltningen arbetar med både ett medborgar- och näringslivsperspektiv samt ett internt samordnande och serviceinriktat perspektiv. På kommunledningskontoret arbetar efter årsskiftet ett tiotal medarbetare med frågor avseende trygghet och säkerhet, information, hållbarhet, verksamhetsutveckling och kansli. ARBETSUPPGIFTER Som säkerhetssamordnare i Mjölby och Boxholms kommun kommer du att arbeta med att ge råd och stöd till de kommunala verksamheterna och vara ett bollblank till kommunens chefer och arbetsgrupper i trygghets- och säkerhetsfrågor. Tillsammans med kommunens olika verksamheter genomför du olika utbildningar, hanterar försäkringsfrågor, genomför riskinventeringar/analyser, jobbar med informationssäkerhet, säkerhetsskydd och kommunal krishantering. Rollen som säkerhetssamordnare är varierande med såväl interna som externa kontakter. Arbetet kräver att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och hantera dem på ett självständigt sätt. Du arbetar tillsammans med övriga medarbetare inom områdena kommunal krishantering och drog- och brottförebyggande arbetet inom kommunens geografiska områdesansvar. Tillsammans med förvaltningarna och de kommunala bolagen är du med och utvecklar och etablerar en god trygghets- och säkerhetskultur, föreslår inriktningar och mål, samt kompetensutvecklar och engagerar våra chefer och medarbetare. KVALIFIKATIONER Du har högskole-/universitetsutbildning eller annan relevant utbildning för tjänsten inom t e x säkerhet/samhällsskydd, samhällsvetenskap, juridik eller motsvarande. Du har erfarenhet av att delta i och leda utvecklingsarbete och har en god samarbetsförmåga. Du är bra på muntlig och skriftlig kommunikation samt att arbeta självständigt och målinriktat. Du tänker strategiskt och långsiktigt och har god analytisk förmåga. Erfarenhet från kommunalt arbete är en merit. Minst B-körkort är ett krav.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner


Sök lediga jobb Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se