Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg_Nybro jobb - lediga jobb

Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg_Nybro jobb Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg_Nybro jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg_Nybro. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg_Nybro. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg/Nybro- Nybro


Mer beskrivning

Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg/Nybro
Forskare, studenter, författare, journalister och intresserad allmänhet är bara några av de grupper som Designarkivet kan och vara en tillgång för. Nu satsar Designarkivet på en öppen och aktiv verksamhet med starkt fokus på kommunikation. Uppgifterna kommer att vara många och varierande, vi söker en person med starkt engagemang inom traditionella och sociala medier med bakgrund från design som bland annat kan öka Designarkivets nätverk, presentera Designarkivet för universitet och forskare, för bransch och andra kulturinstitutioner, bidra till projektansökningar samt att ta emot och visa arkivet för besökare. Klicka dig in på annonsen: http://www.kalmarkonstmuseum.se/om-kalmar-konstmuseum/designarkivet OBS: Ansökningen sker genom en presentation av den sökande länkad till YouTube eller motsvarande. Arbetsgivaren tar ENDAST emot ansökan genom att skicka länken till presentationen via e-post.
Företag: Designarkivet - Arkiv För Svensk Formgivning
Ort: Nybro
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg/Nybro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg/Nybro


Sök lediga jobb Kommunikatör till Designarkivet i Pukeberg_Nybro

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se